Találatok a következő kifejezésre: A fiúk húsosabb puncit (3 db)

Fiúk, férfiak! A kicsit "húsosabb" punci, vagy "csak a hasadás" jön be jobban? Vagy mindegy?

Legjobb válasz: Talán a húsosabb, de rettenetesen függ a viselõjétõl!

Talán a húsosabb, de rettenetesen függ a viselõjétõl!
Én pl vékony vagyok, ilyen húsis puncival, nem függ a punci milyensége a testalkattól. Salátás, de ez van. Aki volt, az szerette úgy ahogy van.
Nekem tökmindegy, csak lenne már valamilyen.
húsosabb v vágás =DDD a dagadt megfogalmazást olvashattuk =DD igen én a vékony lányokat szeretem nem a hízókat.
Vagy mindegy.
Engem, a husos, szörös puncik izgatnak fel, a legjobban. F.
nekem a husis punci jön be. de nem hiszem hogy volt valaha is férfi, aki a ronda puncija miatt dobott volna egy nõt. nem tudom mit tudtok ezzel annyit foglalkozni...
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy jól szórakoztok. xD
uccsónak lájk!
2. nak igaza van sok múlik a viselõn...amúgy ha van egy his husi az fincsi =P
Aaaj, bocs, "poci"-t olvastam...
Mi az, hogy "csak hasadás"? Amúgy ha nem "húsosabb --> olyan, hogy egy hízósertést is megszégyenítene", akkor nincs vele baj egyátalán.
Csakis a "hasadás". IMÁÁÁDOM!!!

A fiúk a húsosabb puncit szeretik vagy a nagyon vékony, alig látszó puncit? Mert nekem elég húsos van.

Legjobb válasz: bezony nagyon jó hogy szép formás nagyajkaid vannak, szuper végignyalni õket meg puszilgatni, szerintem sokkal szebb mint a vékony ráncos punci, persze egyik sem rossz;) Honnan vagy? Sajna szingli vok, jó lenne egy helyes lányt felcsípni, persze ez nem társkeresõ de mégis!

bezony nagyon jó hogy szép formás nagyajkaid vannak, szuper végignyalni õket meg puszilgatni, szerintem sokkal szebb mint a vékony ráncos punci, persze egyik sem rossz;) Honnan vagy? Sajna szingli vok, jó lenne egy helyes lányt felcsípni, persze ez nem társkeresõ de mégis!
A fiúk a puncit szeretik. ;) Mindegy nekik az, hogy milyen.
ismerek egy srácot aki azt magyarázta hogy egy csajnak pogácsa pinaja volt és ezért dobta ki. mi meg õt néztük hülyének. de neki nem az volt a lényeg csak gondoljuk a nõ kidobta és kellett rá gyorsan valamit mondani. amugy a válasz az hogy mindnekinek más tetszik.
mi az hogy pogácsa pina? az 5. kommentbe említik.
Attol fugg milyen a pasi...de altalaban a husosat szeretik mert van mit fogni rajta...legalabbis en igy vettem eszre rajtuk:)
Menj el velük strandolni, vékony fürdõbugyiban. Hamar ki fog derülni, melyik kedvel... amelyik alattad fog úszkálni 25 percen keresztül, vagy amelyik ugyanennyit a kigúvadó szemét próbálja visszatuszkolni a helyére :-) De ugyanez mûködik egy jó szûk nadrággal is :-) ...bár nem a legjobb ötlet, ha csak ezért választ téged.
A kérdező hozzászólása: szia:) köszike hogy irtál.Honnan? hajdú bihar.De ha gondolod irj freemailt:[email protected] puszi
A legjobb a finom húsos punci!!!
Nekem8, csak punci legyen.
Jah ez a tevepatás akkor, most már tudomXD De akkor elárulok egy titkot, ezt a típust szeretem*-* bár nem volt részem hozzá, de elolvadok ettõl:) Number 1. Neked ilyen van?
