Találatok a következő kifejezésre: A fenekem vonala (4 db)

A medencecsontom nem a fenekemmel egy vonalban van. Ez normális?

Legjobb válasz: Nem kimondottan. Lehet, hogy jön jobb válasz is, de én csontkovácshoz mennék ezzel. Pont ilyen ferde csípõvel ment kolléganõm a csont kovácsához, mikor én elkísértem, hogy megnézzem mit csinál egy csontkovács. Elcsúsztak a csigolyák, visszaegyenesítette a módszereivel és utána egyenes lett a vonal. Neki fájt is eléggé a dereka. De lehet hogy gerincferdülésed van.

Nem kimondottan. Lehet, hogy jön jobb válasz is, de én csontkovácshoz mennék ezzel. Pont ilyen ferde csípõvel ment kolléganõm a csont kovácsához, mikor én elkísértem, hogy megnézzem mit csinál egy csontkovács. Elcsúsztak a csigolyák, visszaegyenesítette a módszereivel és utána egyenes lett a vonal. Neki fájt is eléggé a dereka. De lehet hogy gerincferdülésed van.
szentem normális
Pontosan melyik területet érted te elválasztó vonal alatt?
A kérdező hozzászólása: a nemiszervemmel és a segglyukammal egy vonalban van, pontosabban az utóbbi után, ami a fenekem 2 részét elválasztja egymástól
Ez nem aranyér.
Szerintem az égvilágon semmi bajod sincs ! Üdv.
Sok-sok edzés!!!!!
Úszástól a popsid nem fog kerekedni szerintem. Megmozgat az mindent, de nem popsi-célirányos. Én is évek óta edzek, nekem sem volt kerek fenekem, de kitartó edzéssel kivitelezhetõ, persze ez függ a testalkatodtól és a súlyodtól is, ha csak formálni szeretnél és nincs súlyfelesleged, ajánlom a lábsúlyzókat is nagyon szépen kerekedik a popsi, ha használod.
Sok-sok edzés. Guggolások, kitörések, négykézlábas, és oldalt fekvõs talajgyakorlatok, egy idõ után lábsúlyzóval kiegészítve. Nagyon hatásos, csak türelem és kitartás kell hozzá és a siker garantált! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Mar evek ota edzek igaz megszakitasokkal de semmi valtozas! Uszassal lehet vmilyen eredmenyt elerni?
A kérdező hozzászólása: Letudnad irni hogy mellyek azok a tuti gyakorlatok amitol a popsim formalodik na meg a hatso combom is mert gondolom azert van egybe az egesz mert nincs ott eleg izom... egyebkent vekony vagyok nincs sulyfeleslegem, de katasztrofa a combom labam!!


20-21. hét körül már a köldököm vonalában érezhetem a picúrt? Nincs az nagyon fent?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális, a terhesség közepén a has közepen szokott érzödni a gyerek.

Ez teljesen normális, a terhesség közepén a has közepen szokott érzödni a gyerek.
Én hétfõn töltöttem a 20-at, és már egy kicsit a köldök felett érzem rugdalózni :)
Ma vagyok 20 hetes, de én a köldököm alatt érzem. Ez baj?
Nincs nagyon fent..és az utolsó válaszoló/kérdezõnek nincs lent..attól is függ, hogy ki milyen magas, hogy meddig ér fel a pici. Én pld. alacsony vagyok, nekem 18 hetesen rugdosott a köldökömnél. http://www.pregnancy-week-by-week.net/images/pregnancy-1.jpg
Nekem a 18. hetes uh-on mondta a szonográfus, hogy már a köldökömig ér a méhem, de még csak lent a húgyhólyagomnál érzem a mozgását a picúrnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!