Találatok a következő kifejezésre: A fiúk nem (5503 db)

Fontos! Fiókát találtam! (tudom, hogy van pár ilyen kérdés, DE ez a fióka nem kicsi! Szeretnék tudni róla egyéb dolgokat! (többi lent! )?

Megint csak a macska szájából szettem ki. Valószín?leg egy veréb. De nem tudom, hogy hány oránként kell etetni! 3-4? Nem tátja a cs?rét, nemis fogom etetni, mert félek, higy elpusztul. Még ma elakarom engedni, hogy ne haljon meg a fogság végett. A kép:

Legjobb válasz: http://www.mme.hu/napi-madarvedelem/madarmentes/fiokat-talal..

A kérdező hozzászólása: Köszi, de már mindegy.
egyszerû, antiszociális
Valami lelki gondot sejtenék. Csak azért, mert igaz fiú ismerõsöm, de õ is ugyanilyen (volt). Nehezen ismerkedett, nem nagyon mozdult ki. Baromi nehezen nyílt meg, de utólag megtudtam, hogy túl sok emberben csalódott, és nem akarta ismét átélni ezt, de ez teljesen visszanyúlt a gyerekkorára. Csak ugye mások esetleg bunkónak nézhették emiatt.
Antiszociális. És még rá is tesz egy lapáttal. Mi az, hogy nincs mirõl beszélni? Csak az nem talál témát, aki elzárkózik mindentõl.
Te vagy a Pestszentlõrinci csaj? :P
A kérdező hozzászólása: Az lehet, de amúgy a szülei is kicsit mellõzték neki, meg hát persze vallásos is. legalább is ezt mondta.
Nem tudom átérezni a kérdést... bárkivel bármirõl el tudok beszélgetni. Kamaszként voltak gondjaim, de kicsit erõltettem, és jött magától.
Vagy antiszociális, vagy valaki keményen megbántotta. Ha az utóbbi, akkor még lehet segíteni neki de annak nagyon közel kell állnia hozzá, hogy megbízzon benne.

5 és fél éves lesz a fiam nem bicajozik 2 kerekűn, nem hajtja a hintát egyedül, nem korcsolyázik és nem úszik, olyanok írjanak akiknek ugyanígy van?

5.5 éves lesz majd júliusban. Valahogy nem tudom, amerre mi lakunk minden gyerek ilyen hiperügyes és fejlett, 3-4 évesen pótkerék nélkül bicikliznek, 4-5 évesen úsznak és hajtják a hintát egyedül, görkorcsolyáznak (nem szülői nagyotmondás, én is látom). És már az őrületbe kergetnek hogy biztos minden oké e az én gyerekemmel hogy ő még csak fél éve tekeri a bicajt és csak pótkerékkel mer menni, hintát hajtani egyáltalán nem tud, a vizet utálja és görkorival nem is próbálkoztunk még. Én visszaemlékezve (és nem tartom magam különösen későn érő vagy rossz mozgáskultúrájú embernek) 6 évesen tanultam meg úszni (2 hó alatt) előtte max. pancsikoltunk a strandon, bicajozni 2 kerekűn 7 évesen, hintát hajtani is kb. akkor. görkorizni-korizni is olyan 8-9 évesen. És valahogy akkortájt ez tök normális volt. Most nem az érdekel hogy "ezek a gyerekek ebben ügyesek, az enyém meg biztos másban"-hanem csak olyat gyűjtenék akinek normálisan fejlődő gyereke van mégis 5 éves elmúltával nem tudta mindezeket. Én már azon aggódom (kezdik belém beszélni) hogy vmi probléma lehet a mozgásával, egyensúly érzékével.

Legjobb válasz: Az én fiam öt lesz augusztusban, a szomszéd kissrác is annyi. A másik kisfiú mindenben elõrébb jár, mint a fiam, már tavaly pótkerék nélkül biciklizett, idén jégkorizni tanult meg, átússza a medencét a rövidebbik oldalon. Míg az enyém visít, ha kimegyünk görkorizni, a biciklit pótkerék nélkül használja, péntek óta. A vízbe se megy, nem hogy ússzon, ha bokánál tovább ér a víz, már sikít. Nehéz, de próbáld meg nem hasonlítani máshoz, biztos vagyok benne, h a fiad pl választékosabban beszél, jobb puzzle kirakásban, vagy sokkal ügyesebben rajzol mint más kisgyerek. (Futóbiciklit próbáltátok már? Nekünk sokat ugrott a mozgásfejlõdése tõle.)

