Találatok a következő kifejezésre: A fiúk húsosabb (10 db)

Fiúk, férfiak! A kicsit "húsosabb" punci, vagy "csak a hasadás" jön be jobban? Vagy mindegy?

Legjobb válasz: Talán a húsosabb, de rettenetesen függ a viselõjétõl!

Talán a húsosabb, de rettenetesen függ a viselõjétõl!
Én pl vékony vagyok, ilyen húsis puncival, nem függ a punci milyensége a testalkattól. Salátás, de ez van. Aki volt, az szerette úgy ahogy van.
Nekem tökmindegy, csak lenne már valamilyen.
húsosabb v vágás =DDD a dagadt megfogalmazást olvashattuk =DD igen én a vékony lányokat szeretem nem a hízókat.
Vagy mindegy.
Engem, a husos, szörös puncik izgatnak fel, a legjobban. F.
nekem a husis punci jön be. de nem hiszem hogy volt valaha is férfi, aki a ronda puncija miatt dobott volna egy nõt. nem tudom mit tudtok ezzel annyit foglalkozni...
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy jól szórakoztok. xD
uccsónak lájk!
2. nak igaza van sok múlik a viselõn...amúgy ha van egy his husi az fincsi =P
Aaaj, bocs, "poci"-t olvastam...
Mi az, hogy "csak hasadás"? Amúgy ha nem "húsosabb --> olyan, hogy egy hízósertést is megszégyenítene", akkor nincs vele baj egyátalán.
Csakis a "hasadás". IMÁÁÁDOM!!!

A fiúk a húsosabb puncit szeretik vagy a nagyon vékony, alig látszó puncit? Mert nekem elég húsos van.

Legjobb válasz: bezony nagyon jó hogy szép formás nagyajkaid vannak, szuper végignyalni õket meg puszilgatni, szerintem sokkal szebb mint a vékony ráncos punci, persze egyik sem rossz;) Honnan vagy? Sajna szingli vok, jó lenne egy helyes lányt felcsípni, persze ez nem társkeresõ de mégis!

bezony nagyon jó hogy szép formás nagyajkaid vannak, szuper végignyalni õket meg puszilgatni, szerintem sokkal szebb mint a vékony ráncos punci, persze egyik sem rossz;) Honnan vagy? Sajna szingli vok, jó lenne egy helyes lányt felcsípni, persze ez nem társkeresõ de mégis!
A fiúk a puncit szeretik. ;) Mindegy nekik az, hogy milyen.
ismerek egy srácot aki azt magyarázta hogy egy csajnak pogácsa pinaja volt és ezért dobta ki. mi meg õt néztük hülyének. de neki nem az volt a lényeg csak gondoljuk a nõ kidobta és kellett rá gyorsan valamit mondani. amugy a válasz az hogy mindnekinek más tetszik.
mi az hogy pogácsa pina? az 5. kommentbe említik.
Attol fugg milyen a pasi...de altalaban a husosat szeretik mert van mit fogni rajta...legalabbis en igy vettem eszre rajtuk:)
Menj el velük strandolni, vékony fürdõbugyiban. Hamar ki fog derülni, melyik kedvel... amelyik alattad fog úszkálni 25 percen keresztül, vagy amelyik ugyanennyit a kigúvadó szemét próbálja visszatuszkolni a helyére :-) De ugyanez mûködik egy jó szûk nadrággal is :-) ...bár nem a legjobb ötlet, ha csak ezért választ téged.
A kérdező hozzászólása: szia:) köszike hogy irtál.Honnan? hajdú bihar.De ha gondolod irj freemailt:[email protected] puszi
A legjobb a finom húsos punci!!!

A fiuk a vékonyabb vagy inkább a picit husosabb lányokat szeretik?

(husosabb alatt a "van mit figni" kategóriára gondolok)

Legjobb válasz: Nagyon unalams ez az "A" fiú, "A" férfiak, meg "A" pasik típusú kérdések. Nem lehet elhinni, hogy nem agyunk mind egyformák? Valakinek a vékonyabb jön be, valaki viszont szinte erkölcsi kérdést csinál a dologból, megveti, sõt nem is tartja nõnek a vékony lányokat, ellenben azokat, akiken "van mit fogni". De persze mindenkinek más a vékony, és más a telt.

