Találatok a következő kifejezésre: A fiúk első (373 db)

Az anyósomtól nem kapott a fiam semmit az első mikulására. A másik unokának lehozta a csillagot az égről - sógornőm dicsekedett -. Papírokért most el kell menni az anyósékhoz, hogy viselkedjek vele? Ez volt a fiam első mikulása, nagyon bánt!

Hozzá kell tenni, hogy az anyós nincs oda a fiúnkért, mert nem lány lett. Gyakorlatilag nem hajlandó tudomásul venni, hogy van. Meg sem fogja, nem látogatja rendesen mondván, hogy a másik unokájának szüksége van rá, mert az iskolába el kell indítani, el kell hozni, és hétvégén is vigyáz rá. Ezért a mi fiúnkra végképp nincs ideje. - ez a kifogás. De egy telefont néha megereszthetne, hogy hogy van a fiam. A páromat nem zavarja, szerinte az anyja szereti a gyerekünket és engem is. - na persze az anyós nem a párom el?tt akciózik, hanem amikor nem hallja mit mond, hátha a párom azt hiszi, hogy hazudozok róla és ellenem fordíthatja. Ti mit tennétek a helyemben? Hagyjam szó nélkül? Karácsonyra is a másik unokája használt dolgait akarja adni az én fiamnak, amíg a másik unoka újat kap. Már minden bajom van a karácsonyozástól is, tudom, hogy alakít majd valamit.

Legjobb válasz: az én anyósom sem vett semmit a kislányunknak elsõ mikulására, bár egy házban élünk vele. édesanyám vett, meg is mutatta webcamen, sajnos nm tudta elhozni mert apu beteg lett, messze is laknak. igaz h csak 4 hós a lányom, de azért õ is nagyi, nm csak anyukám...neki is eszébe juthatott volna, fõleg h tõlünk kapott. ez van. átnézek rajta ahogy eddig is tettem.

