Találatok a következő kifejezésre: A felritkulás baba vagy (2 db)

A felritkulás lehet baba vagy nem?

Mert már pár napja görcsölök és két napig halvány barna folyásom is volt,de aztán elmúlt.Most pedig átlátszó a folyásom.Lehet,hogy elment a baba?

Legjobb válasz: A felritkulás mit jelent?

A felritkulás mit jelent?
mi az a felritkulás... ha a baba elmegy akkor nem barnázol hanem nagyon erõsen vérzel és esetleg görcsölsz is mellé.ezt tapasztaltból mondom sajnos!:(:(

A dokinő a méhemben egy 3mm-es felritkulást lát, a jobb petefészekben pedig egy 10*6 mm-es változó echogenitású cysticus képletet. Későn észrevett baba, vagy méhen kívüli terhesség?

Ma voltam dokinál. 5+2 napos vagyok naptár szerint.

Legjobb válasz: Én igen, múlt év szeptemberében. 29-31 napos ciklusaim vannak, és abban a hónapban, csak egyetlen egyszer, a ciklusom 18. napján tudtunk együtt lenni. Akkor fogant a babánk, 5+4 naposan voltam elõször uh-on, ahol a doki 13 mm-es gestatiós gyûrût látott. Vagyis ekkora a petezsák mérete.

Én igen, múlt év szeptemberében. 29-31 napos ciklusaim vannak, és abban a hónapban, csak egyetlen egyszer, a ciklusom 18. napján tudtunk együtt lenni. Akkor fogant a babánk, 5+4 naposan voltam elõször uh-on, ahol a doki 13 mm-es gestatiós gyûrût látott. Vagyis ekkora a petezsák mérete.
Én is kb. ilyen idõsen mentem mert nekem 2-3 havonta van mikulás és állítólag meddõ vagyok :) . (PERSZE) Nayon fájt a mellem és a teszt is 2 csíkos lett. A doki egy óriási cystát látott ami mellett ott volt a kisfiam aki már a kiságyába pihenget. Vissza a lényeghez sok doki megvizsgált és konzultáltak mi legyen azzal az óriási cisztával! Kiderült hogy nem is ciszta volt hanem sárgatest és ha azt leszívják vagy bármi úton eltávolítják meghal a babám. Belegondolni sem merek mi lett volna ha hozzányúlnak. Azért ha nem biztos akkor várnak a 12. hétig és közben biztos mint hetente UH. Nekem az UH-s nõ mondta hogy ez nem is cysta. Azt mondta biztos elírták. Hát ennyit az orvostudományról. Egyet kérek próbálj pozitívan gondolkodni. Tudom nehéz, de látod az én fiam is itt van. Bár pontosan nem tudom milyen ez a "echogenitású cysticus képlet" bizom benne hogy nem lesz baj. 9 hetes baba ancija


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!