Találatok a következő kifejezésre: A fiúk ha petting közben a (6 db)

Fiúk, mit szerettek, ha a barátnőtök mit csinál petting közben?

Normális, részletes válaszokat kérek. Köszönöm!

Legjobb válasz: Hát... a legjobban a mélytorkos franciát szeretem, de azt nagyon kevés lány hajlandó, és még kevesebben tudják jól csinálni. És igen, ez a petting része is, mint ahogy nálam is része a "nyalakodás".

Hát... a legjobban a mélytorkos franciát szeretem, de azt nagyon kevés lány hajlandó, és még kevesebben tudják jól csinálni. És igen, ez a petting része is, mint ahogy nálam is része a "nyalakodás".
csók, "alul" simogat...
17:50-es :D
fõz
azt szeretik ha közben a sarokba szarsz. ééédesfaszom he csillagom háby éves vagy? 12????
18:06os xD LoL
Tõlem aztán betonozhatna is teljesen mindegy, csak lenne végre barátnõm.
17:57-es szakadok:D xxd
Hát én konkrétan arra izgulok fel ha ezt ( http://www.youtube.com/watch?v=ijvtqwVHck8 ) énekli közben. Én meg közben a farkammal karmesteresdit játszok.
áááááá basszátok meg folytassátok:D szakadok a röhögéstöl
... hát ha combja belsõ felét meg a farkát símogatod azt nagyon
Nem tudom, még nem voltam senkivel sem.
nem fordul elõ, hogy elõbb. mindig a nõé az elsõ 30+
Igen, szívesen kielégítem a lányt is.
Általában a lány élvez el elõször, de ha véletlenül nem így lenne, akkor természetesen be is fejezem amit elkezdtem, csak úgy nem lennék képes magára hagyni :)
Nem voltam még senkivel de az 100% hogy kielégíteném utána a lányt is.
Igen, ha az a lány a szerelmem. Persze néha elõfordulhat fáradtság, de még akkor is szívesen tenném.
Nem az a kérdés, hogy végigcsináljátok-e, vagy nem, hanem az, hogy ugyan azzal a lelkesedéssel. Én ezen sokat tûnõdtem. Valójában nem. Nem ugyan az a lelkesedés. Ebbõl a párom nem vesz észre semmit persze, de akkor már csak egy darab hús, nem pedig egy nedves punci. Ilyen nagyon ritkán fordul elõ, pont ezért, tehát ügyelek arra, hogy õ menjen el elõbb. Ez 95%-ban sikerül is.
sajnos az én pasimnak az az elsö, hogy ö kielégüljön de amikor nyalásra vagy ujjazásra kerülne a sor akkor ō fáradt meg fáj a foga ezért még ha netán csinál is valamit velem azt olyan unottan csinálja hogy nekem megy el a kedvem és minden szexnek veszekedés a vége, és még az önbizalmamat is elvette teljesen már arra is gondoltam h nem tetszek neki vagy van neki más de mindig mondja h ez butaság meg szeret már egypárszor szakitottunk is nemcsak ez végett de mégis mindig visszajön

Fiúk! Képesek lennétek megállni, ha már mindketten mesztelenek lennétek és petting közben kiderülne, hogy a lány szz? Olyanoknak szól a kérdés, akik ha az elején tudják nem mennek bele!

Legjobb válasz: Én tuti nem álnék meg. Jól gerincre vágnám és addig tolnám amíg szét nem szakadna. :) Ajánlom neked is. Nem vesztesz semmit.

Én tuti nem álnék meg. Jól gerincre vágnám és addig tolnám amíg szét nem szakadna. :) Ajánlom neked is. Nem vesztesz semmit.
Szerintem meg jobb is lenne a dolog :D
érdekes, mert így egy lány nem megy bele egy alkalmasba szóval nem értem, hogy nem tudná a másik fél, hogy még szûz érdekes elképzelés, eddig nem beszéltek? N
Ha aztmondja a csaj, hogy ne akkor nem fogom megerõszakolni, szóval le tudnék állni. Ha meg kiderül h azûz de akarja a dolgot akkor pedig vigyáznék rá és úgy kezelném, mint egy szüzet.
ha nem megjátssza, akkor igen.
Nem. Mert ezek a hangok általában a megjátszás hangjai. Vagy akaratlagosak... Én azt szeretem amikor tényleg azért jön belõle a hang mert élvezi, és az nem ilyen.... :)
igen
igen
H uhhhhhh uhhhhhh.
te hülye vagy. ahh ahhh :DDD

Fiuk! Ti szeretitek ha egy lány petting avagy sex közben a lány hangokat ad ki? és/vagy harap (persze csak finoman? !?

