Találatok a következő kifejezésre: A feromon csak (162 db)

Más is van ugy, hogy a férje csak akkor van a családal ha van valami az ágyba?

Legjobb válasz: Ezt hogy érted? Csak akkor jár haza, ha van szex?

Ezt hogy érted? Csak akkor jár haza, ha van szex?
Hát nem is tudom mit gondoljak.Olvasok itt ilyet is olyat is.Hát belegondolok én is ahhoz a csoporthoz tartozok aki hulla fáradt estére, de a párom mindig tettre kész. Tudom, hogy nem jó így de valahogy nehezen kezdek hozzá.Utána nincs gond akkor már nem bánom, sõt!Majd csak túl lesz rajta mindenki ezen az idõszakon és mindenkinek teljesül minden álma.
szerintem ez egy kicsit durva nem? a család azért van, hogy együtt legyünk azért választott magának téged, hogy veled legyen mindennap és gondolom a gyerekek sem az utolsó szempont. még, hogy csak a sex miatt jár haza, hát én be sem engedném a helyedbe. és ki segít neked?vagy azért is sexelned kell vele ha pl.megkéred hogy vigyázzon a gyerekeitekre?
1jár'='jár'
A szülés óta nem voltam vele:( hát ez van! Majdcsak egymásra lelünk:) ez meg a másik véglet!
NEM!!Nálunk ilyen nincs "szerencsére" mert én estére sokszor hulla vagyok kimerit az 5, 5honapos fiam és hát sajna a szülés ota a kedvem sem a régi valahogy!Nem tudom evvel más hogy van?
Most, hogy így belegondolok nálunk is hasonló a helyzet. Az az igazság, hogy a férfiak többsége , hogyha tudja, hogy nem lesz sex akkor fáradt, viszont a sexhez sosem fáradtak. Ez van :)
Most hogy így jobban belegondolok ez nálunk is így van ha nagyon sarkítani akarok...
Mar elnézést, ez a kérdés hogy tartozik ide?Mondjuk az tény, hogy a férfiak többsége nyájasabb a csaladjaval is, ha van 'valami', bar nem beszélek masok nevében inkabb..
A kérdező hozzászólása: há csak akkor van velunk othol este, ha van szex.
Nálunk naponta kétszer, háromszor is megkövetelte a férjem (kisbaba mellett roha.t fárasztó volt, de ha nem hagytam, akkor botrány és üvöltözés volt a jutalom ), csak most, úgy 1 hónapja, hogy túlórázik, igy szexelni is kb 2 naponta "kell"
Szörnyû! Miért nem figyeltek jobban egymásra? Nálunk fordítva van. Nekem van igényem rá, de férjem fáradt mindig. Este, ha lefeküdtünk és lányunk is elaludt, odabujok, de ad egy puszit, befordul és viccesen mondja, hogy majd holnap szeretkezünk. Csak sajna szinte minden este ezt mondja, és hetente-kéthetente jön el a "holnap"... :-(
Az azért rosssz lehet.Nálunk azért erõltetésrõl nincs szó.
Szerintem az a férfi aki úgy viselkedik mint a te férjed, túl sokat enged meg magának. Én nem tolerálnám az ilyen viselkedést. Sokan írtak más problémákról is.Mi akkor vagyunk együtt, ha mindketten akarjuk, a férfiak is tehetnek egyet s mást ha azt akarják, hogy a nõnek legyen kedve. Próbálna meg veszekedni velem a szex miatt....Megértem, hogy szeretik azt gondolni a pasik, hogy nekik ez fontosabb mint a nõknek, vagy nekik 1jár' a szex-de azért könyörgöm, nem állatok vagyunk, fõleg nem a gyerekünk anyjával szemben...
Nekem ez tök furcsa(és ezek szerint szerencsés vagyok), mert nálunk a férjem maximálisan hozzám igazodik.De ezt én meg is "hálálom", mert ha nincs hozzá kedvem, akkor is a kedvében járok...csak máshogy.Én hetente kb.2x-3x kívánom-attól függ, mennyire fáraszt le a 2 gyerek-de õ soha nem erõszakos, vagy elégedetlen.Õszintén mondom, sajnállak benneteket, lányok.Az élet legszebb és egyben legnehezebb feladatát végzitek, és ahelyett, h ezt értékelnék, még rá is tesznek egy lapáttal.Komolyan mondom, néha olyanok a pasik, mint az állatok.

Érnek valamit a feramon tartalmú készítmények, illatszerek, vagy csak pénzkidobás?

Legjobb válasz: Kb 2 hete a spektrumon néztem egy tv-mûsort. Egy focicsapaton teszteltek különbözõ illatszereket.Egy nõcire fújták egyenként az illatszereket és a focista fiúknak 1-10-ig kellett pontozni.A feromon-tartalmú parfüm kapta a legtöbb pontot, úgyhogy tényleg hat.Ez tudomány.Már csak az a kérdés, hogy amit te megveszel abban valóban van e feromon, vagy csak így húznak be a csõbe, hogy feleslegesen pénzt dobj ki.

Kb 2 hete a spektrumon néztem egy tv-mûsort. Egy focicsapaton teszteltek különbözõ illatszereket.Egy nõcire fújták egyenként az illatszereket és a focista fiúknak 1-10-ig kellett pontozni.A feromon-tartalmú parfüm kapta a legtöbb pontot, úgyhogy tényleg hat.Ez tudomány.Már csak az a kérdés, hogy amit te megveszel abban valóban van e feromon, vagy csak így húznak be a csõbe, hogy feleslegesen pénzt dobj ki.
sztem igen, de még nem probáltam mert nagyon drágák
állitólag csábítanak! szerinted?
énis vettem régebben méregdrágán egy fiolát, de semmit nem ért, nem vettem észre, hogy több lány érdeklõdne utánam... szerintem a placebo hatás érvényesül csak, vagyis megnõ az önbizalmad mert azt hiszed hogy minden nõ rád fog mászni, de igazából a magabiztosság miatt fogsz több lányt felszedni nem a feromon miatt!
van feromonos hajzselé is, de az semmit se4m ért
Hát van ilyen feromon parfüm...Leginkább pénzkidobás:S Semmi extra illata nincs, mondhatni, vmi haszontalan löttyO.o Még anno kipróbáltam..Egyébként sem teljesen tiszta számomra hogy milyen hatása lehet "hasznos", mert ha valakinek egyébként nincs sikere az ellenkezõ nemnél, ne egy parfümtõl várjon megváltást...:S
A kérdező hozzászólása: ok így már értem köszi :)
Ezt nem lehet egyszerû igennel, vagy nemmel eldönteni, az emberek kis része képes csak, és õk is kizárólag tudat alatt érzékelni a feromonokat, valamint mint elõbb leírtam, ezek a szerek nem tartalmaznak igazi emberi feromont, ezért a hatás elenyészõ, nem nagyobb, mintha lenne egy vadászgörényed, és tõle lennél pézsmaszagú, vagy még annyi sem.
A kérdező hozzászólása: Ok köszi de légyszi a kérdésre válaszoljatok, és ne visszakérdezzetek, vagy ilyesmi, hanem azt modja meg valaki hogy tényleg van vmi hatása, vagy nincs.
Emberi feromont tilos elõállítani. A feromonos készítmények lóhúgyból, vagy görénykivonatból készítik.
Abszolút hülyeség.
Nem feramon, hanem feromon. Ha hiszel benne, bármi mûködik, erre épül a kereskedelem jórésze:)
Egyébként a feromon szint és hatás minden embernél más. Mindenki másnak érzi, valakit vonz fizikálisan, valakit nem. Ugyanúgy, ahogy a testnedvünket is másnak érzi minden ember.

Halottatok már a feromon parfümről? Esetleg valakinek be vállt? Légyszi csak értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Igazából ezek nem tartalmaznak feromont,ha igen akkor is nagyon minimális százalékban. Ha tényleg lenne bennük feromon,akkor nem tudnád lekaparni magadról az embereket. Mondjuk én még nem próbáltam...

Igazából ezek nem tartalmaznak feromont, ha igen akkor is nagyon minimális százalékban. Ha tényleg lenne bennük feromon, akkor nem tudnád lekaparni magadról az embereket. Mondjuk én még nem próbáltam...
nekem van, jó illata van, de ne várj ettõl csodákat! Az illata egyébént nem tart olyan hosszan, mint egy igazi drága parfümnek, kb. 2-3 óra múlva már semmit se lehet érezni. És nem fog több pasi a nyakadon lógni:D
jó az illata, gyengébb a minõsége, nem vonz senkit szexuálisan.
Hülyeség az egész, nekem volt/van ilyen parfümöm.Csak reklám hogy több vevõ legyen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Van itt olyan kisgyermekes anyuka, akinek a férje külföldön dolgozik így csak kb kéthetente hétvégére jár haza a családjához?

