Találatok a következő kifejezésre: A feszítő mint az (13 db)

Anyukék akik Mirenát használtok!? Lassan egy hete van fent normális érzés az hogy olyan kicsit feszitő érzést érzek a méhemben mint amikor koraterhesen kezd nőni a méh?

Nem fáj csak olyan mintha kisebb lenne a mehem mint a Mirena és feszit. "Nehéznek" érzem a hasam ott lent mintha egy kő lenne bennem. Amugy pecsetelesem sincs csak ez az érzés. Másnak is volt ilyen?

Legjobb válasz: Nekem 2,5 éve van. Nem emlékszem rá hogy nekem volt-e ilyen, de biztos hogy meg kell szokni. Én pl. sokáig barnáztam. Mindenkinek más. Hoxán van ilyen fórum, én is ott szoktam tudakolózni a csajoktól. :)

Nekem 2, 5 éve van. Nem emlékszem rá hogy nekem volt-e ilyen, de biztos hogy meg kell szokni. Én pl. sokáig barnáztam. Mindenkinek más. Hoxán van ilyen fórum, én is ott szoktam tudakolózni a csajoktól. :)
Ilyen nekem is volt...pár hét után. Puffadás, kicsit zavaró volt mint ha megettem volna egy hûtõt :D De elmúlik.
Csinálj egy tesztet, mert lehetsz terhes attól, mert rendesen menseseltél. És menj dokihoz is.
ha terhes is vagy a 3 kilo az nagyon sok.terhesseg kb 4.honapja korul kezd el latszani a has meg a sovany noknel is, szoval a hizasod es a nagy hasad nem ad okot arra h terhessegre gyanakodj, gyakori vizelesi inger a hugyholyag gyulladasa miatt is lehet de gyeb hugyuti megbetegedestol tol.es a menstruaciod ha rendesen megvolt az is csaak arra utal h nem baba van az ugyben, mert vannak verezgeteseket atelo terhes nok de ennek sem mennyisege sem minosege nem azonos a mensievel.menj orvoshoz mert nem tul normalis ha ekkora etvagyad van.persze az is lehet h tenyleg terhes vagy, teszt kimutatja ha az vagy ennyi ido utan

A feszítő érzés, mint az izomláz, mitől van?

leginkább az alhasamban, meg néha egész a térdemig belenyilall. A 10. hetet kezdtem. Ez miatt méglehet szexelni?

Legjobb válasz: Ez inkább a terhesség végére jellemzõ, mikor a súly már nagyon lefele nyomódik. A 10. héten nem tudom mi okoz ilyen gondot, de jobb lenne dokinak megmutatni, és õ megmondja, egnedélyezi -e a szexet.

Ez inkább a terhesség végére jellemzõ, mikor a súly már nagyon lefele nyomódik. A 10. héten nem tudom mi okoz ilyen gondot, de jobb lenne dokinak megmutatni, és õ megmondja, egnedélyezi -e a szexet.
A kérdező hozzászólása: barátnõm azt mondta nyúlnak a méhszalagok, meg a csípõcsont kezd tágulni, de kicsit azt nem ilyennek képzeltem. Köszönöm a válaszod , jövõ hétfõn megyek dokihoz, addig meg a párom inkább aludni fog.. hi-hi
igen ez attól lehet , nekem is szokott fesziteni a hasamba , a doki azt mondta h méhösszehuzódás is lehet!szedsz magnéziumot?
A kérdező hozzászólása: magneb6-ot az nem elég?
de igen!Napi kettõt szedtem én is!:)
mi a nemed? :)
A kérdező hozzászólása: fiú:)
Akkor az a tanácsom, hogy feszítsd be ;)
A kérdező hozzászólása: de nem ha majd szexelni fogok, félek, hogy nem fogok elélvezni, meg hogy nem lessz semmi orgazmusom:S
hidd el más érzés egy kéz mint egy lyuk :)
A kérdező hozzászólása: és az a jobb ha sokáig verem, de elég késön élvezek el ez jó nem?