az én anyósom sem vett semmit a kislányunknak elsõ mikulására, bár egy házban élünk vele. édesanyám vett, meg is mutatta webcamen, sajnos nm tudta elhozni mert apu beteg lett, messze is laknak. igaz h csak 4 hós a lányom, de azért õ is nagyi, nm csak anyukám...neki is eszébe juthatott volna, fõleg h tõlünk kapott. ez van. átnézek rajta ahogy eddig is tettem.
úgy tûnik az anyósok soha nem tudnak jót tenni. tele az oldal olyan kérdésekkel, hogy ti hagynátok anyósnak, hogy megpuszilja az unokát? Meg minek látogatja stb. Örülj neki, hogy nincs gondod anyóssal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az eddigieket! Én sem értem, hogy mi miért vagyunk számkivetettek. Én tanultam, dolgozom normálisan, egész életemben 1 napot voltam munkanélküli, a párom szintén, igyekszünk mindent megadni a fiúnknak, nem egy elhanyagolt akárkik vagyunk. De neki semmi sem jó. Csak a lánya, aki állandóan ordít vele és kutyának se nézi, azt várja, hogy mikor hal meg, mégis õk a szentek a fiával. A párom bezzeg mindenhová elfurikázza - benzinköltség nuku - segít nekik ahol tud, fát vág, bevásárolunk - na azt kifizettetem vele -, soha nem volt még, hogy ne adjunk neki a névnapjára-szülinapjára ajándékot, stb. A lányáék meg le se tojják. Engem nem is érdekelne, hogy velem milyen, de az unokák között miért kell különbséget tenni? Az én szüleimnek 5 unokájuk van és mindegyik egyformán kapott mindent. Ne a fiamon verje le a port, akkor mondja meg, mi baja van. De erre esélyem sincs, mert ha feltenném neki a kérdést azonnal rohanna a páromhoz, hogy én keverem a sz*rt. Már volt rá példa sajnos.
Azt, hogy te hogy tégy nem tudom.Én így tennék(sokszor teszek is a saját anyósommal)Amit velem tesz azt átköltöm, hogy pl a barátnõm/testvérem mit mesélt ki tett vele mit és ez, hogy megbántotta nem is megy oda többé mert nagyon rosszul esik stb. A te variációdra: (persze ezt kedvesen mesélni)Egybõl észreveszi magát. Képzeld XY(anyós)ahogy hívod úgy mondod neki a barátnõm mesélte, hogy a mama nem vett az unokának semmit stb stb és ez milyen rosszul is esett a barátnõmnek és így tovább. Szóval csak finoman óvatosan és hidd el meglesz a hatása. Én ezt nem hagynám mert nagyon sza.ul esne, de gondolom te sem repkesel a boldogságtól, hogy ilyen kedves anyóst fogtál ki.Sok sikert mert ha ilyen bunkó akkor megérdemli.
Én nagyon is megértelek téged.Mi is így vagyunk az anyóssal csak a lányom 3 és fél éves.Õ sem kapott soha semmit.Se karácsony, se mikulásra, se szülinapra, se névnapra.Igazából sajnos nem tudsz mit tenni.A férjednek kellene a sarkára állni.Nálunk azt is mondta nem számított még unokára tõlünk pedig 8 év eggyütt élés után született a kislányom.Egyszerûen féltékeny.Nem is kíváncsi az unokájára.A kislányomat elvitte a férjem hozzá de 1 óra múlva itthon voltak mert a kicsi sírt és nem akart nála lenni.Persze mindenért minket okol.Úgyhogy eggyütt érzek veled.Sajnos mindig lesz ilyen nagymama.Bocsi a kisregényért.
Tipikusan az a fajta ember, aki egy újszülöttrõl v pár hónapos babáról tudomást sem vesz, mert nem kötõdik hozzá érzelmileg, és a baba sem tudja még kifejezni iránta az érzelmeit-gondolom egészen picike még a gyermeked, eszik, alszik és kész.Megvan a véleményem az ilyen emberrõl, legyen az nagymama akár, úgy még rosszabb.A nyílt összetûzéstõl tartanék, de a lehetõ legminimálisabbra csökkenteném le a kommunikációt és érintkezést, majdcsak észreveszi magát.
Az is lehet, hogy úgy van vele, mint itt is olvasom-sok anyuka, hogy mivel még pici a baba, nem kell neki semmi, mert úgysem fogja fel, akkor meg minek...?Na ettõl feláll a hátamon a szõr..Az ilyet arra ítélném, hogy élje át jópár éven keresztül, hogy nem kap egész évben az égvilágon semmit sem, mert hát már úgyis öreg, meg beteg, meg õ már felnõtt, minek neki...
