Találatok a következő kifejezésre: A fenekemen piros (95 db)

5 hetes a babám. Mitől vannak a fenekén piros pöttyök? Most a sudokrémmel kenem.

Legjobb válasz: Nincs szájpenésze? Mert attól szokott a fenekük is piros lenni. Talán Canesten kell rá, de ebben nem vagyok biztos.

Nincs szájpenésze? Mert attól szokott a fenekük is piros lenni. Talán Canesten kell rá, de ebben nem vagyok biztos.
szerintem pelenkakiütés.nem próbáltál mostanában új pelust, törlõkendõt, popsikrémet?
nincs szájpenésze?nagyon vigyázz mert mi a sebészeten kötöttünk ki.a kórházból vastag szájpenésszel hoztuk haza a picit és piros fenékkel.hiába raktam óránként tisztába és már szebb lett elfertõzte a toji és tályog lett a fenekén amit 1 hónaposan megmûtöttek!mondták is nem a mi hibánk.az óta 18 hós a fiam és semmi baja. talán a pelenka cserét meg kéne próbálni.és csak egy félét használni.
Az én lányomnak nem volt szájpenésze, de többször jött rá ilyen pöttyözõdés, gondolom, ez a "normál" pelenkakiütés. Igazából a sûrû pelenkacsere és a popsiszellõztetés kell ilyenkor, nekem a Sudocrem nem vált be, a Neogranormon valamicskét segített. de pár napig el szokott tartani, amíg elmúlik.

24 hetes vagyok. A fenekemen piros, lilás csikok vannak. Kb.1cm lehet. Egyre több van belöle. Normális ez? Szülés után elmulik?

Legjobb válasz: Sokat híztál? Nekem ez striának (terhességi csík) tûnik. Kenni kell erõsen mert ha tényleg az akkor sajnos soha nem fog elmúlni csak halványodni de azt is csak akkor ha teszel érte.

Sokat híztál? Nekem ez striának (terhességi csík) tûnik. Kenni kell erõsen mert ha tényleg az akkor sajnos soha nem fog elmúlni csak halványodni de azt is csak akkor ha teszel érte.
Ez sajnos nem fog elmúlni, majd idõvel halványodik, meg az infraszanua is nagyon jó rá, majd szülés után...
A kérdező hozzászólása: Igen hiztam!Hát az nem jo ha nem mulik el.Pedig esténként kenegetem!:-( Ilyen van mindenkinek? Ezek után mit vegyek fel majd a strandon?:-) MAMA bugyit?:-)
Ez tutira terhességi csík! Sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak a pocakjukat kenegetik, a feneküket, combjukat, melleiket nem, azok meg rosszabb esetben csíkosak lesznek (, persze nyilván ez is egyénfüggõ!). Szerintem tehát ne csak esténként kenegesd magad, hanem minimum reggel is, és este is. Ha már nem dolgozol és sokat vagy otthon, napközben is ha épp eszedbe jut, kend be. Ha nem akarsz drága krémekre költeni, használj esetleg babaolajat, vagy olívaolajat, ezek is jók. A lényeg, hogy a bõr gyakran legyen kenve, hogy nagyobb legyen ezáltal a rugalmassága.
Én szintén 24 hetes vagyok. Nekem már egy jó ideje megjelentek a terhességi csíkok annak ellenére, hogy már ideje korán elkezdtem kenegetni. Bár a popómon nem látok, de nekem a pocim már elég rendesen ki van két oldalt repedve, valamint a combom és a mellem is. Én eddig 5-6 kilót híztam. Sajna van aki hiába keni, mert ha hajlamos rá, akkor elõjön akkor is, ha egy kiló krémet nyom rá naponta! Megmondom õszintén kicsit engem is zavar, de tudod úgy vagyok vele, hog megéri. A strandon pedig nem érdekel, hogy mennyire fog látszódni. Az a fontos, hogy az én kicsi férjem így is nagyon szeret!!! :) Akinek meg nem tetszik, ne nézze!

Kipattogott a fenekem. Piros patik vannak rajta. Reggel még nem voltak mitől? A melegtől lehet? Mivel kenjem be? Csak simán hintőporral? Kösz_i

Legjobb válasz: igen,lehet,hogy a melegtõl.szóba jöhet rá szerintem egy jobb minõségû testápoló vagy a neorganormon krém is.

igen, lehet, hogy a melegtõl.szóba jöhet rá szerintem egy jobb minõségû testápoló vagy a neorganormon krém is.
Ez lehet az üléstõl és a melegtõl is. Nekem is van néha, de én körömvirágos hintõporral szoktam kenegetni. Ettõl elmúlik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. ( :

6 hónaposak vagyunk, elkezdtük a gyümi kóstolgatást. Az őszibarack megy, az alma nem annyira, két napja répának a levét adtam kiskanálnyit. Az esti fürdire teljesen piros volt a feneke, és mintha pici pöttyök lennének a punciján is. Lehet a répától?

