Találatok a következő kifejezésre: A fiú pasi (195 db)

Van egy fiú aki nagyon tetszik, csak az a baj, hogy barátnőm volt pasija, és a barátnőim majdnem mind utálják, és nem szeretném ha ez a fiú elrontaná a viszonyomat barátaimmal. Õ 16 éves én meg 14. szerintetek?

fiú, lány, barát, szerelem, kapcsolat, rossz, egy, van, aki, nagyon, kicsit, tetszik, baj, barátnőm, barátnőim, barátaim, barátom, pasim, pasi, viszony,

Legjobb válasz: Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.

Kedves Wanda! Gondolkodj el azon, hogy a barátnõid vajon miért utálják ezt a pasit, és ha nem tudsz erre rájönni kérdezd meg õket. Lehet, hogy õk tudnak valamit arról a pasiról, amit te nem. Szerintem ne hamarkodd el. Már voltak olyan kérések, amiben a lány azért sírt, mert lefeküdt szûzként lefeküdt egy fiúval, de a fiú csak fogadás miatt tette. ÉS ÕT A BARÁTNÕI MÉG FIGYELMEZTETTÉK IS, HOGY A SRÁC EGY GANÉ ALAK.
Neked délutánonként még leckét kell írni és nem randizni.
Mint ahogy 2-es mondja. Ilyen pasi tucat van. Gondolkodj el, hogy miért nem szeretik a többiek. És ne próbálj magadnak estimeséket bemesélni, hogy "õ nem olyan, mindenki rosszúl tudja, még az is aki járt vele, mert én ismerem kívûl-belûl, hiszen facebookon szoktunk chatelni" Sajnálom, de 14 évesen ha az ember belezúg valakibe simán bemeséli magának, hogy a baltás gyilkos olyan cuki és csak véletlenül ölt meg 10 embert tegnap a szemem láttára.

Van egy fiú akit szeretek. De nemtudom h ő szeret-e. Közben pasim is van. Ha az a fiú akit szeretek azt mondja h ő is engem akkor szerintetek dobjam a pasimat h ha járni akar velem?

A pasimat is szeretem, de az iskolatársamat is!!! Nem tudok választani...

Legjobb válasz: ha a pasidat szeretnéd akkor nem szerettél volna bele a másikba.bocsi de ez így van.

ha a pasidat szeretnéd akkor nem szerettél volna bele a másikba.bocsi de ez így van.
Hát a pasiddal mindenképp szakíts, csak azért ne maradj vele, mert nincs jobb hirtelen.
Szerintem szakíts velük, és koncentrálja sulira... még egy jópár évig.
Hallgass a szívedre ha nagyon tetszik az a fiú és õ is viszont szeret hát akkor szakíts vele de szerintem nem éri meg egy másik fiú miatt szakítani vele!!!! Ha meg nagyon szereted a barátodat akkor nincs mirõl beszélni.Ezt mi nem tudjuk helyetted eldönteni csakis te tudhatod a helyes döntést.
Melyik iskolába jársz?
Ha nem tudod , hogy a pasidat vagy a másikat válaszd én elmondom dobd a pasidat mert ha a pasidat igazán szeretnéd nem szerettél volna bele másba!
Megkérdezhetem, hogy te mit éreznél, ha az általad szeretett pasi egy másik nõbe lenne szerelmes, miközben együtt vagytok? Ezen kicsit gondolkozz el. Ez nem valami szép dolog. Inkább próbáld meg tisztázni az érzéseidet. De ezért nem kell valakit bántani. És most persze mondhatod, hogy nem bántod, de ha valakivel együtt vagy úgy, hogy valaki mást szeretsz, azt biztosan érzi. Már ha õ tényleg szeret téged és foglalkozik veled, akkor tuti észre vette/veszi.

Beleszerettem a legjobb barátomba aki a volt pasim haverja! De a fiú meg a barátnőm bejönnek egymásnak, csak a csajnak van pasija. Elmondtam a fiúnak hogy többet érzek barátságnál de ő a barátnőmet szereti. Most mit tegyek?

