Találatok a következő kifejezésre: A fiúk is mondják (23 db)

Nem látom magam jóképű srácnak, de ismerőseim mind azt mondják, h nagyon jól nézek ki. Az utcán is megnéznek a csajok, sokszor még a fiúk is. Még sincs önbizalmam, mit tegyek?

Legjobb válasz: Mutass magabiztosságot a külvilág felé, még ha szerinted nincs is. Járj elõrenézõ tekintettel, húzd ki magad, ne görbén menj, ülj. Kommunikáció során legyél kezdeményezõ, ne halk szavú hanem az ellenkezõje. Nem azt mondom, hogy ordíts, hanem legyél határozott.Mosolyogj mindig, persze ne kényszerbõl. Próbáld meg felvenni az emberekkel, ( LÁNYOKKAL ) a szemkontaktust, fõleg azokkal akik tetszenek, próbálj mélyen, hosszan a szemükbe nézni, ha pl. a héven ülsz. Mosolyogj rá. Ha gondolod nekem küldhetsz privibe egy képet , érdekel hogy milyen vagy : ) 19 / L

Mutass magabiztosságot a külvilág felé, még ha szerinted nincs is. Járj elõrenézõ tekintettel, húzd ki magad, ne görbén menj, ülj. Kommunikáció során legyél kezdeményezõ, ne halk szavú hanem az ellenkezõje. Nem azt mondom, hogy ordíts, hanem legyél határozott.Mosolyogj mindig, persze ne kényszerbõl. Próbáld meg felvenni az emberekkel, ( LÁNYOKKAL ) a szemkontaktust, fõleg azokkal akik tetszenek, próbálj mélyen, hosszan a szemükbe nézni, ha pl. a héven ülsz. Mosolyogj rá. Ha gondolod nekem küldhetsz privibe egy képet , érdekel hogy milyen vagy : ) 19 / L
Én hasonló vagyok.Szevasz, haver:D
"Az utcán is megnéznek a csajok, sokszor még a fiúk is." XDDDD ezen majdnem behaltam. Öregem érezd magad kitüntetve téged mindegyik nembõl kifognak majd próbálni.
Nem lehet, hogy csak azért bámul meg mindkét nem mert nem tudják eldönteni, hogy lány vagy e vagy fiú?XDXDXD bocsii:)
kéépet! :D
Vegyél a közértben ba.zdmeg.
Probálkozz nálam
hát nem jössz be....
A jegyeidtõl függetlenül lehetsz hülye:)
Mert teis nyomi vagy....:-D
Szép kis tojó vagy, de azért lehetnél kicsit értelmesebb :)
A kérdező hozzászólása: igen valóban csinálok idiótaságokat haverjaimmal de az mind nem olyan és ezek a képek is nem a valódi tulajdonságaim adják vissza :) )
Aranyos vagy, csinos de nem vagy világszép, azokon a fiúkon akiket észreveszel meg lóg 5 csaj aki jobb nálad. Majd érsz egy kicsit és akkor jobban fogod értékelni a belsõt.
Teljesen rendben van a külsõd, de nem lógsz ki a tömegbõl. Átlagos vagy. Gondolom a fiúk, akik bejönnek, azok meg az igazi "iskola menõje" típusok. Õk meg válogatnak, hisz van mibõl.
A kérdező hozzászólása: igen el találtad õk azok :)
Azt nem árt tudnod kedves kérdezõ, hogy általában a nyomi fiúkból lesznek, a mérnökök, jogászok orvosok, a helyi menõcsávó pedig általában 30 évesen is az anyjánál lakik, vagy valami albérletben szerencsétlenkedik.
Éretlen vagy még nem való neked kapcsolat.
hát egyáltalán nem vagy gyönyörû...
14 leszel... akkor ráérsz még a pasikkal...
A kérdező hozzászólása: amúgy 4-5 tanuló vagyok már bocs :) )
A kérdező hozzászólása: irj privit
Nyomi a jó édes anyukád, büdös paraszt.
Így nehéz megmondani, hogy nem is láttunk meg nem is ismerünk. 21F
mutasd magad :)
lehet, hogy te is nyomi vagy?!
A 20-on évesek csak meg akarnak dugni, azért mondogatják ezt. A
Mert az egekben vannak az igényeid, és csak a legjóképûbb fiúk tetszenek, õk viszont találnak normális csajt is.
A kérdező hozzászólása: ez vagyok én [link] [link]
Aranyos kis asszonyka :D komolyan, mint a barátnõm csak õ szõke :) , nekem tetszel, így nem értjük miért.... 16f
Nincs valami sok eszed a képeid alapján...
A kérdező hozzászólása: lehet nem mindig a tahókba kéne belezúgnom :) amúgy 14 leszek
Ha csak nekik jössz be, akkor az õ rendjükbõl válogass, mert nagy eséllyel néhány "menõ" fiúnak meg te vagy a "nyomi" ( képed nem láttam) ergo: magasak az igényeid. Hagyd az általánosítást, és kicsit szakadj el a külsõségektõl. Nem kellenek ezek a címkék, hogy " fúj nyomorék vagy tûnj innen"

