Találatok a következő kifejezésre: A fiúk nem tudják (30 db)

Ne keseregj! Nálam ez plusz pontot jelent!
De ezt miért kell elmondani?! Egy pasi nem fogja észrevenni, mivel ugyis Õ irányít. Ha + szûz Õ is akkor meg végképp...
te egy kincs vagy:)
volt olyan fiú itt gyakorin, aki nem akart lefeküdni a csajával, mert már volt mással, és ezt nem tudta elfogadni. van aki szereti a félõs csajokat akiket unszolni kell stb. (bár nem tom, h te most pont milyen vagy) te is valakinek pont a legmegfelelõbb vagy, csak még nem találtátok meg egymást. nem volt még barátod... örülnének néhányan akik ilyen csajt szereznének, mert tudnak vezetni mindenben, nem gond nekik, ha õk se profik mindenben...
nem õk fognak máshogy hozzád állni, hanem Te hozzájuk. Mármint, ha görcsölsz a kérdésen. amúgy szerintem a fasziknak ez nem jelent semmi, max plusz pontot. az h nincs tapasztalatod nem baj, max nehezebben kezeled a faszikat.
ha szeret az a pasi, nem fogja érdekelni...minden esetre légy óvatos velük, és ne add magad könnyen!!! 22/L
talán még örülni is fognak neki
A kérdező hozzászólása: igen tudom pár évtizede .
Nem tudom, mi a problémád. Pár évtizede még ilyenkor is csak fenntartásokkal engedték a lányokat ismerkedni (csak séta, mozi, ilyesmi).
Jó esetben önmagadért szeret valaki, nem a múltadért, hogy tapasztalt vagy tapasztalatlan vagy-e.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy válaszoltatok, még írhattok :)
A kérdező hozzászólása: mindenki maga dönti el hogy szép vagyok e. most ha azt mondom szépvagyok beképzeltnek hisztek majd ha azt mondom nem akkor önbizalomhiányosnak és szerencsétlennek... ezért inkább nem mondok semmit:) egyébkén osztálytársam szebb nálam , modell, mégse volt még neki sem kapcsolata
Miért, nem vagy szép?
plussz pont, vagy csak simán aranyos, de nem ezen múlik

Hogyan tudnám elérni a Facebookon, hogy újra aktív legyen a fiókom és tudjak ismerősöket bejelölni, mert blokkolva van és nem engedi, hogy bárkit is bejelöljek?

Nincs valami megoldás, hogy újra használni tudjam a fiókomat mert a Facebook néhány napra blokkolja (mondván, hogy megsértettem a szabályzatot)utána feloldja, majd megint blokkolja. Én csak ismer?söket szerettem volna bejelölni, de így nem tudok és sürg?s lenne.

Éjjelente felsír a fiam, honnan tudjam meg, h. miért sírt fel? Nem hiszem, h. éhes lenne.

Írtátok ide egy páran, hogy éjjelenete néha felsír a baba, de biztos nem éhes. Ezt mib?l gondoljátok?

Legjobb válasz: Szia. Az én babám 5 és fél hónapos, és õ is fel-fel sír két hete éjszakánként. Neki a foga jön, és attól. Nézd meg az ínyét be van e duzzadva, ha igen, biztos attól van. Én onnan tudom, hogy nem éhes, hogy mivel õ tápszeres ezért ha nem éhes nem fogadja el a kaját, míg az anyatejes babák megnyugtatásra is használják a cicit. Szerintem ez jó, mert én sokszor nem tudom mivel nyugtassam meg. Volt olyan éjjelünk, mikor éjféltõl-6-ig 20 percenként felébredt.

Szia. Az én babám 5 és fél hónapos, és õ is fel-fel sír két hete éjszakánként. Neki a foga jön, és attól. Nézd meg az ínyét be van e duzzadva, ha igen, biztos attól van. Én onnan tudom, hogy nem éhes, hogy mivel õ tápszeres ezért ha nem éhes nem fogadja el a kaját, míg az anyatejes babák megnyugtatásra is használják a cicit. Szerintem ez jó, mert én sokszor nem tudom mivel nyugtassam meg. Volt olyan éjjelünk, mikor éjféltõl-6-ig 20 percenként felébredt.


Egy iwiw vagy myvip fiókba 1éve nem léptek be. Meg tudják állapítani honnan és mikor léptek be utoljára valahogy, mondjuk ha egy bűnügyhöz kell? Ha törlik a fiókot akkor meg tudják állapítani, honnan tették és mikor a rendőrök?

