Találatok a következő kifejezésre: A fenekemen piros pöttyök (19 db)

5 hetes a babám. Mitől vannak a fenekén piros pöttyök? Most a sudokrémmel kenem.

Legjobb válasz: Nincs szájpenésze? Mert attól szokott a fenekük is piros lenni. Talán Canesten kell rá, de ebben nem vagyok biztos.

Nincs szájpenésze? Mert attól szokott a fenekük is piros lenni. Talán Canesten kell rá, de ebben nem vagyok biztos.
szerintem pelenkakiütés.nem próbáltál mostanában új pelust, törlõkendõt, popsikrémet?
nincs szájpenésze?nagyon vigyázz mert mi a sebészeten kötöttünk ki.a kórházból vastag szájpenésszel hoztuk haza a picit és piros fenékkel.hiába raktam óránként tisztába és már szebb lett elfertõzte a toji és tályog lett a fenekén amit 1 hónaposan megmûtöttek!mondták is nem a mi hibánk.az óta 18 hós a fiam és semmi baja. talán a pelenka cserét meg kéne próbálni.és csak egy félét használni.
Az én lányomnak nem volt szájpenésze, de többször jött rá ilyen pöttyözõdés, gondolom, ez a "normál" pelenkakiütés. Igazából a sûrû pelenkacsere és a popsiszellõztetés kell ilyenkor, nekem a Sudocrem nem vált be, a Neogranormon valamicskét segített. de pár napig el szokott tartani, amíg elmúlik.

6 hónaposak vagyunk, elkezdtük a gyümi kóstolgatást. Az őszibarack megy, az alma nem annyira, két napja répának a levét adtam kiskanálnyit. Az esti fürdire teljesen piros volt a feneke, és mintha pici pöttyök lennének a punciján is. Lehet a répától?

Legjobb válasz: hát, elég korainak tartanám, ha ennyi idõ alatt kiüti. Ha a fenekénél piros pöttyök vannak, és elõsre a fogára gyanakodnék inkább. Máshol a testén nincsenek pöttyök? széklete nem változott? piros nem volt a kakija, vagy ilyesmi? A fogzáskor szokott a fenéken piros pötty elõjönni, illetve a széklet hígulni!

hát, elég korainak tartanám, ha ennyi idõ alatt kiüti. Ha a fenekénél piros pöttyök vannak, és elõsre a fogára gyanakodnék inkább. Máshol a testén nincsenek pöttyök? széklete nem változott? piros nem volt a kakija, vagy ilyesmi? A fogzáskor szokott a fenéken piros pötty elõjönni, illetve a széklet hígulni!
a répaallergia szerintem elég ritka, ha allergiás arra egyáltalán valaki. lehet, hoyg véletlen egybeesés épp melege van, attól pöttyös és a popó piros, mert talán kevéabé volt krémezve. Elég valószínûtlen, hogy a répától baja lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Lehet, hogy a foga, mert ma egész nap sírdogál még kézben is, rágta a pólómat folyamatosan. Máskor alszik 2-3 órát délelõtt és délután is, ma pedig jó ha fél órát aludtunk. Széklete nem volt ma. Remélem nem lesz semmi baja:) )

Újszülött kislánynak hogy kell a nemiszervét tisztán tartani? Piros pöttyök jöttek ki a fenekén és a nuncusán.

Az elkerülhetetlen hogy kakis legyen. Törlõkendõvel ki lehet törölni vagy csak tiszta vízzel?

Legjobb válasz: Széthúzod a két pici szemérem ajkát, és teljesen tiszta popsitörlõvel kitörlöd a krémet stb-t ami rá került.Mikor fürdeted akkor is törlöd a legvégén a fürdetõkendõvel. A kiütés valószínûleg pelenka kiütés lehet, de dokinak mutasd meg. Piros popsira a jó öreg neogranormon kenõcs vált be nálunk.

