Találatok a következő kifejezésre: A fiú, tetszik nekem (661 db)

Ugyan, ne vesszetek össze rajtam. :)
Úgysem azt fogod tenni amit mondunk. Ugyanaz...
hármas?
Ez általában mindenkivel elõfordul :) Hiszen a barátnõk sok mindenbe hasonlítanak, így az ideáljuk is lehet hasonló. Ilyenkor az a korrekt ha a fiúnak esetleg valamelyikõtök bejön akkor õ választ és azt a másik elfogadja. A barátnõmmel ha köztünk ilyesmi konfliktus helyzet elõfordult, akkor mi ezt tettük. :) Lehet, hogy rosszul esik ha nem rád esik a választás, de (pl. nekem) közben jól eshet, hogy a barátnõdet látod boldogan. :)
Majd a fiú választ.Semmi okotok haragudni egymásra.Ha nem lennétek barátnõk akkor is õt választaná, nem fogjátok "elvenni" a másiktól. Persze, lehet, hogy egyikõtök sm érdekli.
Hármas.
#5-nél a pont. Õt is megkérdezhetnétek... :)
Szerintem ettõl is már kész lehet, nem kell több
Ha a fiúval jársz akkor smároljatok elõtte és a látvány úgy szíven fogja döfni hogy az nyomban összeroppan!
A fiú miatt utáltátok meg egymást? Vagy alapból rosszban voltatok? Amúgy szerintem teljesen felesleges és gyerekes ez a gyûlölködés köztetek. Nem szimpi neked a csaj, hát van ilyen, nem lehet mindenki a barátod.. Viszont ha tényleg téged szeret az a srác, akkor az a csaj így is eléggé szarul érezheti magát, ne süllyedj le a szintjére, foglalkozz inkább a sráccal.
dedó! :) Tipikus nõk akik nem bírják ki ármánykodás nélkül. Szerintem vonszold a csávót a csaj elé és smárold le az orra elött.
Valami olyasmivel dicsekedj, ami neked megvan, de neki meg nincs. Vagy csak titokban tegyél valamit a kajájába, köpj bele az üvegébe stb, de úgy, hogy ha lehet ne jöjjön rá, hogy te voltál az. (és persze ne vegye észre) Aztán nevess nagyokat!:D (Nekem is vannak hasonló ügyeim:) )
szerintem meg a bunkóságot viszonozd kedvességgel
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)


Ha egy lány sokat beszélget egy fiúval, akkor az a fiú tetszik neki vagy lehet h csak jó barátok?

Legjobb válasz: Jó barát én is sokat beszélgetek az uncsi tesóm lány osztály társával és elmondunk egy másnak mindent mert meg bízunk egy másba és jó barátok vagyunk :)

Jó barát én is sokat beszélgetek az uncsi tesóm lány osztály társával és elmondunk egy másnak mindent mert meg bízunk egy másba és jó barátok vagyunk :)
Nekem van olyan lány barátom akivel éjjel nappal beszélgetek... köszönés az puszi puszi, meg ilyenek, még ölelgetni is szoktuk egymást, de neki van pasija, nekem meg barátnõm, és vele csak nagyon jó barátságban vagyok... és még egyikõnknek sem jutott eszébe barátságnál több... szóval ezt te tudod érezni h mi van köztetek...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat én igazából egy harmadik vagyok akinek tetszik a lány :)
Akkor meg hajts rá nehogy lenyúlja a másik fiú... de csak finoman ;)
A kérdező hozzászólása: ok vettem :D
A kérdező hozzászólása: de mégis hogy kezdjem a ráhajtást? valami tipp? :)
Hát... kezdj el vele beszélgetni, meg hülyülni, meg jóban lenni vele... aztán jöhetnek a bókok meg hasonlók és a többi majd jön magától :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi :)
A kérdező hozzászólása: csak hát az az igazság hogy ezek már mind megvannak: szoktam vele beszélgetni elég jóban vagyunk néha megdicsérem a ruháját. csak egy gond van: nem tudom, hogy én tetszem-e neki
nem a kor számít, csak ne legyél 60 õ meg 11
legalább te nem vagy apakomplexusos.
Nem ciki, 2 év fõleg nem. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Neked ciki.

Miért szalad el ez a fiú? Tetszem neki vagy nem?

távolról bámul,szemezünk,de mikor mellé ültem,akkor lefelé nézett,utána meg felállt(könyvtár) nem értem,mosolyog rám távolról meg hasonló dolgok.....de mikor mellé próbálok ülni vagy a közelébe,akkor otthagy???

