Találatok a következő kifejezésre: A fiú mondja hogy csak (27 db)

A fiú azt mondja hogy "csak" szexet akar tőlem, de a viselkedéséből teljesen más jön le (az hogy nem csak szexet akarna). Mit tegyek?

A haverjainak szerintem nem is vallja/vallotta be hogy tetszek neki, csak azt mondja hogy megdugna, de a viselkedéséb?l egyáltalán nem az jön le (volt már féltékeny pár fiúra, meg ilyen dolgok).

Legjobb válasz: Hmm. Õrítsd meg a pasit! Tedd féltékennyé, foglalkozz másokkal, nézz rá úgy, mint egy haverra, és beszélj arról neki, hogy mennyire tetszik neked egy másik fiú... Aztán egy idõ múlva annyira eszi majd a fene, hogy szerelmet fog vallani! De ne add oda neki magadat, mert utána le fog nézni!

Hmm. Õrítsd meg a pasit! Tedd féltékennyé, foglalkozz másokkal, nézz rá úgy, mint egy haverra, és beszélj arról neki, hogy mennyire tetszik neked egy másik fiú... Aztán egy idõ múlva annyira eszi majd a fene, hogy szerelmet fog vallani! De ne add oda neki magadat, mert utána le fog nézni!
akárhogyis van ha neked tetszik ne feküdj le vele, mert utána biztos nem fog szeretni randizgassatok meg ilyesmi de ha rádmászna ne engedd!!
na igen és az elõttem szóló azt akarja mondani hogy: játsz vele majd törd össze a szívét vagy mi?
Néhány randit mindenképpen megér, hogy mindketten rájöjjetek, hogy kelletek-e egmásnak. A praktikás-taktikázást viszont nem ajánlom.

Nagyon szeretek egy fiút és elvileg ő is engem de mindenki azt mondja hogy csak azért kellek neki hogy legyen barátnője! Akkor most a szívemre hallgassak vagy a barátaimnak van igaza?

Legjobb válasz: ööö hát szentem ezt itt senki se tudja szerintem kérj meg egy másik lányt hogy valljon neki szerelmet és akkor majd eldõl, de te ismered a fiút, te látod, azér ha valaki szerelems beléd azt észre lehet venni

ööö hát szentem ezt itt senki se tudja szerintem kérj meg egy másik lányt hogy valljon neki szerelmet és akkor majd eldõl, de te ismered a fiút, te látod, azér ha valaki szerelems beléd azt észre lehet venni
nem mindig lehet észrevenni! amíg vacilálsz h járj e vele addigtelik az idõ aztán amikor rájössz h szereted és akárhogyis de te járni szeretnél vele akk már eltelik annyi idõ hogy õ már vagy feladta vagy még mindig "kûzd"!és ilyenkor van az hogy meglátod h télleg szeret vagy a bnõiudnek volt igaza. sztem járj vele ha szereted az a fontos h te mit érzel ha szereted és õ járni akar vele akkor min gondolkodsz? nem hiszem h csak azért h bnõje legyen és ha mégis akk mivan? örülj h téged szeretne bnõjének am ha csak azért h lássák h van barátnõje akk azt a járás során úgyis látod és max szakítasz vele szval veszteni valód igazából nincs de gondold el:ha most nemet mondasz neki és õt késöbb mással látod akkor mit fogsz érezni?? azt h mekkora hülye voltál hogy elszalasztottad amikor téged akart am a fiuknál nincs ilyen nagy logika h valamiért járni akar valakivel :D járj vele!!! persze nem parancs de lehet h szeret téged igazán szívbõl és rólad álmodik és minden vágya h veled legyen és ha szereted akk te is így vagy ezzel bocs az ismétlésért de mindekettõtöknek rossz ha most nemet mondasz soxerencsét pussz
szerintem próbáld ki! Mit veszíthetsz?

Mit gondoltok erről? A volt pasim megmondta a legjobb b. nőmnek hogy találkozzanak de csak ők ketten a fiu nem ment el es a fiu baratja nekem megmondta hogy csak atbassza itet, de a lany azt mondja nem szereti a fiut.

haudik vagy igazat mond?? értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!

Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!
A kérdező hozzászólása: de miért baszta volna at a volt pasim a b.nomet??
És mi a garancia arra, hogy a az igazságot hallottad? Hogy minden úgy történt, ahogy elmesélték neked?! Még azt is el lehet képzelni, hogy az a bizonyos "barát" aki neked ezt mesélte, arra kíváncsi, hogy te ezt a hírt hogyan reagálod le. Sõt! Mi van, ha pont a volt pasid terjeszti ezt magáról, hogy lássa, te hogyan reagálsz erre. Nekem kicsit "kavarás szaga" van ennek az információnak, és pont ezért írtam tanácsként, hogy nem foglalkozz az ilyen pletykákkal, értelmetlen.
A kérdező hozzászólása: lehet igazad van...amugy koszi, es midndig bamul a volt pasim meg
A kérdező hozzászólása: hm?


Mit gondoltok arról a fiú-lány barátságról, ahol a fiú azt mondja a lánynak, hogy bár csak unokatesók lennének?

Legjobb válasz: Meg akar dongetni, epp azert mondja hogy bar csak xy lennel, mert akkor nem volna szabad.

Meg akar dongetni, epp azert mondja hogy bar csak xy lennel, mert akkor nem volna szabad.
A kérdező hozzászólása: Épp hogy nem.
Mert akkor a barátságon kívül rokoni szálak is összefûznének, így azt gondolja, ettõl még szorosabb lenne a kapcsolatotok, és egy életre szólóan.
A kérdező hozzászólása: Tehát tényleg unokatesóként szereti a lányt? Lányok, mit szólnátok hozzá, ha egy fiú ezt mondaná?

Miért van az, hogy aranyos, illetve cuki, csak lány lehet, és azt mondhatják a lányok egymásra is? De ha egy fiú mondja egy másik fiúra, az már rögtön bu*zi?

Szerintem ez abszolóte a társadalom miatt van, és a rossz nevelés eredménye. szerintetek?

Legjobb válasz: amugy egy csajra sem mondod azt hogy jóképû,.....ja és aranyos lehet egy pasi, miért ne lehetne?

amugy egy csajra sem mondod azt hogy jóképû, .....ja és aranyos lehet egy pasi, miért ne lehetne?
Még az aranyos annyira nem is de a cuki az tényleg csajos szerintem...mondjuk a szövegkörnyezettõl is függ
lehet aranyos egy férfi....ha a belsö tulajdonságait veszed észre. de tudom a mai világban ilyen nincs, csak a külsö a lényeg.... L22
azért mert egy férfi ne legyen "cuki" blá egy férfi legyen erõs szenvedélyes nézzen ki jól legyen jó kiállású, vagy sármos de ne cuki. Ez olyan mint hogy mit vettél fel? alsógatyát vagy bugyikát? hát bazz... PFFF F/22
Hát ha egy kisfiúra mondja, aki még nagyon pici és azért aranyos, azt még megértem. De ha egy vele egykorúra, az valahogy eléggé furcsán jön ki.
A kérdező hozzászólása: azt hogy milyen ruhát adsz a gyerekedre, az tényleg a társadalom elvárása. szeretheti egy fiú is a rózsaszínt, ettõl még nem lesz meleg, és szeretheti egy lány is a kéket, ettõl még nem lesz leszbikus. én személy szerint a narancsot szeretem:) és sem a kéket, sem a rózsaszínt nem szerettem gyerekként:) ennyi.
A kés nem villa, és a kanál nem kés. Az ember mikor babája van, nem véletlenül öltözteti a fiút kékbe, a lányt rózsaszínbe.
És? Újabban a nagy macsók közt is divat puszival köszönni, pedig kölökkoromban még bu­zisnak számított volna. Továbbra sem értem mi alapján döntöd el hogy jó vagy rossz az aktuálisan elfogadott viselkedésminta. Nyilván nem társadalmi nyomásra, és állítólag nem is nemi beállítottságod miatt, akkor mi? És továbbra sem értem mi miatt tartanék egy férfit/fiút aranyosnak. Definiáld kérlek ezt az aranyos fiú dolgot, vagy mutass képet róla.
hülyék az emberek
A kérdező hozzászólása: 77% a lányok mégis használják. gondolom, mert a társadalom ahhoz is másként áll ha 2 lány megfogja egymás kezét az utcán, mert közeli barátok. viszont ha 2 fiú teszi ugyan ezt, az már rögtön homokos....
A kérdező hozzászólása: ez igaz, de az aranyos, az nem biztos hogy pont arra vonatkozik, hogy annyira jóképü valaki. kérdés az is, mit nevezünk jóképünek:D
De miért mondanék ilyet egy másik fiúra? Szerintem te valamit félreértesz, egyszerûen nem találok aranyosnak/cukinak egy férfit. Ha valaki igen, arról számomra teljesen logikus feltételezni hogy kissé máshogy áll a dolokhoz. Mi köze ennek holmi "rossz nevelés"-hez? Egyáltalán milyen alapon rossz, vagy jó az egyik, vagy a másik?
egy férfi lehet jóképû, és ezt nõkre ritkán használják :) vigasztaljon ez
ha nem feledkezek meg egy évfordulóról, születésnapról, akkor én meg szoktam kapni a barátnõmtõl, hogy aranyos vagyok :)

