Találatok a következő kifejezésre: A fiú mondja hogy (200 db)

Mennyi idő az amikkor a fiú mondja egy lánynak hogy szereti? Most olyan furán érzem magam.

Mert a barátommal nem olyan régen 2hete jöttünk össze, én többet érzek már mint "kedvelés" de ? azt mondta nekem hogy csak kedvel, bár azt is mondta hogy én állok az els? helyen akit meg tud és akit meg akarna szeretni.

Legjobb válasz: Nincs meghatározott idõkorlát... Amikor úgy érzi, komolyan gondolja...na, akkor fogja mondani.

Nincs meghatározott idõkorlát... Amikor úgy érzi, komolyan gondolja...na, akkor fogja mondani.
Hát biztosan nem akar hazudni neked. Ez már jót jelent. Remélem lesz több is. Türelem.
én nagyon ritkán mondom ki ezt a szót, mások naponta mondják... szerintem inkább éreztetni kell a szeretetet mint kimondani
Így van, nem kell annyit mondogatni mert elkopik. Sok boldogságot nektek!
Az a gond, hogy a pasik eléggé zárkózottak az érzelmek kimondásával kapcsolatban, ha tényleg szeret, akkor úgyis mutatja ezeket a jeleket, nem kell kicsikarni belõle azt, hogy mondja is ki, ha érzed, akkor minden rendben van.

Az a jó ha a fiú mondja ki legelőször hogy hiányzom neki és fontos vagyok? Ha ő udvarol leginkább?

Persze én is kimondom ezeket mert nekem is fontos ő, de mindig ő kezdi el mondogatni, meg ő kezd el "ujjongani" ha randink lesz stb. De ez az igazi nem? Ha a fiú udvarol és bókol stb.

Legjobb válasz: Nagyon jó. Fantasztikus.

Nagyon jó. Fantasztikus.
Általában nem a lány "kötelessége" az udvarlás. Nyilván õ is mondhat bókokat, meg mondhatja, hogy fontos neki a srác, de akkor is a fiúnak kell(ene) kezdeményezõbbnek lennie. Kivéve ha a lány nagyon "modern", és vállalja a kezdeményezést.
Igen jó. Így jó, õ kezdi, viszont utána neked is mondani kell (ha úgy érzed)


Miért viccelődik azzal egy fiú (a barátjának mondja), hogy szüzeknek nem adom meg a telefonszámomat?

Mi van?Akkor most mi van?? Máskor meg azzal viccel,hogy a vonzerejével minden k...-t megkap... Akkor mit akar most??Mi van ???

Legjobb válasz: mert õ is szûz!

mert õ is szûz!
és irigy
A kérdező hozzászólása: Nem néz ki szûznek, eléggé partiarc ...évek óta bulizik
hímringyó?! ░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░▓▓█░░░░██▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓░░░ ░░░░░░░▓█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓████▓▓░░ ░░░░░░░▓█░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███░░░░░▓░ ░░░░░░░▓▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░█▓░ ░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░█▓░░ ░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░ ░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ ░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓░░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ ░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░█████░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░████░░░░░▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░ ░▓░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒████▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ ░░░▓░▓▓░▓▓░▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓█▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓█▓▓███▓█▓▓▓▓▓░░░░░░░░░
A kérdező hozzászólása: Tessék???
Nincs telefonszáma. :)
A kérdező hozzászólása: Értelmes dolgokat írjatok már.

Lányok! Valakivel előfordult már hogy kiderült akár véletlenül is hogy erősebb egy fiúnál? A fiú szerintetek hogy reagálta le a dolgot mondjuk az egoja megsínylette?

Legjobb válasz: Nyektetett a hugom, hogy szkanderozzunk! Tudtam, hogy erõs meg kondizik, de úgy voltam vele, hogy azért csak erõsebb vagyok - hát nehogymáá' :) És persze lenyomott! Vigyorgott a szám, hogy hihi meg haha meg dejó, de belül majd szétvert az ideg hetekig! Sõt... :)