Hogy van az hogy pl egy 18 éves pasi szinte minden idősebb nőnek kisfiú, fordítva azonban semmi gond, minden kiscsaj tök érett meg minden, és sorban feszítenek a 30 éves kanok mellett? :D

csak szerintem röhejes ez? :D

Legjobb válasz: Persze, lehetnek igényeid. Csak pont a "nõcinek" is lehet, a fullos nõcinek méginkább lehet. De még egy átlagos csaj is könnyebben kap "fullos" partnert, mert a fiúknak ált. a legtöbb csajra feláll. :) Ha nem vagy fullos, mégis nagyok az igényeid, egyet tehetsz: elfogadod, hogy nem akad számodra megfelelõ csaj, mert azok nem fognak veled leállni. :) "Amit nincs erõd felemelni, legyen erõd otthagyni". :D

Persze, lehetnek igényeid. Csak pont a "nõcinek" is lehet, a fullos nõcinek méginkább lehet. De még egy átlagos csaj is könnyebben kap "fullos" partnert, mert a fiúknak ált. a legtöbb csajra feláll. :) Ha nem vagy fullos, mégis nagyok az igényeid, egyet tehetsz: elfogadod, hogy nem akad számodra megfelelõ csaj, mert azok nem fognak veled leállni. :) "Amit nincs erõd felemelni, legyen erõd otthagyni". :D
A 30as kanok, azok d.gni akarnak velük. Nem hiszem el, hogy komoly dolog lesz abból a 15-13 év korkülönbségbõl, az ilyen ritka. Nézz a saját korosztályodban. (+-5 év az elfogadott nálam, természetesen nem ilyen korban még :) )
Azért tettem idézõjelbe, mert én sem olyan "ítélkezésre" gondoltam. :) Semmi gond.
A kérdező hozzászólása: ez nem ítélkezés. sejtés. ne gondolj ebbe bele feltétlenül rossz dolgokat. nincs ebben semmi rossz, csak kíváncsi az ember.ennyi.
Nem írtam sem azt, hogy lány vagyok, sem azt, hogy fiú. Érdekes, hogy elõször az egyikben vagy biztos, aztán hirtelen a másikban leszel. :) Egy jótanács: az "ítélkezéssel" mindig csak óvatosan. A valóság elég árnyalt.
A kérdező hozzászólása: lány vagy? :D tök furcsa, szinte biztos voltam benne hogy fiú, a válaszaid alapján.
Persze, a nõnek férfi nélkül, a férfinek nõ nélkül is lehet jó, kielégítõ, és tök kényelmes. :) Az én egyik barátnõm mindig azt mondogatja: a legjobb lenne, ha nõk és férfiak össze sem költöznének, teljesen külön lennének mindenben. Akár külön városrészben. Aztán összejárogatnának, lerendeznék a szexet, és mindenki mehet haza. Mennyivel kényelmesebb élet lehetne! Van benne igazság.
A kérdező hozzászólása: igen. rólam is ezt gondolja mindenki, hogy minden álmom egy nõ mellett ébredni és szagolgatni reggel a büdös száját. hát nincs így. most éppen dumálgatok egy gyönyörû 19 éves lánnyal, talán rányomulok, de igazából lusta vagyok :D fogja fel mindenki hogy nem létszükséglet egy nõ. nõ nélkül is lehet teljes és boldog életed. itt vagyok rá példaként én. Mindenem megvan.
Különben nem azt írtam, hogy a csajok kevésbé szeretnék a szexet. Sõt, kiéhezve is lehetnek rá. De átlagban több az olyan fiú, aki "bármit" bevállalna/megtenne, hogy szexhez jusson, mint az ilyen csaj. Nyilván nem véletlenül, többek között ezért is futnak még mindig a fiúk a csajok után (és ez valószínûleg így is marad). Kivételek persze lehetnek, örülj, ha te közéjük tartozol. :)
Te jó ég, veled tényleg szóba áll lány? Elég tyúkeszûek lehetnek...
A kérdező hozzászólása: he? :D
Azt nem én írtam, egy másik 82%-os. Én készséggel elhiszem, miért ne hinném, hogy szóbaállnak veled a csajok, és nem "tyúkeszûek" ettõl! :D
Különben is lehet praktikus oldalad, mert sok lány szintén nem szereti, ha reggel még ott van a fiú és "együtt ébrednek". Ha te lelépsz a dolog után, akkor nem kell elküldeni és a csaj nem kerül kényelmetlen helyzetbe emiatt.
A kérdező hozzászólása: ja, közben leesett hogy errõl lehet szó :D Amúgy mostanság tényleg jobban szeretek inkább csak barátkozni lányokkal..egyetlen gond van : viszonylag nehéz velük..általában az összes azt hiszi hogy meg akarom õket dugni..pedig tényleg nem. és nem csak duma.
