Találatok a következő kifejezésre: A fiúk gondolnak a lányra mint (5 db)

A kérdező hozzászólása: #42-es , ezzel egyet értek!
A kérdező hozzászólása: Na , nem fog összejönni :( megbeszéltem a lánnyal
A kérdező hozzászólása: Az jó :D Szerintem meg én a legperverzebb fiú az osztályban , igaz nem vagyok annyira halk , igaz hogy néz ki hogy beszélsz az egyik lánnyal , közbe meg azon gondolkozol hogy hogyan pakolnád meg (ja , ez mégis megy :P )!
Én vagyok a legcsendesebb az osztályban, de a legperverzebb lány is. :D 14/L
A kérdező hozzászólása: #27-es , és te csendes vagy? :D
Vannak ám :) 14/L
A kérdező hozzászólása: Nem , nem úgy nevelhetik! XD
A kérdező hozzászólása: Nem mindenkit , viszont nálunk nem tudnám elképzelni a legcsendesebb lányról , várjunk , átnézem a face adatlapját , h régen h nézett ki!
A 07:46-os vagyok. Szerinted minden lányt keresztény értékrend szerint nevelnek?
én nagyon perverz vagyok és 14 éves... :D fiúkat meghazutoló perverzségemet imádja a barátom :D
27-es vagyok. Csendes koromban voltak a legperverzebb vágyaim :) Kihangosodtam meg azóta már szexelek is de anál, orál, leszbi party minden jöhet :$ Csak az ásás és a betonozás nem. (barátom szokta kérdezni, hogy mit vállalok, mondom mindent, mire õ, hogy akkor megyünk ásni és betonozni)
uhh hát hidd el nekünk lányoknak néha durvább gondolataink vannak mint nektek srácoknak azzal a különbséggel hogy ha mi gondolunk vmi mocskosra akk nekünk nem áll fel...:D de amúgy tényleg egyszer a fiú haverjaimmal(4 srác + én) dumáltunk azok a perverzebbnél perverzebb sztoriaikat mondták én meg tök kussban ültem erre az egyik h min gondolkozol? erre kapásból vigyorogtam h ha te azt tudnád erre õk kiváncsian halgatták végig mire még õ is meglepõdtek..erre egyikük aki 2 háztömbnyire lakott azt mondta h akk hajrá nyomjunk egy gruppent ha így felizgattál..
a lanyok eleve hamarabb ernek mint a fiuk ..szerintem normalis dolog h gondolnak ra es kivacsiak ..de az meg nem jelnti azt h rogton agyba is kell bujni ..a lanyok szervezete hamarbb kifejlodik ..es mar egy 16 eves eret lany szulhet gyereket ..amert ki van fejlodve nem jelnti azt h rogtin 14 15 eves el kell veszitsek a szuzeseguket ..mert ez kesobb befolyasolhatja az orgazmusukat
Dehogy is :D mi lányok ilyen korunkba szinte mindig a szexrõl beszélünk és arra gondolunk :D nem tudom miért van ez :D Nõi logika
ne aggódj, nem csak 14-15éves korodban lesz ez így..:D
A kérdező hozzászólása: És lehet hogy még ezzel keveset mondok!
csak vicceltem :D nem vagyok az a csaj :D
A kérdező hozzászólása: #35-ösös te ki a franc vagy? azt jó ha tudod hogy békéscsabától vagy 200-300 km-re lakok , nem is magyarországon!
A kérdező hozzászólása: EEHHH????!!!!!
csak hogy tudd szoktam olvasni a gyakorikérdéseket és tudom h rólam van szó 15/L békéscsaba beg
A kérdező hozzászólása: Öhhh... nem tudnám elképzelni hogy a leghalkabb lányt konkrétan agyonpakolják , fõleg hogy keresztény értékrend szerint nevelték (szerintem).
A lányok is, és nem csak gondolnak rá, hanem csinálják is.
Lányok is!:) 15/L
na azok a legdurvábbak pedig aki csendes, és lapít
A kérdező hozzászólása: elképzelni* (bocsánat , fáradt vagyok) .
A kérdező hozzászólása: Köszi , csak én nem tudom kinézni az egyik cuki , aranyos , halk lányból hogy esetleg neki is vannak perverz vágyai.
van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat , csak én annyira korlátolt vagyok hogy nem tudom elképzelni , illetve a lányoknak is van totál perverz gondolatuk?
is :D:) 14/L
a lányok is :) L
is
A kérdező hozzászólása: Nem tudom , én komolyan nem tudom elképzelni hogy a szerelmemnek olyan gondolatai lennéne.
óh, vannak :D és el sem tudod képzelni, néha milyen mocskosak :D
Öröm melengeti lelkemet, ahogy olvasom a válaszokat. :-) Lányok! Köszönöm! :-)
A kérdező hozzászólása: Ja , nálam is az van , max. a gatyámon lesz egy kis púpocska ! XD
De még mennyire hogy vannak :DD Néha fel bírnék röhögni azon, hogy ülök az órán, pókerarccal nézek ki a fejembõl...és senki sem gondolja, hogy ilyenek járnak a fejemben :'D 15/L
De még mennyire hogy vannak :DD Néha fel bírnék röhögni azo, hogy ülök az órán, pókerarccal nézek ki a fejembõl...és senki sem gondolja, hogy ilyenek járnak a fejemben :'D
A kérdező hozzászólása: Most haverokkal azon vitázunk , hogy elmondjam-e neki hogy mit is éreztem iránta , viszont ez már nem ide tartozik.
:D
A kérdező hozzászólása: Vagyis pontosabban bejön nekem , viszont rájöttem hogy le akar koptatni.
akkor most a "szerelmed" (azaz jártok) vagy csak "bejön" ?
A kérdező hozzászólása: #12-es , és szerinted nekem? :D Fõleg hogy a legcsendesebb lányka jön be az osztályból!
is

