Találatok a következő kifejezésre: A fiúk akarják csinálni (3 db)

A fiúk mindig akarják csinálni az orális szexet, vagy úgy vannak vele, mint néha mi, lányok, hogy csak a párunk kedvéért?

Legjobb válasz: Annak a jele,hogy örömöt akar okozni valószínûleg szeret! Nem mindig akarják,nem mind szereti csinálni és van aki csak komoly kapcsolatban hajlandó rá!

Aki nem szereti, az nem is férfi...:)
Annak a jele, hogy örömöt akar okozni valószínûleg szeret! Nem mindig akarják, nem mind szereti csinálni és van aki csak komoly kapcsolatban hajlandó rá!
Hát én imádok odalent nyalakodni, szeretem az ízét, illatát. Gondolom a feromonok miatt van, de valahogy jobban megindulok. Illetve azt is szeretem amikor érzem ahogy a párom összerándul a vágytól.
Ha többször csinálja akkpr szereti csinálni.
Én lány vagyok, és nem csak a párom kedvéért csinálom.
Változó... attól függ hogy van-e kedvünk hozzá vagy sem ... :)
Általában a legtöbb fiú szeret ott lent "turkálni". De vannak olyanok is akik azért csinálják, hogy a párjának jó legyen.
Tévedés, a nõk is jobb esetben élvezetbõl csinálják. Csak hab a tortán, hogy a férfi is élvezi. Én imádok arról fantáziálni, hogy épp a kedvesem férfiasságával játszadozom. A legizgatóbb dolog az orális szex mindkét félnek szerintem. Petranova
A kérdező hozzászólása: de ha egy éjszaka alatt többször is csinálja akkor az ugye annak a jele, hogy akarja?:)
Néha adj neki enni..! az éhhalál közelsége veszi rá õket ilyenekre....
Az én párom azt mondta: Fel tudna falni, mikor ott van lent! :) És a farka is igencsak meredezik, ha orálisan elégít ki, akkor is, ha hozzá sem nyúlok! :D Õ tutira nem csak azért csinálja, mert nekem jó. Õ is imádja. Hál'istennek :D
Ja, és én sem (csak) azért csinálom, mert neki jó! Én is szeretem csinálni! (utolsó kommentelõ vok)
Ha ezt este írod ki, szerintem kapnál egy 50 privátot.
vannak hímk.rvák is. amúgy egy csaj (még ha csúnya is - saját elmondása szerint), akkor is talál akármelyik buliban ingyen (!!!) egy csávót, aki lefekteti. ez 100%. még részegnek sem kell lenned, meg neki sem.
megszépulnek... csunya nö nemlétezik csak igénytelen
Én még olyan csúnya lányt nem láttam akinek ne lett volna esélye elveszíteni ha akarta volna. A csúnya pasiknak ugyanez a gondjuk szerintem nem kéne kétszer mondani egyiknek sem, hogy kötélnek álljon :)
