Találatok a következő kifejezésre: A feng szerint (24 db)

A feng-shui szerint milyen hatása van az angyal díszeknek a szobában? Érdemes a szobában tartani?

Legjobb válasz: "Nem az a lenyeg, hogy mit abrazol, hanem, hogy milyen szinu, formaju, es milyen anyagbol van" Miért, a forma és az, hogy mit ábrázol, függetlenek egymástól? Egyébként szerintem ha Feng Shui alapján akarsz bármit is csinálni, akkor hagyd el az angyalkákat, akkor is, ha ajándékba kaptad. A Feng Shui-t egy olyan kultúra alkotta meg, ami azzal foglalkozik, hogy 1-2 követ, egy gyékényt hova helyezzen egy szinte üres térben, vagy hogyan gereblyézze a homokágyat. Ennek megfelelõen a színeik sem a magenta és a neonzöld, hanem inkább a matt, természetben fellelhetõ színek. Szóval a Feng Shui ott kezdõdik, amikor kihajítasz minden felesleges bútordarabot és dísztárgyat az adott szobából (vagy kertbõl) és a szükséges dolgokból megpróbálsz az útmutatás alapján valami visszafogott harmóniát létrehozni.

"Nem az a lenyeg, hogy mit abrazol, hanem, hogy milyen szinu, formaju, es milyen anyagbol van" Miért, a forma és az, hogy mit ábrázol, függetlenek egymástól? Egyébként szerintem ha Feng Shui alapján akarsz bármit is csinálni, akkor hagyd el az angyalkákat, akkor is, ha ajándékba kaptad. A Feng Shui-t egy olyan kultúra alkotta meg, ami azzal foglalkozik, hogy 1-2 követ, egy gyékényt hova helyezzen egy szinte üres térben, vagy hogyan gereblyézze a homokágyat. Ennek megfelelõen a színeik sem a magenta és a neonzöld, hanem inkább a matt, természetben fellelhetõ színek. Szóval a Feng Shui ott kezdõdik, amikor kihajítasz minden felesleges bútordarabot és dísztárgyat az adott szobából (vagy kertbõl) és a szükséges dolgokból megpróbálsz az útmutatás alapján valami visszafogott harmóniát létrehozni.
Nem az a lenyeg, hogy mit abrazol, hanem, hogy milyen szinu, formaju, es milyen anyagbol van. Ehhez kepest kell merni, hogy melyik szobaba kell elhelyezned. SEMMI ESETRE SEM A HALOSZOBABA. Oda a voroses szinek szoktak menni. A bejarathoz az ezust jobban igazodik mar.
Jó kérdés. Errõl az õsi kínaiakat kellene megkérdezned, akik feltalálták a feng-shuit. Kár, hogy õk nem fogják tudni, hogy mi a f*sz az az angyal, és mit kellene vele kezdeni.
Hát, sajnálom, de sajnos rossz helyre jöttél. Ide trollkodni és szórakozni járnak az emberek :( Mint én :)
A feng-shui szerint az angyalka-díszek igen rossz hatással vannak a jó ízlésre és esztétikára.
pénzzé fog válni a tapéta, ha sokat kiraksz
Elõbb utóbb szárnyakél mindennek csak a címedis add meg ahol ez az angyal örködik:)
A kérdező hozzászólása: már rájöttem hogy kevesen használják arra az oldalt amire kitalálták
A kérdező hozzászólása: ebbõl egyik se volt túl értelmes válasz...... amúgy én sem rajongok az angyalos giccsekért de az egyik rokonomtól kaptam egy pici ezüst angyalkát mert hogy az elvileg segít valamiben és ennyi magyarázattal itt is hagyta, én meg gondoltam kiderítem hogy mire "jó"
A kérdező hozzászólása: köszi, végre egy hasznos válasz:D
Utolsót kétszer is lájkolnám, ha lehetne.
"A Feng Shui-t egy olyan kultúra alkotta meg, ami azzal foglalkozik, hogy 1-2 követ, egy gyékényt hova helyezzen egy szinte üres térben, vagy hogyan gereblyézze a homokágyat." Az a Zen. És nem, azt egy teljesen más kultúra és szemlélet alkotta meg, még ha számodra mind kettõ ugyanannak a "távol-keleti izé"-nek is tûnik.
igazábol a feng shui az kínai dolog az angyal pedig keresztény na most ha eléggé fel fogod a dolgokat te magad is rá jössz h a két õsi dolog nem passzol és köze nincs a másikhoz a kinaik pl más a horoszkop és fingjuk nincs csung országban h mi az angyal és nekünk az mit jelent ez a magyaroknak a szokása h minden átveszünk másoktol mert nálunk az még nem lejárt lemez.