Fiúk/Férfiak, nektek is kb mindig áll ha a barátnõtökkel vagytok? És most nem csak izgató helyzetekre gondolok hanem akár annyi is, hogy hozzátok bújik a lány?

Barátomnak szinte akárhányszor látom vagy érzem ott lenn, kemény, ami nekem tetszik, nagyon is, de néha meglep hogy semmi olyan nem volt és mégis úgy van.

Legjobb válasz: Mert mindig kíván téged! Én is így vagyok vele ha van barátnõm.

Mert mindig kíván téged! Én is így vagyok vele ha van barátnõm.
Majd elmúlik.:) A kapcsolatunk elején volt olyan, hogy tél közepén találkoztunk, nagykabátban, stb., rámosolyogtam, és a - mára már férjemnek - ennyitõl is állt.:) Ma, 8 év után azért már ennyi nem elég.:D De egyébként az a természetes, és jó, ha a barátod már ennyitõl is beindul.:)
ez természetes :) én is mindig ezt tapasztaltam a barátomnál
magambol ha kiindulok eleg csak ha rapillantok a fenekere vagy a cicikre. es mar kemeny mint a vasbeton :)
A kérdező hozzászólása: Nekem ez még akkor szokott fura lenni, ha mondjuk egy nap többször is szeretkezünk de nem sokkal késõbb már megint áll neki, õ pedig mondja hogy nem bírna még egyet. Tetszik tényleg, csak olyankor azt hiszem hogy nem volt neki elég. Ja és nehogy azt higgyétek hogy kis 16-17 évesek vagyunk, mindketten elmúltunk 20 évesek...
Persze az ingerek hatására ez teljesen természetes. Nekem is volt már ilyen, mondjuk nekem akkor kellemetlen egy kicsit, ha összebújva alszunk.

A fiúk ugyanannyit gondolnak a lányra mint a lány a fiúra?

