Találatok a következő kifejezésre: A fiúk hogyha egy lány (33 db)

Miért hiszik azt a fiúk, hogyha egy lány kedves hozzá, akkor az akar is valamit?

Számtalanszor bebizonyosodott, mert én alapból kedves és szép vagyok, és ha egy fiúval kedves vagyok, az már rögtön akar engem....miért?????? ugyanolyan kedves vagyok lányokkal is könyörgöm!!!!!! Havernak tök jó lenne, de én tudom hogy többet akar, és én onnantól már látni sem bírom az illet?t!!!!

Legjobb válasz: mert kevés lány volt hozzá kedves.

mert kevés lány volt hozzá kedves.
mert a legtöbb szép nõ nem kedves senkivel? vagy mert a férfiak akikhez kedves vagy vágynak a kedvességre, szeretetre?és azt hiszit te megadod ezt nekik.
mert a fiuk nagy része szertett hiányos és félre érti a dolgokat meg kevés lány viselkedik velük kedvesen meg úgy ahogy te :D
Mivel teljesen félreérthetõ jeleket adtok, már azt se tudjuk mit akartok..
A másodiknak igaza van, sok a szemét ribi szóval nagy a kontraszt... Ja és szerintem te is dsz félreérthetõ jeleket, én is kedves vagyok, segítek nem is vagyok ronda, mégse akar megkapni mindenki....
A kérdező hozzászólása: itt nem konkrétan a szexre gondolok, jó arra is, hanem már kapcsolatot akarnak, találkozni, randizni, megismerkedni. itt nem csak a "megdugáson" van a hangsúly.!! Hanem járni akarnak!!!
Jaj, akkor ez már sokkal bonyolultabb. Azért akar randizni, találkozni járni veled, mert tetszel neki. Ha nem lennék kedves akkor is tetszenél.
A talomba tenni ?:) :D
A kérdező hozzászólása: Jó de akkor legalább nem tudom. Na jó, igazából azért idegesít mert nagyon nem tetszik az illetõ :) )
"mert én alapból kedves és szép vagyok" Oda ne rohanjak neked akkor. :D A fiúk próbálkoznak barátnõt szerezni, ha nem próbálkoznának, várhatnák, h õket szedjék fel a csajok. ;)
A kérdező hozzászólása: :P
De igen kérdezõ! Kérdezõ most tudta meg, hogy így is úgyis tetszene azoknak a fiúknak!! HOGY MII?!! Ééss most már sose fogod tudni kiverni a fejedbõl!! Buuáháháháháháháh, , buáháhá, , áháhá...ááhá..áhhá..há..pfuh
A kérdező hozzászólása: a 26-ost nem nagyon értem :D
Ó persze kérdezõ nem probléma :) )! A lényeg, hogy tudni fogod! Buáhááháháháh, tudni fogod hogy tetszel a fiúknak. Már nem menekülhetsz a gondolat elõl, folyton ott lesz a fejedben, ÉS ZAVARNI FOG! Hiába leszel bunkó, tetszeni fogsz nekik,
A kérdező hozzászólása: 26 és 28-as: Te szívtál valamit?? :D
Hmmm, neem. Leginkább csak nagyon fáradt vagyok, kicsit kómás. DE egyébként én Szívesen lennék a haverod! és már alapból tudni fogom, hogy nem akarsz semmit, tök jó :D
A kérdező hozzászólása: Te bolond :DD
Nekem voltak lány barátaim, amúgy. Most is van egy, nagyon bírom. Néha szoktam flörtölgetni vele, de nem jönnék õssze vele.
Jaj, szõrnyû!!:O Kérdezõ szerintem ennek õszintén semmi köze nincs ahhoz, hogy kedves vagy hanem alapból megakarna dugni, ez meg egy jó kiindulási pont. Ha nem lennél kedves, akkor is megakarna, csak akkor lehet nem kerülnétek így kontaktba. Egyébként meg kedvesség, muhahaha.. már 1 like is olyan dolgokat válthat ki hogy ajjjajj
A kérdező hozzászólása: de mi a félreérthetõ? ha mosolygunk?? vagy udvariasak vagyunk?? vagy jófejek?? kedvesek??? lányokkal is azok vagyunk...miért kell rögtön belemagyarázni azt, hogy tetszetek nekünk?????? ha akarunk valamit higgyétek el az nem lenne félreérthetõ...
Eléggé egyhangú a válasz:)
Miicsoo..mii..neem.. de HÁT AZ NEM LEHET!! Õ LIKEOLTA A MACSKÁS VIDEÓMAT!! LIKEOLTA!! Már rég lekellet volna feküdnie velem..de akkor ezek szerinte.. AAAAAARRRRGGWAAAaaaa.WAAAA..nEEee!!
A kérdező hozzászólása: akkor legyek bunkó? vagy érdektelen?? én ugyanúgy viselkedek fiúkkal is meg lányokkal is.
elsõ jól mondja
Ez nem olyan egyértelmû a mai világban. Szeretjük a kedves lányokat, ha zavar akaszd fel magad, vagy légy flegma, és felszínes barátaid, kapcsolataid lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm de van párom, elég hosszú ideje. De attól még lehetne/lehetnének fiú barátai is a lányoknak. na de így?
A kérdező hozzászólása: vagy akkor a szép lányok ne barátkozzanak csak hetero lányokkal???? mert a fiú rögtön szerelmes lesz belé...annyira idegesítõ.
Ezen most mi a meglepõ????? Mindenki párt keres magának. A pasiknak a kedvesség a gyengéje.
A kérdező hozzászólása: jó, akkor ezentúl bunkó leszek a fiúkkal.
ez így van. én is beadom a derekam ha egy lány kedves hozzám. már sokszor csalódtam emiatt :'( de nem megy, egyszerûen kész vagyok attól ha lány kedves hozzám, nem tudok mit tenni :$ annyira nõies dolog a kedvesség
A kérdező hozzászólása: nem meglepõ, hanem idegesítõ!!!
Tudod a lányok nagy rèsze azzal fejezi ki a tetszését, hogy kedves az adott fiúval.Szerinted mi honnan a francból különböztessük meg? Nem látunk a fejetekbe..

