Találatok a következő kifejezésre: A fiúk akarják (34 db)

A fiúk miért csak a külsőt nézik egy lányon, miért nem akarják megismerni őket jobban?

Hogy lehetnek ennyire felszínesek, hogy azonnal csak az ágyba vinnének?

Legjobb válasz: 5-ös jól mondja. Vagy az olyan pasik érdekelnek, akikre minden lány bukik, és õk ezt ki is akarják élvezni, vagy olyan lány vagy, akibõl a fiúk nem néznek ki többet. Ja, és a kettõ nem zárja ki egymást.

5-ös jól mondja. Vagy az olyan pasik érdekelnek, akikre minden lány bukik, és õk ezt ki is akarják élvezni, vagy olyan lány vagy, akibõl a fiúk nem néznek ki többet. Ja, és a kettõ nem zárja ki egymást.
lány vagyok de pont azért mert csak a dugásra mennek. minek ismerjék meg öket ha csak egy dugásra kellenek? ott a külsö számit.Lányba is van ilyen. jo pasi megdugatja magát oszt kész. pontosan onnan tudod hogy ki akar töled normális kapcsolatot hogy nem a dugás az elsö hanem, hogy megismerjen. gondolom még fiatal vagy. várj még pár évet mig a fiuk is érettebbek lesznek és kidugják magukat.
A kérdező hozzászólása: Ez nem igaz, nem hajtanám el, de nem közelednek mert félnek.
15-ös nem tudom téged ki hogyan tud elviselni:) aki talán kielégült a linkektõl az te vagy, én csak azért linkeltem be azt az egyet hogy lássátok a csajok többsége is olyan amilyen.szerintem könnyen találnék még rá én is pár példát. viszont aki nem ribi az meg egy csalódás miatt siránkozik és csak azt tudja visitozni hogy a pasik milyen szemetek.aztán csodálkoztok ha senki sem foglalkozik veletek, mert egy érzelmi hulladékkal ki foglalkozna akinek mindenféle világfájdalma van? szóval boruljatok csak egymás vállára, zokogjatok és szidjátok a pasikat okoskáim:D
Nem véletlenül félnek. Egy szép lány nem jön össze soha átlagos külsejû fiúval. Csúnya fiúval pedig még csúnya lány sem.
A kérdező hozzászólása: Ha csak egy pasi csinálta volna velem ezt, akkor nem használtam volna többesszámot, és nem írtam volna ki a kérdést. A szemét szót én nem használtam, nem a stílusom a mocskolódás.
oké, sok ilyen srác van mint amilyet te is leirtál, de értsétek meg vannak kivételek!csak ne legyetek befordulva pár csalódás miatt és ne legyetek férfigyûlölõk, mert akkor az esélyeiteket 0-ára csökkentitek, mert tényleg senki nem fog veletek foglalkozni.az sem aki normális és nem csak a külsõségekre figyel! hidd el én is általánosithatnék a nõkrõl, mert nekem is sok rossz tapasztalatom volt már!
1) Fontos a külsõ.Egy nem vonzó lánnyal nem tudok párkapcsolatot elképzelni, egy csúnya, kövér fiúval szerintem te se.De elõfurdulhat, hogy a belsõ tulajdonságaiba szeretek bele.Èn akkor akarom csak ágyba vinni, ha nincsenek meg benne azok a lelki tulajdonságok, amik megfognak, akármilyen jól is néz ki.. 2)Nem mindenki ribanc, csak a többség 3)Én igénylem a törõdést, gyengédséget, nem szeretnék egyéjszakázni 16/F
Ez inkább fordítva igaz! Lányok csak a külsõt nézik!
szerintem is...
Én úgy gondolom, hogy "rendes, aranyos fiúként" csak a legjobb barát szerepét lehet betölteni. Sokáig áltattam magam, hogy majd rendes Férfiként nem rögtön pofátlanul a dugásra hajtva elérek valamit... hát el is értem, néztem ahogy az orrom elöl elviszik akit akartam. Szerintem pont ettöl tünik egy Férfi határozottnak, kimondja amit gondol és akar. Ha egy Nönek kicsit is bejövök, 98% ban nem küld el a francba ha megmodnom mit akarok, mert imponál neki.
Nem mindenki felszines és csak dugni akar!!! Irj Privátot én szívesen megismernélek ;)
Ne haragudj már de PONT a csajokra jellemzõ a felszínesség!Nem számít ha egy pasi szemét, bunkó stb csak jól nézzen ki, a többi meg kit érdekel?Kit érdekel ha nem szeret?Senkit sem Az tény hogy a férfiak többsége csak guminõnek használják a csajokat, de egyáltalán NEM válogatósak annyira mint ti nõk.Nektek lassan már a szõkeherceg sem felel meg Pontosan ti vagytok azok akik nem hagynak esélyt még arra sem hogy megismerkedjen veletek egy srác csak azért mert nem Brad Pitt kinézete van
A kérdező hozzászólása: Lezárnám a vitát, nem ez volt a célom. Biztos vannak rendes fiúk is, meg rendes lányok is, akik elsõsorban nem a külsõt nézik, csak nehezen találnak egymásra. A kérdésem annak a rétegnek szólt, akik így viselkednek. Akinek nem inge ne vegye magára! Privátokra nem válaszolok, nem itt fogok ismerkedni. Utálom Brad Pittet!!! :) Egyébként sincs semmilyen ideálom, se színész, se énekes. És én sem bírom, az ilyen kis hülye libákat, akik ilyenek. Szerencsére vannak még normális lányok, akiket a barátnõimnek tudhatok. Talán majd a fiúk is megváltoznak késõbb, vagy majd csak rátalálok egy hasonló gondolkodásúra mint én. Köszönöm a hozzászólásokat, ha akartok dühöngjetek még, én léptem!
De ha egy átlagos v csúnyább srác kezdeményezne nálad, azonnal elhajtanád, legyen akármilyen normális. Az meg hülyeség, h ha kezdeményezel, ribinek néznek.
A kérdező hozzászólása: 16. Az a baj, ha én kezdeményeznék, akkor egybõl ribinek néznének, 1x próbáltam, de soha többet. Nem viselkedek és nem öltözködök kihívóan, csaj jó csaj kategória vagyok állítólag. Nem hajtok a "jó pasikra", csak egy normális átlagos fiúra, de nem mernek közeledni hozzám. Szar helyzet, bárcsak rondább lennék, most komolyan. :( Na, mindegy, majd lesz valahogy talán késõbb...
Kedves lányok! Nem minden fiú csak dugni akar! Én eyáltalán nem vagyok felszines..
Jaj istenem megint egy ilyen kérdés... Figyelj nem minden fiúnak a ribanc jön be ha valaki jó kapcsolatot akar akkor normális lánnyal jön össze és ennyi, de azokat a magadfajta lányok úgytûnik nemnagyon veszi észre.A legtöbb fiú lenézi a ribancokat csak ti ezt nem értitek meg és ehhez hozzá társul azis hogy ti mindig a [email protected] keresitek meg akik csak dugni akarnak.Nem a fiúkat kell szapulni, hanem keress normális fiút nem az ilyen páwa vagy nagydarab kigyûrt állatokat hanem normálisat és ennyi. 17/F
köszönjük emese... csalódtál egy gyökér kissrácban és akkor már minden fiú ilyen kis gyökér mi? köszönjük köszönjük:)
Magára a kérdésre: bagoly mondja verébnek, pont ti vagytok azok, akik csak a külsõt nézitek. Egy csúnya fiúval szóba se álltok, pedig lehet h õ nemcsak megdugni akarna. Valóban nem minden lány ribanc, de majdnem. Aki nem az, attól komolyabbat is akarnak a fiúk. Tõled nem? Hát akkor inkább te vond le ebbõl a következtetést...
Harmadik vagyok és egyetértek az utsó kettõvel. Ne a tõkéletest keressétek mert akkor kihasználnak titeket, arról nem is beszélve hogy ti sem vagytok tökéletesek. Gondolog kb 14-15 éves lehetsz ebbõl látszik hogy egy lány nem mindig érettebb egy fiúnál.
már nem azért de a csúnya srácoknak állandóan áll a faszuk mikor oda akarnak menni egy lányhoz "beszélgetni"XDXDXD
Én se olyan fiú vagyok, szóval nem kell általánosítani. -.-
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy most egybõl itt mindenki jó fiú, és ilyet õ sosem tesz. A normálisnak látszó srácok közt is van, aki nem bír várni. Meg az is gond, hogy eleve aki jobban néz ki, már elkönyvelik, hogy ribi. A rendes fiúk meg nem mernek kezdeményezni, és én ugye rendes lány vagyok, ezért nem fogok kezdeményezni, ergo patthelyzet.
Nos erre két pontban tudok neked válaszolni. 1: A 14-20 éves korig van általánosan a fiúk "tombolási" korszaka, ilyenkor csak a szex-szex-szex a lényeg. Minnél több nõt húznak a farkukra annál menõbbnek érzik magukat. Ezen nem igazán lehet változtatni, viszont vannak olyan kivételes esetek, mikor egy srác nem a farkára hanem a szívére hallgat, bár ez elég ritka. 2: Ha egy lány nem öltözik kihívóan és nem azt sugallja, hogy na gyere és bassz meg akkor nem hinném, hogy egy fiú hátsó szándékkal menne oda hozzá. Inkább leülne mellé és beszélgetne. De itt is vannak kivételes esetek. Amennyiben elmúltál már 18 éves azt tudom csak mondani, hogy idõsebb férfiakkal kezdj ki, mert õk már nem "tombolnak", inkább azon fáradoznak, hogy legyen saját családjuk, itt nem feltétlenül gondolok a gyerekre, inkább egy meghitt társra, aki meghallgatja minden bajukat és biztos pontnak tekinthetik az életükben. Sok sikert egy ilyen társ megtalálásához. :D
ha link háború, hát legyen...
A lényeg ami lényeg megint a 3. vagyok, nem azalapján könyvelnek a fiúk el egy lányt hogy nézt ki hanem hogy milyen a jelleme, hogy viselkedik és milyen a fiúkkal. Külömben ez a rendes lány duma hogy én nem kezdeményezek mert nem a lány dolga ez olyan hülyeség mint az hogy házasságig ne sxelj mert pokolra jutsz, nem a középkorban vagyunk.De ha így gondolkozol akkor sosem lesz rendes batátod csak megbasznak és továbbsöpörnek és ennyi.Külömben nem minden fiú gyáva kezdeményezni. De mindegy sok sikert a továbbiakban.
Ha annyi eszed van, hogy egy ilyen kérdést fel kell tegyél, téged nem is érdemes jobban megismerni.
A kérdező hozzászólása: javítva: A kérdésem annak a rétegnek szólt, akik nem így viselkednek.