A fiúk akkor is mondják (pl. buliban smárolásnál) hogy szeretlek, ha nem is szeretik a lányt? Vagy ők ezt a "szeretlek"-et hogyan értik ilyenkor?

Buliban voltam és smároltam egy fiúval akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak. Nem voltunk részegek, de kicsit ittunk el?tte. Többször is mondta hogy "szeretlek". A fiúval ismerjük egymást régebb óta, kicsit félénk egyébként.

Legjobb válasz: Igen, akkor is mondják, ha nem is szeretik a lányt. Fõleg, ha valamit el akarnak érni a lánynál. Ne a szavaiból következtess arra, hogy mennyire ragaszkodik hozzád, hanem abból, hogyan viselkedik veled. Ha korrekt, megbízható, hûséges, lehet rá számítani, akkor elhiheted neki, hogy tényleg szeret.

Igen, akkor is mondják, ha nem is szeretik a lányt. Fõleg, ha valamit el akarnak érni a lánynál. Ne a szavaiból következtess arra, hogy mennyire ragaszkodik hozzád, hanem abból, hogyan viselkedik veled. Ha korrekt, megbízható, hûséges, lehet rá számítani, akkor elhiheted neki, hogy tényleg szeret.
Ha régebb óta ismeritek egymást, akkor létezik, hogy vannak érzései, csak eddig nem merte elmondani. Beszéljétek meg a dolgot. A fiúk általában félnek kimondani ilyen nagy szavakat, hogy "SZERETLEK". Kérdezz rá, hogy komoly érzései vannak veled kapcsolatban, vagy csak kicsúszott a száján? Persze csak akkor, ha hasonló képpen vonzódsz hozzá te is.
Viszont ha régebb óta ismeritek egymárt lehet ez már nála kialakult érzés csak eddig nem merte mondani mivel nem tudhatta, hogyan reagálsz és mint írtad félénk típus!
Mondanak a pasik mindig mindenfélét. Tényleg ne arra figyelj. Persze jó kiindulás, de ne hidd el neki csak mert buliban, spiccesen, smárolás hevében kicsúszkált a száján. Figyelj oda jobban, és ha úgy látod tényleg van valami, beszélj vele. Fõleg ha te is akarsz valamit.
Szerintem mivel régebb ota ismer téged és félénk tipus, szerintem tényleg szeret, mert ha nem szeretne és csak ugy mondta volna hogy megkaphasson, akkor már réges-rég mondta volna nem csak most! Biztos hogy komolyan mondta! és azért merte most elmondani mert eddig félt hogy vissazutasitod de miokor smároltál vele, már tudta hogy nyugodtan elmondhatja, mert akkor már tuti nem utasitod vissza. de nehogy rákérdezz a dologra mert attol megijedhet, én is srác vagyok hidd el tudom, ha rákérdez egy lány mit érzek olyan kinosan érzem magam hogy legszivesebben elrohannék. ha szeret ugy is mondani fogja máskor is, és hidd el hogy szeret.
Egyeltalán enm félnek kimondani hogy szeretlek.csak éppen akkor mondják hogyha azt akarják hogy te is mond vagy ha többet akarnak(ez a bulis szitura értendõ).ha télleg mondja mindig és õszintén(ezt úgy értem hogy nem egymás után sokszor hanem rádnéz és eszébe jut hogy mennyire imád)akkor télleg szeret.

