Találatok a következő kifejezésre: A fiú akar. Mit (250 db)

Ha ezek igazak a fiúra az mit jelent? Járni akar velem vagy csak tetszem neki esetleg csak szexre kellek neki?

-mosolyog rám -nevet velem -szemembe néz,gyakran keresi a tekintetem -lopva engem figyel -sokat beszélget velem személyesen, -sokat beszél magáról,és a gondjairól -inkább spontán dolgokról beszél -beszólogat nekem,de kedvesen,huncutan mosolyog -rendesnek tart -"véletlenül" megérint -megmutatja a tenyerét -úgy beszél velem,mint egy haverral -köszön -szinte mindig mond valamit ,ha elmegy mellettem -kettesben nagyon megnyílik,de nagyobb társaságban visszafogottabb, -bizalmas dolgokat -segítséget kér tőlem -segít nekem -nagyon kedves ha kettesben vagyunk, -mindig ugyanolyan kedves,de barátok jelenlétében kicsit visszafogottabb,kettesben jobban megnyílik.

Legjobb válasz: -megmutatja a tenyerét - pfff ez meg mi ??? Tetszel neki ezért járni akar veled, hogy lefektethessen

-megmutatja a tenyerét - pfff ez meg mi ??? Tetszel neki ezért járni akar veled, hogy lefektethessen
Õszintén kedves. Ahogy olvastam a pontokat, olyan érzésem támadt, mintha a célszemély egy 2-5 éves kisfiú lenne.
Haver-barátként viselkedik veled.
A kérdező hozzászólása: Nem megmutatja a tenyerét hanem megsimogatja/ belesimogat a tenyerembe nem 5-6 éves hanem 27.

Nem értem ezt a fiút. Most mit akar?

Üzit írnák :$

Legjobb válasz: Írj üzit :$

Írj üzit :$
írhatsz, szívesen válaszolok :)
nekem is írhatsz, szeretek olvasni :)
írj
aajj nah most mit akarhat ? :$ ide ne küldjél , ja de mégis
írhatsz
Nekem is írhatsz.
csak akkor ha nem vmi perverz srác vagy:D
Mesélj csak
Jöhet.
Írhatsz nekem is. :)
johet

Ez valami manipuláció a fiú részéről? Mit akar vele elérni?

Már volt sokszor bunkó velem,elutasító,de én nem szóltam be neki,nem sértettem vissza,stb.Mégis legutóbb olyat mond nekem,hogy fél attól,hogy bántani fogom,ha ő nem lesz velem kedves.Hát erre se tudtam mit mondani, nem is értem,hogy miért kellene nekem őt bántani, csak azért, mert nem kedves ? A lényeg, hogy mit akar ezzel elérni, hogy ilyet mondott nekem?

Legjobb válasz: Leegyszerûsítve gondolom azért kedves veled mert azt szeretné ha te is kedves lennél hozzá.

Leegyszerûsítve gondolom azért kedves veled mert azt szeretné ha te is kedves lennél hozzá.
csak gondok akadtak a megfogalmazással
A kérdező hozzászólása: Õ nem mindig kedves velem.
Szakíts vele és keress egy normális pasit... Mondd neki haggya abba ab unkó viselekdést, vagy keresel egy másik pasit... :)


Nagy bajban vagyok, nem akarom cserben hagyni a fiú barátomat, mit tegyek?

Még pár hete elhatároztuk egy fiú barátommal h elutazunk ahova már rég óta terveztük, viszont nekem közbejött vmi és emiatt a szüleim nem engednek el. Viszont már lefoglaltuk a szállást is és ha nem megyünk elveszítjük a pénzt ugyanis nem lehet lemondani. Õ viszont azt mondta h egyedül nem megy el semmiképp de nem tud mást rajtam kívül mert szinte csak fiú haverjai vannak. Viszont erre spóroltunk rég óta, nem tudjuk mikor jönne össze legközelebb.. Mit javasoltok, keressek neki vkit vagy próbáljam meg eladni a részem v mindkett?nkét vkinek? (felesbe fizettük) Bár én már ingyen is odadnám csak találnék vkit mert sürget az id? és úgy legalább ? elmehetne még ha nem is velem.. :/

Legjobb válasz: Keress neki egy normális csajt, értékelni fogja, ha meg tudnak ismerkedni. Síelni menne?

