Találatok a következő kifejezésre: A fiúk gondolnak (203 db)

A kérdező hozzászólása: #42-es , ezzel egyet értek!
A kérdező hozzászólása: Na , nem fog összejönni :( megbeszéltem a lánnyal
A kérdező hozzászólása: Az jó :D Szerintem meg én a legperverzebb fiú az osztályban , igaz nem vagyok annyira halk , igaz hogy néz ki hogy beszélsz az egyik lánnyal , közbe meg azon gondolkozol hogy hogyan pakolnád meg (ja , ez mégis megy :P )!
Én vagyok a legcsendesebb az osztályban, de a legperverzebb lány is. :D 14/L
A kérdező hozzászólása: #27-es , és te csendes vagy? :D
Vannak ám :) 14/L
A kérdező hozzászólása: Nem , nem úgy nevelhetik! XD
A kérdező hozzászólása: Nem mindenkit , viszont nálunk nem tudnám elképzelni a legcsendesebb lányról , várjunk , átnézem a face adatlapját , h régen h nézett ki!
A 07:46-os vagyok. Szerinted minden lányt keresztény értékrend szerint nevelnek?
én nagyon perverz vagyok és 14 éves... :D fiúkat meghazutoló perverzségemet imádja a barátom :D
27-es vagyok. Csendes koromban voltak a legperverzebb vágyaim :) Kihangosodtam meg azóta már szexelek is de anál, orál, leszbi party minden jöhet :$ Csak az ásás és a betonozás nem. (barátom szokta kérdezni, hogy mit vállalok, mondom mindent, mire õ, hogy akkor megyünk ásni és betonozni)
uhh hát hidd el nekünk lányoknak néha durvább gondolataink vannak mint nektek srácoknak azzal a különbséggel hogy ha mi gondolunk vmi mocskosra akk nekünk nem áll fel...:D de amúgy tényleg egyszer a fiú haverjaimmal(4 srác + én) dumáltunk azok a perverzebbnél perverzebb sztoriaikat mondták én meg tök kussban ültem erre az egyik h min gondolkozol? erre kapásból vigyorogtam h ha te azt tudnád erre õk kiváncsian halgatták végig mire még õ is meglepõdtek..erre egyikük aki 2 háztömbnyire lakott azt mondta h akk hajrá nyomjunk egy gruppent ha így felizgattál..
a lanyok eleve hamarabb ernek mint a fiuk ..szerintem normalis dolog h gondolnak ra es kivacsiak ..de az meg nem jelnti azt h rogton agyba is kell bujni ..a lanyok szervezete hamarbb kifejlodik ..es mar egy 16 eves eret lany szulhet gyereket ..amert ki van fejlodve nem jelnti azt h rogtin 14 15 eves el kell veszitsek a szuzeseguket ..mert ez kesobb befolyasolhatja az orgazmusukat
Dehogy is :D mi lányok ilyen korunkba szinte mindig a szexrõl beszélünk és arra gondolunk :D nem tudom miért van ez :D Nõi logika
ne aggódj, nem csak 14-15éves korodban lesz ez így..:D
A kérdező hozzászólása: És lehet hogy még ezzel keveset mondok!
csak vicceltem :D nem vagyok az a csaj :D
A kérdező hozzászólása: #35-ösös te ki a franc vagy? azt jó ha tudod hogy békéscsabától vagy 200-300 km-re lakok , nem is magyarországon!
A kérdező hozzászólása: EEHHH????!!!!!
csak hogy tudd szoktam olvasni a gyakorikérdéseket és tudom h rólam van szó 15/L békéscsaba beg
A kérdező hozzászólása: Öhhh... nem tudnám elképzelni hogy a leghalkabb lányt konkrétan agyonpakolják , fõleg hogy keresztény értékrend szerint nevelték (szerintem).
A lányok is, és nem csak gondolnak rá, hanem csinálják is.
Lányok is!:) 15/L
na azok a legdurvábbak pedig aki csendes, és lapít
A kérdező hozzászólása: elképzelni* (bocsánat , fáradt vagyok) .
A kérdező hozzászólása: Köszi , csak én nem tudom kinézni az egyik cuki , aranyos , halk lányból hogy esetleg neki is vannak perverz vágyai.
van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat , csak én annyira korlátolt vagyok hogy nem tudom elképzelni , illetve a lányoknak is van totál perverz gondolatuk?
is :D:) 14/L
a lányok is :) L
is
A kérdező hozzászólása: Nem tudom , én komolyan nem tudom elképzelni hogy a szerelmemnek olyan gondolatai lennéne.
óh, vannak :D és el sem tudod képzelni, néha milyen mocskosak :D
Öröm melengeti lelkemet, ahogy olvasom a válaszokat. :-) Lányok! Köszönöm! :-)
A kérdező hozzászólása: Ja , nálam is az van , max. a gatyámon lesz egy kis púpocska ! XD
De még mennyire hogy vannak :DD Néha fel bírnék röhögni azon, hogy ülök az órán, pókerarccal nézek ki a fejembõl...és senki sem gondolja, hogy ilyenek járnak a fejemben :'D 15/L
De még mennyire hogy vannak :DD Néha fel bírnék röhögni azo, hogy ülök az órán, pókerarccal nézek ki a fejembõl...és senki sem gondolja, hogy ilyenek járnak a fejemben :'D
A kérdező hozzászólása: Most haverokkal azon vitázunk , hogy elmondjam-e neki hogy mit is éreztem iránta , viszont ez már nem ide tartozik.
:D
A kérdező hozzászólása: Vagyis pontosabban bejön nekem , viszont rájöttem hogy le akar koptatni.
akkor most a "szerelmed" (azaz jártok) vagy csak "bejön" ?
A kérdező hozzászólása: #12-es , és szerinted nekem? :D Fõleg hogy a legcsendesebb lányka jön be az osztályból!
is
biztos jó pinája van az asztalnak. Lehet vissza kéne menni a suliba..
Nem értem a kérdést! Mi az hogy b°°°°ák az asztalt? Nem túl kemény az asztal ahhoz? Írd már át ezt a kérdést, mert érthetetlen!
Nálunk egymással csináltak úgy mintha egymással ba*nának szóval örülj, hogy nálatok csak ennyi xd
Õõõ... Most akkor mi van? Nem értem egészen.
Welcome at serdülõkoriidentitászavarokésfeltünésiviszketegség, illetve móka"mester" tárházában
túltengenek a hormonok. mikor én voltam ált. sulis, nálunk azt csinálták a fiúk, hogy úgy tettek, mintha a tolltartójuk lenne a farkuk, és azt húzogatták, mert k*rták a padot. hülyék ilyenkor és kész :D
A kérdező hozzászólása: akkor tettetik hogy basznak az asztallal. remélem így értitek
igen, hülyék
Ezen nálunk is átestek a fiúk...késõn érõk voltak 11-re sikerült kinõniük :)