Miért mondják azt a fiúk hogy nincs is szükségem mozgásra?

Ez annyira fel tud idegesíteni. Mikor mondom hogy minden nap tornázok futni járok stb. És akkor jön az hogy de hát miért, tök jó alakom van. Basszus gondolkozzatok már, mit?l lenne jó alakom... Nyilván azért meg küzdök érte. A mozgás meg amúgy is tök jó, egészséges dolog :D Erre nem úgy kell "bókolni" hogy minek az tök jól nézel ki, hanem hogy azta tök jó hogy ilyen sportos csaj vagy! XD

Legjobb válasz: Szerintem is!

Szerintem is!
Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk, igazán hasznos volt, sokat tanultam. Ugyan senki nem kérdezte és nem is érdekel de azért köszi.
A kérdező hozzászólása: Szívesen remélem tanultál drága fiam és az értelmes kommentjeiddel másokat fárasztasz!
kezdj el focizni, azt rögtön kapod az értelmes bókokat;)
A kérdező hozzászólása: Fociztam :D Az kéne még :D Elég is volt xD
Dobj fel egy egészalakos képet, majd mi eldöntjük, hogy kell mozognod még, vagy sem. :) Tudod, ez olyan kérdés, mikor hazaérkezem, belépek az ajtón, megkérdezik, hogy megjöttél? Kb. hasonlóan megmagyarázhatatlan okból mondják, hogy ne tornázz. Ne foglalkozz a miértekkel, a világ ilyen xD

Miért ilyen hazugok a fiúk, hogy azt mondják, hogy egy lány természetesen szép, ha nem is így gondolják?

Randim volt egy régi ismerősömmel és a randira direkt nem festettem ki magam nagyon (egyrészt a randi miatt nem akartam, másrészt azért mert azt hittem, hogy a fiúk szeretik ha egy lány természetes és nincs rajta sok smink). Szóval gondoltam kipróbálom a természetességet, hátha értékelni fogja. Erre pont az ellenkezője. Megtudtam, hogy nem tetszettem így neki. Nem voltam elég szép neki.... Most akkor hogy is van ez? Áruljátok már el!

Legjobb válasz: Úgy van, hogy van akinek ez tetszik, van akinek meg az.

