Találatok a következő kifejezésre: A fiú csomót (32 db)

Két törpenyuszim van. Egy lány és egy fiú. A lány mostanában állandóan bántja a fiút, csomókba kitépi a szőrét, Mit lehetne kezdeni vele, vagy hogy miért csinálhatja?

A fiút később kaptam, eleinte gondolom a területét védte, meg is verte szegényt, de most már egy csomószor jól el vannak együtt, aztán a kiscsaj bekattan és elkezdi üldözni a másikat.

Legjobb válasz: A nõstény nem gonosz, hanem védi a területét. Valószínûleg már vemhes, azért kattant be.

6-os válaszoló remekül megfogalmazta.
A nõstény nem gonosz, hanem védi a területét. Valószínûleg már vemhes, azért kattant be.
Remek, szaporítsd csak õket. Remélem azzal tisztában vagy, hogy a nõstény 8-12 hónapos kora között kell, hogy világra hozza az elsõ almot, viszont a bak már kb. 4 hónapos korától be tudja fedezni. Legalább rakd külön õket addig is. Mit fogsz csinálni a kisnyuszikkal? Keresel nekik gazdit? Tudod milyen nehéz felelõs gazdikat találni? Vagy egyáltalán miért csinálod? Csak azért, hogy megtapasztalhassa a nõstény az anyaság örömeit? Mert ez egy nagy tévhit, semmilyen örömöt nem okoz neki, ez náluk ÖSZTÖN, nem több. Semmi baja nem lesz, ha mindkettõt ivartalaníttatod anélkül, hogy lettek volna kicsik, sõt még jobbat is teszel vele.
Elég kicsik?????? És nyulakat akarsz????? A túl fiatalon vemhes nyuszi nagyon nagy valószínûséggel halott kisnyulakat fog szülni, és akkor örülhetsz, ha bele nem hal a szülésbe. Állatkínzó vagy! Felelõtlen!!!!
A kérdező hozzászólása: volt már kisnyulam egyébként, tényleg nem azt mondtam hogy semmit se értek hozzájuk, és nem is azt hogy fogalmam sincs egy nyúl természetét illetõen. Nemértem miért kell egybõl így reagálni. Egyébként egyformák és iszonyatosan gyönyörûek. Eddig akárki látta õket el volt ájulva(L)
A kérdező hozzászólása: Úgy hogy mikor itthon vagyok kiengedem õket, persze most hogy bántja nem egyszerre engedem ki õket, de nem szeretném hogy ez az állapot fennmaradjon, ezért is kértem segítséget. segítséget és nem oltogatást.. egyébként egy belga oriásnyulat szeretnék keresztezni egy holland törpenyuszival hogy megnézzem hogy néz ki egy genetikai selejt alapvetõ fogproblémákkal...a nõstény a belga...nem értem mi lehet a baj
Ha külön lennének tartva, hogyan tépheti a nõstény a fiú szõrét? Érdekes.
Azt csinálsz, amit akarsz, a te dolgod. De mielõtt szaporítani kezded a nyuszikat, legalább annyi fáradtságot vegyél, hogy tövirõl-hegyire megismered az állatokat, a viselkedésüket, mivel jár egy alom, milyen teendõid vannak stb. stb. Legalább némi felelõsség szoruljon beléd. Nyugtass meg, hogy nem két külön fajtájú nyuszit akarsz szaporítani.
A kérdező hozzászólása: Ja és hogy miért akarok kisnyuszikat? arra nem gondoltál hogy szeretek foglalkozni velük, van rá pénzem és elõre odaigértem õket? nem azt mondtam hogy 300at szeretnék, de nemértem mi kifogásotok van az újszülött nyuszik ellen. Ja és külön vannak természetesen, tekintve hogy nem szeretném hogy szétszedjék egymást.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12:29es, egyrászt egy idióta vagy, én minden vagyok csak nem állatkínzó. Másrész azért van ez az oldal hogy kérdezzek, és aki tud segíteni válaszoljon, nem azért hogy se*fej nyomorékok oltogatását hallgassam. Azoknak akik normális válaszokat írtak köszönöm, de nem vemhes. Volt már nyulam nagyapám tanyészti is, feltûnne ha vemhes lenne. És a többi nem is volt ilyen. Egyébkánt igenis gonosz. és legalább olyan okos és ravasz mint egy macska. Ez csodanyuszi:D imádom, de páldául direkt az ellenkezõjét csinálja annak amit kérünk tõle. egyébként az is lehet hogy csak féltékeny a másikra.
biztos hogy nem azonos nemûek???
A kérdező hozzászólása: egyébként most például békésen összebújva ülnek az asztal alatt. De eltelik 10 perc és újra elkezdi üldözni.
A kérdező hozzászólása: tuti h nem egynemûek, már megnézettem 3 helyen mert énis attól tartottam. Szerintem Pihike(így hívják) gonosz. De tényleg! Imádom de akkor is gonosz. Egyébként szeretnék pár kis nyuszit, legalább egyszer aztán ivartalanítom õket, de még elég kicsik. És nemtudom hogy lehetne kisnyuszim mikor a másik retteg tõle:S
Na ez az, biztos, hogy nem egynemûek? Az egyik bak nyuszimat én is lánynak vettem, hónapokkal utána derült csak ki, hogy bak. Nézd meg. Amúgy ivartalaníttasd õket és nem fognak verekedni, plusz megúszol rengeteg kisnyuszit és az azokkal járó kiadásokat, plusz a nyuszik is tovább fognak élni.
A kérdező hozzászólása: Na jó, bocsánat hogy bunkó voltam, csak nem tetszik a feltételezés miszerint teljesen hülye vagyok, de átgondoltam , és mivel úgy véltem jobb tényleg utána érdeklõdni elhívtam ismerõsömet, aki házinyulakat tenyészt, hogy nézze meg nem vemhes-e. Õ is azt mondta hogy nem vemhes miután megnépzte jó alaposan a pociját meg minden. Nincs semmi bajuk.

