Találatok a következő kifejezésre: A fiú akar. Mit tegyek (59 db)

Nagy bajban vagyok, nem akarom cserben hagyni a fiú barátomat, mit tegyek?

Még pár hete elhatároztuk egy fiú barátommal h elutazunk ahova már rég óta terveztük, viszont nekem közbejött vmi és emiatt a szüleim nem engednek el. Viszont már lefoglaltuk a szállást is és ha nem megyünk elveszítjük a pénzt ugyanis nem lehet lemondani. Õ viszont azt mondta h egyedül nem megy el semmiképp de nem tud mást rajtam kívül mert szinte csak fiú haverjai vannak. Viszont erre spóroltunk rég óta, nem tudjuk mikor jönne össze legközelebb.. Mit javasoltok, keressek neki vkit vagy próbáljam meg eladni a részem v mindkett?nkét vkinek? (felesbe fizettük) Bár én már ingyen is odadnám csak találnék vkit mert sürget az id? és úgy legalább ? elmehetne még ha nem is velem.. :/

Legjobb válasz: Keress neki egy normális csajt, értékelni fogja, ha meg tudnak ismerkedni. Síelni menne?

Keress neki egy normális csajt, értékelni fogja, ha meg tudnak ismerkedni. Síelni menne?
És ha eltolnátok az utazást késõbbre? Nem lehet módosítani a foglalás idõpontján?
A kérdező hozzászólása: Köszi h próbálsz segíteni, de sajnos itt már nincs más megoldás mint a bukta ahogy érzem :(
Hát csak arra gondoltam, hogy talán te túlzod el és nem olyan nagy súlyú családi program.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet áttenni én már mindent megpróbáltam :( Többet nem szeretnék elárulni ezzel kapcsolatban, de szerintem ez nem is fontos most.
Családi program? Nem lehet késõbbre áttenni? Milyen programról van szó?
A kérdező hozzászólása: Az a baj h egy olyan dolog jött közbe amirõl ha lelépnék elég nagy szemétség lenne és még össze is vesznénk emiatt lehet. A foglaláskor sajnos még nem tudtuk h ez most közbejön.
Nem tudod meggyõzni a szüleidet?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Északi tengerhez, jó tudom nem vagyunk normálisak h ilyenkor oda megyünk :D de ez érdekelt minket h milyen télen ott :) Hát gondolom velem akart menni elsõsorba de nem azért h összejöjjünk, mi csak barátok vagyunk. Ha találnék neki egy stílusban hozzá illõ lányt akivel nem totál ellentétei egymásnak szerintem vele is szivesen elutazna :)
Hát szerintem õ veled akart elmenni. Nem hinném hogy csak úgy bárkivel elmenne aki lány. Amúgy hova mentetek volna? mert ha olyan hely lehet hogy tudok segíteni az utazás megvásárlásában
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, mert úgy foglaltuk h semmi ilyen lehetõséget nem kértünk mert úgy olcsóbb és gondoltuk úgyse jöhet közbe semmi mert többnyire sosincs lemondhatatlan programunk.
Mennyi idõs vagy?
Remélem soha nem hoz össze a sors egy ilyen lánnyal se, mint a kérdezõ. Kinek van szüksége egy ilyen bizalmatlan lányra? Állandóan bizonygatni, nyugtatgatni... Hát akinek ilyen kapcsolat kell, csinálja. Neked pont az lesz a veszted, hogy ilyen vagy. Pontosan ezért fog majd valaki átverni, megdugni, majd otthagyni. Aztán lehet gondolkodni meg siránkozni.
akkor úgy kellett volna, elakarom veszíteni, csak nincs, akiben megbízzam.
A kérdező hozzászólása: Természetesen várom az igazit.
A kérdező hozzászólása: Ezt elméletben tettem fel, nem szó szerint sajnálom ha félreértetted
"Nem akarom elveszíteni a szûzességemet.." akkor miért ezen gondolkodsz? nem is kell elveszítened.
A kérdező hozzászólása: Épp ezért leszek alapos, megnézem hány lánnyal volt kapcsolata a fiúnak, és hogy bánt a lányokkal, ezek igen fontos dolgok, mert akár sok rossz dolog is kiderülhet róla a múltból. És én úgy vagyok vele hogy az ember megérzi ha eljön az igazi, mert azt a szemében látni fogom, ha igazán szeret engem.
3-asnak teljesen igaza van. Ha a helyedben lennék, akkor biztos, hogy egy picit idõsebb srácot keresnék, viszont olyat, aki valóban tud szeretni és kényeztetni és így a vonzalom kölcsönös, viszont csak a szex elõtt áruld el neki, hogy szûz vagy. Így izgalmasabb is, de biztonságosabb is, mert így nem biztos, hogy csak a szexre kellesz neki.
