Találatok a következő kifejezésre: A fiúk átlagosan, milyen csajokra (2 db)

A fiúk úgy átlagosan, milyen csajokra buknak?

Legjobb válasz: A fiúk úgy átlagosan az átlagos csajokra buknak. Nincs két férfi, akinek azonos lenne a nõideálja.

A fiúk úgy átlagosan az átlagos csajokra buknak. Nincs két férfi, akinek azonos lenne a nõideálja.
szépekre? légyszi pontosíts
ugyanazokra, akikre tegnap is ugyanezen kérdés alapján. Olvass néha vissza, vagy legalább keress.
Pl:ilyenekre Legyen: -szép -vicces -kedves
Hülye kérdésre, hülye válasz!
Szerintem egy pasi általában a lány arcát nézi meg elõször. Utána az alakját, ami legyen szép formás. Csak legyen természetes és ne rakja az agyát azt egyik pasi sem szereti!!!!!!
Ha minden férfinak ugyanaz lenne az ideálja, már rég megölték volna egymást. Gondolj csak bele... Nem hiszem, hogy (ha lány vagy) a barátnõiddel nektek is mindig ugyanazok a srácok tetszenek. Azt meg pláne nem, hogy mind egyforma. Azért ez a tetszik/nem tetszik dolog kicsit bonyolultabb annál, mint megállapítod, hogy x kategória tetszik, a többi nem. Nem mindenki kék szemû és barna hajú, stb. Nem mellesleg a kémiának is van szerepe a párválasztásban, de azt hiszem ebbe már nem megyek bele...
én: -szép -vicces -kedves -õszinte

Fiuk ti milyen porno filmeket szoktatok letolteni? Olyat ahol egy atlagos peniszu de jokepu pasival szexel a lany, vagy az olyat ahol nagyon ronda pasi egy hatalmas szerszammal operal a csajban?

Vagy ez lenyegtelen es csak az szamit, hogy mennyire jol nez ki a csaj?

Legjobb válasz: ki nem szarja le a pasit. en egy poreno filmet mindig a alanyok miatt toltom.

ki nem szarja le a pasit. en egy poreno filmet mindig a alanyok miatt toltom.
Lehetõleg olyat, amiben nincs is farok.
csak a nõ érdekel meg a farok jó ha ott van mert olyan mintha az enyém lenne xD
Olyat, ahol lehetõleg minél kevesebb ideig mutatják a pasit. Ma már a filmek nagy része szerencsére ilyen. Esetleg az elején besétál, és csókolózik egyet a nõvel, utána viszont már nem nagyon mutatják az arcát. Sõt, az sem ritka, hogy a férfiszereplõrõl ki sem derül, kicsoda, csak a farka látszik végig. Szóval ha a kettõ közül kell választani, akkor legyen a ronda pasi nagy farokkal, csak ne mutassák közben a fejét egyáltalán! :) Vagy leszbifilmeket nézek még, ahogy a második mondja. Ott nincs ilyen probléma. ;) 26/F
Csak a csaj számít, a pasi marhára nem érdekel :DDD és általában csak P.O.V. videókat nézek.
jah elég hülye vagy ha azt hiszed érdekel milyen ronda a pali egy pornóban :D:D Nekünk a cicisebbik fél tetszik oké? xd f18
@Adam Blade: Annak ellenére, hogy ahogy látom, az érkezett válaszok nagyon egybehangzóak, és egybevágnak a saját véleményemmel is, azaz hogy nem érdekel minket a férfiszereplõ kinézete, szerintem ez egyáltalán nem volt hülye kérdés. Én elhiszem, hogy ez egy lány számára egyáltalán nem evidens. ;) Egyébként ha már itt tartunk, visszakérdezek: kérdezõ, számodra fontos, hogy egy heteró pornóban a lány is ízlésesen nézzen ki? Ha a lány nem jön be, nem szimpatikus valamiért, akkor inkább másik filmet keresel?
A kérdező hozzászólása: Csak olyan filmet toltok le ahol a lanynak.fullosan jo teste van. Nem zavar ha az arca nem szimpatikus, ha melle jo teste van, sportos, akkor le fogom azt a kepet vagy videot tolteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!