Hogyan kell berendezni egy szobát a Feng-Shui szerint? (ez lehet hogy hülyén fog hangzani) A gardróbot is be lehet rendezni Feng-Shui szerint? Én arra gondolok, hogy a ruhákat hogyan kell elrendezni.

Kérlek akik nem hisznek a Feng-Shui-ban azok ne írjanak, mert feljelentem ?ket (lehet, hogy nem szép ilyet írni de nekem nincs kedvem, hogy lehülyézzenek...*-*")!!! El?re is köszönöm!! UI.:alapból nem vagyok ilyen csak, volt pár kérdésem amihez azt írtak, hogy menjek dilidokihoz...a rendes válaszolóknak meg köszönöm el?re is!!

Legjobb válasz: A fentiek szerinti berendezés sok pénzedbe kerül,értelmetlenül. Arról már nem is beszélve,hogy rendetlen lesz a lakásod.

A fentiek szerinti berendezés sok pénzedbe kerül, értelmetlenül. Arról már nem is beszélve, hogy rendetlen lesz a lakásod.
Aki abban hisz, hogy ezek a dolgok majd megváltoztatják az életét, az egy elkeseredett és sikertelen ember...
a google a barátod
Attól függ, milyen társaság :D Mert szerintem nem sokan vevõk az ilyen new age szarságokra...
A legbugyutább nõket szokták érdekelni az ilyen újkori csodavallások, mint a horoszkóp, a feng-shui, a jóslás és a távgyógyítás, meg a "reformétkezés" (ami annyit jelent, hogy zöld trutyikat isznak, ami állítólag természetes és egészséges). Tudod mikor leszel okos valaki szemében? Ha saját véleményed lesz a dolgokról. És azokat meg is tudod védeni észérvekkel. Az ezo bullshit nem ilyen téma...
Szerintem tényleg ne foglalkozz ezzel. Amúgy a neten is fent van. Nem akarlak megbántani: a személyed hidegen hagy, de mi lesz, ha átrendezed, és mondjuk mégsem tetszik? Vagy te is bemagyarázod, hogy "húú elkészültem dejó...mostmár sokkal jobban érzem majd magam"... addig, amíg el nem hiszed majd?
A kérdező hozzászólása: Képzel Lin71 ha olvastad volna SmartGuy86-tal veszekedtem...és nem neked szántam...*-*"
ez az egész egy marhaság
Nem bántani akartalak, csak tudom, hogy milyen pengevékony a határ ilyenkor a megszállottság és a józan ész között. Ha a feng-shui berendezést tekintve hasznos lenne, akkor a nagynéném már évek óta jobban érezné magát.
Elsõ dolgod az legyen, hogy lomtalanítasz, selejtezel, majd jöhet a takarítás, és csak utána rendezd át feng shui szerint a dolgokat. Ez nagyon fontos és elfelejik. ha ezeket elmulasztod nem fog jól mûködni a dolog és olyan erõket is felerõsítesz, amit nem is akartál. Biztos van valami jelentõsége, hogy hogyan rendezed el a szekrényt, de inkább annak van, hogy melyik területre esik és mit pakolsz így bele. De az ember egyénisége is legyen benne, hiszen ha csak feng-shui szempontból csinálsz valamit, pakolsz és mondjuk nem tetszik, nem szereted, akkor máris nem jó lesz a dolog.
A kérdező hozzászólása: Csak kiváncsi voltam, hogy hogyan meg mit kell...:)
Elsõ válaszoló vagyok, úgy érzem nem ment át az irónia. Csak jelzem, hogy ne vedd komolyan.
A kérdező hozzászólása: Imádom a történelmet, 5 voltam végig, zenéhez is hozzá tudok szólni (inkább a mostani trendhez, ki adod ki új zenét) és az olyan férfiak nem érdekelnek aki régi zenéket hallgatnak! Az irodalmat meg egyenesen utálom de csak azért mert utálok verset tanulni...:) És ha egy férfi azért hagy el ami nem vagyok az menjen is és soha ne jöjjön vissza!!
A szépség, divathoz értés nem mûveltség. Akkor vagy okos és mûvelt, ha az irodalomban, mûvészetekben, zenében, történelemben is hozz szólsz a témához. Fõleg a férfiakat nem érdekli a divat és a hasonlók, az ezotériát pedig általában kinevetik.
A kérdező hozzászólása: Igen is van saját véleményem! És ha hiszed ha nem sok témához is hozzászólok (pl.:kertészkedés, szépség és divat, lakberendezés, állatok és utazás)! És nõ vagy vagy férfi??
A kérdező hozzászólása: Honnan tudjátok, hogy én miket olvasok? Mi van ha éppen fõzésrõl vagy a barkácsolásról is olvasok? És képzel nem a Google a barátom...amúgy meg a pasiknak is jobban bejön ha egy nõ okos nem pedig plasztik cica aki csak arról tud beszélni, hogy milyen rúzst vett...*-*" Csunyának sem mondhatom magamat mielõtt ezt szûrnétek le belõle amit írtam!
A kérdező hozzászólása: Nem akarom átrendezni a szobámat, és nem vagyok sikertelen ember sem, csak most nagyon érdekelnek az ilyen dolgok...pár tanácsot megfogadok, ártani nem árthat de jó tudni az ilyen dolgokat! És egy társaságban is kellemesen el lehet társalogni ha sok mindent tudsz...:)