Lány vagyok 18. Az alkatomról lenne szó, lent vannak a méreteim (? ) Elsősorban lányok válaszoljanak mert a fiúk gondolom nehezen tudnak elképzelni ennyiből. Tiszt a kiv.

Mell89 derek69 Fenek103 suly65 magassag173 szerintetek kell fogynom. Sportosabb vagyok. De szerintem 5kg le kellene adnom. Szerintetek?

Legjobb válasz: De megneznelek 18/f

De megneznelek 18/f
Szerintem nem lehetsz kövér, szóval amiatt ne. Max, ha jobban éreznéd úgy magad, de mivel nem tudhatjuk, lehet, hogy rontana is rajtad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Szerintem nem kéne leadnod, jó alakod van. Ha sportolsz valamit akkor meg pláne szuper vagy így ahogy vagy.
Sztem mutass 1 kepet es megmondom :) ))
Jó ez így szerintem ne legyél már tucatcsaj ..tudjátok, az izom is+súlyt nyom..:D
Ne fogyj!
ne
A kérdező hozzászólása: igen:) regen futottam ami elegge jot tett de mar nem futok, most tancolok:) Csak sok edesseget eszek:D de szerintetek fogyjak 5kgt?
Dehogy kell, én is 172-3 cm, 60-65 kg között vagyok. Teljesen rendben vagy.
Nem muszaj, de szebb lennel, ha fogynal mondjuk 5 kg-t. :) Szerintem 16/L
szerintem nem, de a sportosabb az nem jelenti azt hogy sportolsz is gondolom...vagy igen?
kép?