Legjobb válasz: Mivel a szerverek csinálnak logokat, amik MINDEN tevékenységet feljegyezHETnek, 1-5-10-50-100-1000 év múlva is meg tudják mondani, hogy milyen IP-címrõl milyen adatlappal mit csináltak. Már csak az a kérdés, hogy melyik szerveren mennyi ideig õrzik meg ezeket a logokat.

Mivel a szerverek csinálnak logokat, amik MINDEN tevékenységet feljegyezHETnek, 1-5-10-50-100-1000 év múlva is meg tudják mondani, hogy milyen IP-címrõl milyen adatlappal mit csináltak. Már csak az a kérdés, hogy melyik szerveren mennyi ideig õrzik meg ezeket a logokat.
Bizonyára egy egész taktikai csoportot fognak ráállítani az ügyre.
A kérdező hozzászólása: Az érdekel, hogy meg lehetne e tenni technikailag?

Azt hiszem, könnyen megkapható lány vagyok. Kedves, aranyos, és nem nézek ki rosszul. Általában a fiuk tudják mit kell nálam mondani, hogy ne tudjak, csak rájuk gondolni. Mit kéne tennem? Ez nem túl jó igaz?

Sokan mondták már, hogy egyszer nagyon pofára fogok esni, mert túl kedves vagyok..és gondolom ha könnyen szerelmes leszek, ki is fognak használni, meg ilyenek...

Legjobb válasz: Ó, hidd el én még neked sem kellenék!

"Jaj, Fiúk, ne legyetek már ennyire negatívak! Miért futna tõletek a sírig?" Mert rondák vagyunk, mint a szar.
Ó, hidd el én még neked sem kellenék!
de ez nálad mit jelent? gyorsan leszippantod õket?!
Kettes: ezzel mennyire egyet tudok érteni... Valószínûleg tõlem/tõlünk a sírig futna.
zárasd be magad egy cellába.
Igen, valószínûleg pofára fogsz esni egyszer-kétszer, de az vesse rád az elsõ követ, akit nem ejtenek soha. Tedd magasabbra a lécet, tudatosan figyelj rá, hogy ne állj össze akárkivel, élvezd, hogy fut utánad egy pasi, és csak akkor add be a derekad, ha megdolgozott érte. (Ezért most a pasik nem fognak szeretni, de sajnos ezt kell csinálni, különben hamar elhíresztelik az ember lányáról, hogy k.urva) 24/N
A kérdésre válaszolva pedig: nekem is volt egy ilyen idõszakom, próbáltam lekötni magam és nem a fiúkkal foglalkozni. Lenyugodtam, utána már tisztán láttam a dolgokat.
Jaj, Fiúk, ne legyetek már ennyire negatívak! Miért futna tõletek a sírig?
utolsó : xDDD
na jó én annyira nem, csak egy kicsit igénytelen :/
bárcsak bizonyos lányok egyáltalán felismernék magukban hogy könnyen megkaphatóak, és hogy helytelenül viselkednek! Sok olyan van! Te meg bevallasz egy ilyet:D.. ez aranyos. Szerintem is kösd le magad, hobbi/sport/olvasás/tanulás, és rakd magasra a mércét. 23/L
Ja ja, rakd magasra, ha egyedül akarsz maradni a világ végéig. Vagy inkább ismerkedj és élvezd a fiatalságot, tudod múlandó! :) 40 évesen sz.r lenne ráébredni, h b.sszus, nem is éltem igazán. Amúgy engem száz, h visszautasítanál, pedig nem vagyok egy okádék kinézetû. Mindenesetre egy próbát megérne. :)
definiálnád, hogy mit jelent nálad a "könnyen megkapható"
Képzeld én is pont ilyen vagyok, csak fiúba ;)

Ha állítólag a fiúk a vizuálisabb nem, akkor miért van az, hogy míg a fiúknak rengeteg lány tetszik kép alapján is, addig a csajok csak rondázni, fikázni tudják a fiúk 95%-át a képeik alapján?

Én ezt tapasztalom, mintha sokkal vizuálisabban válogatnánk a csajok, mint mi, sokkal magasabb náluk a mérce, szinte minden fiú ronda, aki nem Justin Bieber szintű tökéletes arcvonásokkal rendelkezik vagy Brad Pittel, kinek melyik jön be jobban, de ez csak egy példa.