Igaz, hogy a feng-shui szerint jobb, ha az ágyamat kirakom az ablakba és ott alszok?

Vagy a kertbe kell? De ott elrabolnak az ufók! Fõleg, hogy csináltam egy gabonakört is. Vagy hol célszerû? Komoly válaszokat létci! Köcce.

Legjobb válasz: Egészségileg semmiképpen sem jó ablakban aludni, kivéve, ha nem ott van egy fûtõtest. Könnyen felfázol, megfázol, huzatot kapsz, viccen kívül. Nekem a saját egészségem sokkal fontosabb, mint a feng shui. Kínában, ahol ezt kitalálták valószínûleg, hát ott sem túl kedvezõ az éghajlat az ablakban alváshoz ...

Ez így, ebben a formában nem igaz. Az ágyadat hagyd a helyén, és aki a tippet adta, azt rakd ki az ablakba. Feltéve, ha a hetediken, vagy afölött laksz. Eeggel ébredés után, ha nem találod ott, akkor valszeg õt rabolták el az UFO-k.
Ha komolyan kérdezedén úgy tudom hogy nem szabad az , , ablakba" rakni az ágyat a már lített huzat miatt hanem úgy kell elhejezni hogy az ajtóra és az ablak(ok ra rátud látni amikor fekszel. Az UFO-k meg csak amerikában rabolnak emebereket itt nem nagyon ha meg mégis legalább ingyen mehettél nyaralni.
Egészségileg semmiképpen sem jó ablakban aludni, kivéve, ha nem ott van egy fûtõtest. Könnyen felfázol, megfázol, huzatot kapsz, viccen kívül. Nekem a saját egészségem sokkal fontosabb, mint a feng shui. Kínában, ahol ezt kitalálták valószínûleg, hát ott sem túl kedvezõ az éghajlat az ablakban alváshoz ...
Olvastam egy megközelítést, miszerint az ablak helyére be kell rakni az ágyat, az ágy helyére pedig az ablakot és azon kell aludni. Állítólag a devizahitel ellen is jó.
Igen, de csak ha minden reggel köpsz kettõt kelet felé egy barna kavicsra.
Szerintem aludj a gabonakörben ágy nélkül. Az a tuti a feng-sui szerint.
Te, hazudós. A gyak nem azért lett kitalálva hogy a hozzád hasonló unatkozó emberkék szórakozzanak. Ha nagyon szeretnéd tudni akkor ott a google majd ott megtalálod a választ. És ezt a lehetõ legkomolyabban vedd.
A kérdező hozzászólása: Nahát! Köszönöm a tippeket, válaszokat!
Aludj az Érmelléki Kuglofemberrel Feng-Shui szerint az a tökéletes
Rakd az ágyat az ablakpárkányba és akkor lehet hogy hamar felébredsz és soha többé nem kell aludnod!!!
létci???


