Találatok a következő kifejezésre: A felsőoktatásban diák hány százalékos (1 db)

A felsőoktatásban tanuló diák hány százalékos kedvezménnyel tud bérletet venni?

Legjobb válasz: Szept 1 töl a lakohelyedtöl a suliig 90% os kedvezménnyel.

Szept 1 töl a lakohelyedtöl a suliig 90% os kedvezménnyel.
most már csak 50% :( HÁLA AZ DRÁGA EGYETLEN GYURCSIKÁNAK!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A bkk "új" használt volvó buszain miért nem működik a led kijelző? Miért vannak táblák?

Tudjátok a világoskékre gondolok.

6

A bérleten van egy olyan rubrika, hogy "Igazolás száma:". Oda kell a bérlet igazolásról egy számot írni, melyiket?

Bérlet:
Bérlet igazolás:

2

Mányra szeretnék menni! Honnan megy volán? Melyik pályaudvarra menjek? És mennyi pénz?

2

Lehet másik buszt kérvényezni valahogy a Volán társaságoknál?

Nyíregyházán tanulok, és rendszerint egy régebbi fajta busz szokott az lenni amivel én járok.Hétfőtől Csütörtökig ez jó is mert elférünk benne, de péntekenként katasztrófahelyzet.Jönnek a kolisok, sok utazótáska,bőrönd mind berakva a járó részre, ha valaki ül leszálláskor egy egész bőröndhegyen kell átmászni, az emberek intimszférába kerülnek egymással.Arról még ne is beszéljünk hogyha kapnak az államtól páran egy kis pénzt, akkor még ők is a nagy bevásárlószatyrokkal, meg 10gyerekkel.Mindenki ordibál,káromkodik, áporodott a levegő, sok ember testszaga meg minden és már az ablaknyitás sem segít..De a másik buszmegállóba amelyik busszak osztálytársam is megy , ő aztmondja hogy péntekenként is alig 20ember ha van a buszon, és mégis csuklósbusz megy nekik.Ezt át lehetne valahogy rakatni hozzánk?Mert szerintem az a 20ember a kisebbik buszon is elférne nekünk meg nem kéne 100ember+150bőrönddel/táskával nyomorogni olyan mértékben.Ha nem is egész héten de mondjuk péntekenként azért beférne egy csuklós is.

9

Balatonfüredről még járnak a sétahajók ilyenkor? Ha igen vasárnap van Tihanyba hajó?

2

Mit tehetnek ha nem fizetem be a MÁV bírságot?

A helyzet a következő volt: Múlt évben még középiskolás voltam csakhogy amikor az érvényesítőt osztották nekem éppen nem volt diákom mert elhagytam,így nem kaptam érvényesítőt.
A minap egy "kedves" kalauz "úr" megbüntetett 10000 Ft-ra emiatt. Azt mondta ha bemutatom az érvényes diákomat elég 1300 Forintot fizetnem de azt már nem bírta felfogni, hogy én már olyat nem fogok kapni mert nem vagyok középiskolás.( ha valaki nem tudná Okt. 31-ig érvényes a diákigazolvány ilyenkor). Éppen nálam volt a középiskolás bizonyítványom felvetettem neki hogy azt megmutatom neki hiszen abba benne van hogy 2013-ban végeztem.Sajnos ez se érdekelte.Lényeg ami lényeg nem tudok 10000 magyar Forintot nélkülözni sajnos mert nem engedi helyzetem. Mi fog történni ebben az esetben?

15

Nagykovácsi - Déli pályaudvar jó a átszállójegy?

Átszállójegy gondoltam hogy veszek, az jön ki olcsóbbra, 61-es busszal hűvösvölgyig megyek, onnan villamossal délibe. Erre a szakaszra jó az átszállójegy, vagy vonaljegy kell, vagy vmi más (nem tudom nagykovácsi mennyire budapest része).

7

A 779es volán busz (Budaörs-Budakeszi) tényleg fog éjszaka is járni? És ha igen, akkor mikortól, és hánykor?

1

Jogosan lehetek felháborodva a tirpák buszsofőrökön?

A történet: Faluról járok be reggelenként suliba. 2 busz jön ugyanakkor vagy legalábbis ugyanakkora van kiírva, de igazából az első mindig 5 perccel előbb elmegy. Év elején a későbbivel mentem néha-néha, de annál a legtöbbször csak én egyedül vagyok felszálló. Először csak azért mentem ezzel, mert ált. kevesebben vannak rajta (a másikra mindennap alig férnek fel). De a buszsofőr is meg a vele dumáló ismerősei is kicsit rossz szemmel kezdtek el rám nézni. Jó, néha előfordult, hogy ezen is sokan voltak és miattam még jobban nyomorogniuk kellett, így még meg is értem. Ezután inkább az előbbivel mentem, gondoltam ha egyszer nem látnak szívesen, inkább nyomorgok a másikon. Kb. két hétig nem is mentem azzal, de tegnap és ma is lekéstem az előbbit. Ma meg majdnem otthagyott a sofőr és mikor felszállok látom, hogy ott nevetgélnek hárman a sofőrrel, és mondja az egyik, hogy valaki még mindig nem tanulta meg, hogy...(nem értettem a végét).
Nem értem, hogy ez most mi akar lenni. Nem mehetek azzal a busszal, ami elvileg megáll nálunk is? Van érvényes bérletem.

6

Mit mondjak ilyenkor a kalauznak?

a városomnak két vasúti megálló helye van, és ahol én szállnék fel, ami sokkal közelebb van, ott nincsen jegykiadás. ha a kaller kéri a jegyet, mit mondjak? azt, hogy xynál szálltam fel és nincs jegykiadás? nem fog megbüntetni?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!