Nagyon unalams ez az "A" fiú, "A" férfiak, meg "A" pasik típusú kérdések. Nem lehet elhinni, hogy nem agyunk mind egyformák? Valakinek a vékonyabb jön be, valaki viszont szinte erkölcsi kérdést csinál a dologból, megveti, sõt nem is tartja nõnek a vékony lányokat, ellenben azokat, akiken "van mit fogni". De persze mindenkinek más a vékony, és más a telt.
én a sportosakat.
Én a vékonyabbakat szeretem jobban. (ez az én véleményem, attól még hogy esetleg nem egyezik a Te véleményeddel, egyáltalán nem számít rossz válasznak, szóval rühellem amikor valakit a véleménye alapján húznak le. Véleményt nem pontozunk.)
Használd már a keresõt, mert ezt a kérdést már kb. 1000-ére írod/írják ki. Unalmas már...
én a nagyon vékony lányokat
Vékony
Nekem8, csak punci legyen.
Jah ez a tevepatás akkor, most már tudomXD De akkor elárulok egy titkot, ezt a típust szeretem*-* bár nem volt részem hozzá, de elolvadok ettõl:) Number 1. Neked ilyen van?
Miért lenne baj? :D Lehet finoman rágcsálni.
Hogy néz ki a tevepatás? Bocsi, de nem szoktam nevezni az ilyen dolgokatXD Nem tudom hogy nézhet ki.
Mindenféle muflon imádnivaló.
Ne aggódj! Semmi gond nincsen vele! :)
ofõnek farmeron keresztül szokott látszani, nah aaaaz már durci:) de hát mi baj lenne vele?
Meleg vagyok, rám nem vonatkozik a nõi nem.
Ha Dominika C Hegre-re gondoltál akkor jah, kicsit kilóg. De ennyire pontosan beazonosítod, hogy nekd milyenXD felizgatni akarsz?^^ Hát nem hasonlít a tied olyanra amilyet én linkeltem, de ahogy írtad, nem lényeg:) Az is nagyon jó tud lenni csak nem mindegy ki hordja, meg azért még se egy forgalmi lámpa legyen:S Ha azt szeretnéd hallani milyen a puncid, akkor nagyon szép puncid van, bár nem a tiedet mutattadXD Lehet még jobb, mint az amit én linkeltem, ki tudja.
A kérdező hozzászólása: Ami sztem "divatos" :D :6, 10, 21, 25, 29
Jah, amit felsoroltál számokat azok divatosak? Nem tudtam divatra megy:) aki az alapján választ, hát az menõ pasiXD Ám tudom nem kérdés, de ha már te kérdezted a punci típust akkor a férfiaknál nálad számít, hogy milyen vagy mekkora?
A kérdező hozzászólása: Nem volt vele semmi szándékom, csak már ha így belemélyedtünk.:) Kicsit eltértünk a témától, de legalább már 100%értjük egymást. Evvel a forgalmi lámpás dologgal, meg nem teljesen értem, de azért sejtem mire utalsz, és ejnye. Elég nagy hülyeségnek is tartom, hogy a nemi szerv kinézetét, a szexuális aktivitással kötik össze egyesek, mert akkor a ti szerszámotok is elkopna, és mint tudjuk, ez nem így van. Ráadásul sokan a netes kijavítgatott képekbõl indulnak ki.. Max. ha szül vki, de akkor is, senkinek semmi joga beszólogatni, örülni kell annak, h csak férfiként megcsinálni kellett, nem kihordani és világra hozni.:) Véleményt vártam úgy nagy általánosságban, nem hogy engem dícsõíts, de azért kedves vagy:) , és igazad van, hogy nem mind1 maga a személy sem, sõt, az a legfontosabb, vagyis annak kéne lenni, és nem több. Az meg hogy divat vagy sem, sztem egyáltalán nem az, és nem is kéne annak lennie, csak már annyi helyen, és fórumon olvasom az errõl való témázgatást, hogy én is beleestem ebbe a hibába, hogy ezt a kérdést feszegetem. És kérdésedre válaszolva, nem érdekel, és egyáltalán nem meghatározó tényezõ, hogy kinek mekkora és milyen, mert ha megtetszik vki, akkor minden úgy van jól, ahogy van. Lányokat sem értem ebbõl a szempontból, mire föl jár a szájuk, kinek mekkora, de ennek még mindig több értelme van, mint esztétikailag vmit osztályozni. Összességében véve egy nagy hülyeség az egész.:D De azért jól elbeszélgettünk. Köszi!:)