Legjobb válasz: (Justin Bieber ocsmány még lányak is, Brad Pitt meg totál mû, és nem is helyes.) Azért mert a fiúk nem olyan igényesek lánytéren, mert minél több lányt "kell" becserkészniük -ez genetika. Másrészt, a lányoknak kell eldönteni, milyen génállomány öröklõdik tovább, ezért nekik igényesnek kell lenni, és a külsõ az elsõ, amit észrevesznek, beleszerethetnek abba, akit elsõre nem preferálnának, de ott már az összhatás játszik.

(Justin Bieber ocsmány még lányak is, Brad Pitt meg totál mû, és nem is helyes.) Azért mert a fiúk nem olyan igényesek lánytéren, mert minél több lányt "kell" becserkészniük -ez genetika. Másrészt, a lányoknak kell eldönteni, milyen génállomány öröklõdik tovább, ezért nekik igényesnek kell lenni, és a külsõ az elsõ, amit észrevesznek, beleszerethetnek abba, akit elsõre nem preferálnának, de ott már az összhatás játszik.
Mert a csajok sokkal felszínesebbek. Nekik nem az számít, h boldogok legyenek, hanem h villoghassanak a barátnõk elõtt, h milyen jóképû pasijuk van.
mert a csajoknak jó külsõ+ész+humorosság kell és ezt mind lehetõleg egyszerre lássák. no itt a probléma, melyik pasi tud elsõ látásra ilyen lenni az fog kelleni. baromság, de a csajok ilyenek
Szerintem Justin Bieber tényleg szép de én a lány kategóriába sorolnám.

A lányok miért nem tudják átérezni a fiúk helyzetét?

Nekünk fiúknak szenvedés a párkeresés, míg a lányoknak csak várni kell a bepróbálkozókat. De legalább kicsit kedvesebbek lennénke a fiúkkal, még, ha nem is tetszik nekik, annyira fáj, hogy minden lány csak bánt, csúfol. Én mégis honnan tudhatnám kinek tetszek elõre? Nekem már nem is számít a külsõ, de hát legutóbb is egy egyáltalán nem vonzó lány utasított el, elég fura módon.

Legjobb válasz: Mert õk sose voltak fiúk. Te is belegondolhatnál, hogy nekik milyen szar. Pl. senkiben sem bízhatsz, mert úgyis csak megdugni akar...

