Találatok a következő kifejezésre: A fiúk akarják (36 db)

A fiúk miért csak a külsőt nézik egy lányon, miért nem akarják megismerni őket jobban?

Hogy lehetnek ennyire felszínesek, hogy azonnal csak az ágyba vinnének?

Legjobb válasz: 5-ös jól mondja. Vagy az olyan pasik érdekelnek, akikre minden lány bukik, és õk ezt ki is akarják élvezni, vagy olyan lány vagy, akibõl a fiúk nem néznek ki többet. Ja, és a kettõ nem zárja ki egymást.

5-ös jól mondja. Vagy az olyan pasik érdekelnek, akikre minden lány bukik, és õk ezt ki is akarják élvezni, vagy olyan lány vagy, akibõl a fiúk nem néznek ki többet. Ja, és a kettõ nem zárja ki egymást.
lány vagyok de pont azért mert csak a dugásra mennek. minek ismerjék meg öket ha csak egy dugásra kellenek? ott a külsö számit.Lányba is van ilyen. jo pasi megdugatja magát oszt kész. pontosan onnan tudod hogy ki akar töled normális kapcsolatot hogy nem a dugás az elsö hanem, hogy megismerjen. gondolom még fiatal vagy. várj még pár évet mig a fiuk is érettebbek lesznek és kidugják magukat.
A kérdező hozzászólása: Ez nem igaz, nem hajtanám el, de nem közelednek mert félnek.
15-ös nem tudom téged ki hogyan tud elviselni:) aki talán kielégült a linkektõl az te vagy, én csak azért linkeltem be azt az egyet hogy lássátok a csajok többsége is olyan amilyen.szerintem könnyen találnék még rá én is pár példát. viszont aki nem ribi az meg egy csalódás miatt siránkozik és csak azt tudja visitozni hogy a pasik milyen szemetek.aztán csodálkoztok ha senki sem foglalkozik veletek, mert egy érzelmi hulladékkal ki foglalkozna akinek mindenféle világfájdalma van? szóval boruljatok csak egymás vállára, zokogjatok és szidjátok a pasikat okoskáim:D
Nem véletlenül félnek. Egy szép lány nem jön össze soha átlagos külsejû fiúval. Csúnya fiúval pedig még csúnya lány sem.
A kérdező hozzászólása: Ha csak egy pasi csinálta volna velem ezt, akkor nem használtam volna többesszámot, és nem írtam volna ki a kérdést. A szemét szót én nem használtam, nem a stílusom a mocskolódás.
oké, sok ilyen srác van mint amilyet te is leirtál, de értsétek meg vannak kivételek!csak ne legyetek befordulva pár csalódás miatt és ne legyetek férfigyûlölõk, mert akkor az esélyeiteket 0-ára csökkentitek, mert tényleg senki nem fog veletek foglalkozni.az sem aki normális és nem csak a külsõségekre figyel! hidd el én is általánosithatnék a nõkrõl, mert nekem is sok rossz tapasztalatom volt már!
1) Fontos a külsõ.Egy nem vonzó lánnyal nem tudok párkapcsolatot elképzelni, egy csúnya, kövér fiúval szerintem te se.De elõfurdulhat, hogy a belsõ tulajdonságaiba szeretek bele.Èn akkor akarom csak ágyba vinni, ha nincsenek meg benne azok a lelki tulajdonságok, amik megfognak, akármilyen jól is néz ki.. 2)Nem mindenki ribanc, csak a többség 3)Én igénylem a törõdést, gyengédséget, nem szeretnék egyéjszakázni 16/F
Ez inkább fordítva igaz! Lányok csak a külsõt nézik!
szerintem is...
Én úgy gondolom, hogy "rendes, aranyos fiúként" csak a legjobb barát szerepét lehet betölteni. Sokáig áltattam magam, hogy majd rendes Férfiként nem rögtön pofátlanul a dugásra hajtva elérek valamit... hát el is értem, néztem ahogy az orrom elöl elviszik akit akartam. Szerintem pont ettöl tünik egy Férfi határozottnak, kimondja amit gondol és akar. Ha egy Nönek kicsit is bejövök, 98% ban nem küld el a francba ha megmodnom mit akarok, mert imponál neki.
Nem mindenki felszines és csak dugni akar!!! Irj Privátot én szívesen megismernélek ;)
Ne haragudj már de PONT a csajokra jellemzõ a felszínesség!Nem számít ha egy pasi szemét, bunkó stb csak jól nézzen ki, a többi meg kit érdekel?Kit érdekel ha nem szeret?Senkit sem Az tény hogy a férfiak többsége csak guminõnek használják a csajokat, de egyáltalán NEM válogatósak annyira mint ti nõk.Nektek lassan már a szõkeherceg sem felel meg Pontosan ti vagytok azok akik nem hagynak esélyt még arra sem hogy megismerkedjen veletek egy srác csak azért mert nem Brad Pitt kinézete van
A kérdező hozzászólása: Lezárnám a vitát, nem ez volt a célom. Biztos vannak rendes fiúk is, meg rendes lányok is, akik elsõsorban nem a külsõt nézik, csak nehezen találnak egymásra. A kérdésem annak a rétegnek szólt, akik így viselkednek. Akinek nem inge ne vegye magára! Privátokra nem válaszolok, nem itt fogok ismerkedni. Utálom Brad Pittet!!! :) Egyébként sincs semmilyen ideálom, se színész, se énekes. És én sem bírom, az ilyen kis hülye libákat, akik ilyenek. Szerencsére vannak még normális lányok, akiket a barátnõimnek tudhatok. Talán majd a fiúk is megváltoznak késõbb, vagy majd csak rátalálok egy hasonló gondolkodásúra mint én. Köszönöm a hozzászólásokat, ha akartok dühöngjetek még, én léptem!