meg azért is bocsi hogy elég zavarosan írtam le a történeteket!annyit még hozzátennék a papíros dologhoz, h egyáltalán nem tartok igényt a vagyonára se a ház árára, szarok a házára!a párommal össze se vagyunk esküdve!annyit kértem, h had legyünk a címre bejelentve és emiatt íratta velem alá azt a szart! á, mind egy....ezt kell elviselnem, nincs máss
bocsi a hosszú panaszáradatért
00:09es, ez nagyon durva!Én nem is tudom mit csináltam volna ha valaki rácsap a fél éves gyerekemre!De minimum olyat kapott volna hogy elterül...na de nem ez volt a kérdés, csak nagyon kiakadtam. Kérdezõ, nekem is nagyon szarul esne a helyedben, de koncentrálj arra hogy ti és a szüleid mennyire imádjátok, az anyóssal meg NE FOGLALKOZZ!!!!
Szia! Az én anyósom sem vett semmit 1 éves kisfiamnak. Mondjuk 2-án volt a szülinapja a kicsinek, amit 5-én ünnepeltünk meg. Arra kapott ajándékot, de azért egy miki csomag is elfért volna... mindegy, õ már csak ilyen.
Az én anyósoméknak 4 unokájuk van, abból egy a kedvenc, aki velük lakik. És még a kedvenc unoka anyukája dumál, hogy õk soha nem kapnak semmit, nem hát, csak kb. háromszor annyiért vásárol annak a gyereknek, mint a többinek. Napi szinten a gyümölcsöt, a tejterméket is az anyós hûtõjébõl eszik, akkor meg mirõl beszélünk. Már jó fél éve volt hozzátáplált a fiam, mikor eszükbe jutott hozni neki 2szem banánt, egyébként azóta sem. Ja, és mit vesz mikulásra a 13 hónaposomnak? Olvadósrágót. Gratulálok. Szóval tökéletesen megértelek.
Én annyira utálom az anyósomat, hogy nem is bánnám ha nem venne tudomást a fiamról. Mellesleg ez legyen a legkisebb bajod, hogy nem vesz neki semmit, az én anyósom a féléves kisfiamra rácsapott, mert megrúgta az unokatesóját. :S Kakkantsad le, és imádd a kisfiadat! :)
Az én anyósom semmit nem vett a 2.5 évesem névnapjára sem, mikulásra sem. A pici 1 éves volt mikulás napján, neki sem vett semmit, se mikulásra, se születésnapra. Még csak telefonon sem kívánt szépeket és jókat. Mindezt azért, mert 1 hónapja nem tudtuk elvinni egy temetésre, mert nem fért be az autónkba a gyerekek közé... A temetõ persze 20 percnyi séta lett volna, de mi voltunk a szemetek, mert a gyerekeket vettük elõrébb, nem az õ nagy valagát.
Az én egyik nagymamám születése óta nem vett semmit a gyerekemnek, egy pár zoknin kívül, pedig megtehetné. Szinte felé sem néz, de mindenkinek eldicsekszik, hogy õ mennyit van vele. A lányom 6 hónapos, volt már névnapja, és mikulás is mégsem kapott semmit. Mikor én gyerek voltam velem is eljátszotta ezt, közben pedig mondogatta nekem, hogy emlékszem-e milyen sokat voltam náluk, meg hogy szerettem ott lenni. Hát szinte soha nem maradtam náluk, mert nem szerettem ott lenni.
A kérdező hozzászólása: Igen, 4 hós a kisfiam, még kicsike, de már mosolyog az emberekre, bújik néha a másik mamához, tehát azért ki tud már egy-két dolgot fejezni. Én magam nem tudom mit tegyek, tisztelem, mert a párom anyja, de a fiamat nem hagyom! Szerencsére az én szüleim imádják, azt sem tudják mit adjanak neki, már le kell õket hûteni, hogy ne vegyék meg a 25. popsikenõcsöt is :-) De az anyós megkeseríti az életemet, és a párom nem áll mellettem sajnos. Egyedül vagyok ezzel a gonddal. És ott a másik oldal, a másik unoka...aki mindenben a legjobb, legokosabb, stb. és persze ezért mindenbõl a legjobb jár neki...akkor az én fiam most "rossz gyerek" a szemében?
Van ilyen, nagyon pici babának nálunk sok családtag nem vett semmit, mondván "még úgysem értékeli". Ez persze hülyeség de ez van, ez legyen a legkisebb bajom hogy nem vettek semmit. Én gyerekem 5 hónapos. Valaki írta hogy bunkó volt anyósa mert megkérdezte tesz-e el savanyúságot? Ebben mi volt a bunkóság? :) ) Bocsi nem értem és kíváncsi vagyok :)