Azt mondja a fiú, hogy csak szexet akar tőlem, mégis féltékeny volt egy másik fiúra, akivel beszélgetni mentem (azt hitte, hogy szexelni megyünk). Biztos, hogy csak szexet akar tőlem, vagy nem meri bevallani, hogy más érzelmei is vannak felém?

Már lefeküdtünk egymással egyszer buliban, mert részegek voltunk. Sokszor néz engem amikor találkozunk, de csak amikor messzebb vagyunk egymástól. Ha közelebb vagyunk egymáshoz, akkor nem nagyon néz, de ha ránézek, van hogy elkapja a fejét gyorsan, de olyan is volt, hogy mélyen egymás szemébe néztünk. Csomó jele volt/van annak, hogy tetszek neki, féltékeny is volt már párszor nem is egy fiúra. Mit tanácsoltok, mit tegyek? Nem meri felvállalni, hogy érez irántam valamit? Egyáltalán szerintetek érez irántam valamit?

Legjobb válasz: neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

14 éves fiú vagyok és egy ugyan ilyen korú osztálytársam aki lány fogdossa a seggem szünetekben és mondja milyen jó de én úgy érzem hogy csak gúnyolódik meg mondja milyen szexi vagyok de sztem ezt is csak gúnyolódásból mondja bejövök neki?

Szerintetek akar t?lem valamit?

Legjobb válasz: Tudod mit álj ki magadért és te is csapj vissza a seggére ;) na nem sértõdik meg meg nem kezdi el a feszkót csinálni akkor tuti bejössz neki ;)

Tudod mit álj ki magadért és te is csapj vissza a seggére ;) na nem sértõdik meg meg nem kezdi el a feszkót csinálni akkor tuti bejössz neki ;)
Csak lazán...mikor a segged-re üt..csapj vissza és mondd neki "Neked még jobb van" :)
A kérdező hozzászólása: normális emberek írjanak légyszi
Viccet félre téve, van nekem is ilyen osztálytársam. ezek csak ilyen bókok, ne várj ezektõl a dolgoktól semmit sem, nem jössz be neki. Viccen kívül és tapasztalatból mondom, tényleg.
Igen, vedd lazán a dolgot.
Tapizd le te is, ennyi.
REETARD VAAGY!:D X'D köcc ez jol esett:D 22:05-nek 100%osan igaza van:) énis ezt szooktam.. am ha 1 csaj a szünetekbe a közeledbe van akkor csak akar valamit:D de viszont nekedkell többet csinnod:D ne várd el a csajoktol hogy ök kezdeményeznek (mármint nyomulásban) elég eza segg csapkodás x'D :'D nah szal ha ráüt a seggedre üss rá teis az övére és mond h "neked jobbvan" , ahogy 22:05 mondta :D
Pfffff basszus!! Az a csaj tisztara szivat, higyy nekem! Ne dolj be! En csaj vagyok, s a baratnoimmel ezt szoktuk csinalni! De nem azert mert tettszenek azok a fiuk akiknek ezt csinaljuk, hanem szivatasbol! Koptasd le! Nem szeret! SZIVAT!!!!!!