"Fiúk sokszor olyannak mutatják magukat amilyenek nem is valójában, és nehéz rajtuk kiigazodni, mert a valódi énjük lehet hogy kegyetlen." Ez bizony nem csak a fiúkra jellemzõ, bármelyik ember lehet ilyen a környezetedben, ez egy olyan rizikó, ami elõl csak úgy menekülhetsz el, ha tartod a jelenlegi állapotodat, amirõl azért te is érzed, hogy nem a legszerencsésebb. Az ember kénytelen rizikókat vállalni az életben, ez elkerülhetetlen, de azért már lehet tenni, hogy a rizikók nagysága csökkenjen és ne kelljen nagyot csalódni, ha mégsem jönnek össze a dolgok. Mint már mondtam, az alapos ismerkedéssel lehet csökkenteni annak a veszélyét, hogy valaki csak kihasznál. Ha ehhez nem fûlik a fogad, akkor kénytelen leszel "kivárni" azt, hogy szerelmes leszel és akkor ez az egész nem fog érdekelni, de ez sem egy biztos dolog, tekintve a hozzáállásodat.
A kérdező hozzászólása: Itt most nem is ezen van a hangsúly tudod, a szerelem nem elég, ha nem látod a másik félen, hogy õszintén , akar téged, akkor eleve nincs értelme a kapcsolatnak, ahhoz bizalom kell, hûség, és egy olyan mély kapcsolat amit csak ti ketten tudhatok.
És cidázni szoksz?
Úgy látom, nem voltál még igazán szerelmes. :) )
A kérdező hozzászólása: Fiúk sokszor olyannak mutatják magukat amilyenek nem is valójában, és nehéz rajtuk kiigazodni, mert a valódi énjük lehet hogy kegyetlen.
Ismerd meg alaposan a potenciális partneredet, akkor talán majd megbízol benne, ha tudod, hogy milyen ember, feltéve persze, ha olyan az illetõ, aki méltó is a bizalomra. Ennél többet nem tehetsz szerintem, vagy talán elmélkedj azon (bár ilyesmire gondolom nem nagyon lesz idõd így a vizsgaidõszak közeledtével), hogy miért is félsz a fiúktól, miért nem tudsz bízni bennük, még esetleg azokban sem, akik nem tettek semmi olyat, ami bizalmatlanságra adna okot.
Továbbra se bízz bennük. A védekezést te intézd. Szedj gyógyszert is, és ragaszkodj az óvszerhez is. Ha nincs óvszer, ne engedd azt se.
A kérdező hozzászólása: 21 fõsülis
ez a kérdés a szerelem-szex / szüzesség témába való
Rib.anc
Szépen kérlek, menj aludni! Az hasznos dolog! Reggelre megtalálod a megoldást!
Mondd el neki hogy vége és kész. Kicsit ridegnek fog tûnni de kibírod te is õ is.
Hogy hívnak?
Semmit. ne reagálj a hívásaira, ennyire egyszerû, ha ezek után se fogja fel akkor mond el neki, h mást szeretsz. De ha még mindig nyomja, akkor szellemi fogyatékos:) 23f
Van több megoldás. 1. Elmondod neki õszintén hogy egy másik fiú tetszik neked és akkor ha van egy kis büszkesége többet nem fog keresni. Viszont mivel neked az a másik fiú csak tetszik lehet hogy rá fogsz jönni arra hogy mégis csak a barátodat szereted. 2. Elküldöd úgy hogy csak annyit mondasz hogy viszlát. Ezek után biztosan keresni fogy mert nem találja a választ. Ez persze az idegeidre fog menni és idegesítõnek fogod találni szóval megint ott tartunk hogy a másik fiúhoz fog húzni a szíved. 3. Megmondod neki hogy szakítsatok de adjon idõt pár napig ne keressen. Ennyi idõ alatt meg fogod találni a választ a kérdésedre. És azt is vedd figyelembe hogy a barátod biztosan nagyon szeret, de a másik fiú lehet hogy nem. :)
Járt utat a járatlanért el ne hagyj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, az exem leállt én pedig összejöttem a fiúval aki tetszik.:)

A fiú lassítani akar. Mit tegyek?

Van egy fiu az osztalyombA es a szunetekben mindig egyutt vagyunk..(kényesztessuk egymast kolcsonosen)..egy nap arra terelodott a tema, hogy jarnank-e egymassal?..az en reszemrol benne lennek a dologban...o is azt mondta hogy benne lenne,es annyiban maradt.Egy kis ido multva megint el kezduk feszegetni a temat,de a fiu azt mondta hogy most 'lassitani; akar.Ezt meg is tudom erteni hoszen hetenkent valtogatja a csajait.De en ugy erzem hogy meg tudnam 'javitani'.Es az most mit jelent nála hogy tereli a témát?nem akar velem lenni?segitsetek legyszi!!!mit tegyek??varjak ra vagy haggyam annyiban???