1:2fiúk, lányok Lányok, ha utcán egy fiú odamenne hozzátok és megkérdezné tőletek azt, hogy szűz vagy még, akkor te mit válaszolnál? És a másik kérdés fiúkhoz. Mit csinálnátok fiúk, hogyha pár lány elkezdene beszélgetni egymással.

úgy, hogy nem látja, hogy ott vagy és elkezdik boncolgatni a menstruációs témákat. pl, hogy most pont megjött és más a színe, vagy, most fáj mert görcsölök stb, stb, stb... te felfednéd a jelenlétedet, mert ugye eddig nem tudták, hogy ott vagy....vagy inkább kussba maradnál és megvárnád, hogy elmenjenek onnan?

Legjobb válasz: én végighallgatnám. szeretem tudni az ilyen háttérinfókat :D

én végighallgatnám. szeretem tudni az ilyen háttérinfókat :D
Én azt mondanám nyilas vagyok :)
Innék még egy korty Whiskyt.
En megbotrankoznek, ha egy vadidegen a szuzessegem felol erdeklodne.
"1:2fiúk, lányok Lányok" - ez mit is akar jelenteni?
Én ezer éve barát zónás srác vagyok, velem ezeket a dolgokat a csajok megosztják.
Válaszolnék õszintén az illetõnek a szüzességemmel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: egyben a kettõ. egy kérdésben....2 kérdés...egyik a fiúkhoz, másik a lányokhoz.
A kérdező hozzászólása: mi?
A kérdező hozzászólása: akkor jól döntöttem.
Vagy ott hagynam az illetot vagy megbotrankoznek, de semmikepp sem kapna valaszt a kerdesere. Esetleg, ha jo kedvemben lennek, akkor valamilyen horoszkopos valaszt kapna.