Mert õk sose voltak fiúk. Te is belegondolhatnál, hogy nekik milyen szar. Pl. senkiben sem bízhatsz, mert úgyis csak megdugni akar...
" a lányoknak csak várni kell a bepróbálkozókat. " Innen látszik, hogy te vagy az, akinek eszében sincs megérteni a másikat.
Én sose utasítanék el senkit se(persze nagyjából velem egyidõsrõl beszélünk), akárhogy nézzen is ki, úgy, hogy fájjon neki, sõt értékelni szoktam ha egy srácnak van bátorsága odajönni, mert én elég félénk vagyok ilyen szempontból, és tuti nem mernék kezdeményezni.A lányok és a fiúk nem két külön faj, mind a kettõ ugyanúgy rosszul viseli a visszautasítást, és saját magában kezd el utána kételkedni, fõleg, hogyha udvariatlanul utasítják vissza.Nem szólítottak le túl sokszor csak úgy random, azt hiszem háromszor vagy négyszer, és ebbõl az egyik srác nagyjából ki akarta erõszakolni, hogy csókoljam meg délelõtt(tehát még csak nem is buliban volt, mert ott már azért megszokott lenne), és még õt is a lehetõ legkulturáltabban és szerényebben utasítottam vissza, nehogy megbántsam, szóval hidd el én teljesen átérzem, hogy a fiúknak is ugyanolyan nehéz leszólítani egy csajt, mint fordítva.Viszont azért a lányoknak se könnyû, mert a srácok egy része még meg se próbálja álcázni, hogy semmi mást nem akar, mint...Szóval, igen.Nem értem azokat a lányokat, akik bántanak téged, ne is törõdj velük valószínûleg csak a saját komplexusaikat próbálják elrejteni azzal, hogy téged bántanak/sértegetnek(sokszor valószínûleg teljesen alaptalanul), hidd el tapasztalatból mondom, sok barátnõm ilyen.Szóval emiatt ne idegesítsd magad!:) ) 17/L
6. Mert talán a homlokotokra van tetoválva, hogy melyikõtök bunkó és melyikõtök nem?
A fiuknak annyi dolguk van, hogy kezdeményezzenek.Nehogy már ezért szobrot kelljen emelni a világ férfiainak! Az meg már más kérdés, hogy neked a bunkó csajok jönnek be, próbálkozz más típusú lányoknál. Én biztos, hogy udvariasan küldenélek el úgyhogy ne általánosíts.;)
"Ráadásul a rendes lányok hírét elég rendesen rombolják az általad említett rossz lányok." Ez csak akkor igaz, ha nem ismersz igazán értékes nõket. Ha tudod, hogy milyen lehet akár egy nõ, akkor nem fogod elhinni a rossz nõkrõl, hogy náluk nincs jobb.
1-es vagyok Látod, 2-esnek igaza van. Ráadásul a rendes lányok hírét elég rendesen rombolják az általad említett rossz lányok.
Miért kéne átérezniük a helyzetünket? A párkeresésben a férfi a vad, és a nõ a vadász. Nekik van fegyverük, nekünk nincs. Ha nem akarsz hálóba kerülni, akkor 3 dolgot tehetsz: 1. Annyira értékessé válsz, hogy a nõknek kelljen küzdeni azért, hogy téged megtartsanak. Így kontrollba kerülhetsz. 2. Soha nem kötöd össze az életed senkivel. Ha irányítani akarnak, akkor fogod magad, és kalap kabát. 3. Úgy teszel, mintha nem léteznének nõk, és éled az életed magányosan. (Strucc politika) "De legalább kicsit kedvesebbek lennénke a fiúkkal, még, ha nem is tetszik nekik, annyira fáj, hogy minden lány csak bánt, csúfol." Ha 14 évesekrõl van szó, akkor érthetõ a dolog. Ha nem, akkor pedig az ok általában a beképzeltség. Ugyanis a nõci nyeregben érzi magát, ha a környezetében bármelyik férfit megkaphatja. Itt persze általában a környezet minõségével van gond, ugyanis egy megfelelõ potenciával rendelkezõ férfi legfeljebb alkalmi afférba bocsátkozik az intelligencia tekintetében ilyen kaliberû nõkkel. Ha lennének a környezetükben olyan nõk, akik legalább annyira megnyerõ külsejûek, mint õk, viszont sokkal képzettebbek és intelligensebbek is, akkor máris nem éreznék úgy, hogy õk fújják a passzátszelet. "Én mégis honnan tudhatnám kinek tetszek elõre?" Kell azt neked tudni? Ha szexet akarsz csak, akkor ilyesmivel ne fáraszd magad, egyszerûen próbálkozz be minél több nõnél addig, amíg nem találsz valakit, akivel egyeznek az elképzeléseitek. Ha meg komoly kapcsolatot akarsz, akkor eleve rossz úgy kezdeni a dolgot, hogy te vagy az ûzött vad. Olyannál próbálkozz be, aki neked igazán tetszik. Csak egy dologgal kell megküzdened egyedül: az elutasítással. A többi megy magától. Nem könnyû? Nem az. Egy komoly kapcsolat sok erõfeszítésbe kerül, de ha jól csinálod, ez hosszú távon kifizetõdõ. Ugyanis az állandó hatalmi harcok lélekölõek tudnak lenni egy kapcsolatban, tehát ha nem tudtok egyenrangú felek lenni, akkor meg se éri belevágni, még akkor sem, ha könnyûnek tûnik. "Nekem már nem is számít a külsõ, de hát legutóbb is egy egyáltalán nem vonzó lány utasított el, elég fura módon." Pontosan, erre gondoltam. Ahogy az írtam, a párkeresésben a férfi a vad, és a nõ a vadász. Te viszont nem is nagyon futsz az életedért. Tálcán kínálod magad, elõre bepácolva. Elõbb-utóbb lesz, aki lecsap rád, mert egyszer majd jól fogsz keresni, lesz értéked. Ezt majd meglátják, és befognak háziállatnak. 21/F
te viszont a lányok helyzetét nem érzed át, az se olyan habostorta, kevés pasinak van mersze próbálkozni; ha a nõ kezdeményez akkor meg biztos könnyûvérû, ... szóval te meg a lányok oldalát nem értheted mert pasi vagy amúgy meg igen, lehetnének normálisabb lányokból többen is 23/N
Mert körbe vannak rajongva, 10-20 pasi által, ettõl megnõ az arcuk. Ha akarnák se tudnák átérezni, de nem is akarják.Egyszerûbb a magas lóról nagy garral ugatni.