Az én fiam öt lesz augusztusban, a szomszéd kissrác is annyi. A másik kisfiú mindenben elõrébb jár, mint a fiam, már tavaly pótkerék nélkül biciklizett, idén jégkorizni tanult meg, átússza a medencét a rövidebbik oldalon. Míg az enyém visít, ha kimegyünk görkorizni, a biciklit pótkerék nélkül használja, péntek óta. A vízbe se megy, nem hogy ússzon, ha bokánál tovább ér a víz, már sikít. Nehéz, de próbáld meg nem hasonlítani máshoz, biztos vagyok benne, h a fiad pl választékosabban beszél, jobb puzzle kirakásban, vagy sokkal ügyesebben rajzol mint más kisgyerek. (Futóbiciklit próbáltátok már? Nekünk sokat ugrott a mozgásfejlõdése tõle.)
Elsõ vagyok, egyet tudok tanácsolni, hogy vidd el egy kivizsgálásra, ha az jön ösztönbõl, h baj van. Az én fiamra is azt mondták, h semmi gond vele, én azt éreztem, h de bizony, h van, így jutottunk el végül Dévény tornászhoz, aki fél év alatt rendbe hozta. Ha zsigerbõl azt érzed, h baj van, akkor vidd. De! Abban igazad van, h régen nem voltak ilyen szuperek a gyerekek, én hat évesen tanultam meg biciklizni, addig pókerékkel mentem, tornaórán is béna voltam, kiskamasz korra nõttem ki a bénaságot.Akkor lettem bátrabb. Lehet, h nálatok csak annyi van, h nem bízik eléggé magában, bátortalan a fiad, valójában képes lenne rá, de meg sem próbálja. Óvodában mit mondanak? Mászókákra hogy mászik? Le mer ugrani magasabb helyekrõl? Váltott lábbal tud ugrálni? Megáll fél lábon?
9 éves fiam még most tanulgat uszni, 7 évesen tanult meg potkerék nélkül biciklizni, most akar megtanulni görkorizni, 3 éves lányom még csak most kap futobicajt, eddig motorozott , és még nem tudja hajtani a hintát.bicikli, görkorival nem vagytok elkésve , a hintára nem emlékszem a nagyobb gyerekem mikor tanult meg .
Szerintem nem egyformák a gyerekek. Itt nálatok azon lehet a hangsúly, hogy nem szeretné ezeket csinálni. Mennyire bátortalan, visszahúzódó a kisfiad? Az én lányom 5 éves és csak pótkerékkel tud bicajozni, úszni nem tud (majd most szeretnénk beíratni), sosem volt még korcsolyázni, amiket felsoroltál, egyedül a hintát hajtja, de ott is van, amikor kényelmes és azt mondja, lökjél. De Õ nagyon visszahúzódó típus, bátortalanabb, Õt nagyon kell biztatni, hogy valamit kipróbáljon. Nincs vele semmi baj, de ilyen.
A kérdező hozzászólása: Hát azt hiszem a fõ baj hogy mindenki magából indul ki.Aki 3 évesen biciklizett 4 évesen úszott az abból indul ki hogy az oké, én meg aki 2-3 évvel késõbb én meg abból. Úszni amúgy már jártunk, most lett vége most tábor jön. Ez ilyen vízmegszeretõ program felét végigordította és be se ment a vízbe, másik felén max bement és ez elvileg ilyen víz megkedvelõ dolog kellett volna legyen, gyakorolni a lemerülést stb. játszani, játékos formában, felhozni dolgokat lentrõl stb. Tehát nem az úszó tempózás volt a lényeg. Hát nem igazán szerette meg, mondjuk úgy. Mindegy, köszi a válaszokat azért.
Én nem hiszem hogy gond lenne a kisfiaddal.A környezetemben minimum 7-8 gyereket is tudok hirtelen, akik szintén 5-6 év közöttiek, de még csak most tanulgatnak pótkerék nélkül bicajozni, úszni és görkorizni sem tudnak. Ha visszaemlékszem én is 6 évesen tanultam meg bicajozni és úszni is, 7 évesen meg görkorizni... Kisfiam még nincs 4 éves, a hintában már hajtja magát, bicajozik pótkerék nélkül(sosem volt a bicaján pótkerék), úszni még nem tud, görkorizni sem(bár gyakorolja, mert nagyon érdekli). Szóval szerintem nincs gond a kisfiad mozgásával csak ami nem érdeklik annyira ezek a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem lóverseny nekem eszembe se jutna hajszolni vagy bármi mert ezek tipikusan szabadidõ jókedvû eltöltésére alkalmas dolgok és nem pedig kényszer vagy valamiféle feladat, ezt el is akarom kerülni hogy úgy érezze. Csak már unom kicsit ezeket a lesajnáló meg érdeklõdõ(nek tûnõ) megjegyzéseket hogy pl. pár hete ugye már jó idõ van többet vagyunk kint és akkor megjegyzés: nahát a Máté még MINDIG NEM TUD biciklizni....vagy de nagy fiú és még mindig anyát ugráltatod hogy hintáztasson?
És még valami nem lóverseny hogy sietetni keljen ezeketna dolgokat, biztos hogy megfogja tanulni a fiad is , ne aggodj.
A kérdező hozzászólása: Engem csak ez érdekelne hogy baj lehet vele tényleg?? Gyerekorvosunk egy nagyon aranyos bácsi de õszerinte ejj ráérünk arra még mindenre ezt mondta/mondja mindenkinek. Mivel nagy bajunk nincs (szerencsére) sose ezért nem váltunk, itt van közel stb. És a fertõzõ betegségekhez meg nagyon ért. Szóval barátnõm 1 éves kislánya nem mászott, nem ült nem állt semmit se csinált csak kúszott és a dokibácsi szerint majd fog...és kiderült persze hogy dévény tornára lett volna szüksége már rég...
A kérdező hozzászólása: Igen 2.5 éves kora óta profin megy vele (futóbicó).
nehogy már ezért is vizsgálatra kelljen vinni, az eszem megáll, komolyan! egyik nap olvastam egy nagyon jó cikket, anyukák közti versengésrõl, ami már elkezdõdik az elsõ uh-n, és soha nem ér véget :( na itt is ezt látom, sajna meg az sem tetszik, hogy "3-5 év", ez így együtt, ugyanis óriási különbség van egy 3 éves, meg egy 5 éves között csak hogy megnyugodj kicsit, az enyém nyáron lesz 4, de legszívesebben a mûanyag kismotort hajtja :) van futóbringája, de nem igazán szereti, a rendes bringától meg olyan messze vagyunk, mint makó jeruzsálemtõl, ja és a többit sem tudja természetesen :) de engem nem is érdekel, majd megtanulja