Legjobb válasz: Fél :$

Fél :$
dettó.. ezt én is kérdezném.. folyton bámulja a mellemet.. elsétálok felé, bámul, majd amikor közvetlen mellé érek, a földet bámulja.. hát én nem értem
Igen. Kissé félénk lehet :) Adj neki egyértelmû jelet, pl köszönj majd beszélgess vele. Én mindig ezt mondom. Ha erre sem lép-reagál akkor nem csak félénk hanem balf.sz is :-/
"helovin" Mi a fene?! :DDD
Tanulj meg irni!
Õ valami japán manga hõs?
Betépet.
Legalább megtanít írni.....
Ja 2. nak igaza van -fiu ak* -Halloween* -kozolte, (ha már nincs ékezet, gondolom telefonról írsz) -Es-el nem kezdünk mondatot (nekem ezt tanították) Na kötekedést félretéve, hogy legyen is értelme: Vagy azt jelenti, hogy van hozzá kedve vagy azt jelenti, hogy van hozzá kedve.
Azt, hogy el fog menni.
Azt jelenti, hogyha tud, akkor el fog menni. Mégis mit gondolsz, mit jelentene? Akárki, aki megy, annak tetszel?

Ugyanaz a fiú tetszik nekem és az egyik barátnőmnek. Mit tegyek?

Megtetszett NAGYON az a fiu,aki mar a baratnomnek picit regebb ota tetszik.Kiderult,es emiatt mindig feszultseg van koztunk,ha a errol van szo,vagy fiurol.Segitsetek,hogy javithatnsk ezen a helyzeten?:|

Legjobb válasz: a lányok barátsága addig az, amíg nincs ilyen pasi ügy. ennek már úgyis lõttek.

a lányok barátsága addig az, amíg nincs ilyen pasi ügy. ennek már úgyis lõttek.
Ha rámozdulsz a srácra akkor egy életre vége lesz a barátságotoknak
hagyd békén a srácot. fontosabb a barátság, mint a pasik, ezt én már megtapasztaltam, és szívembõl mondom, ha jót akarsz, felejtsd el a srácot, fogsz még nála sokkal jobbat is találni. a bnõdnek régebb óta tetszik, úgyh sztem úgy a normális, h te mondj le a pasiról. 16/L
Miért kellene lemondjon, ha a pasinak is õ tetszene? nincs olyan, h lestoppolom magamnak. (kíváncsi lennék a pasi arcára)
2 válaszát folytatva; ha viszont a barátnõd tetszik neki, akkor el kell fogadnod. Mást nem tehetsz, különben a barátot is elveszted.
az a gáz, hogyha a srác téged választ! Mert akkor valószínûleg kifog nyirni a barátnõd :/ Mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod! Nem szeretnéd, hogy ilyen legyen a barátságotok... Persze ha komolyan igy gondolod :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
a barátság fontosabb de várjátok meg a fiú mit csinál mert neki lehet hogy 1 harmadik szimpi
ja majd a srác eldönti
Talán el kéne dönteni kihez vonzódik a srác..
A fiúnak ki tetszik? mert ha senki, akkor no problemo. Ha te akkor hajrá.
nem Te döntesz, hanem a srác N

Lányok! Ha egy fiú ismeretlenül odament hozzátok, volt már olyan, h bejött nektek, de elutasítottátok, mert féltetek, hogy csak a külsőtök tetszik neki?

Lehet, hogy furcsa kérdés; err?l a teóriáról egy könyvben olvastam, de az én férfi agyamnak ez felfoghatatlannak t?nik. :)

Legjobb válasz: Nekem olyan volt, hogy odajött hozzám egy idegen fiú(vagyis férfi) és tetszett is , de annyira nagyon zavarban voltam, hogy azt mondtam van barátom.Ezerszer megbántem, hogy ilyen hülye voltam.Ma már másképp viselkedem, hogyha odajönnek hozzám, de sajnos olyanok jönnek oda hozzám, akik nem tetszenek :S:S.

