Találatok a következő kifejezésre: A fiúk emlékeznek (2 db)

A fiúk is emlékeznek az elsőre?

Mi lányok mindig emlékezni fogunk arra, akivel els?nek lefeküdtünk. De a fiúk hogy vannak a szüzesség elvesztésével? Nekik is ugyan olyan emlékezetes marad az a lány, akivel els?nek voltak?

Legjobb válasz: nekem biztos igen!! nagyon szeretem a csajt meg ma is. igaz a szex nem volt valami hu..de ugy elsore, viszont nagyon jot rohogtunk a benazasunkon :D sosem felejtem el!

nekem biztos igen!! nagyon szeretem a csajt meg ma is. igaz a szex nem volt valami hu..de ugy elsore, viszont nagyon jot rohogtunk a benazasunkon :D sosem felejtem el!
Nekem már vagy 25 éve volt! 16 évesek voltunk, nem volt hová menni, ezért egy csillagfényes nyáréjszakán a lánnyal felmásztunk egy szénakazalra, és ott történt! Figyelem! A szénakazal csak a romantikus filmekben jó! Ez teli volt szamárkóróval, és szúrt, mint állat! :-)
elso valaszolo vagyok. en szuz voltam, a lany mar nem. de pont olyan suta volt, mintha az lenne :D elottem csak bagy 2-3 alkalommal csinalta. az pedig tapasztalatnak igencsak keves. az volt benne a legprimabb, hogy kesobb szinte egymast tanitottuk meg :)
Igen emlèkszem az elsöre jol beiszogattunk a csajjal aztän meg alig birtam elmenniDe ojan nedves volt azt hittem bepisilt de jol megdugtam elsöre nemis gondoltam hogy ekkorät fog élvezni
A kérdező hozzászólása: Na úgy látom ti is emlékeztek;) :) És ha még csak te voltál szûz, de a lány már nem?
A kérdező hozzászólása: Értem:) akkor ezek szerint majd rám is emlékezni fog:) köszi az eddigi válaszokat;)
:D ha nekem(19) Õ(16) lesz az elsõ aki az EGYETLEN aki idáig megtudta fogni a szivem:) (merthát szemedet sok csaj megfogja de ahhoz hogy valaki megfogja a szíved ahhoz különlegesnek kell lenni^^)ésha õ lesz az elsõ akkor rá tuti emlékezni fogok :) ha nem akkor szûz maradok mert mással nemistunnám már elképzelni :S õ is még szûz :D
Szerintem a személyre igen, az alkalaomr anem biztos..ezt cska azért mondom, mert én egy hosszabb távu kapcoslatban vesztettem el, és arra a kifejezett alkalalomra nem emlékszek, mert mindegyik nagyon jó volt!:)
Csinálj másik email-t és ez nem vicc...
A kérdező hozzászólása: LOL. csomó fontos mailom lett volna rajta.
pont ezért kérdezi meg minden X-edik belépés után a gmail, hogy helyes-e a megadott alternatív e-mail cím és telefonszám (ugyan is ha van beállított telefonszámod, akkor sms-ben is megkaphatod a jelszavad) Ezeket mindig célszerû ellenõrizni és nem vaktában tovább lépni, hogy úgy is jó az, miközben lehet, hogy már változott...
A kérdező hozzászólása: és mivel magyarázod hogy új fiók nyitásánál nem fogadja el a születési dátumot, vagy azt hogy a példát kimásolva és reális adatra átalakítva se jó neki?
Mert a születési dátum utolsó adata (nap) után nem teszel pontot...
A kérdező hozzászólása: mondom kimásolom a példát és az évet átírom a saját születési évemre.
A kérdező hozzászólása: vagy hogy egy ismerõsömbneka nickjét nem fogadta el és már random betûket írt be és azt se fogadta el.
A kérdező hozzászólása: én azzal magyaráznám hogy a gmail szar.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!