Úgy van, hogy van akinek ez tetszik, van akinek meg az.
A fiúk nem tudnak különbséget tenni smink és smink között. A rikító szemhéjfestéket, hatalmas mûszempillákat, a korrektor szájat, meg az elütõ, sötét alapozót egy fiú sem szereti. De, ha valaki szépen szolidan kifesti magát megfelelõ alapozóval, szempillaspirállal, tusvonallal, vagy valami egyszerûbb sminkkel, korrektort használ a hibáira szerintem egy fiúnak sem az tûnik fel, hogy "hogy össze van kenve basszus", hanem, hogy milyen szép ez a csaj. Na mivel a második esetnél nem az marad meg a fejükben, hogy a smink miatt néz ki így, azt hiszik ez természetes. De az elsõ esetnél azt jegyzik meg, hogy a smink borzalmasan nevetséges és sok, ezért mondják azt, hogy a természetes lányokat szeretik. Szóval egy visszafogottabb smink mindenkit jót tesz és nem az marad meg a pasi fejében, hogy na de össze volt kenve... Egy egyszerûbb smink mindenképpen jobb lett volna, mint teljesen sminktelenül. Sokat dob az arcon, ha kivan emelve a szem, egyenletes a bõr és a bõr hibák elvannak tüntetve/kevésbé látszanak. Jobban elõtérbe helyezi a vonásaidat. Legközelebb valami nem túl látványos sminket tegyél fel. ja és a legfontosabb, ne randizz ilyen bunkókkal, aki ilyen kreált, buta indokkal leráz, hogy csúnya vagy smink nélkül... Mert paraszt az ilyen
Nyilván az tetszik nekik smink nélkül, aki szép is.
Nekem is küldj képet!! Budapest :)
Nekem is! :) (Szolnok)
Talán nem az itteni véleményekre kéne támaszkodni.Ha ezt teszed akkor k*rva nagyot fogsz koppanni a valós életben Itt mindenki azt írja hogy a természetes szépségû csajokat szereti, de a valóságban a legtöbb férfi az ilyen festett r*bancokra bukik Az viszont tény hogy a legtöbb nõ smink és a többi kacat nélkül legfeljebb az átlagos szintet érik el.Valójában kevés szép nõ van a világon.A többi csak sminkkel szép, ezért látunk rengeteg "szép" nõt az utcán akik valójában rondák vagy nem annyira szépek smink nélkül
Nem tetszettél neki smink nélkül = nem tetszettél neki egyáltalán, ilyen van, ezen nem kell megsértõdni. Sminkben sem tetszettél volna neki jobban, de legalább nem azt mondta, hogy ronda vagy. Nem tetszhetsz mindenkinek, el kell fogadnod hogy hiába tartod magad szépnek, lesz olyan aki szerint nem vagy az. A férfiak nem tudnak különbséget tenni a natúr smink és a nulla smink között, akik itt is rendszeresen szajkózzák hogy a természetesség csak a szép, azok is hülyét csinálnak magukból. Azután meglátnak egy tényleg festetlen lányt, bõrhibákkal, szem alatti karikákkal, pattanásokkal együtt, és jön is a cirkusz hogy adhatna magára meg hogy igénytelen.
Durva egy pasas! Küldhetsz képet, Körmend. Az a helyzet, hogy már mindenki annyira megszokta a filmeken meg az életben is a tökéletes arcokat, amik ugye sminkkel meg photoshoppal készültek, hogy már nem tartják szépnek az eredeti arcot. Pont emiatt nem szoktam mindig sminkelni, mert akkor az lesz a megszokott, aztán ha meg nincs rajtam smink, akkor azt hiszik, beteg vagyok. Így meg, ha néha van smink, akkor meg meglepõdnek, hogy hûha!
a jó smink észrevehetetlen. lehet, hogy smink nélkül nem vagy szép.
Az ilyen pornón nevelkedett barmokkal nem kell foglalkozni. Én utoljára kb. 14-15 évesen voltam kifestve, azóta semmit nem használok (még nagyobb alkalmakra sem), csak korrektort néha és piros labellót.. Mégsem volt ebbõl soha semmilyen problémám. Akinek nem tetszem, akkor ott ez van, de van, akinek meg így tetszem, és sosem fogok neki csalódást okozni, ha reggel felkelek mellõle. Amúgy meg én úgy vettem észre, hogy a legtöbb férfi ezt értékelni, többek között azért is, mert nem költök felesleges dolgokra és nem töltök fél órát a tükör elõtt minden reggel. 23/L
Nekem is küldesz? Kalocsa. Régebben nem festetted magad erõsebben? Lehet, hogy így szokott meg, és furcsa volt neki a naturális sminkelésed. Vagy egyszerûen bunkó.
Miért anyagiasak a nõk, és miért nem mondják meg rögtön az elején, hogy csak a lóvé meg a sportkocsi kell nekik? Errõl pedig ennyit. Ide egy pontot kérek.
Tudod kinek pap kinek papné. :) de küldj nekem is (szeged)
