Találatok a következő kifejezésre: A fenekemen piros pöttyök vannak. (10 db)

5 hetes a babám. Mitől vannak a fenekén piros pöttyök? Most a sudokrémmel kenem.

Legjobb válasz: Nincs szájpenésze? Mert attól szokott a fenekük is piros lenni. Talán Canesten kell rá, de ebben nem vagyok biztos.

Nincs szájpenésze? Mert attól szokott a fenekük is piros lenni. Talán Canesten kell rá, de ebben nem vagyok biztos.
szerintem pelenkakiütés.nem próbáltál mostanában új pelust, törlõkendõt, popsikrémet?
nincs szájpenésze?nagyon vigyázz mert mi a sebészeten kötöttünk ki.a kórházból vastag szájpenésszel hoztuk haza a picit és piros fenékkel.hiába raktam óránként tisztába és már szebb lett elfertõzte a toji és tályog lett a fenekén amit 1 hónaposan megmûtöttek!mondták is nem a mi hibánk.az óta 18 hós a fiam és semmi baja. talán a pelenka cserét meg kéne próbálni.és csak egy félét használni.
Az én lányomnak nem volt szájpenésze, de többször jött rá ilyen pöttyözõdés, gondolom, ez a "normál" pelenkakiütés. Igazából a sûrû pelenkacsere és a popsiszellõztetés kell ilyenkor, nekem a Sudocrem nem vált be, a Neogranormon valamicskét segített. de pár napig el szokott tartani, amíg elmúlik.

Fiúk, nagyon hányinger keltõ, ha egy lánynak piros pöttyök vannak a fenekén?

Nem pattanás, csak elég érzékeny a bõröm és mindig kijönnek, fõleg nyáron :( :/

Legjobb válasz: NEM!

NEM!
Nem, sõt izgató!
Szerintem is kép kéne
én egyszer láttam egy lányt, aki mindenhol szeplõs volt *-* õ csodálatos volt :o tetõtõl talpig, talán még kívül-belül is :D de te nem szeplõs vagy, úgyhogy gondolom nem szép, de nem hinném, hogy azzal foglalkoznék, nem érdekelne különösen. 21f
Nem nemibetegségtõl olyan igazából?
#6-s szép próbálkozás. XD
Nem gáz de fenékfüggö is
Szerintem nem, de azért küldesz képet? :D
Pöttyös az igazi xd
nem
Nem
A piros pöttyös az igazi!
Nem.

Sok apró piros pötty van a fenekemen évek óta. Mivel tüntethetném el?

Ne pattanásokra gondoljatok.Csak piros pöttyök.Van rá valami jó krém?Mi lehet ez?


A fenekemen pici piros pöttyök vannak... mit tegyek hogy eltűnjenek?

Olyan mintha nagyon sok pici pattanás lenne...és a combonon is van olyan...de f?leg a fenekemen...hogyan/mivel lehetne ezeket eltüntetni?nagyon kellemetlen:S:S

Legjobb válasz: Léccy írjatok!!!

A kérdező hozzászólása: Léccy írjatok!!!
Ha csak most jött elõ, aki valószínûleg a téli, meleg ruhák. Nem szellõzik annyira a bõröd, mint nyáron. Esetleg újfajta fehérnemût használsz. Valami olyan anyagot, amit a bõröd nem tolerál. Ha jön a jó idõ és szellõsebb ruhákat hordasz, szerintem elmúlik.
A kérdező hozzászólása: de már nyáron is voltak..:S és nem most jöttek ki:S és nem tudom hogy mitõl tünnek el:S:S
Hat ez ellen nemhiszem hogy lehet valamit is tenni, nekem is vannak, comb, fenèk, felsokar, kiskorom ota.. Max nyaron nem annyira eszre veheto ha le vagyok sulve. Egyèbkènt azt is hallottam hogy az a majtol is lehet.. Nekem is komplexusaim vannak ez miatt, ès szegyenlem, dehat ez van..
úgy hallottam, hogy hormonális dolog...
semmi nem tunteti el. ha hintoporozod, akkor egy ket napra eltunik, de az nem fog eltunni mostanaban.
nekem is volt ehhez hasonló!!! elmentem bõrgyógyászhoz, és azt mondták, h vmi úszodaszemölcs vagy valami ilyesmi. nekem nagyon sok volt és nekem is a fenekemen. (4 éves voltam, mikor voltunk ezzel)és leszedték.
serintem nem arról van szó amit az utcsó kommentelõ gondol ilyen bajom nekem is van voltam 3 börgyógyásznál mind3 azt mondta hogy van ilyen típusu bõr akik ezzel születnek de elég ritka lehet venni rá krémet amitõl nem lesz piros (nagyon drága )és börradírt kell használni utánna pedig hidratálóval bekenni ettõl csökken a érdesség de eltûnni sose fog csak képzõdni szóval használd a börradírt folyamatosan de leht neked más a problémád menj el te is bõrgyógyászhoz azt tudom h az ilyen típusuaknak a fenekén van a conbján és a karukon néha az állon

Piros pöttyök vannak 5 hónapos babám fenekén. Lehet a cseresznyétől, vagy gombás az új törlőkendőtől?