Sosem értettem, egyesek miért nem tudnak örülni annak, hogy minden srác meg akarja dugni õket. Egyrészt, úgyis csak azzal lesz szex, akivel akarják. Másrészt épp így tudnak válogatni. Harmadrészt nem nekik kell mászkálni, futkározni a fiúk után. A legjobb pedig szerintem egy olyan "barát" lehet, aki azt is elfogadja, hogy barát, de alkalmanként dugásra is "jó", ez egy csajnak elég kényelmes helyzet. Semmi kötelezettség, van egy baráti kapcsolat, emellett van szex is, mikor akarja. Persze, sokan elég fonákul gondolkoznak ebben.
A kérdező hozzászólása: ilyen lány barát nekem is kéne, bevallom férfiasan. kényelmes lenne és élvezetes. a felesleges idegeskedések nélkül :D
Akkor keress egy magadhoz hasonlót, és mindenki jól jár. :D
A kérdező hozzászólása: Nehéz ilyet találni. Sok csaj szereti túlmisztifikálni a szexet. De ha te ilyen vagy, akkor írhatsz egy privit :D
Majd feljegyezlek a listámra a többi jelentkezõ közé. :D Ha már úgyis csajnak hiszel, nem hagytam ki ezt a poént!
Akkor nagyjából mégis egyrõl beszélünk szerintem. :)
A kérdező hozzászólása: "Az meg azért elég ritkaság, hogy a csajok jobban ki legyenek éhezve a szexre, akirõl írsz, valami kivétel lehetett." éppen annyira vannak kiéhezve rá mint mi. egyébként meg nagyon egyszerû, olyannal kell kezdeni akirõl látod hogy valószínûleg érdekled. nem olyan nehéz ez. mosolyogni kell, ha visszamosolyog, az már egy jó indulás. ha nem, akkor nem is dumálok vele. ez ilyen egyszerû. csak a balf*szok még mosolyogni se tudnak. aki semmi energiát nem ad bele, miért is várna bármit is?
Én nem azt írtam, hogy feltétlen a b.száson keresztül irányítanak a csajok. Hanem, hogy õk döntenek, elsõ ránézésre tudják, kb. 90%-ban, mi, hogyan, mennyire lehet az adott fiúval. És attól, hogy ezt nem közlik, emellett ki is tartanak. A maradék 10%-al tudsz azt kezdeni, amit akarsz. Lehet, hogy nem tud irányítani a csaj, de én fentiek szerint értettem, hogy te sem õt. Ha nem jössz be neki, nem tudod beledumálni magad az ágyába. Ha beletudod, valószínûleg amúgy sem talált rondának. Az meg azért elég ritkaság, hogy a csajok jobban ki legyenek éhezve a szexre, akirõl írsz, valami kivétel lehetett.
A kérdező hozzászólása: miért a 20 évesek mit akarnak velük? filozofálgatni meg húr elméleteket alkotni? :D
Honnan vetted? Halom nõt ismerek, akik kifejezetten ezt a korosztályt csípik (huszon-harminc évesen).
Meg a másik része se igaz. 20-án több nagyváros utcáit is bejártam, a 16-18-20 éves csajok többsége(!), kb. 80-85%-uk megközelítõleg korabeli srác mellett "feszített". És még nem is a kigyúrt, kopasz, "kõgazdag" típus mellegg, hanem inkább a vékony, csini "divatfiú" mellett. :) /Utóbbit jó értelemben!/
*mellett
A kérdező hozzászólása: mondjuk én nem igazán komálom a fiatal csajokat...21 évesként...meg hozzátartozik az is hogy roppant igényes vagyok. inkább nem vagyok senkivel, ha nem fullos teljesen. az igényeim az egekben.
Nem tudom, mit értesz ezek alatt. Nem is fontos. A lényeg, hogy ha te is fullos vagy, keress korodbelit/idõsebbet. Azt én is látom, hogy a kis tinicsajok egy részének bejönnek az idõsebb pasik, de kb. addig, míg nincs saját kocsija, és talán csak azért, hogy ide-oda vitesse magát vele. Ám ez inkább csak a 18 alatti gyereklányokra jellemzõ. Fõsulis, egyetemista csajok között nem sok ilyet ismerek.
A kérdező hozzászólása: én nem vagyok fullos, de attól még nekem lehet az egekben az igényem nem? el van baszva az egész, ha levetkõzik elõtted a nõci és fel se áll rá....
A fullost egyébként testileg értettem, meg bensõ terén kicsit. De elsõsorban a külsõdre- ebben más-más lehet a csajok ízlése, úgy látom manapság a többségnek a vékony, enyhén sportos, nagyon ápolt, magára sokat adó réteg jön be.