Legjobb válasz: hát, elég korainak tartanám, ha ennyi idõ alatt kiüti. Ha a fenekénél piros pöttyök vannak, és elõsre a fogára gyanakodnék inkább. Máshol a testén nincsenek pöttyök? széklete nem változott? piros nem volt a kakija, vagy ilyesmi? A fogzáskor szokott a fenéken piros pötty elõjönni, illetve a széklet hígulni!

hát, elég korainak tartanám, ha ennyi idõ alatt kiüti. Ha a fenekénél piros pöttyök vannak, és elõsre a fogára gyanakodnék inkább. Máshol a testén nincsenek pöttyök? széklete nem változott? piros nem volt a kakija, vagy ilyesmi? A fogzáskor szokott a fenéken piros pötty elõjönni, illetve a széklet hígulni!
a répaallergia szerintem elég ritka, ha allergiás arra egyáltalán valaki. lehet, hoyg véletlen egybeesés épp melege van, attól pöttyös és a popó piros, mert talán kevéabé volt krémezve. Elég valószínûtlen, hogy a répától baja lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Lehet, hogy a foga, mert ma egész nap sírdogál még kézben is, rágta a pólómat folyamatosan. Máskor alszik 2-3 órát délelõtt és délután is, ma pedig jó ha fél órát aludtunk. Széklete nem volt ma. Remélem nem lesz semmi baja:) )

Piros a feneke. Vigyem orvoshoz?

Sudocremet használtunk. Egy hétig kenegettem canestennel, de nem lett jobb. Most egy hete használom a bepanthen plus-t és nem javult semmit, sőt mintha kezdene kicsit hámlani a kis feneke. Kamillával törölgetem, és már abba is fürdetem. Még valami ötlet? Vagy inkább menjünk dokihoz?

Legjobb válasz: Nézd meg, hogy a szájába nincs-e penész. Mi egy hónaposan szenvedtünk 2 hétig a piros popsival. Száját mindig figyeltem, de csak két hét után láttam meg az elsõ penész pöttyöcskét (alig észrevehetõ volt). Nekünk ettõl volt piros a feneke, bármivel kenhette. Nézesd meg a háziorvossal és ha az a baja, akkor hamar helyre lehet hozni kezeléssel.

Nézd meg, hogy a szájába nincs-e penész. Mi egy hónaposan szenvedtünk 2 hétig a piros popsival. Száját mindig figyeltem, de csak két hét után láttam meg az elsõ penész pöttyöcskét (alig észrevehetõ volt). Nekünk ettõl volt piros a feneke, bármivel kenhette. Nézesd meg a háziorvossal és ha az a baja, akkor hamar helyre lehet hozni kezeléssel.
Mekkora a babád? Én felhívnám az orvost és kérnék valami speciális krémet rá.
Miért kented Canestennel? Az gombaölõ krém. Addig meg, amíg egy orvos nem mondja meg, hogy mi a baja, addig meg nem kenünk csak úgy gombaölõt a gyerek popsijára. Mert túlérzékenységet okozhat és kicsaphatja a fenekét... Elsõ körben gyerekorvos, ha õ nem igazán mer belevágni a kezelésbe, akkor pedig bõrgyógyász! Lehet hogy nem jó a pelenka, kicsapja, vagy az is lehet, hogy éppen most fogzik, ezáltal fel van lágyulva vagy hígulva a széklete és az kicsapja. Egyébként nálunk ilyenkor, mármint fogzáskor vagy hasmenéskor, amikor kicsapta a fenekét a fiúnknak, akkor Neogranormont használtunk. És gyerekorvos is ezt mondta.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nyûgösebb is mostanában, de még csak 3 hónapos, nemhiszem, hogy a foga lenne. A canestent a védõnõ javasolta, ezért mertem használni.
mindenképpen vidd el orvoshoz.biztos fáj is neki
Vidd el orvoshoz, majd õ ír rá megfelelõ krémet! :)
Nem váltottatok pelust vagy popsitörlõt? Mert nekünk már mindkettõvel volt ilyen problémánk.
A kérdező hozzászólása: Kezdetektõl liberót használunk pelusból és törlõkendõbõl is. csak a méretet cseréltük le. A szájában nem láttam semmit, de mindenképpen megmutatom egy orvosnak. Köszönöm a válaszokat!