Érdekel minden tapasztalat, akár 1, 2 vagy több gyerekkel vagy otthon egyedül. Ki lehet bírni? Nagyon ellaposodik a kapcsolat? Vagy egy ilyen felállás már mindenképpen a kapcsolat halálát jelenti? A gyerekek mennyire sínylik meg, hogy csak ritkán látják apát? Belevágnátok két kicsi gyerekkel ha a férjetek külföldön tudna dolgozni?

Legjobb válasz: Én 1 gyerekkel se vágnák bele. Barátnõm egyedül van itthon 2 és fél éves rosszcsont kisgyerekkel. Férje 3-4 hetente jön haza 10 napra. Õ meg idõnként az idegösszeomlás szélén áll, mert nem bír a gyerekkel. Persze ha apu itthon van egy minta gyerek... Senkire nem tudja rábízni, mindenhova húzni kell magával... Ja és ha apu itthon van akkor ketten nevelik 2 irányba. Ráadásul a férje azt mondta addig megy ki dolgozni még a gyerek azt mondja, apa ne! Na hónapok óta ezt mondja a gyerek, mikor kimegy egy hétig nem lehet bírni vele, és ráadásul minden alkalommal beteg lesz, gondolom pszichés alapon. Szóval én nem csinálnám! Nekem itthon dolgozik a férjem, 7 hónapos a fiunk, nem keressük hülyére magunkat, mégis jobb ez így nekünk.

Én 1 gyerekkel se vágnák bele. Barátnõm egyedül van itthon 2 és fél éves rosszcsont kisgyerekkel. Férje 3-4 hetente jön haza 10 napra. Õ meg idõnként az idegösszeomlás szélén áll, mert nem bír a gyerekkel. Persze ha apu itthon van egy minta gyerek... Senkire nem tudja rábízni, mindenhova húzni kell magával... Ja és ha apu itthon van akkor ketten nevelik 2 irányba. Ráadásul a férje azt mondta addig megy ki dolgozni még a gyerek azt mondja, apa ne! Na hónapok óta ezt mondja a gyerek, mikor kimegy egy hétig nem lehet bírni vele, és ráadásul minden alkalommal beteg lesz, gondolom pszichés alapon. Szóval én nem csinálnám! Nekem itthon dolgozik a férjem, 7 hónapos a fiunk, nem keressük hülyére magunkat, mégis jobb ez így nekünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon érdekeset írtál!
Szia! Az én férjem külföldön dolgozik, általában csak hétvégén van itthon péntektõl vasárnapig, vagy 2 hetente ugyanígy. Egyszer-egyszer 3 hét is elôfordul. Nálunk a kapcsolatra is hatással van és a gyerekre is. A baba egy éves, nemigazán kötõdik az apjához, örül ha haza jön de ugyan úgy hozzám jön ha valami baja van, csak nálam nyugszik meg. Nekem kell elaltatnom, az apja nagyon ritkán tudja elaltatni. Ezek a dolgok apunak is rosszulesnek. Alig van idõnk egymásra, emiatt kissé el is távolodtunk... :( Az állandó egyedüllétet is nehéz elviselni. Pár hete jött ki rajtam egy kis depi is sajnos. Valószínûleg emiatt. Sokszor az utcára sincs kedvem kimenni, sírógörcseim vannak... olyan mintha nem is lenne férjem... :( Mindenkinek rossz ez így!
A párom kamionozik, a kislányunk 16 hónapos. Az a legrosszabb, hogy amikor elmegy, nem tudjuk, hogy 3 nap múlva, vagy csak két hét múlva jön haza. Sokszor 1-2 napot van csak itthon, de esély sincs arra, hogy ki tudjon szállni belõle. Most, hogy jobb idõ van, sokkal könnyebb. Sokat járkálunk játszótérre, barátokhoz, kirándulni, keveset vagyunk itthon. A tél kegyetlen volt. Legtöbbször teljesen ki voltam idegileg, mire a párom hazaért. Se én, se a lányom nem bírtuk a bezártságot, mindketten zizzentek voltunk. Az a legrosszabb, amikor csak 1-1 napokat van itthon. Olyankor általában nagyon sokat veszekszünk. A probléma az, hogy mi ketten a lányommal kialakítottuk a kis életünket, a mindennapjainkat. És most csúnyán mondom, de ebbe ilyenkor teljesen belezavar az apja. Én nem akarok egy napra változtatni a dogainkon, mert akkor napokig borul minden és nekem kell egyedül küzdenem vele. Persze apának is rosszul esik, hogy be kell tartani ilyenkor a napirendet, ami persze eltér az övétõl. Ebbõl van nagyon sok konfliktusunk. Ha több napra jön haza, akkor nem gond, mert 1 nap alatt mindenki átáll az új helyzetre, és szépen megy az életünk. A kicsit viszont sokszor nagyon sajnálom, látom rajta, hogy nem igazán tudja mire vélni a helyzetet. Ha pár nap után jön haza apa, akkor rögtön látszik rajta az õszinte öröm. De ha mondjuk 2 hete volt oda, hirtelen úgy tûnik, mintha nem ismerné meg. Örül neki, de nem biztos benne, hogy ez az apukája. Kell neki úgy fél óra, hogy felszabaduljon. De ha apa itthon van, akkor már ha az ajtó felé megy, kegyetlen sírásba kezd, attól fél szerintem, hogy megint elmegy. Nagyon nem egyszerû sajnos ezu a felállás!
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm szépen az õszinte történeteket! Úgy tûnik ez tényleg nem túl jó felállás. Én is tartok valami ilyesmitõl, nehéz dönteni. Várok még véleményeket! Kitartást nektek! Kedves 2. válaszoló. Nálunk is hozzám kötõdik a kisfiam, pedig mi együtt vagyunk apával és õ már 3 éves. Talán 1-2 hónapja kezd jobban nyitni apa felé. Szóval ez együtt lakó családoknál is elõfordul.
Szia! Párom kamionizik, 2-3 hetente 1-2 napot van itthon. 3 kisfiunk van (7 éves, 4 éves és 4 hónaposak) Nagyon jól gondold meg, hogy mit vállalsz be. Nálunk nem volt nagy gond, mert már a legnagyobb gyerkõc is ebbe született bele, neki ez a természetes. Ha neked csak ezután megy a párod ki külföldre, akkor a gyerekeket készítsétek fel, amennyire a koruk alapján fel lehet. Ha semmi, de tényleg semmi segítséged nincs, akkor nem árt valahonnan megoldani, mert mindent nem lehet egyedül. Nálunk van egy jól bevethetõ nagypapa, aki néha elmegy a nagyért az oviba, vagy lefoglalja õket, amig én pl. takarítok, vagy fõzõk. Persze azért sok mindent egyedül kell megoldanom, mert muszáj. A kapcsolatunkról nem tudok nyilatkozni, mert az nem nagyon van a párommal :(

Van olyan ismerősötök, nő, akit a férje bejelentett a vállalkozásába? Csak azért kérdezem, mert nekem rengeteg.

Tudom,hogy mi közöm hozzá és biztos irigykedem stb., biztos így is van, csak olyan mértékben látom magam körül ezt a trendet, hogy nem tud nem fölt?nni. Egyébként meg igen sok a válás, szóval nem tudom, nem találják ezt rizikósnak a résztvev?k? Mert én arról beszélek, amikor kényelmi szempontokból jelentik be, merthogy munkát találni úgyis nehezebb lenne, ez meg kapóra jön, addig is be van jelentve a n?, nem kell munkanélkülire mennie, de azért nem arról van szó, hogy éjt nappallá téve könyvel a férjének stb., vagy a fatelepen hordja a fát stb., mert arról szól a munka. Nem, ez csak alibi, illetve kényelem.

Legjobb válasz: Nekem a sógornõm van bejelentve a férje vállalkozásába. Mondjuk õ tényleg szokott nála segíteni. Nem napi nyolc órában, de amikor kampánymunka van, tényleg ott van õ is reggeltõl estig. Azt pedig látatlanban szerintem nem nagyon tudod megítélni, hogy mi van amögött, ha a feleséget bejelenti a férj a vállalkozásába. És ha eltartja a férje, akkor mi van? Az õ dolgok. ha nekik megfelel, akkor neked ehhez semmi közöd.