Nekem olyan volt, hogy odajött hozzám egy idegen fiú(vagyis férfi) és tetszett is , de annyira nagyon zavarban voltam, hogy azt mondtam van barátom.Ezerszer megbántem, hogy ilyen hülye voltam.Ma már másképp viselkedem, hogyha odajönnek hozzám, de sajnos olyanok jönnek oda hozzám, akik nem tetszenek :S:S.
nekem volt már ilyenben részem, de nem küldtem el, inkább kíváncsian vártam, mit tesz:) azaz: adtam neki esélyt
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyjából én is ezt az elvet vallom, de a haver az egekig dicsérte a könyvet, ezért olvastam bele. Szerencsére nekem ismerkedési problémám soha nem volt, és remélem ez így is marad. :) (az ismerõsöm végigolvasta a könyv mind a 200 valahány oldalát, de azóta sincs barátnõje...)
A nõhöz nem kulcs kell, hanem lakás. Meg autó... XDDD Na jó, nem leszek szemét, végül is ez nem igaz, mert engem se a pénz érdekel. Minden tisztelem a tiéd, én sosem bírtam ilyen könyveket olvasni. Nem fér a fejembe, mi alapján szûrték le mások a tanulságot :) Mellesleg szerintem a nõket nem lehet megfejteni soha, logikát találni bennük meg végképp nem. Én nõ vagyok, de akkor is ezt gondolom. A pasikat legalább értem, és ha hülyeséget csinálnak is kb. tudom miért, és nem lepõdöm meg. De a nõket sose értettem, pedig én próbáltam :D
A kérdező hozzászólása: Egy ismerõsöm ajánlotta, és adta kölcsön "A kulcs a nõhöz" c. könyvet. Egy fejezetet olvastam el belõle, (de lehet, h nem folytatom :) ) abban volt ez. De akkor megnyugodtam, hogy nem csak én tartom ezt furcsának.
a komment elõtti lány vaygok, értem mire gondolsz, én is így gondoltam:) mivel nem vagyok csúnya, vagy átlagos -és beképzelt se:P-tényleg nem vagyok az-nem bírom az olyanokat akik azt hiszik h õk itt a kemény csávók akiknek minden csaj a lábuk elé omlik... Akinek tetszem és nem nyomul, az oké, persze ha nekem is bejön:)
Ez az én nõi agyamnak is felfoghatatlannak tûnik :D Bárki odajön hozzám (normális módon) én kedves vagyok, barátkozom vele. Ha nem jön be kedvesen elutasítom, ha nem érti meg akkor durván. Ha bejön semmi nem érdekel, mert bejön :D Kit érdekel, ha csak a külsõm miatt jött oda én se ismerem õt jobban és nekem is tetszik, hol itt a gond? Én még azt se mondhatom, hogy esetleg kihasználna a késõbbiekben, mert az is lehet, hogy én õt :D de ami kölcsönös az szerintem nem kihasználás, szóval hajrá :D De különben is hülye lennék valakit elküldeni aki odajött hozzám (tehát érdeklem) és még tetszik is! Majd megismerem. Ennyi erõvel bárkit el lehetne utasítani, mert nyilván elõször kívülrõl látod, nem "belülrõl". Nem... én se tudom felfogni :D de milyen könyvet olvasol te, amiben ilyesmirõl írnak és hogy bírod? :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszolónak: lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg: én most olyan esetekre gondolok, (vagyis inkább gondolt a könyv írója) hogy a pasi (aki TETSZIK Neked) nem feltétlenül csak a külsõdre hajt, hanem TE hiszed azt, hogy ha jobban megismerne Téged, akkor esetleg nem kellenél neki. Áh, ez a nõi lélek... :) Még egyszer köszönöm
Velem is többször elõfordul, fõleg este busz+állóban, ilyen helyeken, és nekem egyáltalán nem jön be az aki csak a külsõre pedálozik, ezt mindig meg is mondom nekik, úgyhogy nem rossz dolog amit olvastál. L18
Elözõ vagyok, még annyit, hogy sztem igenis fontos a külsõ.Egy vadidegen nyilván a külsõdet látja és mivel az tetszik neki, (jobb esetben) meg akarja ismerni a belsõdet is.Szóval , én azért, amit Te írtál biztos nem utasítom el, csak akkor ha nekem nem tetszik a fiú.
Hát basszus ki kellett volna menni a nõk közé nem a könyvvel babrálni :DD :) Amúgy lehet ért valamit, csak biztos ehhez is idõ kell :D és majd pár év múlva veszi hasznát :DDD XD

Bűntudatom van azért mert a legjobb barátnőm összejött azzal a fiúval aki nekm évek óta tetszik és ezért kibeszéltem más barátaimmal. Szerintetek jogos h bűntudatom van? 13/L

Legjobb válasz: Ha a barátnõd tudta hogy neked évek óta tetszik a fiú akkor nem volt fer hogy bepróbálkozott nála. Maximum ha elõtte megkérdez téged hogy nem zavarna e. Az ilyet én nem nevezném barátnak. Ha ez a helyzet akkor ne aggódj azért mert kibeszélted. Nem szép dolog az sem, de valakivel meg kellett beszélned ami a szívedet nyomta...

Ha a barátnõd tudta hogy neked évek óta tetszik a fiú akkor nem volt fer hogy bepróbálkozott nála. Maximum ha elõtte megkérdez téged hogy nem zavarna e. Az ilyet én nem nevezném barátnak. Ha ez a helyzet akkor ne aggódj azért mert kibeszélted. Nem szép dolog az sem, de valakivel meg kellett beszélned ami a szívedet nyomta...
Ha csak tetszik, akkor semmi gond. És a barátnõd sem volt gonosz veled. Nekem is sok pasi tetszik, és furcsa is lenne, ha tabu lenne a bnõim számára mind. De ha szerelmes vagy belé évek óta, akkor már más tészta. Ha kibeszélted az érzéseidet, akkor bízz abban, hogy õk valóban a barátaid, és nem mondják el a fiúnak.
Igen, jogos a bûntudatod. Nem a barátnõdre kéne haragudnod, hanem saját magadra, hogy évekig csak a távolból figyelted a fiút, ahelyett, hogy léptél volna, és összeismerkedtél volna vele.
A kérdező hozzászólása: Nem csak tetdzett, hanem szerelmes voltam belé. És azért nem mozdultam rà, mert egy màsik barátnõm is szerette


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!