Találatok a következő kifejezésre: A fiú mondja (322 db)

Mit tegyek? Miért nem a fiú mondja meg akkor?

Van egy fiú aki tetszik.

Legjobb válasz: Nem nagyon tudsz mit tenni, hacsaknem mondod el a srácnak személyesen.. :S

Nem nagyon tudsz mit tenni, hacsaknem mondod el a srácnak személyesen.. :S
mert még csak annyira se néz, hogy szóljon hozzád. Igaza van
A kérdező hozzászólása: Köszi De az a baj hogy félek. Mindig vele van valaki de ha elhívnám akkor mind kettõnket kellemetlen helyzetbe hoznám.
Hát igen és a barátnõidre se hallgatsz mert azt már mondtam hogy egy paraszt:) )) de azért szeretlek<3
A kérdező hozzászólása: Nem paraszt legalábbis azt hiszem

Mennyi idő az amikkor a fiú mondja egy lánynak hogy szereti? Most olyan furán érzem magam.

Mert a barátommal nem olyan régen 2hete jöttünk össze, én többet érzek már mint "kedvelés" de ? azt mondta nekem hogy csak kedvel, bár azt is mondta hogy én állok az els? helyen akit meg tud és akit meg akarna szeretni.

Legjobb válasz: Nincs meghatározott idõkorlát... Amikor úgy érzi, komolyan gondolja...na, akkor fogja mondani.

Nincs meghatározott idõkorlát... Amikor úgy érzi, komolyan gondolja...na, akkor fogja mondani.
Hát biztosan nem akar hazudni neked. Ez már jót jelent. Remélem lesz több is. Türelem.
én nagyon ritkán mondom ki ezt a szót, mások naponta mondják... szerintem inkább éreztetni kell a szeretetet mint kimondani
Így van, nem kell annyit mondogatni mert elkopik. Sok boldogságot nektek!
Az a gond, hogy a pasik eléggé zárkózottak az érzelmek kimondásával kapcsolatban, ha tényleg szeret, akkor úgyis mutatja ezeket a jeleket, nem kell kicsikarni belõle azt, hogy mondja is ki, ha érzed, akkor minden rendben van.

Az a jó ha a fiú mondja ki legelőször hogy hiányzom neki és fontos vagyok? Ha ő udvarol leginkább?

Persze én is kimondom ezeket mert nekem is fontos ő, de mindig ő kezdi el mondogatni, meg ő kezd el "ujjongani" ha randink lesz stb. De ez az igazi nem? Ha a fiú udvarol és bókol stb.

Legjobb válasz: Nagyon jó. Fantasztikus.

Nagyon jó. Fantasztikus.
Általában nem a lány "kötelessége" az udvarlás. Nyilván õ is mondhat bókokat, meg mondhatja, hogy fontos neki a srác, de akkor is a fiúnak kell(ene) kezdeményezõbbnek lennie. Kivéve ha a lány nagyon "modern", és vállalja a kezdeményezést.
Igen jó. Így jó, õ kezdi, viszont utána neked is mondani kell (ha úgy érzed)


Tudtok olyan filmet, amiben a lány lesz szerelmes a fiúba (mondjuk tini filmet)?

Legjobb válasz: Igen. Minden második amerikai film.

Igen. Minden második amerikai film.
Szívem érted rapes (Save the Last Dance, 2000)http://www.filmkatalogus.hu/Szivem-erted-rapes--f9746 Õrült és gyönyörû (crazy/beautiful, 2001)http://www.filmkatalogus.hu/Orult-es-gyonyoru--f11566 Rád vagyok kattanva (Down to You, 2000)http://www.filmkatalogus.hu/Rad-vagyok-kattanva--f428
engem mostanába ez fogott meg nagyon, pedig nem ez a kedvenc mûfajom a felhõk fölött 3 méterrel, ez a film címe
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat:)

Ha egy lány egy fiút kiröhögi, ha mellé rúgja a labdát, és azt mondja, ez nem nagyon találta el a kaput, meg minden ilyesmit mond, esetleg szarkazmusban mondd valamit, akkor tetszik neki a fiú?

