Találatok a következő kifejezésre: A fiú akar. Mit (263 db)

Ha ezek igazak a fiúra az mit jelent? Járni akar velem vagy csak tetszem neki esetleg csak szexre kellek neki?

-mosolyog rám -nevet velem -szemembe néz,gyakran keresi a tekintetem -lopva engem figyel -sokat beszélget velem személyesen, -sokat beszél magáról,és a gondjairól -inkább spontán dolgokról beszél -beszólogat nekem,de kedvesen,huncutan mosolyog -rendesnek tart -"véletlenül" megérint -megmutatja a tenyerét -úgy beszél velem,mint egy haverral -köszön -szinte mindig mond valamit ,ha elmegy mellettem -kettesben nagyon megnyílik,de nagyobb társaságban visszafogottabb, -bizalmas dolgokat -segítséget kér tőlem -segít nekem -nagyon kedves ha kettesben vagyunk, -mindig ugyanolyan kedves,de barátok jelenlétében kicsit visszafogottabb,kettesben jobban megnyílik.

Legjobb válasz: -megmutatja a tenyerét - pfff ez meg mi ??? Tetszel neki ezért járni akar veled, hogy lefektethessen

-megmutatja a tenyerét - pfff ez meg mi ??? Tetszel neki ezért járni akar veled, hogy lefektethessen
Õszintén kedves. Ahogy olvastam a pontokat, olyan érzésem támadt, mintha a célszemély egy 2-5 éves kisfiú lenne.
Haver-barátként viselkedik veled.
A kérdező hozzászólása: Nem megmutatja a tenyerét hanem megsimogatja/ belesimogat a tenyerembe nem 5-6 éves hanem 27.

Nem értem ezt a fiút. Most mit akar?

Üzit írnák :$

Legjobb válasz: Írj üzit :$

Írj üzit :$
írhatsz, szívesen válaszolok :)
nekem is írhatsz, szeretek olvasni :)
írj
aajj nah most mit akarhat ? :$ ide ne küldjél , ja de mégis
írhatsz
Nekem is írhatsz.
csak akkor ha nem vmi perverz srác vagy:D
Mesélj csak
Jöhet.
Írhatsz nekem is. :)
johet

Ez valami manipuláció a fiú részéről? Mit akar vele elérni?

Már volt sokszor bunkó velem,elutasító,de én nem szóltam be neki,nem sértettem vissza,stb.Mégis legutóbb olyat mond nekem,hogy fél attól,hogy bántani fogom,ha ő nem lesz velem kedves.Hát erre se tudtam mit mondani, nem is értem,hogy miért kellene nekem őt bántani, csak azért, mert nem kedves ? A lényeg, hogy mit akar ezzel elérni, hogy ilyet mondott nekem?

Legjobb válasz: Leegyszerûsítve gondolom azért kedves veled mert azt szeretné ha te is kedves lennél hozzá.

Leegyszerûsítve gondolom azért kedves veled mert azt szeretné ha te is kedves lennél hozzá.
csak gondok akadtak a megfogalmazással
A kérdező hozzászólása: Õ nem mindig kedves velem.
Szakíts vele és keress egy normális pasit... Mondd neki haggya abba ab unkó viselekdést, vagy keresel egy másik pasit... :)

Nagy bajban vagyok, nem akarom cserben hagyni a fiú barátomat, mit tegyek?

Még pár hete elhatároztuk egy fiú barátommal h elutazunk ahova már rég óta terveztük, viszont nekem közbejött vmi és emiatt a szüleim nem engednek el. Viszont már lefoglaltuk a szállást is és ha nem megyünk elveszítjük a pénzt ugyanis nem lehet lemondani. Õ viszont azt mondta h egyedül nem megy el semmiképp de nem tud mást rajtam kívül mert szinte csak fiú haverjai vannak. Viszont erre spóroltunk rég óta, nem tudjuk mikor jönne össze legközelebb.. Mit javasoltok, keressek neki vkit vagy próbáljam meg eladni a részem v mindkett?nkét vkinek? (felesbe fizettük) Bár én már ingyen is odadnám csak találnék vkit mert sürget az id? és úgy legalább ? elmehetne még ha nem is velem.. :/

Legjobb válasz: Keress neki egy normális csajt, értékelni fogja, ha meg tudnak ismerkedni. Síelni menne?