Szerintetek mikor fog kibújni a fiam első foga?

3hónapos kora óta mindent a szajaba vesz es rág (bar minden baba ezt teszi majdnem) Több mint egy hónapja ki van fehêredve az inye És most par napja eléggé elkezdett nyáladzani hanyadt fekve fekszik es folyik ki a nyala a szajabol(eddig ilyen meg nem volt) 2napja elegge nyűgös Jövőheten lesz 6hónapos Nekem mar 4honaposan volt fogam az apukajat nem tudjuk Tudom igy nehez ill.lehetetlen megjósolni csak arra lennek kivancsi nalatok mennyi idő utan bujt ki

Legjobb válasz: Enyémek is nyáladzottak. Elsõ fogak kinövése a 3 gyereknél: 8,5 hónap, 10,5 hónap, épp 4 hónap

Enyémek is nyáladzottak. Elsõ fogak kinövése a 3 gyereknél: 8, 5 hónap, 10, 5 hónap, épp 4 hónap
Fiamnak ugyan így volt, mint a te babádnál. 3 hónaposan kezdõdött a rágással, nyáladzással, ínyduzzanat és kifehéredés. Majd egyszer csak elkezdett nyûgösködni, sehogy sem volt jó neki, ez az idõszak majdcsak 1, 5-2 hétig tartott, majd 6 hónaposan és 3 naposan áttört az elsõ, majd 4 nap múlva a második fogacska. Ja, elõtte lévõ napokban nagyon étvágytalan volt, de egyéb tünet (hõemelkedés, kiütés, hasmenés) nem volt nála.

Mennyi idős korban van a fiúk első merevedése?

Legjobb válasz: Hát, a többségének úgy a születése után nem sokkal. Csak meg kell kérdezni egy csecsemõs anyukát, megmondja. Felteszem itt a közösüléssel kapcsolatban "érdemleges" merevedésrõl lenne szó - az az elsõ spontán magömlés tájékán.

Hát, a többségének úgy a születése után nem sokkal. Csak meg kell kérdezni egy csecsemõs anyukát, megmondja. Felteszem itt a közösüléssel kapcsolatban "érdemleges" merevedésrõl lenne szó - az az elsõ spontán magömlés tájékán.
pontosan, már születés után 1-másfél évvel.


Arc , azon belül szem
A lyukvertyuját:P
Szem :) de ha úgy öltözködik, hogy rossz ránézni akkor nem is nézem tovább. és úgy az egész arcát.. aztán a testét.
én az arcát aztán az alkatát
arc, szem, alkat, kéz, lábfej, majd fenék, és ezután a többi.
változó de általában valami ilyesmi sorrendbe szeme-élek halok a szép szemekért körme-na nem valami körömfétisem van de fél kiló termõföld van alatta miközben sztorizgatja hogy MÚLT héten kapált.. pf testtartását, mozgását-alap jellemvizsgálat céljából fenék-hát na popópárti vagyok derék-halálom ha nincs egy nõnek-lánynak dereka mellét-lábait-arcát stb stb IGEN NEM MINDEN HÍMNEMÛ A SEGGETEKET MEG A CSÖCSÖTÖKET NÉZI MEG ELSÕRE
utolsó! utolsó elõtti vagyok, mellet nem, de a feneket én is megnézem de nem elsõre!!!!!! Ha valaki bûnronda annak minek nézzem meg a seggét? LOL
Arc, szemek, haj, mell, fenék:D de ha belsõre nem jön be, akkor nem érdekel :P 16/F
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm

Milyen autó lenne jó a fiamnak elsőre?

19 éves most tette le a jogsit. Olyan autó kéne neki, ami biztonságos, megbízható és max. 1 milla, nyilván használt de azért nem ősrégi. Neki nagyon tetszik egy Hyundai Accent. Mit gondoltok jó lenne neki?

Legjobb válasz: Valami VW konszern autót vegyél. Golf, polo, bora, Skoda fabia, Seat Ibiza, stb