Nem akarom elveszíteni

Legjobb válasz: Hát szerintem ilyen esetben nem sok mindent tudsz tenni. :( Próbálj meg barátian hatni rá, ne érezze, hogy csak rá hajtasz, de azért légy vele kedves, és éreztesd vele, hogy számíthat rád. Vagy beszélgess a szeme láttára másik sráccal is, és ha picit is érdekled, akkor rá fog jönni, hogy kellesz neki! :) Ha nem, akkor meg majd lesz más. ;) Ne félj! Én is éreztem már ilyet, és tudom, milyen rossz. :( Ha pedig tényleg érdeklik egymást a barátnõddel, akkor a csajszi úgyis szakítani fog a barátjával a másik srác miatt (ha annyira bejön neki az a fiú).

Hát szerintem ilyen esetben nem sok mindent tudsz tenni. :( Próbálj meg barátian hatni rá, ne érezze, hogy csak rá hajtasz, de azért légy vele kedves, és éreztesd vele, hogy számíthat rád. Vagy beszélgess a szeme láttára másik sráccal is, és ha picit is érdekled, akkor rá fog jönni, hogy kellesz neki! :) Ha nem, akkor meg majd lesz más. ;) Ne félj! Én is éreztem már ilyet, és tudom, milyen rossz. :( Ha pedig tényleg érdeklik egymást a barátnõddel, akkor a csajszi úgyis szakítani fog a barátjával a másik srác miatt (ha annyira bejön neki az a fiú).
ne járasd le magad, inkább hagyd õket!ha téged választ ugyis tudni fogod hogy csak nincs ló jó a szamár is alapon van veled!


A filmekben a helyes csávó randit akar, a csaj meg visszautasítja, erre a fiú mindent megtesz. Veletek megesett már ilyen? Miért mondanék nemet ha dögös a pasi?

el?fordul ilyen az életben is? Vagy ilyenkor a fiú lekopik, az már túl romantikus, h még er?lködjön, randizzon vele a lány!?

Legjobb válasz: A film az film, a valóság meg az élet. Amúgy biztos vannak esetek, amikor a valóságban is nemet mondana egy lány egy szexi pasinak. pl, mert. 1. Van már párja 2. Kelleti magát; élvezi, hogy szivathat egy pasit 3. Mivel relatív a jó pasi kifejezés, talán neki épp nem az esete (pl. nekem az Isten sem magyarázná meg, hogy Brad Pitt jó pasi...) 4. Nõi logika = 0 21L

A film az film, a valóság meg az élet. Amúgy biztos vannak esetek, amikor a valóságban is nemet mondana egy lány egy szexi pasinak. pl, mert. 1. Van már párja 2. Kelleti magát; élvezi, hogy szivathat egy pasit 3. Mivel relatív a jó pasi kifejezés, talán neki épp nem az esete (pl. nekem az Isten sem magyarázná meg, hogy Brad Pitt jó pasi...) 4. Nõi logika = 0 21L
Hát én próbálkoztam, sokáig és még csak egy normális nemet sem kaptam. A lány egyszerûen élvezte, hogy valaki kapar utána aztán mikor már kellemetlen volt neki jött a "ne zaklass" és a "legalább beszéljünk"-ra a "nekem nincs mit mondanom" és a "nem érdekel mit vergõdsz". Írtam verseket, volt virág több romantikus film is kijött volna abból amit mûveltem. Többnyire bejövök a lányoknak (kaptam már sok pozitív visszajelzést) és kedves vagyok. Tipikus jófiú, de az ilyenek többnyire pofára esnek.
23:16, a 4.-et jó volt végre egy nõ "szájából" is hallani! Ezért már megérte bekapcsolni a gépem!
5. Csak mert és kész :D
dehogy nincs ilyen, és elvileg a lányok értékelis is a teperést. De nem mindegy, hogy meddig csinálod, ezért nem szabad megállni egy nõnél, és ha összejössz egy 2. nõvel, mert õ nem mondott nemet a randira.... akkor majd az 1. kesereghet
A kérdező hozzászólása: csak én azt nem értem, h oké h egy lány élvezi, h tepernek érte, DE: én nem mernék nemet mondani, mert félnék, h akkor azt nemnek is veszi, és soha többet nem próbálkozik, akkor meg kesereghetnék, h miért hagytam elszalasztani, amikor bejött. Pedig nem nézek ki rosszul, meg alapvetõen én is jó visszajelzéseket kapok, de lehet h nincs önbizalmam..mármint biztos :)
Én nem szoktam próbálkozni egy "nem" után. Megalázónak érzem, hogy egyértelmû visszautasítás után még én nyomuljak.
elõfordul, én leráztam egy srácot félig-meddig, mondjuk a "nem" szót nem mondtam ki de nem foglalkoztam vele, utána igyekezett nagyon szegényke (de ez csak utólag derült ki :S:D) pedig én csak azért kerültem egy picit mert akkor még valaki más is tetszett és bizonytalan voltam.. de aztán megváltoztak a dolgok :)
A külsõ nem minden. Én is jól nézek ki, mégsem kellek senkinek.