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ha hetente váltogatja a csajait, akkor tõled sem akar többet. Akkor nem mondana ilyet, hogy lassítani akar. Sok pasinak csak addig kellenek a lányok, míg azt nem érzik, hogy megkapták. Onnan már nem is érdekesek. Lehet, hogy itt is ez a helyzet!

Szia! Szerintem ha hetente váltogatja a csajait, akkor tõled sem akar többet. Akkor nem mondana ilyet, hogy lassítani akar. Sok pasinak csak addig kellenek a lányok, míg azt nem érzik, hogy megkapták. Onnan már nem is érdekesek. Lehet, hogy itt is ez a helyzet!
Szerintem meg pont fordítva, talán azért kért idõt, mert ez a lány (Te) fontosabb neki, mint a többi futó kalandja... Szerintem még õ sem tudja mit akar, mindenesetre bíztasd, és gyõzd meg, hogy nincs vesztenivalója. Viszont az se egy hátrány ha tisztában vagy a valódi érzéseivel... Ez fontos, mert ha csalódsz majd, az nyílván nem jó... Sok sikert, ha jó barátok vagytok, akkor megtudjátok beszélni. De annyiban ne hagyd a dolgot, mert lehet, h magától nem beszélne...
A kérdező hozzászólása: Jah..es a fiu az osztalytarsam!
hát szerintem, legalábbis ha az én családomból indulok ki ez a "megváltoztatás" soha sem jött ösze, sztem az ilyen pasivan ne kezdj ha egy mód van rá, nem bántásból, de ennek nagyon ritkán van jó vége....dee neked kell eldöntened, mindesetre rem jjól döntesz:D

Megismerkedtem egy fiúval a neten és most képet akar. Mit tegyek?

Nagyon jól eltudunk beszélgetni, meg közel is lakik, 20kmre..de nem tudom mit csináljak...mert képeken nem nézek ki jól nem adja vissza a valóságot.. küldjek neki képet?és ha nem fogok tetszeni neki?:/ és milyen beállításban készült képet küldjek? tükörben fozózkodás, webcam kép, vagy olyan amikor más fotóz?:s nem vagyok fotogén alkat.. (ő már küldött magáról és nagyon jól néz ki..) 18/N

Legjobb válasz: küldj többfélét és mondd meg mellé, hogy nem vagy túl fotogén :D

küldj többfélét és mondd meg mellé, hogy nem vagy túl fotogén :D
Nem kell stresszelni. Csinálj több képet magadról, vagy csináltass képet mással magadról, és abból válaszd ki a legjobbat, de vigyázz, mert van amikor viszont képen vagy nagyon csinos, és valójában nem. Nem megbántani akarlak, csak figyelj erre oda. Kis ártatlan mosolyt csalj az arcodra, és már mindjárt szebb a kép is. De mindenképpen küldjél, mert internetes társkeresés alapjai ezek.
Mi a F.sz? Te Búúúzi' vagy? :D nemá' :D
A kérdező hozzászólása: õ 19/F. ezt kihagytam:)
semmiképen se tükrös képet küldj, annál gázabb nincs. valami természetes képet küldj inkább.
Mondjuk legyen valami személyesebb ha van olyan kép. Ne ilyen beállított fotó hanem ahol természetesebb vagy :) Ha komolyan gondolja a veled való beszélgetést (magyarul nem csak kihasználni akar)értékelni fogja :)
Mindig azt mondjak hogy magadnak tetszel es ne masoknak.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:) 3# tanulj meg szerintem olvasni
Nem neked kell tetszened magadnak a képeken, hanem neked kell, hogy tetszél. :) Csípd ki magad, legyél szexis kicsit, jó rucit vegyél fel ami illik is az egyéniségedhez és valaki más fotózzon téged, jobb mint a webcam. Nyugodtan küldj neki képet/képeket magadról, hidd el nem lesz pozitív véleménye.
Ha rám hallgatsz, nem nyúzod az idõt a fénykép-csereberélgetéssel. A lényeg, hogy szebb mint az ördög, izguljon csak tovább. Írd le neki hogy nézel ki nagyvonalakban, és találkozzatok személyesen valahol. Te tudod kit kell keresni, elégedjen meg ennyivel :)

Az egyik baratnomnek tetszik egy fiu de o nem tudja h en meg az a fiu mar tobb honapja kavarunk. Nem is akarom megmondani neki mert tudom h fajna neki. mert o a legeslegjobb baratnom es sajnalnam ha osszetornem a szivit. Mit tegyek?