Széthúzod a két pici szemérem ajkát, és teljesen tiszta popsitörlõvel kitörlöd a krémet stb-t ami rá került.Mikor fürdeted akkor is törlöd a legvégén a fürdetõkendõvel. A kiütés valószínûleg pelenka kiütés lehet, de dokinak mutasd meg. Piros popsira a jó öreg neogranormon kenõcs vált be nálunk.
Szoptatás alatt, fõleg sz elsõ néhány hónapban szerintem nem nagyon kellene ilyen extra allergizalo dolgokat enned mint s narancs. Simán leheth attól jött ki. Nekem anno s védõnõ azt tanácsolta h még az almat is csak kompotnak egyek az elején.persze lehet en vagyok túl óvatos.
Amivel a legkönnyebben segíteni tudsz: illatosított törlõkendõk helyett inkább vizes anyaggal mosd le (de egyszerûbb, ha mosdókagylóban leöblíted, hiába kicsit macerásabb). Próbáljatok átváltani más pelenkára (nálunk csak a mosható jött be, de valakinek csak simán másik eldobhatóra kellett váltania). Esetleg beválhat, ha pisi után is azonnal, de minimum 2 óránként kicseréled a pelust, amíg el nem múlik, mert a levegõztetés lenne a legjobb. A kencék csak rontják a helyzetet, mert nem hagyják rendesen levegõzni.
Várj még egy kicsit, egy-két nap alatt még nem múlik el, lehet hogy 3-4 nap is kell. Ha azonban semmi javulás 4 nap után, és te teljesen tejmentes étrenden vagy, akkor máshol kell keresni az okot.
A kérdező hozzászólása: Az utóbbbi pár napban nem ettem és nem ittam tejterméket. Valaki azt mondta, hogy a narancstól is kipöttyösödhetnek...
Te fogyasztasz tejterméket? Mert nálunk attól jöttek ki ezek a pöttyök, és amikor én leálltam MINDEN tejszármazékot tartalmazó étellel, akkor szépen helyre is jött. Emellett okozhatja túlillatosított nedves törlõkendõ is. Próbáld meg vizes vattával pár napig, és nézd meg, javul-e.
Lehet, hogy nem bírja a bõre az adott pelust. Válts egy másik márkára. Nekünk annó a pampers jött be. Az összes többire (DM-es saját termékes stb.) kiütésük volt.
A kérdező hozzászólása: Várom a védõnénit, azt mondta minden héten jön, de még a héten nem ért ide. Hátha ma... A babának fájhatnak a pöttyök?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 3 hetes a kislányom és anyatejes. 3 napja vettem észre hogy pöttyös a feneke, a nunija meg tegnap óta.
Szia.Mennyi idõs?Nekünk csak a popón volt, mikor hazajöttünk a kórházból.Én törölgettem neki törlõvel és Sudocrem-mel kentem neki.Aztán a gyerekorvos írt fel Légrádi féle kenõcsöt, hogy azt használjam és mondta, hogy tegyek gézlapot a popója közé.Rendbe jött.Szerintem óvatosan kitörölheted neki, sõt a kamillás vízzel való törölgetés sem lehet rossz.Gyerekorvos nem adott rá semmit?
Anyatejes vagy tápszeres? (A piros pöttyök miatt kérdezem) Amúgy ki kell tisztítani, de a hüvelybe nem szabad belenyúlni, az esetek 99%-ban oda nem is jut be a kakai, csak a kisajkak lesznek olyanok, meg a csikló és tájéka. Azt szépen le kell tisztítani minden egyes alkalommal. 3 kislány anyukája
Óvatosan ki kell törölni a punciját a szeméremnyílásnál.

Fiúk, nagyon hányinger keltõ, ha egy lánynak piros pöttyök vannak a fenekén?

Nem pattanás, csak elég érzékeny a bõröm és mindig kijönnek, fõleg nyáron :( :/

Legjobb válasz: NEM!

NEM!
Nem, sõt izgató!
Szerintem is kép kéne
én egyszer láttam egy lányt, aki mindenhol szeplõs volt *-* õ csodálatos volt :o tetõtõl talpig, talán még kívül-belül is :D de te nem szeplõs vagy, úgyhogy gondolom nem szép, de nem hinném, hogy azzal foglalkoznék, nem érdekelne különösen. 21f
Nem nemibetegségtõl olyan igazából?
#6-s szép próbálkozás. XD
Nem gáz de fenékfüggö is
Szerintem nem, de azért küldesz képet? :D
Pöttyös az igazi xd
nem
Nem
A piros pöttyös az igazi!
Nem.