Miért lenne baj? :D Lehet finoman rágcsálni.
Hogy néz ki a tevepatás? Bocsi, de nem szoktam nevezni az ilyen dolgokatXD Nem tudom hogy nézhet ki.
Mindenféle muflon imádnivaló.
Ne aggódj! Semmi gond nincsen vele! :)
ofõnek farmeron keresztül szokott látszani, nah aaaaz már durci:) de hát mi baj lenne vele?
Meleg vagyok, rám nem vonatkozik a nõi nem.
Ha Dominika C Hegre-re gondoltál akkor jah, kicsit kilóg. De ennyire pontosan beazonosítod, hogy nekd milyenXD felizgatni akarsz?^^ Hát nem hasonlít a tied olyanra amilyet én linkeltem, de ahogy írtad, nem lényeg:) Az is nagyon jó tud lenni csak nem mindegy ki hordja, meg azért még se egy forgalmi lámpa legyen:S Ha azt szeretnéd hallani milyen a puncid, akkor nagyon szép puncid van, bár nem a tiedet mutattadXD Lehet még jobb, mint az amit én linkeltem, ki tudja.
A kérdező hozzászólása: Ami sztem "divatos" :D :6, 10, 21, 25, 29
Jah, amit felsoroltál számokat azok divatosak? Nem tudtam divatra megy:) aki az alapján választ, hát az menõ pasiXD Ám tudom nem kérdés, de ha már te kérdezted a punci típust akkor a férfiaknál nálad számít, hogy milyen vagy mekkora?
A kérdező hozzászólása: Nem volt vele semmi szándékom, csak már ha így belemélyedtünk.:) Kicsit eltértünk a témától, de legalább már 100%értjük egymást. Evvel a forgalmi lámpás dologgal, meg nem teljesen értem, de azért sejtem mire utalsz, és ejnye. Elég nagy hülyeségnek is tartom, hogy a nemi szerv kinézetét, a szexuális aktivitással kötik össze egyesek, mert akkor a ti szerszámotok is elkopna, és mint tudjuk, ez nem így van. Ráadásul sokan a netes kijavítgatott képekbõl indulnak ki.. Max. ha szül vki, de akkor is, senkinek semmi joga beszólogatni, örülni kell annak, h csak férfiként megcsinálni kellett, nem kihordani és világra hozni.:) Véleményt vártam úgy nagy általánosságban, nem hogy engem dícsõíts, de azért kedves vagy:) , és igazad van, hogy nem mind1 maga a személy sem, sõt, az a legfontosabb, vagyis annak kéne lenni, és nem több. Az meg hogy divat vagy sem, sztem egyáltalán nem az, és nem is kéne annak lennie, csak már annyi helyen, és fórumon olvasom az errõl való témázgatást, hogy én is beleestem ebbe a hibába, hogy ezt a kérdést feszegetem. És kérdésedre válaszolva, nem érdekel, és egyáltalán nem meghatározó tényezõ, hogy kinek mekkora és milyen, mert ha megtetszik vki, akkor minden úgy van jól, ahogy van. Lányokat sem értem ebbõl a szempontból, mire föl jár a szájuk, kinek mekkora, de ennek még mindig több értelme van, mint esztétikailag vmit osztályozni. Összességében véve egy nagy hülyeség az egész.:D De azért jól elbeszélgettünk. Köszi!:)
Nincs mit:) Lehet normálisan is megbeszélni nem csak nyálcsuragtva, meg nemek háborúját indítani vagy okoskodni, ahogy legtöbben:D Hát legalább van amiben egyet értettünk, nem kell tovább ragozni. Azért azt is jó hallani, hogy neked se a milyen vagy mekkora érdekel:) bár nekem átlagnál nagyobb, ha arra gondoltál hogy kisebbségi érzetben szenvedek, csak megkérdeztem. Én is köszönöm a beszélgetést:)
A kérdező hozzászólása: Ha még ide tévedsz, és ezt látod, azt még megtennéd, hogy megírod mennyi idõs vagy?:) Nem muszáj, de érdekelne.