Legjobb válasz: hát én fiu vagyok de szerintem a legtisztább ha megmondod a barátnõdnek az igazat.ha tényleg nem akarod elmondani neked akkor meg legyetek nagyon ügyesek és ovatosak a sráccal.(de ezt sokáig nem lehet csinálni)

hát én fiu vagyok de szerintem a legtisztább ha megmondod a barátnõdnek az igazat.ha tényleg nem akarod elmondani neked akkor meg legyetek nagyon ügyesek és ovatosak a sráccal.(de ezt sokáig nem lehet csinálni)
** bocsi a betukihagyasokert, siettem
En igy jottem ossze a Nagy Szerelmemmel:P a baratnomet akarta felcsipni...kozben nagyon beleszerettem a sracba, kesobb pedig valasztanom kellett h a baratsag vagy a srac...a sracot valasztottam, a baratnom meg (jogosan egyebkent) nagyon haragudott ram, mert ne voltam a lelki szemetes kukaja, mikor a sracrol beszelt. Pr honap eltelteve tudtuk megbeszelni a bnommel, azzota joban vagyunk, a srac pedig majdnem egy eve a baratom:) ugyh sztem el kell mondani, ha van annyira eros a baratsagotok, amennyire hiszed, akkor kibirja UDV
De így lehet jobban megbántod, ha nem mondod el neki, hogy mi a helyzet, hiszen õ abban reménykedik, hogy õk összejöhetnek.Téged kért meg, hogy hozd össze õket.Mondd el neki, hogy ti együtt vagytok az lenne a legjobb, mert pasi lehet még sok, de igaz barátság nem biztos.
ha nem szeretnéd megbántani a barátnõdet, akkor mondd el neki ezt. Jobb így, még az elején. Hidd el azzal bántod meg a legjobban ha nem mondod el neki. Jó, lehet fog rád haragudni, de ha igazi barátnõk vagytok, egy pasi nem állhat a barátságotok közé!
akkor szervezz meg egy talit vagy beszélgetést és a fiu majd mondja neki, hogy neki nem téma a dolog és így a barátnõd beletörõdik és vége
A kérdező hozzászólása: mar probaltam neki elmondani de mindig azt mondja h az nem igaz mert mi igazi baratnok vagyunk..aazt hiszi h csak szivatom
A kérdező hozzászólása: NeM sZeReTnEm MeG bAnTaNi A bArAtnOmEt
A kérdező hozzászólása: hat igen en mar emlitettem neki tobbszot h tobb van koztem es a pasi kozt de o csak azzal jott h az nem lehet mert en es o igazi baratnok vagyunk es egyikonkse tenne meg egymassal..
A kérdező hozzászólása: nem tudom meddig megy ez a dolog...mindig azt keri a baratniom h hozzam oket ossze vlh..mindig azt mondom h jo..igen megprobalom
Az én barátnõm nem azért haragudott meg, mert összejöttem a sráccal, aki tetszett neki. Hanem mert csak 3hónap múlva mondtam el neki:S De szerencsére megbeszéltük és kibékültünk:) Amúgy ha te megpróbáltad már elmondani a barátnõdnek, de nem hagyta/nem hitte el, akkor nincs miért megsértõdnie...magára vessen.
ha azt mondja, hogy igaz barátnõk vagytok, akkor nem fog haragudni emiatt(legalábbis nálunk fiúknál barátok kedvéért bárkirõl lemondunk...XD). legalábbis remélhetõleg könnyebben túlteszi magát rajta. mondd el neki mégegyszer, hogy márpedig van köztetek valami, ha az sem hat, akkor szerintem hagyd a dolgot, elõbbutóbb úgyis kénytelen lesz rájönni, hogy mi a szitu...nehéz helyzet
Szerintem a barátod koptassa le a barátnõdet, így az nem fog fájni a barátnõdnek, mint ha te mondanád neki. Legyetek tapintatosak, de amennyire lehet õszinték is.
pia.Minnel több pia!
Feküdj még vissza, korán van ezekhez a hülyeségekhez
Mondj le rola. Talalsz mast.
Ne rinyáljál! Utálom ha egy férfi rinyál! Hányok tõle. Ma szarba nyúltál holnap punciba fogsz.
milyen ferfi? kérdezo te meg inkabb legozzal 12 evesen...
A kérdező hozzászólása: Kössz az ertelmes valaszokat
12 évesen ne várj semmit... A járás mit jelentene? Beszélgettek suliban, vagy egymás mellé ültök? Esetleg megfogod a kezét? Egy 12 éves gyerek még nem tud fenntartani komolyabb párkapcsolatot. Ne is akarj, mert okozhat pszichés problémákat is felnõttkorban. Ha meg valakivel beszélsz egy-két szót, akkor az nem jelenti azt, hogy tetszel neki, vagy hogy járnátok. A belezúgás pedig nem igazi szerelem, csak egyszerûen tetszik a stílusa/magányosnak érzed magad/ szépnek gondolod. Hidd el, ez a kezdeti rajongás hamar elmúlik.
Szerintem keresd fel és végezz vele!!!! Ez a legjobb módja hogy bûnhõdjön!!4 Gyerünk ifjú padavan!! Én bízok benned menni fog könnyen. Tipp: Tépd ki a szívét :)

Van egy fiú aki 15 éves, én 13 vagyok! Nem járunk meg semmi de ő le akar velem feküdni! Az nem biztos hogy utánna együtt leszünk! De nekem nagyon bejön a fiú! Mindig azt mondja h milyen szép vagyok meg milyen aranyos. , mit tegyek?

nem tudom h meg érné-e lefeküdni vele! én el akarom veszteni! ? meg el akarja venni t?lem a szüzességem!