Fiuk! Hogyha egy ismeretlen lannyal kezdesz el beszelgetni az internen, akkor mennyire fontos a lany profilkepe? Milyen profilkepek tetzenek?

15 eves lany vagyok. Arra lennek kivancsi, hogy kb a velem egyidos fiuknak milyen profilkepek jonnek be. Mamint hogy lesz szimpatikus, mosolygos kep legyen?teljes alakos, stb? Elore is koszi mindenkinek a valaszokat. Menni fognak a zold kezek :)

Legjobb válasz: Csak látszon rajta az arcod. Jól! Jó pont ha nem vagy duci 17/F

Csak látszon rajta az arcod. Jól! Jó pont ha nem vagy duci 17/F
Tulajdonképpen a melled látszódjon rajta, azt szereti ez a korosztály. Amúgy az arc a legfontosabb. Ha arcra csúnya vagy, akkor mosolyoghatsz, lógathatod a melleid, de nem sokat fogsz vele elérni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok duci :) Zavar hogyha egy kisse szomorkas a kep?
A normális képek. A tükör elõtt csücsörítõs, r*bancosak NEM jönnek be.
csak simán mosolyogj rajta és kész :D nem kell a kacsaszájas hátfájásos ribizlilányoskép (XDDDD mióta van automata trágárságszûrõ?:DDDDDD remélem azért érthetõen írtam :D :DDD

Neketek mi a véleményetek, fiuk lányok hogyha egy lány iszik?

Nem feltétlenül rendszeresen,de mondjuk sokszor részeg,vagy rendszeresen iszik...

Legjobb válasz: Az, hogy ennél undorítóbb, visszataszítóbb látvány a földön nincsen. Nekem ivott évekig az anyám, õ ugyan nem lány kategória, de emiatt maximálisan elutasító vagyok ebben a témában. Én soha nem iszom. 21L