Milyen az a fiú akit kétszer is meg csalnak és akkor is vissza megy a barátnőjéhez? Az a fiú szerintem fél a csaj apjától és azért ment vissza a bnőjéhez! Pfff szánalmas az a pasi!

Legjobb válasz: Szerintem is vagy féltékeny vagy vagy pedig téged csaltak meg! nem tom de a pasi szánalmas az biztos! :/ ^^

Szerintem is vagy féltékeny vagy vagy pedig téged csaltak meg! nem tom de a pasi szánalmas az biztos! :/ ^^
Te vagy nagyon féltékeny vagy, hogy az a pasi miért nem hozzád megy vissza, vagy nem tudom. Milyen fiú az ilyen? Szerelmes és hülye leginkább. Majd te is leszel az életed során egyszer ilyen helyzetben.
Szánalmas
Az ilyen fiú- ahogy már írták- szerelmes és hülye. Ha rettegne apukától, szerintem örülne neki, h egy megcsalás okán eltûnhetne a közelükbõl. Egyébként meg mi ez a sugallmazás? miért teszel fel kérdést, ha meg is válaszolod magadnak?
hasonló helyzetben vok, csak nem megcsalásról van szó, hanem rengeteg hazudozásról, sztem az a fiu is úgy van vele, hogy ad mindig egy "utolsó esélyt" a barátnõjének. én már jópár "utolsó esélyt" adtam. sajnos.
Szerintem is te féltékeny vagy, másrészt nem hiszem h az apjától fél hanem ahogy mondja az elõttem lévõ szerelmes és adott pár utolsó esélyt a lánynak én is így voltam lány hazudott nekem meg csalt stb. de szerelmes voltam és adtam neki mindig esélyt.Most már bánom.

Miért nem beszélget velem már úgy a fiú, mint régen? Azért, mert nem akarom, mint pasit, akkor már beszélgetni sem lehet tovább? (többi lent)

Tök aranyos fiúval beszélgetek, nagyon nagyon szeretem, de tény, mint pasit nem nagyon akarom, meg különben is most képben van egy másik. Õ igaz mondta hogy többet is eltudna képzelni velem, de én nem mondtam se igent, se nemet és most jött egy másik fiú, ami tény hogy mesélem ,neki, meg hogy mit szol hozzá akar-e engem esetleg stb. De úgy vettem észre mostanában, messze nem vagyok neki annyira fontos, mint régen, talán azért mert más fiút van a képben.... A pasik miért ilyen szemetek, hogy ha nem ?ket választom, akkor már nem úgy viszonyulnak hozzám?