A fiúk mindig akarják csinálni az orális szexet, vagy úgy vannak vele, mint néha mi, lányok, hogy csak a párunk kedvéért?

Legjobb válasz: Annak a jele,hogy örömöt akar okozni valószínûleg szeret! Nem mindig akarják,nem mind szereti csinálni és van aki csak komoly kapcsolatban hajlandó rá!

Aki nem szereti, az nem is férfi...:)
Annak a jele, hogy örömöt akar okozni valószínûleg szeret! Nem mindig akarják, nem mind szereti csinálni és van aki csak komoly kapcsolatban hajlandó rá!
Hát én imádok odalent nyalakodni, szeretem az ízét, illatát. Gondolom a feromonok miatt van, de valahogy jobban megindulok. Illetve azt is szeretem amikor érzem ahogy a párom összerándul a vágytól.
Ha többször csinálja akkpr szereti csinálni.
Én lány vagyok, és nem csak a párom kedvéért csinálom.
Változó... attól függ hogy van-e kedvünk hozzá vagy sem ... :)
Általában a legtöbb fiú szeret ott lent "turkálni". De vannak olyanok is akik azért csinálják, hogy a párjának jó legyen.
Tévedés, a nõk is jobb esetben élvezetbõl csinálják. Csak hab a tortán, hogy a férfi is élvezi. Én imádok arról fantáziálni, hogy épp a kedvesem férfiasságával játszadozom. A legizgatóbb dolog az orális szex mindkét félnek szerintem. Petranova
A kérdező hozzászólása: de ha egy éjszaka alatt többször is csinálja akkor az ugye annak a jele, hogy akarja?:)
Néha adj neki enni..! az éhhalál közelsége veszi rá õket ilyenekre....
Az én párom azt mondta: Fel tudna falni, mikor ott van lent! :) És a farka is igencsak meredezik, ha orálisan elégít ki, akkor is, ha hozzá sem nyúlok! :D Õ tutira nem csak azért csinálja, mert nekem jó. Õ is imádja. Hál'istennek :D
Ja, és én sem (csak) azért csinálom, mert neki jó! Én is szeretem csinálni! (utolsó kommentelõ vok)

Sokszor miért nem látnak tovább a fiúk a külsőségeken? Miért a kinézet a legfontosabb egyesek számára? Miért nem akarják a nő belső tulajdonságait megismerni?