De ha egy átlagos v csúnyább srác kezdeményezne nálad, azonnal elhajtanád, legyen akármilyen normális. Az meg hülyeség, h ha kezdeményezel, ribinek néznek.
A kérdező hozzászólása: 16. Az a baj, ha én kezdeményeznék, akkor egybõl ribinek néznének, 1x próbáltam, de soha többet. Nem viselkedek és nem öltözködök kihívóan, csaj jó csaj kategória vagyok állítólag. Nem hajtok a "jó pasikra", csak egy normális átlagos fiúra, de nem mernek közeledni hozzám. Szar helyzet, bárcsak rondább lennék, most komolyan. :( Na, mindegy, majd lesz valahogy talán késõbb...
Kedves lányok! Nem minden fiú csak dugni akar! Én eyáltalán nem vagyok felszines..
Jaj istenem megint egy ilyen kérdés... Figyelj nem minden fiúnak a ribanc jön be ha valaki jó kapcsolatot akar akkor normális lánnyal jön össze és ennyi, de azokat a magadfajta lányok úgytûnik nemnagyon veszi észre.A legtöbb fiú lenézi a ribancokat csak ti ezt nem értitek meg és ehhez hozzá társul azis hogy ti mindig a [email protected] keresitek meg akik csak dugni akarnak.Nem a fiúkat kell szapulni, hanem keress normális fiút nem az ilyen páwa vagy nagydarab kigyûrt állatokat hanem normálisat és ennyi. 17/F
köszönjük emese... csalódtál egy gyökér kissrácban és akkor már minden fiú ilyen kis gyökér mi? köszönjük köszönjük:)
Magára a kérdésre: bagoly mondja verébnek, pont ti vagytok azok, akik csak a külsõt nézitek. Egy csúnya fiúval szóba se álltok, pedig lehet h õ nemcsak megdugni akarna. Valóban nem minden lány ribanc, de majdnem. Aki nem az, attól komolyabbat is akarnak a fiúk. Tõled nem? Hát akkor inkább te vond le ebbõl a következtetést...
Harmadik vagyok és egyetértek az utsó kettõvel. Ne a tõkéletest keressétek mert akkor kihasználnak titeket, arról nem is beszélve hogy ti sem vagytok tökéletesek. Gondolog kb 14-15 éves lehetsz ebbõl látszik hogy egy lány nem mindig érettebb egy fiúnál.
már nem azért de a csúnya srácoknak állandóan áll a faszuk mikor oda akarnak menni egy lányhoz "beszélgetni"XDXDXD
Én se olyan fiú vagyok, szóval nem kell általánosítani. -.-
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy most egybõl itt mindenki jó fiú, és ilyet õ sosem tesz. A normálisnak látszó srácok közt is van, aki nem bír várni. Meg az is gond, hogy eleve aki jobban néz ki, már elkönyvelik, hogy ribi. A rendes fiúk meg nem mernek kezdeményezni, és én ugye rendes lány vagyok, ezért nem fogok kezdeményezni, ergo patthelyzet.
Nos erre két pontban tudok neked válaszolni. 1: A 14-20 éves korig van általánosan a fiúk "tombolási" korszaka, ilyenkor csak a szex-szex-szex a lényeg. Minnél több nõt húznak a farkukra annál menõbbnek érzik magukat. Ezen nem igazán lehet változtatni, viszont vannak olyan kivételes esetek, mikor egy srác nem a farkára hanem a szívére hallgat, bár ez elég ritka. 2: Ha egy lány nem öltözik kihívóan és nem azt sugallja, hogy na gyere és bassz meg akkor nem hinném, hogy egy fiú hátsó szándékkal menne oda hozzá. Inkább leülne mellé és beszélgetne. De itt is vannak kivételes esetek. Amennyiben elmúltál már 18 éves azt tudom csak mondani, hogy idõsebb férfiakkal kezdj ki, mert õk már nem "tombolnak", inkább azon fáradoznak, hogy legyen saját családjuk, itt nem feltétlenül gondolok a gyerekre, inkább egy meghitt társra, aki meghallgatja minden bajukat és biztos pontnak tekinthetik az életükben. Sok sikert egy ilyen társ megtalálásához. :D
ha link háború, hát legyen...
A lényeg ami lényeg megint a 3. vagyok, nem azalapján könyvelnek a fiúk el egy lányt hogy nézt ki hanem hogy milyen a jelleme, hogy viselkedik és milyen a fiúkkal. Külömben ez a rendes lány duma hogy én nem kezdeményezek mert nem a lány dolga ez olyan hülyeség mint az hogy házasságig ne sxelj mert pokolra jutsz, nem a középkorban vagyunk.De ha így gondolkozol akkor sosem lesz rendes batátod csak megbasznak és továbbsöpörnek és ennyi.Külömben nem minden fiú gyáva kezdeményezni. De mindegy sok sikert a továbbiakban.
Ha annyi eszed van, hogy egy ilyen kérdést fel kell tegyél, téged nem is érdemes jobban megismerni.
A kérdező hozzászólása: javítva: A kérdésem annak a rétegnek szólt, akik nem így viselkednek.