Mi az, hogy a fiúk nem festhetik a hajukat?

Itt az oldalon is olvastam már ilyen válaszokat, meg pár ismerősöm is kb leb.uzizott, mert festem a hajam O_o Nem értem, miért ne lehetne egy fiúnak festett szőke vagy akár hupikék haja, ha az tetszik neki...

Legjobb válasz: az igaz hogy jogodban áll felháborodni, de ne az itteni válaszolókon add ki a dühöd, hanem azon aki leb.uziz meg ilyesmi.. :) Egyébként számomra is fura, hogy miért akarja valaki hajfestékkel tönkretenni a haját, ráadásul a fiúknak annyira nem is fontos, hisz nekik általában szép hajszínük van. Bár, ez attól függ.. ha a fiúnak festett szõke haja van pl fekete szemöldökkel.. na az a gáz. Ha valami szép sötétbarna az még okés, sõt bármilyen színû lehet a haj, csak passzoljon a szemöldökhöz... Na a lényeg annyi h nem arról van szó, hogy nem festhetik a hajukat a fiúk, hanem arról, hogy aki festi az 1: nem gondolkozik milyen kárt tesz a hajával 2: a fiúk általában melírt raknak a hajukba vagy szõkére festetik és ez barna-fekete szemöldökkel elég röhejes :)