Valami VW konszern autót vegyél. Golf, polo, bora, Skoda fabia, Seat Ibiza, stb
egy kis Punto? nekem volt és nagyon szerettem
Nekem ha a nyárom meglesz a jogsim tuti veszek mellé valami öreg ladát aminek nem számít annyira mintha egy vadiúj kocsit nyúznék. Azért kezdõ vezetõnek nem ajánlott a vadiúj autó mert még könnyen összehorpaszthatja vagy éppen akármi és ezért jó valami öregebb használt autó.
Opel Corsa, Renault Clio, új Swift. Ezek nagyon megbízhatóak, 4 csillagos töréstesztjük van.
Elõször is ismerni kellene a fiadat. Egy autó bizony nem csupán közlekedési eszköz, hanem valamilyen formában az önkifejezésé is. (Persze lehet ezzel vitatkozni, csak nem érdemes) Ha valaki egy agyonüthetetlen Toyotát használ más értékrendre vall mint aki egy Golf II GTI -t. Ha neki a Hyundai Accent forma autók tetszenek, akkor beszélni kell vele, hogy a forma miatt választotta, esetleg a mûszaki tartalom miatt(lehet azt is kinézte már milyen motorral szerelt jöhetne szóba). Ha ez megvan, akkor ezen a vonalon el lehet indulni, akár teljesen más márka is kisülhet belõle az általa vázolt igényeknek megfelelõen persze. Nekünk így nehéz feladatunk van autót ajánlani, hiszen hiába mondjuk, hogy egy suzuki swift a tökély elsõ autónak, vagy egy Alfa Romeo... ha nem tetszik neki, akkor úgysem azt választja. Attól meg óvva intelek, hogy "ráerõltetett" autót válassz neki.
Szerintem a Hyundai Accent jó választás lehet nem túl drága és megbízható is.De 1 millióból én Ford Focust vennék, vagy Opel Astra G.Nekem is most van az elsõ autóm én Ford Escort-ot vettem nagyon meg vagyok vele elégedve.

Mitől félnek legjobban a fiúk első randin?

mit?l szoronganak?

Legjobb válasz: Én attól,hogy mégsem tetszek a csajnak és csak raboljuk egymás idejét

Én attól, hogy mégsem tetszek a csajnak és csak raboljuk egymás idejét
hogy beképzelt lesz a csaj.

A fiúknak első szex elején fájt hogy egy kicsit jobban hátrahúzódott a fityma? Persze úgy hogy előtte felhúzva hatolt be.

Legjobb válasz: He?! Én nem szoktam hátrahúzni mielõtt beteszem... Sõt... Kicsit sem szoktam vele foglalkozni, hogy hol van épp a bõr... Annak idején mostan rendesen és ezért nem lett fitymaszûkületem. Lehet neked is ezt kellett volna tenni?

He?! Én nem szoktam hátrahúzni mielõtt beteszem... Sõt... Kicsit sem szoktam vele foglalkozni, hogy hol van épp a bõr... Annak idején mostan rendesen és ezért nem lett fitymaszûkületem. Lehet neked is ezt kellett volna tenni?
A kérdező hozzászólása: 1.Szûz vagyok 2.Szarul fogalmaztam XDDDD
A kérdező hozzászólása: én is mosom rendesen
Csak annyit mondok: fitymazsinór. szüzeknek még ép.
A fitymát a behatolás elõtt hátra kell húzni. Különben a férfi a saját fitymájában fog csúszkálni, a nõ meg nem fog érezni semmit. A fitymafék nem csak a "szûz" férfiaknál ép. Ha rövid a fék, akkor feszül és berepedhet. A legjobb megoldás a fék eltávolítása. Ha nincs fék, akkor nem lesz ami a makkodra visszahúzza a fitymát, azaz az szépen fedetlenül maradhat.

Baj ha a fiam első cipője harántemelős?

most eléggé elkeseredtem,mivel most olvastam,hogy nem szabad harántemel?set venni...de miért nem?Sajnos pont ma vettem a fiamnak(13hónapos) Linea kiscip?t ?szre,amiben van harántemel?.9ezer ft-ért vettem,tehát ne volt valami olcsó..Most akkor mit csináljak,kicseréljem?Egyáltalán miért nem szabad nekik olyat?Valaki elmagyarázná?Mi kárt tesz benne?

Legjobb válasz: A harántemelõs cipõt hordva nem dolgozik a lábizomzata. Eltunyul, s ezáltal nagyobb valószínûséggel alakulhat ki lúdtalp.