Nincs mit:) Lehet normálisan is megbeszélni nem csak nyálcsuragtva, meg nemek háborúját indítani vagy okoskodni, ahogy legtöbben:D Hát legalább van amiben egyet értettünk, nem kell tovább ragozni. Azért azt is jó hallani, hogy neked se a milyen vagy mekkora érdekel:) bár nekem átlagnál nagyobb, ha arra gondoltál hogy kisebbségi érzetben szenvedek, csak megkérdeztem. Én is köszönöm a beszélgetést:)
A kérdező hozzászólása: Ha még ide tévedsz, és ezt látod, azt még megtennéd, hogy megírod mennyi idõs vagy?:) Nem muszáj, de érdekelne.
Miért érdekel mindig mindenkit a kor? Ha 12 évesen írtam volna vagy akár 40 évesen is ugyanaz a vélemény. Ám valahol 20as években járok, ennyi megfelel vagy ettõl pontosabban kell?:D Nem írnám le, hogy pontosan mennyi, ha nem gond. Priváton szívesen leírom, ha annyira érdekel a koromXD És te hánny éves vagy, ha már tõlem megkérdezted? Hát most már én is kíváncsi lettem, ahogy te:)
A kérdező hozzászólása: :) ))) A 20as éveiben én is..:) Köszi!:D
Nah már nem csak a vélemény egyezik, de még a 20as év isXD
A kérdező hozzászólása: Ezutóbbi párbeszédtõl tekintsetek el, és várom még a válaszokat, ha van.:) Köszi!
Nem igaz, milyen ocsmány, degradáló elnevezéseket találnak ki a nõi nemiszervre!!!
amíg a hozzá tartozó csaj nem úgy néz ki mint 1 teve addig nem baj :D 19F
A kérdező hozzászólása: :) Ha Dominika c nevû hölgyre rákeresel, nagyon sok képe van, itt láttam elõször róla képet, na talán arra hasonlít, de õ azért már egy extremitás. Az enyém annál szelídebb verzió, nem lóg ki annyira, de ugyanolyan husis, plusz sztem hozzá husisabbak a nagyajkaim is. Szóval hasonló, de más. De most már befejezem, mert sztem senki se kíváncsi ennél behatóbban, vmint a sokan nem preferálják itt az internet elõtt, meg amúgy is, mert álomvilágban élnek, vmint nincsenek tisztában a nõi testtel. Én egyik típust sem emelném ki, mert nem a polcra való dolog, hogy esztétikailag tökéletes legyen, vmint ez számomra pl. nem mérvadó ellenkezõ esetben, ezért is nem értem, h fiúknak ez miért olyan fontos. De érdekel, megkérdeztem. És amúgy nyugodtan írhatsz számot. Mindjárt megnézem melyik tippelek, hogy nagyátlagnak mi a favorit..:D
Talán biztos szép, de nekem teljesen mindegy, hogy egy lánynak 30 közül milyen:) A lényeg belül van, nálam legalábbis az számít, mármint belsõ érték. Mondhatnék én is számokat, de mindegyXD Ha kíváncsi vagy kerestem ami azért mégis megmozgat engem, amitõl még a szemeim is kikerekednekXD: http://perception-erotica.com/decc/009.jpg http://www.sweet-ftvgirls.com/mgals2/118/pinkworld.html http://www.ilovealisonangel.com/ Az elsõ kettõ az ugyanaz a lány, csak másabb nézetbõl. Az utolsó link gondolom akkor az a tevepatás, de az is tökéletes:) Bocsi az ilyen linkért, de így érthetõbb gondolom:$
Miért találnánk? Az ápolatlan külsõ az ami bánt, nem egy természetes adottság :) Szerintem az ég világon semmi baj vele... Egy lerágott köröm ezerszer rondább :)
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://bellamaria.sfblogs.. Kb. vmi ilyesmire gondolok. Tény, van amikor direktbe jól felhúzza vki a nadrágot, és az provokatív, gáz. Mint pl ez is vhol, de van akinek ilyen húsosabb, és jobban látszik feszülõsebb naciban. Jó, nem ennyire, de nem is olyan lapos, mint azoknak, akiknek kevésbé húsos, vagy lapos.