A fiú megölel, csomót beszélgetünk, rólam mesél az osztálytársainak. Mi a fenet akar tolem?

Sziasztok!Hat egy eleg fiatal lany vagyok mondjuk ugy 14 even alauli,van egy fiu akit mindg ismertem es beszelgettunk viszont most szunetbe odajon hozzam megolel csomot beszelgetunk rolam mesel az osztalytarsainak es az osztalytarsai kiabaljak hogy csokoljon meg oke ez minden oke csak hogy nekem nem tetszik es meg van egy nagy problemea joval idosebb nalam kb 6 evvel de meg nem mondott semmit hogy akar velem jarni nem tudom szerintetek mit akarhat?

Legjobb válasz: Szija Bitti járni akar veled..:D mondmeg neki h nekednem jõnbe és kécc...:D

Szija Bitti járni akar veled..:D mondmeg neki h nekednem jõnbe és kécc...:D
Járni akar veled. De nyugodtan mond meg neki, hogy nem akarsz tõle többet, mint barátság. Ne menj bele semmi olyanba, amit te nem akarsz!
Javaslom, ezt a kérdést tedd fel neki is, hasonlóan, ahogy ide leírtad! Azt hiszem, ez a legegyszerûbb megoldás... :)
Egyszerûen ha komolyra fordulna a dolog mondd meg neki, hogy te fiatalnak érzed magad egy kapcsolathoz, és különben is a szerelem múlandó a barátság örök... Ha nem mersz vele beszélni nincs jobb ötletem.
A kérdező hozzászólása: Majd elfelejtettem olyan kozel jon hozzam es ugy nez ram mind ha le akarna smarolni SEGITSETEK!
A kérdező hozzászólása: nemtudom mar tenyleg mar tetszk is ooooo irjatok meg
Abba a srácba, aki elvileg neked nem tetszik? :O Érdekes sztori... de mesélj :D
A kérdező hozzászólása: aszt hiszem kezdek belezugni.....
helyedbe többször mondogatnám neki, h milyen jó h haverok vagytok:o))) mindig kilépnék ha közelebb akar lépni hozzám, meg ilyenek...sõt egyenesen közbe más pasikat bámulnék, és mondanám, de helyes sráácc....
Egyértelmû hogy járni akar veled, csak túl fiatal vagy s tapasztalatlan hogy tudd mi miért s hogyan van!Nem tudod még kezelni a dolgokat!De majd megtanulod idõvel...Sok tapasztalatot fogsz majd még szerezni még az életben.Annyit hogy már azt is tudni fogod hogy mit akar a pasi ha már rád néz vagy szól, mond valamit... Ha nem tetszik a srác, beszélj vele komolyan s mond meg hogy ne haragudjon de csak haver akarsz vele lenni semmi több...
A kérdező hozzászólása: OOOO en felek neki megmondani!Adjatok mar tanacsokat , es az elozoket is koszonom!
Hût elõször is tisztáznod kell MAGADBAN, hogy akkor tetszik vagy nem. Csak utána tudsz dönteni a folytatásról. Tudom, hogy mondani könnyû, megtenni nehéz, de én is voltam olyan helyzetben, hogy döntenem kellett. És ez az élet. :) Vannak ennél sokkal bonyolultabb dolgok is. Az elõzõ válaszadó
Luk az luk csak a keret más tudod. A legtöbb fiúnak elég ha van luk és a többi nem számít, ezért van szinte minden csajnak pasia.....
A lányok nem értékesebbek, csak náluk van a dimenziókapu amin át érdekes dolgok jönnek mennek.
Ez hülyeség, csak azt veszed észre, amit akarsz. Általában nekem is van nõm, pedíg nem vagyok egy szép ember.
Mármint én?
én pont fordítva látom... :P
Harmadik vagyok, nem, a kérdezõ honnan szedte...
Ti fiúk egyre szebbek vagytok és egyre többen vagytok. Ez az oka. Evolúció. Hamarosan háromszor annyi fiú lesz mint lány és sokkal szebbek lesznek. Ha eljön ez a kor, minden csúnya lány háremet fog tartani szép fiúkból. A csúnya fiúk másra nem lesznek jók, mint hogy a bányákban dolgozzanak. Én szóltam!
hát de ez teljesen igy van, ahogy mondja a kérdezõ. egy átlag külsejü lány válogathat a fiuk közül, viszont egy átlag külsejü fiu semmire nem jut, mert nem elég az átlag külseje. A lányok elvárják, hogy a fiunak élete legyen, tök alap elvárás pl a humor. Bele se gondolnak, hogy nem mindenkinek annyira nagy parádé az élete, mint a lányoknak.
Megint egy "csúnya" kérdés...
Ekkora baromságot honnan szedtél? :D