Legjobb válasz: Hülyeség, hogy nem akarják. De ha úgy néz ki az illetõ mint egy bányarém, de viszont okos, mûvelt és kedves, akkor azért nem nagyon ismerkednek vele mert nem lóg a homlokán, hogy õ ilyen meg olyan mûvelt. Viszont egy hidrogénszõke mellkidobós cicababából már egy csomó dolgot le lehet szûrni, ami egyenesen arra késztet, hogy szóbaálljanak vele. Szépen csöndben adj külsõre sokat, és lesznek kanok elegen. Alap szent igazság: Külsõ megfog, belsõ megtart, szex hozzáláncol.

Hülyeség, hogy nem akarják. De ha úgy néz ki az illetõ mint egy bányarém, de viszont okos, mûvelt és kedves, akkor azért nem nagyon ismerkednek vele mert nem lóg a homlokán, hogy õ ilyen meg olyan mûvelt. Viszont egy hidrogénszõke mellkidobós cicababából már egy csomó dolgot le lehet szûrni, ami egyenesen arra késztet, hogy szóbaálljanak vele. Szépen csöndben adj külsõre sokat, és lesznek kanok elegen. Alap szent igazság: Külsõ megfog, belsõ megtart, szex hozzáláncol.
Én fiú vagyok, és én igenis adok a lányok személyiségére, pl. ha neten ismerkedek akkor elõször beszélgetek vele sokat és ha szimpi felvázolok róla egy "jellemképet" (elképzelem a jelleme alapján hogy milyen lehet) megnézem a képet és "hozzácsatolom" az elképzelésemet, és ha mondjuk késõbb találkozunk akkor egybõl arra gondolok hogy milyen volt amikor csak a jelleme alapján képzeltem el, és ez szerintem csodálatos dolog, fõleg ha jófej a lány. :) Amúgy 15 vagyok.
Elözõ válasz írója: Jah és menj el pszichológushoz, hogy viszasztaljon meg, õ is üdvözölni fog a valóságban sorry:|
na jó ez a mai világ tényleg ilyen szal én is csak azt tom mondani hogy üdv a valóságban! bevallom én is külsõre megyek és csak utána a belsõ tulajdonság!de ezzel mindenki máshogy van!
Egyszerû: mert a kinézet a fontos Most gondold csak el:Egy fiú: -egy dögös, sexy csajjal jár(gondolom hogy te nem ezek közé tartozol, mert akkor nem irtad volna a kérdést):| vagy -egy ronda kicsi csúf lány(gondolom ez vagy te), akinek nagyon jól ismeri a belsõ tulajdonságait :| ...... Üdv a valóságban ......
Akkor babám szenvedj. 10bõl 8 pasi elõbb szexel és csak azután hajlandó belekezdeni 1 kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem vagyok bányarém, se pláza cica...Csak egy átlagos lány, akihez mindig a külsõ miatt vonzódnak, de a belsõmre nem is kíváncsiak. Nem is akarnak megismerni, csak a szexet akarják. De én erre nem vagyok kapható.
1 kérdés : Mert vannak néhányan, akik ilyen felszinesek, a lányok között is vannak ilyenek, engem pl csomóan elítélnek, csupa marhaságon (túl sokat tanulok) ... Sztem ez akkor van, ha nincs meg az alapvetõ szimpátia, vagy másokra hallgatnak veled kapcs.-ban 2 kérdés : Nekem azért, mert válogatós vagyok, és sokan arra hajtanak, hogy minél szebb bnõje legyen, de persze ez se minden pasira vonatkozik. Egyébiránt meg büszkeségbõl, hogy elmondhatjuk, hogy milyen szép barátnõnk van, hogy sikerült "ilyen szép darabot" megszereznünk. De hozzáteszem, hogy nekem a belsõ is nagyon fontos, ha a belsõvel nem passzolunk, akkor teljesen mind1 hogy néz ki. Viszont hiába jófej a csaj, ha nem tetszik, akkor nem fogok vele összejönni, de ez is csak az én "esetem" 3 kérdés : Szerintem azért, mert annyira felszínesek, hogy csak testi kapcsolatot akarnak a nõvel, nem komolyat, vagy éppen azért, mert nem tetszik nekik az a nõ.

Akarjak fogyni, ha a fiúknak tetszem, de magamnak nem?

Az osztályomból sok fiúnak tetszem,azt mondják jó csaj vagyok.Szerintem viszont vastag a combom :S Próbáljam így elfogadni magam,vagy fogyjak?Ha meglátok magamról egy képet,egyb?l az az els? szavam hogy víziló..

Legjobb válasz: Nem kell fogynod, hidd el, hogy jól vagy így, inkább élvezd az életet, és örülj, hogy tetszel a fiúknak.

Nem kell fogynod, hidd el, hogy jól vagy így, inkább élvezd az életet, és örülj, hogy tetszel a fiúknak.
Fogyj nyugodtan, legalább a saját károdon jössz rá, hogy hülyeség volt, mi mondhatunk neked akármit, úgyis az lesz, amit TE akarsz, nem az, amit mi, vagy bármelyik pasi.
sztem az sokkal fontosabb h magadnak tetszél. mertha magadnak tetszel, akkor az önbizalmat ad, ami kifele sugárzik és ha magabiztos vagy és van önbizalmad és jó a kisugárzásod ezekmiatt, akkor a fiúknak is fogsz tetszeni. azmár egy más kérdés h a 168 centihez az 55 kilo teljesen normális, sõt, szinte tökéletes súly. az agyaddal van vmi probléma ha vizilónak látod magad. én alacsonyabb vagyok 3 centivel, és 2 kiloval vagyok nálad kevesebb, és én VÉKONY-nak számítok. azaz ezt szokták rám mondani h vékony vagyok, de nem gebe, hanem olyan formásan vékony. úgyhogy én nemtudom elképzelni rólad h viziló lennél, kb úgynézelki mint én, csak 3 centivel magasabb vagy.
A paramétereid tökéletesek. Ha lefogynál, akkor is vastagnak látnád a combodat, mert sajnos a mai lányok már csak ilyenek, hogy kipécéznek egy testrészt és azzal elégedetlenek. Én a hasammal, derékvonalammal vagyok így. Amikor egy betegség miatt lefogytam 43 kg-ra, akkor is hájasnak láttam a hasam. Szóval felesleges fogynod, csak tönkretennéd magadat a semmiért. Ha fogysz, nam csak a combodról fogysz, tehát az arányaid ugyanúgy megmaradnak.

