Találatok a következő kifejezésre: A felvágottakat és mivel lehet (2 db)

A felvágottakat mikor és mivel lehet kezdeni?

Legjobb válasz: 1 éves kor után, és inkább baromfi felvágottak sonkafélék és virsli.

1 éves kor után, és inkább baromfi felvágottak sonkafélék és virsli.

15 honapos kislanyom azt csinalja mostanaban hogy reggelinel leeszi a a kenyerrol a felvagottat es a sajtot, a kenyeret othagyja. Mondjuk az elso ket harom falatocska megy rendesen, utana a kenyer marad. Mit lehet tenni?

Ugyanigy megy a tojas rantottaval is...

Legjobb válasz: :) Hagyd rá! Ezt minden kisgyerek csinálja egy ideig, aztán ezt is megunja. A kenyér nem annyira fontos tápanyagok szempontjából, hogy gond lenne, ha nem enné egy ideig.

:) Hagyd rá! Ezt minden kisgyerek csinálja egy ideig, aztán ezt is megunja. A kenyér nem annyira fontos tápanyagok szempontjából, hogy gond lenne, ha nem enné egy ideig.
Esetleg ha mégis szeretnéd, hogy azt is megegye, próbáld meg formára vágni, pl köralakúra stb. Hátha úgy mókásabbnak találja és megeszi azt is. :-)
én is kiprópáltam akkor mindent, mert olyan fura hogy csak a párizsit eszi, nekem a látványtól is fájt a hasam. csináltam ugy, hogy katonákra vágtam, jól belenyomtam a vasaskenyérbe a párizsit vagy akármit amit evett...hát addig bogarászta amíg ki nem vájta belõle:) Ez egy korszak, ne aggódj. elmúlt nálunk is. most 20 hós, és mindenestõl eszi :)
ugyanezt csinálja a fiam is, szintén 15 hónapos.mindegy mi van a kenyéren, csak a feltétet eszi meg.eddig ez nem volt így.majd megeszi, nem erõltetem, nem is tudnám.megkapja azért a kenyeret is, eszik amennyit eszik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!