Találatok a következő kifejezésre: A fiúk hogyha egy lány szűz (3 db)

A fiúk szeretik hogyha egy lány szűz?

Melyiket szeretik jobban aki sz?z, vagy aki nem? És hogy szeretik hogyha ott "lent" milyen?Inkább a beválallósabbat, vagy a szerényebbet szeretik? egy fiú elvárja hogy egy lány fogamzásgátlót szedjen? Köszi el?re is a válaszokat! Egy tanácstalan 17 éves lány

Legjobb válasz: Szeretjük ha egy lány szûz és úgy adja nekünk magát mert az azt jelenti hogy sokat jelentünk neki. A viselkedés mindegy ha jól áll egy csajnak. Az meg hogy elvárja-e vagy sem srácfüggõ. Én pl nem várom el, de ha szed úgy jobb mert pl nem gumival kell nekem védekezni. A bunkók általában meg elvárják, mert õket zavarja ha valamit is a csajon kivûl a farkukra kell húzni.

Szeretjük ha egy lány szûz és úgy adja nekünk magát mert az azt jelenti hogy sokat jelentünk neki. A viselkedés mindegy ha jól áll egy csajnak. Az meg hogy elvárja-e vagy sem srácfüggõ. Én pl nem várom el, de ha szed úgy jobb mert pl nem gumival kell nekem védekezni. A bunkók általában meg elvárják, mert õket zavarja ha valamit is a csajon kivûl a farkukra kell húzni.
a szexben mindig azt nézd h neked mi a jó!!!! csak azt tedd, amirõl úgy gondolod h egyáltalán nem ciki vagy nem esik nehezedre. csak azért ne menj bele vmibe mert a pasi azt akarja. ha te úgy érzed h kényelmesebb ha le van borotválva odalent akkor tedd azt ha nem akkor nem kell. Aki tényleg szeret, elfogad olyannak amilyen vagy! :)
Szeretik, ha szûz a lány. Az én barátom is nagyon örült, hogy az övé lehetek, mert nekem õ az elsõ :-) Az mindegy, hogy bevállalós vagy vagy szerényebb, egy kis idõ után úgyis többet fogsz bevállalni, mint az elején. És ahogy az elsõ hozzászóló is írta, a bunkók elvárják, hogy fogamzásgátlót szedjen a lány... de ezek általában nem is kezdenek szûz lányokkal. Ha már addig a pontig eljut egy kapcsolat, akkor úgyis megbeszélik a felek ezt a fogamzásgátló kérdést.
szerintem nagyon izgis ha egy lány szûz :) a fiúnak ez nagyon nagy dolgot jelent, hogy neki adod az ártatlanságodat
Az en parom is nagyon orul hogy meg szuz vagyok!:) Es azt mondta ha szakitunk es oszejovok massal es az elveszi a szuzessegem akkor megoli azt a pasit:) )))
Én szeretem ha egy lány szûz és pl azt is szerem ha borotválja... és leginkább az olyan csajokat szeretem aki viasza húzódóbb és egyáltalán nem várom el h szedjen fogamzásgátlót szerintem egy lánynak van elég baja a mensijével ennyit megtehetnek a férfiak h óvszert húznak ... (egy 17éves srác )
szeretik hat...ok meg buszkek ha egy szuz lannyal fekudhetnel le mert ojankor nagynak erzik magukat h o volt az elso...
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltatok, és köszi a hasznos tanácsokat:P

1:2fiúk, lányok Lányok, ha utcán egy fiú odamenne hozzátok és megkérdezné tőletek azt, hogy szűz vagy még, akkor te mit válaszolnál? És a másik kérdés fiúkhoz. Mit csinálnátok fiúk, hogyha pár lány elkezdene beszélgetni egymással.

úgy, hogy nem látja, hogy ott vagy és elkezdik boncolgatni a menstruációs témákat. pl, hogy most pont megjött és más a színe, vagy, most fáj mert görcsölök stb, stb, stb... te felfednéd a jelenlétedet, mert ugye eddig nem tudták, hogy ott vagy....vagy inkább kussba maradnál és megvárnád, hogy elmenjenek onnan?

Legjobb válasz: én végighallgatnám. szeretem tudni az ilyen háttérinfókat :D

én végighallgatnám. szeretem tudni az ilyen háttérinfókat :D
Én azt mondanám nyilas vagyok :)
Innék még egy korty Whiskyt.
En megbotrankoznek, ha egy vadidegen a szuzessegem felol erdeklodne.
"1:2fiúk, lányok Lányok" - ez mit is akar jelenteni?
Én ezer éve barát zónás srác vagyok, velem ezeket a dolgokat a csajok megosztják.
Válaszolnék õszintén az illetõnek a szüzességemmel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: egyben a kettõ. egy kérdésben....2 kérdés...egyik a fiúkhoz, másik a lányokhoz.
A kérdező hozzászólása: mi?
A kérdező hozzászólása: akkor jól döntöttem.
Vagy ott hagynam az illetot vagy megbotrankoznek, de semmikepp sem kapna valaszt a kerdesere. Esetleg, ha jo kedvemben lennek, akkor valamilyen horoszkopos valaszt kapna.

Fiúk! Mennyire jön be nektek, hogyha egy 23 éves lány inkább tinisen öltözködik meg úgy egyáltalán nem olyan komoly nőies még a stílusa és még szűz is?

Legjobb válasz: hát ha úgy néz ki a csaj mint egy tini sok férfinak bendítja a fantáziáját mert legálisan lehet egy "kislánnyal"

hát ha úgy néz ki a csaj mint egy tini sok férfinak bendítja a fantáziáját mert legálisan lehet egy "kislánnyal"
ha szép akkor nem gond
bizony, ha szép vagy akkor mindegy.
Én 20 éves vagyok, babás arccal, alacsony, vékony termettel, és vagányabb, tinisebb stílussal (vagányabb alatt Avril Lavigne-féle stílust értek öltözködésileg, csak rózsaszín nélkül, és más hajjal=)). Tapasztalataim szerint bejön a pasiknak. A szüzességet pedig sok pasi nagyra értékeli, úgyhogy ne aggódj =)
Szerintem a valóságban nem nagyon, én legalábbis ezt látom, ugyanis velem is ez van, csak én 20 éves vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!