Legjobb válasz: igen, ha szerelmes pont olyan sokat ha nem szerelmes pont olyan keveset.

igen, ha szerelmes pont olyan sokat ha nem szerelmes pont olyan keveset.
azt nem tudom hogy egy lány menniyt gondol egy fiura. de hogy én már fél éve ugyanarra lányra gondolok kb. minden 10 percben eszembe jut, este nappal reggel melo közben mindig....éssssss máááááárrrrrr neeeeeemmmmmm bíííííírrrrrrooooommmmmm toooooovvvvvváááááábbbbbb......
nem. a pasik egyszerre csak egy dologgal tudnak foglalkozni, azaz vagy a lányra gondol, vagy mást csinál. A lányok tudnak más elfoglaltságuk mellett is a fiura gondolni. ebbõl következõen biztos, hogy átlagosan kevesebben gondolnak a fiuk a lányra, mint az õrájuk. persze egyéni sajátosságok vannak.
Szia. Én nem (magyon) értek egyett a 3. válaszolóval, mert én pl. tanulás közben (vagy akármikor) is tudok egy lányra gondolni! Fõleg most állandóan csak rá tudok gondolni, már lassan belebolondulok annyira beleestem. Szerintem ugyanannyit gondolnak egymásra - bár szerintem ez sok mindentõl függ...
az, hogy ülsz a könyvek fölött és ábrándozol, az nem tanulás... még akkor sem, ha néha lapozol.
Gondolom biztos valaszra varsz. nos sok biologiai valasz van a ferfiak agyaval kapcsolatban, es az egyik hozzaszolonak igaza volt! a ferfiak egyszerre egy dologra tudnak koncentralni. Es egy igy van. Nem fog soha egesz nap rad gondolni, max ha nagyon szerelmes a kapcsolat elejen, de ahogy a kapcsolat megy tovabb atvalt egy szeretetre, es neha gondol rad, de nem egesz nap. A ferfi egy dolgot tud mindig csinalni.Probald ki..tedd oda h beszeljen telefonon, s kozben kerd meg h valaszoljona tekerdeseidre amiket kozbe sorolgatsz neki. egyiket nem fogja tudni csinalni.De ne aggodj, azert mert nem gondol egesz nap rad, az nem jelenti azt h nem szeret. Csak nok s ferfiak masak.
A kérdező hozzászólása: hát velem is ez van sokszor nem tudok tanulni sem mert máson sem jár az eszem csak rajta...és nagyon kiváncsi vagyok h ö is ennyit gondolhat e rám...
Én vagyok a 4. válaszoló! Az igaz hogy nem tanulás az ha ülök a könyvek felett és csak ábrándozók rajta. De én nem azt mondtam hogy állandóan rá gondolok. Szoktam tanulni is. :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:)

Csak én gondolom úgy, hogy a lányoknak jobban számít a külső, mint a fiúknak?

Személyes tapasztalataim szerint legalábbis bizony a fiúk jobban elnézik a testi hibákat, nem tökéletes arcszerkezetet, mint a lányok. Valószínűleg azért is hangoztatják a lányok, hogy nekik nem olyan fontos a külső, mert így terelik a felszínességüket. :)

Legjobb válasz: Nem, sokan gondolják így. Ettõl még nem igaz.