Az, hogy ennél undorítóbb, visszataszítóbb látvány a földön nincsen. Nekem ivott évekig az anyám, õ ugyan nem lány kategória, de emiatt maximálisan elutasító vagyok ebben a témában. Én soha nem iszom. 21L
"18:11 mondott már nekem ilyet csaj hogy õ undorodik a piától, na azon a héten hétvégén a hányásában fetrengett, ennyit errõl." Igen, én is ismerek olyanokat, akik a szülõi mintát inkább követték. a normális emberekben meg ez megmarad, mint egy k*rva nagy tanulság: Te ilyen soha ne legyél! Így olyan szinten tartózkodom az alkoholtól, hogy ételben nem eszem meg. Te nem ismersz engem, így nagyon kérlek, ne áltanánosíst. nem ez az egyetlen dolog, amiben rohadtul nem olyan vagyok, mint a többség. sõt, kikérem magamnak, hogy bármilyen útszéli k*rvához mérjenek...
Ezeket a lányokat általában jól kihasználják, én sajnálom õket, de tény hogy õk is tehetnek róla. Egy olyan lány mint az elsõ hozzászóló, aranyat ér.
A második 18:07-es vagyok. Egy férfi is undorító, ha részeg, nemhogy egy lány, vagy nõ.
"18:07 jajj ugyan már, titokban meg te is behánysz annyit iszol én tudom:D É bírom a piás lányokat, én nem iszom de jó rajtuk röhögni meg szopatni õket ha részegek." Ezt nekem írtad? (az elsõ 18:07-es vagyok) Igen, te nyilván tudod. Én olyan szinten undorodom az ittas emberektõl, hogy vígjátékban nem tudok röhögni azon, ha egy részeg szerencsétlenkedik. Tudod, olyan emberben megmarad a részeg anyja látványa egy életre, akiben van egy cseppnyi érzés is. Természetesen soha nem kezdenék olyan sráccal, aki akár csak hétvégente is iszik.
Tudom, elveszti a nõies tartását:S
Soha nem választanék olyan lányt, aki részeg szokott lenni, még ha ritkán is.
18:11 mondott már nekem ilyet csaj hogy õ undorodik a piától, na azon a héten hétvégén a hányásában fetrengett, ennyit errõl.
Könnyebb megdugni, mikor eszméletlen. + Nem akarnám a gyermekeim édesanyjának.
18:07 jajj ugyan már, titokban meg te is behánysz annyit iszol én tudom:D É bírom a piás lányokat, én nem iszom de jó rajtuk röhögni meg szopatni õket ha részegek.
jóó :D 15/L
ez a 15 éves kislány írjon majd egy 10 év múlva, hova jutott és mit gondol úgy összességében az életérõl.
mi a baj azzal, hogy szeretek lefutkosni a dombokról? :D az józanon is csinálom :D és ha leérek néha bukfencezek egyet a végén :D
Én simán bevállanék egy punk csajt, bár én goth vagyok.
Szerintem ne soroljátok tovább, mert hányingerem van.Hozzá teszem, nõ vagyok.Igen, alkalmakkor szoktam inni egy pohárral, bulikban is koccintok, miegymás, de ez a , , legyünk büszkék rá, hogy tartás nélküli buta [email protected] senkik vagyunk, egymást rugdossuk, és dombokról rohangálunk le részegen" címû szélsõséges hozzáállás valahogy nem jön be. Ugyanígy a másik véglet sem tetszik, legyen egy egészséges határ és mérték, és az ne az asztal, meg a vödör legyen!Egyébként nem tartom magam álszentnek csak azért, mert nem szeretnék egy májkárosult, agyhalott, kiégett idóta lenni már a húszas éveimre!
nem is nekik akarunk tetszeni :D
Jó fejek a punkok tudom:D Van pár punk ismerõsöm, de csak a punk nõk szemében férfiak, érted...egy komoly öltönyös embernek egy punk nõ nem nõ.
Mi lesz veled te lány..?!
Mi lenne? Én is ismertem egy ilyen punk kiscsajt, totál részeg volt minden buliban, átment rajta a fél város, köpködött, cigizett, õ volt (maga szerint) a nagymenõ csaj. Ma egy pénzügyi vállalat aligazgatója, boldog kapcsolatban él, gyereket terveznek. Ugyanolyan kosztümös üzletasszony, mint az összes többi. Azt mondja mindig, õ már eleget volt különc, most már szeretne átlagember lenni. Vagy meghal drogtúladagolásban 18 évesen. 15 éves kora után azért még SOKAT változik az ember (szerencsére =)
mi a különbség fiú és lány között? a fiú bebaszhat mind a szenny és dicsekszik róla a lánynál meg szégyen ha inni mer?
Nekem aztán tök mind1. Az a lényeg hogy jól érzem-e vele magam vagy sem. Hogy piával vagy anélkül az részlet kérdés.