Legjobb válasz: uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D

Ezen már tényleg csak sírni tudok...Tényleg itt tart a világ?
uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D
"A szerelem nem egy távoli hegedû elhaló sóhaja, hanem sz ágyrúgó diadalmas pendülése." Ez az idézet nem a véleményemet tükrözi... a következõ sokkal inkább... "Szerintem is helyes elképzelés, hogy a világot biztonságos hellyé tegyük a gyermekeink számára. De nem a gyermekeink gyermekei számára, mert szerintem a gyermekek ne éljenek nemi életet."
14 éves lány vagyok akármennyire is szeretnéd ne veszítsd el fõleg hogy nem is jártok akármit magyaráz az a fiú hogy mi lesz utána hidd el csak a szexre kellenél neki majd ha lesz egy komoly kapcsolatod fontold meg de csak ha lelkileg is érett vagy én fél éve járok a pasimmal és még nem fekudtunk le ..:)
Várj még ezzel légyszíves!
Ne feküdj le vele, biztos megbánnád. Egyértelmû, hogy csak azt akarja és nem is szeret. Hiába tetszik neked, felejtsd el. Csak fájdalmat okozna.
Gratulálok, már sikerült is elveszteni: az eszedet!
13???!!!!!!Nem kéne még barbiznod?A neveltetésedre és az inteligenciádra utalnak az álltalad leírt sorok.Talán esetleg a halmozottan hátrányos helyzetû etnikai kissebséghez tartozol?
Én azt mondom a saját gyerekeimnek, hogy ameddig kérdés, hogy lefeküdjetek-e, addig NE! Amikor itt lesz az ideje, tuti, hogy nem lesz kérdésed! Ha nem így teszel, nagy valószínûséggel meg fogod bánni a döntésed!
13 éves koromban volt az elsõ csók. Akkor még véletlenül se ment át a fejemben, hogy lefeküdjek vele, vagy bárkivel. Nagyjából akkor fejeztem be a babázást meg a barbizást és még több figyelmet tettem a tanulásra. Jelenleg középiskolás vagyok, jó iskolában és nem bánom egyáltalán, hogy akkor nem voltak olyan gondjaim, hogy "Jajj, tetszik a srác, le akar feküdni velem, nekem bejön, megtegyem?" meg "Istenem, megtettem, bánom, terhes vagyok?".. Most hosszú és komoly kapcsolatom van és készen álltam vele elveszíteni. Nem azért, mert ez divat, egyáltalán, hanem azért mert szeret és szeretem és éreztem, hogy készen vagyok rá. Szóval, hagyd azt a kisfiút, tanulj, játsz tovább, ezekre a dolgokra pedig bõven van még idõd. Ne siess.
Nah szóval 13 éves vagy. Én 16 éves vagyok 2 hét múlva betöltöm a 17-et van barátom másfél hónapja vagyunk együtt és még nemhogy sex de még csak petting sem történt. Még szûz vagyok és 13 évesen talán én még azt sem tudtam annak idején hogy mi is az a sex és egyáltalán hogy is történik az. Olyan idõs koromban nekem bõven elég volt a barbi baba meg a hasonló KISLÁNYoknak való játék. A húgom most 13 éves van barátja anyukám csak ilyen gyerekszimpátiának nevezi. Nah szóval hogyha a drága kishúgom elõállna azzal hogy õ sexelni akar a barátjával tuti fix hogy [email protected]á verném és meg magyaráznám a pici butus kis tudatlan kobakjának, hogy nem kellene 13 éves korában ilyet tennie, mert egyrészt késõbb nagyon megbánhatja mástrészt pedig nemigaz hogy egy ennyi idõs GYEREK nem bírja sex nélkül és hogy neki erre szüksée van. Bõven elég kis csitri van már így is nem kell még 1. Ja és az a fiú ha már nem szûz és nem is játok tuti 100 hogy csak arra kellenél neki nem lenne azután ebbõl semmilyen kapcsolat!!!! Ne akard az õ példáját követni hogy jaj õ már nem szûz akkkor én se legyek az. Odáig fognak fajulni a dolgok hogy egy kb. 5 év múlva nem lesz már szûz 15 se. Mert hogy ezt nekik szabad csak az a nagy bökkenõ hogy egyáltalán nem vagytok felkészülve ilyen idõs korban arra hogy nem életet éljetek!!!!!
basszus 13 éves kislány vagy, mit játszod a nagyembert?
ja ennyi idõsen engem is érdekelni kezdett ez az egész. Jó sokszor megtehettem volna, de nem akartam. Vissza gondolva jobb is volt, mert annak adtam akit szeretek :D te is tegyél inkább így, ha neki csak erre kellesz, mond meg neki, hogy van keze kettõ is, elégítse ki magát õ xD 13 évesen még nagyon, nagyon, nagyon korai még, és nem a korod miatt, hanem azért mert még nem tudsz bele gondolni a következményekbe és 13 évesen a szüleidnek kellemetlen helyzetet teremtesz, ha orvoshoz kell mennetek elvetetni a babát. Inkább hagyd a srácot. Éld az életed, hiszen ezek a legjobb éveid, nem kell már most elbasznod :) Meg fogod bánni egyszer