Legjobb válasz: Kis hercegnõ, gyere le a földre. Nem a pasik szemetek. Mitõl szemétség az, hogy elutasítod, és utána azzal védi magát, hogy nem akar veled találkozni? Jó persze neked kényelmes, hogy van egy sírópárnád meg egy pasid, de õ is ember, és ha õ nem akar sírópárna lenni, akkor miért is lenne neki kötelezõ? Csak mert neked úgy jó? És ha nem, akkor meg máris szemét?

Kis hercegnõ, gyere le a földre. Nem a pasik szemetek. Mitõl szemétség az, hogy elutasítod, és utána azzal védi magát, hogy nem akar veled találkozni? Jó persze neked kényelmes, hogy van egy sírópárnád meg egy pasid, de õ is ember, és ha õ nem akar sírópárna lenni, akkor miért is lenne neki kötelezõ? Csak mert neked úgy jó? És ha nem, akkor meg máris szemét?
Mert férfi nõtõl egyet akar :-P
Mert a fájdalmas barátzónából csak egy módon van kitörés: ha felégeted a barátságot. Neked hogy esne, ha a srác, akibe szerelmes lennél, mesélné naponta, hogy hol tart az újdonsült csajával?!
Akkor biztos szõke ... :-P Ahogy elõttem mondták: az a srác többet szeretne Tõled (lehet nem csak szexet, szerelmet is), de Te másfelé húzol. Bezártad elõtte a kaput. Valószínûleg ettõl õ szenved és minél több találkozást, beszélgetést, kapcsolatot tart fent veled, annál jobban szenved, mert minden ilyen alkalom emlékezteti rá, hogy viszonzatlanok az érzései. Kicsit önzõ vagy, gondolj bele a helyzetébe! Te önzõ módon barátnak akarod õt, [email protected] az Õ érzéseit. Neked barátnak kell, akkor legyen az, a másik érzései nem érdekelnek! Szép mondhatom! Gratulálok az empátiádhoz!
Szexmániás? Azért, mert tetszel, mint nõ? Te fogalomzavarban szenvedsz. Szerinted egy normális férfi csak a szexre vágyik a barátnõjétõl? El kell keserítselek: NEM.
Na figyelj, megvilágítom neked a problémát egy hétköznapi példán keresztül, hogy megértsd. Van egy bolt, bemész, és kérsz egy kiló kenyeret, fizetsz, majd közlik, hogy bocsi, csak egy zsemle van, de a pénzedet már nem tudják visszaadni be kell érned ennyivel. Hazamész, megeszed a zsemlét, ami jobb mint a semmi, de éhes maradsz. Másnap megint mész, és megint ez történik, és ez így megy tovább egy darabig, amikor egyszer csak látod, hogy a mögötted jövõnek adnak kenyeret. Te visszamennél a boltba? Az a fiú így is sokat áldozott rád a szabad idejébõl (ami egyébként forintosítható, csak azért mondom, hogy értsd az összefüggést a boltos példával), ami alatt olyan lányokkal is tölthette volna az idejét, akiknél van esélye. Te ennyi erõforrás-ráfordítást értél meg. Mivel elérte azt a pontot, ahonnan már több erõforrását nem óhajtja a semmire pazarolni, így nem is foglalkozik veled, teljesen jogosan. Te sem várhatod el tõle, hogy állandóan ott legyen neked, amikor szükséged van rá, mint lelki szemetes, de te meg nem vagy ott neki, amikor szüksége van rád, mint barátnõ. Persze a párkapcsolat mindig két emberen áll, nem kötelezõ belemenni, viszont utána nem illik sírni, hogy most már a másik látni se akar.
Kamu, de azért jó. :D
A kérdező hozzászólása: 25 :)
Én sem vagyok a barátzóna-elméletek mellett, de a másik oldalnak sem kellene minden romantikus szándékot csak szexre sarkítani.
Egyrészt nem mindenkinek öröm azzal barátkozni, akitõl többet szeretne, másrészt az sem hangzik korrektnek, hogy nem tudtad tisztességesen visszautasítani, ráadásul neki áradozol a másik fiúról.
Én nõ vagyok, és nõként is osztom a férfiak véleményét! Szóval a fiú nem szemét, inkább Te küzdesz súlyos empátia hiánnyal. És nem hiszem el, hogy 25 éves vagy ennyi ésszel!
Én se beszélgetnék veled, ha kapcsolatot szeretnék tõled, te meg boldogan mesélnéd, hogy milyen csodapasit találtál magadnak máshol. Gondolkozz már egy kicsit! Azért mert te csak barátságot akarsz tõle, az nem jelenti azt, hogy az õ érzései is hirtelen megváltoztak, és már nem érez semmi többet irántad. Jól megforgattad benne a kést a másik pasi dumával, gratulálok! De nyilván õ a szemét...
Kérdezõ: a pasi a szemét? mert azzal beszélgetne akivel szexel is, vagy te vagy a szemét, mert egyikkel dugatod magad a másiktól meg elvárod, hogy szórakoztasson? Gondolkozzál már.
Hogy lehetnél már a barátja egy pasinak? Az ember a barátjával röhög primitív dolgokon (ami egy lánynak, jaaj de gyerekes, így vagytok programozva), fejbe fingják egymást mikor a másik nem számít rá, bebasznak tömören, lehányják egymást, ha muszáj, oltogatják egymást, ezt nem lányokkal szeretjük csinálni pláne nem egy potenciális csajjal. Ha az egyik saját hibájából is, de szarba kerül, akkor kitartanak egymás mellett akkor is. Ilyen kapcsolat csakúgy, nem létezik fiú és lány között, (kivéve, ha 50 évet melóznak rajta és együtt öregednek meg és a szex is inkább csak emlék marad már).
Sajnos ezt tapasztalom önzõség, nulla empátia részükrõl és hatalmas ego:) Simán elhiszik, hogy attól hogy azt mondják legyünk barátok, attól a pasi baromi örülni fog. Nem egy nõ jelentette ki majdnem hogy szeret, aztán van más és csodálkozott hogy basszus nem beszél a szemét pasija velem pfffff
25 vagy és ilyen alapdolgokat nem tudsz...
A kérdező hozzászólása: Valóban, ez itt a kérdés, miért ilyen szexmániás a pasik, hogy csak úgy akarnak, barátként nem?
Hány éves vagy 14? Drágám a természet így rakott össze bennünket. Nem a pasik hibája, így vagyunk genetikusan programozva. Ideje lenne felnõni, ha már pasizol :-P
Szerintem fake. :)