Akkor inkább a pincében...
Csináltam szalmából egeret!
Én szenszei vagyok, így vágom a feng-shui-t. Na ez úgy van, hogy nem is szabad aludni! Kivéve ha tiszt vagy, akkor lehet.
Szerintem ásd el magad és maradj is ott, ha nem, akkor kakilj be!:D
Mauzóleumban egy koporsóban lehet a legmélyebben aludni.
Már bocsi sensei, de jobb lett volna, ha inkább csendben maradtál volna... Már csak azért, mert a sensei japán szó -jelentése mester, tanító, a feng sui pedig kínai eredetû... Bocsi... ja, nem bocsi...
A kérdező hozzászólása: azzal az a baj, hogy költséges. :(
A kérdező hozzászólása: azon is gondolkoztam az elõbb, hogy egy jó mély gödröt ások a pincébe, csak mire reggel feljönnék, már este lenne, és mehetnék vissza.
De a föld középpontja a legtutibb. Ami annál mélyebben van az már magasabban :D
A kérdező hozzászólása: igazad lehet.
A háromlábú béka segge alatt aludjál.
Ez nem egy regi "Jean " vicc volt egyidoben ? Ha jol emlekszem ez volt a Jean verzio : "-Jean vigye le az agyat a pincebe -Minek uram ? -Melyen akarok aludni " A fene gondolta volna hogy a Feng Sui-ban elojon. Ennyit a nagy kinai csoda titkairol

Hol kell elhelyezni a macskaalmot a feng-shui szerint?

Csak mert sehol se említik ezt.... azért szerintem elég gáz lenne, ha rossz helyre tenném és kiderülne, hogy emiatt van balszerencsém.

Legjobb válasz: Mekkora nagy problémáid vannak :)