Sajnos a fiatal korosztályokban pasitöbblet van, ezért egy csomó átlagos külsejû fiatal pasinak egyszerûen nem jut nõ. Ezért van az is, hogy több a homokos srác, mint a lezbi nõ, és pl. ezért van sok fiatal pasinak 30-40 éves szeretõje.
Most, hogy mondod! Hallod, nekem is feltûnt!!! Viszont pontosítanék. Csak azoknak az átlagos külsejû fiúknak nincs párja, akik itt gyakorin ezzel kapcsolatban tesznek fel kérdéseket és nyavajognak ;) Az pedig evidens, hogy az átlagos lányok értékesebbek, most komolyan azt hitted, hogy nem így van? Szegénykém. Törõdj bele, hogy minden csúnya lánynak lesz/van párja, ugyanez viszont sosem fog csúnya fiúkra vonatkozni!! Mindjárt könny szökik a szemembe...
Szalonta gyerek, te annyira primitív vagy, hogy rossz rád nézni...
"Sajnos a fiatal korosztályokban pasitöbblet van, ezért egy csomó átlagos külsejû fiatal pasinak egyszerûen nem jut nõ. Ezért van az is, hogy több a homokos srác, mint a lezbi nõ, és pl. ezért van sok fiatal pasinak 30-40 éves szeretõje." Csak részben igaz. NÉMILEG tényleg több a fiú a fiatalok között. De vannak, bizony "magányos" lányok is. Csak õk "láthatatlanok". Tényleg, tanulnak, elfoglalják magukat, nem nyafognak. Nem fogják fel tragédiának. Például itt nem egyszer olvastam, hogy 25 év körüli srác már az öngyilkosságon gondolkozik, mert MÉG nem volt barátnõje (csaja). Egy hasonló korú lányból ki nem néznék ilyet ellenkezõ esetben! Másik: melegek minden korban voltak! A fiúk a túlfûtött szexualitás miatt enyhén "bi"-vé válhatnak, legvégsõbb esetben, de minimális az összefüggés. És ideiglenes, általában. (Lásd börtönök, stb). A leszbi nõ valóban kevesebb, bocs Lilla. :D Fiatal fiúk pedig nem azért kavarnak náluk kissé idõsebb csajokkal, mert nem jut nekik más. Ezek a srácok általában pont helyesek, és kapnának "kislányt" is!
idõt álló, komoly gondolatok: "Eleve több nõ van, mint férfi, viszont a fiatal korosztályokban épp fordítva, ez mintegy indukálja a gerontofil vonzalmakat. Másrészt van egy statisztikám, hogy a nõk 15%-a szabad préda, másrészt kell egy olyan egyenletrendszer is, amelyikben a jó nõket a jó pasikhoz, az átlagosakat az átlagosokhoz, a bénákat pedig a bénákhoz soroljuk be. Tudom, jóval összetettebb a kérdés, de általában az van, hogy a kapcsolatokban mind a két fél egyenlõen profitál. Vagyis ha 15% szabad nõ is van, akkor is csak 5-5-5% esélyem van, attól függõen, h. menõ, átl., v. nyomi-e vagyok. Ugyanakkor a jó nõk kelendõek, ott kell egy ilyen lenyúlási faktor is, míg a béna nõkért nincs nagy tolongás, ott viszont én dobbantok, ha akad vmi jobb lehetõség, vagyis akkor ezt is kezelni kell. Ugye, szokták mondani, a kapcsolatokban a kémia dönt, lehet, de engem a matematikai, statisztikai oldala érdekel. Egyszóval, a szerelem képletére vagyok kíváncsi."
Igen, az is igaz, hogy a lányok akár 25-30-35 éves korukig eléldegélnek tök egyedül, mintsemhogy összeálljanak valakire, akire "nincs szükségük". És náluk a szexvágy se olyan, hogy "márpedig kell egy élõ valaki hozzá!"- simán megoldják masztival, stb. Így teremtette a Jóisten, a nõk mindig is jobban megvoltak egyedül, ez van, idõs korban is jobban "feltalálja" magát egy nõ, ha õ marad hátra, ezt már az öregek is mondták. A férfi még akkor is "elanyátlanodik". Mindegy, nem ez a lényeg. Humor? A GYK-s panaszkodó fiúk elég "humorosak" néha, gyakran azt hiszem, szándékosan viccelnek, olyan hajmeresztõ....
Ez igen! Keményen megy a harc a nõkért, úgy látom, szép, csúnya, átlagos, mindegy, csak nõ legyen. Ma már képletek segítségével! :D
# 14 Én a te helyedben már rég k.urváznék, mert biztos nem bírnám ennyi ideig, 20 f vagyok és csóró mert olyan helyre születtem ahol nincs pénz és ez miatt nincs barátnõm, így megyek k.urvázni én is amint találok magamnak munkát...... Ez a legjobb megoldás ha nincsenek kilátásokra a jövõben egy normális lányra......