Keress neki egy normális csajt, értékelni fogja, ha meg tudnak ismerkedni. Síelni menne?
És ha eltolnátok az utazást késõbbre? Nem lehet módosítani a foglalás idõpontján?
A kérdező hozzászólása: Köszi h próbálsz segíteni, de sajnos itt már nincs más megoldás mint a bukta ahogy érzem :(
Hát csak arra gondoltam, hogy talán te túlzod el és nem olyan nagy súlyú családi program.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet áttenni én már mindent megpróbáltam :( Többet nem szeretnék elárulni ezzel kapcsolatban, de szerintem ez nem is fontos most.
Családi program? Nem lehet késõbbre áttenni? Milyen programról van szó?
A kérdező hozzászólása: Az a baj h egy olyan dolog jött közbe amirõl ha lelépnék elég nagy szemétség lenne és még össze is vesznénk emiatt lehet. A foglaláskor sajnos még nem tudtuk h ez most közbejön.
Nem tudod meggyõzni a szüleidet?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Északi tengerhez, jó tudom nem vagyunk normálisak h ilyenkor oda megyünk :D de ez érdekelt minket h milyen télen ott :) Hát gondolom velem akart menni elsõsorba de nem azért h összejöjjünk, mi csak barátok vagyunk. Ha találnék neki egy stílusban hozzá illõ lányt akivel nem totál ellentétei egymásnak szerintem vele is szivesen elutazna :)
Hát szerintem õ veled akart elmenni. Nem hinném hogy csak úgy bárkivel elmenne aki lány. Amúgy hova mentetek volna? mert ha olyan hely lehet hogy tudok segíteni az utazás megvásárlásában
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, mert úgy foglaltuk h semmi ilyen lehetõséget nem kértünk mert úgy olcsóbb és gondoltuk úgyse jöhet közbe semmi mert többnyire sosincs lemondhatatlan programunk.
Mennyi idõs vagy?
Remélem soha nem hoz össze a sors egy ilyen lánnyal se, mint a kérdezõ. Kinek van szüksége egy ilyen bizalmatlan lányra? Állandóan bizonygatni, nyugtatgatni... Hát akinek ilyen kapcsolat kell, csinálja. Neked pont az lesz a veszted, hogy ilyen vagy. Pontosan ezért fog majd valaki átverni, megdugni, majd otthagyni. Aztán lehet gondolkodni meg siránkozni.
akkor úgy kellett volna, elakarom veszíteni, csak nincs, akiben megbízzam.
A kérdező hozzászólása: Természetesen várom az igazit.
A kérdező hozzászólása: Ezt elméletben tettem fel, nem szó szerint sajnálom ha félreértetted
"Nem akarom elveszíteni a szûzességemet.." akkor miért ezen gondolkodsz? nem is kell elveszítened.
A kérdező hozzászólása: Épp ezért leszek alapos, megnézem hány lánnyal volt kapcsolata a fiúnak, és hogy bánt a lányokkal, ezek igen fontos dolgok, mert akár sok rossz dolog is kiderülhet róla a múltból. És én úgy vagyok vele hogy az ember megérzi ha eljön az igazi, mert azt a szemében látni fogom, ha igazán szeret engem.
3-asnak teljesen igaza van. Ha a helyedben lennék, akkor biztos, hogy egy picit idõsebb srácot keresnék, viszont olyat, aki valóban tud szeretni és kényeztetni és így a vonzalom kölcsönös, viszont csak a szex elõtt áruld el neki, hogy szûz vagy. Így izgalmasabb is, de biztonságosabb is, mert így nem biztos, hogy csak a szexre kellesz neki.
"Fiúk sokszor olyannak mutatják magukat amilyenek nem is valójában, és nehéz rajtuk kiigazodni, mert a valódi énjük lehet hogy kegyetlen." Ez bizony nem csak a fiúkra jellemzõ, bármelyik ember lehet ilyen a környezetedben, ez egy olyan rizikó, ami elõl csak úgy menekülhetsz el, ha tartod a jelenlegi állapotodat, amirõl azért te is érzed, hogy nem a legszerencsésebb. Az ember kénytelen rizikókat vállalni az életben, ez elkerülhetetlen, de azért már lehet tenni, hogy a rizikók nagysága csökkenjen és ne kelljen nagyot csalódni, ha mégsem jönnek össze a dolgok. Mint már mondtam, az alapos ismerkedéssel lehet csökkenteni annak a veszélyét, hogy valaki csak kihasznál. Ha ehhez nem fûlik a fogad, akkor kénytelen leszel "kivárni" azt, hogy szerelmes leszel és akkor ez az egész nem fog érdekelni, de ez sem egy biztos dolog, tekintve a hozzáállásodat.
A kérdező hozzászólása: Itt most nem is ezen van a hangsúly tudod, a szerelem nem elég, ha nem látod a másik félen, hogy õszintén , akar téged, akkor eleve nincs értelme a kapcsolatnak, ahhoz bizalom kell, hûség, és egy olyan mély kapcsolat amit csak ti ketten tudhatok.
És cidázni szoksz?
Úgy látom, nem voltál még igazán szerelmes. :) )
A kérdező hozzászólása: Fiúk sokszor olyannak mutatják magukat amilyenek nem is valójában, és nehéz rajtuk kiigazodni, mert a valódi énjük lehet hogy kegyetlen.
Ismerd meg alaposan a potenciális partneredet, akkor talán majd megbízol benne, ha tudod, hogy milyen ember, feltéve persze, ha olyan az illetõ, aki méltó is a bizalomra. Ennél többet nem tehetsz szerintem, vagy talán elmélkedj azon (bár ilyesmire gondolom nem nagyon lesz idõd így a vizsgaidõszak közeledtével), hogy miért is félsz a fiúktól, miért nem tudsz bízni bennük, még esetleg azokban sem, akik nem tettek semmi olyat, ami bizalmatlanságra adna okot.
Továbbra se bízz bennük. A védekezést te intézd. Szedj gyógyszert is, és ragaszkodj az óvszerhez is. Ha nincs óvszer, ne engedd azt se.
A kérdező hozzászólása: 21 fõsülis
ez a kérdés a szerelem-szex / szüzesség témába való

A fiú akar valamit a lánytól? Mi zajlik közöttük?

