Találatok a következő kifejezésre: A fiú, tetszik nekem sokszor (6 db)

Mi tetszik benne sportos ? Van sportja vagy vmi?:D Csak veled viselkedik így ?
Érdeklõdj a hobbijáról, hívd el moziba. Mit akarsz tõle?
szerintem hagyd hogy õ lépjen
A kérdező hozzászólása: Szeretném jobban megismerni. Amúgy köszi szépen a válaszokat.:)
Mi tetszik benne sportos ? Van sportja vagy vmi?:D
A kérdező hozzászólása: Igen, sportos, kosarazik. Nem láttam hogy mással ilyeneket csinálna..
legy rafkos!Hitesd el velle hogy le se szarod!figyeld meg ket harom nap mulva o fog odarohanni en tudo en ezt csjokon probaltam ki bevalt!!!
ööö... ez fura lesz de melyik suliba jársz? :)
Csak addig kellesz neki, míg ágyba visz!- 2X, 4X, max 6X. (meg dug) ha így jobban érted ! Nagyon, nincs még itt ennek az ideje a te korodban. Inkább tanuljál még jobban.
azak a srácnak te bejösz és vmijen szinten szeret is téged azért féltékeny!!
ha egy pasi féltékeny, az azt jelenti, h tetszel neki és akar tõled valamit!sztem beszélgess el vele h miért féltékeny ha nem akar semmi és miért ne próbáljátok meg a dolgot4Sok sikert:)
Tetszel neki. Egyértelmû. Másért nem nagyon lenne oka féltékenynek lenni. :) Sok sikert! ;)
Kis szívem, ha azt mondom igen, akkor jó estéd lesz? Igen tetszel neki.
Kérdezõ: hány éves vagy? 12, 14?
nyelv suli - nyelvsuli nem rég - nemrég tetszek - teszem plusz a sok ki nem rakott vesszõ. Nyelvtan egyes, leülhetsz, kislányom.


Az h meg akár húzni aztán lekoptatni. Hülyének néz.
Szerintem csak kihasznál. Ha tényleg szeretne, akkor elõtte szakított volna a barátnõjével, és csak utána csókolt volna meg
Csak fel akar próbálni a farkára..Nem szeret hagyd a p*csába.
Most mi az h azzal a fiuval voltal aki tetszik?randiztatok v mi?v osszefutottatok esetleg?v buliban? Nm ertem keves az info..
Vagy össze van zavarodva, vagy ki akar használni. A helyedben ezt vele tisztáznám, bár szerintem ez a folyton visszatérõ ex túl nagy rizikófaktor. Ismertem hasonló srácot, részemrõl ezért lett csak barát.
A kérdező hozzászólása: én 14 õ 15. és még mindig kapcsolatba van a csajjal..

Adott egy fiú, aki nagyon sokszor bámul egy lányt és mosolyog. Viszont a barátainak azt mondja, neki más tetszik. Akkor az illető hazudik? Mit jelent a cselekedete?

Legjobb válasz: Hogy megkívánt egy tányér marhapörköltet nokedlivel.:D Kérdezd meg tõle, nem fogsz belehalni. üdv

Hogy megkívánt egy tányér marhapörköltet nokedlivel.:D Kérdezd meg tõle, nem fogsz belehalni. üdv
A fiúnak tetszik a lány.:) ( Tapasztalat :P )
Sztem csak úgy van vele, hogy elõször te tetszettél neki, majd hanyagolni akart, ezért mondta a más lányt, és most azé néz, mert újra bejössz neki! :D Oszt. társad: Pörszi
Szerintem lehet, hogy a haveri körének más csajok jönnek be, és kiröhögnék, vagy csak Te szimplán félre érted a srácot, vagy nem akar nagy felhajtást, abból, hogy ki tetszik neki, vagy teszteli, hogy a lány, akit néz, az féltéken-e stb... :d
A kérdező hozzászólása: Igen, várom, de ez nem kapcsolódik a kérdéshez... XD
Jah..télleg...am várod a buszt?:D
A kérdező hozzászólása: Rólad van szó, juppszika ^^
Am eszt te tapasztaltad(kérdezö)? :D Mit ha nem ismernélek Sajt :D :P
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszi a válaszokat ^^
A kérdező hozzászólása: Nem, másba szerelmesek mind. Csak az a bizonyos díszpéldány nem. XD
Az is lehet, hogy a barátainak tetszel, ezért már eleve sokat foglalkozik veled:) Ebbõl (is) még lehet vmi!:)
Lehet hogy anyira szereti aszt a lányt hogy nem meri bevalani ezért füllent...vagy csak bolond :D
A kérdező hozzászólása: Nem lehet kiismerni, hogy mikor füllent, vagy éppen õszinte. Ezért tanácsra lenne szükségem.
Nos sztem 2 dolgot csinálnak a korabeli fiúk: 1: Piszkálják azt a csajt.. 2:Ha kicsit érettebb: Akkor szemezik vele:P Tuti bejössz neki..:D:P;)

15 éves lány vok van egy 17 éves fiú aki tetszik. Sokszor taliztam már vele kettesben, jókat beszélgettünk, megadta a számát stb.1 hónappal ezelőtt küldtem neki smseket azokra azonnal válaszolt, de mostanság felém se néz. Rosszul csináltam valamit?

Legjobb válasz: Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást,aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:))

Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást, aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:) )
igen
Talán igen, talán nem. Ez nagyon kevés infó, amit leírtál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokmindenben egyezik a sráccal a véleményünk, jól köjöttünk egymással, a mai napig köszön pl ha meglátom a suliban és mindig mosolyog.De nem tudom, hogy miért távolodott el tõlem egyik napról a másikra.Szerintetek van esélyem még nála?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!