az igaz hogy jogodban áll felháborodni, de ne az itteni válaszolókon add ki a dühöd, hanem azon aki leb.uziz meg ilyesmi.. :) Egyébként számomra is fura, hogy miért akarja valaki hajfestékkel tönkretenni a haját, ráadásul a fiúknak annyira nem is fontos, hisz nekik általában szép hajszínük van. Bár, ez attól függ.. ha a fiúnak festett szõke haja van pl fekete szemöldökkel.. na az a gáz. Ha valami szép sötétbarna az még okés, sõt bármilyen színû lehet a haj, csak passzoljon a szemöldökhöz... Na a lényeg annyi h nem arról van szó, hogy nem festhetik a hajukat a fiúk, hanem arról, hogy aki festi az 1: nem gondolkozik milyen kárt tesz a hajával 2: a fiúk általában melírt raknak a hajukba vagy szõkére festetik és ez barna-fekete szemöldökkel elég röhejes :)
Na akkor már értem hogy miért bu.ziznak le... Nem cikiznek a barna szemöldököd miatt az igaz, õk az összhatást nézik és ha a haj feltûnõen más színû mint a szemöldök, akkor az összképrõl mondják h milyen bu.zis stb... Itt ahogy látom mindenki értelmes választ adott, az már más kérdés, hogy neked mennyire esik jól.. Tudod az igazság fáj
Ha Neked tetszik, akkor fesd, pont [email protected] Te is inkább magaddal törödj, ne itt rinyálj!
nekünk meg jogunkban áll leugatni ;)
A kérdező hozzászólása: Már bocs, de szerintem jogomban áll felháborodni az ilyeneken!!
Festhetik, ezt senki sem tiltotta meg, ebben az esetben viszont el kell viselniük ezeket a beszólásokat...
A kérdező hozzászólása: Nem adom ki én senkin a dühömet, csak értékelhetõ válaszokra számítottam, de már látom, hogy nagy ostobaság volt a részemrõl, amilyen itt a színvonal mostanában. Am nekem pont barna szemöldököm van nagyon világosszõke hajhoz. Eddig senki se cikizte. Viszont tervezem, hogy leborotválom a szemöldököm, akkor meg már mindegy is lesz :D
sz..rd le, vannak akiknek az is b..zi, aki nem gyúr, meg nem verekszik, meg nem piál. Ha tetszik, akkor fesd be.én is befestettem sötét vörösre fiatalabb koromban. 30/F

Kicsit perverz vagyok es ezt a fiuk nem szeretik. Teendo? Hol talalok olyan fiukat akik nem itelnek el emiatt?

Irjatok privit!((:

Legjobb válasz: Ha nem írtad volna oda külön, akkor is egyértelmû lett volna, hogy privát levelek begyûjtésére ment ki a kérdés.

Ha nem írtad volna oda külön, akkor is egyértelmû lett volna, hogy privát levelek begyûjtésére ment ki a kérdés.
Érdekes, pedig pont perverz lányokból (pláne aki vállalja is) van sokkal kevesebb mint kéne... Azért leírhattad volna Neked mi a perverziód. Ha nyíltan nem mered akkor privátban is küldheted ;)
én szeretem, úgyhogy írhatsz nyugodtan, nem vagyok kiakadós fajta....
Van, aki már kapott választ? :D
Írd meg, hogy mire gondolsz privátban, és akkor beszélhetünk róla :)
Írj te rám és mindjárt kiderítem mire vagy képes..
Fake :P hány száz privit kaptál kérdezõ? :D ide is írhatsz de gondolom kamu a kérdés :)
vannak olyan pasik akiket nem zavar ha egy lány perverz .. több ilyen ismerõsöm is van és õk kifejezetten szeretik ha épp rosszra gondolok .. szerintük nekem ez jól áll .. találsz majd te is valakit aki elfogadja :)
Röhej. De akkor lefoshatom a bokád? Az perverz;) Whore..whore..whore
Meg egy cseppet álszent kukivadász is vagy, nem gondolod? :DD <3
-_-"
Csaj vagy?:)