A lány mászott rá a fiúra? Vajon mit gondol a fiú a lányról?

Legjobb válasz: pff... féltékeny fél.. :S

pff... féltékeny fél.. :S

Miben külömbözik egy olyan lány, aki szerelmes a fiúba és miben egy olyan aki csak a barátja akar lenni?

Mert szerintem nálatok nagyon elmosódik a határ! Amúgy is bonyolultak vagytok, de nagyon! :P

Legjobb válasz: A különbözik szót legközelebb N-el írd! :-)

A különbözik szót legközelebb N-el írd! :-)
Hát ez elég egyszerû...ha szerelmes a fiúba, akkor járni akar vele, ha csak a barátja akar lenni, akkor nem akar vele járni.
Ha szerelmes lehet hogy jobban nyomul
A kérdező hozzászólása: 78% Köszönöm hogy a kérdésemre válaszoltál.
Hát ez lányfüggõ. Mivel nem minden fiú egyforam ezért nem találsz két ugyanolyan lányt se. Van aki pirulós, szégyenlõs lesz van aki pedig nagy vagány...Ezt most nem lehet így leírni, figyeld meg, hogy más fiúkkal, hogyan viselkedik!
Na mégis mit csinálnál?? Élvezd! =)
Engedd el magad, próbálj lazítani és ha jó élvezd! :) Ja! és vezesd rá mi a jó neked! A dolog amúgy tök normális, én is szeretem a barátnõmet kényeztetni "csak úgy" egyoldalúan, mert felizgat amikor élvezi amit csinálok! :)
Csókolózás közben a kezed egy kicsit kalandozzon el, mondjuk az alsógatyája felé, a többi meg jön magától. Valószínûleg önbizalomhiánya lehet a srácnak, ezért szégyenlõs. Nyugtasd meg a barátodat, hogy te is ki akarod õt elégíteni.
Szerintem elõször nadrágon keresztül izgasd fel, aztán szép lassan vedd le róla a gatyát. Nem tudom, hogy most orális szexre gondolsz, vagy kézzel akarod kielégíteni?
sóhajts, nyögj
A kérdező hozzászólása: oké!próbáltam már megnyugtatni, vagyis mondtam naki hogy hogyha már õ nekem akk énis neki, ne csak nekem elgyen jó hanem õ is kapjon belõle jót.de nem nagyon ment...
A kérdező hozzászólása: hát részben az orális sexre is gondoltam...
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem ehez a kérdéshez való amit most kérdezni fogok de hasonló...A pasim kicsit szégyelõs...de csak ebben a dologban...Énis akrom neki csinálni a dolgot de nem tudom hogy elkezdeni...Pedig tudom h akarná meg minden...És szoktam látni azt is h feláll neki.De, hogy kezdjem el neki?Segítsetek pls!
A kérdező hozzászólása: Értem! köszi!!!
A kérdező hozzászólása: Jó oké!Eddig nekem is oké meg minden :) De félénk vagyok és mondhatni azt is h nem nagyon tudom kimutatni azt h élvezem!De õ mégis azt várja el h kimutassam...ezt hogy csináljam?
Az sem egy utolsó szempont, hogy hány évesek vagytok, mert nem úgy kell viselkedni egy 20 évessel, mint mondjuk egy 15 évessel.
semmit nem akart!mert akkor úgy elmondta vona hogy akárki is ott van akkor mis mondta volna
Semmit, a haverja megszivatott titeket.

Egy kapcsolatba kavarodás mit lehet tenni ha a barátnőm engem fog meg és hogy ne menjek el mikor a fiú aki szereti elakarja hívni? :/ nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom.

Legjobb válasz: Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...

Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...
Semmi értelmeset nem tudok kihámozni a kérdésedbõl. Kérlek fuss neki még egyszer.
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz.
A kérdező hozzászólása: Nah jó kibogozom : van egy lány meg egy fiú akiknek most alakul a kapcsolatuk, és hogy a lány még nem olyan merész, és hogy a lány bennem kapaszkodik úgymond, hogy maradjak ott és ne hagyjam õket kettesben, ezért nem tudok mit tenni.....ha világos. És nem szeretném ha miattam lenne félreértés, akármi.
Éértem. Már csak annyit árulj el, hogy fiú vagy-e, avagy lány. És hogy ki hány éves.
Menj és hagyd õket! Nincs kínosabb dolog annál, mint két lánnyal/sráccal randizni úgy, hogy egyik a kiszemelt másik pedig csak barát/barátnõ.
Aki nem mer randira menni a barátnõje nélkül, az ne pasizzon. Mondd meg neki, hogy nélküled kell mennie.
A kérdező hozzászólása: L/15 õk meg F/19 L/14 hát még ez lenne az elsõ kapcsolata.(lány részrõl)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!