Fiukhoz szolnék kiványcsi lennék h a fiuk mennyire szeretik egyáltalán felizgatja e öket ha egy lány petting illetve sex közben "hangoskodik"!

Legjobb válasz: Én nagyon szeretném!!!! De eddig csak egyszer volt ilyen alkalmi kapcsolatom!! Pedig írtó izgató, biztos vagyok benne, ha a kedvesem nem lenneilyen zárkózott lélek és hangoskodna, meg el tudná engedni magát, soha többé nem gondolnék más csirkékre!!!!!!

Én nagyon szeretném!!!! De eddig csak egyszer volt ilyen alkalmi kapcsolatom!! Pedig írtó izgató, biztos vagyok benne, ha a kedvesem nem lenneilyen zárkózott lélek és hangoskodna, meg el tudná engedni magát, soha többé nem gondolnék más csirkékre!!!!!!
De azért ne úgy csináldd mint a prnófilmekben a mûnyögésekethanem egy-egy sóhaj, felnyõgés sztem!!:) :) 16/f
sztem a csávó volt s*ggfej. Jó az ha van hangja is a dolognak, és még a harapdálás is belefér:)
Dehogy zavar :) Jöjjön elõ az a vadmacska ;) F/17
A lényeg, hogy valamilyen módon látsszon rajta, hogy élvezi, amit csinálok. Számomra külön elismerés, ha miattam annyira nem bír magával, hogy "hangoskodik" is :D finom kis harapások meg tényleg finomak :D
A kérdező hozzászólása: am 15 éves lány vok:P és ha lehet SOK SOK SOK választ szeretnék
A kérdező hozzászólása: csakmert velem elöfordul h "hangoskodom" de volt pasim utálta és általában egy "halkabban te h ülye" mondattal elcsititott!És szeretném tudni h csak ö volt ilyen s eggfej vagy a fiukat tényleg zavarja mert akkor visszafogom magam!:)
A kérdező hozzászólása: ezekszerint nem vagyok nyominger :) akkor jó:Pköszi mert én harapok isxd:Pde csak finoman a nyakat nem odalent:P
A kérdező hozzászólása: csak akk szoktam ha "kikivánkozik"szal igy mü nyögéséket nem szoktam:)
Nem szeretem, ha erõlteti a hangokat, de az a legkiábrándítóbb, amikor csak ott van, mint egy fadarab.

A fiúk szeretik, ha petting közben a mellbimbó és környékét simogatják? Vagy mi a legizgatóbb hely nekik a saját felsőtestükön?

Legjobb válasz: A mellbimbó, vagy ha a nyakát nyalogatod, puszilgatod nagyon jó lehet sztem. Bár az én barátom olyan csiklandós h hozzá sem lehet érni, mert már elröhögi magát...elég idegesítõ. Sztem egyén függõ, h mit szeretnek, ki kell tapasztalni.

A mellbimbó, vagy ha a nyakát nyalogatod, puszilgatod nagyon jó lehet sztem. Bár az én barátom olyan csiklandós h hozzá sem lehet érni, mert már elröhögi magát...elég idegesítõ. Sztem egyén függõ, h mit szeretnek, ki kell tapasztalni.
Attól függ kinek mennyire érzékeny. Ha nem annyira, akkor tudják élvezni. (legalábbis az én barátom)
Egyet értek az elsõ válaszolóval az nekem is bejön..
szeretik hát.:) legalábbis az én barátom szereti.. és hogy mondjak olyan tippet, ami itt még nem hangzott el, szerintem próbáld ki, hogy a fülét puszilgatod, majd ha látod hogy élvezi, bele is nyalhatsz. az én barátom él-hal ezért..:P sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!:) Már ki is próbáltam, mindegyik bejött.;)De ha valakinek van még valami jó ötlete, írjon nyugodtan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!