Találatok a következő kifejezésre: A felritkulás baba (4 db)

A felritkulás lehet baba vagy nem?

Mert már pár napja görcsölök és két napig halvány barna folyásom is volt,de aztán elmúlt.Most pedig átlátszó a folyásom.Lehet,hogy elment a baba?

Legjobb válasz: A felritkulás mit jelent?

A felritkulás mit jelent?
mi az a felritkulás... ha a baba elmegy akkor nem barnázol hanem nagyon erõsen vérzel és esetleg görcsölsz is mellé.ezt tapasztaltból mondom sajnos!:(:(
Nagyon halkan mondom, hogy a barátnõmnek ugyanilyen lelettel van egy édes babája:) A felritkulás a beágyazódás helyén van, nagyon korai terhességnél, amikor még a petezsákot sem látja az orvos (nekem sem látta 4+5 naposan)ennyi látszott csak, a megvastagodott nyálkahártya pedig szintén a terhesség jele. Drukkolok, szerintem jó vége lesz a történetednek!:) Megírod majd?
Bocs....méhnyálkahártyáD
De az orvos nem mondott semmit?? Szerintem ha baba lenne, akkor biztos mondta volna...vagy nemtudom. Azért drukkolok! :)
Ja, és még annyi, hogy az elsõ válaszoló szerintem abban téved, hogy a 6 mm-es felritkulás nem azt jelenti, hogy ott vékonyabb a méhnyálkahártya, hanem a felritkult terület átmérõjét jelzi ez a szám. A pozitív teszt se lehet véletlen:)
Terhes vagy?Csináltál tesztet? Ha baba lenne, azt az orvos mondta volna.Nekem ma volt UH-om és 16 mm-es petezsákot láttak!
Szerintem ez nem baba.A 14 mm-es endometrium azt jelenti, hogy olyan vastag a méhnyálkahártyát, a 6 mm-es felritkulás pedig hogy ott vékonyabb. Hangsúlyozom: SZERINTEM.
A kérdező hozzászólása: + volt a tesztem azt mondta a doki, hogy nagyon korai terhesség lehet 2 hét múlva kell vissza mennem.
nekem a negyedik héten votl 14 mm endometrium és a fundusban 2 mm felritkulás. Nekem is azt mondta a doki h korai terhesség de sajna mire vissza kellett volna mennem megjött azaz elment a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszokat!Pénteken megyek vissza.Akkor nem lehet véletlen a hányinger meg az aluszékonyság?Izgulok.
A kérdező hozzászólása: 6 hetes kismama vagyok :)
Korai grav = korai terhesség.:) Gratula!
Gratulálok Kismama! :) )) Üdv: 4 hós pasi anyukája
Szia! A felritkulás helyén lesz a petezsák, oda ágyazódott be. Szívhang kb a 6-7. hét környékén lesz. Minden jót neked!:) Esõ voltam
2 hét múlva? igen, a szívhangot is hallan/látni fogod :)
A kérdező hozzászólása: eu komoly h hallani fogom a szívhangot? Jajj de jóóóó!
akkor már a szivhangot is hallanai fogod:)
úgy néz ki :)
A kérdező hozzászólása: mi az a 2mm felritkulás? az mit jelent? ha kedden megyek vissza többet fogok látni már?
A kérdező hozzászólása: jövö hét kedden megyek nem 2 hét mulva
Igen, korai terhesség:)
Ha olyan az Uh gép, akkor hallod, ha csak uhs akkor látni a kis ketyegõt:) Mind a kettõ csodás:) Grat


A dokinő a méhemben egy 3mm-es felritkulást lát, a jobb petefészekben pedig egy 10*6 mm-es változó echogenitású cysticus képletet. Későn észrevett baba, vagy méhen kívüli terhesség?

Ma voltam dokinál. 5+2 napos vagyok naptár szerint.

Legjobb válasz: Én igen, múlt év szeptemberében. 29-31 napos ciklusaim vannak, és abban a hónapban, csak egyetlen egyszer, a ciklusom 18. napján tudtunk együtt lenni. Akkor fogant a babánk, 5+4 naposan voltam elõször uh-on, ahol a doki 13 mm-es gestatiós gyûrût látott. Vagyis ekkora a petezsák mérete.

Én igen, múlt év szeptemberében. 29-31 napos ciklusaim vannak, és abban a hónapban, csak egyetlen egyszer, a ciklusom 18. napján tudtunk együtt lenni. Akkor fogant a babánk, 5+4 naposan voltam elõször uh-on, ahol a doki 13 mm-es gestatiós gyûrût látott. Vagyis ekkora a petezsák mérete.
Én is kb. ilyen idõsen mentem mert nekem 2-3 havonta van mikulás és állítólag meddõ vagyok :) . (PERSZE) Nayon fájt a mellem és a teszt is 2 csíkos lett. A doki egy óriási cystát látott ami mellett ott volt a kisfiam aki már a kiságyába pihenget. Vissza a lényeghez sok doki megvizsgált és konzultáltak mi legyen azzal az óriási cisztával! Kiderült hogy nem is ciszta volt hanem sárgatest és ha azt leszívják vagy bármi úton eltávolítják meghal a babám. Belegondolni sem merek mi lett volna ha hozzányúlnak. Azért ha nem biztos akkor várnak a 12. hétig és közben biztos mint hetente UH. Nekem az UH-s nõ mondta hogy ez nem is cysta. Azt mondta biztos elírták. Hát ennyit az orvostudományról. Egyet kérek próbálj pozitívan gondolkodni. Tudom nehéz, de látod az én fiam is itt van. Bár pontosan nem tudom milyen ez a "echogenitású cysticus képlet" bizom benne hogy nem lesz baj. 9 hetes baba ancija


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!