Nagyon jol el lehet vele jaccadozni:) )Nincs benne semmi kivetni valo de ha akarod priviben megmutathatod a tiedet es akkor megmondom miert nem teccik neked, mert itt szerintem ez a problema!
A kérdező hozzászólása: :) Hogy elégedetlen vagyok, erre gondolsz? Mert ha igen, nem mondanám ezt egyértelmûen, mert nem volt vele gondom, mióta itt nem láttam erre vonatkozó kérdéseket, és válaszokat, mondván a sima "babapunci" a szép. Na, az elgondolkodtatott. Na meg hogy már általános dolog, h ezért nõk megmûttetik magukat, zsírt leszívatják a nagyajkakból, (vagy feltöltetik), illetve a manapság kardinális kérdés, a kisajkak méretét illetõen, mondván, nem szép, ha kilógnak a kisajkak, vagy ha nagyobbak, mint egy csík punci esetén. Nincs nekem más típusúval sem semmi bajom, mert hülyeségnek tartom, h ez vagy az szebb, de vannak azért olyan hozzászólások, amibõl az derül ki, hogy a rózsaszín, sima, lapos, nem "kilógos" puncik a legeslegjobbak. Oké, de miért? Hát nem mind1..?:D És kedves vagy, de nem mutogatnám, ha nem muszáj, annyira nincs nagy gáz, csak gondoltam, megkérdezem. Ennyi.:)
Csak szólok én másik 71% vagyok, ne hogy egynek olvas minketXD olyan mintha kétszer írtam, de nem. Én nem kértem képet csak kérdeztem:P Közben a kérdésed hatására kerestem valamit: http://mental.puruttya.hu/posts/2009/12/08/mental/punitip.jpg Szerintem is mindegy milyen, de álmodni csak lehet, nem? Gondolom lányok is szoktak fantáziálni, ez nem bûn.
*találtam valamit
A kérdező hozzászólása: Jaj, igen, ezt már láttam. Elég illuzióromboló egy táblázat, mert azért egy nõi testen más, még a legrosszabbnak értékelt punci típus is(ha már van ilyen...na mind1), fõleg ha vonzódsz hozzá, szereted is. Nme írtad, h írjam le, melyikre hasonlít, de ha nagyo szeretnéd, megnézem jobban, és megpróbálom betippleni, de mint már mondtam, nem szeretem ezt a táblázatot.:S:)
pornókba ettõl megõrülök az ilyen példáonyoktól f17
De bazu, ezt ne is kezdjétek el terjeszteni. A cameltoe vagy is teve pata ... az abból alakult ki, hogy a nyomorék csajok, akik tipikusan nem kellettek senkinek, fõleg a hülye öltözködésük miatt, így jártak, mert igénytelenek voltak. De ... a kis farokverõ fiúkák felfigyeltek ezekre is, pont emiatt, hogy látszott a punci körvonala, mivel méhszájig behúzták a nacit a csajok. Így lett ebbõl a dologból ekkora hype. Amúgy is lerágott csont, csak ugye Mo-ra minden késõbb ér el, mindegy. A lényeg, nem a húsos punci miatt ilyen, csak be kell húzni a gatyót hígfosig azt kész.
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://farm3.static.flick.. oké, de Jessica Simpson sztem se nem nyomorék, se nem húzta fel nyakig, mégis cameltoe címén, több kép is fent van. Vszínû húsosabb puncija van, ahogy ezt fürdõruhás képeken is látni lehet. Én erre gondoltam. Van, akinek meg fürdõruhában is alig látszik. Vszínû, õ a laposabb verzió.
Hát igen, nem kérdeztem, hogy melyikre hasonlít. Bocsáss meg, hogy nem gondoltam erreXD Nem vagyok olyan férfiXD Nah de ha betippeled melyikre hasonlít akkor most már kíváncsi vagyok. Leírhatod priváton is, bár anonimként vagy és még akár bármelyiket is választhatod^^ Valamelyikre csak hasonlít.
A kérdező hozzászólása: Megírom én itt is, nincs azzal gond, 3ast mondanám talán..:S
Ha ronda a nõ akkor mindegy milyen a puncija.Ha barátnõm mindig közszemlére teszi.kb csak ennyi kivetni való van benne. 25/f