A kérdező hozzászólása: Miért ne állnának? elmebeteg paramétereim vannak, teljesen máshogy nézek ki mint egy átlagember, a legtöbb csajnak már ez is felkelti a figyelmét, a dumám pedig világbajnok, szinte akárkit el tudok szórakoztatni. néha unom is, mennyire király vagyok a csajoknál. Nagyon egyszerûek (akárcsak mi), a titok annyi hogy meg kell õket hallgatni.
Megnézhet épp azért is, mert fura vagy. De az is lehet, hogy alkatra-helyességre beleesel abba a rétegbe, ami tetszik nekik, csak te nem tudsz róla. A jó duma jó pont- ha egyébként is helyes vagy, és vonzó. De a környezetemben azt látom, hogy nem minden. Pl. a csúnyább, elhízott srác csak annyit ért el vele, hogy õ lett a társaság viccmestere- "imádják" a csajok, szívesen dumálnak vele, de amikor megjön a "jó pasi" hagyják a fenébe. Szóval, amolyan szórakoztató barát-féle. Ezek pozitívumok amiket felsoroltál, de önmagukban nem mindig elegek. Mellesleg ha népszerû vagy, akkor nincs okod panaszkodásra. Én viszont kitartok amellett az elképzelés mellett, hogy bizonyára nem lehet olyan rossz a külsõd sem, ha leállnak veled a csajok.
"Nagyon egyszerûek (akárcsak mi), a titok annyi hogy meg kell õket hallgatni." Ezzel meg vigyázz, nagyon. :) Szintén jó pont, HA tetszel is a csajnak. Persze, önmagában az sem elég, ha csak tetszel neki, külsõleg. Viszont ha csak a meghallgatós-dolog áll fenn, könnyen a barátszférába kerülhetsz át. Attól, hogy meghallgatod, nem biztos, hogy rád fog gerjedni. De érted szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok olyan jóképû, de pont ez az, hogy ezt tudom kompenzálni a jellemmel. a csúnya elhízott srácoknak általában semmi esélye sajnos. egyébként a viccrõl annyit, hogy az az elsõ lépcsõfok egy bugyiba hogy õszintén megnevettess egy lányt. Azzal akar mindenki együtt lenni akivel jól érzi magát.
A kérdező hozzászólása: A meghallgatás nem hallgatást jelent csak, hanem reagálok is rá természetesen. Szerintem a duma lényege hogy úgy beszélgess egy nõvel mintha valamelyik haverod lenne, nem kell puncsolni, néha pedig muszáj perverzkedni hogy nedves legyen a bugyi. ha nedves, akkor pedig azt csinálsz vele AMIT AKARSZ. Mindegy, hány éves, honnan jött, ki lánya, onnantól kezdve a tiéd.
Együttlenni sokféle módon lehet. Attól, mert megnevetteti egy humorista, bizonyára nem akar vele lefeküdni. :) Picikét félre vagy tájolva. A jóképûség, helyesség relatív. Ha nincs is meg az a helyes "babapofid", ami mostanában annyira menõ, attól lehet jó az összkép. A csajoknak az alkattal együtt fontos, láttam például egy annyira nem helyes arcú, de irgalmatlanul divatos frizurával rendelkezõ, vékony csõnacis srácot egy fullos csajjal. A srác egyébként inkább lett volna ronda. Na jó, nem, de totál átlagos lett volna, senki sem mondta volna helyesnek, ha az összkép nem olyan, amilyen.
15: Írtam, hogy részben közrejátszik, ha amúgy is bejössz neki külsõleg. Emellett kitartok, mert ezt tapasztaltam.
Másrészt meg, igazából a csajok irányítanak mindent. Õk választanak, legtöbb esetben elsõ ránézésre "tudják", mennyi esélyed van. Sõt, még ha nedves a bugyija, akkor se csinálhatsz vele, amit akarsz. Egyrészt sokkal jobban tudnak uralkodni magukon e téren. Másrészt a fiúk meg kevésbé. Ha nedves a csaj bugyija, általában még akkor is megmarad a felállás, hogy õ tesz a fiúval azt, amit akar. :)
A kérdező hozzászólása: ezzel nem értek egyet. engem nem szoktak irányítani. mivel nem vagyok baszásközpontú. ez ilyen egyszerû. csak azt bírják irányítani akinek arról szól minden. Nem egyszer volt már olyan hogy a kiscsaj felkínálta magát, én pedig közöltem vele hogy semmi esélye. most akkor ki irányított? :D
Látom jó a dumád: "HE" erre ugranak a lányok? Mert amiket írsz , elég nagy képûnek tûnsz és butának is. Szerinted te a "fullos" nõknek pont te fogsz kelleni? Mert nem csak a férfiak szeretik az okos nõt, de a nõk is szeretik az okos férfiakat! Hát ezen gondolkozz el!
nekemis szokott lenni de fogalmam sincsen.:S
Enyhe petefészek gyulladás is lehet.