Nyektetett a hugom, hogy szkanderozzunk! Tudtam, hogy erõs meg kondizik, de úgy voltam vele, hogy azért csak erõsebb vagyok - hát nehogymáá' :) És persze lenyomott! Vigyorgott a szám, hogy hihi meg haha meg dejó, de belül majd szétvert az ideg hetekig! Sõt... :)
Lányoknak tetted fel a kérdést, de én fiúként válaszolnám, hogy szerintem simán lehet egy lány erõsebb egy fiúnál fõleg ha az idõsebb vagy ilyesmi, olyan is elõfordulhat, hogy a fiú szar technikával próbál akármit csinálni ami nem megy, de lehet, hogy egy lánynak igen, ez olyan benyomást kelthet, hogy erõsebb a lány pedig lehet, hogy nem.
A kérdező hozzászólása: azért tettem fel lányoknak a kérdést mert remélni sem mertem hogy fiú ír kellemes meglepetés ért várom a további válaszokat fiúktól is az eddigieket köszi
igen. velem volt ilyen. csinálom a fegyencedzést és a barátnõmnek is megtetszett. a híd gyakorlatból a mesterlépést úgy megcsinálta, hogy leesett az állam. és a lábemeléses gyakorlatból is lazán erõlködés nélkül nyomta a mester lépést. nem is tudta, hogy ezek micsoda teljesítmények, uh én mondtam el neki és õszintén elismertem az eredményét. persze húzódzkodni már egyet sem tud, viszont a deréköve egyértelmûen erõsebb, mint az enyém.
Nekem egy barátom volt, akit le tudtam gyõzni szkanderban, de õt is csak jobb kézzel. Én teniszezek, õ pedig nem sportolt semmit. Egyszer, mikor szeretkezés közben õ volt felül, úgy karoltam át, hogy a karjai az oldalához szorultak, a lábait meg összekulcsoltam a lábaimmal. Így tartottam õt vagy két percig. Késõbb csak annyit mondott, hogy tényleg nem tudott volna kiszabadulni. Nagyon különös érzés volt. Még amikor próbáltam ilyet, már számított rá, és nem hagyta. :D 21/L

Mondhatja lány a fiúnak először, hogy "szeretlek", vagy inkább várjam meg, hogy ő mondja előbb? Elsősorban fiúk válaszát várnám:

Utalgatott már rá, más szavakkal és szerintem ? is hasonlóképp érez. Megkönnyítené számára, ha kimondanám én el?bb, vagy elijeszteném és siettetném vele a dolgokat? Beszéltünk róla, és mindketten komoly kapcsolatot szeretnénk. 19L (volt már normális kapcsolatom és szerelmes is voltam, de most mégis valahogy nem szeretném elrontani esetleg a dolgot:))

Legjobb válasz: Nekem a barátnõm mondta elöször...mire én azt mondtam tudom:D Nézz a szemébe s mond h:szeretlek(siker szokott lenni)

Nekem a barátnõm mondta elöször...mire én azt mondtam tudom:D Nézz a szemébe s mond h:szeretlek(siker szokott lenni)
Lehet, hogy nagyon konzervatívnak tûnök, de - mostani fejjel gondolkodva - én soha nem mondanám ki a pasi elõtt, hogy szeretem. Persze éreztetni az más. Lehet, hogy jobb módszer, mint kimondani.. 21L
én nem mondtam elõször egy férfinek sem. Talán nem akartam egy "tudom"-ot visszakapni. Viszont a férjem más volt. az Istennek nem mondta volna ki, pedig tudtam...Hát leírtam egy papírra és átadtam neki. Mosolygott és visszaírta, hogy õ is szeret. :)
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat! :) én sem szeretnék "tudom"-ot:D, pedig az is tud 'aranyos' lenni.akkor még várok egy ideig, aztán lehet én is a papíros megoldást választom!

Miért van az, hogy aranyos, illetve cuki, csak lány lehet, és azt mondhatják a lányok egymásra is? De ha egy fiú mondja egy másik fiúra, az már rögtön bu*zi?

Szerintem ez abszolóte a társadalom miatt van, és a rossz nevelés eredménye. szerintetek?

Legjobb válasz: amugy egy csajra sem mondod azt hogy jóképû,.....ja és aranyos lehet egy pasi, miért ne lehetne?

amugy egy csajra sem mondod azt hogy jóképû, .....ja és aranyos lehet egy pasi, miért ne lehetne?
Még az aranyos annyira nem is de a cuki az tényleg csajos szerintem...mondjuk a szövegkörnyezettõl is függ
lehet aranyos egy férfi....ha a belsö tulajdonságait veszed észre. de tudom a mai világban ilyen nincs, csak a külsö a lényeg.... L22
azért mert egy férfi ne legyen "cuki" blá egy férfi legyen erõs szenvedélyes nézzen ki jól legyen jó kiállású, vagy sármos de ne cuki. Ez olyan mint hogy mit vettél fel? alsógatyát vagy bugyikát? hát bazz... PFFF F/22
Hát ha egy kisfiúra mondja, aki még nagyon pici és azért aranyos, azt még megértem. De ha egy vele egykorúra, az valahogy eléggé furcsán jön ki.
A kérdező hozzászólása: azt hogy milyen ruhát adsz a gyerekedre, az tényleg a társadalom elvárása. szeretheti egy fiú is a rózsaszínt, ettõl még nem lesz meleg, és szeretheti egy lány is a kéket, ettõl még nem lesz leszbikus. én személy szerint a narancsot szeretem:) és sem a kéket, sem a rózsaszínt nem szerettem gyerekként:) ennyi.
A kés nem villa, és a kanál nem kés. Az ember mikor babája van, nem véletlenül öltözteti a fiút kékbe, a lányt rózsaszínbe.
És? Újabban a nagy macsók közt is divat puszival köszönni, pedig kölökkoromban még bu­zisnak számított volna. Továbbra sem értem mi alapján döntöd el hogy jó vagy rossz az aktuálisan elfogadott viselkedésminta. Nyilván nem társadalmi nyomásra, és állítólag nem is nemi beállítottságod miatt, akkor mi? És továbbra sem értem mi miatt tartanék egy férfit/fiút aranyosnak. Definiáld kérlek ezt az aranyos fiú dolgot, vagy mutass képet róla.
hülyék az emberek
A kérdező hozzászólása: 77% a lányok mégis használják. gondolom, mert a társadalom ahhoz is másként áll ha 2 lány megfogja egymás kezét az utcán, mert közeli barátok. viszont ha 2 fiú teszi ugyan ezt, az már rögtön homokos....
A kérdező hozzászólása: ez igaz, de az aranyos, az nem biztos hogy pont arra vonatkozik, hogy annyira jóképü valaki. kérdés az is, mit nevezünk jóképünek:D
De miért mondanék ilyet egy másik fiúra? Szerintem te valamit félreértesz, egyszerûen nem találok aranyosnak/cukinak egy férfit. Ha valaki igen, arról számomra teljesen logikus feltételezni hogy kissé máshogy áll a dolokhoz. Mi köze ennek holmi "rossz nevelés"-hez? Egyáltalán milyen alapon rossz, vagy jó az egyik, vagy a másik?
egy férfi lehet jóképû, és ezt nõkre ritkán használják :) vigasztaljon ez
ha nem feledkezek meg egy évfordulóról, születésnapról, akkor én meg szoktam kapni a barátnõmtõl, hogy aranyos vagyok :)