Mekkora nagy problémáid vannak :)
A kérdező hozzászólása: ma 00:08: Neked se volt gyerekszobád?
lehetõleg minél távolabb hogy ne érezd a bukéját ;)
Be az ágyadba.
# 22/26 09-17 15:10 Brutális ez as hozzászólás sírva fetrengek 1 órája
Jajj Istenem, ez már tényleg mindennek a teteje... A válasz 70%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad. # 24/25 Idõpont tegnap 18:31 Privát üzenet Ez a te válaszod. A kérdező hozzászólása: A macskának pedig az alja. De jót röhögtem!
A kérdező hozzászólása: A macskának pedig az alja.
Jajj Istenem, ez már tényleg mindennek a teteje...
Ahova tojik.
Kérdezõ, én nem értelek. Mindenki mondja a barom vicceit, és te azokat szidod, akik próbálnak válaszolni? Ne értsd félre, én nem értek a feng-shui-hoz, nem is írtam választ, csak nem értelek. Bocsi az Off-ért! :-) Szép napot!
29-es nem vagy egyedül. >.<
Az ebédlõasztalra.
Ha van idõd, helyed, pénzed, stb.akkor csinálj egy akkora fa dobozt, amekkora a macskaalom.fúrj rá szellõzõ nyílásokat.Csinálj rá ajtót, hogy a macska be tudjon menni.A teteje lehet plexi üvegbõl, hogy ne sötétben végezze a dolgát a macska.ezt úgy csináld meg, hogy felnyithatós legyen a tetõ, hogy ki tudd venni az almot.A hátulsó fa lapra csinálhatsz egy szellõzõcsövet, amit kivezetsz a házból, de ezt nem muszáj.ha lefested olyan színûre, amilyenre akarod, vagy az adott bágua terület színére, és esetleg ragasztasz rá falmatricát, akkor biztos, hogy vonzza a csít.Egyébként, ha normálisan takarítod, akkor nem lesz büdös.Ha le tudsz az infóból valamit szûrni, akkor örülök :)
az ágy mellett, lehetõ legközelebb a gazda fejéhez
Mosógépbe vagy aknamezõre, mindkettõ jól megkeringeti a csít.... László jósnõ
Akkor mi a halál [email protected]áért teszed fel , , értetlen ismeretleneknek" a kérdésed? :D
Helyezd úgy hogy a macska segge a szádnál legyel.
Az ágyadban.
A kérdező hozzászólása: Mert ti értetlenek vagytok és nem ismertek :D
A macskaf, s karmikus asztráltesteink metszetének a paradigmaváltás során kondenzálódott excrementuma. Ha az ablak elé teszed és kinyitod az ablakot, begyûlnek a szellemek, és a lakásodban szétárad a mentális asztrális és fekális energia. Javaslatom vágd, ki a macskaalmot, mint a macskát sz..ni. ;)
seggedbe
A kérdező hozzászólása: ma 14:15: Inkább a képed nyomom bele a macskaalomba és doblak ki az emeletröl :)
A földre.
közvetlenül az ágyad mellé kell raknod, és két hétig nem takarítani csak akkor lesz minden tökéletes!!!
a párnád alá kell tenni a fing-sunyi csak akkor hatásos
Bal közép, ötödik sarok, negyedik bércre, az Olimposz felé.
Szekrénybe, ágy alá.
Mindenképpen a macska alá.
Mikor a Feng-shui-t kitalálták, még nem létezett macskaalom. De lehetõleg ne sarokba tedd. Mert ugye vannak a gazdagság, egészség, szerencse sarkok ahol nem lenne jó a macskakaki vonzása...De tükör alá nyugodtan teheted.
A kérdező hozzászólása: ma 20:54: Én hozzáértök véleményét kértem, nem hozzád hasonlókét.
