Találatok a következő kifejezésre: A fiú mondja hogy csak szexet (3 db)

A fiú azt mondja hogy "csak" szexet akar tőlem, de a viselkedéséből teljesen más jön le (az hogy nem csak szexet akarna). Mit tegyek?

A haverjainak szerintem nem is vallja/vallotta be hogy tetszek neki, csak azt mondja hogy megdugna, de a viselkedéséb?l egyáltalán nem az jön le (volt már féltékeny pár fiúra, meg ilyen dolgok).

Legjobb válasz: Hmm. Õrítsd meg a pasit! Tedd féltékennyé, foglalkozz másokkal, nézz rá úgy, mint egy haverra, és beszélj arról neki, hogy mennyire tetszik neked egy másik fiú... Aztán egy idõ múlva annyira eszi majd a fene, hogy szerelmet fog vallani! De ne add oda neki magadat, mert utána le fog nézni!

Hmm. Õrítsd meg a pasit! Tedd féltékennyé, foglalkozz másokkal, nézz rá úgy, mint egy haverra, és beszélj arról neki, hogy mennyire tetszik neked egy másik fiú... Aztán egy idõ múlva annyira eszi majd a fene, hogy szerelmet fog vallani! De ne add oda neki magadat, mert utána le fog nézni!
akárhogyis van ha neked tetszik ne feküdj le vele, mert utána biztos nem fog szeretni randizgassatok meg ilyesmi de ha rádmászna ne engedd!!
na igen és az elõttem szóló azt akarja mondani hogy: játsz vele majd törd össze a szívét vagy mi?
Néhány randit mindenképpen megér, hogy mindketten rájöjjetek, hogy kelletek-e egmásnak. A praktikás-taktikázást viszont nem ajánlom.

Azt mondja a fiú, hogy csak szexet akar tőlem, mégis féltékeny volt egy másik fiúra, akivel beszélgetni mentem (azt hitte, hogy szexelni megyünk). Biztos, hogy csak szexet akar tőlem, vagy nem meri bevallani, hogy más érzelmei is vannak felém?

Már lefeküdtünk egymással egyszer buliban, mert részegek voltunk. Sokszor néz engem amikor találkozunk, de csak amikor messzebb vagyunk egymástól. Ha közelebb vagyunk egymáshoz, akkor nem nagyon néz, de ha ránézek, van hogy elkapja a fejét gyorsan, de olyan is volt, hogy mélyen egymás szemébe néztünk. Csomó jele volt/van annak, hogy tetszek neki, féltékeny is volt már párszor nem is egy fiúra. Mit tanácsoltok, mit tegyek? Nem meri felvállalni, hogy érez irántam valamit? Egyáltalán szerintetek érez irántam valamit?

Legjobb válasz: neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

14 éves fiú vagyok és egy ugyan ilyen korú osztálytársam aki lány fogdossa a seggem szünetekben és mondja milyen jó de én úgy érzem hogy csak gúnyolódik meg mondja milyen szexi vagyok de sztem ezt is csak gúnyolódásból mondja bejövök neki?

Szerintetek akar t?lem valamit?

Legjobb válasz: Tudod mit álj ki magadért és te is csapj vissza a seggére ;) na nem sértõdik meg meg nem kezdi el a feszkót csinálni akkor tuti bejössz neki ;)

Tudod mit álj ki magadért és te is csapj vissza a seggére ;) na nem sértõdik meg meg nem kezdi el a feszkót csinálni akkor tuti bejössz neki ;)
Csak lazán...mikor a segged-re üt..csapj vissza és mondd neki "Neked még jobb van" :)
A kérdező hozzászólása: normális emberek írjanak légyszi
Viccet félre téve, van nekem is ilyen osztálytársam. ezek csak ilyen bókok, ne várj ezektõl a dolgoktól semmit sem, nem jössz be neki. Viccen kívül és tapasztalatból mondom, tényleg.
Igen, vedd lazán a dolgot.
Tapizd le te is, ennyi.
REETARD VAAGY!:D X'D köcc ez jol esett:D 22:05-nek 100%osan igaza van:) énis ezt szooktam.. am ha 1 csaj a szünetekbe a közeledbe van akkor csak akar valamit:D de viszont nekedkell többet csinnod:D ne várd el a csajoktol hogy ök kezdeményeznek (mármint nyomulásban) elég eza segg csapkodás x'D :'D nah szal ha ráüt a seggedre üss rá teis az övére és mond h "neked jobbvan" , ahogy 22:05 mondta :D
Pfffff basszus!! Az a csaj tisztara szivat, higyy nekem! Ne dolj be! En csaj vagyok, s a baratnoimmel ezt szoktuk csinalni! De nem azert mert tettszenek azok a fiuk akiknek ezt csinaljuk, hanem szivatasbol! Koptasd le! Nem szeret! SZIVAT!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!