Fiúk, zavarna, ha a barátnõtök fenekén pattanásnyomok, piros pöttyök lennének? 19L

Pedig bugyi nélkül szoktam aludni, mindig leveszem esténként... napközben meg tangát hordok. Nagyon gusztustalan látvány lenne, ha például hátulról csinálnátok a lánynak és pár piros pici pötty ott lenne a popsiján? :s

Legjobb válasz: Nem, mert elõbb-utóbb betakarnám fehér folyadékkal.

Nem, mert elõbb-utóbb betakarnám fehér folyadékkal.
A kérdező hozzászólása: nem ilyen gennyes, fehér izékre kell gondolni... csak gondoltam megkérdezem, mert eszembe jutott már, hogy rákenek valami alapozót, nehogy az ágyban rám hányjon valaki hátulról :s
egy forró lüktetõ puncival a farkamon nyögdécselõ lánnyal hat nagyon nem!!
A kérdező hozzászólása: Ahhoz túl szégyellõs vagyok :s
Most az jutott eszembe, hogy mikor oda tartod a pasinak és meglát egy már érett példányt, neki áll kinyomni! :D Az lenne a tuti!!!
Nem.
Egy képet esetleg tudnál mutatni?
:)
A kérdező hozzászólása: #7 nekünk nõknek fontos az esztétika! :D
Kövezzetek meg, de engem felizgat az ilyen látvány :DDD
szörnyû gusztustalan látvány lenne valóban, micsoda problémátok van nektek b.a.z.d.m.e.g!
Dehogyis, egyáltalán nem zavarna.
Nem zavarna. Megpuszilnám.
Ha ilyen ripacsos, lyukacsos, akkor igen, másképp nem.
Nem zavarna:)
Rakj rá pattanástalanító krémet és elmúlik.
Ha mellettem aludna egy 19 éves lány bugyi nélkül, pont leszarnám, hogy milyen pattanások vannak a popsiján.

A fenekemen vann ilyen pici piros pöttyök. Azok miért vannak ott és hogy tudom eltüntetni?

Legjobb válasz: Képet! Így nem tudunk neked diagnózist adni! Lehet az bolhacsípés is.

Képet! Így nem tudunk neked diagnózist adni! Lehet az bolhacsípés is.
A kérdező hozzászólása: mintha valami kiütés lenne de már elég régóta ottvan néha alig látszik, szinte eltûnik néha pedig felerõsödik :S
Viszket? Ég? Fáj? Vagy egyszerûen csak ott van? 1000 féle dolog lehet.
A kérdező hozzászólása: csak ottvan. nemcsinál semmit
Ha nem bízol az orvosban, akkor rá kell ülni a jancsi kályhára!
Lehet, hogy pattanás. Válts alsónemût. Mármint nylonról pamutra. Lehet, hogy a bõröd nem kap elég levegõt, és ezért pattanásosodik.
Utolsónál a pont. Én is pattanásra gondolok. Nem szellõzik a bõröd rendesen. Vegyél bõvebb nadrágot. Meg alsót.
A kérdező hozzászólása: erre nemis gondoltam:S köszi a válaszokat:) )
hát azt babám egy manó mûvelte veled:S besurrant a szobádba és éjjel rácsinálta! ez csak így történhetett!!!:S

Sok apró piros pötty van a fenekemen évek óta. Mivel tüntethetném el?

Ne pattanásokra gondoljatok.Csak piros pöttyök.Van rá valami jó krém?Mi lehet ez?

Miért vannak kicsi piros pattanásszerű pöttyök a fenekemen?

már probáltam hinöporozni meg hasonlok de nem mulik el..csak enyhébb lesz...segitsetek kérlek!!

Legjobb válasz: nekem azt mondták attól van hogy sokat ülök.

nekem azt mondták attól van hogy sokat ülök.
mert a pöttyös az igazi

Piros pöttyök találhatóak a fenekemen, hogyan tudom eltüntetni őket?

Legjobb válasz: Hintõpor, sudocrem, neogranormon. Mint a babáknál :)

Hintõpor, sudocrem, neogranormon. Mint a babáknál :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!