"mi a különbség fiú és lány között? a fiú bebaszhat mind a szenny és dicsekszik róla a lánynál meg szégyen ha inni mer?" tévedés, szerintem férfitól is undorító. de igenis egy nõ sokkal visszataszítóbb részegen. mert az ivás igenis inkább férfi dolog -volt. ahogy pl. régen a nõt már akkor k*rvának nevezték, ha az utcán rágyújtott. pl. férfiak közt a fingás vicces, a nõknél nem.
részeg ne legyen, de egy kevés mehet bele, az még nem gáz. engem taszít nagyon ha részeg
Szerintem a fiú is, lány is ritka undorító, ha részeg, vagy rendszeresen, kontroll nélkül iszik.Mondjuk ki mint él, úgy ítél.
semmi
nem vagyok bulizós , de ha összeakadnék egy részeg kis ribancal valószínûleg kihasználnám, de nekem is az a véleményem hogy undorító egy részeg (lány )(nõ)
hidd el, nagyon is férfiak :D legalábbis az én szememben azok :P sokkal férfiasabbak nekem, mint a kigyúrt macsók, vagy a diszkós k*csögök, neadjisten az emo-k :D megértem, hogy sok embernek nem tetszenék, de ízlések és pofonok :D 15/L
Persze a punkoknak ez bejön, de azok nem férfiak:D
Nekem nem volt ilyen gyerekkori traumám, szóval annyira nem zavar. Ha nevetõsen, sokatbeszélõsen részeg az még akár szexi is lehet, persze csak ha a társoság többi tagja se teljesen. De szerintem nemtõl függetlenül brahiból hányásig inni magad gáz. Oké, 13-14 évesen az ember még keresi a határokat, de pár kísérlet elég ahhoz, hogy rájöjjön hol van az a határ amíg még jólérzi magát de nem megy le állatba. Ha rá van szokva az alkoholra, függõsége van, az viszont orvosi eset.
ejj mennyi alkoholellenes ember. :( 15/L
Egyetemen nem feltûnõ jelenség ha valaki ittas. Ha fiú, ha lány. 23/F
Az más, hogy ha életében egyszer-kétszer elõfordul Vele, hogy picit többet iszik a kelleténél(na nem feltétlenül hányásig), és tanul belõle.Viszont az undorító, mikor még nyaralni is csak úgy képes elmenni, ha ott figyel a több liter alkohol az utazótáskában, meg egy bulit nem bír anélkül, hogy ne igya le magát, vagy nem tud elképzelni egy bulit [email protected]ás nélkül. Szerintem ez undorító. A másik meg az a bizonyos , , napi feles meglegyen" dolog.Egyszerûen szánalmas, mikor egy nõ naponta veszi a kis Jägert, mert anélkül halott.
Ha megiszik 1-2 sört/bort egy buliban, azzal nincs semmi baj. Ha néha-néha túllép a határon, hát megesik, ezért nem fogom elhagyni. Ami baj: 1. Ha hetente túllép a határon, részegen vergõdik, hány, stb. az undorító. Se fiú, se lány ne legyen alkesz, tanulja meg, mennyit szabad innia. 2. Ha valaki egy múltbéli rossz emlék miatt totál alkohol-ellenes, és ilyen hülye szabályokkal él, hogy még szilveszterkor sem iszik egy korty pezsgõt, vagy kiköpi a kaját, ha bort van benne. Esetleg ezt a párjától is elvárja. Ez már fanatizmus, az ilyet nagy ívben kerülöm mert az ilyen másban is félresiklott! (Persze kivétel, ha betegség miatt nem iszik.) F
sztem ma már szinte minden csaj részegre issza magát hétvégén. én is ezt szoktam és sztem 1általán nem undorító, sõt ink vicces mikor mindenki segg részeg és összevissza pofázik:D am meg sztem se buli, se kirándulás nem lehet jó pia meg cigi nélkül:P:D 17/L
18:33- igazat adok neked :D én is így élek, és tök jóó :D kedvenc elfoglaltságom részegen dombról lerohanni, nagyon poén tud lenni :P meg hát, a bulin attól lesz igazán jó hangulat, hogy megy körbe a pia, mindenki hülyül, baromságokat találunk ki, járjuk a várost, koncerten pogózunk és tombolunk, és ha acélbetétessel belédrúgnak, az is kevésbé fáj, ha be vagy [email protected] mint állat :D pasimat meg nem zavarja, hogy részeg vagyok, õ is ilyen, és szerinte aranyos vagyok részegen, és õ is velem iszik és velem részeg :D 15/L
Mennyi álszent isssstenem:D Az, hogy néha (itt nem a minden hétvégén részeg tinikre gondolok) berugunk, mi lányok az miért fáj nektek? Egy szülinap koccintás nélkül milyen? Ott pont az a lényeg, hogy jól éredz magad! Nekünk is jár egy kis szórakozás! És nem kell azzal jönni, hogy pia nélkül is jól lehet szórakozni. Puszi 19L