Egyértelmû hogy ha megteszed nagyobbnak fogod érezni magadat de alaposan gondold meg és járj utána hogy milyen következményekkel járhat!
Megjegyzem halkan hogy kiba*nál a fiuval mert 14 év alattival feküdne le és az büntetendõ....
Ha félsz attól, hogy a fiú megsértõdik, ha nem fekszel le vele, akkor keress egy normálisabb srácot, aki nem csak szexelni akar veled. Már ha szeretnéd magad a csalódásoktól megkímélni... Egy másik kérdésedre a válasz: a 15 éves srác is fiatal még. De idõsebb, mint a 13. És ha szerinted az a legnagyobb probléma, hogy melyikõtök a "kicsi", akkor nem hiszem, hogy elég érett vagy a szexhez. Bocsánat, ha megsértettelek. 19/L
jézusom... hagynám a gyereket a helyedbe 13 évesen ha anyám megtudta volna ki is nyír meg apám is még lehet a gyereket is megverné... ráérsz te ezzel...
Szia, Klaudia. Asszem ismerlek.:)
13??????!!!!!!Én 17 évesen szexeltem elõször!!!Várj a szexel 17 éve korodig!!!
azt írtad egyszer szeretnéd, hogy milyen érzés... Akkor figyelj, a szüzességet csak egyszer lehet elveszíteni..gondold át. Nem hiszem, hogy megérné , nagyon megbánnád az biztos! Inkább babázz!
Pár hónap múlva leszek 15 és még nem feküdtem le senkivel. Hogy miért? Mert nekem még vannak erkölcseim és nem fekszek össze csak úgy minden jött-ment gyökérrel. Viszont te nagyon gáz vagy :| 14/L
elég gyökér és hiszékeny vagy ha belemégy....
17 vagyok és még szûz. Ezerszer megtehettem volna már, de nem tettem, mert nem találtam még olyan srácot, akinek teljes bizalommal oda tudom adni magam, és ezért tisztelnek. Ha megteszed, a csávód otthagy, mindenkinek szétkürtöli, hogy õ mekkora király, hogy így át tudott verni és egy utolsó ribancnak fog elhordani, amit nagyon sokan megtudnak majd, és ha jön egy normális fiú, akivel összejöhetnél, passzolni fog téged, mert a normális fiúk ribancokkal nem jönnek össze. És nem utolsó sorban fiatal vagy, NAGYON!!!!
Megtetted??
Attol hogy az ove leszel nm fog melletted maradni. Szoval ne tedd!!!!!
Szerintem sem kene meg elvesziteni, meg nagyon fiatal vagy ! Lehet h a szavaival elcsavarta a fejed es a kulso is , de gondold at alaposan. Kesobb banni fogod. (17 vagyok). Ja es ne feledd nm kell elhinni mindent amit mond.CSAK AZT AKARJA !!!!!!
a szex a felnõttek játéka, te pedig távol vagy még attól, úgyhogy HÚZZÁL VISSZA BABÁZNI!
amikor én voltam 15, miért nem voltak ilyen 13 éves buta kis pic.sák?
ha most megteszed 30évesen nem fogsz pl kocsmába menni mert félsz hogy rácsúszol a bárszékre ;)
legalább kérj érte pénzt is.tudod..a hivatásosak is így kezdik.
Természetes, hogy kíváncsi vagy. De ne egy olyan sráccal veszítsd el, aki nem szeret, akivel még csak nem is jársz, és csak szépeket mond neked! Sok srác tetszhet még késõbb, inkább most olyat keress aki megbecsül és nem csak megdugni akar. Ha mégis megteszed, az a te döntésed már. Csak azzal számolj, hogy terhes lehetsz, elkaphatsz vmit, rossz élményeid maradhatnak utána.
Fogd már fel, hogy még csak 13 éves vagy! Magyarul még kis taknyos vagy az ilyesmihez! Hiába értetlenkedsz, attól még igenis kicsi vagy!
Õ is kicsi. Amúgy ha dugtok és terhes leszel, ne vetesd el a babát, ha lány hívd Megnek, család neveteket meg változtassátok meg Van der Medve-re.
10 és 13 éves lány között nincs semmi különbség. Mint látod, agyilag még 10 vagy. És ezt most minden bántás nélkül mondom neked. 20 éven felül vagyok, engem világ életemben mindenki tisztelt azért, hogy még 17-18évesen is szûz voltam. Vond le a következtetésedet.
A kérdező hozzászólása: persze én fiatal vagyok 13 évesen:OO??? jah de õ 15 éves és már csinálta:OO .õ nem számít kicsinek?