Ki tudna abba segiteni a fiamra irattam a házam lemondtam rolla, de mivel nem jó a kapcsolatom szeretném vissza csinálni, hogy ne tudjon kirakni Lehetséges?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy anno az átíratás valóban ajándékozással történt-e meg. Mert ha nem azzal a kedvezõbb "járulékos költségek" miatt, pl. adásvétellel, akkor az ajándék nem követelhetõ vissza. Amúgy vannak esetek, amikor az ajándék visszakövetelhetõ, de ez nem túl egyszerû dolog. A "ne tudjon kirakni" kérdésre pedig késõ bánat, de: az átíráskor haszonélvezet fenntartásával kellett volna megtenned az ajándékozást...

Kérdés, hogy anno az átíratás valóban ajándékozással történt-e meg. Mert ha nem azzal a kedvezõbb "járulékos költségek" miatt, pl. adásvétellel, akkor az ajándék nem követelhetõ vissza. Amúgy vannak esetek, amikor az ajándék visszakövetelhetõ, de ez nem túl egyszerû dolog. A "ne tudjon kirakni" kérdésre pedig késõ bánat, de: az átíráskor haszonélvezet fenntartásával kellett volna megtenned az ajándékozást...
Ez nem olyan dolog, amit csak úgy vissza lehet vonni. Ehhez a fiaddal kell beszélned/kibékülnöd, kérdés, hogy mennyire lesz vevõ a dologra.
Tudtommal ha bizonyítható, hogy érdemtelenné vált, akkor vissza lehet csinálni, jogi úton.
Érdemtelenné? Esetleg örökségi végakaratnál tudom ezt elképzelni, de egyértelmû tulajdonátírásnál...
3-as. A végakaratomat bármikor módosíthatom, ahhoz nem kell érdemtelenné válni!
Megvannak a szabályai, hogy az ajándék mikor kérhetõ vissza, olvasgasd a Ptk-ban, vagy pl. itt: http://www.bajuszestarsai.hu/index.php/hu/dokumentumok/33-aj.. "Visszakövetelésre az ajándékozó létfenntartásának veszélyeztetettsége, a megajándékozott súlyos jogsértése, továbbá az ajándékozó téves feltevése esetén kerülhet sor."
Igen, ez is igaz, én az "átírás"-ból feltételeztem, hogy ajándékozás, mert a laikusok erre szokták használni, de aztán ki tudja, elõfordul valóban, hogy inkább adásvétellel oldják meg. Megjegyzem, ha ez mostanában történt, akkor ilyen trükkre nem volt szükség, hiszen egyenesági rokonok között pont, hogy az ajándékozás a kedvezõbb (illetékmentes, míg adásvétel esetén kell illetéket és szja-t is fizetni!!). Szóval szerintem ajándékozás volt az. A visszakövetelése viszont ettõl még, amit leírtál ("ne tudjon kirakni") valóban nem lesz megoldható, ez nem meríti ki a törvényi feltételeket. Itt valóban a haszonélvezeti jog fenntartása lett volna a megoldás, de erre már most késõ. Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni.
Ha csak a tulajdon jogot írattad rá, akkor nem rakhat ki belõle. Mert akkor tiéd maradt a haszonélvezeti jog. Tehát amíg élsz, addig lakhatsz benne. Ha mind a kettõt ráírattad, akkor elvileg kitehet belõle, akkor mindenképp amikor eladja másnak. Vissza csinálni nem tudom lehetséges-e, de ha minden kötél szakad megoldás lehet hogy visszamenõlegesen beszámíthatatlannak nyilváníttatod magad, így támadva meg az átíratást. Persze késõbbiekben ez a papír azért korlátozni fogja a lehetõségeidet, hogyan és miként miben ezt nem tudom.

Miért nem tudják a fiúk a fogaikat rendesen megcsináltatni?

Egy srác ma odajött hozzám, persze ismerkedés céljából. Szép,helyes is volt de amint kinyította a száját,hát engem elfogott az undor. Nem lyukas volt,nem is hiányzó fog hanem AMALGÁM tömések! Annyira undorítóak,majdnem lehánytam a fiót. Persze elküldtem mivel aranyos meg kedves de nem bírnék egy olyannal csókolózni soha akinek elöl amalgán tömési vannak. Annyira undorító,nem is emberi fognak néz ki. Egyesek rohadt foggal vannak,másoknak pár foga hiányzik el?l,most meg ez a gyerek odajön az elüls? amalgán töméseivel.