Nekem a sógornõm van bejelentve a férje vállalkozásába. Mondjuk õ tényleg szokott nála segíteni. Nem napi nyolc órában, de amikor kampánymunka van, tényleg ott van õ is reggeltõl estig. Azt pedig látatlanban szerintem nem nagyon tudod megítélni, hogy mi van amögött, ha a feleséget bejelenti a férj a vállalkozásába. És ha eltartja a férje, akkor mi van? Az õ dolgok. ha nekik megfelel, akkor neked ehhez semmi közöd.
Egyébként jól mondod, semmi közöd hozzá.
Másrészt viszont hidd el, ha válásra kerül a sor, a munkaviszonyt is símán fel fogják bontani, egyik sem fog ragaszkodni annak további fenntartásához. Attól kezdve az mindkét fél részére kényelmetlen, sõt akadályoztató dolog.
Mikor megszûnt a munkahelyem, kértem páromat, hogy jelentsen be a saját cégébe amíg nem találok valami munkát. Reméltem hogy ez rövid idõ lesz, de végül 2 évig tartott. Egy percet sem dolgoztam neki, mert olyan a munkája hogy nem tudtam segíteni. Otthon voltam és munkát kerestem.
Én is be vagyok jelentve, vagyis inkább együtt dolgozunk, én is teljes munkaidõben. Tény, hogyha egyszer válik az ember, igencsak megnehezíti a dolgokat, de én úgy vagyok vele, hogy nem gondolok ilyenekre.
Szerintem pedig inkább azért, mert a feleségnek nincs munkahelye, de ha már inkább közelebb vannak korban az ötvenhez, mint a harminchoz, egyre csökken az esélye annak, hogy talál magának munkát. Akkor így mint bejelentett alkalmazott után fizetnek az állam felé havi cca 60 ezer Ft adót és járulékot, és ha még akkor lesz olyan, hogy nyugdíj, akkor ezek az évek is beszámítanak mint ledolgozott évek.Annyit biztosan dolgozik a feleség is a vállalkozásban, mint egy kívülálló bejelentett alkalmazott, max. ezt így nem látjuk.
nálunk fordítva volt az én vállalkozásomban volt bejelentve a férjem amíg nem volt munkája -- de ezért dolgoznia is kellet -- otthon házimunkában :-)))
Kérdezõt sem igazán értem, meg néhány válaszolót sem. Bárkit "bejelentenek", akkor minimálbérnyi fizetést kell kapnia havonta. Ezután még a munkaadó (aki bejelentette) fizeti a járulékokat (adóelõleg, bér, tb stb). Ez mint valaki jól írta, 60000 körüli összeg. Tehát ha ténylegesen nem kap meg egy fillért se, akkor ennyibe kerül a bejelentõnek havonta. Igaz van TB-je, amit egyébként neki kéne fizetni ca. 6000 és munkaviszonya, ami majd a nyugdíjnál jön jól.
A kérdező hozzászólása: 12-esnek, azt írod, nem érted. Gondolom, már magát a kérdésfelvetést? Hát épp az, amit te írsz, hogy a férjnek, aki bejelenti, ez egy csomó pénzbe kerül. És ezért a felesége v dolgozik konkrétan v nem.( Persze, más kérdés, hogy ez engem miért zavar. ) Na de akkor pont ez az, hogy ez egy jótétemény a feleséggel, hogy ne kelljen kimennie a zord nagyvilágba, ahol a bejelentésért v anélkül is esetleg megszakadhatna a nem családi munkahelyén.
Ez így van... Viszont én úgy veszem észre , hogy ezekben a családokban a férj meg tudja teremteni a szükséges pénzt. A feleség pedig a háztartást vezeti vagy a munkáját segíti apró dolgokkal. A leg feltünõbb , hogy az ilyen családokban figyelnek a gyerekekre és kivétel nélkül az ismerõsök közül minden gyerek orvos, jogász, ügyvéd, mérnök lesz... Lehet így õk sokkal jobban kárnak.
A kérdező hozzászólása: Na igen, talán jobb is, ha nem gondolsz rá, úgy mégse szabad nekiállni egy házasságnak, hogy majd elválunk ;)
A kérdező hozzászólása: Persze, semmi közöm hozzá. De hát ugye ezen az alapon az itt szereplõ kérdések 60%-a ue. a kategória, plusz az életben elhangzó kérdések, párbeszédek, beszédtémák szintén. Ez van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen, nagyon jó válasz, amit írtál, nekem inkább 30-asok vannak, de biztos vannak annyi idõsek is, mint akiket te írtál.
Azt nem mondom, hogy jól menõ vállalkozás, ami eltart egy nem dolgozót is, de manapság már az sem rossz, amelyik talpon tud maradni úgy hogy a benne tevékenykedõk, ténylegesen dolgozók elfogadható jövedelemhez jutnak. Irigylem azt a céget, aki tud annyi plusz jövedelmet termelni, hogy megteheti és ki tudja fizetni azt a pluszt amibe a bejelentett kerül.

Mennyire jellemző, hogy manapság valaki csak a férjével fekszik le? Előnyök? Hátrányok?

Õszintén mi ebbe a csoportba tartozunk, régóta együtt vagyunk, a kapcsolatunk stabil, mindent megbeszélünk, jókat beszélgetünk, mondhatnám, Õ a legjobb barátom, s én neki, de a szex terén is minden jó. Beszélgettünk err?l a dologgal a párommal, hogy vajon vannak-e hátrányok ezzel kapcsolatosan. Arra jutottunk, hogy az, hogy bennünk van a kíváncsiság az természetes. A párom szerint ez egy olyan dolog ami kett?nk közt van (az érzés maga) amit nem rontana el azzal, hogy más n?vel van...Õszintén én meg mással nem nagyon tudom elképzelni, hiába fordul meg a "kíváncsiság gondolata" a fejemben. Van egy-egy közeli barátunk aki be-be szól, hogy ugyanmár, ez mi amit csinálunk?! Nekünk viszont elveiben fontos ez a kérdés, számunkra ez egy olyan kapocs, ami valljuk be keveseknek van. Ez pedig "csak a mienk" nem tartozott és nem osztoztunk soha máson...:) Valaki hasonlóan? Esetleg házasságban már?

Legjobb válasz: Ja, ha úgy érted, hogy egy nõnek elsõ és egyetlen férfi az életében a férje szexuálisan, hát talán még anyámék idejében jellemzõ volt, ma már egyre kevésbé. Megtisztelõ lenne számomra egy ilyen lánnyal találkozni, ugyanakkor lehet bennem volna a félsz, hogy mi lesz akkor ha majd ki akarja próbálni más férfival is attól független, hogy engem szeret. :S 28F