A csúnya fiú, lehet hogy pont egy gyönyörû szexéhes vadmacskának a bikahercege, tudod bull prince :) Mint ahogy jóképû, is lehet valakinek nyálas, másfelõl a férfiak kb. 80%-át tudná egy nõ csak a külsejével megtartani, a nõk esetében ez kb 20%.... Sok ész szorult belém is hogy ilyen értelmetlen kérdésekre válaszolok. :) A neked csúnya lányok, akármilyen férfi szemében lehetnek szimpatikus, tök csinos lányok, tudod meglepõdhetsz de nem mindenkinek az az ízlése mint neked! Másfelõl aki csak trendbõl akarja elveszíteni, azt csak sajnálni tudom...... és mi az hogy csúnya lány? Neked senkivel nem kötelezõ járnod! Mi ez az ellenszenves megnyilvánulás?! 23/f
Csúnya lány nem létezik!!!!Mindenkiben meg lehet találni a szépet.képet küldhetsz ha akarsz:)
Mondjuk lejjebb kéne adnod az igényeidet, és nemcsak a legjóképûbb pasikat észrevenni.
Ha fizetsz én megduglak, örülj, lesz egy hímkur vád.
Írj nekem!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a rengeteg választ!!! nem mondtam, hogy rólam van szó, csak felvetettem egy bennem felmerülõ kérdést :D kérlek ne küldjetek több privátot, én csak érdeklõdtem! :D
Olyan lány nem létezik akit ne lehetne megdugni. A punci az punci.
A sok privat amit kaptal is azt igazolja, hogy a kerdesed ertelmetlen. Nincs olyan ronda lany akit ne dugna meg egy kiehezett allat! A valo eletben is tudok peldakat...
jó pénzért nem vagy csúnya :)
Jó, azt tudjuk, hogy a férfiak igénytelenek és bárkit képesek lennének csak úgy meghúzni, válogatás nélkül. ;)
Keresnek egy csúnya fiút, hogy a csúnya fiúnak ne ribanchoz kelljen menni.
Elmennek k*rvának...
egy nõ bárhol, bármikor talál valakit ha csak szexrõl van szó, nézzen ki bárhogy, kirittyenti magát amennyire tudja, felvesz egy rövid ruhát, és tuti lesz valaki aki megdöntené, még válogathat is.
Az attól függ, hogy hol laksz.
A csúnya lányoknak is van erre lehetõségük, de ha még buta is, na akkor nehezebb...
Írjanak egy pasinak pl itt! A csúnyaság relatív, egyén és izlés kérdése! F.
Tökéletesen egyetértek a professzor úrral :D Csúnya lány nem létezik. De ha esetleg el akarja veszteni, csak ki kell írnia, és bõven akad rá jelentkezõ szerintem :D
hány éves vagy?
csak inni kel hozzá
Ha így nézel ki: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHZIXe0vweAxdhHvZL1.. Nem lesz elég a pia
A csúnya fiúk elmehetnek k*rvázni, a csúnya lányok meg elmehetnek a pi‌csába.
Küldj egy képet magadról, és megmondom mit csinálj. :)
itt kérni kell egy két gatyahuszárt
Ki mondta, hogy csúnya vagy? Láthatnánk egy fotót?
ja, még talán téged is ^