Nem, sokan gondolják így. Ettõl még nem igaz.
Jól gondolod, a fiúk szinte bárkit megdugnak, a lányok igényesek, a rusnyák is.
Ha "technikailag" nézzük, a nõk úgy általában kevésbé vizuálisak mint mi férfiak, szóval nem. Gondolom visszautasított 1-2 felszínes pi csa és most kitaláltad, hogy az egész nõi nem egy velejéig romlott fertõmocsadék. Pfejjj.
Sokan mondják, te is mondod. Attól még nem lesz igaz.
Nem csak te, én is pontosan így gondolom ezt.Ugyanígy személyes tapasztalatból merítettem a gondolat mivoltját.
A kérdező hozzászólása: Több év tapasztalata ez, leteszteltem már jó ideje a csajokat, mert kiváncsi vagyok, rengeteg csajon a törpétõl az óriásig, az agyatlantól az IQ bajnokig, a széptõl a rusnyáig.
Igazából a férfiak vizuálisabbak. Talán nagyon fiatal korban még annyira nem látszik ez meg, de idõvel egyre jobban meg lehet figyelni. Pl. nagyon sok pasiról tudok, aki a válást fontolgatja, mert a felesége meghízott, de talán egyetlen nõt sem, aki azért akar válni, mert a férje eresztett némi pocakot. Sok férfi csalja a párját egy nála szebb és fiatalabb nõvel, a nõknél is van hasonló, de nálunk a megcsalás is jobban érzelmi: egy ismerõsöm a fiatal, jóképû férjét csalta egy idõsebb, csúnyább, szegényebb pasival. Mindkét nemnek számít a külsõ is, de a felnõtt! férfiaknak általában valamivel jobban, mint a nõknek.
Sokan gondolják így, én is így gondolom, és ez ÍGY IGAZ! Megértettük egymást?
Felénk fordítva megy.

Vannak még rajtam kívül fiúk, lányok akik így gondolkodnak mint én a szexel kapcsolatban?

19 éves vagyok és sz?z,tudatosan jutottam el idáig,mert már lett volna több alkalmam elveszteni,de nem értem meg még a szexre. Jelen pillanatban nem vagyok rá képes se szellemileg sem pedig fizikailag(na jó fizikailag igen,de....na) nem tudnám megtenni. Úgy érzem,hogy még kell 2-3 év,hogy készen álljak rá. Persze vannak olyan alkalmak mikor szétrobbanok,de a maszturbálás nekem perpill b?ven megfelel....sajnos veszem észre,hogy a társadalmunkban ez kezd cikivé válni és senkinek sem merem ezt elmondani....pedig akárhogy akarom nem megy...ha megismernék 1 lányt a jelenlétét is csak hosszú kemény hónapok árán tudnám elviselni,megszokni.....nekem nagyon nem megy ez a discoba felszedni és megbacni jelenség...irigylem ezeket akik így tudnak élni,de ott van bennem az,hogy mégis csak az én testem és szellemem és azt teszem ami jó nekem és nekem épp ez az állapot jó amiben most vagyok. Tehát eme érdektelen és értelmetlen szavak együttesének a kérdése az lenne,hogy vannak még ilyen gondolkodású emberek mint én? És,hogy ez tényleg ennyire ciki? 19F