A barátnőm tegnap 6 fiúval ment el bulizni! Megkérdeztem, hogy mi volt, erre ő:"Csak tapiztak, meg táncoltam egy csomó fiúval, másra nem emléxem"! 8 hónapos kapcsolat, bármit megtennék érte! Kérlek segítsetek?

Legjobb válasz: beszéld meg vele, hogy miért nem veszi komolyan a kapcsolatotokat... jobb tisztázni még ilyenkor, mithogyha évek múlva kapnál a fejedhez, hogy rossz nõt választottál, mert tesz rád magasról...ne legyen így, nem kívánom... Kérdezd meg tõle, neki hogy esne fordított esetben egy ilyen...ha mondjuk te mennél el bulizni egy csomó csajjal, tapiznád õket, aztán nem emlékeznél a többire...talán elgondolkodik, ha meg nem, akkor nem is szeret! Ha nem változik meg a beszélgetés után, ne pazarold el magad egy ilyen rib...cra,már bocs a kifejezésért... (és a félreértések elkerülése végett: lány vagyok)

beszéld meg vele, hogy miért nem veszi komolyan a kapcsolatotokat... jobb tisztázni még ilyenkor, mithogyha évek múlva kapnál a fejedhez, hogy rossz nõt választottál, mert tesz rád magasról...ne legyen így, nem kívánom... Kérdezd meg tõle, neki hogy esne fordított esetben egy ilyen...ha mondjuk te mennél el bulizni egy csomó csajjal, tapiznád õket, aztán nem emlékeznél a többire...talán elgondolkodik, ha meg nem, akkor nem is szeret! Ha nem változik meg a beszélgetés után, ne pazarold el magad egy ilyen rib...cra, már bocs a kifejezésért... (és a félreértések elkerülése végett: lány vagyok)
Szia! Bocsi, de én ezért a lányért a helyedben nem tennék meg bármit (konkrétan semmit), nyilvánvalóan megcsalt. Mi az, hogy nem emlékszik? Ezt ugye Te sem hitted el...
Tegyük fel, hogy nem emlékszik másra, mert esetleg bepiált. Lehet, hogy megcsalt, akkor nem sokat számíthatott neki az a 8 hónap..
Hát....utolsó vagyok. Úgy érzem, eléggé össze vagy zavarodva. Szépen ülj le, nyugodj meg. Csinálj számadást: mindent megér Neked ez a kapcsolat, illetve a lány? Azt is elviselnéd, ha kiderülnének ilyen-olyan dolgok róla? Másodsorban érdemes elbeszélgetni a lányzóval. Ha azt látja ugyanis, hogy neki mindent szabad, megsokasodnak ezek a bulik. Mondd el neki, hogy ez fájt, nem kell hogy beszámoljon az idejérõl, de azért jó lett volna, ha tudod, merre jár. És beszélnetek kellene arról is, kinek mennyire fontos ez a kapcsolat. NE hagyd, hogy hülyét csináljanak belõled!!!Legyen tartásod.
De õ téged nem, és dobni akar, nem véletlen mesélte ezt el neked. Ne küzdj tovább, felesleges, már döntött, és most a tudomásodra hozta.
Az utolsó válaszolónak van igaza - sajnos.
Te miért nem mentél vele bulizni??
Konkrétan miben kéred a segítséget?
Vége, ezt buktad, ez a csaj semmibe sem vesz téged, dobd, és tedd magad túl rajta. Nem számítottál neki sokat. Ha egyszer megtette, többször is megfogja, és tovább el fog menni.
