Találatok a következő kifejezésre: A fiú hogy (5464 db)

Azt mondja a fiú, hogy csak szexet akar tőlem, mégis féltékeny volt egy másik fiúra, akivel beszélgetni mentem (azt hitte, hogy szexelni megyünk). Biztos, hogy csak szexet akar tőlem, vagy nem meri bevallani, hogy más érzelmei is vannak felém?

Már lefeküdtünk egymással egyszer buliban, mert részegek voltunk. Sokszor néz engem amikor találkozunk, de csak amikor messzebb vagyunk egymástól. Ha közelebb vagyunk egymáshoz, akkor nem nagyon néz, de ha ránézek, van hogy elkapja a fejét gyorsan, de olyan is volt, hogy mélyen egymás szemébe néztünk. Csomó jele volt/van annak, hogy tetszek neki, féltékeny is volt már párszor nem is egy fiúra. Mit tanácsoltok, mit tegyek? Nem meri felvállalni, hogy érez irántam valamit? Egyáltalán szerintetek érez irántam valamit?

Legjobb válasz: neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!
Ennél hülyébb kérdés vajon létezik? No komment!
Igen gyakran tévesztik össze az öregasszonyokat férfiakkal.
?????? -.-

Mennyiszer kell egy fiúnak kezdeményezni egy lánynál, mire a lány hajlandó beszédbe elegyedni és megbízni annyira a fiúban, hogy magánjelegű dolgokat is megosszon a fiúval és a fiú is vele?

A nagy általánosságok,régen is ennyire nehezek voltak,mint manapság?

Legjobb válasz: nem mindenkinél nehéz :D de jahh...ha normális csajt akarsz azért dolgozni kell nem keveset...a ribancnak elég pár nap

nem mindenkinél nehéz :D de jahh...ha normális csajt akarsz azért dolgozni kell nem keveset...a ribancnak elég pár nap
A fiú külsejétõl függ.
Beszédbe elegyedéshez egyszer kell kezdeményezni, de hogy megnyíljon neked egy lány, az attól is függ, hogy milyen személyiségû a lány. Azért a lányért meg tényleg teperni kell, aki nem szeretné, hogy kihasználják, mert nem adja könnyen ki magát.

Fiuk! Szerintetek ha egy lany megmondja a fiunak, hogy mit erez; probalkozzon tovabb a csaj, vagy inkabb haggya a tobbit a fiura?

Legjobb válasz: hát ha te nem veszed észre,hogy a fiut érdekli a dolog akkor vagy beszari a fiu vagy nem tudja hogy döntsön.várjál kicsit vele ne siessd el majd kialakul:)

hát ha te nem veszed észre, hogy a fiut érdekli a dolog akkor vagy beszari a fiu vagy nem tudja hogy döntsön.várjál kicsit vele ne siessd el majd kialakul:)
A kérdező hozzászólása: De mennyi ideig erdemes varni? Hetekig, honapokig?
Ha szerencséd van akkor igen.
Vagy naiv vagy, vagy pedig tényleg dugni jár.
valószínû, egyébként meg egoista paraszt. szerintem :) tedd te is féltékennyé, ha csak a saját önzõ dolgairól tud beszélni továbbra is, akkor csak egy bunkó, ha meg te érdekled (gondolok én olyanra hogy nemtom azt mondja hogy biztos jó ötlet-e, meg érdekli h kivel mész meg hasonlók) akkor csak féltékennyé akar tenni :D

Szerintetek megmondjam a fiúnak, hogy szeretem vagy egyátalán hogyan közelítsek?

Van egy srác és teljesen elcsavarta a fejem!Szeretem, de csak 4-5 naponta találkozunk...sajna...és akkor is csak néha beszélünk, inkább együtt bulizunk.Kb. fél éve ismerem, de eddig még különösebben nem nyomultam, de múltkor egyik buliban táncoltam Vele.Nagyon jól éreztem magam és most nem tudom, hogy elhívjam sétálni és mondjam meg, hogy szeretem...habár ez elég közvetlen lenne és nem tudom mit szólna.:S Szerintetek mit csináljak?L/15 F/20

Legjobb válasz: 15 évesen minek neked 20 éves fiú?