Érdekel milyen érzés? Akkor tedd meg vele. De utána NE gyere ide sírva, hogy "fájt, nem törõdött velem, megbántam, terhes vagyok?" Komolyabban: FIATAL vagy. Ne tedd meg, miért lennél nála egy újabb strigula?
A kérdező hozzászólása: nem dugatnám meg magam mindenkivel? miért kell ekkora feneket keríteni egy kis sex-hez? ezt sose tudom meg érteni! 13 éves vagyok'' ha 10 éves lennék még meg érteném, , ,
Milyen érzés?? bazz 13 évesen jobb esetben egy gyereknek még melle sincs, és épp hogy megjött neki a menszesze, nem hogy dugjon -.-" gondolkozz már ember
Nekem a 13 éves uncsitesóm még játszik, olvas, rajzol és jól tanul. Na õ a nem kicsi, hanem a normális. Te vmi kis városi tinip.csa, akarom mondani gyerekp.csa vagy. Dugasd meg magad, a világnak és a férfiaknak úgy is szüksége van k.rvákra, r.bancokra és hozzád hasonlókra.
A kérdező hozzászólása: én már tudom hogy mi legyen :((... mert már valamennyire érdekel az is h milyen érzés az elsõ alkalom! de nem tudom!! ...
A kérdező hozzászólása: De ha ezt így meg mondom neki akkor lehet h meg utál vagy nem tudom!!-.- ... de nekem nagyon bejön! és nagyon kedvelem!-.-
kislány, ne már komolyan használd már az eszed, ne legyél buta ösztönlény, mint sok kortársad, egy 13 de még egy 15 éves gyerek ne akarjon szexelni, éretlen kis csitri vagy a fiú sem sokkal érettebb, sõt, 13 évesen inkább babázz, és menj el a barátnõiddel moziba, most komolyan megfordult a fejedben hogy lefekszel vele?? attól hogy van melled és vérzel havonta már ha egyátalán van melled és menstruálsz még kislány vagy egy éretlen csitri..már én is sírok lassan hogy a tinik egyre lejjebb süllyednek..
persze egyetlenegyszer, fogd már fel hogy kicsi vagy...bármennyiszer akarod [email protected] vagy már most, aki egyszer kipróbálta az csinálni fogja aki éretlenül csinálja jól megszívja vagy egy mocskos kis ribi lesz vagy elmegy örökre a kedve tõle, mutasd meg anyukádnak a kérdésed biztos nem fog megdícsérni érte
A kérdező hozzászólása: nem vagyok se ku**a se pi**a!!! csak egyetlen egyszer akarom meg tenni! csak hogy tudjam milyen érzés! utánna nem!!!!!! attól még nem vagyok ku**a!!!!
sok mindent nem tudsz még, tapasztalatlan éretlen kis csitri vagy ezért mondtuk hogy tanulj inkább az rád is fér
A kérdező hozzászólása: tiltja?:OOOOOO én ezt nem is tudtam :OO
14 év alatti szexet tiltja a törvény. Ha ez kiderül, jól rábaszik mint a srác, mint a szüleid. De csináld csak a saját hülyeséged. 18/L
Azt azért még hozzátenném, hogy: Ha mástól vársz megerõsítést, ergo, hogy ide feltetted a kérdésed, az azt jelenti, hogy nem tudsz meghozni önállóan egy ilyen kényes döntéstt = Gyerek vagy még (ami nem baj, csak az, hogy ilyeneken jár az eszed...)
1. És kicsi vagy kész, ha ezért meg utál jobban jártál ha nem, és több évig jártok és mondjuk 4-5 év múlva (vagy ha annyira nem bírtok várni 3 év múlva szexeltek akkor meg gratula. 2. HA csak úgy odaadod magad hozzászokik, hogy nem kell megdolgoznia a "gyõzelemért".
Jajj, de lehet hogy megutál vagy nem tudom.. Grr.. Hallod magad? Na az ilyen dumákért és tettekért vagy még kicsi!
És akkor majd most jön az, hogy: "Nem! Én igenis felnõtt NÕ vagyok!" - és megteszi... :D 1hét múlva jön a következõ kérdés, hogy "megbántam, mit tegyek? Kihasználtak, mit tegyek? Teherbe estem 13 évesen, mit tegyek?" Ez a mai világ. Ha nekem lenne egy lányom, és 13 évesen már széttenné a lábát egy olyan fiúnak, akivel még csak nem is "jár" addig ütném, amíg mozog. Õszintén nem értem, miért jó a fiatal lányoknak, ha sorra d*gják õket a fiúk? Miért jó ez? Ego növelõ? Nem hiszem. Kedves kérdezõbõl lesz a következõ generáció egyik nagy r*banca, nem gond, rátok is szüksége lesz a party-fiúknak, valakibe üríteni kell a tárat. Egy lövésre megteszed majd a pasiknak, de aztán ne várd a csodát, ha 20-30évesen senkinek sem kellesz majd, addigra bõven meglesz a híred. 27/F
A kérdező hozzászólása: ez az h 13 vagyok!!! nekem az már nem számít kicsinek! a fiú meg már nem is szûz meg semmi!!