A harántemelõs cipõt hordva nem dolgozik a lábizomzata. Eltunyul, s ezáltal nagyobb valószínûséggel alakulhat ki lúdtalp.
Igen, és ök azok, akiknek lúdtalpa van...
bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez engem is érdekel, mert én is cipõ vásárlás elõtt vagyok, és én is harántemelõset nézegettem....
Az utcán természetesen jogos a cipö, de a lakásban illetve saját udvarban jobb anélkül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.De az utcán nem járkálhat mezitláb...itthon természetesen nincs rajta, csak zokni ha hidegebb van.Ma délután visszaviszem, remélem lesz olyan amibe nincs, és kicserélik.
A legjobb, ha minél többet cipö nélkül van a gyerek, akkor erösödik ugyanis a legjobban a lába.
Szupinált kialakítású cipõt keress esetleg. Elég sok helyen kapható, s ezzel biztonságos tartást kapa kisgyerek lába, mégis használja az izmokat.
utolsó elõtti vagyok akkor bocsi :) tényleg gond van, hypotón és olykor a talpát is alig teszi le, azaz egyik oldalra dõl...azaz dõlt.
De pont azért ajánlotta, mert valami gond van. Ha nincs gond, akkor nem kell harántemelõ, mert csak nagyobb az esély a késõbbi lúdtalp kialakulására!
érdekes amiket írnak, mivel a lányom gyógytornásza harántemelõs cipõt ajánlott mert nagyon rosszul tartja a lányom a talpát.
A kérdező hozzászólása: nem tudom már kinek lehet hinni...mindenki mást mondd, akár orvosok, akár védõnõk..megnéztem, annyira nem érezni.Azt se tudtam mi az a harántemelõs cipõ, vagy milyen az, tehát nem is úgy kerestem cipõt, csak itthon olvastam utána...bár ne tettem volna, most tiszta ideg vagyok, hogy miért nem jártam utána :)
Szerintem ne izgulj, én is harántemelõset vettem a fiamnak. Ez valami új "divat-irányzat", egy év múlva majd meggondolják magukat a szakemberek, mint a gluténnal kapcsolatban. Egyébként nagyon sok ember nõtt fel siesta cipõben, ami harántemelõs. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, most jól elkeseredtem hogy nem jót vettem...akkor lehet visszaviszem holnap, feltéve ha kicserélik, mert itthon vettem észre hogy a blokk nincs benne, csak a jótállás...Természetesen nem disznek vettem, hanem az utcára, járni benne, most kezdett el járni, jobban mondva 1-2lépést tesz meg magától.
Akinek ortopédiai problémái vannak, annak az orvos által elõírt ortopédcipõt érdemes hordania. Aki egészséges, nincs baja a lábának, annak NEM CÉLSZERÛ az emelt rüszt, amely alátámasztja a boltozatot, mert ezáltal gyengülnek az támasztó szövetek meg izmok, és egyre inkább lúdtalpas lesz a páciens. Legalábbis ezt a tendenciát tapasztalták az orvosok. Aki meg lúdtalpas, de nem ortopédiai eset, annak érdemesebb emelt rüsztös cipõben járnia, hogy ne fájjon a lába.
Kis gyereknek a lehetö legkésöbb szabad cipöt adni a lábára, és csak akkor, amikor feltétlen szükséges (utcán, játszótéren) Ugyanis a lába "arra lett tervezve", hogy mezitláb járjon, mert akkor minden apró izom mozog benne és ezáltal erösödnek. A cipö/szandál már gátolja ezeket a mozgásokat, a harántemelö meg egyenesen megakadályozza, hogy a talp boltive ki tudjon alakulni, mert "benyomja" a talpat, ahelyett, hogy az izmok tartanák a helyén.
A kérdező hozzászólása: kicserélték szerencsére.

Nagyon gaz hogy a fiam elso szava az hogy "nem"? Ezt hallana a legtobbet tolunk? Kicsit lelkifurim van.