Legjobb válasz: Teljes mértékben igazad van :) 15/F

Teljes mértékben igazad van :) 15/F
Én lány vagyok, tökéletesen egyetértek veled. Nem ciki az, ha van eszed... :)
Ha így jól érzed magad, akkor teljesen oké. 24L
Ez az! Te csak maradj a Marok Marcsánál, a többi csajt meg hagyd meg nekem! :-D
Egy reklám jutott eszembe, amikor a kérdésedet olvastam.Volt az a betárcsázós internetes reklám...Nos, te is ugyanazt eszed, amit mi?:D Nem izgat, ha le leszek pontozva, de könyörgöm meg ne magyarázd már nekem, hogy jó neked sex nélkül.Valamit szégyellsz magadon és e mögé rejted.Egyszer, egy szép napon majd találsz egy olyan lányt, aki elfogad téged úgy, ahogy vagy.Azt fogod érezni, hogy minden sejted bizsereg.Ezzel a lánnyal fogsz lefeküdni elõször, ki tudja hány évesen és, olyat csattansz testvérem, hogy csak na, hogy te eddig miért nem szexeltél...hogy halogathattad idáig..Amennyiben nincs igazam, akkor bocs, neked múzeumban a helyed.
"túl sokat agyalsz, a helyett, h farkalnál"
ha több ilyen srác lenne mint te akkor nem lenne ennyi tini ribanc az biztos
Ez a Te életed, a Te érzéseid a Te tested...ne hallgass másokra.
A kérdező hozzászólása: rendben értem.
hehe :D
Elõzõ vagyok. Most láttam, hogy fiú vagy. De azért tisztellek a gondolkodásodért.
Miért nincs több ilyen lány mint Te? Ezért én csak tisztelni és becsülni tudlak!
Látod a kettövel ezelötti is azt hitte hogy lány vagy. Sajnos nincs igazad mert egy fiunak igen is korábban el kell kezdeni, mert vannak dolgok amiket nem lehet bepotolni. Ilyen pl. flörtölni tinicsajokkal és ne 40 évesen akard majd potolni. A fiu szüzességét nem jegyzik a világban hisz nem is bizonyithato de a biologia megkivánja hogy a te korodban ne csak maszti legyen és ehhez hidd el felnöttél.Egyébként amit csinálsz csak lányok véleményezik pozitivan fiuk nem ami természetes.
Bõven elég, ha a lányoknak tetszik, nem? Vagy te akarod elvenni a szüzességét? :) )
Olvasd végig bar.omarcu, de nem neked irtam, hogy nem természetes fiuknál.
Nem ciki. Én is így gondolkodom. 17 vagyok, ugyan, de nem sietem el. Majd annak adom oda, aki téll. igazán megérdemli. :)
Szöges ellentéted vagyok: nem volt alkalmam lefeküdni csajjal, pedig nagyon akarom. Nem azért, mert úgy érzem, hogy le vagyok maradva, csak én akarom már átélni ezt a dolgot. Jobb markomat meg úgy ismerem, mint a tenyeremet. lol
Jaaj bárcsak több ilyen gondolkodású férfi lenne.. :/
Szerintem ezt a ribanc pasiskodást a pasik erõltetik, azt hiszik hogy ettõl jobbak lesznek az ágyban, de nem! Érdekes, hogy azt mondjátok h egy pasinak sok nõvel kellene szexelnie, mert kell a tapasztalat....persze pityu...hát egy pasi sokkal gyorsabban megtanulja a szexet mint egy nõ, tehát én azt mondanám, hogy inkább a lányoknak kellene többet tapasztalniuk, mert nekik sokszor évekbe telik a tanulási folyamat. Amúgy: TÖBB ILYEN ERKÖLCSÖS PASI KELLENE, TÚL SOK A RIBANCPASI:(
Elözö válasz elég nagy tévesés, mert a fiataloknak nem sok tapasztalat kell hanem unják a jobb kezüket. Ilyen egyszerü. A csajoknak pedig nem kellenek évek hanem már az elsö szexnél tudják hogy mit kell csinálni.Mégegyszerübb ez hisz az állatvilágban nem mondja senki hogy hogy kell és müködik.
EZ NAGY!!! én 20 leszek még szüz eszt nem én akartam így hanem így alakúlt se ha már így alakúlt akkor 1 picit még várok de azt hiszem megtaláltam a magamnak valót szval sok sikert!!!!!!
TE dolgod, úgy éled az életed, ahogy akarod. De nehogy 40 évesen, játszótéren hintázó kislányokra kezdj el maszturbálni és elcsábítani õket cukorral, mert akkor jössz rá, hogy valamit be kéne pótolni. Most õszintén, mi az, hogy érett leszel két három év múlva? Mi fog változni akkor? A legmenõbb csaj mászott rám és én hazamentem sztori pedig nagyon sántít. Ha ez igaz, akkor valami lelki gondod van, vagy b.zi vagy. Nem azt mondom, hogy 14 évesen össze-vissza kell baszni, de azért az sem normális dolog, hogy valaki 19 évesen azt mondja, hogy nem érett a dugáshoz. Ahhoz elég érett vagy, hogy több mint egy éve szavazhass, cigit, piát vegyél, jogosítványt szerezz, de a szexhez nem? Elég érdekes felfogás.