Miért érdekel mindig mindenkit a kor? Ha 12 évesen írtam volna vagy akár 40 évesen is ugyanaz a vélemény. Ám valahol 20as években járok, ennyi megfelel vagy ettõl pontosabban kell?:D Nem írnám le, hogy pontosan mennyi, ha nem gond. Priváton szívesen leírom, ha annyira érdekel a koromXD És te hánny éves vagy, ha már tõlem megkérdezted? Hát most már én is kíváncsi lettem, ahogy te:)
A kérdező hozzászólása: :) ))) A 20as éveiben én is..:) Köszi!:D
Nah már nem csak a vélemény egyezik, de még a 20as év isXD
A kérdező hozzászólása: Ezutóbbi párbeszédtõl tekintsetek el, és várom még a válaszokat, ha van.:) Köszi!
Nem igaz, milyen ocsmány, degradáló elnevezéseket találnak ki a nõi nemiszervre!!!
amíg a hozzá tartozó csaj nem úgy néz ki mint 1 teve addig nem baj :D 19F
A kérdező hozzászólása: :) Ha Dominika c nevû hölgyre rákeresel, nagyon sok képe van, itt láttam elõször róla képet, na talán arra hasonlít, de õ azért már egy extremitás. Az enyém annál szelídebb verzió, nem lóg ki annyira, de ugyanolyan husis, plusz sztem hozzá husisabbak a nagyajkaim is. Szóval hasonló, de más. De most már befejezem, mert sztem senki se kíváncsi ennél behatóbban, vmint a sokan nem preferálják itt az internet elõtt, meg amúgy is, mert álomvilágban élnek, vmint nincsenek tisztában a nõi testtel. Én egyik típust sem emelném ki, mert nem a polcra való dolog, hogy esztétikailag tökéletes legyen, vmint ez számomra pl. nem mérvadó ellenkezõ esetben, ezért is nem értem, h fiúknak ez miért olyan fontos. De érdekel, megkérdeztem. És amúgy nyugodtan írhatsz számot. Mindjárt megnézem melyik tippelek, hogy nagyátlagnak mi a favorit..:D
Talán biztos szép, de nekem teljesen mindegy, hogy egy lánynak 30 közül milyen:) A lényeg belül van, nálam legalábbis az számít, mármint belsõ érték. Mondhatnék én is számokat, de mindegyXD Ha kíváncsi vagy kerestem ami azért mégis megmozgat engem, amitõl még a szemeim is kikerekednekXD: http://perception-erotica.com/decc/009.jpg http://www.sweet-ftvgirls.com/mgals2/118/pinkworld.html http://www.ilovealisonangel.com/ Az elsõ kettõ az ugyanaz a lány, csak másabb nézetbõl. Az utolsó link gondolom akkor az a tevepatás, de az is tökéletes:) Bocsi az ilyen linkért, de így érthetõbb gondolom:$
Miért találnánk? Az ápolatlan külsõ az ami bánt, nem egy természetes adottság :) Szerintem az ég világon semmi baj vele... Egy lerágott köröm ezerszer rondább :)
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://bellamaria.sfblogs.. Kb. vmi ilyesmire gondolok. Tény, van amikor direktbe jól felhúzza vki a nadrágot, és az provokatív, gáz. Mint pl ez is vhol, de van akinek ilyen húsosabb, és jobban látszik feszülõsebb naciban. Jó, nem ennyire, de nem is olyan lapos, mint azoknak, akiknek kevésbé húsos, vagy lapos.
Nagyon jol el lehet vele jaccadozni:) )Nincs benne semmi kivetni valo de ha akarod priviben megmutathatod a tiedet es akkor megmondom miert nem teccik neked, mert itt szerintem ez a problema!