Kisbabatoknak mikor kezdtek bujni a fogai volt olyan esetetek, hogy a feneke is bepirosodott? Nekunk lazunk is meg piros fenekunk is van.

Legjobb válasz: persze de csak a babának volt láza-és piros feneke.nekem nem.ez természetes-és a fogzással jár,úgy,mint a gyakori széklet

persze de csak a babának volt láza-és piros feneke.nekem nem.ez természetes-és a fogzással jár, úgy, mint a gyakori széklet
Szia.Nekem a lanyom 4es fel honapos.Most jon a foga de eszre se venni semmi baja.

Nagyon piros a feneke! Mit javasoltok rá?

Sudocream-et használok, meg gabi hint?port is próbáltam. Nem kenem be mindig, a popsitörl?nk Gabi, pelenka Pampers. Nem volt mindig ilyen piros, de mióta hozzátáplálok, többet kakil, rögtön felcsapja és most már hiába kenem a fentiekkel, piros marad. Mit tegyek? 6 hós

Legjobb válasz: Nálunk ugyanez volt a gond, azóta naponta kétszer-háromszor szellõztetem a fenekét. Este fürdés elõtt legalább fél órát szabadon van, napközben meg 5-10 percet, amíg bírja a fekvést. Addig játékokat adogatok a kezébe:) Már nem piros, de szerintem hozzá is szokott már a bõre a megváltozott kakihoz:) ҝ

Nálunk ugyanez volt a gond, azóta naponta kétszer-háromszor szellõztetem a fenekét. Este fürdés elõtt legalább fél órát szabadon van, napközben meg 5-10 percet, amíg bírja a fekvést. Addig játékokat adogatok a kezébe:) Már nem piros, de szerintem hozzá is szokott már a bõre a megváltozott kakihoz:) ҝ
fõzzél kamillát, szûrdd le és 3 óránként mosd le neki a popsiját, utána sudocrem mehet rá. 1 nap alatt helyrehozta nálunk.
Nekünk a Neogranormon kenõcs vált be. Kicsit drága sajnos, de gyorsan hat és kevés is elég belõle. Info: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/NEOGRANORMON_ke..
A körömvirág kenõcsöt ajánlom jó szívvel.
Nálunk is ez volt, az én babám már sírt is mikor a fenekéhez nyúltam annyira fájt neki.Ha még nem olyan vészes nálatok a helyzet a Neogranormon tényleg jó.Nekünk a doki írt fel gyógyszertári kenõcsöt gyulladt popsira, az egy nap alatt rendbe tette a lányom fenekét.
Egy vírusos hasmenás után, olyan pisro volt a feneke, hogy szegény 2 napig ordított, ha csak hozzáértünk, Genciana (lila kence)és a Neogranormon tette helyre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A neogranormont vettem meg, gyönyörû lett!!! Na meg szellõztettem állandóan! :)

Nagyon sok piros kicsi pattanás van a fenekemen. Mivel kezeljem? 38/n

Tiszta pamut bugyit használok, viszont a munkaruhám 100% müszálas és napi 8-9 órát hordom.

Legjobb válasz: Muti róla képet! Amúgy szerintem szõrtüszõk gyulladnak be... ne borotváld, még mindig szebb ha szõrös a feneked, mintha ki lenne pattogva!

Muti róla képet! Amúgy szerintem szõrtüszõk gyulladnak be... ne borotváld, még mindig szebb ha szõrös a feneked, mintha ki lenne pattogva!

Előfordul, hogy elfenekelitek a párotokat? Úgy hogy piros lesz utána a feneke, vagy csak finoman?

Mindenki az elfenekelésr?l dumál, de nemtom, durván szokták ezt, vagy csak úgy picit? Mint amikor megpaskolja a fiú a barátn?je fenekét?

Legjobb válasz: Mi csak megpaskoljuk egymás fenekét. 21/L

Mi csak megpaskoljuk egymás fenekét. 21/L
Egyszer, még régen, azt mondta hogy gyenge vagyok (kézilabdáztam, szal gyenge azért még se voltam) és üssek rá a fenekére teljes erõbõl... megtettem és hát szegény rosszul járt, de megbántam mert nagyon fájt neki:$ 18/L
Engem a párom-ritkán ugyan- de elszokott fenekelni. És nem, nem csak paskolni, volt hogy másnapra lila lett a fenekem tõle. És hogy mit élvezünk benne? Nem tudom :) De azt is szeretem ha erõsen húzza a hajam. 21/L
Én ugyanolyan vagyok, mint az elõzõ. :D Szeretem, ha rácsap a seggemre szex közben, de nem tudom mit élvezek benne, de tény, beindít. Szeretem azt is, ha húzza a hajam, sõt azt is, ha kicsit megfogja a nyakam és úgy csináljuk. :) Mindig jobban élvezem, ha így szexelünk. 19/L

Újszülött kislánynak hogy kell a nemiszervét tisztán tartani? Piros pöttyök jöttek ki a fenekén és a nuncusán.