Picit le van tapadva a fiam kukija egy géppel akarják ma feltépni, állitólag nem fáj. Vélemények róla?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de amit én hallottam, az nem ez volt, hogy nem fáj. Igaz, ott a barátnõm fiának szinte az egész le volt tapadva, de utána csak úgy tudott pisilni a kisfiú, hogy vízbe, mert annyira fájt neki.

Nem akarlak elkeseríteni, de amit én hallottam, az nem ez volt, hogy nem fáj. Igaz, ott a barátnõm fiának szinte az egész le volt tapadva, de utána csak úgy tudott pisilni a kisfiú, hogy vízbe, mert annyira fájt neki.
Letapadás vagy fitymaszûkület? Mert nem mindegy! Egyébként a fiamnak volt fitymaszûkülete, egy rövid, kb.20 perces mûtét, s elaltatták, egy ideig kissé érzékeny volt, de egyáltalán nem vészes. http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view/Fity.. http://www.hazipatika.com/articles/Fitymaszukulet_masodik_re..
Én ilyen géprõl még nem hallotam, nekünk az orvosunk tette rendbe! Amig az érzéstelenítõ hatott nem volt gond, de utána viszont nagyon nagyon fájt neki, nem mert pisilni csak a vízbe!Bár nekünk nem letapadás volt, hanem szûkület, de muszáj volt rendbetenni, mert be volt gyulladva a bõr alatt! Az hogy nem fáj szerintem csak addig igaz amig megcsinálják, utána viszont fájni fog neki! Nekünk 1 hét volt nehéz! Mi egy hétig kentük neki lidokain krémmel a felhuzás elött!Mára már semmi gond vele, minden este szépen mûködik, de több hétig nehéz volt megfürdetni, mert félt!Mennyi idõs a kisfiú?
A kérdező hozzászólása: 6 éves és egy picit van letapadva neki nem szükület.
Akkor ez "csak" letapadás. Mi kb. fél éve estünk túl rajta. Érzéstelenítõt nem kapott, a feltépés elõtt kb. 1 hétig kellett kenegetni egy krémmel (ha gondolod, megkeresem és megírom a pontos nevét). Nagyon is fájt szegénykémnek és utána is még kb. 1 hétig. Utána rendszeresen kell húzogatni, nehogy visszatapadjon. Na itt rendszeres közelharc volt, h. odaengedjen... Engem nagyon megviselt lelkileg, h. ilyen fájdalmat kellett neki okoznom, de muszáj volt. Barátnõm kisfia (egy idõben csinálták meg nekik) minden pisilésnél remegve sírt még napok múlva is. Összegezve: fájni fog, az biztos, de ha utána ügyesek vagytok, nem lesz szükség több ilyen procedúrára! Kitartást hozzá!
miért akarod ezt?
Én ellenállok, szóval egy fiú már biztos nem fog törõdni veled!
A kérdező hozzászólása: az nem érdekel, hogy tényleg érdeklem e õket vagy sem.azt szeretném, hogy engem ne érdekeljenek.mert azért néha eljátszom a gondolattal, hogy van valakim aki szeret. na ettõl akarok megszabadulni.
ez beteges..
csalódások? ... ha feladod te is olyan szánalmas leszel mint az itt nyígó srácok :S
Kb. 50 éves korodra, amikor leáll a nõi hormonok termelése, ez magától is be fog következni, addig viszont folyamatos szenvedés vár rád. Illetve rosszul mondom, lelki értelmben akkor is hiányolni fogod a férfiakat, csak a szexuális részét lesz könnyebb viselni az egyedüllétnek.
borotváld le kopaszra a fejed és zabálj annyit hogy fel szedj még 20 kilót, garantálom hogy a kutyát se fogod még érdekelni se
fõzés
szex
Kefélni
A kérdező hozzászólása: az mi?
lekefélni a szõnyeget .... :DDD
Az=kefe:D sok-sok kefexD
baszni xD

Miért akarják ennyire a fiúk az anális szexet?

Sok haverom mondta, hogy milyen jó, meg itt az oldalon is rengeteg olyat olvasni, hogy jó, stb. Tegnap kipróbáltuk a párommal, el?tte 1, aztán 2 ujjal tágítottam, használtunk rengeteg síkosítót is, óvatos is voltam, de egyikünknek sem volt olyan jó, s?t inkább kimondottan rossz, és gusztustalan volt. Miért mondják, hogy az annyira jó?

Legjobb válasz: Mert aki azt mondja hogy jó, annak jó. Meglepõ összefüggés mi?