Ja, ha úgy érted, hogy egy nõnek elsõ és egyetlen férfi az életében a férje szexuálisan, hát talán még anyámék idejében jellemzõ volt, ma már egyre kevésbé. Megtisztelõ lenne számomra egy ilyen lánnyal találkozni, ugyanakkor lehet bennem volna a félsz, hogy mi lesz akkor ha majd ki akarja próbálni más férfival is attól független, hogy engem szeret. :S 28F
Szerintem a házasság két ember szexuális életérõl szól, ahogy örök hûséget fogadtál a párodnak és õ is neked. ha van egy harmadik is, akkor ennyit ér a fogadalmad, vagy a másik fél fogadalma, tehát semmit!
A mi házasságunk is pont ilyen. :-) Remélem azért többen vannak így, mint azok, akik mással is vannak a házastársukon kívül.
Nincs két egyforma ember. Én például huszonévesen állandó pörgésben éltem, sokat jártam bulizni, voltak rövidebb-hosszabb kapcsolataim, és egy éjszakások is. Nekem ez így volt jó, nem bántam meg semmit. A férjemet 32 évesen ismertem meg, 6 éve vagyunk együtt, van 1 kislányunk, és a férjemet eszem ágában sincs megcsalni...nincs bennem erre sem vágy, sem kíváncsiság. De ha a férjem az elsõ szerelmem lenne...hááát, akkor már lehet nem így vélekednék. És itt a lényeg: hogy nem vagyunk egyformák! Édesanyámnak édesapám volt az elsõ, és biztos vagyok benne, hogy sosem csalta õt meg, a mai napig boldog házasságban élnek. Szóval, ilyen is van.
Én a szoros párkapcsolatot támogatom, ha számításba jön egy harmadik akkor az a kapcsolat már labilis. Házasságom elsõ éveiben nem tudtunk a mindketteni három mûszak miatt egymással eleget törõdni, így sajnos egy-két alkalmat megragadtam, amit a feleségem nem tudott meg, de azóta is nagyon szégyenlem. Azt mondják, hogy ami titokba marad az mintha megsem történt volna, de nem így érzem. Visszacsinálni nem lehet.
Most ezt úgy érted, hogy szûzen mentél férjhez? Ha igen: gratulálok! :-) Én mondjuk nõ létemre nem tudtam volna ezt elképzelni. Nekem jó pár pasim volt és voltak 1 éjszakás kalandjaim (2), tehát én kiéltem magama. Így amikor megismerkedtem 27 évesen az igazival, tudtam , hogy részemrõl egy életre szól a dolog, mert nem vonz más. Legalábbis amíg a kapcsolatom rendben van, nem. És szerencsére 5, 5 év után is rendben van, van egy 20 hónapos Lányunk, tehát nekem ezért sem férne bele már más. Ha nem így gondolod: az elõbb leírt dolgok miatt sem csalnám meg az Uramat, annál Õ sokkal jobb ember, akit szeretek és tisztelek, ráadásul nincs is rá okom. Amúgy mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
hát nem tudom én is 21 éves vagyok, 3 éve vagyunk együtt a barátommal nekem õ az elsõ, viszont neki elöttem volt több komoly és sok egyéjszakás kapcsolata hogy õszinte legyen , én örülök neki hogy kipróbált több nõt, most nem látom rajta az elvágyódás jeleit szerintem én nem tudnék olyan mellett lenni aki szintén szüzen került hozzám a férfiak többéségének szüksége van azért a kalandra ha nem mond 21 évesen jön rá, szerintem rá fog jönni 3-4-7- ... év múlva most ne olts le, hogy márpedig nem így van, õ halálosan szerelmes, meg így meg úgy meg blabla majd 10-20 év múlva írj vissza hogy minden tökéletes köztetek...
Majd 35 évesen én leszek az egyik kétségbeesett kérdezõ, hogy "A férjem megcsal, MIT TEGYEK?" Na jó, igazából remélem, hogy minket nem fog megkísérteni a kisördög. Még eszembe jutott egy dolog. Pár hónap különválás, és megegyezés, hogy amit abban a pár hónapban a felek tesznek, az mindenkinek a magánügye, semelyiküknek nincs joga felhánytorgatni a késõbbiekben. Ebben a pár hónapban mindenki kiélné magát, és aztán feltöltõdve menne vissza a régi kapcsolatába. (Hozzáteszem: én tuti halálosan féltékeny lennék, és úgyse bírnám ki, hogy a pasim más nõkkel hentereg...)
10:10: Komolyan gondoltam. :) Amúgy a mondás igaz. Csak néha a csirkét is a körítés teszi kívánatossá. :)
09:52-es, köszönöm az utolsó sorodat, de csak akkor, ha tényleg így gondoltad. :) Én mást ehhez már nem nagyon tudok hozzáfûzni, 20 éves vagyok még csak, szóval van egy kis élettapasztalatbeli hiányosságom. :) Igazad van, hogy tulajdonképpen nem a média, hanem az egész világ nyomaszt minket. Viszont a rómás példádra csak annyit: az ókorban egészen más értékek és erkölcsök uralkodtak, és az átlagemberek mindennapjaiban nem szerepeltek orgiák. Zárásként csak megismételném azt, amit apám szokott mondani: "A p.nci mindig ugyanolyan, csak a körítés más!" :D
Hát én nem így gondolkodom. A férjem szerette volna, ha nekem õ lett volna az elsõ. Régen én is így gondoltam ezt róla, de már nem. Egy barátnõmmel beszélgettünk errõl, õ is abban a cipõben jár mint te, vagyis annyiban nem, hogy már 2éve házas. 8 év járás után vette feleségül a párja és már mindkettõt megeszi a penész, hogy milyen lehet mással. Nem tudom mi lesz velük. Engem viszont nem érdekel más, a férjem is ezt mondja. Ettõl függetlenül úgy gondolom, hogy fantáziálni fogunk mindketten ( lehet, hogy õ már most is) csak az nem mindegy, hogy valaki ezt meglépi avagy sem. De szerintem is nagyobb a vágy, ha mindkettõ félnek az elsõ és egyetlen a jelenlegi szexuális kapcsolata.
Mindenkinek masok az igenyei, aki azt valasztotta hogy csak egyetlen emberrel akar lefekudni akkor gondolom boldog is ugy.En el se tudnam kepzelni es azt se hogy szuz fiuval keruljek agyba.Foleg a mai vilagba is van ilyen pl. a 2 legjobb baratnomnek mar nemsokara eskuvo lesz es csak az a 1 pasijuk volt akivel agyba kerultek.Akinek jol esik csinalja csak ma sokszor talakoztam olyannal hogy jo ido mulva elojon hogy milyen is lehet massal....mert nincs mihez viszonyitani es lehet kaphatnal sokkal jobbat is de nemtudod, , , azt se tudod netan mirol maradnal le-ha az elso baratommal maradtam volna akkor kb egy besavanyodott apaca lennek ilyen teren.
09:06: Részben egyetértek veled. De csak részben. :D Szerintem nem csak a média önti ezeket ránk. Általánosságban az egész társadalom, és a megváltozott életvitelünk tehetõ inkább felelõssé. Gondolj bele, hogy ez a "Dobd el, keress újat!" életfelfogás honnan is származik? Szerintem ezt a "modern" fogyasztói társadalom generálta. Ez manapság már mindenre igaz, nem csak kapcsolatokra. Ha elromlik a kasza, dobd el, és vegyél újat. Régen még fenték amíg lehetett, javítgatták toldozgatták. Manapság viszont rohan az élet, nincs idõ lassú javítgatási procedúrákra, inkább kidobjuk a fenébe, és rohanunk a legközelebbi boltba. S ha egy ilyen világban növünk fel, akkor mindent így fogunk felfogni. Nem érdemes javítgatni, inkább mást kell keresni. Ez az elv mindenre használható, párkapcsolatainkra, használati tárgyainkra, lakhelyünkre, mindenre. Ezt a társadalmat meg a gyors élettempó, és az emberi lustaság hozta létre, és nem a média. A média csak egy "mellékterméke" a dolognak. Egy tükör ami megmutatja, hogy átlagolva milyenek is vagyunk valójában, és mik a rejtett vágyaink. Persze a tükröt lehet ám ferdíteni, és akkor más torz képet ad majd vissza, de az embereket nem a torz kép, és a hazugságok érdeklik. Mindig az éppen aktuális, igaz, izgalmas, néhol mocskos tükröt akarják látni. Ebbõl kifolyólag lehet befolyásolni az embereket médiával, de teljesen megváltoztatni nem. Ha teljesen igazad lenne, és tényleg a médiából származó tudatalattinkat folyamatosan ostromló információáradat tett volna minket ilyenné, akkor a római korban nem léteztek volna olyan nagy mértékben orgiák, nyitott kapcsolatok, és megcsalás miatt elkövetett gyilkosságok se. Szerintem az emberekben ezek a tulajdonságok mindig is ösztönösen megvoltak, csak az adott kor, és az éppen aktuális társadalmi tolerancia/megítélés szabott határt nekik. Ezeknek a határoknak voltak elõnyei is, és hátrányai is. "Én szoktam ilyet csinálni, elmegyek bulizni a barátnõimmel, flörtölgetek, de ennyi. Megnyugszom, hogy tudok még csábítani, vonzó vagyok, de nem megyek bele kétes kalandokba, " Igen, ezt szokták az emberek csinálni. Valószínûleg a párod is. Ezzel nincs is semmi gond, de mi lesz majd akkor, amikor már vagy nincs lehetõséged ilyen bulikba menni, vagy már úgy érzed, hogy már nem tudsz csábítani? Akkor jön csak a java. :/ Bizonyítani szeretnél majd magadnak akkor is, nem? Ha meg ellenállsz akkor elfogadod, hogy már nem vagy olyan mint régen, már nem tudsz csábítani, és emiatt lesz rossz kedved. "A szexet sem kell feltétlenül unalmassá, monotonná tenni, használni kell a fantáziát. Ha az izgat, hogy milyen lehet mással, akkor játsszátok el, hogy mással vagytok! :) Vagy mondjuk bármikor rátok nyithat a feleség/férj..." Igen, ez a szerepjáték is jó egy ideig. Ha jó színészek vagytok. :) De a szerepjátéktól függetlenül a másik legmélyebben ugyan az marad aki. Ugyanúgy fog reagálni bizonyos dolgokra, és ugyan ott marad az anyajegye ahol eddig volt. :D A másra vágyás ezzel csak csillapítható, és csak bizonyos ideig. De nem szüntethetõ meg, és fõleg nem örökre. Remek "vita" partner vagy amúgy. :P