A fiúk mindig akarják csinálni az orális szexet, vagy úgy vannak vele, mint néha mi, lányok, hogy csak a párunk kedvéért?

Legjobb válasz: Annak a jele,hogy örömöt akar okozni valószínûleg szeret! Nem mindig akarják,nem mind szereti csinálni és van aki csak komoly kapcsolatban hajlandó rá!

Aki nem szereti, az nem is férfi...:)
Annak a jele, hogy örömöt akar okozni valószínûleg szeret! Nem mindig akarják, nem mind szereti csinálni és van aki csak komoly kapcsolatban hajlandó rá!
Hát én imádok odalent nyalakodni, szeretem az ízét, illatát. Gondolom a feromonok miatt van, de valahogy jobban megindulok. Illetve azt is szeretem amikor érzem ahogy a párom összerándul a vágytól.
Ha többször csinálja akkpr szereti csinálni.
Én lány vagyok, és nem csak a párom kedvéért csinálom.
Változó... attól függ hogy van-e kedvünk hozzá vagy sem ... :)
Általában a legtöbb fiú szeret ott lent "turkálni". De vannak olyanok is akik azért csinálják, hogy a párjának jó legyen.
Tévedés, a nõk is jobb esetben élvezetbõl csinálják. Csak hab a tortán, hogy a férfi is élvezi. Én imádok arról fantáziálni, hogy épp a kedvesem férfiasságával játszadozom. A legizgatóbb dolog az orális szex mindkét félnek szerintem. Petranova
A kérdező hozzászólása: de ha egy éjszaka alatt többször is csinálja akkor az ugye annak a jele, hogy akarja?:)
Néha adj neki enni..! az éhhalál közelsége veszi rá õket ilyenekre....
Az én párom azt mondta: Fel tudna falni, mikor ott van lent! :) És a farka is igencsak meredezik, ha orálisan elégít ki, akkor is, ha hozzá sem nyúlok! :D Õ tutira nem csak azért csinálja, mert nekem jó. Õ is imádja. Hál'istennek :D
Ja, és én sem (csak) azért csinálom, mert neki jó! Én is szeretem csinálni! (utolsó kommentelõ vok)

Sokszor miért nem látnak tovább a fiúk a külsőségeken? Miért a kinézet a legfontosabb egyesek számára? Miért nem akarják a nő belső tulajdonságait megismerni?

Legjobb válasz: Hülyeség, hogy nem akarják. De ha úgy néz ki az illetõ mint egy bányarém, de viszont okos, mûvelt és kedves, akkor azért nem nagyon ismerkednek vele mert nem lóg a homlokán, hogy õ ilyen meg olyan mûvelt. Viszont egy hidrogénszõke mellkidobós cicababából már egy csomó dolgot le lehet szûrni, ami egyenesen arra késztet, hogy szóbaálljanak vele. Szépen csöndben adj külsõre sokat, és lesznek kanok elegen. Alap szent igazság: Külsõ megfog, belsõ megtart, szex hozzáláncol.