15 évesen minek neked 20 éves fiú?
A kérdező hozzászólása: hogyhogy minek??mert szeretem o.O
figyelj nekem 1x akarták kicsavarni a nyakam de nem bírtam? voltál már kórházba h visszategyék?nem nehéz úgy gépelni h nem látod mit írsz?
Szia! Szerintem hagyd h õ cselekedjen, ha akar valamit, az úygis kiderül. Van egy dolog amit jobb ha megtanulsz. Egy pasit azzal lehet a legjobban elijeszteni magadtól ha megmondod neki h szereted. Én nem tenném, légy türelmes...Majd alakul a dolog magától, nem a te dolgod megtenni az elsõ lépést... Ui.: Vigyázz! Barátságból sokszor lesz szerelem, de szerelembõl barátság soha! Márlegelj, h mi a fontosabb... :(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod!
Nyugodtan hívd el õt sétálni és beszélgess sokat vele. Valószínû, hogy a buliban (diszkóban) csak keveset tudtok értekezni és csak a külsõt látjátok. NE mond azt neki, hogy szereted! Ezzel azonnal egy megszerezhetõ lány benyomását kelted és már nem is leszel annyira érdekes számára. Max akkor lesz ez számára vonzó, ha õ is szerelmes. A séta végén elmondhatod, hogy kedveled vagy máskor is találkozná vele, de az érzelmekrõl ráérsz akkor beszélni, ha jobban megismerted esetleg csókolóztatok, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a 12:35-ös és a 01:20-as válaszát!!sokat segítettetek! :)
A kérdező hozzászólása: És hogy hivjam el sétálni?Igaz, hogy közel lakunk egymáshoz, de még a telószáma sincs meg...vagy ha valahonnan meg is szerzem, és irok neki egy üzit akkor mit mondjak neki ha megkérdezi hogy miért hivtam ki sétálni?:S
mert fiú és lány között barátság NINCS
rengeteg dolog miatt lehet ez. velem még nem történt ilyen, de pár exem mesélt a pasijáról és olyanokat mondtak, hogy a srác egész nap gépezett mondjuk, vagy pedig pacsker lett a srácból, nem volt határozott, azt meg gyûlölik a nõk és ezért léptek le.
A kérdező hozzászólása: mhhhh érdekes azért hogy egyik nap még szeretünk másik nap meg már utáljuk azt akit szeretünk . Mondjuk velem szakított a barátnõm mert azt mondta már nem szeret és túl messze is voltunk egymástól de még is utál pedig nem zaklattam semmi olyat nem tettem vagy mondtam ami sértõ lett volna :D
Én nem tartom a kapcsolatot az ex pasimmal, de nem a szívem csücske, nem mondom, h utálom, de nagyot csalódtam benne, mert pénzt lopott apumtól. Szóval ezek után még volt képe keresni engem .....
mert nem szeret. nem volt õszinte. ért egy ideje a dolog, és most döntött

A barátnőm 17 éves nemrég egy helyen megismerkedett egy fiúval még én nem volt ott. Azóta msn beszélgetnek tegnap míg elment írt neki a fiú hogy mizu picim meg ilyenek megkérdeztem hogy most ez mi is lenne erre hogy csak barátkoznak?

Szerintetek mit tegyek most?

Legjobb válasz: Fogd meg a barátnõdet (a hajánál fogva) vágd be a sarokba és addig rugdosd amíg mozog. Aztán ha jön ilyen maszlaggal, hogy: "de csak rám írt, meg csak barát" meg hasonló sablon dumák akkor fogod és lefejeled, ahogy egy igazi férfi teszi ezt ilyenkor. Utána autóba ülsz, magad mellé veszed barátnõdet elviszed a fiúhoz, akivel "beszélget" és megmondod neki, hogy ha nem karmolja szét a kis köcsögöt itt és most, akkor az elõzõ verés megismétlõdik. Még 2*. Aztán hazamentek beraksz valami filmet és szeretkeztek egyet. Ha ez a megoldás nem tetszik vagy túl agresszív, akkor meg azt tudom tanácsolni, hogy beszéld meg ezt a dolgot a barátnõddel. Vagy köttesd ki a netet. :P