Vannak itt olyan anyukák, akiknek a fia nem mászik/mászott még 9 hónaposan? Ti hogy éltétek meg? Mit tesztek? (már régóta kúszik)

A nagyobbik gyermekem ekkor már szépen mászott, s?t fel is állt. Most úgy érzem mintha megállt volna az id? (semmi fejl?dés hetek óta). Ráadásul az aggaszt, hogy már régóta kutyagol is, többször felhúzza magát négykézlábra, de ennyi. Nem akar továbblépni. Pedig a többi válaszoló és a gyakorlat is azt mutatja, hogy elvileg rövid id?n belül mászás lesz ebb?l. De már annyi id? telt el.

Legjobb válasz: szoktál elõtte négykézláb menni? Sok mozgást ellesnek, nem árthat ha megmutatod neki :) egyébként hány kiló? jól kúszik? ha van egy mozgásforma amit eredményesen tudnak használni, gyakran nehezen mondanak le róla. én fiam pl. elég soká kezdett járni, több mint fél évig mászott de mint a villám, így nem ösztönözte semmi.

szoktál elõtte négykézláb menni? Sok mozgást ellesnek, nem árthat ha megmutatod neki :) egyébként hány kiló? jól kúszik? ha van egy mozgásforma amit eredményesen tudnak használni, gyakran nehezen mondanak le róla. én fiam pl. elég soká kezdett járni, több mint fél évig mászott de mint a villám, így nem ösztönözte semmi.
Szia, a kislányom jövõ héten lesz tíz hós. Már régóta kúszik, és négykézláb álldogál, meg próbálkozik felállni (egyelõre sikertelenül)de csak pár napja vettem észre, hogy négykézláb kezdett mászni. A védõnõ azt mondja hogy teljesen jó így. Ne aggódj.
én is úgyanezt kérdeztem, csak nekem 8 hós a lányom. õ kúszni csak egy napig kuszott még egy hónappal ezelött. Hintázik is négykézlább már több mint egyhónapja, de mászásnak még semmi jele. Pedig szoktam neki segíteni, mutatom is, meg ha négykézláb van akkor rakom a kezét meg a lábát is, hátha.
Sose tettem semmit. Kisfiam nem is kúszott, hanem forgott. Nem vagyok híve az erõltetésnek, ha van kedve majd csinálja vagy ha megérik rá. 10 hós volt amikor elkezdett mászni.8, 5 hósan ült fel négykézláb állásból, tehát onnantól kezdve állt négykézláb és ennyi.
Szerintem az, hogy már régóta kúszik, az ugyanolyan jó. A szabályos kúszás is váltott kéz-lábbal megy, nem is biztos, hogy nagyon erõltetni fogja a mászást. Nálunk 7 hónaposan kezdett el anno kúszni a kislányom, aztán 9 hónaposan felállt, majd utána kezdett el egy kicsit mászni is, de inkább a bútorok melletti lépegetés érdekelte. 11 hónaposan önállóan el is indult. Háziorvos azt mondta, hogy teljesen jó így is, mert a kúszása szabályos volt. Most 6 éves, lehet, hogy sporttagozatos suliba fog menni, mert nagyon ügyes mozgása lett..(bármilyen sportot próbál ki, mindenben átlagon felülit produkál) :) ) Ne izgulj, hadd fejlõdjön úgy, ahogy õ szeretne!
A kérdező hozzászólása: elég nagy súlyú, nagy baba is volt. Viszont sem õ sem a testvére nem szabályosan kúszik. (testvérénél ez nem volt gond). De mint látjátok nálatok is volt mindig valami változás. Nálunk meg szinte semmi. Elkezdtünk járni fejlesztõbe, de még nem sok eredményt tapasztalok. Ezért is kicsit elkedvtelenedtem, és gondoltam, hogy majd ti írtok olyat, amitõl visszajön a lelkesedésem. Természetesen sokat mászunk elõtte négykézláb, fõleg a tesója.
Valószínûleg, most leszel majd tanúja a változásoknak, ez a 9-10. hónap errõl szokott szólni. Türelem!!!:) )))
Szia! Szintén nagy súlyú, és hosszú babám van. Õ 11 hónapos és még nagyon 4kézlábra se áll, csak elvétve. Kúszni kúszik 8 hós kora óta, de semmi mászás féle. Mi gyógytornára járunk, mert az egész törzse tónustalan, ami miatt képtelen 4kézlábra állni. Szeptember végén kezdtük a tornát, eddig 4szer voltunk. Szépen fejlõdik, de a törzse még mindig nagyon gyenge. A nagyobbik fiam ennyi idõsen már rég mászott, felállt, kapaszkodva oldalazott, felült és megült. Nem szabad hasonlítgatni a babákat, de van egy bizonyos elvárás egy adott életkorban. Javaslom, irass beutalót neurológushoz, majd õ elküld gyógytornára. Nálunk a gyerekorvosnak nem tûnt fel a hipotónia, én nyaggattam egy nyamvadt beutalóért, és igazam lett, hogy valami nem stimmel.