Hülyeség, hogy nem akarják. De ha úgy néz ki az illetõ mint egy bányarém, de viszont okos, mûvelt és kedves, akkor azért nem nagyon ismerkednek vele mert nem lóg a homlokán, hogy õ ilyen meg olyan mûvelt. Viszont egy hidrogénszõke mellkidobós cicababából már egy csomó dolgot le lehet szûrni, ami egyenesen arra késztet, hogy szóbaálljanak vele. Szépen csöndben adj külsõre sokat, és lesznek kanok elegen. Alap szent igazság: Külsõ megfog, belsõ megtart, szex hozzáláncol.
Én fiú vagyok, és én igenis adok a lányok személyiségére, pl. ha neten ismerkedek akkor elõször beszélgetek vele sokat és ha szimpi felvázolok róla egy "jellemképet" (elképzelem a jelleme alapján hogy milyen lehet) megnézem a képet és "hozzácsatolom" az elképzelésemet, és ha mondjuk késõbb találkozunk akkor egybõl arra gondolok hogy milyen volt amikor csak a jelleme alapján képzeltem el, és ez szerintem csodálatos dolog, fõleg ha jófej a lány. :) Amúgy 15 vagyok.
Elözõ válasz írója: Jah és menj el pszichológushoz, hogy viszasztaljon meg, õ is üdvözölni fog a valóságban sorry:|
na jó ez a mai világ tényleg ilyen szal én is csak azt tom mondani hogy üdv a valóságban! bevallom én is külsõre megyek és csak utána a belsõ tulajdonság!de ezzel mindenki máshogy van!
Egyszerû: mert a kinézet a fontos Most gondold csak el:Egy fiú: -egy dögös, sexy csajjal jár(gondolom hogy te nem ezek közé tartozol, mert akkor nem irtad volna a kérdést):| vagy -egy ronda kicsi csúf lány(gondolom ez vagy te), akinek nagyon jól ismeri a belsõ tulajdonságait :| ...... Üdv a valóságban ......
Akkor babám szenvedj. 10bõl 8 pasi elõbb szexel és csak azután hajlandó belekezdeni 1 kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem vagyok bányarém, se pláza cica...Csak egy átlagos lány, akihez mindig a külsõ miatt vonzódnak, de a belsõmre nem is kíváncsiak. Nem is akarnak megismerni, csak a szexet akarják. De én erre nem vagyok kapható.
1 kérdés : Mert vannak néhányan, akik ilyen felszinesek, a lányok között is vannak ilyenek, engem pl csomóan elítélnek, csupa marhaságon (túl sokat tanulok) ... Sztem ez akkor van, ha nincs meg az alapvetõ szimpátia, vagy másokra hallgatnak veled kapcs.-ban 2 kérdés : Nekem azért, mert válogatós vagyok, és sokan arra hajtanak, hogy minél szebb bnõje legyen, de persze ez se minden pasira vonatkozik. Egyébiránt meg büszkeségbõl, hogy elmondhatjuk, hogy milyen szép barátnõnk van, hogy sikerült "ilyen szép darabot" megszereznünk. De hozzáteszem, hogy nekem a belsõ is nagyon fontos, ha a belsõvel nem passzolunk, akkor teljesen mind1 hogy néz ki. Viszont hiába jófej a csaj, ha nem tetszik, akkor nem fogok vele összejönni, de ez is csak az én "esetem" 3 kérdés : Szerintem azért, mert annyira felszínesek, hogy csak testi kapcsolatot akarnak a nõvel, nem komolyat, vagy éppen azért, mert nem tetszik nekik az a nõ.

Akarjak fogyni, ha a fiúknak tetszem, de magamnak nem?

Az osztályomból sok fiúnak tetszem,azt mondják jó csaj vagyok.Szerintem viszont vastag a combom :S Próbáljam így elfogadni magam,vagy fogyjak?Ha meglátok magamról egy képet,egyb?l az az els? szavam hogy víziló..

Legjobb válasz: Nem kell fogynod, hidd el, hogy jól vagy így, inkább élvezd az életet, és örülj, hogy tetszel a fiúknak.