Én ugyan így gondolkozok.Szerintem nem attól lesz valaki érett, hogy sorra váltogatja a barátnõit és egyik ágyból a másikba ugrik, hanem attól, hogy a farka helyett az agyát használja.Azok akik 14-15 évesen elkezdenek szexelni azokat meg meg is lehet nézni, hogy milyenek lesznek.Némelyik teherbe esik vagy elkap valamit, mert összefekszik mindenkivel, de a szexrõl alapvetõ dolgokat nem tud.
Én is ilyen vagyok csak lányban :)
Igazad van, nekem is rengeteg alkalmam lett volna mielõtt elvesztettem, de kivártam a megfelelõ idõt és partnert. Viszont nem tudom, hogy vagy vele, de ne félj az újtól..nálam igaz a mondás, hogy ha rendben van a szexuális életed, akkor a lelked is rendben van. De tényleg, mióta rendszeresen lefekszek a párommal, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok :) De persze ne érdekeljen a világ, tedd azt amit szeretnél. Fõleg ha így érint a dolog. Én sem bántam meg akkor azt, de ha tudom, hogy utána még sokáig együtt maradok a szerelmemmel, akkor lehet még vagy 2 hónapot várok :) Mert mikor lefeküdtünk akkor 1 hetesek voltunk, most másfél év :) Lehet ez már nem érdekelt, de belejöttem :) 19N
én inkább úgy vagyok vele minél több annál jobb, 70 évesen meg majd rágod a kefét amikor már fel se áll hogy bár megint 19 lehetnél addigra már vagy pinán lennél túl.
A kérdező hozzászólása: Annyiszor lett volna már alkalmam lefeküdni lányokkal, de annyiszor....komolyan, de annyiszor....hmmmmmm Az egész suli legfullosabb csajszija mászott rám kezdett simogatni stb, stb, de ott abban a pillanatban úgy éreztem, hogy annyira gyerek vagyok még ehezz, és, hogy én ezt nem AKAROM mert nem esik jól nekem....ledobtam magamról és hazamentem. de persze volt még jó pár ilyen helyzet, de mindnél ez volt a baj vagyis állapot vagy mi. nem megy ilyen egyszerû most még nem....majd fog idõvel, de most nem. Mindenki azt hiszi, hogy már volt több barátnõm is, mert azt mondják jól nézek ki és mikor mondom, hogy nem mondják, hogy nincs valami baj???kérdem milyen baj?köszörülik a torkukat...:S belül annyira gyerek vagyok még a felnõtt élethez, értem itt a SZEX-et....idõ kell még. ennyi
Velem is ugyanez van. Az emberek rácsodálkoznak, mikor azt felelem nem volt még senkim.. 17/L
A kérdező hozzászólása: de jó látni, hogy vannak még ilyen gondolkodású emberek mint én:-) köszi nektek:)
Ne feledd: Soha nem vagy egyedül ! :)
A kérdező hozzászólása: köszi. elõzetesen ezt az oldalt olvasva o_O 13-15 évesen már benne vannak a...... de most 1 kicsit megnyugodtam:)
"Úgy érzem, hogy még kell 2-3 év, hogy KÉSZEN ÁLLJAK RÁ." Mekkorát szakadtam! :D
Sajnos ebben a feje tetejére állított világban már az abnormál a normál... :(
nem vagy homár? khm, khm... és még is mikor szándékozol elkezdeni? 25-30 évesen?
Nem bántásnak szánom, de szerintem ez nagyon nem normális ilyen idõs fiú esetében. Emögött valami lelki probléma vagy megrázkódtatás állhat. Komolyan.
Idióták... -.-' Minden relatív!!
nincs semmilyen lelki problémám és nem ért semmilyen megrázkódtatás nem vagyok meleg. látjátok, hogy mennyire hihetetlen....vannak külön csoportok akik megértik és akik nem....de élõben szemtõl szemben sokkal rosszabb reakciók vannak mint itt így anonimban. család, rokonok, barátok, ismerõsök, sõt most már ismeretlenek is......nem értenek meg......már szánakozom rajtuk, és nem igazán zavar már a reakciójuk.
A kérdezõ kommentje... az elõzõ én voltam
a pinánál nincs jobb dolog a világon..vagy várj csak, van nálla jobb..2 pina :DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!