08:25 Én is ilyesmi típus voltam fiatalabb koromban. Buliztam, flörtöltem, megtehettem, sok "rajongóm" volt és volt egy-két egy éjszakás kalandom is, bár ez annyira nem volt rám jellemzõ. Harminc évesen találkoztam a férjemmel, akinek szintén nem én voltam az elsõ, sõt addigra már elég sok barátnõt "elfogyasztott". Évek óta vagyunk együtt és eszünk ágában sincs mással kipróbálni bármit is. Ha valamire kíváncsiak vagyunk, arra ott vagyunk mi ketten, hogy megvalósítsuk. :) Nem azért vagyunk hûségesek, mert már "kiéltük" magunkat, hanem azért, mert szeretjük, tiszteljük, becsüljük egymást és teljesen betöltjük egymás életét, szívét, már nem kellene más.
Nagyon jellemzõ.Az én esetemben is ez volt a páromat szüzen ismertem meg 8 éve azóta már van egy közös gyerek is és együtt építettük fel az életünket.Nem gondoltam a félrelépésre bár lehetõségem mindig lett volna rá de én boldog vagyok vele és nincs szükségem szeretõre.Annak van mellékes aki boldogtalan vagy aki nem tud egy ember mellett élni.
Én csak a férjemmel voltam eddig, és ha meg is fordult a fejemben a kíváncsiság, soha nem tudtam volna mással lenni, mert szeretem a párom, és tisztelem õt. Én örülök, hogy megtaláltam az életem párját, akivel boldogok vagyunk. Nem kell más, és nem is kockáztatnám a biztos kapcsolatomat. 10 éve vagyunk együtt, mindkettõnknek a másik volt az elsõ, és számunkra ez így van jól. Nincsen hiányérzetem.
nekem ez elsõ és utolsó férfi az életemben a férjem... abszolút nem vagyok kíváncsi arra, hogy milyen lehet mással...eszembe nem jutott... én büszke vagyok arra, hogy nekem csak Õ volt, van és lesz az életemben, és nem dobtam szét a lábaim minden jött ment fas.znak aki körbeudvarolt... teljesen elégedett vagyok és a férjem is... semmi de semmi hátránya nem volt és nincs...az én, illetve a mi életünkben ennek a dolognak... csak pozitívumai... 26/nõ
Én 15 évesen jöttem össze a férjemmel. Soha nem csaltuk meg egymást és nem is fogjuk. Nekem tényleg õ volt az elsõ és õ lesz az utolsó is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, elnézést, hogy nem reagáltam hamarabb, nem voltam közelben. Mindenkiét elolvastam, köszönöm, mindegyik vélemény egyformán volt hasznos, mentek a kezecskék:) "ha nem mond 21 évesen jön rá, szerintem rá fog jönni 3-4-7- ... év múlva most ne olts le, hogy márpedig nem így van, õ halálosan szerelmes, meg így meg úgy meg blabla majd 10-20 év múlva írj vissza hogy minden tökéletes köztetek..." Erre azért reagálok mert támadást érzek a soraidban:) Nem mondtam, hogy minden tökéletes lesz köztünk ennyi év múlva is, de akár lehet is, nem? Pont ezekért a dolgok miatt, melyek összekötnek bennünket. Én pszichológiát végek szóval a téma emiatt is érdekel. A kapuzárási pánikos dolog meg nem egészen úgy van, ahogy azt sokan gondolják...
A kérdező hozzászólása: Ismerõs:) jót nevettem mikor elõször megláttam...
Hol volt hol nem volt, volt egy lány, aki 17 évesen szûzen ment férjhez. Gyereket szült, élte az életét, eltelt 20 év. Lett ennek a lánynak egy sógornõje (én), akit úgy neveltek, hogy a szex nem tabu téma. Ebben a családban soha nem esett szó a szexrõl, de még csak célzás sem volt rá. Összebarátkoztunk, eltelt 1-2 év, és végre téma lett a szexuális élet. Kiderült, hogy ez a nõ nagyon prûd, nem tud említést tenni úgy egy nemiszervrõl, hogy ne pirulna el, de lassan megnyílt. Elmesélte, milyen a szexuális kapcsolatuk a férjével. Leesett az állam. Kb. mint a földesúr és a cselédlány anno szépanyáink idején. A pasinak jó, kb. 5 perc alatt végez, a többi nem érdekes. Ez a nõ 20 évig abban a hitben élt, hogy ez így természetes. (nem nézett ilyen témájú filmeket, nem látott pornót, stb) Aztán elmesélte, hogy van egy férfi, aki hevesen udvarol neki, egy kollégája. Addigra én már nyomoztam kicsit, megtudtam, hogy a férje csak a guruló almát hagyja ki, többek között nálam is bepróbálkozott, tehát bíztatni kezdtem. Találkoztak egyszer, aztán többször. Aztán egy év után (igen türelmes férfi) végre megtörtént az eset. Ez a nõ azóta nem kap szikrát. Csak azt hajtogatja, hogy elpazarolt huszonakárhány évet az életébõl, mekkora marha volt, stb. Akkor most mit mondjak? Ne mondja senki, hogy ez így van rendjén!
Amikor a férjemet megismertem, annyi idõs voltam, mint Te. Mindenki irigyelt minket azért, hogy fiatal korunk ellenére már sok-sok év áll mögöttünk, soha nem veszekszünk, boldogok vagyunk. Majd betöltöttem a harmincat és valami kettõnk között megromlott. Egyszerûen nem tudtuk megbeszélni és tovább lépni rajta. Fél évig foglalkoztatott a félre lépés gondolata, addigra már kettõnk között minden naposak voltak a veszekedések. Megtettem, megcsaltam és még lelkiismeret-furdalásom sem volt. A házasságunk egyre rosszabb lett, én viszont egyre jobban élveztem, hogy mennyi férfinak kellek. Egész életemben jókislány voltam, de harminc után kellett a változatosság. Át akartam élni, hogy milyen éjszaka bulizni, milyen az egy éjszakás kaland, és berúgni. A férjemmel külön költöztünk, amikor a környezetünk megtudta, nem akarta elhinni. Két év "pótlás" következett az életemben. Bulizás, pasizás. Nem bántam meg, mert szükségem volt rá, kellett. Elváltam. Megismertem a mostani páromat, akivel szerelembe estem elsõ látásra, természetesen õ is. :-) Boldogok vagyunk és nagyon szerelmesek. Bitosan van olyan, akinek összejön a fiatalon kötött kapcsolat, és egy életre szól majd. Amikor valaki fiatalon kötelezi el magát, akkor egy idõ után a másikat testvérként kezeli. Nagyon kívánom Nektek, hogy másképpen alakuljon az életetek. (Bocs, ha egy kicsit zavaros voltam, de sietnem kellett. :-) )
Ebben is igazad van, de én azért hoztam fel a régieket, mert a média önti ránk tényleg ezt, hogy gyerünk, valósítsd meg önmagad, csak te vagy a fontos, ha nem jó valami? Dobd el, keress újat! Mert megérdemled. Lehet, hogy ha tudatalatt nem ezt kapnánk folyton, eszünkbe se jutna, milyen lehetne mással. Egy kapcsolatot pedig nem érdemes azzal kockáztatni, hogy kipróbálsz mást. Talán az is egy jó megoldás, ha van néhány külön programja mindkét félnek, amikor kiélheti kicsit magát, bulizhat a barátokkal/barátnõkkel, lesheti a csajokat/pasikat, táncolhat velük, flörtölhet, de ennyi. Én szoktam ilyet csinálni, elmegyek bulizni a barátnõimmel, flörtölgetek, de ennyi. Megnyugszom, hogy tudok még csábítani, vonzó vagyok, de nem megyek bele kétes kalandokba, nincs rossz lelkiismeretem, és nem bántok meg senkit. A szexet sem kell feltétlenül unalmassá, monotonná tenni, használni kell a fantáziát. Ha az izgat, hogy milyen lehet mással, akkor játsszátok el, hogy mással vagytok! :) Vagy mondjuk bármikor rátok nyithat a feleség/férj...
8:28: Jogos a felvetés. Énmagam is 13 éve vagyok együtt párommal. Elõtte se volt túl sok tapasztalatom. Nincs szándékomban elhajtani emiatt a párom. Viszont így a 30 felé közeledve kezdem érezni, hogy mirõl is szól ez a kapuzárási pánik dolog. Elég alattomos. Beszéltünk róla, és õ is tudja, hogy mirõl van szó. Egyelõre nem nagy gond, de mi lesz évek múlva? Kellemetlen dolog ez. Éljünk nyitott kapcsolatban így xx év után? Megölne minket a féltékenység... Vagy éljünk így tovább, csak egymásnak? Halálunkig legyen bennünk a "mi lett volna ha" érzés? Egyelõre a második verzióra szavazok, de nem tudom, hogy párom hogy dönt. Nehéz ügy ez sajna, és ilyenkor már nincs tuti jó megoldás. A régi idõket meg ne hozd fel szerintem, mert teljesen más világ volt. Anno zárt közösségekben éltek nagyrészt az emberek. Ha valaki megszegte a házassági fogadalmát, akkor az nagy bûn volt. A faluban gyorsan terjedt a pletyka, és bizony a vétkes fél meg lett bélyegezve, és valamennyire ki lett közösítve. No meg akkoriban az erkölcsi normák, és a hit sokkal-sokkal erõsebb volt mindenhol mint manapság. Így az embernek eszébe se jutott megtörni ezeket az erkölcsi normákat. Manapság sokkal nyíltabb, toleránsabb közösségekben élünk, a hit, és az erkölcs (sajnos!!) már nem olyan nagy mértékben meghatározó elem az emberek életében. Másrészt meg nagyon gyakori volt akkoriban a rossz házasságban élõk esete. Elválni nem akartak, mert megszokták egymást, no meg az erkölcsi normák, szent fogadalom megszegése, és ugyebár mit szólnának majd mások. Ezért éltek továbbra is együtt. Nem ritkán egyik, másik, vagy mindkettõ fél alkoholista lett, verték egymást, de együtt maradtak. Persze ez manapság is elõfordul, de jóval ritkábban mint abban a konzervatív idõkben. Itt senki se veti meg már azt, ha elválnak, és mást keresnek. Nincsenek meg ezek az erkölcsi határok, ezért is olyan magas manapság az elválások aránya. Régen meg ezért volt alacsony. Persze vannak emberek akik javíthatatlanok, és fûvel fával csalják a másikat, esetlegesen kitalált indokokkal teszik mindezt. De ez megint más kérdéskör. Elég egyértelmû, hogy az ilyen embereknek soha nem lesz igazán hosszútávú boldog kapcsolata.