Sminkelésnek is több fokozata van ahogy az elõttem lévõk írták. Vannak az igazi természetes szépségek akiknek nem kell semmi és annélkül is gyönyörûek de õk is használnak egy minimális sminket. Az "átlagos" lányokon egy minimális smink nagyot tud dobni az összhatáson de pl. itt Magyarországon az átlagos lányok is szépek...Viszont vannak olyanok is akik csak a sminktõl lesznek valamennyire szépek....azoktól "félek" személy szerint mert szeretek "ugyanaz" a nõ mellett felébredni mint aki mellett elaludtam. Gondolom sokak véleményeztek már de ha érdekelne még egy vélemény én budapesti vagyok és érdekelne a smink vagy minimális sminkes képed....
Ez a pasi egy paraszt. Lehet, hogy ez csak kifogás volt, de ha nem, akkor se az õ véleménye a mérvadó. A visszafogott, elõnyös smink kérdését pedig már kifejtették elõttem. Egyébként az sem mindegy, hogy mit üzen a sminked. Mert van a "könnyen kapható vagyok" üzenetû smink, ami ugye érthetõ, miért jön be egyes pasiknak. Nem hiszem ugyan, hogy a te általános sminked ilyen, de sose lehet tudni, mi játszódik le a pasik agyában :) .
Akinek smink nélkül nem tetszel annak sminkkel sem, tehát teljesen mindegy. Ilyennel foglalkozni sem érdemes. Majd lesz olyan aki szépnek tart ígyis-úgyis.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm! :)
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 21
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy gondoltam, hogy nem vagyok ronda, most már... nem vagyok benne biztos.
Igen amúgy, amikor a fiúk azt mondják, a természetes lányokat szeretik, arra gondolnak, hogy nem azokat akik full partisminkben járkálnak. Persze van néhány lány aki nagyon! szép smink nélkül is, de a többségen azért sokat dob egy kis smink.
A kérdező hozzászólása: Félreértettél! Volt rajtam smink, csak nem sok! Általában alapozót, tust, szemceruzát, szempillaspirált használok, de a randira csak alapozót és szempillaspirált használtam.
Akkor vagy ronda vagy, vagy csak egyszerûen nem tetszettél neki és kész.
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor küldök képet és nézd meg, hogy szerinted ronda vagyok-e... de elõbb írd meg, hogy honnan írsz!
én fejérmegyébõl írok, küldhetsz nekem is
Nekem is küldj!! Pécelen lakok.
Nekem is! (Esztergom)
A kérdező hozzászólása: Véleményt is írjatok lécci!
Ide írok, ha nem baj. :) Megnéztem a képeket, nem vagy ronda smink nélkül sem, inkább csak átlagos, a sminkes kép viszont jó volt. Viszont akinek nem tetszel smink nélkül és emiatt nem is akar tõled semmit, azzal nem is érdemes foglalkozni. Mit képzel, majd ha együtt alszotok, akkor se mosod majd le soha a sminkedet meg reggelente gyorsan sminkelsz majd mielõtt felébred? :D A smink szerintem azért jó amúgy, mert élénkebb lesz tõle az ember ábrázata, pl. a képeiden is, a smink nélkülin (meg a legtöbb lány smink nélkül) úgy nézel ki mint aki mostanában ébredt, vagy egész nap otthon volt... Szóval nem vagy csúnya, csak más hatást kelt az arca egy lánynak amikor nincs kisminkelve. Randira én inkább sminkelnék. (Tudom, írtad hogy alapozó + spirál volt rajtad, de az majdnem semmi. A tus pedig egyáltalán nem számít sok sminknek. A fekete füstös szemek napközben, az pl. sok.)
ha még él a kérdés, nekem is küldhetsz képet. hajdú-bihar
szerencsétlen hörcsög... :(
Most nem azért, hogy fényezzem magam, de a farkam mereven hosszabb, mint egy aranyhörcsög maga. Szóval érdekes lenne az aktus vele... :P
A feltételeim a következõek: Egy üres helységben egyedül vagyok vele, még csak felvétel sem készülhet róla és az összeg amit kapok legalább 10 számjegyû természetesen euroban értendõ amit elõre kell kiutalni egy általam megjelölt kajmánszigeteki bankszámlára!
Nem, mert biztos széjjelkarmolná a kis lábaival a tökömet.
írjatok privit! Pehelyke 1F
Attól függ mennyiért:D De tényleg akkor az megcsalásnak számítana ha hörcsögöt egy hörcsögöt megb*szok?XD
csak pikachut
Akkor biztos te is olyan vagy aki elsõ lökésre egybõl tövig nyomja :D
Végignéznéd?
ha tud repülni igen 20F
Nem.
én megcsináltam mikor még ovis voltam, semmi jó nem volt benne xD
Mi az a megfuckol???? Amúgy állatot nem kínoznék, de mindennek megvan az ára!!!!