Nem kell fogynod, hidd el, hogy jól vagy így, inkább élvezd az életet, és örülj, hogy tetszel a fiúknak.
Fogyj nyugodtan, legalább a saját károdon jössz rá, hogy hülyeség volt, mi mondhatunk neked akármit, úgyis az lesz, amit TE akarsz, nem az, amit mi, vagy bármelyik pasi.
sztem az sokkal fontosabb h magadnak tetszél. mertha magadnak tetszel, akkor az önbizalmat ad, ami kifele sugárzik és ha magabiztos vagy és van önbizalmad és jó a kisugárzásod ezekmiatt, akkor a fiúknak is fogsz tetszeni. azmár egy más kérdés h a 168 centihez az 55 kilo teljesen normális, sõt, szinte tökéletes súly. az agyaddal van vmi probléma ha vizilónak látod magad. én alacsonyabb vagyok 3 centivel, és 2 kiloval vagyok nálad kevesebb, és én VÉKONY-nak számítok. azaz ezt szokták rám mondani h vékony vagyok, de nem gebe, hanem olyan formásan vékony. úgyhogy én nemtudom elképzelni rólad h viziló lennél, kb úgynézelki mint én, csak 3 centivel magasabb vagy.
A paramétereid tökéletesek. Ha lefogynál, akkor is vastagnak látnád a combodat, mert sajnos a mai lányok már csak ilyenek, hogy kipécéznek egy testrészt és azzal elégedetlenek. Én a hasammal, derékvonalammal vagyok így. Amikor egy betegség miatt lefogytam 43 kg-ra, akkor is hájasnak láttam a hasam. Szóval felesleges fogynod, csak tönkretennéd magadat a semmiért. Ha fogysz, nam csak a combodról fogysz, tehát az arányaid ugyanúgy megmaradnak.

Picit le van tapadva a fiam kukija egy géppel akarják ma feltépni, állitólag nem fáj. Vélemények róla?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de amit én hallottam, az nem ez volt, hogy nem fáj. Igaz, ott a barátnõm fiának szinte az egész le volt tapadva, de utána csak úgy tudott pisilni a kisfiú, hogy vízbe, mert annyira fájt neki.

Nem akarlak elkeseríteni, de amit én hallottam, az nem ez volt, hogy nem fáj. Igaz, ott a barátnõm fiának szinte az egész le volt tapadva, de utána csak úgy tudott pisilni a kisfiú, hogy vízbe, mert annyira fájt neki.
Letapadás vagy fitymaszûkület? Mert nem mindegy! Egyébként a fiamnak volt fitymaszûkülete, egy rövid, kb.20 perces mûtét, s elaltatták, egy ideig kissé érzékeny volt, de egyáltalán nem vészes. http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view/Fity.. http://www.hazipatika.com/articles/Fitymaszukulet_masodik_re..
Én ilyen géprõl még nem hallotam, nekünk az orvosunk tette rendbe! Amig az érzéstelenítõ hatott nem volt gond, de utána viszont nagyon nagyon fájt neki, nem mert pisilni csak a vízbe!Bár nekünk nem letapadás volt, hanem szûkület, de muszáj volt rendbetenni, mert be volt gyulladva a bõr alatt! Az hogy nem fáj szerintem csak addig igaz amig megcsinálják, utána viszont fájni fog neki! Nekünk 1 hét volt nehéz! Mi egy hétig kentük neki lidokain krémmel a felhuzás elött!Mára már semmi gond vele, minden este szépen mûködik, de több hétig nehéz volt megfürdetni, mert félt!Mennyi idõs a kisfiú?
A kérdező hozzászólása: 6 éves és egy picit van letapadva neki nem szükület.
Akkor ez "csak" letapadás. Mi kb. fél éve estünk túl rajta. Érzéstelenítõt nem kapott, a feltépés elõtt kb. 1 hétig kellett kenegetni egy krémmel (ha gondolod, megkeresem és megírom a pontos nevét). Nagyon is fájt szegénykémnek és utána is még kb. 1 hétig. Utána rendszeresen kell húzogatni, nehogy visszatapadjon. Na itt rendszeres közelharc volt, h. odaengedjen... Engem nagyon megviselt lelkileg, h. ilyen fájdalmat kellett neki okoznom, de muszáj volt. Barátnõm kisfia (egy idõben csinálták meg nekik) minden pisilésnél remegve sírt még napok múlva is. Összegezve: fájni fog, az biztos, de ha utána ügyesek vagytok, nem lesz szükség több ilyen procedúrára! Kitartást hozzá!

Miért akarják annyira a fiúk az análszexet?

Legjobb válasz: Mert nagyon jó érzés és nem okoz terhességet.