Hát lányok ezzel elvesztitek a nõies tartásotokat, majd 20 éves korotok felé közeledve rájöttök ti is.
én eleve nem is voltam és nem is akarok nõies lenni :D tarajom és bakancsom van, köpködök az utcán, pogózom, és ha rámjön, büfögök is :D + még sorolhatnám :D 15/L
Sorold, én kíváncsi vagyok! :D
nyilvános helyen hugyozok, ordibálok, rohangászom, játszom az agyam, öntöm magamba a kannásbort, cigizem, nem teszem a kezem a szám elé ásításkor (tejóég), néha az orrom is túrom :D most random ennyi jutott az eszembe :D bennem a mellemen, sminken és puncin kívül nincs semmi nõiesség :D (najó nõies alakom van) 15/L
18:56 Erre én nem lennék büszke a helyedben:D De jó hogy õszinte vagy:) Ezért nem fog egy pasi sem nõként tekinteni rád és tisztelni amit leírtál. Kis punk:P
érdekes, van pasim, lassan 4 hónapja, aki szeret, tisztel, és nõként néz rám :D õ is punk és a punk csajokra bukik :P akinek tetszeni akarok, annak tetszik, hogy köpködök az utcán és rohangálok le a dombokról részegen :D 15/L
Jó hát most nem kell papolni tény h én se jönnék össze egy ilyen csajjal mint a 15/L (bocs :D) de attól még nem nézem le. Kinek ez tetszik, kinek az. Ez van. Az meg aki a "punk"okat lenézi egy az egyben, az sokkal hülyébb, mert a punkok között is vannak jó fejek, meg hülyék, mint az összes többi ember között. Ennyi.
"Egy olyan lány mint az elsõ hozzászóló, aranyat ér." Köszönöm. Mégis úgy látom, a könnyen kapható, piás csajok kelendõbbek. Habár, én nem is árulom magam.
Ilyen az élet...
A leszbiket igazából nem támogatják a férfiak...sem a házasodás sem a gyerekvállalás jogában nem támogatják õket. Csak addig jók a leszbik amíg a pornóban nézik õket (vagyis a mû leszbiket de ez most mellékes) és kiverik rájuk...
Mert a nõkkel elnöklõbb a társadalom pl ha õk kézen fogva mennek az utcán azt lehet. Ha ezt a pasik csinálják na akkor vér fog folyni.
10-es !!! Mert te az vagy nem biztos hogy más is. Gusztustalan férgek.
Aki szidja a melegeket az bizony latens homoszexuális! A latencia a hangerõvel arányos, azaz minél inkább jajgat és fújol annál inkább nagy az iletõben a rejtett melegség! William H. Masters and Virginia E. Johnson 50 évnyi kutató munkával igazolta a fenti népi megfigyelést. Tehát aki hörögve üvölt az bizony a lelke mélyen meleg. Ez kérem tény. Lehet üvöltözni :)
Mert parasztok?
ha fiúval szeretnéd csinálni csináld engem nem zavar
Lillával egyetértek odáig, hogy "a lányok homoszexualitása a férfiak szemében pozitív, " viszont innen úgy folytatnám, hogy a hímsoviniszta világunkban a férfiak részérõl a férfiaké NEM! és mivel ebben a kérdésben inkább a férfiak a hangadóak, ezért ez a nézet egyelõre az uralkodó.
Trágárkodtak veled? Szegénykém!
ilyen a közösség ez is olyan mint ahogy ha egy nõ sok palival r..anc egy férfi sok nõvel király... ez is ilyen kis kiegyenlítés...:) amugy azért mert többenvannak fiuk gyíkon és egy fiu szemében a lányokat is szeretõ lányokkal semmi gond de egy buza nos....xd
Bár sokan két különbözõ fogalomként tekintenek rá, valójában egy fogalomról van szó: homoszexualitás. Régebben ezt úgy, ahogy van, elítélték. Azonban mára mintha a fogalom kettészakadna, ezek közül a lányok homoszexualitása a férfiak szemében pozitív, viszont a lányok nagy részénél nem alakult ki ilyen szintû pozitív jelentése a fiúk homoszexualitásáról. Vagyis, az egyiknek vannak támogatórétege, a másiknak nincs. Mégpedig azért, mert a lányok nagy részének nem izgató, a nem meleg fiúk pedig undorítónak találják.
Ha neked oké felõlem csinálhatod...
Mert a b zik undorítóak, mig a leszbik a világ csodái.
Szamomra a meleg ferfiak es nok is vonzoak.. 29/N A kerdesre a valasz, talan mert a ferfiak tobbsegenek nagyobb a szexualis etvagya, es jobban izgatja a szexualitas altalaban oket, mint a nok 70 %- at.