Keress neki egy normális csajt, értékelni fogja, ha meg tudnak ismerkedni. Síelni menne?
És ha eltolnátok az utazást késõbbre? Nem lehet módosítani a foglalás idõpontján?
A kérdező hozzászólása: Köszi h próbálsz segíteni, de sajnos itt már nincs más megoldás mint a bukta ahogy érzem :(
Hát csak arra gondoltam, hogy talán te túlzod el és nem olyan nagy súlyú családi program.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet áttenni én már mindent megpróbáltam :( Többet nem szeretnék elárulni ezzel kapcsolatban, de szerintem ez nem is fontos most.
Családi program? Nem lehet késõbbre áttenni? Milyen programról van szó?
A kérdező hozzászólása: Az a baj h egy olyan dolog jött közbe amirõl ha lelépnék elég nagy szemétség lenne és még össze is vesznénk emiatt lehet. A foglaláskor sajnos még nem tudtuk h ez most közbejön.
Nem tudod meggyõzni a szüleidet?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Északi tengerhez, jó tudom nem vagyunk normálisak h ilyenkor oda megyünk :D de ez érdekelt minket h milyen télen ott :) Hát gondolom velem akart menni elsõsorba de nem azért h összejöjjünk, mi csak barátok vagyunk. Ha találnék neki egy stílusban hozzá illõ lányt akivel nem totál ellentétei egymásnak szerintem vele is szivesen elutazna :)
Hát szerintem õ veled akart elmenni. Nem hinném hogy csak úgy bárkivel elmenne aki lány. Amúgy hova mentetek volna? mert ha olyan hely lehet hogy tudok segíteni az utazás megvásárlásában
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, mert úgy foglaltuk h semmi ilyen lehetõséget nem kértünk mert úgy olcsóbb és gondoltuk úgyse jöhet közbe semmi mert többnyire sosincs lemondhatatlan programunk.

A fiú akar valamit a lánytól? Mi zajlik közöttük?

A lány mászott rá a fiúra? Vajon mit gondol a fiú a lányról?

Legjobb válasz: pff... féltékeny fél.. :S

pff... féltékeny fél.. :S

Miben külömbözik egy olyan lány, aki szerelmes a fiúba és miben egy olyan aki csak a barátja akar lenni?

Mert szerintem nálatok nagyon elmosódik a határ! Amúgy is bonyolultak vagytok, de nagyon! :P

Legjobb válasz: A különbözik szót legközelebb N-el írd! :-)

A különbözik szót legközelebb N-el írd! :-)
Hát ez elég egyszerû...ha szerelmes a fiúba, akkor járni akar vele, ha csak a barátja akar lenni, akkor nem akar vele járni.
Ha szerelmes lehet hogy jobban nyomul
A kérdező hozzászólása: 78% Köszönöm hogy a kérdésemre válaszoltál.
Hát ez lányfüggõ. Mivel nem minden fiú egyforam ezért nem találsz két ugyanolyan lányt se. Van aki pirulós, szégyenlõs lesz van aki pedig nagy vagány...Ezt most nem lehet így leírni, figyeld meg, hogy más fiúkkal, hogyan viselkedik!
Na mégis mit csinálnál?? Élvezd! =)
Engedd el magad, próbálj lazítani és ha jó élvezd! :) Ja! és vezesd rá mi a jó neked! A dolog amúgy tök normális, én is szeretem a barátnõmet kényeztetni "csak úgy" egyoldalúan, mert felizgat amikor élvezi amit csinálok! :)
Csókolózás közben a kezed egy kicsit kalandozzon el, mondjuk az alsógatyája felé, a többi meg jön magától. Valószínûleg önbizalomhiánya lehet a srácnak, ezért szégyenlõs. Nyugtasd meg a barátodat, hogy te is ki akarod õt elégíteni.
Szerintem elõször nadrágon keresztül izgasd fel, aztán szép lassan vedd le róla a gatyát. Nem tudom, hogy most orális szexre gondolsz, vagy kézzel akarod kielégíteni?
sóhajts, nyögj
A kérdező hozzászólása: oké!próbáltam már megnyugtatni, vagyis mondtam naki hogy hogyha már õ nekem akk énis neki, ne csak nekem elgyen jó hanem õ is kapjon belõle jót.de nem nagyon ment...
A kérdező hozzászólása: hát részben az orális sexre is gondoltam...
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem ehez a kérdéshez való amit most kérdezni fogok de hasonló...A pasim kicsit szégyelõs...de csak ebben a dologban...Énis akrom neki csinálni a dolgot de nem tudom hogy elkezdeni...Pedig tudom h akarná meg minden...És szoktam látni azt is h feláll neki.De, hogy kezdjem el neki?Segítsetek pls!
A kérdező hozzászólása: Értem! köszi!!!
A kérdező hozzászólása: Jó oké!Eddig nekem is oké meg minden :) De félénk vagyok és mondhatni azt is h nem nagyon tudom kimutatni azt h élvezem!De õ mégis azt várja el h kimutassam...ezt hogy csináljam?
Az sem egy utolsó szempont, hogy hány évesek vagytok, mert nem úgy kell viselkedni egy 20 évessel, mint mondjuk egy 15 évessel.
semmit nem akart!mert akkor úgy elmondta vona hogy akárki is ott van akkor mis mondta volna
Semmit, a haverja megszivatott titeket.