Mert nagyon jó érzés és nem okoz terhességet.
A kérdező hozzászólása: 14:13 köszi a bõ kifejtést a többieknek is köszi a válaszokat!
Fiatalabb koromban én is vágytam rá nagyon, de így vissza gondolva különös szempontok mozgattak. Úgy értem, a pornóban izgatónak találtam, de nem ez volt a fõ szempont. Csak a saját gondolataimat osztom meg, amik tizenéves korom végén, huszonéves korom elején amolyan leküzdhetetlen vágy tárgyává tették számomra az anális szexet. 1: kíváncsiság. Egyszerûen tudni akartam milyen, vonzott az újdonság. Nem volt még alkalmam kipróbálni, de simán lehet, hogy nem találnám különösebben jónak a dolgot. 2: trendkövetés, menõzés. A pornófilmek tele vannak anál jelenetekkel, és akkor, tizenévesen amolyan menõ dolognak számított, ha valaki ki tudta próbálni. Szinte kicsit versenyszerû volt, hogy ki tud elbüszkélkedni ilyen élményekkel. 3: hódítás, tiltott gyümölcs. Az a tény, hogy a párom nem vágyott erre a dologra, csak vonzóbbá tette a dolgot. Hihetetlen szintû ösztönös izgalom fogott el, ha arra gondoltam, hogy egyszer mégis beadja a derekát. Olyan volt, mintha újra fel kellene szednem a páromat, és férfiasságomat használva befûzni; hódítás és kalandozás párkapcsolaton belül. A tabudöntögetés és a hódítás izgalma tette a legérdekesebbé a próbálkozást. Egészen addig, amikor tényleg átengedte magát ilyen téren. Próbálkoztunk, de valahogy nem akart összejönni, neki fájt, nem is találta izgatónak, és valahogy belõlem is kiveszett a varázs azáltal, hogy elértem, amit akartam. Azóta - sok éve - nem is nagyon jött fel a téma, de ki tudja, sok víz lefolyik még a Dunán addig :D. Még egy gondolat: a látens homoszexualitást felejtsük már el végre, mert ez olyan ordas nagy baromság, hogy elképesztõ. A melegek nem a végbélnyíláshoz vonzódnak, hanem a FÉRFIAKHOZ! Ha a férfiaknak is lenne puncija, hidd el, a melegek is ilyen módon szexelnének. Az a feltételezés, hogy ha valaki vonzódik egy nõ azon testrészéhez, ami történetesen férfiaknak is van, és történetesen a férfiak egymás között így szexelnek, amolyan óvodás szintû triviális képzettársítás. Akkor most a heteroszexuális orális szex is látens homoszexualitás? Elvégre a melegek is hagyják, hogy lecumizza õket a párjuk, nem? Próbáljuk már megérteni a fogalmak értelmét, és nem ilyen hülyeségekkel szórni tele az internetet.
Én szeretem az anális szexet pedig nõ vagyok. Na persze csínjával :P
Mert diiiiivvvvvvaaaaaatttttt XD LoL
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem odaírni , hogy tisztelet a kivételnek :D
Megmondom neked én nem akarom XD Ennyi erõvel akkor már kereshetnék egy faszit is... Hülyeség az egész...csajnak meg fáj.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Látens meleg hajlam, és igen, csak nekik jó. A lányok esetleg azt élvezhetik benne, hogy a fiúnak örömet okoznak ezzel.
Van olyan lany aki mar az elsot is elvezi. En pl. elveztem nagyon az elsot, pedig eleg nagy srac volt (23 centi hosszu, kb 5 vastag). 21/F/bi
"Tiltott gyümölcs..."
A kérdező hozzászólása: de ez csak nekik jó nem ? vagyis az elsõ pár alkalommal
14:13 valóban gyönyörûen levezette.
miért akarod ezt?
Én ellenállok, szóval egy fiú már biztos nem fog törõdni veled!
A kérdező hozzászólása: az nem érdekel, hogy tényleg érdeklem e õket vagy sem.azt szeretném, hogy engem ne érdekeljenek.mert azért néha eljátszom a gondolattal, hogy van valakim aki szeret. na ettõl akarok megszabadulni.
ez beteges..
csalódások? ... ha feladod te is olyan szánalmas leszel mint az itt nyígó srácok :S
Kb. 50 éves korodra, amikor leáll a nõi hormonok termelése, ez magától is be fog következni, addig viszont folyamatos szenvedés vár rád. Illetve rosszul mondom, lelki értelmben akkor is hiányolni fogod a férfiakat, csak a szexuális részét lesz könnyebb viselni az egyedüllétnek.
borotváld le kopaszra a fejed és zabálj annyit hogy fel szedj még 20 kilót, garantálom hogy a kutyát se fogod még érdekelni se
fõzés
szex
Kefélni
A kérdező hozzászólása: az mi?
lekefélni a szõnyeget .... :DDD
Az=kefe:D sok-sok kefexD
baszni xD

Miért akarják ennyire a fiúk az anális szexet?