A kérdező hozzászólása: Kitalálni valamit, hogy mit tegyek?Mit mondjak neki!Hogyan legyen tovább?! Nagyon Szeretem :'(
A kérdező hozzászólása: Mert Berényben aludt az unokatestvérénél és csak ma tudtam meg, hogy elment!Kérlek segíccsetek kitalálni valamit!
Én csak azt szeretném hozzàfüzni, hogy még ha bulizni mentem volna a pasim nélkül, és tapiztak volnamàs férfiak , akàr sok alkoholfogyasztàsom miatt, akkor sem mondtam volna a baràtom szemébe csak igy félvàllrol, hogy tapiztak stb.... Ha szeretem, akkor inkàbb tagadom, és megtanulom, hogy nem iszom magam halàlra egy diszkoban a pasim nélkül, vagy elnézöst kérek, és megbànoan elmesélek neki mindent. De ahogy a te baràtnöd kifejezte magàt, az olyan volt mintha egy haverjànak mondta volna a dolgokat, és nem a nagy Ö -nek. Szerintem ne tegyél semmit. Ilyen làny van elég, de ezek közül még egy se érett meg a komoly kapcsolatra. Szerintem ideje szakitani. Mög ha most szereted is. Idövel könnyebb lesz!Söt

12 éves FIÚ vagyok, és van egy csomó a jobb mellemben, nyomásra érzékeny. Ez normális?

Kérdés addott, minél hamarabb válaszokat, köszi!

Legjobb válasz: Most mit ijesztgeted? Nekem is volt ilyen mint minden fiunak.érsz!örulj neki nekem is volt aztán elmult most 14vok megint visszajott.(bocs mobil)

Most mit ijesztgeted? Nekem is volt ilyen mint minden fiunak.érsz!örulj neki nekem is volt aztán elmult most 14vok megint visszajott.(bocs mobil)
Nincsmit ne idegeskedj hozzátartozik a fejlõdésünkhöz.
Normális választ akartál megkaptad, felsoroltam a két lehetõséget, az elsõ normális, a másikra lehet esélyed. Nem kell egybõl semmisnek venni a mondandómat ha nem tudod mirõl van szó, a másik válaszoló az elõbbi volt. Google-n írd be külön a kettõt, ennyire ne legyél lusta.
vizesborogatás kell rá és ha ezt csinálod pár napid akk elmúlik (tapasztalat :D)
Pubertáskori hormonzavar.. elmúlik vagy nem. Ha nem akkor gynecomastia
A kérdező hozzászólása: Köszi, eddig aludni nemtudtam, annyira nemtudtam hogy mosst mivan?! xD Most megnyugtattál. Az elsõ válaszoló válaszából meg kb annyit rétettem, hogy "elmúlik vagy nem. Ha nem akkor" a többi számomra érthetetlen volt :D:D . Köszi, megnyugtattál. Megy a pont.
A kérdező hozzászólása: Nem vettem semmibe, adtam is pontot.. Utána meg rákerestem, attól hogy aztírom, hogy nem értem, nem juelenti, hogy nem olvastam utána.

Mi ez az új õrület, hogy egy csomó lány azt csiripeli, hogy egy fiún az elsõ amit megnéz az a cipõje? ! Meg mikor lett a helyesírás ilyen fontos kérdés?

Te jó isten... ez már az a kategória amikor kitalálnak minél jobbnak hangzó baromságot, hogy felfigyeljen rájuk valaki?