Mert aki azt mondja hogy jó, annak jó. Meglepõ összefüggés mi?
szerintem tök gáz dolog, undorító, és igénytelen az aki az ilyet élvezi... :O
Ahogy a mélytorok is divat lett, pornóból kiindulva. Ez a pornóhatás. :)
Szerintem ez csak divat. :)
Szerintem is undorító, sose próbálnám ki. Nem tudom mit szeretnek rajta.
szerintemis csak divat. és sok pasi van akinek legalább annyira nemjönbe ez, mint akinek bejön. majd lecseng ezis, aztán kitalálnak vmi mást, és majd azlesz a prûd aki mégcsak anál szexel, de mást még nemcsinál. ez így mûködik....
Hát nem tudom! :S Én se próbálnám ki! Bár a basseball ütõt láttam már seggben! De csak csajéban:D http://csirkefasz.hu/archives/119 Bazzeg... ezek betegek! xD
Pfffújjj, az a videó! Nagyon beteg!!! Nem áll szálka a seggébe??? Utána meg majd nyavajog, hogy nem tudja tartani a székletét. ÁÁááááá!!!
Szerintem ez csak olyan aberráltaknak tetszik, akik homokosok vagy van bennük valami meleg beütés... Amúgy én az ilyen pasiknak egy jó nagy baseball-ütõt nyomnék a se*ggébe, hadd élvezze, milyen klassz... :-P
Ez a kakiszex elõszobája, hogy látod, hogy anyagos a bré... Szóval nemsokára kakilni is kell majd, de ne izgulj, akkorra már nem így fogsz hozzáállni, hanem kellemesebben :)
Az 100%, hogy az ilyen pasinak van egy bu*zis beütése, vagy hajlama, csak még magának sem meri bevallani. Ha nekem egy pasi azt mondaná, hogy análszexet akar, é benne vagyok...azt dugok bele a seg*gébe, amit csak akar... vagy esetleg áthozom neki a szomszéd fiút is...... Csak az én seg*gem maradjon szûz:) L.
Azért is szeretik, mert jó szûk...a lányoknak meg nem ártana, egy kicsit hüvelyre is gyúrniuk, hogy majd ne csak mind se.ggbe akarják kúrni õket
Kit érdekel, mi szûk a pasiknak. Basszák egymást seg*be. akinek kicsi a fasza vágja le. Az a lényeg, hogy a nõ érezze hogy van valami benne.
Bocsi, hogy nem olvastam minden hozzászólást. Lehet írok, olyant, amit már meg tett elõszõleg valaki. Hogy miért akarjuk? Nem mindenki!!!!! Ha akarják is gondolom Én csak kíváncsiságból, mert még e téren szûzek. Mármint hetero vonatkozásban a farkuk szûz. Nem olyan jó az, ha nincs jól elõkészítve a terep. Kellemetlen, és fájhat is a fiúknak is, nem csak a lányoknak. A makk betuszkolása is igen kellemetlen, ha az nagyon duzzadt, vagy a lány szûk, stresszel, és nem lazul el rendesen. Egy próbát azért megér, s ha valakinek ez nyerõ, hágy egészségére. Egy próbán már mi is túl vagyunk csajommal és egyöntetû döntés volt, hogy ezt többet nem csináljuk.
szted???mert jó szûz és más mint a punci, de azé pornóhatása is van bene!!
Az én barátom nyalogatni is szereti a popsim. Szerintem, amit csak lehet, ki kell élvezni! A testünk is csodálatos dolog, hihetetlen, hogy mennyi mindenre képes! Ha tetszik, tetszik, ha nem, ne csináld! De elképedtem azokon az embereken, akik undorodnak a testtõl... Sajnálom õket, nagyon sok mindenbõl maradnak ki
Istenem mennyi prûd ribanc van itt :D Egyszer összegyûjtelek titeket, bezárlak egy szûk helyre és lefoslak! Az lesz undorító!
Az biztos, hogy nem lehet kellemes érzés.
na azért nem mánia, csak egyrészt pornóhatás, másrészt van aki élvezi. Nekem pl sohasem volt szimpi, nálunk a barátnõm kedveli. Néha rá tud venni ha olyan hangulatban vagyok , de nem rajongok érte. Hidd el, van akinek jó. De a legtöbb ember nem szereti. Akkor nem kell csinálni. Ennyi.
Sanszos, hogy azért mert jobban szorít a f_szra, mint a másik luk....
Mert perverzek.
Én is perverz vagyok, de az ilyeneket én se bírom. Ha pornó letöltésnél meglátom, hogy nem a megfelelõ lyukban van a zászló, azt biztos nem töltöm le.
elöször is "Amúgy én az ilyen pasiknak egy jó nagy baseball-ütõt nyomnék a se*ggébe, hadd élvezze, milyen klassz... :-P" gratulálok hogy neked oan pasival volt dolgod akinek akkora farka van mint egy baseball ütö :) )) második "Pfffújjj, az a videó! Nagyon beteg!!! Nem áll szálka a seggébe??? Utána meg majd nyavajog, hogy nem tudja tartani a székletét. ÁÁááááá!!!" a baseball ütö nem szállkás te suta :D és irták páran hogy divat meg stb, nekik csak annyit hogy ien alapon az orásli szex is csak divat, k*rvára semmi haszna utodnemzés szempontjábol márpedig a folyamat arra megy ki alapvetöen, az hogy élvezzük és csináljuk máskor is ezmár ugyanugy divat :)
fúúúúúú[email protected]!én sosem próbálnám ki!!!!!!
Szerintem is gusztustalan....de "kinek a pap..kinek a papné" vagy.."ízlések, és pofonok"....manapság ez a trendi. De hozzá kell tennem, hogy sok-sok nõ élvezi, és szereti is.Sokan a nõk közül ugyanúgy eltudnak rá élvezni mint a puncijukban....sõõõõt....egyesek szerint még jobb is. Egészségükre....:)
Én is sokat hallom. De én nem akarom sõt. 24f
ennyi válaszadó között ennyi barom:S . ha élvezed csinálod ha nem nem. ilyen egyszerû.... de ha télleg a kérdésre válaszoljak : nagyon izgalmas , nem szokványos valamint jobban feszít, szûkebb a lyuk hamarabb el lehet élvezni. nekem tetszik
Mert még nem szoktatok hozzá, ha sokszor próbálkoztok jobb lesz.
"Istenem mennyi prûd ribanc van itt :D Egyszer összegyûjtelek titeket, bezárlak egy szûk helyre és lefoslak! Az lesz undorító!" Te kis ribancfaszi, gyere hozzám úgy megerõszakolom a kis segglyukadat hogy még a mellbimbóid is élvezni fogják:DDD De ha akardod a Józsi is jöhet hátulról, ingyér van és a méretei:20/6cm ez tetszene mi?!!! Hát, igen, a lányok prûdek és jól is teszik. Minden nem prûd fiú seggébe egy jó nagy fas*zt kívánok:D