A fiúk gondolkodnak így? Miért nem tetszik neki, ha elmegyek valahova? (lent)

Kb egy, vagy másfél hónapig külön leszünk, mert ő külföldön van. Még mielőtt elment, azt mondta, hogy ne aggódjak, mert ha nappal foglaltak is leszünk, este mindenképp arra szánja az időt, hogy sokat beszéljünk. Eddig beszéltünk reggelente is, viszont mostanában vagy neki, vagy nekem jön valami közbe. Én őt meg is értem, nem hozom fel a dolgot neki, hogy miért nem marad inkább otthon. Viszont, ha én elmegyek egy rendezvényre itt a környékünkön, ő rögtön megváltozik, kicsit szótlan lesz, ridegebb. Azt mondja nem szereti, ha az exem a közelemben van, ami ilyen helyen eléggé lehetséges. Ezt úgy valahogy megértem...viszont azt, hogy az sem tetszik neki, ha pl egy táborba megyek, vagy kirándulni. Ilyenkor csak este lehetne beszélni későn. De felhúzza az orrát, hogy elege van, hogy keveset tudunk beszélni,mindig van valami program. De én mindig igyekszem úgy alakítani, hogy minden nap beszéljünk,és telefonon is hívom. De ő még direkt mondja, hogy nem fog éjjelezni, ha nem lesz fent este, akkor már alszik... Ez kicsit rosszul esett tőle, de nem értem miért nem tetszik neki ha elmegyek valahova.Nem hiszem, hogy jobban örülne egy depis, bezárkózott barátnőnek, aki egész nap otthon kuksol. Miért nem tetszik neki? Mit mondjak, hogy ne mindig az legyen, hogy ridegen és sértődötten beszél velem? 17L 18 ő

Legjobb válasz: bocsi a kérdésben az elsõ mondatnál kimaradt egy miért!

A kérdező hozzászólása: bocsi a kérdésben az elsõ mondatnál kimaradt egy miért!
nagyon éretlen.én nem tudnám elviselni h a párom hisztizzen egy ilyen miatt.elgondolkodnék h mennyit ér valójában ez a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon jól elvagyunk, ha együtt vagyunk minden felhõtlen. És ilyenkor is, nagyon igyekszem, és minden nap beszélünk este. De az nagyon rosszul esett tõle, mikor azt mondta, hogy majd le fog feküdni ha nem érek pontban haza, és annyi. Akkor ne mondta volna az elején még azt....ezt említsem meg? Vagy mit tegyek?
õszintén szólva nehéz megmondani h mit tegyél.nekem is volt régebben hasonló kapcsoaltom, hiába próbáltuk vhogy ezt a próblémát áthidalni..nem ment. meg kellene ejtenetek egy alapos beszélgetést személyesen h ki mit vár ettõl a kapcsolattól, csak mert nekem nagyon úgy tûnik h megpróbál korlátozni.számára fontosnak kellene lennie h jól érezd magad és boldog legyél akkor is ha nem vagytok épp együtt.ehelyett mit csinál? el kezd hisztizni h el mersz menni egy táborba, kirándulásra.szereinted ez nem önzõség?! és ez egyre rosszabb lesz ha hagyod magad ennyire beszabályozni, egyszer csak azt veszed majd észre h a bartátaid is eltávolodtak tõled mivel nem szakítasz rájuk idõt a barátod miatt. szóval szükséges lenne a szabályok lefektetése miszerint kellõ szabadságot adtok egymásnak.
Nem hiszem. :D Még a 2.részét is nehezen találtam meg.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm. De azértremélem, hogy lesz magyar szinkronja, mert úgy élvezhetõen lehetne megnézni. :)