Legjobb válasz: fiún? :D

fiún? :D
Nyomorult vagy kérdezõ még neked áll feljebb és még ennyit sem tudsz hogy a cipõ az ápoltságnak a jele. Hát gratulálok hozzád azt hitted hogy majd most jól meg mondod és befürödtél ilyen nyomit hogy ennyit sem tud de azért osztaná az észt istenkém.
Szóval, ha valakinek nincs pénze új cipõre és a jó öreg kijárt csukába van akkor már igénytelen? Persze ilyenre nem is gondolnak az emberek. Ezek olyan idióta dolgok hogy néha csak fogom a fejem....cipõ alapján itélkezni..
Kedves #15 a koztarsasag teren sem egyszeru.#13
Cipõ 3-4 ezerbõl már lehet venni cipõt ha nem is sokáig bírja de cipõ. És igen akinek nem telik rá meg kopott de 3-4 ezer forintot csak rá tud fordítani de ha meg nem akkor gondolom azért mert szívja azt a genyó cigit meg el issza mint hogy cipõt vegyen húzza le magát az ilyen.
A kérdező hozzászólása: ma 23:35 de amúgy innen látszik, hogy értelmetlen vagy (buta). Az ápoltság jele az, ha fürdik egy ember és a ruhája is ápolt (rendszeresen mossa, vasalja). Ha jó illata van valakinek az számomra ápolt. És kb leszarom, hogy milyen cipõ vagy ruha van rajta. De nálad az ápoltság akkor a cipõt jelenti. Remélem azt szoktad akkor szaglászni otthon nem mondjuk a párod illatát.
A kérdező hozzászólása: ma 23:29 Hogy a Jóisten miért nem áldott meg engem olyan logikával mint ami neked van?! mivel nincs eszed, nincs logikád sem ha egy hete süt a nap jó idõ van és valaki sáros cipõvel leszólít kicsit megrezzen a szemem hogy egy hét alatt nem képes két mozdulatot tenni akkor esélyes hogy még fürdeni sem képes naponta köröm ugyan ez: vágja vagy rágja? ott figyel alatta a fekete retek? stb itt próbálsz igazolást találni az igénytelenségedre? ráfáztál majd leoltanak még páran
22-es még mindig fogyatékos a kérdezõ hiába írsz neki bármit akkor is ki nem áll belõle a hülyesége de akkor minek kérdez. Meg most próbálja valahogy ki magyarázni magát az igénytelenségébõl.
A kérdező hozzászólása: -.-" vagy inkább téged oltanak kicsit? És ki beszélt itt a körömrõl, butuska? Egyszerûen csak sok helyen hallottam ezt egy-két érdekesebb egyedtõl. Ennyi. Se több, se kevesebb. Tedd félre a kombinációs képességedet légyszi. És a cipõt ne felejtsd el letisztítani hátha jön a Mikulás az este... meg ki tudja, ki nézi meg holnap a cipõdet?
22. lány vagyok, naponta fürdök, fogmosás, hajmosás, stb. nem hordom ugyanazt a pólóm/bugyim két egymást követõ nap. a cipõm mégsem fogom naponta lepucolni, sõt, hetente sem. nagyon ritkán, amikor zavaró piszokfolt van rajta, esetleg. de különben nem. sárba lépek, megszárad, homok lesz és lepereg. ennyi. kakiba nem lépek, egyéb meg nem tudom, mi kerülne rá. kicsit poros lesz, azért van.
ez hülyeség h cipõrõl itélik meg a csajok ki milyen ember, most nekem is csak 2 pár utcai cipõm van, meg 2 melós, sajnos már eléggé kopottak de tiszták, nem büdösek, 3-4 ezerért nem fogok 2-3 hónapra cipõt venni, ezek 3 évig birták a strapát, úgyhogy sztem a cipõn inkább azt nézik h mennyire vagy eleresztve anyagilag...