és fordítva miért jó hm?
Igen, jól esik nekik, hogy a lány megveszik, és látják, hogy tényleg fontos neki, bejön. De valljuk be, fordítva is így van. 19l
A kérdező hozzászólása: forditva megengedett !! :D
A kérdező hozzászólása: de ha belegondoltok ez olyan hülye dolog.. :) mármint igen jó érzés ha te teszed féltékennyé de szegény másik ...aaaa
Ez fordítva szokás. Idióta, gyerekes szokás.
mert te nem szereted ha kinyalnak?
Kedves kérdezÖ!A popsidat se engeded?:-)
Mert finommmmmm!
Miért nem szeretik a nök ha kinyaják öket?Egyre többen irják ezt.
Szar lehet neked. Pedig annal nincs is jobb mint elojétáknak egy kis nyali-fali, 69 ilyesmi
mert valahogy le kell szedni a túrót a makkról
Mert megörjit minket azért.
A kérdező hozzászólása: figyelj ha nem lennék jó a szexbe akkor nem akarnának velem lefeküdni
Nézd meg az Amerikai szépséget, lehet magadra fogsz ismerni.
Kérünk egy képet , mostmár tényleg nagyon érdekel milyen is lehetsz.
Jó a szexben??? ne viccelj már. Én tuti nem élvezném veled a leírtak alapján. Nálam a reszelés édeskevés...
Nem volt nekem olyan sok barátnõm, kb. 7-8 , de egyik sem utasította el az orális szexet.
Cicuska. Azon az ajtón ami tárva nyitva áll bemegy mindenki, de a csukott ajtók mogott találnak nyugalmat Hogy te is értsd: Lehet h téged mindenki megba.szna de csak mert tudjak h rib.anc vagy. aki nem adja oda magát bárkinek, csak az fog igazán kelleni egy pasinak (érzelmi társ ként)
Lányok!Örülnétek egy ilyen barátnönek?
Beszéljünk végre a kérdésrõl. Miért is nem akarod csinálni? Valamilyen oka csak kell legyen annak.
Én lány vagyok és szeretem az orális kényeztetést nagyon(habár a pasim nem túl jó benne, de nem számít)!És képzeld el kérdezõ, hogy én akkor is örömet szerzek neki, ha fáradt vagyok a szexhez!Az orál hozzátartozik a szeretkezéshez, anélkül nem az igazi
Elöször meg kellene nézni a lányt , hogy tényleg olyan szuper csaj e mint ahogy ö állitja.De hát nem akar képet rakni.Biztos valami oka van rá.
Kutyanak nem kéne ilyen barátno. Minek h azt hallgassam mien tokéletes meg mit nyávog nekem ossze? Igen van ennek oka. H eddig ész nelkul baszott mindenkivel de most azt hiszi attól jobb lesz h nem csinálja
Nem azzal van baj , hogy tökéletles alakod van meg minden amit leirtál.De ezek külsöségek , nem minden a külsö ha belül egy elkeseredett kis senki vagy , aki mindenkinél többnek érzi magát.Nem veszed észre , hogy amiket itt válaszolsz mind olyan tulajdonság ami nem tesz itt népszerüvé?
Miért nem mutatsz egy képet magadról? Látatlanban én is mondhatnám, hogy én vagyok az Alkonyat sztárja, szerinted ki hinné el?
És milyen iskola legnépszerûbb lánya vagy? Szakmunkásképzõ? Kisegítõ?:D
A kérdező hozzászólása: a passimmal aki már 2 ével azelõtt jártam
ostoba kis semmire való nulla lotyó vagy kiscsillag semmi több. arra nem vagy méltó hogy a kutyaganét beletöröljem abba szopós szádba
Valami azért megkérdeznék....Ha mondjuk a barátod elkezdi puszilgatni a pocidat és szép lassan halad lefelé, s mikor már közeledik a málnás felé, leállítod vagy fakanállal a fejére csapsz? Esetleg 9 voltot vezettél a nunidba, hogy a nyelvét majd jól rázza meg?
hülye [email protected]!halj ki!
"...elõször is minden fiú velem akar járni szuper a hangom eszméletlen az alakom a hajam hosszú és minden jó rajtam..." Egy baj van ezzel az egésszel. Mindegyik külsõ tulajdonság. De legalább elismered, hogy beképzelt vagy, ez is valami... kevesen merik beismerni.
huh. hát igen en nem vagyok beképzelt es képzeld normális kapcsolatom és normális pasim van. Nem úgy mint neked Jah és én nem dugtam 14 évesen fuvel fával Sztem ez a csaj arra masztizik otthon h mi szidjuk XD
Vagy lehet nem is csaj... :D
A kérdező hozzászólása: én nem félek sõt éntõlem félnek amugy meg miért baj ha tökéletes az alakom?
A kérdező hozzászólása: léány vagyok
Azt senki nem mondta, hogy baj a "tökéletes" alak... Viszont ha a belsõd lenne olyan tökéletes, akkor elég lenne fele olyan "jó" test is...
A kérdező hozzászólása: 19 voltam és egy pasim nagyon megbántott és szex közben és utána nem tudtam hogy mit csinálok folyton fájt a fejem és elkezdtem járni pchihiáterhez õ megnyugtatott azóta még azt se engedem hogy fogdossanak
Mivel bántott meg ennyire?
"...pasim nagyon megbántott..." "...nem tudtam hogy mit csinálok..." "...fájt a fejem..." Bocs, de nem értem hogy függnek össze ezek egymással... kicsit konkrétabban, ha lehet.
Ezen nem kavarodtam volna össze, nem vagyok én leves, hogy össze-vissza lehet kavargatni... Valahogy éreztem, hogy nemi erõszak is lesz a sztoriban. Egyébként meg durr egy füles az elsõ alkalommal, mikor lehordott mindennek szex közben, aztán menjen és csinálja az édesanyjával... Hát... nem is tudom, veled ha úgy nézzük semmit nem csinált, (ha nem "miatta ütötted be a fejed"), de nem hiszem, hogy ezek után elszaladt volna egy ilyen ember...
Nem mindegyik akarja :) )))))