Nem tudom, hogy hogyan smároljak, hogy a pasinak is jó legyen. Mert hallottam már olyant, hogy ez miatt hagyta el a fiú a lányt, mert nem jól smárolt. Tulajdonképpen mit is csináljak a nyelvemmel?

Legjobb válasz: Mindenkinek más a smárolási stílusa. Majd ha kipróbálsz néhány pasit e téren, magad is látni fogod. Van aki úgy smárol, hogy az ember majd elalél, - ezt nehezebb jellemezni, mint a rossz technikákat, mert akkor az ember nem arra figyel, hogy ki mit hogyan mozgat, hanem alél :D:D:D - ami a rosszakat illeti, van a lepényhal technikás (a másik szájába tömött, lusta nyelv), van, aki hátranyomja a fejed és majd' a nyakadat töri (kezdõ srácoknál gyakori :D ), van, aki összenyálazza a szádat, van, aki harap (ez csak ritkán jó), van, akinek alig érzed a nyelvét, van, aki nem is szereti nyelvesen, és ha mégis megpróbálod erre rávenni, úgy érzed magad, mint aki kellemetlen szájsebészeti beavatkozást hajt végre erõszakkal, stb. stb... Ezzel azt akartam kifejezni, hogy 1. azt is nézd, hogy NEKED jó legyen - milyen kapcsolat az, ahol csak Te akarsz megfelelni, és félsz, hogy elhagynak? Elég hervasztó! A járás (és a házasság sem) az, hogy a lány "kiszolgálja" a fiút - az a srác, aki elhagyta a csajt, mert nem jól smárolt, elgondolkozhatna azon, nem-e õ rontott el valamit; 2. akkor klappol a dolog, ha mindkét fél azonos smárolási stílusokat kedvel, és nem mellesleg igazán vonzódnak egymáshoz :) Nekem többen mondták a csókolózás terén aktív 13 évem során, hogy jól csinálom, sokak szerint "a legjobban", de hallod, nem tudom elmagyarázni, pontosan mit szoktam olyankor csinálni! Átölelem a partnert, ez nagyon fontos! De hogy a nyelvemmel mit... passz... jár magától :D Ajánlom, keress rá Munch A csók c. festményére. (Vagy Rodin A csók c. szobrára.) De Munch jobban visszadja az élményt - a két résztvevõ arca összemosódik, nem különül el. Igazán jól csókolni talán abból fakad, hogy élvezed a szituációt, a partnert, és csak átadod magad a dolognak, elalélsz, beleszédülsz, és akkor az ajkak, a nyelvek maguktól szédítõ táncba kezdenek! :) De ehhez, hangsúlyozni szeretném, egy olyan partner kell, aki ezt kiváltja belõled!

Mindenkinek más a smárolási stílusa. Majd ha kipróbálsz néhány pasit e téren, magad is látni fogod. Van aki úgy smárol, hogy az ember majd elalél, - ezt nehezebb jellemezni, mint a rossz technikákat, mert akkor az ember nem arra figyel, hogy ki mit hogyan mozgat, hanem alél :D:D:D - ami a rosszakat illeti, van a lepényhal technikás (a másik szájába tömött, lusta nyelv), van, aki hátranyomja a fejed és majd' a nyakadat töri (kezdõ srácoknál gyakori :D ), van, aki összenyálazza