Én inkább veszem fel a picit kopottabb 15-20 ezres cipõimet mintsem vegyek mindig 3-4 ezerért kényelmetlen szarokat. Amelyik nõnek meg ez nem tetszik az pont olyan, aki jobb is ha elkerül :) )
azert nagy rohadekok az emberek, pl segitek vkinek forumon, erre maskor belem all helesiras miatt. sztem ez rohadt szemetseg, en sem mondtam neki h haha de nyomorult vagy meg ezt se tudod en vakon megcsinalom... cipo: sajna tiszta sar az udvar, ennek ellenere, ha saros lessz alt melohelyen rendbekapom. de addig akkor is saros, meg a kutya is ralep neha...
Én kb. az emberek cipõjét nézem meg legutoljára, ha valakit végigvizslatok....a cipõ hamar koszos lesz, nem kell vele foglalkozni, a többi a lényeg......
A kérdező hozzászólása: ma 23:29 Hogy a Jóisten miért nem áldott meg engem olyan logikával mint ami neked van?!
Akkor ezért nem jött össze egyik randim se, mert mindig beleléptem a kutyaszarba a Népligetben. :(
Mert azt nézik meg hogy milyen ápolt és abból kiderül a viselõje is hogy milyen ápolt te nyomorult.
Azt hiszem, az a minimum, hogy valaki tudjon helyesen írni.... nem?
sarba utkozbe, es belelephet valahol?!akkor mar nem is apolt?ki csiripel ilyet?elo a vadaszpuskat!
A kérdező hozzászólása: te szerencsétlen, a cipõje majd megmutatja mi? És ha sáros a cipõje akkor mi van te barom vagy ha kopott?-.-"
A helyesírás igényesebb körökben mindig is fontos kérdés volt. Primitív parasztoknál persze nem.
Tehát, ha egy hajléktalannak adományoznak egy új cipõt, akkor minden nõ elõtte hever?
a helyesírás alap dolog. Ha pedig 2 hónapja nem esett, és még sáros valakinek a cipõje, akkor valószínû nem az igényesség megszemélyesítõje. :)
A cipõje sok mindent elárul: pl. a stílusát, de fõleg azt, hogy mennyire ápolt és rendszeretõ (nekem fontos). A helyesírás pedig mûveltség kérdése. Persze, megesik az emberrel, hogy hibázik. Nem lehet mindenki magyar szakos, de egy kicsit törje magát miattam. Olyan alapdolgokat, mint az írásjelek vagy a nagybetûk igenis illik használni! Egy olyan ember, aki még arra is lusta, hogy lenyomja a shift-et ne akarjon nekem produkálni.
én is cipõt, körmöt nézek elsõre a szem a lélek tükre, a fenti kettõ meg az ápoltságé aki képes lepucolni a cipõjét mielõtt elmegy otthonról annak nem büdi a punija sem (tudod logika) 25F
Jó bele lép a sárba akkor már nem ápolt hujuj még is sok emberen látok olyat hogy ilyen kabát olyan kabát ilyen nyaklánc meg sorolhatnám a cipõjére meg rá hánynék mert még arra is lusta hogy megtörölje.
A kérdező hozzászólása: ma 23:25 De miért? Nem azt mondom, hogy az jó, ha úgy ír mint egy cigó. De miért kell nézni a helyesírást? Szerintem ez egy új hóbort. Szerintem elég ha értem amit ír és kész.
A legtobbet a cipo arul el egy emberrol.27n
Mert megvizsgálják h mennyire büdös a lába. Pl ha sorvad a cipõ széle vagy jön le róla a festék akkor valoszinüleg ku♡rva büdös
az baromság sokféle cipõbe jártam soha nem volt csajom
[link]
A kérdező hozzászólása: hát ez nem bõr betegség a kötõszöveti- vagy az irha rétegben lehet...
A kérdező hozzászólása: mármint uygértem nem felszíni... kösz a linket
Csak azért küldtem, mert látod, hogy ezer oka lehet. Menj el bõrgyógyászhoz!