FIÚK! Mi a véleményetek a húsosabb lányokról?

Arra lennék kíváncsi, hogy tetszik-e nektek a széles csíp?, picit nagyobb fenék,vastag comb stb.. :))

Legjobb válasz: nekem igen 22F

nekem igen 22F
Igen, de tehetnél fel képet. Esetleg mutathatnál hozzád hasonló nõket és el tudom modani, hogy az konkrétan tetszik-e. Am nekem bejön, ha egy lány úgy duci egy kicsit. De leginkább az arca fog meg. Az alkata annyira nem számít, ha duci akkor azért szeretem, ha nem duci akkor azért.
Alkat annyira nem lényeg szerintem.:) Persze ne legyed Godzilla, meg csontkollekció se.. valahol a kettõ közt. De fõleg az arc a lényeg szerintem is.:) Nömeg az egész csaj kisugárzása:P
Hát pont õ nem mert nagyonfehér de amugy igen énis sokkal jobban szeretem ezeket a barátnõm utálja magát de nekem nagyonátjön az alakja:)
Nekem nagyon tetszenek, és izgatónak tartom, a nagy, és formás melleket, és a szintén nagy, és kerek popsikat. F.
Jaj ez az alkat egyáltalán nem húsos. Picit van rajta, de pont annyi, amennyi kell. Ladygagát egy borzalmas és undorító nõnek tartom, de csak a viselkedése miatt, ha ilyen alkatod van az teljesen jó. Lehetne am húsosabb is :D De ez inkább az az alkat, hogy nem az a sovány, hanem egy fokozattal teltebb a soványnál. Pont jó, nõies meg minden. És van mit fogni. Am meg én azt vettem észre, hogy mintha a fiúk alkata jobban számítana. A lányok szinte mindig jók úgy ahogy vannak, de a fiúknál meg már nem lehet sörhas meg széles vállak kellenek, szimmetrikus izomzat, kisportolt legyen meg minden. Nekünk nehezebb. Legalábbis számomra, ha tetszik egy lány, akkor nem érdekel, hogy hány kiló van rajta és felõlem ha magára szedne még 20 kilót akkor is tetszene. 20f
nagy pi csa, nagy tõgy az a jó, mert bárhova lehet hajtani egy pi nát :D meg lehet kapaszkodni :D
Az eddigi tapasztalataim alapján: álmodozók, álszentek, hazugok, nagyképûek :) Külsõleg:átlag alattiak, tapintásra se jobbak a vékony nõknél, és biztos jobban izzadnak is:D
Husi vagy szivi! :)
Hidd el nagyon sok fiú szereti ha egy lányon lehet mit fogni :) Nem baj az ha husisabb vagy :)
Én is mindig mondom , hogy a vékonyabb lányok, meg a kisportolt lányok...de mégis a húsosabb, a "van mit fogni" lányok jönnek be. Nem tudom miért, de sokszor izgatóbbak. Egyszerûen ha kicsit vaskosabb a combja a lánynak, már megõrülök.
Elnézést, de nekem már maga a szó is hogy "húsos", gusztustalan. Amit kiraktál képet az pedig számomra egyenesen taszító. Nekem a szép vékony lányok tetszenek, kis feszes popóval, sportos testalkattal, lapos hassal. 22F
uff.. én a pasiknál úgy avgyok, hogy ne legyen kövér de ne is legyen nálam soványabb xD nem tudom, de én kellemetlenül érezném magam a strandon, hogy a barátom vékonyabb nálam vagy nem tudom :/ persze be is jön némelyik de én jobb szeretem fiúknál, ha van egy kis pocijuk ;)
A kérdező hozzászólása: Hát én az olyan nõket értem a húsos alatt, mint amilyet belinkeltem, van combja, csípõje stb...de azért köszi a válaszokat.:)
Szerintem az a test, amit belinkeltél csupán arról árulkodik, hogy a birtoklója nem sokat sportol... Nekem az atletikus alkatú és csakis az atletikus, vagy más néven sportos alkatú lányok jönnek be. De én is ilyen vagyok, szóval lehet ez az elvárásom. Se a csontos, se a duci nem nyerõ nálam... de hát ilyen az ízlésem, ez van... 18/f
Szerintem az a test, amit belinkeltél csupán arról árulkodik, hogy a birtoklója nem sokat sportol... Nekem az atletikus alkatú és csakis az atletikus, vagy más néven sportos alkatú lányok jönnek be. De én is ilyen vagyok, szóval lehet ez az elvárásom. Se a csontos, se a duci nem nyerõ nálam... de hát ilyen az ízlésem, ez van...
EZ a nõ szerinted húsos??? Akkor neked elég komoly testképzavarod van! Itt egy gramm fölösleges zsír sincs! Egy nõnek alapból kell valamennyi zsír, hogy a szervezete egyáltalán elindítson egy peteérési ciklust! Ha akadozik a ciklusod, az valószínûleg azért van, mert a szervezeted már a túlélésre összpontosít. Szerintem azonnal menj el egy orvoshoz, hogy javasoljon neked megfelelõ étrendet.
Nekem nem tetszenek, nagyon nem.
A kérdező hozzászólása: Hát kb.ennyire húsos vagyok: http://kepfeltoltes.hu/view/110626/lady-gaga-bikini-nip-slip.. A képen amúgy Lady Gaga van. :D
A kérdező hozzászólása: Ez így szokott lenni, én is próbálok ellene tenni, remélem sikerülni fog.:) )
A kérdező hozzászólása: Utolsónak mondanám, hogy igen igazad van, tényleg nagyobbak az elvárások egy férfitól, de sokszor egy lánynak is sokat kell tennie az alakjáért...Amúgy szerintetek a férfiak többségének a vékonyabb, vagy a húsosabb lányok tetszenek ??
Én kimondotta a húsosabb lányokat keresem, pedig a kinézetem alapján szinte bárkit megkaphatnék (és most nem nagyképûségbõl mondom)
Tapasztalataim szerint inkább a vékonyak, azt tippelném, hogy kb. 25% a vékonyakat szereti, de nem kevés jó megjelenésû fiú a húsosabbakra bukik. Szóval így sem úgy sem maradsz egyedül.
A kérdező hozzászólása: Te aki szinte bárkit megkaphatnál, küldenél egy képet magadról ? Kíváncsi vagyok rád, küldök én is magamról. A másik válaszolónak meg köszönöm a választ.:) )
az én tapasztalataim azt mutatják, hogy a vékonyaknak van pasijuk, a húsosabbaknak nincs. ez a szomorú igazság. 18/L
szerintem a fitteb fiúk a szintén jó alakú lányokat szeretik, a ducibbak pedig a húsosabb lányokat -persze biztos vannak kivételek

Fiúk a az egész vékony lányokat kedvelitek inkább vagy a vékony de csinos husosabbakat?