Jaj hagyjuk már. Hany pasival voltál? Én kettovel és 22 vagyok. Az egyikkel tobb mint egy évig voltam a másikkal most leszunk 2 évesek. Na ezt hívják úgy h nem dugok fuvel fával És am nem csak abban kell válogatni h tiszta-e v nem hanem abba h paraszt bunkó v nem. Ha nem fekszel alá rogton akk ez ki is derul. Valahogy nem tudlak sajnálni. Magadnak basztad el és a mostani párod szívja meg. Bár én a helyében ha tudnám mien vagy akk le se álltam volna veled
Végül is mirõl folyik a vita? Mert már nagyon kinõtt az eredeti kérdésbõl....
Szerintem csak szopat minket, ilyen hülye nem lehet valaki.
Én is arra gyanakszom...
ez fake hamar ralehetett jonni
Ilyen elvont csajok nem létezhetnek...... Valaki ül a gép elõtt és röhög egy jót, felnõtt ember legalább tudna fogalmazni, de ez egy tizenéves hülyegyerek
Hát a kérdésre válaszolva, azért mert jó neki és utána nagyobb az orgazmusa a puncikádba ami neked is jó szerintem. Az elõbb olvasottakhoz pedig, : A kérdezõ még nem érett semmilyen szexuális életre, lehet 20 éves de ez is bizonyítja a kor nem az érettséggel jár... Valószínû a "párja" nem is akarja kielégíteni értelmiség szintje miatt, elég ha neki jó és azért akarja állandóan szopatni. Ha igaz amit irsz akk jó a tested az eszed meg nem érdekli bár ha pasi lennék engem se érdekelne ezek a mondatok hallatán. A válaszolok többsége pedig olyanokat ír ami nevetséges: -vagy morbidan válaszolnak, amivel saját magát akarja fényezni (és csak az ellenkezõjét éri el) - vagy mert 18 évesen vesztette el a szûzeségét másokat leribancoz, amit én nem értek mi jogon teszi( 16 évesen vesztettem el még is normális életem volt nem feküdtem le füvel-fával és most a võlegényemmel élek együtt 21 éves koromra) inkább élem ki magam fiatal koromba mint hogy a páromat össze vissza megcsaljam mert anyuci nem engedett el a szoknyája mellõl 18 éves koromig. Uí.: Én szeretem kielégíteni a páromat sokszor én akarom nem is õ... engem is felizgat ha látom hogy élvezi. És ez kölcsönös!
Nem ribancoztam le csak mondtam h én 18 évesen voltam eloszor pasival és azóta is csak 2 volt. Nem azért volt ez így mert anyuci nem engedett el. kozépiskolában kolis voltam szval akkor csináltam volna amikor akarom. Csak nállam a szex nem egy érzelmek nélkuli dolog amit bárkivel csinálnék. a szuzességem meg pláne nem olyan dolog volt amit egy utlsó jott ment alaknak. Jah és én valahogy nem érzem úgy h ki kéne élnem megem. Tokéletesen megvagyok a párommal és nincs szukségem arra hogy tobb fas.z is keresztuljárjon. És ha eddig nem éreztem h szukségem volna érzelmek nélkuli szexre sztem nem is fogom Ez a jaj nem éltem még ki magam, sok embernél csak duma. V arra h megcsalta a párját v arra h nem jó a szex a kapcsolatban és ezért mással is akarja
Na látod!!! Ezért nem kell elzülleni ilyen hamar! Aki még azt sem ismeri fel, hogy neki mi a jó és mikor basszák át a fejét, az ne járjon se bulizni, se szexelni!!! Én is elég korán vesztettem el a szüzességem (bár nem ennyire) de én mégsem keveredtem, soha ilyen pasi mellé... Amit csinálsz azt mindig ésszel tedd!!!
Ez itt nem a lelkisegély szolgálat:) Ha problémád van, keress fel egy orvost..de ne itt teregesd az életed..olyan gáz.
A kérdező hozzászólása: nem fekszem én le akárkivel nehogy azt gondold pláne a tisztaságmániám egy jó szokás
Cicuka. Addigse kelett volna hagyni Egy beképzelt agyilag nulla kis pi.csa vagy. Jah és aki egyszer rib.anc lett az az is marad. Még ha esetleg változnál is (amit nem tartok valoszinunek mivel h tokéletesnek hiszed magad) a pasik szemeben akkor is csak az maradsz. Joggal várja el, mivel h ki tudja hany pasinak már megtetted
A kérdező hozzászólása: 15:52 rendesen ha neked olyat mondanának akkor nagyon összekavarodál
Kedves kérdezö!Elmondod mivel bántott meg ilyen nagyon?
Én összekavarodnék??? Ezt mibõl gondolod?
Biztos megmondta neki h egy ri.banc Igen drága. Az igazság fáj
Ja, igen. leírhatnád, mi volt az a megbántás, hátha megértjük a helyzeted...
A kérdező hozzászólása: lefeküdt a testvéremmel és megerõszakolta 2 barátnõmet ezután elkezdett drogozni persze én eztnem tudtam de ez semmi szex közben lehordott mindennek és elakart vinni a drogozó társaihoz és belém akarta tömni a drogot és akkor beütöttem a fejem elájultam és õ meg elszaladt
A kérdező hozzászólása: és a korházba voltam3 hétig
Pont ezért nem kéne fuvel fával dugni. Persze ha itt mondják az emberek akkor minden kis 14-5 éves baromi okos meg jaj o tudja mit csinál aztán meg ez torténik. Te tehetsz róla. Meg kell válogatni a partnereket
Mindjárt megvan a 100. vááááálasz!!!
ez olyan mint az a fogyós csaj aki nem eszik semmittel akart fogyni az is kapott v 50 választ v nemtom
14 évesen már szexeltél hát gatula. Ezt mondom. Agyára ment az érzelmek nélkuli baszás. Mert az tényleg az és a szeretkezés fogalmát nem is ismeri. Csak szánni tudom. Amúgy jobb ha nem is írsz drága mert en már sírva nevetek rajtad. és sztem nem csak én
A kérdező hozzászólása: nem ám
Csukott szemmel bedughatja a srác a kisújját. XD Amúgymeg ne mondj vélemény olyanról amirol nem is tudsz semmit
És legalább a barátodnak meg adod amit szeretne?Legalább ö élvezze ha már te ennyire nem vagy nyitott a dolgokra , pedig rengeteg sok dologról maradsz le.