Egy kapcsolatba kavarodás mit lehet tenni ha a barátnőm engem fog meg és hogy ne menjek el mikor a fiú aki szereti elakarja hívni? :/ nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom.

Legjobb válasz: Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...

Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...
Semmi értelmeset nem tudok kihámozni a kérdésedbõl. Kérlek fuss neki még egyszer.
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz.
A kérdező hozzászólása: Nah jó kibogozom : van egy lány meg egy fiú akiknek most alakul a kapcsolatuk, és hogy a lány még nem olyan merész, és hogy a lány bennem kapaszkodik úgymond, hogy maradjak ott és ne hagyjam õket kettesben, ezért nem tudok mit tenni.....ha világos. És nem szeretném ha miattam lenne félreértés, akármi.
Éértem. Már csak annyit árulj el, hogy fiú vagy-e, avagy lány. És hogy ki hány éves.
Menj és hagyd õket! Nincs kínosabb dolog annál, mint két lánnyal/sráccal randizni úgy, hogy egyik a kiszemelt másik pedig csak barát/barátnõ.
Aki nem mer randira menni a barátnõje nélkül, az ne pasizzon. Mondd meg neki, hogy nélküled kell mennie.
A kérdező hozzászólása: L/15 õk meg F/19 L/14 hát még ez lenne az elsõ kapcsolata.(lány részrõl)

Ha egy lány nem akarja könnyen adni magát, de mégsem akarja, hogy elveszítse az érdeklődését a fiú iránta, akkor mit kell tennie?

Tapasztalatokat is várok :)

Legjobb válasz: Ha elveszted amiatt a fiú érdeklõdését, mert nem akarod magad könnyen adni, akkor nem õ a te embered.

Ha elveszted amiatt a fiú érdeklõdését, mert nem akarod magad könnyen adni, akkor nem õ a te embered.
Ha nem vagy benne biztos, akkor inkább várjatok, amíg el nem jön az a forró pillanat ;)
Mondd az igazat.
Oda kell adnia magát. ÉS LE KELL NYELNIE! BIZONY!
A kérdező hozzászólása: De ha még nem vagyok benne biztos... Ezért kérdeztem így.
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy hazudjak. Csak nem akarom könnyen adni magam.
Neked kell megállapítanod hogy mennyire adod könnyen magad, de semmi esetre se várj túl sokáig. Annyit tudok mondani, hogy ha még nem találkoztatok személyesen vagy csak keveset, akkor adj neki esélyt hogy bizonyíthasson. Régebben egy volt osztálytársam közel két hónapon át halogatta a találkozást amibe beleegyezett, végül feladtam. Lehet hogy nem is akart találkozni de ilyen esetben jobb ha elmondod az igazat, inkább tudja meg hamarabb és legyen túl rajta, minthogy feleslegesen reménykedjen. Na de tudom hogy nem ez volt az eredeti kérdés, csak gondoltam megemlítem hogy milyen rossz ha nem adnak esélyt sem. Ha a fiú igazán meg akar kapni, és ha adott számára a lehetõség, akkor próbálkozni fog, és fontos, hogy értékelj mindent amit érted tesz, ne higgye azt hogy feleslegesen küzd érted és te csak játszol a fejével! 16/F
Szerintem hülyeség ez a "ne várj túl sokáig" szöveg. Nincs túl soká soha. Addig vársz vele ameddig akarsz, feltéve, hogy a srác szeret, hiszen akkor bármeddig vár rád.
addig vársz ameddig akarsz, mindig a lány dönt. ha fonots vagy a srác számára és szeret akkor meg fog érteni. én 7honapot vártam:) és megvárt nem eröltette soha


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!