Van egy fiú aki nagyon bejön de még egyáltalán nem beszéltünk egy szót sem a tesómnak focitársa és még félénk is vagyok hogy csak úgy oda megyek hozzá még ha csak egy sziát is mondok. Szóval hogy kellene ez megoldani? ¿?

Legjobb válasz: hátt, esetleg ha elmondod a tesódnak, ha meg nem akarod, akkor egyszerüen mondjuk ha van idõd elmehetsz a tesóddal edzésre, és hátha közelebb "kerültök" egymáshoz

hátt, esetleg ha elmondod a tesódnak, ha meg nem akarod, akkor egyszerüen mondjuk ha van idõd elmehetsz a tesóddal edzésre, és hátha közelebb "kerültök" egymáshoz
A kérdező hozzászólása: hát majd akk megkérdem a tesóm h megkérdi-e h bejövöke neki. vagy az nem lenne gàz?

Ha egy fiú megdicséri a hajam meg azt mondja, hogy jó velem lenni akkor bejövök neki vagy csak barátságból mondja?

haj

Legjobb válasz: a hajadat csak azért dicséri, mert sz*pás után oda akarja lõni a g*cit

a hajadat csak azért dicséri, mert sz*pás után oda akarja lõni a g*cit
"haj"? Minek raktad oda még azt a haj szót? :D Egyébként nálam is volt már ilyen, hogy mondogatta és össze is jöttünk. De van olyan fiú, aki csak heccbõl mondogatja.
feleségül akar venni rögtön!
ez nem jelent semmit
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak: nemtom véletlenül :DD
De igenis jelent :D én sosem dicsértem eg még egy olyan lányt sem akit ne akartam volna megdugni :D
nem
de nemám. :S
A kérdező hozzászólása: már kezdtem megijedni, hogy túl nagyok az igényeim, elvárásaim... szerintetek mit csináljak? mondjam én elõbb, hogy "szeretlek, nagyon hiányoztál"? vagy csináljak balhét, amiért "visszajöttél, és [email protected]ál"? vagy folytassam azt, hogy kedves vagyok, tûrök mindent, de nagyon szomorú vagyok?
szerintem semmit ne tegyel. Nem akar teged kar folyatatni. Ha hiv akkor se ved fel semmi. Mintha szingli lenel:)
Szerintem beszéljétek meg, de nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy nem hiányoztál neki. Sok férfi nagyon nehezen fejezi ki az érzelmeit, de legbelül ugyanolyan erõsen megéli õket ettõl még. Ha más szempontból nem érzed azt, hogy nem szeretne, tehát máshogy tettekkel kifejezi, és mióta hazajöttél azért elég idõt tölt veled, akkor szerintem nincs nagy gond. Van olyan pasi, akinél komoly belsõ harc végeredménye az is, hogy egyszer írjon és megkérdezze, hogy hogy vagy. Én ismerek egy srácot, akinek tetszettem és a barátainak mondta, hogy mennyire várja, hogy hazajöjjek, meg kérdezgetett felõlem, de nekem a 4!!!!! hónap alatt csak egyszer írt, akkor is csak kb az idõjárásról beszélgettünk. Ha nem ismerném a barátait azt hinném, hogy le se [email protected] (mondjuk mi nem vagyunk együtt azt hozzá kell tennem, de nem hiszem, hogyha lenne barátnõje azzal nagyon érzelgõsen-romantikusan viselkedne ezek után :D)
A kérdező hozzászólása: tegnap jött vissza, beszéltünk is, tökéletesen elvoltunk. igaz, hogy csak felületes témákról (felületes? nem pont ide illik :D), de semmi nem változott, mielõtt elment.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!