Nagy baj, ha a fiam nem egyenes háttal ül?

Megjártuk már a fejl?désnurológiát(diagnózis: örökletes hypotónia), nem javasoltak terápiát. Voltunk konduktornál, Õ sem mondott rá semmi érdemlegeset. Nagyon aggódom, hogy nem lesz-e így ebb?l gerincfedülés. Úgy tudom teljesen egyenesen kell ülni a babáknak. Már 14 hónapos.

Legjobb válasz: Szia, szerintem ne aggódj, ha lenne miért aggódni akkor valamit tettek volna ellene, az én fiam nagyon görbén ült mindig, kiegyenesítettem a hátát próbáltam tanítani, hogy úgy üljön..de nem ért semmit..egy pillanat múlva ugyan olyan görbén ücsörgött, eltelt pár év, már harmadik osztályos lesz idén és nincs gerincferdülése, és úgy ül néha mint aki karót nyelt:)

Szia, szerintem ne aggódj, ha lenne miért aggódni akkor valamit tettek volna ellene, az én fiam nagyon görbén ült mindig, kiegyenesítettem a hátát próbáltam tanítani, hogy úgy üljön..de nem ért semmit..egy pillanat múlva ugyan olyan görbén ücsörgött, eltelt pár év, már harmadik osztályos lesz idén és nincs gerincferdülése, és úgy ül néha mint aki karót nyelt:)

Azt írja ki a youtube hogy "ehez a fiókhoz nem érhetõ el megnövelt korlátozás" ez ellen mit lehet tenni?

Nem tudok feltenni 15 percnél hosszabb videót! Ellenõriznem kéne a tartalomazonosítóval kapcsolatos értesítéseket?

Legjobb válasz: Fiókellenõrzésen kell átesned. Belépsz a youtube-ra, jobb felsõ sarokban megnyitod a menüt, rámész a Videokezelõ-re, utána a bal oldalon nyomj a Csatornabeállítások-ra, és ott már a Fiók állapota alatt a neved mellett látod, hogy Igazolás, arra nyomj rá és kövesd az utasításokat. "Fiókellenõrzés (2/1. lépés) Fiókod telefonon keresztül történõ ellenõrzésével lehetõséged nyílik a YouTube további funkcióinak feloldásához. Ezt az ellenõrzést azért végezzük, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy valódi YouTube-ozó vagy, nem pedig robot.További információ Válaszd ki az országodat Magyarország Hogyan juttassuk el hozzád az ellenõrzõ kódot? Kapjak automatikus hangüzenetet Kapjam meg szöveges üzenetben az ellenõrzõ kódot"

Fiókellenõrzésen kell átesned. Belépsz a youtube-ra, jobb felsõ sarokban megnyitod a menüt, rámész a Videokezelõ-re, utána a bal oldalon nyomj a Csatornabeállítások-ra, és ott már a Fiók állapota alatt a neved mellett látod, hogy Igazolás, arra nyomj rá és kövesd az utasításokat. "Fiókellenõrzés (2/1. lépés) Fiókod telefonon keresztül történõ ellenõrzésével lehetõséged nyílik a YouTube további funkcióinak feloldásához. Ezt az ellenõrzést azért végezzük, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy valódi YouTube-ozó vagy, nem pedig robot.További információ Válaszd ki az országodat Magyarország Hogyan juttassuk el hozzád az ellenõrzõ kódot? Kapjak automatikus hangüzenetet Kapjam meg szöveges üzenetben az ellenõrzõ kódot"

Tényleg ennyire utálják a lányok az alacsony, vékony alkatú fiúkat, még, ha ezek a fiúk nem ilyen páwák, hanem kedvesek és rendes kapcsoaltra vágynak, akkor is így van ez?