A fiúk mikor szerelmes zenét hallgatnak, akkor az exükre gondolnak?

a páromnál van mikor hallgat szerelmes zenét vagy első szerelemhez füzödö zenét és mikor rákérdezek azt mondja hogy hülye vagyok. többi fiunál hogy van ez? őszintén

Legjobb válasz: Én arra gondolok hogy most ettem 3 gombóc töltött káposztát, de kettõ megmaradt, és lehet hogy meg kellene enni azokat is mert tuti hiányoznak egymásnak.☺

Én arra gondolok hogy most ettem 3 gombóc töltött káposztát, de kettõ megmaradt, és lehet hogy meg kellene enni azokat is mert tuti hiányoznak egymásnak.☺
Én ha azt hallgatok, akkor csak az exemre gondolok, sajnos! 23/F
nem
A kérdező hozzászólása: hülye:D
hát persze, minden számot okkal hallgatjuk én pl bnõmmel mindig az a számot hallgatom hogy 'Lick My pussy girl' http://www.youtube.com/watch?v=1uWGETbfsz8 és azért hallgatom mert eszembe jut hogy milyen jó is lenne nyalni egyet ;) amúgy kérdésedre válaszolva komolyan: igaza van hülye vagy :)
Nálam igen, de elég ritka az hogy én szerelmes zenét hallgatok.:D
Igen akor a ezsembe jut meg ojan hangulatba is vagyok. Persze szomoruakra vonazkozik.

A fiúkat mért izgatja egy csaj formás feneke, ha meglát egyet mire gondol?

Legjobb válasz: azért izgatja mert ösztönlények és arra gondol,hogy dugná

azért izgatja mert ösztönlények és arra gondol, hogy dugná
#1-es: igen, arra is, de igazából én személy szerint csupán a nézegetésével, fogdosásával is ellennék... :P :)
Formás fenék=jól megmarkolnám=megdugnám/járnék vele de nekem nem csak ez számít, kell a szép arc, nem dagadt test.
Én arra gondolok, hogy egészséges, és sok utódot tud világrahozni a nagy medencéjébõl, és szúrnám, amíg van bennem szusz.
Arra gondolok hmm ez aztán szép fenék másra nem:)
Engem például a mell jobban izgat.
Szilvasbuktara!
Én arra gondolok hogy fogdosnám a seggét és/vagy megdugnám, sz*opatnám a csajt. És az a kérdés hogy "mért" izgatja a fiúkat...legyen öngyilkos, aki ilyen hülyeséget kérdez.
Dimenzionális utazásra a féreg járat közremûködésével.

Amikor a fiúk azt mondják nekem, hogy 'nézd már, tiszta p*csa' akkor arra gondolnak, hogy pláza cica vagyok? !

még nem jöttem rá de nekem olyan mintha jó dolog lenne tehát tetszem.. de akkor miért p*csa?! :S

Legjobb válasz: Hát, én inkább negatív értelemben venném ezt a "p!csa" jelzõt bár ki tudja mire gondolnak. Ha úgy öltözködsz, viselkedsz, mint egy "plázacica" akkor biztos arra gondolnak. Nem hinném, hogy ezalatt a mondat alatt azt értik, hogy mennyire nõies és csinos vagy. Azt ki lehet fejezni másként is, de azt nem szokták hangosan közölni az illetõvel!