A nyaki nyirokcsomóim hol kisebbek, hol dagadtabbak, de általában véve, az átlagosnál már hónapok óta nagyobbak. Ha megnyomom õket, fájnak, ill néha feszítenek. Nem mindig, csak néha. Lehet, hogy daganat áll a háttérben? 23/l

Legjobb válasz: Mennyire nagyobbak az átlagnál? Borsónyi, lencsényi nagyságnál nagyobbak? Mert ha nem és nem is nõnek, akkor nem valószínû a daganat. Amúgy teljesen mindegy, mindenképpen menj el kivizsgáltatni magad. Nekem már több, mint 1 éve vannak megnagyobbodott nyaki nyirokcsomóim. Végigmentem egy teljes körû kivizsgáláson, ki is metszettek egyet a nyakamból, amit szövettanra küldtek, nincs daganatom szerencsére, azt mondták, hogy egy korábbi fertõzésbõl eredõen duzzadtak meg és mivel ilyen fajta vagyok, nem biztos, hogy egyhamar visszahúzódnak vagy hogy egyáltalán visszahúzódnak még. Bizonyos idõközönként ellenõrzik, ha nõnek, akkor újra kivizsgálnak, illetve növéstõl függetlenül küldenek vérvételre. Pont múltkor voltam egy kontroll vérvételen. Amúgy ha fáj, akkor valószínûleg egy aktív gyulladás is lehet a háttérben. Mindenképpen vizsgáltasd ki magad!

Mennyire nagyobbak az átlagnál? Borsónyi, lencsényi nagyságnál nagyobbak? Mert ha nem és nem is nõnek, akkor nem valószínû a daganat. Amúgy teljesen mindegy, mindenképpen menj el kivizsgáltatni magad. Nekem már több, mint 1 éve vannak megnagyobbodott nyaki nyirokcsomóim. Végigmentem egy teljes körû kivizsgáláson, ki is metszettek egyet a nyakamból, amit szövettanra küldtek, nincs daganatom szerencsére, azt mondták, hogy egy korábbi fertõzésbõl eredõen duzzadtak meg és mivel ilyen fajta vagyok, nem biztos, hogy egyhamar visszahúzódnak vagy hogy egyáltalán visszahúzódnak még. Bizonyos idõközönként ellenõrzik, ha nõnek, akkor újra kivizsgálnak, illetve növéstõl függetlenül küldenek vérvételre. Pont múltkor voltam egy kontroll vérvételen. Amúgy ha fáj, akkor valószínûleg egy aktív gyulladás is lehet a háttérben. Mindenképpen vizsgáltasd ki magad!
Hetekig jártam ezzel a kórházakat és nem tudják, hogy mitõl van. Az egyik orvos elküldött szúrásra, a másik azt mondta, hogy nem lehet megszúrni, mert pici. Azt mondták, hogy daganat kizárva szóval én már leszarom.
A kérdező hozzászólása: kb bab méretûek, de nekem egyébként is picit nagyobbak, mint az átlag, ill. tényleg: hol egészen meg vannak dagadva, máskor pedig majdnem "normálisak". Van, hogy feszít és még a fülem is fáj tõle, máskor pedig semmi gondom, legfeljebb csak kapar picit a torkom. tavaly október-november környékén volt egy arcüreggyulladásom, amit (miután nagy nehezen sikerült beazonosítaniuk) antibiotikummal kezeltek.létezik, hogy annak lehet valamiféle szövõdménye? Az orrom ugyanis azóta is általában be van dugulva és sokszor berekedek. Tudom, doki kéne, de rettegek tõle, ráadásul hipochonder is vagyok :s Amúgy köszönöm a választ!
Igen, lehet korábbi légúti megbetegedéstõl is, de ha ilyen gondod van, akkor orvoshoz kell menni. Egy szimpla vérvételbõl is már sok mindenre tudnak következtetni. Vagy ha ennyire nem akarsz orvoshoz menni, akkor pedig marad a bizonytalanság...Ha az jó neked, akkor ne menj orvoshoz.
Nekem azt mondta a doki , hogy akkor lehet megijedni ha ujjbegynyinél nagyobb nyirokcsomót fedezel fel magadon , ami 2 hétnél tovább megvan .