A fiúk szeretik hogyha egy lány szűz?

Melyiket szeretik jobban aki sz?z, vagy aki nem? És hogy szeretik hogyha ott "lent" milyen?Inkább a beválallósabbat, vagy a szerényebbet szeretik? egy fiú elvárja hogy egy lány fogamzásgátlót szedjen? Köszi el?re is a válaszokat! Egy tanácstalan 17 éves lány

Legjobb válasz: Szeretjük ha egy lány szûz és úgy adja nekünk magát mert az azt jelenti hogy sokat jelentünk neki. A viselkedés mindegy ha jól áll egy csajnak. Az meg hogy elvárja-e vagy sem srácfüggõ. Én pl nem várom el, de ha szed úgy jobb mert pl nem gumival kell nekem védekezni. A bunkók általában meg elvárják, mert õket zavarja ha valamit is a csajon kivûl a farkukra kell húzni.

Szeretjük ha egy lány szûz és úgy adja nekünk magát mert az azt jelenti hogy sokat jelentünk neki. A viselkedés mindegy ha jól áll egy csajnak. Az meg hogy elvárja-e vagy sem srácfüggõ. Én pl nem várom el, de ha szed úgy jobb mert pl nem gumival kell nekem védekezni. A bunkók általában meg elvárják, mert õket zavarja ha valamit is a csajon kivûl a farkukra kell húzni.
a szexben mindig azt nézd h neked mi a jó!!!! csak azt tedd, amirõl úgy gondolod h egyáltalán nem ciki vagy nem esik nehezedre. csak azért ne menj bele vmibe mert a pasi azt akarja. ha te úgy érzed h kényelmesebb ha le van borotválva odalent akkor tedd azt ha nem akkor nem kell. Aki tényleg szeret, elfogad olyannak amilyen vagy! :)
Szeretik, ha szûz a lány. Az én barátom is nagyon örült, hogy az övé lehetek, mert nekem õ az elsõ :-) Az mindegy, hogy bevállalós vagy vagy szerényebb, egy kis idõ után úgyis többet fogsz bevállalni, mint az elején. És ahogy az elsõ hozzászóló is írta, a bunkók elvárják, hogy fogamzásgátlót szedjen a lány... de ezek általában nem is kezdenek szûz lányokkal. Ha már addig a pontig eljut egy kapcsolat, akkor úgyis megbeszélik a felek ezt a fogamzásgátló kérdést.
szerintem nagyon izgis ha egy lány szûz :) a fiúnak ez nagyon nagy dolgot jelent, hogy neki adod az ártatlanságodat
Az en parom is nagyon orul hogy meg szuz vagyok!:) Es azt mondta ha szakitunk es oszejovok massal es az elveszi a szuzessegem akkor megoli azt a pasit:) )))
Én szeretem ha egy lány szûz és pl azt is szerem ha borotválja... és leginkább az olyan csajokat szeretem aki viasza húzódóbb és egyáltalán nem várom el h szedjen fogamzásgátlót szerintem egy lánynak van elég baja a mensijével ennyit megtehetnek a férfiak h óvszert húznak ... (egy 17éves srác )
szeretik hat...ok meg buszkek ha egy szuz lannyal fekudhetnel le mert ojankor nagynak erzik magukat h o volt az elso...
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltatok, és köszi a hasznos tanácsokat:P

Fiúk! Az ronda hogyha egy lánynak az egyik "lenti" ajka nagyobb egy picivel mint a másik? Nem talalnatok undoritonak?