Kb 3 pötty, és kicsit fehéres a közepe. Olvastam, hogy lehet allergia. Egy nap kapott és kb. 50 grammot, és délutánra már pöttyös volt. Vagy gomba a kamillás, pampers törlő miatt, mert eddig nem ezt használtuk.

Legjobb válasz: Szerintem gomba nem lehet, allergia viszont igen, de lehet a cseresznyétõl és a pampers törlõtõl is egyébként. Kamillával (rendes gyógyszertári) kezeld neki, naponta 3-4 alkalommal finoman mosd át neki a kis popsiját, utána vékonyan kend be Bepanthennel, esetleg Sudocream-mel. Popsitörlõbõl meg szerintem sensitivet vegyél, egyébként teljesen fölösleges a márkás popsitörlõ, a nem márkás sensitivek is ugyanolyan jók!!!

Szerintem gomba nem lehet, allergia viszont igen, de lehet a cseresznyétõl és a pampers törlõtõl is egyébként. Kamillával (rendes gyógyszertári) kezeld neki, naponta 3-4 alkalommal finoman mosd át neki a kis popsiját, utána vékonyan kend be Bepanthennel, esetleg Sudocream-mel. Popsitörlõbõl meg szerintem sensitivet vegyél, egyébként teljesen fölösleges a márkás popsitörlõ, a nem márkás sensitivek is ugyanolyan jók!!!
A kérdező hozzászólása: A combhajlata is piros, ezért csak sudocremet használok már. A kamillás pampers pedig olcsóbb volt, mint a noname törlõ, ezért megvettem:( Megpróbálkozom, köszi a választ.
A lányaim fenekén néha akkor volt pötty, amikor elindultak/jöttek a fogai. Nem fogzik? Ha allergiás lenne akkor a mellkasán és máshol is lenne pötty -ha jól tudom-. Gombának sem mondanám, de lehet érzékenyen reagált az új popsitörlõre a bõre (hiába kamillás).
Az is lehet, hogy sokáig volt rajta a pelus. A kamilla valóban segít, és addig hanyagold a törlõkendõt, meg próbáld mindig sokáig levegõztetni pelus cserénél. Ha áttörölted kamillás vattával akkor várd meg míg megszárad magától. A combhajlata a szoros pelenkától is lehet.
Ha holnapra nem múlik, mutasd meg dokinak.

A fenekemen vann ilyen pici piros pöttyök. Azok miért vannak ott és hogy tudom eltüntetni?

Legjobb válasz: Képet! Így nem tudunk neked diagnózist adni! Lehet az bolhacsípés is.

Képet! Így nem tudunk neked diagnózist adni! Lehet az bolhacsípés is.
A kérdező hozzászólása: mintha valami kiütés lenne de már elég régóta ottvan néha alig látszik, szinte eltûnik néha pedig felerõsödik :S
Viszket? Ég? Fáj? Vagy egyszerûen csak ott van? 1000 féle dolog lehet.
A kérdező hozzászólása: csak ottvan. nemcsinál semmit
Ha nem bízol az orvosban, akkor rá kell ülni a jancsi kályhára!
Lehet, hogy pattanás. Válts alsónemût. Mármint nylonról pamutra. Lehet, hogy a bõröd nem kap elég levegõt, és ezért pattanásosodik.
Utolsónál a pont. Én is pattanásra gondolok. Nem szellõzik a bõröd rendesen. Vegyél bõvebb nadrágot. Meg alsót.
A kérdező hozzászólása: erre nemis gondoltam:S köszi a válaszokat:) )
hát azt babám egy manó mûvelte veled:S besurrant a szobádba és éjjel rácsinálta! ez csak így történhetett!!!:S

Miért vannak kicsi piros pattanásszerű pöttyök a fenekemen?

már probáltam hinöporozni meg hasonlok de nem mulik el..csak enyhébb lesz...segitsetek kérlek!!

