Találatok a következő kifejezésre: A felnőttek pettingelnek (1 db)

A felnőttek is pettingelnek?

Legjobb válasz: igen.Sõt néha még az idõsek is csinálják ha nagy köztük a szerelem.

igen.Sõt néha még az idõsek is csinálják ha nagy köztük a szerelem.
1. Mi számít felnõttnek? 18 felett? 2. Igen, a petting bizony jó dolog! ;-)
Ha jól értem az a kérdés, hogy a felnõttek szexuális életében létezik-e az az örömszerzési forma ahol nem történik behatolás de minden más módon kényeztetik egymást és orgazmushoz jutnak? Van de nem jellemzõ. Meglepõdnél ha tudnád, hogy a "felnõttek" milyen unalmas és primitív módon szexelnek. Legtöbbször bizony csak úgy... durr bele bum. Sajnálatos dolog de ez a jellemzõ. Csak azonkál marad meg a petting és a szeretkezés öröme, gyönyörûsége akik egyébként is kultúrált, intelligens emberek. És bizony, õk azok akik idõs korban is élnek ezzel a lehetõséggel. A legtöbb fiatal felnõtt a petting korszakot úgy éli meg, hogy az olyan idõ amikor valamiért nem lehetett "dugni". Nem szeretik ezt az emléket és ezért nem is szívesen pettingelnek. Az emberek nagyobb része e tekintetben is prûd, szorongó, gátlásos és kényszerképzetekkel telített. Sajnos.
hogyne. miért azt hiszed a felnöttek csak durr bele bumm?
Igen a felnöttek is pettingelnek .

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Beöntéskor észreveheti a doki hogy melegvagyok?

7

A lenyelt ondó látszik a székletben?

11

Gáz lenne, ha közölném egy pasival, hogy szexelnék vele?

Õ már mondta,hogy részéről ok. Csak hogy hozzam fel neki legközelebb a dolgot?

15

A g-pontomat érzem ilyenkor?

Mikor felizgulok nem csak a csiklómban érzek lüktetést/bizsergést , hanem kicsit beljebb is, a hüvelyemnél, mintha a csikló folytatása lenne. Akkor az a gpontom? Meg képes leszek ezek szerint hüvelyi orgazmusra? Mert addig nem akarom megujjazni magam amíg szűz vagyok.
Előre is köszi a válaszokat.

2

Melyik volt az első pornó film?

néma/fekete-fehér film is számít.
évszám, cím stb érdekelne

3

Miért nincs tekintélyem az emberek előtt kétszáz skalp után sem?

Már a középiskola alatt célúl tűztem ki, hogy egyfajta Don Juan leszek a magam szintjén, és virágról-virágra szállva fogom egymás után meghódítani a nőket. Pályaválasztásnál is ez volt a fő szempontom; hosszas mérlegelés után vendéglátós lettem, mellette pedig modellkedtem és kosaraztam. Most huszonöt éves vagyok, és úgy gondolom, mostmár eleget letettem az asztalra - a saját feljegyzéseim szerint négy híján kétszáz lánnyal voltam az elmúlt kilenc év alatt. Salynos, a várt eremény nem jött meg, mert a korábbi barátaim nagy része elfordult tőlem, és már a családban is mondták, amikor elkezdtem beszámolni az eredményekről, hogy nem érdekli őket a nemi életem. Miért van ez? Én úgy gondoltam, hogy a férfiasság, és a nők száma között egyenes arányosság van, most pedig azt látom, hogy már a lányok előtt is hazudnom kell, mert azt mondják hogy vagy hazudok, vagy nem vagyok normális.

23

Hogy nyaljam a baratnom h biztos orgazmushoz vezessen?

6

Lányok milyen sexre vágytok?

kedvenc pózotok, vagy valami extra kívánság :) mit tartottok fontosnak? :)

3

Ez így mit jelent? "Te asssztán tudod mitől döglik a légy! De így van jól! " Ha egy felnőtt férfi írja ezt egy képem alá.

16

Volt hogy apukád segítségedet kérte, mert vírusos lett a gépe, és amikor szedted le, kiderült hogy illegális pornóval került rá?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!