Legjobb válasz: Á, dehogy. Csak majd késõbb, mikor megkérdezik tõle: hogy hívnak? Azt válaszolja: Nemszabad Pistike. :)

Elõzõ vagyok, azon a linken egy baba beszél a no-ról. baby is excited to say no.
az én fiam elsõ szava is a nem.... én is így gondolkodtam, ahogy te, rosszul éreztem magam emiatt és igen, tényleg megszaporodtak az utóbbi idõben a nem-ek, ezért átszerveztem a lakást és néhány dolgot, és csökkentettem a nemeket. de az elõttem válaszoló, olyan jó ötleteket adott még, hogy inkább azt mondjuk, hogy mit tegyen a mit ne tegyen helyett, ez nagyon tetszik. a hiszti alatti suttogás tényleg bejön, én ezt szoktam csinálni, hamar rájön az ember, hogy képtelenség túlkiabálni a gyereket, de ha halkan kezdesz vele beszélni, mindjárt fülelni kezd!
Válaszadónak igaza van. Amúgy a gyermek elsõ éveiben képtelen megérteni, hogy NEM. Legfeljebb félelmet tudsz kiépíteni benne a szóval kapcsolatban. A legjobb módszer, ha azt mondod neki, MIT TEGYEN, ahelyett, hogy mit NE tegyen. "Maradj ülve!" a ne állj fel helyett. "Ide gyere", a ne menj oda helyett. "Szépen cirógasd" a ne húzd a macska farkát helyett. Ha "hisztizik", akkor tudd, hogy õ is szenved. Nagyon halkan szólj hozzá a túlüvöltés helyett, és hegyezni fogja fülét, figyelni kezd. Felesleges "megmutatni, hogy ki az úr a házban". A szeretetteljes és megértõ bánásmódtól kezelhetõvé válik, és igyekszik kedved szerint viselkedni. Az agresszív szülõtõl agresszivitást tanul, és daccal felel. Sok-sok viszonzott szeretetet kívánok Nektek, sok nevetést, türelmet örömöt.
Á, dehogy. Csak majd késõbb, mikor megkérdezik tõle: hogy hívnak? Azt válaszolja: Nemszabad Pistike. :)
Szerintem elég sok babának ez az elsõ szava. Enyémnek ez volt a sorrend 7-8 hó között: nem, apa, pápá. Még jó, hogy ez volt az elsõ szava, kúszott-mászott mindenhova, be a szekrénybe, a konnektorba, pakolt le mindent, elég sokszor elhangzott az, hogy nem. Ismerõs babák közül soknak ez volt az elsõ. De szerintem ez nem gáz egyáltalán. Amúgy is ez egy elég könnyû szó.
Az a gáz, hogy olyan szavakat használsz, hogy "lelkifuri".
kicsit gáz, jah. De annyira nagyon nem. Tanulj belõle. :)
Nem gáz a legtöbb gyerek elsó azavai között szerepel a nem és elég sûrûn használják.
Off: utolsóelõtti, annyira jó a válaszod, hogy õszintén sajnálom, hogy csak egyszer nyomhattam zöld kezecskét. Rengeteget segítettél, köszönöm!

Lányok! Hogyan közelednek hozzátok a fiúk első (második) randin? Hogyan kellene csinálniuk szerintetek, hogy az ne letámadás, hanem valóban szép és emlékezetes legyen?

Legjobb válasz: Ha a lány akar valamit kezdeményez. Így nem letámadás. Ha nem látom jelét eleve nem megyek oda. Ha meg benne van a dolgokban akkor már nem letámadás. Ha meg nem szeretne semmit akkor keress olyat aki igen. Bár én fiú voltam szóval bocs hogy írtam.

Ha a lány akar valamit kezdeményez. Így nem letámadás. Ha nem látom jelét eleve nem megyek oda. Ha meg benne van a dolgokban akkor már nem letámadás. Ha meg nem szeretne semmit akkor keress olyat aki igen. Bár én fiú voltam szóval bocs hogy írtam.
Ha látod hogy a lány vidám és örül neki hogy veled van akkor szerintem nyugodtan elcsattanhat egy csók már az elsõ randin is, ha bizonytalannak tûnik, de el megy veled második randira is akkor mindenképpen csókold már meg.L18
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mindkettõ hasonlóképp volt nagyon hasznos!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!