Mit tegyek ha a fiúnak aki tetszik és én is neki van barátnője, de akar talizni?

Van 1 fiú akit most ismertem meg, msn-en kezdtünk el ismerkedni. Még kapcsolatban van, de azt mondja nem sokáig. A barátn?je viszont, az egyik barátn?mnek a n?vére. A fiúval megbeszéltünk egy találkozót de, sokat gondolkozom rajta, hogy mit tegyek? Nekem nagyon szimpi, de nem akarok bunkó lenni. SÉn szeretnék vele talizni, de tudom, hogy közben arra gondolnék, hogy nagy szemétséget követek el a másik lánnyal. Nem tudom mit tegyek. Szerintetek, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát szerintem hagyd a francba van még sokezer fiú a Földön és egy barát mégiscsak többet ér mint egy fiú akit nem rég ismertél meg.Mert ha összejösz a fiúval akkor a barátnõd biztos nem fog jó szemmel rád nézni.

Hát szerintem hagyd a francba van még sokezer fiú a Földön és egy barát mégiscsak többet ér mint egy fiú akit nem rég ismertél meg.Mert ha összejösz a fiúval akkor a barátnõd biztos nem fog jó szemmel rád nézni.
várd meg míg szakítanak, . aztán talizz vele. úgyis mondtad h már nemsokáig vanak együüt.
ha a fiu elmegy veled randizni az annyit jelent hogy mar nem szereti a jelenlegi baratnojet tehat keres mast ha nem teged akkor mast...szoval ha tetszik akk kapd el a tokeit :D es amugy a baratnodnek is csak jot teszel mert hamarabb lezarodik ez a kapcsolat es legalabb o is ujra tud kezdeni ojannal aki igazan szeretheti, .
Szerintem is várd meg míg egyedül lesz, mondd neki, hogy nem szeretnél így talizni vele majd csak akkor ha már szakítottak.
Egyértelmû:ne találkozz a fiúval addig, ameddig barátnõje van! Várd meg, míg szakítanak, utána már nyugodt szívvel lehet találkozni. Addig azonban nem lenne tisztességes a találkozó senkivel szemben sem. A fiú részérõl sem tisztességes, hogy még kapcsolatban van ugyan, de már veled ismerkedik. Én picit azt is meggondolnám, hogy vajon ha egyszer te leszel a barátnõje, veled is ezt teszi-e...
A kérdező hozzászólása: Kösszi a válaszokat. Ezen már gondolkoztam, hogy mi lenne ha velem tenné ezt. Nagyon nem örülnék neki.
saját tapasztalatból mondom, h szerintem nem fognak szakitani...:S voltam már ien helyzetbe 2szer is... v hha mégis szakitanak, és összejönnétek, akk megvan még az esélye h elkezd hiányozni neki a volt nõje és ujra felkeresi... szerintem keress függetlent ...S:
Voltam ilyen helyzetben én is, kétszer is. Egyik jól sült el, a másik nem...Elsõ fiúnak volt barátnõje, msn-ezgettünk, sms-eztünk, rengeteget beszéltünk. Találkozni akartunk, de engem nem vitt rá a lelkiismeret. hónap után szakitottak, mostmár van másik barátnõje. A második fiúval pedig jól alakult minden. Volt barátnõje, találkozni akart, de én nem mentem bele. Nagyon nem szimpatizáltam az akkori barátnõjét, de mégis, nem akartam rosszat senkinek. 3hét után szakított a pasi vele, és több mint fél éve együtt vagyunk:) Tehát, tied a döntés, ahogy te jónak látod.
Szépen várd meg, amíg szakít a nõjével..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!