Az elkerülhetetlen hogy kakis legyen. Törlõkendõvel ki lehet törölni vagy csak tiszta vízzel?

Legjobb válasz: Széthúzod a két pici szemérem ajkát, és teljesen tiszta popsitörlõvel kitörlöd a krémet stb-t ami rá került.Mikor fürdeted akkor is törlöd a legvégén a fürdetõkendõvel. A kiütés valószínûleg pelenka kiütés lehet, de dokinak mutasd meg. Piros popsira a jó öreg neogranormon kenõcs vált be nálunk.

Széthúzod a két pici szemérem ajkát, és teljesen tiszta popsitörlõvel kitörlöd a krémet stb-t ami rá került.Mikor fürdeted akkor is törlöd a legvégén a fürdetõkendõvel. A kiütés valószínûleg pelenka kiütés lehet, de dokinak mutasd meg. Piros popsira a jó öreg neogranormon kenõcs vált be nálunk.
Szoptatás alatt, fõleg sz elsõ néhány hónapban szerintem nem nagyon kellene ilyen extra allergizalo dolgokat enned mint s narancs. Simán leheth attól jött ki. Nekem anno s védõnõ azt tanácsolta h még az almat is csak kompotnak egyek az elején.persze lehet en vagyok túl óvatos.
Amivel a legkönnyebben segíteni tudsz: illatosított törlõkendõk helyett inkább vizes anyaggal mosd le (de egyszerûbb, ha mosdókagylóban leöblíted, hiába kicsit macerásabb). Próbáljatok átváltani más pelenkára (nálunk csak a mosható jött be, de valakinek csak simán másik eldobhatóra kellett váltania). Esetleg beválhat, ha pisi után is azonnal, de minimum 2 óránként kicseréled a pelust, amíg el nem múlik, mert a levegõztetés lenne a legjobb. A kencék csak rontják a helyzetet, mert nem hagyják rendesen levegõzni.
Várj még egy kicsit, egy-két nap alatt még nem múlik el, lehet hogy 3-4 nap is kell. Ha azonban semmi javulás 4 nap után, és te teljesen tejmentes étrenden vagy, akkor máshol kell keresni az okot.
A kérdező hozzászólása: Az utóbbbi pár napban nem ettem és nem ittam tejterméket. Valaki azt mondta, hogy a narancstól is kipöttyösödhetnek...
Te fogyasztasz tejterméket? Mert nálunk attól jöttek ki ezek a pöttyök, és amikor én leálltam MINDEN tejszármazékot tartalmazó étellel, akkor szépen helyre is jött. Emellett okozhatja túlillatosított nedves törlõkendõ is. Próbáld meg vizes vattával pár napig, és nézd meg, javul-e.
Lehet, hogy nem bírja a bõre az adott pelust. Válts egy másik márkára. Nekünk annó a pampers jött be. Az összes többire (DM-es saját termékes stb.) kiütésük volt.
A kérdező hozzászólása: Várom a védõnénit, azt mondta minden héten jön, de még a héten nem ért ide. Hátha ma... A babának fájhatnak a pöttyök?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 3 hetes a kislányom és anyatejes. 3 napja vettem észre hogy pöttyös a feneke, a nunija meg tegnap óta.
Szia.Mennyi idõs?Nekünk csak a popón volt, mikor hazajöttünk a kórházból.Én törölgettem neki törlõvel és Sudocrem-mel kentem neki.Aztán a gyerekorvos írt fel Légrádi féle kenõcsöt, hogy azt használjam és mondta, hogy tegyek gézlapot a popója közé.Rendbe jött.Szerintem óvatosan kitörölheted neki, sõt a kamillás vízzel való törölgetés sem lehet rossz.Gyerekorvos nem adott rá semmit?
Anyatejes vagy tápszeres? (A piros pöttyök miatt kérdezem) Amúgy ki kell tisztítani, de a hüvelybe nem szabad belenyúlni, az esetek 99%-ban oda nem is jut be a kakai, csak a kisajkak lesznek olyanok, meg a csikló és tájéka. Azt szépen le kell tisztítani minden egyes alkalommal. 3 kislány anyukája
Óvatosan ki kell törölni a punciját a szeméremnyílásnál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!