A kérdező hozzászólása: simogatál, puszilgatás, baszás, ujjazás Baszás?? Az mi az? Seggbebaszásra gondolsz? Mondd meg a barátodnak, hogy ha nem akarod csinálni, adjon azelõtt 1-2 maflást, és utána önként és dalolva fogod végezni a kötelességed:DD
A kérdező hozzászólása: na persze nekem olyan pasim nincs ja és sajnálom a barátnõdte hogy ilyen faragatlan tuskóval jár
Vicces h egy ilyen frigid, zárkozott no azt mondja h "baszás" szeretkezésnek hívjak drága Baszni a kúrvakkal szoktak, de azok szopnak is
Kedves Kérdezõ! Azon kívül, hogy retardált vagy nem tudok mást mondani... De mégis, a gond ott kezdõdik, hogy te b*szni szoktál, így valóban nem egyszerû megnyílni egy pasi elõtt, ezen kéne elgondolkozni kicsit!!! Amúgy meg leírhatatlan érzés adni is és kapni is a nyalifalit! 23/n
A kérdező hozzászólása: és ki a franc mondta neeked hogy nem szopom le?
15:19-es!Igy van és végre egy nö is irt ide .
Pf... Ahhoz prûd vagy, hogy kipróbáld az orális szexet, de ahhoz nem, hogy baszásként emlegesd a pároddal való szeretkezést. Valami olcsó kis falusi liba lehetsz a fogalmazásod alapján is. ... Õszintén sajnálom a pasidat. 19/L
Még hogy én lennék a faragatlan??? Sajnálom szegény pasidat, ha melletted így kell szenvednie. Mondd meg neki, ha valóban ki akarja próbálni, van egy két csaj ismim, aki könnyen kapható az ilyesmire. Már ne haljon meg úgy szegény, hogy bár a barinõje nem szopta le.
A kérdező hozzászólása: simogatál, puszilgatás, baszás, ujjazás
Akkor mit csinálsz te egyáltalán szex közben?Vagy neked mit csinálnak , mi az amit engedsz?
A kérdező hozzászólása: nem fogom lipróbálni
A kérdező hozzászólása: nekem nem szar egy cseppet sem
A kérdező hozzászólása: mert meg kell érteni nem nyalhatnak ki
mert nem tudják h mit hagynak ki. "jaj fujj undorító" kozben meg még soha senki nem csinalta nekik. Jah és akk már úgy vannak h akkor ok sem csinálják a pasinak
A kérdező hozzászólása: nem ám
Figyelj ide Cicus! Azért vannak teli a k.. vák munkával, mert otthon nem kapják meg azt, amit szeretnének. Ezt jól jegyezd meg. és emlékezz rá, amikor kiderül a dolog.
Próbáltad már egyáltalán?
Kedves kérdezö!Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: " próbáltad már egyáltalán" mégis mit?
A kérdező hozzászólása: 20 éves
Azt próbáltad e , hogy kinyalják a puncidat vagy a popsidat nyalogatják?Szerintem probálld ki és majd meglátod milyen jó.
Nem szívesen lennék a párod... Jobban élvezem az elõjátékot, nyalást, ilyenek, mint magát az aktust. Viszont ha a párod lennék megpróbálnám azért... A reakcíód valószínûleg ez lenne: Neeee! Neee!... ...ne hagyd abba! :D
Kedves kérdezö!Ne veszicsd el a fejed, látom már nagyon ideges vagy , mert ebböl az otromba kifejezésekböl amit válaszolgatsz ez jön le.Te irtad a kérdést , hát viseld a válaszokat .
Elmagyaráznád, hogy mi fura van abban, ha a barátodat orálisa izgatod vagy õ téged?
Sjnállak , mert sok örületesen szuper élvezettöl fosztod meg magad.Nem is tudod mi a jó igazán.
A kérdező hozzászólása: elõször is minden fiú velem akar járni szuper a hangom eszméletlen az alakom a hajam hosszú és minden jó rajtam
Beképzelt, elkényeztett 0 vagy!
Szegények nem tudják , hogy nálad semmit nem lehet.
Azzal h itt agyondicséred magad csak még mélyebbre ásod magadat. Mostmár azt is tudjuk h totál beképzelt vagy
A kérdező hozzászólása: ó és ha tudni akarjátok 14 évesen szexeltem elõször
Aztt kutya úristenit! Kovi még nem kért fel egy forgatásra?? Alekosz dugott már meg? Mert ha nem, akkor nagyon gáz lehetsz:DD
Azért meg kell hagyni igen csak népszerü a kérdésed , ehez azért gratulákok!:-)
14 évesen? kivel? banán joeval vagy uborka ubullal?
A kérdező hozzászólása: ha tudni akarjátok igen beképzelt vagyok de ti meg nem és ezt szereti benem mindenki
Sztem nem tiszta agyilag. Pfff. 16 evesen kinyalhatták mostmár nem. Hát én 18 eves koromig nem is szexeltem. Lehet azt hiszi szegeny h ha most nem nyalhatják ki akkor eltorlodik a fiatalkori rib.anckodás. V csak siman agyára ment az érzelmek nélkuli szex :D 22/N
Kedves kérdezö.dugd fel magadnak a népszerüségedet.ha nem engedné a bnöm h kinyljam, elgondolkodnék rajta h mit is akarok töle. téged meg nyaljon ki a láncfürész!
Szerintem nagyon gáz lehet ez a csaj. 15L
A kérdező hozzászólása: 15:21 városban élek és a suli legnépszerübb lányai közt vagyok
Hát már nem, aki nem szopik, az nem lehet népszerû:DD
jaj drága. Az h leszopod de csak azért h hagyjon már békén nem ugyan olyan mintha jó szívvel csinálod. Volt olyan pasim aki (teljesen magától) kinyalt, de láttam h nem annyira akarodzik neki a dolog. Hát mit ne mondjak már nem is tudtam annyira élvezni
A kérdező hozzászólása: ó persze hogy elmondom mi a baj
Külsöre lehet , hogy jól nézel ki az egy dolog. Ezzel egy kicsit öngolt is löttél de mindegy.:-)
és még el is van szálva magától XD
Nálunk a suliban, azok a csajok, akikrõl kiderült, hogy még nem szoptak, sárga csillagot kell viseljenek, hogy mindenki felismerhesse:DDD
A kérdező hozzászólása: ti meg válaszolnátok esetleg a kérdésre? amugy mikor 16 voltam megengedtem de mostmár nem
Lányok!Ti mit szóltok ehez a csajhoz?
a suli legnépszerûbb lányai közt vagy? XDDD akkor tényleg egy hülye pic*a lehetsz
Úgye ezzel a 14 éves dologgal nem kérkedni akrtál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!