Hát, én inkább negatív értelemben venném ezt a "p!csa" jelzõt bár ki tudja mire gondolnak. Ha úgy öltözködsz, viselkedsz, mint egy "plázacica" akkor biztos arra gondolnak. Nem hinném, hogy ezalatt a mondat alatt azt értik, hogy mennyire nõies és csinos vagy. Azt ki lehet fejezni másként is, de azt nem szokták hangosan közölni az illetõvel!
Jaja, ez ingább degradáló. :S
A kérdező hozzászólása: én normálisan öltözködöm és visszafogottan.. azt szokták mondani, jó a fenekem. lehet hogy ezt jelenti :S
Mindegy, hogyan vagy öltözve, ha flegma, lenézõ az arckifejezésed.Akkor szokták ezt mondani. De ezt a tiszta pi-csát arra is érthetik, hogy aránytalanul nagy és elhízott a seg-ged.
Vagy arra értik a tiszta 3, 14csát, h rendesen ki van törölve :)
Én is szoktam használni ezt a kifejezést, jó barátaimnál(csajok), pl akkor mikor valamiért sápítozik, vagy rikácsol, nyávog, sorolhatnám... Akkor szoktam mondani ne legyél már P*csa bammeg :D:D:D... persze ezt nem sértésnek szánom...
A kérdező hozzászólása: ok, megkérdeztem. aért, mert jó a fenekem.
Szerintem igen egy kicsit bi vagy, ha nem teljesen meleg..ne aggódj nem fog elmúlni:D
cukiskodj de egy biztos, homokos vagy.
sztem teljesen bu....izé.. meleg vagy. de az biztos hogy bi. am 18 évesen nem tudod eldönteni? 16/L puszi cuki=D
Férfias kifejezés a "cuki". Gondolom emellett tangát is hordasz és sminkeled magad.
Írj privit, szívesen megismerkednék veled! F 27
A kérdező hozzászólása: csõ 71% os lány:D 18 vagyok, és a 14-20 évesekrõl beszélek:D Szal lehet nem vagy egyedûûûl, bár sztem ez nem pedofília:D legyünk barátok! ;) Neked hány évesek tetszenek?:D
Hát a kérdésedbõl ítélve még nem lehetsz 100 %-ig biztos benne, hogy biszexuális vagy addig, míg nem kerültél intim kapcsolatba egy másik fiúval. Szerintem ha mindenki tudna olvasni a másik gondolatában, akkor igen meglepõdnénk, mert nem te vagy az egyetlen olyan, aki ilyenekrõl fantáziál. És ez normális, természetes kíváncsiság. Lehet, hogy most így gondolod, de ha tényleg együtt kellene aludni egy fiúval vagy megszeretgetni, más lenne a véleményed. Egyébként a cuki fiúk aranyosak. Fõleg két cuki fiú. XD
79%-os kire? XD : A kérdezõre vagyok kíváncsi :D
amúgy ki számít cuki fiúnak ?
Rico rulez!!! XD
A kérdező hozzászólása: 18/F ez lemaradott!
már ha néztek napiszart...:P
OMG az az az pf. Az a abaj, hogy az egy fullbu.zi vagyis inkább köcsög, ami már undorító...
A kérdező hozzászólása: hehe, lehet kisit pedo vaok énis:D õ cuki pl:D http://www.19nitten.com/free/current/Toshik2/
kire? XD
Küldj már privit, kíváncsi vagyok rád :D 18\F
Cukiskodj még pár évig, aztán nõjj fel.
A kérdező hozzászólása: ezt a cukiskodjál dolgot nem értem:D
Már írtál egy kérdést...
Gyerekek ez nem a homi klub És a kérdezõnek. Nem feltétlenül vagy HOMI- talán 1 kicsit de hát ez van:D
óóh, kis cuki fiú mániákus... egyetértek (bár én lány vagyok xD) apropó... cuki fiúk, te itt milyen korosztályra gondolsz konkrétan, mer lehet hogy nem csak bi vagy, hanem még pedofil is, de nem baj, mert akkor legalább nem leszek egyedül xD
Ha lányokra is feláll, akkor bi vagy, ha nem, akkor meleg.
09:57 Nem vagy egyedül ^u^ *cuki kissrác mániás*
dirr micsoda fertõ. én a tacskókra izgulok, szerintem azok a cukik.
Egy cuki pedo? Azt hiszem, holnap kivándorlok innen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!