Találatok a következő kifejezésre: A feng szerint melyik (3 db)

Feng shui szerint melyik égtáj felé nem szabad a fej semmikép? Melyik lehet jó?

Legjobb válasz: A Föld közepe felé semmiképpen ne álljon a fejed, mert akkor nagyon rosszul fogsz aludni.

A Föld közepe felé semmiképpen ne álljon a fejed, mert akkor nagyon rosszul fogsz aludni.
Elsõnek: csúcs vagy!:) ))))
Egyetértek még mindig nevetek. :D Elsõ, ez nagy jó volt. :D
Akkor inkább a pincében...
Csináltam szalmából egeret!
Én szenszei vagyok, így vágom a feng-shui-t. Na ez úgy van, hogy nem is szabad aludni! Kivéve ha tiszt vagy, akkor lehet.
Szerintem ásd el magad és maradj is ott, ha nem, akkor kakilj be!:D
Mauzóleumban egy koporsóban lehet a legmélyebben aludni.
Már bocsi sensei, de jobb lett volna, ha inkább csendben maradtál volna... Már csak azért, mert a sensei japán szó -jelentése mester, tanító, a feng sui pedig kínai eredetû... Bocsi... ja, nem bocsi...
A kérdező hozzászólása: azzal az a baj, hogy költséges. :(
A kérdező hozzászólása: azon is gondolkoztam az elõbb, hogy egy jó mély gödröt ások a pincébe, csak mire reggel feljönnék, már este lenne, és mehetnék vissza.
De a föld középpontja a legtutibb. Ami annál mélyebben van az már magasabban :D
A kérdező hozzászólása: igazad lehet.
A háromlábú béka segge alatt aludjál.
Ez nem egy regi "Jean " vicc volt egyidoben ? Ha jol emlekszem ez volt a Jean verzio : "-Jean vigye le az agyat a pincebe -Minek uram ? -Melyen akarok aludni " A fene gondolta volna hogy a Feng Sui-ban elojon. Ennyit a nagy kinai csoda titkairol

A feng shui szerint melyik tulajdonságú szoba a legjobb hálószobának?

Legjobb válasz: Szerintem ami a szerelem területen van. De lehet hogy fontosabb hogy hogyan rendezed be, milyen színeket használsz. Ha komolyabban érdekel, nézz körül a www.fengshui.lap.hu oldalon, biztos találsz valami jó tippet. Én azt ajánlom, hogy olvass el több véleményt, esetleg kérdezz egy szakértõtõl (amihez szintén vannak linkek). Én eddig mindent megtaláltam itt.

Szerintem ami a szerelem területen van. De lehet hogy fontosabb hogy hogyan rendezed be, milyen színeket használsz. Ha komolyabban érdekel, nézz körül a http://www.fengshui.lap.hu oldalon, biztos találsz valami jó tippet. Én azt ajánlom, hogy olvass el több véleményt, esetleg kérdezz egy szakértõtõl (amihez szintén vannak linkek). Én eddig mindent megtaláltam itt.
Azt ugye tudod, hogy a feng shi szerint rendezte be egy fazon a lakását, sõt mindent úgy építtetett, hogy tuti legyen. Amikor kész lett, berendezve, átadva két nappal késõbb elsodorta egy hurrikán az egész hóbelabancot.Szerintem a hálód ott a legjobb, ahol el tudsz benne aludni.Ettõl független lehet benne hinni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!