Legjobb válasz: Komolyan csak végletek vannak? Nekem egyik se. Feszes és formás,de teltebb a kedvencem:)

Komolyan csak végletek vannak? Nekem egyik se. Feszes és formás, de teltebb a kedvencem:)
én a kicsit húsosabbat szeretem :)
A homokóra alakú nõk a kelendõbbek felnõtt nõk esetében, úgy tudom.
vékony
A vézna vékony nõkben semmi élet nincs. Etióp éhhalál kinézet nem kell. Hósosabb, dúsabb, bujább maca kell, de persze nyivlán legyen csinos fesze testû.
A "husos" az mindig dagadtat takar, ezt csak ti mondjátok "husosnak". Egyébként a szép, vékony törékeny nõk a nyerõk.
A kérdező hozzászólása: a husosabb alatt nem a kövérre gondoltam..ugyanúgy csinos csak nagyobb formásabb idomokkal.. vagy a csinos de vékony lábú, vékonycombú..?:D
Ki ilyet ki olyat... Van aki a pipi husit kedveli, van aki nincs meg disznóhús nélkül. Nem vagyunk egyformákok. Ez van!
a vékonyra adom le a voksom.
Ezt mindig nehéz megmondani h most milyen vékony is... De ilyen és ehhez hasonló: http://cs6116.userapi.com/v6116101/23aa/PeE97FVDQAo.jpg

Fiúk a húsosabb, teltebb, szélesebb csípővel rendelkező lányok tetszenek nektek?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Alexis_Te..

Legjobb válasz: Ennek nem széles a csípõje, hanem aránytalanul nagy a pics.ája. Nem tetszik.

Ennek nem széles a csípõje, hanem aránytalanul nagy a pics.ája. Nem tetszik.
A kérdező hozzászólása: Mint pl Alexis texasnak van.
Akkora segge van mint winnetou lovának..ocsmány.
Naponta 70 ilyen kérdés van.. Igen, van olyan fiú akinek tetszik!! Most hiába jönnek ide 5en leírni, hogy milyen csúnyák a , , gebe" lányok, attól még nem fogsz több embernek tetszeni, mert te teltebb vagy. Felõlem akármilyen lehet egy lány, ha nem fog meg benne valami, akkor teljesen közömbös.
#10: akarsz ismerkedni? :D
én vékony vagyok és szerintem ez egy ideélis popsi nem nagy nem lapos nekem is ilyesmi http://www.google.hu/imgres?hl=hu&biw=1366&bih=667&tbm=isch&..
A kérdező hozzászólása: http://209.160.24.31/d/412/131/bbufj2qtpm/alexistexas-1.jpg
Jó alakja lenne, ha nem lenne hatalmas, lógó segge.
A kérdező hozzászólása: De szeles a csipoje is csak ezen nem latszik. Nezz meg rola mas kepeket mert en nem akartam linkelni mert minden zsigerbol torolnek.
Hihetetlen, hogy ennyi idõ után is képtelenek felfogni az emberek, hogy a mellméret, a péniszméret, az alak, a tömeg, a szemszín, a hajszín, a talpméret és az öltözködés is csak egy-egy apró összetevõ, ami miatt valakit vonzónak találunk.
Igen, tetszenek.
Neki inkább jó nagy segge van:D amúgy az övé bejön, nagyon szexi nõ, igaz, hogy pornós *.*
Már bocs, de hol széles a csípõje? Nem sok van neki.
Ja, nekem határozottan a húsosabb, teltebb, szélesebb csípõvel rendelkezõ lányok tetszenek - akik még nem kövérek.

Fiúk! Szereti még valaki a húsosabb lányokat?

Szereti még egyáltalán valaki a tizenéves fiúk körében a teltebb lányokat? Nem gondolok itt +20kg súlyfeleslegre..de mondjuk egy 5-10kg súlyfelesleg max.

Legjobb válasz: Tapasztalataim szerint van, de nem a kövér lányokat, hanem akik picit husisabbak, pár kiló felesleg, de azok közül is csak az olyanokat, akik nagyon jól öltözködnek, igényesek. A kövérebb (azaz mondjuk 80 kg) lányoknak elég nehéz, sõt szinte lehetetlen tizenévesen párt találni, talán idõsebb pasikat...