A kérdező hozzászólása: 4 éve vagyunk együtt, 21 évesek vagyunk és még nem vagyunk házasok, de tervezzük:D (lehet kicsit hülyén fogalmaztam, nem a megcsalásra gondoltam, hanem arra, hogy más sosem volt se az Õ, sem az én életemben szexuálisan, akkor sem, mikor még nem voltunk együtt...)
A kérdező hozzászólása: 7:43 Igen, így értettem:) A megcsalás az alap, hogy nincs...:) de szépen mondtad: megtisztelõ. Azt hiszem a párom is hasonlóan fogalmazott:) köszi válaszod
A kérdező hozzászólása: Sokan nyomi dolognak tartják ezt, õszintén én sosem terveztem így, de most már örülök, hogy így történt. Amúgy lehetett és bármikor adott a lehetõség, hogy mással legyek, de valahogy ez nekem nem hiányzik, s azt a "valamit" nem akarom elveszíteni egy kaland miatt. A párom pedig iszonyú jól néz ki, körül zsongják a csajok, de õ is azt mondja nem... innen indult a kérdésem...
Azért ez az egy éjszakás "kalandok" nem épp az ideális nõ képét mutatják. :) Akit anno megkapott könnyen bárki, azt késõbb is meg fog.
Nálunk is ez van, a páromnak én vagyok az elsõ, baromi jól néz ki, rengeteg csaj csorgatja utána a nyálát, de tudom, hogy nem csalna meg. Igazából õ is kíváncsi, hogy milyen lenne másik nõvel, de ez valahol természetes. Bár, ahogy édesapám fogalmazott: "minden p.nci ugyanolyan, csak a körítés más!" :D Szóval ennyit errõl.
A mi házasságunk is ilyen. Talán annyiban különbözik, hogy én vagyok a kíváncsibb természet, de én sem csalnám meg. Beszélgettünk sokat róla, de mindig az jön ki a végén, ez így tökéletes a számunkra. :)
A férjem szûz volt, mikor megismerkedtünk. Sokszor kérdezgettem tõle, hogy nem szeretne-e mást is "kipróbálni" húúú de nyomi így, tehát mással is megtapasztalni milyen a szex stb. Váltig állította, hogy nem, mert engem szeret, és úgy érzi nem veszít semmit. Nos 6 év után nála döntött a kíváncsiság... :( most meg teper és esküdözik. De vajon mikor tör rá újból? Tehát létezik még, de bizony harmincon túl megbolondulnak a férfiak fõleg ha addigra már hosszú távú kapcsolatban-házasságban vannak. Mert akkor tör rájuk, hogy jó ég ugyanazzal a nõvel kell leélnie az életét és nem lesz más. (Több ilyen is volt a környezetemben és ugye itt a mi esetünk is)
Ez a kíváncsiság dolog hülyeség, normáls esetben ha szereted a párod, nem érdekel más ember. A média sulykolja azt az emberekbe, hogy ki kell élni magad, meg ne kösd le magad az elsõnél, ha van valami kis hiba, hagyd el õt, még véletlenül se próbáljtok közösen megbeszélni, biztos találsz jobbat stb. Ez egy nagy hülyeség, a párkeresés lényege nem az, hogy annyi emberrel kipróbáld, amennyivel bírod, hanem az, hogy megtaláld azt, akivel együtt akarod leélni az életedet. Miért lenne rossz az, ha valaki olyan szerencsés, hogy elsõre megtalálja?
Utolsó, igazad van. Egyetértek.
Szépnek, szép dolog. Azonban én teljesen más véleményen vagyok mint a többi válaszadó. Hallottál már a kapuzárási pánikról? Ez az emberek 70-80%ánál elõjön. S ez az ami a legtöbb tönkrement házasság okozója. Majd 30-40 éves korodban fog megjelenni. Elkezded észrevenni az egyre szaporodó ráncokat az arcodon, a logó melledet/hasadat akármidet, és elkezdesz azon gondolkodni, hogy bakker. 1 életed van, és már több mint a felénél jársz. Vagy kitudja, bármikor történhet bármi, lehet hogy kevesebb. Nemsokára 50éves leszel, utána meg már vén. Nem lesz többé esélyed teljes életet élni. Már nem fogsz senkinek se kelleni, így meg leszel fosztva az esélytõl, hogy valaha kipróbáld, hogy milyen lenne mással. A dolog súlyához ilyenkor hozzá tesz az is, hogy ha korán házasodtál, akkor már simán leéltél a párod mellett hûségesen mondjuk 15-25 évet. Azért egy kapcsolat ennyi idõ után, és fõleg ebben az idõszakban, és fõleg ha mindkettõtökre rájön a kapuzárási pánik, NAGYON instabil lesz. Majdnemhogy elkerülhetetlen a bukás. Az emberi természet sajnos ilyen. Egoista, gondolkozik a múltról, fél a bizonytalan jövõtõl, és kiváncsi. Felmérések szerint a kapuzárási pánik azoknál a pároknál ahol mindkét fél kiélte magát ezen a téren is fiatal korában, 80%-al kisebb eséllyel jelenik meg. Hiszen õk már tapasztaltak, tudják hogy semmi extra a dolog. BIZTOSAK abban, hogy a jelenlegi párjuk a lehetõ legjobb számukra. Hiszen VAN viszonyítási alapjuk. Nem bizonytalanodnak el ha alapvetõen jó a kapcsolat. Nincs meg olyan nagy mértékben a természetes kíváncsiság. Ettõl függetlenül az új dolgok mindig izgalmasabbak mint a régi megszokottak. Azonban könnyebb ellenállni, és megálj-t mondani.
Szia! Hát a mi kapcsolatunk a férjemmel igen érdekes volt régen, de "felnõttünk" és rájöttünk, hogy mire van szükségünk.A történet annyi, hogy 9 éve vagyunk együtt 2 éve házasok és 15 voltam, ö 18 mikor összejöttünk.Az elsõ 4 év mindenrõl szólt: együtt is mással is külön is, mindkét részrõl, aztán külön voltunk 3hónapot és rájöttünk, hogy egymásra van szükségünk, összeköltöztünk és minden rendben azóta!(elõtte távkapcsolat és iskolai kollégium volt)Imádom, õ is engem, van egy 1, 5 éves kisfiúnk.Azt gondolom, hogy nekünk ez kellett, kipróbáltunk mást is és mégis kitartottunk egymás mellett, mert tudtuk, hogy mi összetartozunk!bocsánat ha hosszú lett:)
Én vagyok az 1 éjszakás: köszi annak a válaszolónak, aki becsmérel! Nem is ismersz, miért ítélkezel felettem? Most azért mert nem voltam apáca, már le kell szólni?? Én úgy gondolom, hogy igenis elõnyömre vált, hogy minden téren kibuliztam magam! El lehet ítélni ezért is, de én bizony sokat jártam diszkóba, ittam is, részeg is voltam, sõt, még füveztem is párszor. Na bumm! Mégis tisztességes családanyának érzem magam, nekem a Lányom és az Uram az elsõ, értük mindent megtennék! És igenis hajtott a kíváncsiság minden téren, de mindig észnél voltam! Nem lettem terhes, nem lettem alkoholista és drogos sem, egyszerûen csak fiatal voltam és kíváncsi! Ja, és mellette jól tanultam! Én biztosan nem tudnék úgy élni egy egész életen át, hogy csak 1 vki volt/van/lesz az életemben csak így, hogy már több kapcsolatom volt. Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs! Az viszont tök jó, ha vki le tudja így élni az életét, ez a mai világban nagyon klassz és ritka dolog! Legyetek rá büszkék!!!
Mind2 szûzek voltunk. Már mindjárt 10 éve vagyunk együtt. de nem volt még ilyen felmerülõ beszélgetés. Õ mondta nekem, hogy talán nem-e szeretném mással is kiprobálni, de mondtam hogy nem, és a kiváncsiság sem hajt. És õt sem.
08:19-es: Neked is igazad van, de én se fogom gyorsan elhajítani a páromat, csak azért, mert jaj, mi lesz, ha majd 25 év múlva meglepi a kapuzárási pánik, jobb, ha kiéljük magunkat. A kapuzárási pánik számomra egy gerjesztett dolog, régen az emberek már 18 éves korukban összeházasodtak, egyesek mégis leéltek egymás mellett 40-50 évet mindenféle megcsalás nélkül. Van, aki sosem éli ki magát, így apám egy kollégája, aki 20 éves korától 60 éves koráig csalta a nejét, és talán még most is vannak nõi, pedig már nagypapa. Olyan is van, akinek semmi sem szent, és pár apróság miatt már szalad máshoz, így egy férfiismerõsöm, aki a nején lévõ plusz 5 (!) kilóval sem tudott megbarátkozni.
Nagyon nem jellemzõ, és nagyon irigyellek. A mi helyzetünk csak kicsit hasonló.Házasságunk elõtt mindkettõnknek egy komoly kapcsolata volt, amiben viszont nagyon sérültünk, mind lelkileg, mind szexuálisan.Mindketten olyan gátlásokkal kezdtünk ebbe a kapcsolatba, hogy félõ volt sosem lesz normális a kapcsolatunk.Aztán szépen lassan felfedeztük egymást, ráébredtünk, hogy ez más is lehet, mint korábban tapasztaltunk, és tudjuk, hogy soha nem vágyunk másra.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban én arra gondoltam, hogy akik házasság elõtt is CSAK a párjukkal voltak, tehát SOHA nem voltak mással... köszi a válaszokat:)