A legjobb lenne hazon kivul ://
A macskaalom nincs jo hatassal a chire, tehat a agua terkep akarmelyik reszere is teszed - csalad, penz, szerelem stb. - ott rontja a chit. Talan a macskaalom szinevel tudod enyihiteni ezt a dolgot, a formaja sem utolso. Ha mindenkeppen a lakasba teszed akkor mindig fujd be valami illatositoval. Elozo voltam.
Volt, van gyerekszobam :D igen, igy 14 evesen gyerekszobam van, a feng shuit nem tartom hulyesegnek ha erre celozgatsz......
Ja hogy 14 vagy. Akkor még van esélyed kinõni ezt a hülyeséget.
Anyira nincs mit kinonom mert elolvastam egy fengshuis konyvet mivel kinaiul tanulok erdeelt h vmilyen mertekben tisztaban legyek a dologgal, de nem eszerint elem az eletem :D szoval mondhatni ertek hozza de nagyon sokmident nemkell kinonom...xd
Dobd ki az ablakon. Macskával együtt. Lehetõleg csukott ablakon mert köztudott, hogy a ablaküveg szerencsét hoz
nem lesz balszerencséd, tedd ahova akarod..
20:54 vagyok. Ezt feng shui könyvben olvastam, szóval nem értem miért nem megfelelõ a válaszom. Kérdezõ ha meg okosabbnak hiszed magad, akkor ne itt kérdezõsködj.
Akaszd fel egy csillárra!
hiába törölteted ki a kommenteket...
Az ablakon-ajton jön ki-be az energia, igy sztem ezt akadalyozza. Bar, van, aki erre azt mondja, hogy akkor ott jön be, ahol tud. :D Sztem tisztabb, egyenesebb, ha nem takarja az ablakot a tükör. Az emberi testen is jobb, ha athalad az ebergia, es nem elakad. Vagy: jobb, ha atengedünk valami lelki dolgot, mint fontolgatjuk, monfondirozunk rajta. Ahogy az anyagi dolgokat se jo begyüjteni, jobb aramolni hagyni, atengedni. Bar csak innen-onnan fengshui-ismereteim vannak. :)
Semmi rosszat nem jelent. a tükröt az emberi lélek-tükreként is nevezik hisz minden na ebbe nézel magadat keresve. A tükör szétárasztja a fényt és a boldogságot a helyiségben. Persze ne legyen nagyon sötét a sötétítõ függöny hisz akkor semmi hatás nincsen.
úúúúúristen....akármelyik ezoterikus kérdést nyitom meg, mindenhol ilyen okostojások irogatnak :S lenézõek vagyok, és nagyképûek! azt hiszitek mindent tudtok? ha semmiben sem hisztek, minek olvastok ilyen kérdéseket?????
Mi a normális válasz? Én azt gondolom, az a normális válasz, hogy a feng shui egy bizonyítottan alaptalan ostobaság. Szerinted mégis milyen hatása van, és mire hat, és hogyan, az, hogy tükör van az ablakod elõtt? Milyen kölcsönhatása van ennek a környezeteddel, az életeddel?
A házasság nem verseny – sosem kell feljegyezni az állást. Isten azért rakott minket egy csapatba, hogy közösen gyõzzünk
A kérdező hozzászólása: Hahahahaha nighthawk jót nevetett mindenki. na válaszok??? :D
A kérdező hozzászólása: Oké. Várom a NORMÁLIS válaszokat :)
Az tökéletes arra, hogy a nap rávilágítson a tükörre, innét pedig a fény a tükörre vetõdjön, és felgyúljon a házad.
A kérdező hozzászólása: Hé hova tûnt a sértõdött kommentem?? Egyáltalán hogy lehet kitörölni?
teljesen egyetértek a 7. válaszolóval. EZ IS EGY NAGY BAROMSÁG!!!!!