Tapasztalataim szerint van, de nem a kövér lányokat, hanem akik picit husisabbak, pár kiló felesleg, de azok közül is csak az olyanokat, akik nagyon jól öltözködnek, igényesek. A kövérebb (azaz mondjuk 80 kg) lányoknak elég nehéz, sõt szinte lehetetlen tizenévesen párt találni, talán idõsebb pasikat...
5-10 nem a világ...de dobj egy képet, megmondom szeretnélek-e vagy nem. :)
Szerintem már, kövezzetek meg ( én sem vagyok vékony csaj), de tapasztalataim szerint, és véleményem szerint gusztustalan egy kövér lány! Úgy mondom hogy rajtam is van felesleg, és undorítónak találom. Nem fogsz találni párt magadnak, max idõsebb pasikat.
Nem vagyok már tizenéves (huszonéves vagyok), de úgy gondolom, hogy valaki igen szereti.
5-10 kg súlyfelesleg? 5 az szinte semmi. Amúgy én januárban 80 kg voltam (175 cm-hez), és akkor is, meg elõtte is ugyanúgy stíröltek a pasik, mint most... SZÓVAL IGEN! :)
Én már elmúltam 30 is, de nekem sokkal jobban tetszenek a husisabb lányok, mint a vékonyak!
Mihez mérten 5-10 kg? Hogy tudod ezt megállapítani?
Arra mondjuk én is kíváncsi lennék, hogy hogyan állapítja meg a kérdezõ a viszonyítási alapot :D
A kérdező hozzászólása: Én csak arra vagyok kíváncsi hogy az átlagos vékony lányoknál látványosan húsosabb csajszik de nem dagadt csajok bejönnek e még a fiúknak. nem tudom mit nem lehet ezen érteni...

Fiúk! Szerintetek ki a szexibb, és melyik típusú csaj jön be nektek? A vékony lányok, vagy a kicsit ducibb, húsosabb combú, hasú lányok?

Szemléltetésképp: A vékony csaj:

Legjobb válasz: Én nekem bejönnek a ducibb lányok is. A baj csak ott van hogy ilyen ducis kérdéseket olyan lányok tesznek fel akik nem ismerik fel a különbséget a duci és a KÖVÉR között......