Lehet csak ugy felenni a férje nevét hogy a dr. -t és a kersztnevét meghagyja?

pl dr.kovács eszter hozzámegy nagy lászlóhoz és ugy veszi fel a nevét hogy dr.nagy eszter?persze nem vagyok dr. csak ugy eszem be jutott:)

Legjobb válasz: A nõ bárhogy veszi fel a férje nevét, ha õ maga dr, akkor dr is marad. Egy tanárom dr. Nagyné dr. Kis Katalin volt (nem ez volt a neve, de így), ott mindketten doktorok és felvette a nevét. Másik orvos családban mindenkinek maradt a maga neve. Ha a nõ dr. akkor Nagyné dr. Kis Katalin, ha a férfi, dr. Nagyné Kis Katalin. Ha a férfi lenne csak dr. a nõ pedig nem, akkor nem vehetné fel ahogy írtad, de ha a nõ az, akkor lehet így.

A nõ bárhogy veszi fel a férje nevét, ha õ maga dr, akkor dr is marad. Egy tanárom dr. Nagyné dr. Kis Katalin volt (nem ez volt a neve, de így), ott mindketten doktorok és felvette a nevét. Másik orvos családban mindenkinek maradt a maga neve. Ha a nõ dr. akkor Nagyné dr. Kis Katalin, ha a férfi, dr. Nagyné Kis Katalin. Ha a férfi lenne csak dr. a nõ pedig nem, akkor nem vehetné fel ahogy írtad, de ha a nõ az, akkor lehet így.
Nagyné Dr. Kovács Eszter (nekem így volt egy tanárom a neve a fõiskolán, persze nem így hívták, hanem X-né Dr. Y. Z.)
sztem lehet.
Utolsó kettõt egy személy válaszolta, én. :D
Akkor Nagyné dr. Kovács Eszter lehetnél szerintem.
Ezt jól idõzítettük :) )
Szerintem nem. Megtévesztõ lenne, úgy nézne ki, mintha te doktoráltál volna. Szerintem csak úgy lehet, hogy dr. Nagyné Kovács Eszter, esetleg dr. Nagy-Kovács Eszter.
Szia! Én úgy tudom, hogyha férjed vagy feleséged után akarod felvenni a doktori titulust, akkor az a neved végére fog kerülni!
A kérdező hozzászólása: de ha a nõ doktorál le és a férfi nem
persze hogy lehet! a házastársak felvehetik egymás vezetéknevét. a doktori címet természetesen megtartja a nõ, az az õ személyéhez kapcsolódik, nem a születéskori vezetéknevéhez.
Akkor tiszázom :) Szóval ha a nõ doktorál, akkor csak az eredeti lánykori vezetékneve elé veheti fel a dr. címet! Vagyis: dr. Kovács Eszter marad; Nagyné (Nagy Lászlóné) dr.Kovács Eszter lesz, vagy dr.Kovács-Nagy Eszter lesz. Ezen kívül nincs több lehetõség. A dr Nagy Eszter arra utal, hogy Nagy László a doktor. Én doktor leszek és májusban megyek férjhez, nekem is a Kovács-Nagy típus lesz.
Sztem lehet! Nálunk a háziorvos neve: Dr. Kiss Mariann (leánykori név) aztán mikor megházasodott, akkor már Dr Szabó Mariann lett. És van is belõle keveredés, mert néhány helyen a leánykori neve van kiírva, néhány helyre meg az új.

A feromon parfümöket csak neten lehet rendelni?

Amúgy annyi jót írnak róla, de vajon van egyáltalán hatása? Vagy csak vmi humbuk? Ugyanis elég drágának t?nik. Mi a véleményetek ezekr?l a "csodaszerekr?l",tapasztalatok az ilyen parfümök iránt?

Legjobb válasz: Nekem van Fm-es feromon parfümöm, de semmi oan nem torténik amit leirnak rolla az interneten, legalábbis velem, még nem történt pedig én sem a nagy semmiért( vagyis az illata az nagyon- nagyon joh) adtam ki azt a sok pénzt. De reménykedem még, hátha....:D