A suliba egy csomó jóképű fiú jár, hogyan flörtöljek?

Utcán próbálgattam már azt, hogy eleinte nem nézek a szembejövő férfiakra, aztán amikor már csak pár lépés van, csábosan felnézek rájuk, mintha tetszene nekik...

Legjobb válasz: de nem tetszik nekik? :D

de nem tetszik nekik? :D
Elsõ de annál inkább a legfontosabb szabály Kur vajólnézz ki!
"A suliba egy csomó jóképû fiú jár" Melyik suliba jársz?:D Nálunk nem ez a helyzet.
Menj oda hozzá egy csomag keksszel és kérdezd ezt: Van kekszem, kérsz? :) (bár ezt inkább fiúk szokták lányonkak)

13 éves fiu vagyok és a bal mellemben egy csomót érzek mi lehet az?

(amikor nagyobb leveg?t veszek akkor is elkezd fájni meg ha meg nyomom akkor is) (hülye választól kiméljetek)

Legjobb válasz: menj el orvoshoz...nehogy valami komoly baj legyen. :)

menj el orvoshoz...nehogy valami komoly baj legyen. :)
Lehet, hogy sok nõi nemi hormont termel a szervezeted, de biztosat csak orvos tud mondani.
A kérdező hozzászólása: ok
nem én voltam , én leírtam a véleményem. Ilyen idõs korban nincs rák. 22éve egészségügyben dolgozom, azt tudom mondani nem láttam. Viszont, amit leírtam annál többet. Háziorvosodnál jelentkezzél, szerintem ugyanezt fogja mondani.
biztos rákos vagy
A kérdező hozzászólása: Ez megint te voltál 2 es?
lehet daganat is
A kérdező hozzászólása: köszi és az a másik 10 százalék ?
Igen, 90 %-ban 2-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm feltétlenül elmegyek de nagy valoszinüség hogya serdülõ kor jele?
Nagyon sok veled egykorú fiú tapasztalja meg ugyan ezt. Részben a serdülõkor része és sokszor nem is egyszerre fejlõdik a két emlõ. Nyomkodni nem szabad ! Háziorvosodat keresd meg, hogy a biztonság kedvéért vizsgáljon meg. Ne szégyeld magad, nagyon sokan keresik fel õt ilyen eltéréssel. Még attól szokott lenni, ha sérülés érte, de ezt nem írtad.
A kérdező hozzászólása: Már eltûnt :)

Miért van az, hogy egy csomó csúnya fiú ismerősömnek is összejött mostanság a barátnő, pedig még olyan vesztesek voltak, mint én és folyton sírtak, hogy sosem lesz barátnőjük, míg én értem meg egy lány sem rajong?

Az a poén, hogy sok láyn szerint helyes vagyok, nincs baj a küls?mmel, de ezeket látva, csak arra tudok gondolni, hogy mégis csak ronda vagyo és azért nem szeret belém igazából egy lány sem, én meg sajnos a nagyon is szeretni tudó típus vagyok, de a kutyának sem kell a szeretetem és ez olyan rossz érzés. Amúgy én is csúnyának tartom magamat, nem is merek szép lányoknál próbálkozni csak csúnya vagy átlagosaknál szoktam mostanság is, neten. Haveromék is neten ismerkedtek meg a lányokkal.

Legjobb válasz: "pedig még olyan vesztesek voltak, mint én és folyton sírtak, hogy sosem lesz barátnõjük, míg én értem meg egy lány sem rajong?" Hisztis vagy és még irigy is.

"pedig még olyan vesztesek voltak, mint én és folyton sírtak, hogy sosem lesz barátnõjük, míg én értem meg egy lány sem rajong?" Hisztis vagy és még irigy is.
Olyan ismerõs ez a kérdés.
Hány éves vagy?
Kérdezem én.Miért baj, hogyha egy nem szép srácnak fiúnak van párja????!!! nekik nem lehet vagy mi?
Nekem is nagyon ismerõs a kérésed, a többire nem kaptál kielégítõ választ? Ha folyton csak felteszed ugyanazokat a kérdéseket, csak más szöveggel, és siránkozol, sajnáltatod magad végtelenségig, akkor tényleg nem lesz soha a büdös életben barátnõd. Az ilyet nem is sajnálom. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
A kérdező hozzászólása: Nem, én örülök, hogy összejött nekik, csak nem értem, hogy nekem miért nem, amikor õk is olyan csúnyák, mint én legalább, elegem van, hogy senkinek sem kellek, fáj és nagyon elszomorít, mert úgy szeretnék egy lányt megölelni is, ennyire lent vagyok.
talán mert tettek érte a sírás én önsajnálatuk mellett, és nem csak irigykedtek a másikra.
A kérdező hozzászólása: Nincsenek kigyúrva, ha erre célzol és nem is gazdagok. Én is próbálkozom lányoknál, de nem tudom mi bajuk van velem, semmi vonzalmat nem jeleznek.
"Nincsenek kigyúrva, ha erre célzol és nem is gazdagok." Mert a lányoknál csak az ilyen pasiknak lehet esélyük. Szerintem nem feltétlenül a külsõd, hanem a belsõd, és a hozzáállásod miatt nem akar összejönni. Egy lány nagyon sok mindent észrevesz egy pasin, a lányok sokkal érzelmesebbek, fogékonyabbak az érzelmekre. Észreveszik ha valaki sajnáltatja magát, meg úgy áll a dolgokhoz, hogy "úgyse fog összejönni!". Ha ez folyamatosan bebeszéled magadnak, akkor tényleg nem fog összejönni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!