Amikor először voltam fiúval utána kicsit véreztem 1-1, 5. Nem az fájt amikor behatolt, hanem többször volt olyan feszítő érzésem, mint amikor már nagyon kell "kakilnom", egy éjszaka 2*voltunk együtt. Átszakadt rendesen a szűzhártyám?

Mind a két alkalommal többször éreztem,mit?l volt ez,máskor is érzek majd ilyet?Nagyon kellemetlen volt.

Legjobb válasz: Biztosan átszakadt a szûzhártyád. Az elsõ pár alkalommal kellemetlen lesz még, de utána már jó lesz nagyon. Ez a furcsa, kellemetlen érzés pedig el fog múlni.

Biztosan átszakadt a szûzhártyád. Az elsõ pár alkalommal kellemetlen lesz még, de utána már jó lesz nagyon. Ez a furcsa, kellemetlen érzés pedig el fog múlni.
Szia! Az elsõnél én is éreztem hasonlót, nekem egy picikét fájt. De ez sztem ha 1 éjszaka alatt 2x is voltatok, akkor nagyon kidörzsölhetett, és nem voltál elég nedves. Nyugi a másodiknál már nem lesz ilyen érzésed!
Szia! Igen, ebbe is bele kell jönni, kell pár alkalom, hogy igazán jó legyen. Belõlem még a 3. alkalom után is ömlött a vér, de megérte próbálkozni. :) Ne aggódj, a nehezén már túl vagy, innentõl kezdve már csak egyre jobb lesz. Sok sikert! :)

Már mind a ketten tovább akarunk lépni (szüzek vagyunk), de amikor meg akarna ujjazni, akkor alig teszi be az egyik ujjának a végét már ilyen nyomasztó, feszitő érzést érzek, és ha egy kicsit beljebb tolja már fáj. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, régebben valahogy mindig kerültük ezt az ujjazós témát, de most h továbblépnénk megint előjött. Sok dolgot olvastam már, hogy ha előtte megujjazzák a csajt akkor nem fáj annyira meg van aki nem is érzi. Félek is tőle de valahogy ennek nem igy kéne lennie, mégiscsak minden nő kibirja. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Mi is ennyi ideje vagyunk együtt,egy pár napja újjazott meg. Nekem is fájt kicsit, de én elvoltam lazulva,fölizgulva.Elõször maszírozott,majd lekerütl a felsõ,melltartó,utána persze egymásnak estünk,elkezdte a mellem simogatni,csókolgtni,majd lejeb csúszott a keze, elõször csak simogatott,é is õt, majd lekerütl a nadrág, tanga is , szopogattam az újjait, és benedesedve, az õ újja is nyálasan , már nem fájt csak egy kicsit:)

Mi is ennyi ideje vagyunk együtt, egy pár napja újjazott meg. Nekem is fájt kicsit, de én elvoltam lazulva, fölizgulva.Elõször maszírozott, majd lekerütl a felsõ, melltartó, utána persze egymásnak estünk, elkezdte a mellem simogatni, csókolgtni, majd lejeb csúszott a keze, elõször csak simogatott, é is õt, majd lekerütl a nadrág, tanga is , szopogattam az újjait, és benedesedve, az õ újja is nyálasan , már nem fájt csak egy kicsit:)
Próbáljatok ki esetleg sikosítót
Én nem próbálkoznék ezzel az ujjazással, nekem pld. nem is tetszene. Mi anno egy két-három pohár Martini után belevágtunk a közepébe... :) Nem volt könnyû, nekem is fájt eléggé eleinte, mikor még csak próbálkoztunk, azért döntöttünk a Martini mellett, és úgy már összejött.
még nem vagy kitágulva az után nem fog már fájni
Próbáld meg magadnak csinálni. Vagy talán ha nagyon be lennél indulva rá akkor könnyebben menne. Vagy egy kis síkosítóval. Nem kell félned. A legnagyobb probléma, hogy rágörcsölsz, ha be vagy görcsölve és nem is nedvesedsz akkor sokkal nehezebb, fõleg, hogy szüzen még milyen szûk vagy.
same here.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!