Nekem van Fm-es feromon parfümöm, de semmi oan nem torténik amit leirnak rolla az interneten, legalábbis velem, még nem történt pedig én sem a nagy semmiért( vagyis az illata az nagyon- nagyon joh) adtam ki azt a sok pénzt. De reménykedem még, hátha....:D
Nem! Vannak FM tanácsadók, mint pl. az Avonnál és az Oriflamenél is.
A feromonok tényleg nagyon hatásosak tudnak lenni - NÉHA. A másik probléma, hogy sokféle típusú ember van, és mindnek másféle feromon kéne. A harmadik, hogy ezek a szerek vagy NEM tartalmaznak feromont - vagy csak minimális mennyiséget, és rossz típust. Úgyhogy szerintem is hatástalanok. De miért nem használod a saját feromonjaidat??? Az VALÓBAN hatásos tud lenni! És csak annyi kell hozzá, hogy tiszta legyél, és izgulj, ha találkozol vele...
tények egy nagy frászt :) gondolom elkeseredett alak vagy, akinek nem jön össze nõ, és ezért mond ilyeneket :) de ettõl még nem igy van.
:DDD gondolom még tini vagy. és elhiszed a média által belédsulykolt dolgokat. képzeld, nekem egyik pasim se volt gazdag, az exemnek még kocsija se volt, és mégis jártunk 3 évig :) ja, és nem emiatt szakitottunk. na erre varrjál gombot :D olyan unalmas már ez a sok sírás a pasik részérõl h a pénz meg a pénz..... :D
A feromon parfüm egy sima placebo, semmi több.
az fm parfüm szart se ér.Nekem volt és semmi, sõt szerintem még a szaga is rossz
ahol nincs szikra, ott még a feromon se segit :DDDD
ma 08:48 ne is, ezek a tények.
Hogy legyen megoldás is, ne csak szubjektív vélemény; Gugli, Feromon X, válaszd a Boss illatot, kapsz mellé egy eBook-ot ajándékba, amiben le van írva, hogyan használd a terméket, hogy használjon. Vannak benne tippek, trükkök, gyakorlati tanácsok arra a bizonyos szikrára. Nem bonyolult. A szállítás ingyenes, az ára jó, a termék szuper, az ügyfélszolgálat kitûnõ. Én meg vagyok velük elégedve, több nem kell - pénz sem.
A kérdező hozzászólása: ma 13:56: Köszönöm szépen a kommentedet, ilyen válaszra vártam! Feltétlenül kifogom próbálni a Hugo Boss - Boss* Feromon Parfümöt, onnan, 4990 ft-ért rendelve, ahogy írtad! Annyi kérdésem lenne hozzád, hogy ezekszerint igaz Te már próbáltad amit ajánlottál? Milyen személyes tapasztalataid vannak vele kapcsolatban? :) Szerinted akkor ha minden más tulajdonságom (külsõ, belsõ) bejön a kiszemelt hölgynek és nagyon kedvel, csak az a hülye szikra hiányzik még sajnos, ami a lényeg egy jól mûködõ párkapcsolathoz van rá esély, hogy a parfüm használatával felkeltem vonzalmát, kiváltom azt a bizonyos szikrát? :D
amúgy szerintem akinek mûködik azért is mûködhet mert ha befújja magát akkor azt hiszi sikerül ezért lesz önbizalma aminek semmi a köze a parfümhöz de nem biztos csak ez az én álláspontom
Nekem jó tapasztalataim vannak az emlitett parfümmel kapcsolatban, évek óta használom - akár kell, akár nem. Baromi jó az illata. Nem találkoztam még olyan hölggyel, akinek ne tetszett volna az illata és ne csillant volna meg a szeme azt érezvén. Ez nem azt jelenti, hogy felszállsz a buszra és három vacsora meghívással szállsz le, hanem segít felkelteni az érdeklõdést. Jó példa erre, hogy a közeledések, kezdeményezések nagy része úgy kezdõdik: "de jó illatod van". Ezek után már csak rajtad múlik. Segit benne az ebook is, sok hasznos érdekesség van benne. Sokan mondják, hogy egy kalap szamócát sem ér, de lehet neked Ferrarid, ha nem tudsz vezetni...
Jók ezek a parfümök szerintem is, de kitudja használ-e-mi is szoktunk egy ismerõstõl rendelni. A kiszemelt áldozattal hol szoktál találkozni? Ha jól érzi magát veled és a humoroddal kedvességeddel letudod venni a lábáról akkor már parfüm se kell :P A pénzt mindenhol elõhozzák-hát engem sosem vonzott (lassan 30 éves nõ) Ja és sok sikert!!! :)
Ha hiszel benne, akkor használd, akkor használni fog.
vhogy én is nehezen hiszek már benne, sztem nem próbálom ki... f18
feromon jó
a lényeg az ugyanaz, nem a feromonnal fogsz kiváltani érzéseket.... egyik szerelmem se használt feromont, és mégis szerettem õket :) inkább járj a kedvében, és igyekezz minél több programot csinálni, még akkor is, ha keveset találkoztok.... a pénzzel kapcs. meg még annyit, h ok, h a r.bancok szeretik, de nektek minden nõ r.banc.... vagyis egyeseknek itt.... :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ribancok tekintetében a legjobb puncimágnes valóban a pénz, a vagyon! De ki az a szerencsétlen nyomorult, aki ilyen nõvel szóba áll? Normális férfi max. csak akkor áll ilyen aljas nõszeméllyel szóba, ha csak szexuális vágyait szeretné kiélni, semmi több! Ne térj el a tárgytól, a kérdésben egy nagyon-nagyon különleges, értelmes, rendes, csinos nõrõl van szó!!! Még annyival kiegészíteném kérdésem, hogy csak nagyon-nagyon ritkán van alkalmam találkozni vele, szóval tényleg a hirtelen szikra kiváltására lenne szükség, hogy a késõbbiek folyán rendszeressé válhassanak találkozásaink, és ne azt reagálja, hogy azért nem akar találkozni velem, mert tudja, hogy nagyon szerelmes vagyok belé, csak õ nem érzi azt a bizonyos szikrát, így csak nekem lenne rossz, ha találkoznánk és ettõl akar engem megkímélni...
Még ha az is lennék, a tényeken ez nem változtat. A pénznél nincs jobb p.uncimágnes.
utolsó, ne skatulyázzunk már kérlek....
A legjobb szikra az ha jól nézel ki, jó fellépésed van, és sok pénzed.
Sajnos az 1. kommentelõ szüleinél megvolt az a bizonyos szikra, a ... életbe :S

Kedveltem Rékát a férjével együtt egészséges család egészséges gyerekekkel, de vajon otthon is ilyen kiálhatatlan ha valaki jobb nála, mint vendégségben. A saját gyerekeit is ilyen viselkedéssel alázza otthon? Csak azt nem látyuk!

Legjobb válasz: A kérdésedre válaszolva: egy újabb magyar sztár, aki az égvilágon semmit nem csinált. Botránnyal csinál magának reklámot ha másképpen nem megy. A negatív reklám is reklám. Szerintem egy rossz indulatú kis senki a stöpszli kis férjével együtt. Sajnálom, hogy Gangszta Zoli nem verte bele a betonba azt a kis hülyét. :(

Apropó, édesítõszer. Norbi a nagy fitnesguru nem tudja megkülönböztetni a cukrot az édesítõszertõl a süteményben? Ez a nagy egészség mánia csak duma kifelé. Fogadok, hogy egész nap szalonnát fal a család. :)
Könyörgöm, csak azt az egyet áruld el, hogy mi az a "látyuk"!!!! Na jó, még valamit: jártál te iskolába??
A kérdésedre válaszolva: egy újabb magyar sztár, aki az égvilágon semmit nem csinált. Botránnyal csinál magának reklámot ha másképpen nem megy. A negatív reklám is reklám. Szerintem egy rossz indulatú kis senki a stöpszli kis férjével együtt. Sajnálom, hogy Gangszta Zoli nem verte bele a betonba azt a kis hülyét. :(
Ja! Most nézem, hogy nem is a kérdésre válaszoltam. Nem baj leírtam a véleményem róluk. :)
Egészséges család? Szerintem nagyon káros az édesítõszer amit mindenhez hozzáadnak.
Tudod, amikor valakinek az agyara megy mar a penz, akkor nagykepuve valik, kifordul magabol.
Ki a fene az a Réka?
Miért nem lehet egy kérdést értelmesen feltenni és helyes kategóriába tenni???
Istenem, de irigyellek, hogy a nagy gazdasági világválság és az élet igazi gondjai ellenére te ezen izgulsz, és ez a legnagyobb problémád. Taníts kérlek.
Szerintem ez a házaspár hiperérzékeny a kritikára.A hiba az Õ készülékükben van.Persze ettõl még lehet hatásos a módszerük. De az utóbbi idõben bárhol szerepeltek Réka mindíg bõgött, Norbi, meg szaladt megvédeni. Abban a korcsolyázós mûsorban is kieszközölték, hogy a Réka hiába esett ki mégis szerepelhessen a következõben is, merthogy fájt a bordája! Liptai Claudiával is jóban voltak amíg ki nem kotyogták, hogy terhes, így a lapok elõbb tudták mint a család.Klaudia szóba sem áll velük azóta.Réka ekkor is bõgött, mert nem értette mi a gond ezzel, Norbi meg védte mindenhol. Vagy valamelyik fitneszes nõvel is volt közös ételszállító cégük, egyszercsak gondolt egyett Norbi, kivonult az üzletbõl és nyitott egy sajátot.Tönkretette a társát, és mégsem értette hogy ezzel mi a baj.Joga az volt hozzá, csak etikátlan volt, ennyi. Persze a negatív reklám is reklám, ezt ök nagyon is jól tudják!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!