Hogy tudom biztonságossá tenni a facebook fiókomat, hogy ne tudják feltörni? Vagy ilyet nem is lehet csinálni, mert a hackerek úgy is feltörik ha akarják?

Legjobb válasz: Nincs neked egy kis üldözési mániád? Ilyen alapon ne is internetezzen az ember, mert jön a CIA, és feltöri a gépét. Majd egy profi hacker pont az én, vagy az õ fiókját akarja feltörni. Ez a facebook feltörés csak a csipasz kölykök szórakozása, ami nem is feltörés, inkább a másik fél felelõtlensége. Megtudják/kitalálják a jelszavát. Persze 100%-os védelem nincs, de a fenti javaslatok betartásával nagy valószínüséggel senki nem fog a profiljában garázdálkodni. A keylogger ellen meg feltalálták a virtuális billentyûzetet, vagy akár a copy/paste parancsot, és valahogy annak is a gépre kell kerülnie, ami ellen lehet védekezni.

Nincs neked egy kis üldözési mániád? Ilyen alapon ne is internetezzen az ember, mert jön a CIA, és feltöri a gépét. Majd egy profi hacker pont az én, vagy az õ fiókját akarja feltörni. Ez a facebook feltörés csak a csipasz kölykök szórakozása, ami nem is feltörés, inkább a másik fél felelõtlensége. Megtudják/kitalálják a jelszavát. Persze 100%-os védelem nincs, de a fenti javaslatok betartásával nagy valószínüséggel senki nem fog a profiljában garázdálkodni. A keylogger ellen meg feltalálták a virtuális billentyûzetet, vagy akár a copy/paste parancsot, és valahogy annak is a gépre kell kerülnie, ami ellen lehet védekezni.
nem is neked szántam ;)
egy biztonsagi szakerto nyilatkozta , hogy sima user gepet, barmilyen vedelmi szoftverrel telepitve , fel tudja torni tavolrol a megoldas : nem hasznalsz elo internet kapcsolatot , de akkor minnek van gep, tablet , telefon stb. a hackerek nem torik fel a facebokod , mert nem erdekli oket ...uncsi
nem kell bejutni sehova , a user megoldja a problemat ..csak az eredmenyt kell megnezni :-))))))
A virtuális billentyûzet kur.va jó lenne keylogger ellen, ha nem pontosan uazzal a hívással tenné be a karaktereket, minth a keyboardot nyomkodod. Ugyanúgy látszik a keyloggerben. A fogalmakat viszont válasszuk szét: a facebook eléggé biztonságos, a script kiddie haverjaid nem a fiókodat törik fel, hanem a jelszavadat szerzik meg hozzá, ami körülbelül olyan, mintha találnál egy kulcsot, rajta a lakcímmel, odamennél a házhoz és kinyitnád az ajtót.
@20:00: Oh, azért nem kell elszállni. Hidd el, egy jól bekonfigolt és megfelelõen frissített tûzfalon az életben nem jutsz át. (Jó dolog a metasploit, de az sem mindenható.) Távolról még csak a hálózati forgalmat sem fogod tudni sniffelni, vagy közbeékelõdni. Na meg egy jó víruskergetõ (és egy kis ész használata a user részérõl) kiszúrja a trójaidat és nem fog feltelepülni. Persze lehet jönni saját exploit írással, esetleg 0dayekkel, de egy megfelelõen karbantartott rendszerre bejutni olyan 0.001%-nyi esélyed le. Ha pedig a gépre nem jutottál be és megfelelõ jelszó policy-t használ a "célpont", akkor bizony a facebookjába sem fogsz bejutni.
A kérdező hozzászólása: 11-es válaszoló, nyugi nincs üldözési mániád.
A kérdező hozzászólása: Okés 10-es válaszoló ;)
ja nekem szantad ??? nincs uldozesi maniam csak elsoroltam , milyen eszkozok vannak ...mas kezeben meg az enyemben ( akkor uldozesi maniam van ....??)
A kérdező hozzászólása: 7-es válaszoló, nincs üldözési mániám, nem kell rögtön ilyen hülyeségre gondolni.
virtualis billentyuzetre kitalaltak a save remote desktop in realtime opciot ja a gepre is kerul pl.metasploit-al
#3 a semminel jobb, de egy stealer 250 karakterbol allo jelszot is ugyanugy kiolvas mint , a 3 karakterest a keylogger siman megjegyzi , amit begepelsz , ha nincs mentve a bongeszobe a jelszo egy trojai lehallgathato a beszelgetes , ha van mikrofon csatlakoztatva a gephez szoval #3 hozzaszolas mese habbal
A kérdező hozzászólása: *segítséget
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm a válaszokat.
1. Ne használj könnyen kitalálható kódot, mint például a születési dátum. Legyen a jelszó minnél összetettebb, kis és nagy betûk, szám, speciális karakter. 2. Ne használj mindenhol azonos jelszót. Amit a facebook-on megadsz, azt máshol ne használd. 3. Ne jegyeztesd meg a böngészõvel a jelszavaidat. 4. Használj megfelelõ tûzfal védelmet.
Adsz a fiókodnak egy jó jelszót. Pl: #6A&r50°% és még fokozhatod. Bár megjegyezni...
Állítsd be a Bejelentkezés-jóváhagyást (régebben Login Approvals, vagy mi is volt). [Fiókbeállítás->Biztonság] Ha valaki megpróbál belépni, küldenek SMS-ben egy kódot és csak azt megadva lehet továbblépni. Én ezt használom másfél vagy két éve, hidd el, hogy nem volt vele gond. Egy hátrány: néha késõn vagy nem küldenek kódot (bár az se jó, ha túl sok ismeretlen helyrõl jelentkezik be az ember). Emellett használj https-t, és erõs jelszót. (nameg ne telepítsd minden baromságot a gépre)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!