Fogd meg a barátnõdet (a hajánál fogva) vágd be a sarokba és addig rugdosd amíg mozog. Aztán ha jön ilyen maszlaggal, hogy: "de csak rám írt, meg csak barát" meg hasonló sablon dumák akkor fogod és lefejeled, ahogy egy igazi férfi teszi ezt ilyenkor. Utána autóba ülsz, magad mellé veszed barátnõdet elviszed a fiúhoz, akivel "beszélget" és megmondod neki, hogy ha nem karmolja szét a kis köcsögöt itt és most, akkor az elõzõ verés megismétlõdik. Még 2*. Aztán hazamentek beraksz valami filmet és szeretkeztek egyet. Ha ez a megoldás nem tetszik vagy túl agresszív, akkor meg azt tudom tanácsolni, hogy beszéld meg ezt a dolgot a barátnõddel. Vagy köttesd ki a netet. :P
aha picim én meg Sharon Stone vagyokXD Nem kell itt félténykedni lebukott és kész. Szerinted hánny lány fogja rá, hogy csak barát?:) Nem feltétlen történt köztük valami, de a picim se baráti csevegés:)
eloszor csak baratkoznak ismerkednek ez termeszetes aztan meg egyre tobbet talalkoznak elkezd hanyagolni teged csokoloznak titkos randira jarnak lefekszenek szexelnek te meg ott maradsz egyedul a csajod mar masik sraccal van keress magadnak masik baratnot
ne buktasd le! beszélgess vele, mintha õ lennél. vagy már késõ?
Ennek a kapcsolatnak GATYA!!!!
Ilyen tûzveszélyes a srác?
"barátnõ"
Lassan.
hány évesek a delikvensek, hogy ez még égõ??
A kérdező hozzászólása: Figyeljetek, ha nincs értelmes válasz akkor legyetek szívesek ne kommentelni.
mert, szerinted lehet erre a kérdésre válasz? megsúgom: NEM. ezek a dolgok túl bonyolultak egy netes válaszhoz, az egyetlen értelmes válasz az, legyen önmaga.
Ha a fiu tudomást szerzett róla és érdekli a dolog akkor jelezni fogja, ha nem akkor hadjátok az egészet.

Lányok. Szerintetek legtöbbször többet ér az, hogy a fiú hogyan viselkedik, minthogy mennyire szép?

Egy lány ismerősömtől hallottam. Õ úgy fogalmazott, hogy kevés az a fiú, aki teljese mértékbe megfelel a lányoknak (szóval, hogy annyira szép lenne) és inkább az átlagos kinézetelű pasik jönnek be nekik, akik egy adott módon viselkednek. (,,megbízhatatlanok", ő így fogalmazott)

Legjobb válasz: Szerintem igen. Fontos, hogy hogyan viselkedik egy fiú. Lehet akámennyire szép, ha bunkó, megbízhatatlan stb. De lehet átlagos külsejû, vagy akár nagy orrú stb, de megnyerõ a humora, vagy bármely tulajdonsága még lehet szebbnek is látja az ember lelke. Úgyhogy éljenek az átlagos pasik!

Szerintem igen. Fontos, hogy hogyan viselkedik egy fiú. Lehet akámennyire szép, ha bunkó, megbízhatatlan stb. De lehet átlagos külsejû, vagy akár nagy orrú stb, de megnyerõ a humora, vagy bármely tulajdonsága még lehet szebbnek is látja az ember lelke. Úgyhogy éljenek az átlagos pasik!
A kérdező hozzászólása: A lány, akivel beszéltem, azokat részesíti elõnyben, akik megbízhatatlanok. Meg szerinte a többi lány is így van ezzel. Miért lehet ez?! Ha valaki megbízhatatlan, akkor az pl hamarabb otthagyja, vagy ilyesmi.
Ez lánytól is függ. Én normális lánynak tartom magam, tehát nekem a sármos stílus megnyerõbb, minthogy valakinek milyen helyes a pofija? Persze megnézem én is, de nem mérvadó. Volt olyan srác, aki kifejezetten nem is tetszett, de egyszerûen elolvadtam a stílusától, annyira értett a nõk nyelvén. Persze egy pénszóher kis plázaribinek az lesz a fontos, hogy elég cukorpofa legyen a pasija, de gondolom te nem ilyet akarsz. Szóval csak a kisugárzásra koncentrálj és elég annyi. :) 20L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!