Nincs önbizalmam, mert mindenki szijda a fajtámat, pedig ez genetika, olyan, mintha valaki magas vagy kövér lesz mondjuk. Én csak szeretném a párom megtalálni, az abaj, hogy sokan támadtak már, mert gondolom könnyebb bántani a kisebbet, mint egy nagy darab kigyúrt vagy kvöér fiút, aki úgyis megveri őket, ha belékötnek. De már egyre kisebb önbizalmam van, hiába csókolóztam már lányokkal, sézpekkel is, valahogy úgy érzem, kevés vagyok nekik, így sosem lett kapcsolatom még, szóval nem volt igazi járásban részem, csak egy távkapcsolatom volt egyébként eddig, de úgy, hogy sosem tudtunk találkozni.

Legjobb válasz: Sárkány, szerintem több! És tuti, hogy csomó felhasználója van. Volt olyan nap, hogy az idõkorlátra fittyet hányva ontotta a kérdéseket. :D

Sárkány, szerintem több! És tuti, hogy csomó felhasználója van. Volt olyan nap, hogy az idõkorlátra fittyet hányva ontotta a kérdéseket. :D
Nekem az a feltételem, hogy a férfi ne legyen nálam vékonyabb. Keress alacsony, vékony lányokat. Edzeni edzhetsz, hogy kicsit vastagodjál.
Növessz golyókat és ismerkedj!
Már mindenki megsajnált itt azt hiszem az elmúlt egy évben.
van baj...
Nem érzed magad betegesnek, amiért ezt napi 5x idefosod?
Amúgy egyszer szívesen belenéznék ennek a gyereknek a felhasználójába... kíváncsi lennék, hogy hány oldalnyi ilyen sírós kérdést találnék... Olyan 10-re tippelek.
nem, nem az alacsony fiúkat utáljuk, hanem a nyafogó lúzereket, akik a gép elõtt rínak folyton
Nekem se volt baratnom meg :/ igen ge.c.iseg kissebbel "gyengebbel" gen.yoskodni
A lányok alaptermészete és a korszellem sajnos ilyen. A társadalom díjazza az erõszakot (az erõsebb kutya bäszik), azonkívül meg minden csajra jut 10 pasi, simán megteheti hogy natív taplóságból azt küldjön el a halálfszára akit akar, és naná hogy mindig egy pénzes fószerrel jön össze :)
Most szabadítottad el a poklot.
Hello
nekem is küldhetsz. :)
14 évesen még nem kell, hogy megnézzenek.Az ráér 1-2 évvel késõbb is.
küldj képet privibe :D 14/f
Szia! Küldj képet priviben. 14/F
csak 2 évvel lennél idõsebb és nem laknál olyan k*baszott messze...
#9-es vagyok Ne nézz hülyének h 2x írom egymás után a nemet és a kort csak megszokásból. Egyébként ne mondjátok h gyerek még, ugyanis az ember ilyenkor kezd el (13-15) komolyabban ismerkedni és igenis fontos h h néz ki. ;D
Szia, légyszi küldj magadról képet privibe és akkor tudnék neked tanácsokat mondani. Mire figyelj vagy hogyan hord a hajad ilyesmi. És kortársad is vagyok, fiú. 14/f
képet küldj magadrol privibe és meglátjuk :) ha emg rám vagy kiváncsi akor az egyik kérdésemnél linkeltem magamrol képet :)
az a baj veled, hogy gyerek vagy még...
Nalunk most jott vissza az aram.. Udv nyiregyrol
te vagy az a lány aki szûztelenítõt keresett?
nem biztos, h észreveszed, ha megnéznek! amúgy fiatal vagy még. ne legyen ez akkora probléma neked!
szia küldj privibe képet . 14/F
kép vagy facebook link priviben?:) 15F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!