a szádat, van, aki harap (ez csak ritkán jó), van, akinek alig érzed a nyelvét, van, aki nem is szereti nyelvesen, és ha mégis megpróbálod erre rávenni, úgy érzed magad, mint aki kellemetlen szájsebészeti beavatkozást hajt végre erõszakkal, stb. stb... Ezzel azt akartam kifejezni, hogy 1. azt is nézd, hogy NEKED jó legyen - milyen kapcsolat az, ahol csak Te akarsz megfelelni, és félsz, hogy elhagynak? Elég hervasztó! A járás (és a házasság sem) az, hogy a lány "kiszolgálja" a fiút - az a srác, aki elhagyta a csajt, mert nem jól smárolt, elgondolkozhatna azon, nem-e õ rontott el valamit; 2. akkor klappol a dolog, ha mindkét fél azonos smárolási stílusokat kedvel, és nem mellesleg igazán vonzódnak egymáshoz :) Nekem többen mondták a csókolózás terén aktív 13 évem során, hogy jól csinálom, sokak szerint "a legjobban", de hallod, nem tudom elmagyarázni, pontosan mit szoktam olyankor csinálni! Átölelem a partnert, ez nagyon fontos! De hogy a nyelvemmel mit... passz... jár magától :D Ajánlom, keress rá Munch A csók c. festményére. (Vagy Rodin A csók c. szobrára.) De Munch jobban visszadja az élményt - a két résztvevõ arca összemosódik, nem különül el. Igazán jól csókolni talán abból fakad, hogy élvezed a szituációt, a partnert, és csak átadod magad a dolognak, elalélsz, beleszédülsz, és akkor az ajkak, a nyelvek maguktól szédítõ táncba kezdenek! :) De ehhez, hangsúlyozni szeretném, egy olyan partner kell, aki ezt kiváltja belõled!
Az a fiú nem volt normális.Te nyelves csokot szeretnél, ehhez át kell egy kicsit dugni a nyelvedet a srác szájába (de ne tul mélyen) És szép lassan körzöl a nyelveddel...kicsit visszahúzod aztán megint betolod..érted?De ezen ne izgulj..minden rendben lesz jönni fog magától...Ha egy fiú egy ilyenért elhagy egy lányt akkor az éretlen, komolytalan és fiatal.Mellesleg a lány is az, mivel csokolni mindenki tud.
Azért ezzel a fenti dologgal ráérsz, ha már a csókolózás jól megy! :) Mondom: egy kapcsolat NEM arról szól, hogy a lány lesi a fiú kívánságait, az meg unottan "értékeli."
Ha a nyelvedet szeretnèd hasznälni mäshol azt lehet mert azt a fajta élvezeteket nagyon szeretik a férfiak és e miatt ha roszul csinälod amit nem lehet csak jol csinälniSzal imädni fog a barätod ha ezt teszed veleCsak nyald mint a fagyit
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!Sokat segítettetek!!:D
istenem.. NE :)
Te tudod. A helyedbe én nem békülnék ki vele. Nem ismered a mondást?: Ha nincs ló akkor jó a szamár is....
Ezt miért itt, tõlünk kérdezed? Ha azt mondjuk, hogy IGEN, kifogsz? Ha pedig NEM-et mondunk, de is azt mondasz majd? Kötve hiszem!
Szerintem LEGO!