A fiúk, mikor azt mondják, nem akarnak barátnőt, komolyan is gondolják?

A társaságunkból sokan mondogatták ezt, de el?bb utóbb majdnem mind összejöttek valakivel.

Legjobb válasz: Csak megakar dugni,de nem akar kapcsolatot:D.Ezért szokták mondani.

Csak megakar dugni, de nem akar kapcsolatot:D.Ezért szokták mondani.
Egyrészt jó kifogás miért vannak egyedül. Másrészt jó ürügy hogy lerázzanak egy csajt aki nem tetszik. Harmadrészt ha van valaki, aki tetszik nekik, akkor ezzel jól lehet fedezni, hogy miért olyan béna, hogy nem tud összejönni vele. Sokszor szerintem õk maguk is elhiszik, hogy nem akarnak. Az viszont igaz, hogy minél kevesebbet görcsölnek annál simábban összejön nekik.
Én sem akarok barátnõt, de az én társaságomban azok mondják fõleg akiket vagy "megfojtott" a bnõjük, vagy nem viszonozta, a kapott törõdést, képtelen volt párkapcsolatot fentartani.
Hát már én is eljutittam arra a szintre h nem akarok barátnõt mert vhogy mindig úgy érzem h csak használni akarnak de nem is szerelmesek. Szal most én is inkább azt mondom h barátnõ OFF
A kérdező hozzászólása: Amúgy volt barátom is szokta ezt mondogatni, miközben folyamatosan udvarol....lehet, hogy tényleg nem akar semmit, csak a flört kedvéért teszi?
A kérdező hozzászólása: Jajj, azt elfelejtettem írni, hogy biztos, hogy õ spec nem a szex miatt teszi, bár tudom, hogy sokan igen!
A kérdező hozzászólása: 13:08 Ha megismerkednél egy lánnyal, beszélgetnétek, randiznátok párat, akinél nem azt érzed, hogy kihasznál, hanem hogy tényleg kedvel, megváltoztatnád a véleményed?
Én már 34 éve nem akarok és eddig még nem szegtem meg a fogadalmam, pedig bomlanak utánam a nõk, ha kimegyek az utcára, alig tudom levakarni õket magamról.
Szerintem csak kifogás az egész... engem is ráztak már le ilyen dumával, 2 hét múlva meg mégis összejött vkivel. Szerintem akkor mondják ezt, ha valaki nem jön be nekik és le akarják rázni.
Kell a gyereknek is vagy személyi vagy útlevél..
A kérdező hozzászólása: Van személyie, csak be vagyok rezelve hogy nem kérnek-e tõle útlevelet?
elsõ vagyok.. Angliában élek, és nekem is van fiam. Nyugodj meg ha van érvényes személyije neki és nektek nem fognak külön útlevelet kérni egyikõtöktõl sem. A fiamnak is csak személyije van, és soha nem volt gondunk..Sõt nemsokára jön vissza a nyaralásból még mindig személyivel..
A kérdező hozzászólása: Hálás köszönet!
Így van, elég a személyi még egy csecsemõnek is.