Legjobb válasz: Részvétem. A normális csinos lányokhoz normális tömött fogú fiúk mennek;)

Részvétem. A normális csinos lányokhoz normális tömött fogú fiúk mennek;)
Nem csinálnak amalgám tömést elõl... nem tudom melyik bolygóról jött.
lehet jól elcseszte neki a doki...na meg sztkba nem igen van esztétikus tömés...és lehet hogy nincs péne megcsináltatni egy magánrendelõbe...nem hiszem hogy õ akarta így
A kérdező hozzászólása: Nem érdekel, a fog az elsõ legfontosabb dolog aminek szépen kell kinéznie és utána a köröm. Nem kell nekem reklámba íllõ mosoly de, hogy csinálhat egyáltalán egy doktor is amalgám tömést elõl? A gyerek csak 17 éves, el van az egész élete cseszve szegénynek.
húúúú mekkora problémáid vannak, egészen megirigyeltelek.
Nekem nincs tömött fogam, és jelenelg az összes megvan még. Persze az én számra senki se kíváncsi...
Nem hinném, hogy a fiú kérte, hogy "doktor úr, én amalgám tömést szeretnék ide elõre..." de igazad van, hogy megspórolhatna a saját érdekében annyi pénzt, hogy valaki kicserélje neki fehérre. Az amalgám fogtömés tudtommal igen mérgezõ a higany miatt... Amúgy ettõl függetlenül az állítás többi részével nem értek egyet, egyik exem fogszabályzós volt, hogy szép fogsora legyen, másiknak hófehér fogai voltak, enyhe csálésággal csak, de tényleg nem volt lényeges, meg úgy alapvetõen minden pasinak, akivel ismerkedtem, teljesen rendben voltak a fogai. Vagy fogszabályzó által, vagy úgy amúgy. Osztályomban majdnem minden srác fogszabályzós volt, és az iskolában is nagyon nagyon sok srác volt fogszabályzós. Barátom is rendszeresen jár fogorvoshoz. Szóval szerintem a fiúk is ügyelnek a fogaikra. 21L
Ez baromság. Nekem körzeti fogorvosom van, akinek külön rendelõje van, de még sosem fizettem nála semmiért. Ugyanúgy elkérte a lakcímkártyát és a tb-kártyát és betömte eddig mindig ingyen olyan esztétikus töméssel, hogy az iskolai ellenõrzésen azt diktálta be az orvos, hogy nincs tömött fogam, én szóltam rá, hogy van.

A fiúk miért nem tudják bevallani, ha hibáztak?

Biztos forrásból tudom hogy egy srác a hátam mögött mondott rólam dolgokat (csúnyákat), mire én annyira ideges lettem, hogy küldtem a srácnak sms-t amiben jól leoltottam. Nem válaszolt az sms-re, és kés?bb miután találkoztunk, azt mondta h ? nem mondott rólam semmit, azért nem is írt vissza nekem. De, régebben is volt már ilyen és akkor a srác tényleg nem mondott rólam semmit, és akkor rögtön visszahívott, hogy mi ez az egész. A legutóbbi sms-re viszont nem írt ... de tudom hogy mondott rólam csúnyákat.

Legjobb válasz: A vérükben van... tudod, a fiúk tökéletesek, õk semmit rosszat nem csinálnak. Könnyebb tagadni, mint megmondani az igazat. Ezen nem tudsz változtatni, hagy mondja, hogy nem mondott semmit, a lényeg, hogy tudod, hogy igenis mondott.

A vérükben van... tudod, a fiúk tökéletesek, õk semmit rosszat nem csinálnak. Könnyebb tagadni, mint megmondani az igazat. Ezen nem tudsz változtatni, hagy mondja, hogy nem mondott semmit, a lényeg, hogy tudod, hogy igenis mondott.
Mi ez az általánosítgatás? Vannak ilyenek, vannak olyanok.
Azért álljon már meg a menet! Mi az, hogy a fiúk nem tudják bevallani, ha hibáztak? Ha CSAK 1 AZAZ EGY NÕT tudunk mutatni, aki szintén nem tudja bevallani, akkor már elbukott ez az általánosítgatás. Meg mi az, hogy a "vérükben van?" Vannak ilyenek és vannak olyanok. Van aki nem tudja bevallani, ha hibázik, és van aki nem. De ezt NEM A NEME határozza meg!!!
Féltjük a , büszkeségünket"
Mert buszkek de nem mindegyik fiu ilyen
Azért mert sosem hibázunk így nincs mit bevallani, ha mégis megtörténik a nõ vezetett félre minket, csak olvasd el az elsõ esetet az almafával meg a többiekkel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!