1. KÉRDÉS: 21év korkülönbség sok? (lány 21 fiú 42). De nem látszik a pasin hogy annyi max 36-37.2. KÉRDÉS: lány 21 fiú 34-35 éves? Még nem randiztak de valami van köztük. Pillantások, ahogy a fiú a lánnyal beszél, ahogy átöleli, ahogy bánik vele.

3.KÉRDÉS: 21(lassan 22 éves) lány és egy 30-as pasi.Itt csak beszélgetések tel szám kérés volt meg flőrt.

Legjobb válasz: Banyek, ne "fiúzz" már egy 30-as (pláne 40-es) férfit! Ezáltal: a megfogalmazásból ítélve, Neked (melléd) sok.

Banyek, ne "fiúzz" már egy 30-as (pláne 40-es) férfit! Ezáltal: a megfogalmazásból ítélve, Neked (melléd) sok.
Ott kezdeném, hogy szerintem 42 és 34 évesen illene féfinak nevezni õket, de minimum annak lenniük. Szerintem 10 év belefér, de mivel fel kelett tenned a kérdést szerintem te erõsen kételkedsz ebben.
Bõven sok. Apád lehetne. Ez a pasi szempontjából nevezhetõ minipedofiliának!
Biztos, még olvasgatom párszor ezt a kérdést.
szerintem igen.
apámnak 25 éves a baátnõje õ pedig 55.xd szerintem is sok :D

Mit gondoltok erről? A volt pasim megmondta a legjobb b. nőmnek hogy találkozzanak de csak ők ketten a fiu nem ment el es a fiu baratja nekem megmondta hogy csak atbassza itet, de a lany azt mondja nem szereti a fiut.

haudik vagy igazat mond?? értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!

Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!
A kérdező hozzászólása: de miért baszta volna at a volt pasim a b.nomet??
És mi a garancia arra, hogy a az igazságot hallottad? Hogy minden úgy történt, ahogy elmesélték neked?! Még azt is el lehet képzelni, hogy az a bizonyos "barát" aki neked ezt mesélte, arra kíváncsi, hogy te ezt a hírt hogyan reagálod le. Sõt! Mi van, ha pont a volt pasid terjeszti ezt magáról, hogy lássa, te hogyan reagálsz erre. Nekem kicsit "kavarás szaga" van ennek az információnak, és pont ezért írtam tanácsként, hogy nem foglalkozz az ilyen pletykákkal, értelmetlen.
A kérdező hozzászólása: lehet igazad van...amugy koszi, es midndig bamul a volt pasim meg
A kérdező hozzászólása: hm?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!