Sokan azt mondják, meg az általános nőalakban is nagy mellű egy nő, de a fiúk mégis hamarabb járnak egy kismellű nővel. Miért van ez?

Vannak akiknek kis mellük van,a nagyobbért nyavajognak aztán ha kicsit híznak a mellükre akkor fujjognak,meg fogyni akarnak..

Legjobb válasz: Tényleg van olyan pasi, aki a kis mellû nõket szereti?

Tényleg van olyan pasi, aki a kis mellû nõket szereti?
Ha nem is a legkisebb, de van aki a formás ciciket részesíti elõnyben a nagy csöccsel szemben. Meg még esetleg akinek hosszabb távú terve van, és gondol a jövõre :D
Akinek kicsi van, nagyot szeretne, akinek nagy van, az meg kicsit. Talán nem kéne mindig másokra irigykedni... a férfiak már csak azért sem mellméret alapján választanak, mert a nõk mindenféle optikai trükkökkel próbálják megtéveszteni õket, így nem is volna ez kivitelezhetõ.
A kérdező hozzászólása: szó sincs irígykedésrõl! véleményem szerint a nagyobb mellû nõk nem csak ebben az egy dologban szenvednek hátrányt a kis mellû nõkkel szemben, hiszen minden csinos, divatos ruha kis mellû nõkre van szabva és nem mellesleg a reklámok, filmek is a vékony, magas, kis mellû nõket szerepeltetik.. nem meghatározható teljesen egy fiú ízlése, de egy lány sok esetben csak akkor tud bátrabb, nyitottabb lenni egy fiúval, ha úgy gondolja, hogy "jól néz ki", viszont a nagy mellû nõk többsége(nagyrészt az elhízás miatt) nem barátkozó, nyitott típusú
2es te jó nagy egy pö-cs lehetsz! akinek nagy a melle, az már csöcs?És mi az, hogy gondol a jövõre?? mész a pi-csába! Amúgy kérdezõ, szerintem nem a mellméreten múlik, hanem általában akinek nagyobb a cicije az picit ducibb is, az meg a mai "trendifijjúknak" nem tetszik
5ös te vagy pö-cs :DD a gondol a jövõre az azt jelenti te agybajnok, hogy akinek nagy a melle 20 évesen annak 40 évesen 2 gyerek után hááát... maradjunk annyiban h szereted a zacskóstejet?
hát ne is haragudj, de ha valakinek gyereket szül az a nõ, nehogy már a melle legyen a hapsi legnagyobb problémája! Az ilyen felszínes emberektõl mentse meg az isten a nõi nemet...
Ez szerintem egyáltalán nem igaz. Azt hiszem, a férfiak 90%-nak (legalább) nevében mondhatom, hogy sokkal (ezerszer) szebb, dögösebb, vonzóbb egy nagy mellû lány, már ha természetes a melle, és nincs durván elhízva (ez alatt persze nem azt értem, hogy nem tök lapos a hasa). Sõt, igazat megvallva, nekem soha egyáltalán nem tetszett egy kis mellû lány sem. F/23
Miért lenne Gáz?! Én Meg a BTR nevû band ért vagyok oda! ÉS?!
Nemmm! Én két éve imádom!:)
Nem baj! És a fiú directioner nekem is írhat! ;)
nem gáz.én is imáádom õket♥ és ismerek fiú directionert:D
Szerintem nem gáz...ha neked a 1D a kedvenced akkor azt hallgatod, mindenkinek más a stlíusa kedvence...A fiúknak álltalában nem az ilyesmi zene tetszik...:)
Igen, gáz. (Nem kell egybõl letámadni, csak válaszoltam egy kérdésre).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!