Legjobb válasz: Szeret vele csipkelõdni, esetleg ha a fiú jól veszi le, akkor visszacsipkelõdik. Már csak az is jó, ha a lány kezdeményez valamit :D pláne, ha tetik is neki a fiú... Jópofán kell hozzá állni

Szeret vele csipkelõdni, esetleg ha a fiú jól veszi le, akkor visszacsipkelõdik. Már csak az is jó, ha a lány kezdeményez valamit :D pláne, ha tetik is neki a fiú... Jópofán kell hozzá állni
Semmi különöset nem jelent. Nem tartja olyannak, akivel szóba se állna :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív válaszokat! :D

Miért van az, hogy aranyos, illetve cuki, csak lány lehet, és azt mondhatják a lányok egymásra is? De ha egy fiú mondja egy másik fiúra, az már rögtön bu*zi?

Szerintem ez abszolóte a társadalom miatt van, és a rossz nevelés eredménye. szerintetek?

Legjobb válasz: amugy egy csajra sem mondod azt hogy jóképû,.....ja és aranyos lehet egy pasi, miért ne lehetne?

amugy egy csajra sem mondod azt hogy jóképû, .....ja és aranyos lehet egy pasi, miért ne lehetne?
Még az aranyos annyira nem is de a cuki az tényleg csajos szerintem...mondjuk a szövegkörnyezettõl is függ
lehet aranyos egy férfi....ha a belsö tulajdonságait veszed észre. de tudom a mai világban ilyen nincs, csak a külsö a lényeg.... L22
azért mert egy férfi ne legyen "cuki" blá egy férfi legyen erõs szenvedélyes nézzen ki jól legyen jó kiállású, vagy sármos de ne cuki. Ez olyan mint hogy mit vettél fel? alsógatyát vagy bugyikát? hát bazz... PFFF F/22
Hát ha egy kisfiúra mondja, aki még nagyon pici és azért aranyos, azt még megértem. De ha egy vele egykorúra, az valahogy eléggé furcsán jön ki.
A kérdező hozzászólása: azt hogy milyen ruhát adsz a gyerekedre, az tényleg a társadalom elvárása. szeretheti egy fiú is a rózsaszínt, ettõl még nem lesz meleg, és szeretheti egy lány is a kéket, ettõl még nem lesz leszbikus. én személy szerint a narancsot szeretem:) és sem a kéket, sem a rózsaszínt nem szerettem gyerekként:) ennyi.
A kés nem villa, és a kanál nem kés. Az ember mikor babája van, nem véletlenül öltözteti a fiút kékbe, a lányt rózsaszínbe.
És? Újabban a nagy macsók közt is divat puszival köszönni, pedig kölökkoromban még bu­zisnak számított volna. Továbbra sem értem mi alapján döntöd el hogy jó vagy rossz az aktuálisan elfogadott viselkedésminta. Nyilván nem társadalmi nyomásra, és állítólag nem is nemi beállítottságod miatt, akkor mi? És továbbra sem értem mi miatt tartanék egy férfit/fiút aranyosnak. Definiáld kérlek ezt az aranyos fiú dolgot, vagy mutass képet róla.
hülyék az emberek
A kérdező hozzászólása: 77% a lányok mégis használják. gondolom, mert a társadalom ahhoz is másként áll ha 2 lány megfogja egymás kezét az utcán, mert közeli barátok. viszont ha 2 fiú teszi ugyan ezt, az már rögtön homokos....
A kérdező hozzászólása: ez igaz, de az aranyos, az nem biztos hogy pont arra vonatkozik, hogy annyira jóképü valaki. kérdés az is, mit nevezünk jóképünek:D
De miért mondanék ilyet egy másik fiúra? Szerintem te valamit félreértesz, egyszerûen nem találok aranyosnak/cukinak egy férfit. Ha valaki igen, arról számomra teljesen logikus feltételezni hogy kissé máshogy áll a dolokhoz. Mi köze ennek holmi "rossz nevelés"-hez? Egyáltalán milyen alapon rossz, vagy jó az egyik, vagy a másik?
egy férfi lehet jóképû, és ezt nõkre ritkán használják :) vigasztaljon ez
ha nem feledkezek meg egy évfordulóról, születésnapról, akkor én meg szoktam kapni a barátnõmtõl, hogy aranyos vagyok :)

Mit gondoltok erről? A volt pasim megmondta a legjobb b. nőmnek hogy találkozzanak de csak ők ketten a fiu nem ment el es a fiu baratja nekem megmondta hogy csak atbassza itet, de a lany azt mondja nem szereti a fiut.

haudik vagy igazat mond?? értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!

Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!
A kérdező hozzászólása: de miért baszta volna at a volt pasim a b.nomet??
És mi a garancia arra, hogy a az igazságot hallottad? Hogy minden úgy történt, ahogy elmesélték neked?! Még azt is el lehet képzelni, hogy az a bizonyos "barát" aki neked ezt mesélte, arra kíváncsi, hogy te ezt a hírt hogyan reagálod le. Sõt! Mi van, ha pont a volt pasid terjeszti ezt magáról, hogy lássa, te hogyan reagálsz erre. Nekem kicsit "kavarás szaga" van ennek az információnak, és pont ezért írtam tanácsként, hogy nem foglalkozz az ilyen pletykákkal, értelmetlen.
A kérdező hozzászólása: lehet igazad van...amugy koszi, es midndig bamul a volt pasim meg
A kérdező hozzászólása: hm?

Mit csináljak? A barátnőm szakított a fiújával, és az a fiú most velem akar járni. Nekem is tetszik a fiú, de tudom h a barátnőm még mindig szereti. Azt mondja h nyugodtan járjak vele, de tudom hogy rosszul esne neki.

Legjobb válasz: Akkor mi a kérdésed?:) Mondd meg a srácnak, hogy tetszik neked, de nem akarsz kavarodást, fontos a bnõd is. Amúgy attól is függ, hogy mennyire vagytok jó barátnõk. Nyilván ha a legjobb bnõd, akkor ne tedd...

Akkor mi a kérdésed?:) Mondd meg a srácnak, hogy tetszik neked, de nem akarsz kavarodást, fontos a bnõd is. Amúgy attól is függ, hogy mennyire vagytok jó barátnõk. Nyilván ha a legjobb bnõd, akkor ne tedd...
A kérdező hozzászólása: hát majdnem a legjobb barátnõm, és a fiúba meg már beleszerettem.
A szakítás is rosszul esik neki, de ez nem jelenti, hogy a fiúnak puszta tapintatból vele kellett volna maradnia. Nem lehetünk tekintettel mindenkire.

Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú (mondjuk a buszon) szemezik veletek, de aztán nem csinál semmit? 2. ) Ha mondjuk újra találkoznátok és vonzó, akkor kezdeményeznétek ti?

Legjobb válasz: Én részemröl azt szeretem ha a fiu kezdeményez...:D ezvan...xD Ha akar valamit ak odajön ha nem ak nem xD

Én részemröl azt szeretem ha a fiu kezdeményez...:D ezvan...xD Ha akar valamit ak odajön ha nem ak nem xD
én azt gondolom hogy jó, egyszer elvoltunk úgy látszik komolyabbat nem akar, ennyi..lehet hogy nem találkozunk többet...és nem, nem kezdeményeznék
Rühellném, ha egy fiú kezdeményezne... 17/F
én laza 2 évig bámultam (buszon) nyálcsorgatva egy igazán szép szemû (elég hülyén hangzik de tényleg a szeme miatt bámultam) fiút, de soha nem mentem oda beszélgetni hozzá vagy ilyesmi aztán mint megtudtam barátnõmtõl, egy végzõs srác volt a gimijében, szal valószinûleg nem látom többet a hajnali buszjáraton, de hát ez van és ha nem csinál semmit, akkor azt úgy lehet venni hogy nem akar tõled semmit, szal marad a további nyálcsorgatás kezdeményezni pedig nem, tudom hogy nem a fiú dolga, de kicsit félnék odamenni hogy "sziaa.... *hatásszünet -> elvörösödés -> világgárohanás* xD
Kezdeményezz! Én is így ismerkedtem meg a pasimmal, és nagyon szuper volt... Azóta is emlegetjük!
siman bemutatkozhatsz neki ha azt veszed eszre, hogy meg megvan az a "kontaktus" aztan minden megy magatol.

Azt mondja a fiú, hogy csak szexet akar tőlem, mégis féltékeny volt egy másik fiúra, akivel beszélgetni mentem (azt hitte, hogy szexelni megyünk). Biztos, hogy csak szexet akar tőlem, vagy nem meri bevallani, hogy más érzelmei is vannak felém?

Már lefeküdtünk egymással egyszer buliban, mert részegek voltunk. Sokszor néz engem amikor találkozunk, de csak amikor messzebb vagyunk egymástól. Ha közelebb vagyunk egymáshoz, akkor nem nagyon néz, de ha ránézek, van hogy elkapja a fejét gyorsan, de olyan is volt, hogy mélyen egymás szemébe néztünk. Csomó jele volt/van annak, hogy tetszek neki, féltékeny is volt már párszor nem is egy fiúra. Mit tanácsoltok, mit tegyek? Nem meri felvállalni, hogy érez irántam valamit? Egyáltalán szerintetek érez irántam valamit?

Legjobb válasz: neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!