A feng-shui vagy egyéb más babona szerint lehet valami ártalmas hatása annak ha a tükör és a számítógép monitorja szembe vannak egymással?

Legjobb válasz: Rád fog szállni emiatt az FBI.Nem viccelek.Ismerõsöm is így járt.Terroristának nézték és miután szarrá kínozták meg kivallatták közölték vele, hogy tévedés volt.

Megjön 47-es ügynök meg Obi Van Kenobi és rád akarnak majd sózni egy lézerkardot fél áron.
Rád fog szállni emiatt az FBI.Nem viccelek.Ismerõsöm is így járt.Terroristának nézték és miután szarrá kínozták meg kivallatták közölték vele, hogy tévedés volt.
ekkora betegségeket istenem:D
Igen, kettõs látásod lesz. Ja és eljön érted a Slenderman is.
Elfognak rabolni az ufók ha megtudják, hogy a tükör szembe van a monitorral.
Természetesen van. Fõleg, ha közel teszed egymáshoz. Akkor ugyanis mindkettõ elveszíti a funkcióját, mert egyiket sem fogod látni.
Fogalmam sincs, de engem zavarna, tudod a (meg)érzések mindenek fölött.
ha van közöttük egy szobányi hely, akkor igazából semmi sincs, de maga a tükör nem szabad, hog forgalmas helyen legyen! a tükör ugyanis veszélyes dolog, nem megyek bele, mért, de nem arra gondolok, hogy leesik és eltörik!
20:26 mire gondolsz akkor? :D kíváncsi lettem :D
Mert más dimenziókból átjöhetnek rajta bizonyos lények erre a síkra.
Told magad elé a kétajtós szekrényt.
Mindent hagyj ott ahol van, csak magadat hagyd ki belöle. (Igazolás késöbb)
Erre több megoldás is van: 1.Az osztályterem bútorait a terem ajtajában kell egymásra halmozni, így a rossz energia (tanár) nem tud a terembe bejutni. 2.Ha a diák a wc-bwn tartózkodik, bármilyen égtáj irányában, a tanár nem tudja feleltetni. 3.Diák a szekrényben. 4.Napló a legmagasabb szekrény legtávolabbi csücskében lapuljon.
Erre 1 megoldás van, amit bebizonyítottak már parapszichológiából is! A tanár érzi, hogy ki nem tanult, megtanítják neki a tanárképzõben a képességet. A megoldás: tanulsz az órára! és nem fog feleltetni! És ez komoly!
Ezen felsírtam! :DDDDDD
Vegyél egy Chuck Norris maszkot, azt vedd fel. Tuti, hogy nem fog szólítani!
Ne nézz a szemébe, nézd a padlót. Mintha ott se lenne. Ne feszengj, ülj lazán. Ha ránézel tuti felelsz. Ha a naplóból választ akkor peched van, bár akkor is néha rápillant a kiszemelt áldozatra, hogy feszült feje van-e.
6-osnak: nem tanítják meg... az egy dolog, hogy kinek mi van a fejére írva amit egy gyakorlott tanár lát. Kérdezõnek: tanulj, és akkor nem lesz gond, ha Téged szólít, mert tudni fogod a választ arra, amit kérdez. Ugye Te sem gondoltad komolyan, hogy egy átrendezéssel megoldhatod a problémát? Pláne olyan helyen, ahol nincs lehetõséged pl. átfesteni a falakat, más irányba állítani az asztalokat - lévén nem minden diáknak jó ugyanaz az irány, amerre az asztala néz. Vagy Te is csak itt-ott hallottál valami kis rész-információt a Feng Shuiról és azt hiszed, hogy minimális vagy zéró energia befektetéssel majd változtatni tudsz dolgokon. Hát sajnos ez nem így van.
1esnek: :DDDDDD
jajj istenem, és mi lesz ha nem tartod be ezt a szabályt?:) meghalsz v mi?...
"A Feng-shui divathóbort" Ja, már 3000 éve...
Gondolj arra, hogy a feng shui olyan mint a vallás. Csomó energiát és pénzt belefektetsz, de aztán valami nagyon picit kapsz vissza és sokan furának néznek. Bár úgy tudom, hogy a feng shui-ban eléggé szigorúak ezek a kikötések, úgyhogy szivacs:/
Ne higgy a feng suiban(nem tudom hogyan kell írni)Ilyen egyszerû!
Darabold fel az ágyat és aludj kempingszékben, az bárhova elfér.
a feng-shui egy divathóbort amit az unatkozó emberek kitaláltak kínában és átterjedt ma már az egész világra.(sajnos)
Igen, paraván, az jó, vagy függönyözd el az ajtód elõtti területet, valami szép díszfüggönnyel például, vagy gyöngyfüggönnyel, ami tetszik.
Költözz el. Nehogy egyszer ne azt csináld, amit a fengshui mond...
nagy az isten állat kertje és alcsony a kerités
én úgy tudom elveszi az energiát
Használj paravánt, térelválasztót, hogy aki belép az ajtón ne a talpad lássa, mert az olyan mintha fel lennél ravatalozva.
A kérdező hozzászólása: nem sok hely van az ajtó és az ágy között, mivel az ajtó befele nyilik, persze egy paraván odaférne, de nem nagyon illene a képbe... várok még más ötleteket, de köszönöm a paravános ötltet ha nem lesz más megoldás megprobálom úgy
A megoldás : rakd máshová az ajtót !

Egy kisebb részt (Pl. íróasztal), hogy lehet a feng-shui szerint "berendezni"?

Legjobb válasz: A bágua térkép alapján , ugyanúgy mint egy szobát felosztod a különbözõ részekre. sok sikert hozzá :)

A bágua térkép alapján , ugyanúgy mint egy szobát felosztod a különbözõ részekre. sok sikert hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) Asszem ez alapján menni fog!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!