Sok haverom mondta, hogy milyen jó, meg itt az oldalon is rengeteg olyat olvasni, hogy jó, stb. Tegnap kipróbáltuk a párommal, el?tte 1, aztán 2 ujjal tágítottam, használtunk rengeteg síkosítót is, óvatos is voltam, de egyikünknek sem volt olyan jó, s?t inkább kimondottan rossz, és gusztustalan volt. Miért mondják, hogy az annyira jó?

Legjobb válasz: Mert aki azt mondja hogy jó, annak jó. Meglepõ összefüggés mi?

Mert aki azt mondja hogy jó, annak jó. Meglepõ összefüggés mi?
szerintem tök gáz dolog, undorító, és igénytelen az aki az ilyet élvezi... :O
Ahogy a mélytorok is divat lett, pornóból kiindulva. Ez a pornóhatás. :)
Szerintem ez csak divat. :)
Szerintem is undorító, sose próbálnám ki. Nem tudom mit szeretnek rajta.
szerintemis csak divat. és sok pasi van akinek legalább annyira nemjönbe ez, mint akinek bejön. majd lecseng ezis, aztán kitalálnak vmi mást, és majd azlesz a prûd aki mégcsak anál szexel, de mást még nemcsinál. ez így mûködik....
Hát nem tudom! :S Én se próbálnám ki! Bár a basseball ütõt láttam már seggben! De csak csajéban:D http://csirkefasz.hu/archives/119 Bazzeg... ezek betegek! xD
Pfffújjj, az a videó! Nagyon beteg!!! Nem áll szálka a seggébe??? Utána meg majd nyavajog, hogy nem tudja tartani a székletét. ÁÁááááá!!!
Szerintem ez csak olyan aberráltaknak tetszik, akik homokosok vagy van bennük valami meleg beütés... Amúgy én az ilyen pasiknak egy jó nagy baseball-ütõt nyomnék a se*ggébe, hadd élvezze, milyen klassz... :-P
Ez a kakiszex elõszobája, hogy látod, hogy anyagos a bré... Szóval nemsokára kakilni is kell majd, de ne izgulj, akkorra már nem így fogsz hozzáállni, hanem kellemesebben :)
Az 100%, hogy az ilyen pasinak van egy bu*zis beütése, vagy hajlama, csak még magának sem meri bevallani. Ha nekem egy pasi azt mondaná, hogy análszexet akar, é benne vagyok...azt dugok bele a seg*gébe, amit csak akar... vagy esetleg áthozom neki a szomszéd fiút is...... Csak az én seg*gem maradjon szûz:) L.
Azért is szeretik, mert jó szûk...a lányoknak meg nem ártana, egy kicsit hüvelyre is gyúrniuk, hogy majd ne csak mind se.ggbe akarják kúrni õket
Kit érdekel, mi szûk a pasiknak. Basszák egymást seg*be. akinek kicsi a fasza vágja le. Az a lényeg, hogy a nõ érezze hogy van valami benne.
Bocsi, hogy nem olvastam minden hozzászólást. Lehet írok, olyant, amit már meg tett elõszõleg valaki. Hogy miért akarjuk? Nem mindenki!!!!! Ha akarják is gondolom Én csak kíváncsiságból, mert még e téren szûzek. Mármint hetero vonatkozásban a farkuk szûz. Nem olyan jó az, ha nincs jól elõkészítve a terep. Kellemetlen, és fájhat is a fiúknak is, nem csak a lányoknak. A makk betuszkolása is igen kellemetlen, ha az nagyon duzzadt, vagy a lány szûk, stresszel, és nem lazul el rendesen. Egy próbát azért megér, s ha valakinek ez nyerõ, hágy egészségére. Egy próbán már mi is túl vagyunk csajommal és egyöntetû döntés volt, hogy ezt többet nem csináljuk.
szted???mert jó szûz és más mint a punci, de azé pornóhatása is van bene!!
Az én barátom nyalogatni is szereti a popsim. Szerintem, amit csak lehet, ki kell élvezni! A testünk is csodálatos dolog, hihetetlen, hogy mennyi mindenre képes! Ha tetszik, tetszik, ha nem, ne csináld! De elképedtem azokon az embereken, akik undorodnak a testtõl... Sajnálom õket, nagyon sok mindenbõl maradnak ki
Istenem mennyi prûd ribanc van itt :D Egyszer összegyûjtelek titeket, bezárlak egy szûk helyre és lefoslak! Az lesz undorító!
Az biztos, hogy nem lehet kellemes érzés.
na azért nem mánia, csak egyrészt pornóhatás, másrészt van aki élvezi. Nekem pl sohasem volt szimpi, nálunk a barátnõm kedveli. Néha rá tud venni ha olyan hangulatban vagyok , de nem rajongok érte. Hidd el, van akinek jó. De a legtöbb ember nem szereti. Akkor nem kell csinálni. Ennyi.
Sanszos, hogy azért mert jobban szorít a f_szra, mint a másik luk....
Mert perverzek.
Én is perverz vagyok, de az ilyeneket én se bírom. Ha pornó letöltésnél meglátom, hogy nem a megfelelõ lyukban van a zászló, azt biztos nem töltöm le.
elöször is "Amúgy én az ilyen pasiknak egy jó nagy baseball-ütõt nyomnék a se*ggébe, hadd élvezze, milyen klassz... :-P" gratulálok hogy neked oan pasival volt dolgod akinek akkora farka van mint egy baseball ütö :) )) második "Pfffújjj, az a videó! Nagyon beteg!!! Nem áll szálka a seggébe??? Utána meg majd nyavajog, hogy nem tudja tartani a székletét. ÁÁááááá!!!" a baseball ütö nem szállkás te suta :D és irták páran hogy divat meg stb, nekik csak annyit hogy ien alapon az orásli szex is csak divat, k*rvára semmi haszna utodnemzés szempontjábol márpedig a folyamat arra megy ki alapvetöen, az hogy élvezzük és csináljuk máskor is ezmár ugyanugy divat :)
fúúúúúú[email protected]!én sosem próbálnám ki!!!!!!
Szerintem is gusztustalan....de "kinek a pap..kinek a papné" vagy.."ízlések, és pofonok"....manapság ez a trendi. De hozzá kell tennem, hogy sok-sok nõ élvezi, és szereti is.Sokan a nõk közül ugyanúgy eltudnak rá élvezni mint a puncijukban....sõõõõt....egyesek szerint még jobb is. Egészségükre....:)
Én is sokat hallom. De én nem akarom sõt. 24f
ennyi válaszadó között ennyi barom:S . ha élvezed csinálod ha nem nem. ilyen egyszerû.... de ha télleg a kérdésre válaszoljak : nagyon izgalmas , nem szokványos valamint jobban feszít, szûkebb a lyuk hamarabb el lehet élvezni. nekem tetszik
Mert még nem szoktatok hozzá, ha sokszor próbálkoztok jobb lesz.
"Istenem mennyi prûd ribanc van itt :D Egyszer összegyûjtelek titeket, bezárlak egy szûk helyre és lefoslak! Az lesz undorító!" Te kis ribancfaszi, gyere hozzám úgy megerõszakolom a kis segglyukadat hogy még a mellbimbóid is élvezni fogják:DDD De ha akardod a Józsi is jöhet hátulról, ingyér van és a méretei:20/6cm ez tetszene mi?!!! Hát, igen, a lányok prûdek és jól is teszik. Minden nem prûd fiú seggébe egy jó nagy fas*zt kívánok:D