Én nekem bejönnek a ducibb lányok is. A baj csak ott van hogy ilyen ducis kérdéseket olyan lányok tesznek fel akik nem ismerik fel a különbséget a duci és a KÖVÉR között......
Nekem a vékony lányok tetszenek. Sajnos bejöni egyik sem jön be, de jó is lenne...
mindkettõ csinos. nem elsõsorban a külsõn múlik
Lányként írok, ne haragudj. Szerintem ezeken a képeken mindegyik lány nagyon szép. De nem mindegy cseppet sem, hogy ki milyen testalkattal vékony vagy teltebb, mennyire arányos stb.
Csak az összkép számít, teljesen mindegy, hogy duci e vagy nem.
Hát szerintem az elsõ. :) 21F
nekem8... jöhetne bármelyik.
amit , , ducibbnak`` neveztél, az még nálam simán belefér
A második miért duci? amúgy a 2es sokkal jobb, az elsõhöz ha hozzáérnék összetörne mint egy száraz gally olyan vékony :/ annyira nem jönnek be az ilyen kiken piercinges csajok, inkább a visszafogottam komolyabbakra bukom, csakhogy azok a fajták már kihaltak??
ez a duci: http://lostwords.freeblog.hu/files/bra.jpg nem a te képed.
Az elsõ csaj szerintem fel sem tudna izgatni. A második az nagyon szexi, szinte tökéletes :D
Teljesen álszent a válaszolók nagy része, és el is van tájolva. A 2. lánynak kb 15 kilót le kellene adnia, és rengeteget sportolni. Az 1.lány kicsit sem beteges kinézetû, nevetséges, hogy képes volt valaki olyat mondani, hogy olyan sovány, hogy egy gyereket nem tudna kihordani. Nem az a kategória közel sem. Ettõl függetlenül az õ alakja sem jó, mert nincs melle, és nem arányos a combja és a lábszára vastagsága. Vagy a combjának kellene vastagabbnak lenni, vagy a lábszárának vékonyabbnak. Meg egyébként rövidek a lábai.
#26 Te vagy eltájolva, mert azt hiszed, hogy ami szerinted a jó az az etalon. Pedig csak arról van szó, hogy különbözik az ízlésünk.
Jó, hát tetszhet valakinek az nyugodtan, ha valaki túlsúlyos, szíve joga, de az azért mutat valamit, hogy mennyire jó dolog a szervezetnek az elhízás... vitathatatlan, hogy az az egészségesebb, ha valakin nincs felesleg, vékony, és sportos, ez pedig jó ok arra, hogy ez tetsszen valakinek, mivel ez az EGÉSZSÉGES.
Nem feltétlenül egészséges az aki vékony, gondolj csak bele. A kettes lány még egyáltalán nem kórósan elhízott, csak van rajta egy kis fognivaló :)
Szerintem ha a második leadna olyan 7-8 kilót akkor lenne tökéletes. Mert az alakja megvan hozzá... Nekem ha ilyen testem lenne tuti rásportolnék. Úgy bírom hogy egyesek félve óvják a másikat egy kis sporttól pedig senkinek nem árt meg higgyétek el nekem :)
pff.. a második nõ tökéletes.. fogynia nem kéne hanem feszesitenie, ha 15 kilót leadna mint azt nagyeszû elvtárs megmondta akkor valószinûleg kórházban kötne ki egy anorexiásként, dehát ez már divat a mai világban.. istenem annyira szánalmas ez az egész.. és még fel vannak háborodva az emberek ha a férfiak inkább a férfiakhoz vonzódnak, mert a nõkön már nincs mit fogni..
Egyértelmû hogy a vékony lány.
Alkatra a 2., de az arca elég ronda.
Mindkettõ. Ez a "duci" kategória, amit belinkeltél, ez a szexin husis, simán belefér!
Mindkettõ bûnronda, egyik se jön be
Nekem egyik se jön be. A vékonyon látszik, hogy napi 100 gramm a max amit megeszik. Nekem a teltebb alkatúak jobban bejönnek, de ennek kicsi a feje, ronda az arca stb.
Szerintem az elsõ és második közti átmenet a jó... A második lányon látszik, hogy még dolgozhatna a testére. Nem fogyásként csak kicsit feszesítésként... http://4.bp.blogspot.com/-ndhohip7IZ8/TiBgjVBQfDI/AAAAAAAABH.. Na ez egy szép test. Vékony de van segge és melle.
Test alapján jöhetne a 2. is, de az arca nekem nem tetszik.
Az elsõ lány nagyon csinos , de nem tudnám elképzelni vele hosszú távon pedig lehet , hogy iszonyat jó ember. A 2. vagyis a kicsit teltebb sokkal vonzóbb mert van valami édes kisugárzása ami az elsõnek nincs.
Jó mind2. Ez még nem duci.
A kérdező hozzászólása: 9. válaszólónak (bocicsoki2-nek): Azok nem ducik. Azokat már simán ki lehetne lõne egy katapulttal és kõfalat lehetne velük rombolni.
# 9/12 Idõpont ma 21:16 Ez nem duci, hanem zsírdisznó. A második az igen is duci, mondjuk a lightosabb verzió de az, nekem ez már nem jön be. Szóval egyértelmûen az elsõ lányra szavazok.
Az az igazság, hogy ami nálad a duci, az igazából pontosan az ideális. Az elsõ meg az, szóval az pont az a lány akit a média vezérel és a mesterségesen beállított "norma" felé akar hasonlítani.... Szóval az elsõ a totálgáz, aki csak baszni szeret, a második meg pont azt képviseli amit egy rendes nõnek, késõbb családanyának kell. De persze ott van az a tény hogy milyen a belsõ... De viszont dugás szempontjából én csak a 2. ra hajlanék.... egy nõ vagy lány ne csontváz legyen.
Akinek van melle és segge, az már rögtön duci? hát lol :D
És akkor még csodálkoznak a környezetemben, hogy a magam 57 kilójával (170 cm) néha megfordul a diéta a fejemben :D Már én is ducinak számítok :( :(
Szerintem a vékonyról a kép, az a nagyon sovány lány, nem a legjobb, persze szép, de attól még ha kicsit husosabb lenne, jó lenne.A másik 2 nagyon vonzó, ilyen csajaim is voltak, és õket tartottam a legszebbnek.De ha nincs legalább 10 kiló egy csajon, akkor nem nevezném kövérnek. Egyébként meg ha egy nõ megfog valamivel, akkor nem érdekel, ha kövérecske, pattanásos, bolondos, akkor is kell, mert meg fogott valamivel, és ezért kell.Sajnos most nincs olyan csaj, aki velem bármiféle kapcsolatban lenne, de amikor van, ilyesmi a helyzet.
Na hát akkor én is elkezdek mindenkit minuszolgatni. Ez egy eldöntendõ kérdés mindenkinek a saját ízlése alapján, itt nincs hasznos vagy nem hasznos válasz idióták. Akinek nem inge... # 14/18 Idõpont ma 21:24- voltam.
tehát egy teljesen átlagos testalkatú nõ már ducinak számít.. ahavilágos.
Szerintem a második sokkal jobb, bár ez relatív, hogy kinek mi a duci, én nem szeretem a vékony lányokat. Amúgy én õt nevezném ducinak: http://scoregroup.vo.llnwd.net/o37/xlgirls/images_content/Co..
Az elsõ képen lévõ lány, egy gyereket nem tudna biztonságosan kihordani, nem hogy többet. komoly kapcsolatra õ biztos, hogy nem kellene...
Az ilyen nádszálvékony csajok életképtelenek, a második képes szaporodásra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!