Mit gondoltok erről? A volt pasim megmondta a legjobb b. nőmnek hogy találkozzanak de csak ők ketten a fiu nem ment el es a fiu baratja nekem megmondta hogy csak atbassza itet, de a lany azt mondja nem szereti a fiut.

haudik vagy igazat mond?? értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!

Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!
A kérdező hozzászólása: de miért baszta volna at a volt pasim a b.nomet??
És mi a garancia arra, hogy a az igazságot hallottad? Hogy minden úgy történt, ahogy elmesélték neked?! Még azt is el lehet képzelni, hogy az a bizonyos "barát" aki neked ezt mesélte, arra kíváncsi, hogy te ezt a hírt hogyan reagálod le. Sõt! Mi van, ha pont a volt pasid terjeszti ezt magáról, hogy lássa, te hogyan reagálsz erre. Nekem kicsit "kavarás szaga" van ennek az információnak, és pont ezért írtam tanácsként, hogy nem foglalkozz az ilyen pletykákkal, értelmetlen.
A kérdező hozzászólása: lehet igazad van...amugy koszi, es midndig bamul a volt pasim meg
A kérdező hozzászólása: hm?

Mit csináljak? A barátnőm szakított a fiújával, és az a fiú most velem akar járni. Nekem is tetszik a fiú, de tudom h a barátnőm még mindig szereti. Azt mondja h nyugodtan járjak vele, de tudom hogy rosszul esne neki.

Legjobb válasz: Akkor mi a kérdésed?:) Mondd meg a srácnak, hogy tetszik neked, de nem akarsz kavarodást, fontos a bnõd is. Amúgy attól is függ, hogy mennyire vagytok jó barátnõk. Nyilván ha a legjobb bnõd, akkor ne tedd...

Akkor mi a kérdésed?:) Mondd meg a srácnak, hogy tetszik neked, de nem akarsz kavarodást, fontos a bnõd is. Amúgy attól is függ, hogy mennyire vagytok jó barátnõk. Nyilván ha a legjobb bnõd, akkor ne tedd...
A kérdező hozzászólása: hát majdnem a legjobb barátnõm, és a fiúba meg már beleszerettem.
A szakítás is rosszul esik neki, de ez nem jelenti, hogy a fiúnak puszta tapintatból vele kellett volna maradnia. Nem lehetünk tekintettel mindenkire.

Azt mondja a fiú, hogy csak szexet akar tőlem, mégis féltékeny volt egy másik fiúra, akivel beszélgetni mentem (azt hitte, hogy szexelni megyünk). Biztos, hogy csak szexet akar tőlem, vagy nem meri bevallani, hogy más érzelmei is vannak felém?

Már lefeküdtünk egymással egyszer buliban, mert részegek voltunk. Sokszor néz engem amikor találkozunk, de csak amikor messzebb vagyunk egymástól. Ha közelebb vagyunk egymáshoz, akkor nem nagyon néz, de ha ránézek, van hogy elkapja a fejét gyorsan, de olyan is volt, hogy mélyen egymás szemébe néztünk. Csomó jele volt/van annak, hogy tetszek neki, féltékeny is volt már párszor nem is egy fiúra. Mit tanácsoltok, mit tegyek? Nem meri felvállalni, hogy érez irántam valamit? Egyáltalán szerintetek érez irántam valamit?

Legjobb válasz: neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!