Miért akarják a fiúk pár randi után megfektetni a lányokat?

Legjobb válasz: Mert szexre vágynak nem pedig randizgatásra/beszélgetésre.

Mert szexre vágynak nem pedig randizgatásra/beszélgetésre.
Ilyen a genetikánk, nem mi tehetünk róla. Egyszerûbb is lenne ha nem folyton a szexen járna az eszünk :)
Ha a randipartneremen az látom, hogy bevállalós, könnyen kapható, akkor miért ne, de a visszafogott csajoknál természetesen óvatos vagyok, nem nyomulok annyira.
mert randi elõtt hülyén venné ki magát a dolog.
Mert akármennyire próbálja az ember szentimentális és lelki köntösbe öltöztetni a párkapcsolatokat, végeredményben mégis a reprodukció a lényeg. A férfinek nõ kell, a nõnek férfi. A férfi célja, hogy szórja a magját, a nõnek az a célja, hogy megfelelõ apát találjon.
Én furcsállnám is, ha pár randi után nem lenne szex. Én kiváncsi vagyok a férfira, a férfi is rám. Minek játszam az elérhetetlent? És ha esetleg nem mûködik a dolog, mert ilyen is van, akkor jobb ha az elején derül ki.
Aki udvarol az dugni is akar. Egyébként meg így mûködik a dolog, ismerkedtek, randiztok, megismeritek egymást, még jobban megismeritek egymást, jártok.
Miért akarnak a lányok szex elõtt még randizni is? -.- :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!