Legjobb válasz: nekem azt mondták attól van hogy sokat ülök.

nekem azt mondták attól van hogy sokat ülök.
mert a pöttyös az igazi

A fenekem tele van kis piros pattanás szerű pöttyökkel. Mit csináljak vele van rá valami kenőcs vagy házi praktika? 13/L

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen problémám,és nekem a napozás vált be a legjobban.Nagyon sokat napoztasd így a napfény leszárítja azt ami van (de ne égesd le) estére meg kend be körömvirág krémmel ( ha gyógyszertárban veszed az a legjobb) vagy D-vitamin olajjal. ( A napfény is D-vitamint termel a szervezetedben,ami segíti a gyógyulást) Remélem tudtam segíteni 16/L

Szia! Nekem is volt ilyen problémám, és nekem a napozás vált be a legjobban.Nagyon sokat napoztasd így a napfény leszárítja azt ami van (de ne égesd le) estére meg kend be körömvirág krémmel ( ha gyógyszertárban veszed az a legjobb) vagy D-vitamin olajjal. ( A napfény is D-vitamint termel a szervezetedben, ami segíti a gyógyulást) Remélem tudtam segíteni 16/L
Körömvirág krém az beválhat, vagy esténként kamillás hintõporral beszórod. Néha radírozd le, de csak akkor ha nem nagyon "burjánzanak", vagyis nem nagyon pirosak és nem fájnak. És csak óvatosan, fürdés közben szappannal vízzel és luffa szivaccsal.(pár 100 ft dm-be, vagy 100 ft-osba is kapsz)
Nekem a hintõpor vált be. :)
én úgy vettem észre, hogy amint bejön a nadrág szezon -õsz, tél - akkor jönnek elõ nekem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! remélem beválik :)
Nekem is volt még 13 éves korom körül. Radírozni is lehet, tusfürdõkben is van szemcsés változat. De igazából ez a korral elmúlik :) Nekem gimiben már nem volt, nagyon ritkán, ha túl sok olajos/zsíros kaját ettem, talán. Pedig alapból száraz a bõröm és vékony is vagyok. Ez alkat kérdése. Szóval türelem, el fog múlni :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :) )
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm szépen a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: én is próbáltam vele, de nekem nem vált be sajnos :S

Mit tegyek a combomon es a fenekemen levo piros pattanas szeru pottyokkel? Van valami jo hazipraktika esetleg? Valami jo pakolas? Ami jo az arcra az jo a labra is?

Legjobb válasz: tusolás után jól dörzsöld be kávézaccal majd öblítsd le ,naponta is lehet,hatásos!

tusolás után jól dörzsöld be kávézaccal majd öblítsd le , naponta is lehet, hatásos!
A kérdező hozzászólása: szarazon vagy azt is vegyitsem valamivel?
Vizesen testradírral masszírozd át.Tisztító pakolás is mehet rá.
Kerüld a mûszálas alsókat, harisnyákat, nekem mindig attól csattan ki.

Nagyon sok szúnyogcsípéshez hasonló piros pötty jött ki rajtam ami többnyire a fenekemen és a combomnál azaz inkább a hajlatban van. Mi lehet ez?

Nagyon viszketnek is ezek a pöttyök:S Soha nem volt még velem ilyen:( légyszíves segítsetek.

Legjobb válasz: 2 lehetõség van. Lehet, hogy allergiás vagy valamire, de erre kevés esélyt "látok". Nemtudom, hogy te milyen vízben szoktál fürdeni...NEM SZABAD forró, meleg vízben fürdened, inkább a langyos, hidegebb víz az ideál! Ha lehet, próbáld meg nem kaparni, de ha tényleg nem bírod már, akkor fenisztil géllel kenegesd be. Ha nem használ, fordulj szakorvoshoz!

2 lehetõség van. Lehet, hogy allergiás vagy valamire, de erre kevés esélyt "látok". Nemtudom, hogy te milyen vízben szoktál fürdeni...NEM SZABAD forró, meleg vízben fürdened, inkább a langyos, hidegebb víz az ideál! Ha lehet, próbáld meg nem kaparni, de ha tényleg nem bírod már, akkor fenisztil géllel kenegesd be. Ha nem használ, fordulj szakorvoshoz!
Igen, a forró víz...mostmár kezdek biztos lenni benne, hogy az az oka. Próbálj meg a mai nap folyamától nem forró vízben fürdeni...:)
A kérdező hozzászólása: Illetve mit tudnék tenni ellene?:(
Vagy akármilyen hûsítõ krémmel!
A kérdező hozzászólása: Az hogy forró vízben fürödtem attól lehet?:S Fenistil géllel kenegetem amúgy kicsit használ a viszketés ellen:)
Nekem egyszer volt hasonló, pont azokon a helyeken ahol írtad. KIderült hogy allergia, pont akkor változtatták meg az ariel mosópor összetételét, és attól vol. Aztán hozzászokott a bõröm.Menj bõrgyógyászatra!
Szerintem is menj borgyogyaszhoz, mert ez lehet allergia, lehet az izzadastol, lehet akar atkacsipes. Mindenesetre ha iszol Calcimusc-ot es kened Fenistillel, az valoszinuleg segit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!