A kérdező hozzászólása: :) Hogy elégedetlen vagyok, erre gondolsz? Mert ha igen, nem mondanám ezt egyértelmûen, mert nem volt vele gondom, mióta itt nem láttam erre vonatkozó kérdéseket, és válaszokat, mondván a sima "babapunci" a szép. Na, az elgondolkodtatott. Na meg hogy már általános dolog, h ezért nõk megmûttetik magukat, zsírt leszívatják a nagyajkakból, (vagy feltöltetik), illetve a manapság kardinális kérdés, a kisajkak méretét illetõen, mondván, nem szép, ha kilógnak a kisajkak, vagy ha nagyobbak, mint egy csík punci esetén. Nincs nekem más típusúval sem semmi bajom, mert hülyeségnek tartom, h ez vagy az szebb, de vannak azért olyan hozzászólások, amibõl az derül ki, hogy a rózsaszín, sima, lapos, nem "kilógos" puncik a legeslegjobbak. Oké, de miért? Hát nem mind1..?:D És kedves vagy, de nem mutogatnám, ha nem muszáj, annyira nincs nagy gáz, csak gondoltam, megkérdezem. Ennyi.:)
Csak szólok én másik 71% vagyok, ne hogy egynek olvas minketXD olyan mintha kétszer írtam, de nem. Én nem kértem képet csak kérdeztem:P Közben a kérdésed hatására kerestem valamit: http://mental.puruttya.hu/posts/2009/12/08/mental/punitip.jpg Szerintem is mindegy milyen, de álmodni csak lehet, nem? Gondolom lányok is szoktak fantáziálni, ez nem bûn.
*találtam valamit
A kérdező hozzászólása: Jaj, igen, ezt már láttam. Elég illuzióromboló egy táblázat, mert azért egy nõi testen más, még a legrosszabbnak értékelt punci típus is(ha már van ilyen...na mind1), fõleg ha vonzódsz hozzá, szereted is. Nme írtad, h írjam le, melyikre hasonlít, de ha nagyo szeretnéd, megnézem jobban, és megpróbálom betippleni, de mint már mondtam, nem szeretem ezt a táblázatot.:S:)
pornókba ettõl megõrülök az ilyen példáonyoktól f17
De bazu, ezt ne is kezdjétek el terjeszteni. A cameltoe vagy is teve pata ... az abból alakult ki, hogy a nyomorék csajok, akik tipikusan nem kellettek senkinek, fõleg a hülye öltözködésük miatt, így jártak, mert igénytelenek voltak. De ... a kis farokverõ fiúkák felfigyeltek ezekre is, pont emiatt, hogy látszott a punci körvonala, mivel méhszájig behúzták a nacit a csajok. Így lett ebbõl a dologból ekkora hype. Amúgy is lerágott csont, csak ugye Mo-ra minden késõbb ér el, mindegy. A lényeg, nem a húsos punci miatt ilyen, csak be kell húzni a gatyót hígfosig azt kész.
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://farm3.static.flick.. oké, de Jessica Simpson sztem se nem nyomorék, se nem húzta fel nyakig, mégis cameltoe címén, több kép is fent van. Vszínû húsosabb puncija van, ahogy ezt fürdõruhás képeken is látni lehet. Én erre gondoltam. Van, akinek meg fürdõruhában is alig látszik. Vszínû, õ a laposabb verzió.
Hát igen, nem kérdeztem, hogy melyikre hasonlít. Bocsáss meg, hogy nem gondoltam erreXD Nem vagyok olyan férfiXD Nah de ha betippeled melyikre hasonlít akkor most már kíváncsi vagyok. Leírhatod priváton is, bár anonimként vagy és még akár bármelyiket is választhatod^^ Valamelyikre csak hasonlít.
A kérdező hozzászólása: Megírom én itt is, nincs azzal gond, 3ast mondanám talán..:S
Ha ronda a nõ akkor mindegy milyen a puncija.Ha barátnõm mindig közszemlére teszi.kb csak ennyi kivetni való van benne. 25/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!