Találatok a következő kifejezésre: A feromon csak neten (3 db)

A feromon parfümöket csak neten lehet rendelni?

Amúgy annyi jót írnak róla, de vajon van egyáltalán hatása? Vagy csak vmi humbuk? Ugyanis elég drágának t?nik. Mi a véleményetek ezekr?l a "csodaszerekr?l",tapasztalatok az ilyen parfümök iránt?

Legjobb válasz: Nekem van Fm-es feromon parfümöm, de semmi oan nem torténik amit leirnak rolla az interneten, legalábbis velem, még nem történt pedig én sem a nagy semmiért( vagyis az illata az nagyon- nagyon joh) adtam ki azt a sok pénzt. De reménykedem még, hátha....:D

Nekem van Fm-es feromon parfümöm, de semmi oan nem torténik amit leirnak rolla az interneten, legalábbis velem, még nem történt pedig én sem a nagy semmiért( vagyis az illata az nagyon- nagyon joh) adtam ki azt a sok pénzt. De reménykedem még, hátha....:D
Nem! Vannak FM tanácsadók, mint pl. az Avonnál és az Oriflamenél is.
A feromonok tényleg nagyon hatásosak tudnak lenni - NÉHA. A másik probléma, hogy sokféle típusú ember van, és mindnek másféle feromon kéne. A harmadik, hogy ezek a szerek vagy NEM tartalmaznak feromont - vagy csak minimális mennyiséget, és rossz típust. Úgyhogy szerintem is hatástalanok. De miért nem használod a saját feromonjaidat??? Az VALÓBAN hatásos tud lenni! És csak annyi kell hozzá, hogy tiszta legyél, és izgulj, ha találkozol vele...

Hogyan tudnám megoldani, hogy csak azok az eszközök férjenek hozzá a nethez, amiket engedélyezek?

azt szeretném, hogy a házban lév? 2 számítógépem és 2 telefonom tudjon csak csatlakozni a routerre. nem a jelszavas megoldásra gondolok, hanem valami olyasmire ahol meg kell adni pl. a gépeim azonosítóját hogy engedje csatlakozni ?ket a wifihez, de minden mást tiltson le, ami nem szerepel ezen a listán. hogyan oldható meg?

Legjobb válasz: és hogyan kell hitelesíteni?

A kérdező hozzászólása: és hogyan kell hitelesíteni?
A Linksys routereken erre van egy külön hitelesítõ gomb, a tidnél gondolom ezt a setupban lehet kivitelezni, hogy csak megadott MAC címmel rendelkezõ kliensek tudjanak csatlakozni.
Elvileg tudod MAC címre is korlátozni és hitelesítés kell a router és a gép között. A MAC cím a hálózati kártya egyedi, fizikai címe.
A kérdező hozzászólása: sikerült megoldanom, köszi a segítséget
A Linksys routereken erre van egy külön hitelesítõ gomb, a tiednél gondolom ezt a setupban lehet kivitelezni, hogy csak megadott MAC címmel rendelkezõ kliensek tudjanak csatlakozni.
Hopp, ez dupla. Nincs mit.

Miért van az, hogy akit a pasija/férje hagy el, arra nagyon sok lehetőséget kínál a net, de ha a nő hagy el, akkor csak szegény férfiakat hibáztatják, és nincs lehetőség a nő visszaszerzésére?

Avagy, ha a nő szakít arra nincs megoldás(csak másik nő), de ha a férfi szakít, akkor úgyis visszamegy a nőhöz.

Legjobb válasz: Ez a punci hatalma!

Ez a punci hatalma!
A kérdező hozzászólása: Pedig tök egyszerû:A férfi & nõi szerep különbözõ. A férfiak udvarolnak a nõknek és nem fordítva. A férfiak körülzsongják a nõket, mint virágot a méhecskék, de a nõk döntik el, hogy melyik férfit engedik magukhoz közel. Namost, ha valami nem tetszik a nõnek, akkor elhajtja a férfit, de mivel a férfi a méhecske, úgyis visszaszáll a virágra, vagy akkor jön a többi méhecske...
Nem értem miért írod ha a férfi szakít úgyis visszamegy a nõhöz!
A kérdező hozzászólása: Nahát! Így lenne a lottón ötösöm.
Én hagytam ott és nem tervezek visszamenni hozzá.
A kérdező hozzászólása: Üdv elõttem szóló! Na és te hagytad ott a pasidat, vagy téged hagytak el. Te visszamennél hozzá?
Nem értek egyet! Nálunk mindenért én vagyok a hibás és nem pasi vagyok hanem nõ!
Igan sajnos ez így van, a válások többségénél mindig a pasi lehet csak a hibás...
Mert az igazi férfi nem kérdezõsködik és nem neten kér tanácsot a nõkhöz, hanem kitapasztalja azért bszod...
Érdekes ez a meglátásod! Viszont ha a férfinek nem jön be a nõ, õ sem fogja többet keresni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!