Kort is légyszi!

Legjobb válasz: Attól függ, hogy fest. Kép nélkül, annyi esély van, hogy megmondjuk, mint mókusnak az erdõtûzben. Nekem férfi létemre az alsó vastagabb kicsit. És visszajelzések szerint nagyon csókos szám van :D

Attól függ, hogy fest. Kép nélkül, annyi esély van, hogy megmondjuk, mint mókusnak az erdõtûzben. Nekem férfi létemre az alsó vastagabb kicsit. És visszajelzések szerint nagyon csókos szám van :D
Nekem is olyan, és onnan lentrõl eddig mindenki, akivel vízszintbe kerültem, bizony elégedetten szállt ki. A fiúk ezzel fele annyit sem foglalkoznak, mint a csajok, hidd el! ;) 24N
Nekem is olyan, a barátomat nem zavarja. 17/L
Nekem is olyan, de a barátom szerette 16/L
Szerintem senkinek sem ugyanolyan meretü, szoval nem...

Fiúk! Nektek fontos, hogyha egy lányon bikini van, hogy milyen a hasa? Melyiket tartjátok vonzóbbnak? (képek lent)

Ezt a lapos és izmosat:

Legjobb válasz: Az elsõ nem valami izmos :D De amúgy ennél jobban nem kell.

Az elsõ nem valami izmos :D De amúgy ennél jobban nem kell.
A kérdező hozzászólása: bocs a màsodiknál lemaradt a kép :D : [link]
Meglepõdnék, ha nem az elsõt választaná a döntõ többség.
A második nem has, hanem pocak.
Olyant még a valóságban nem láttam, ami úgy néz ki, mint az elsõ. Mindenkinek van egy kis pocakja szerintem, aki nem gyúr konkrétan a hasára.

Fiúk! Titeket zavar, hogyha egy lánynak herpesze van? ( a száján )

Holnap találkozom egy sráccal aki tetszik és ha minden igaz akkor én is neki, de kinőtt a herpeszem :(( jó, csókot nem is vártam volna, de ez nem akadályoz semmiben, ugye?

Legjobb válasz: Csak abban hogy csókolózzak

Csak abban hogy csókolózzak
De ne izgulj mindenki más
Zavarni engem nem zavarna, de csókolózni biztosan nem csókolóznék vele, mert nem akarnám elkapni...
nekem az az ideálom! 23f
Nekem az a kedvencem. :D
Viccelsz? Eddigi egyik legszebb lány, akit láttam buszon egy természetes szõke, hófehér bõrû, formás és félénk, de annyira édes lány, hogy azóta is sajnálom, hogy nem mertem odamenni hozzá.
Ha szep a lany akkor bejon... Az idealomat mindig feher borrel kepzelem el :)
Bejön.
Igazán megnyugtató ezeket a válaszokat olvasni. :)
Hófehér bõr, fekete haj és kék szem....abszolút favorit..csak ne kísérgesse mindenhova 7 törpe :D
Nem zavaró. Hogy bejön-e? Passz. Ahhoz látni kell a lányt.
Én csak a zöld kis emberkéket szeretem, a fehér az nem menõ.
Hát elmennek, de a narancssárga emberek a befutók.
Igen, a szép lány, nagyon :) 18/F
Bejön, hiszen az ember színe fehér.
Nekem mindegy .. igazából az összkép a lényeg.
10/13 Hófehér bõr, fekete haj..eddig stimm, csak barna szemem van :D:) de úgy szeretnék kék szemeket az tényleg nagyon szép
De jó ezeket látni.:) Minden tele van azzal, hogy barna bõr, mindenki rohan szoláriumba, de úgy tûnik még vannak olyanok, akiknek az eredeti szép tetszik.:) :)
Én imádom. Csak óvni kell, például nyáron strandon 2óránként bekenem naptejjel, nehogy leégjen vagy ilyesmi. De ez is egyfajta kényeztetés és nem csak neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!