Találatok a következő kifejezésre: A felfázás késhet a (17 db)

Az a problémám hogy 1 hete folyamatosan fáj ha pisilek és csíp. A menzeszem 5 napja késik. Szerintetek ez terhesség lehet vagy csak egy felfázás? Felfázás miatt késhet a havi? Köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Felfázás. Miért nem mentél még orvoshoz? Irány az urológia. Bár a felfázás még nem zárja ki a terhességet :) csinálj egy tesztet is.

Felfázás. Miért nem mentél még orvoshoz? Irány az urológia. Bár a felfázás még nem zárja ki a terhességet :) csinálj egy tesztet is.

Hüvelygulladás vagy felfázás miatt késhet a menstruáció?

Ma kellett volna meg jönnie.De még semmi. Múlthéten csináltam 2 terhességi tesztet,mind kettő negatív lett. Kicsit kezdek pánikolni

Legjobb válasz: Még megjöhet ma, vagy az éjjel.Szerintem akármelyik miatt késhet.

Még megjöhet ma, vagy az éjjel.Szerintem akármelyik miatt késhet.
A kérdező hozzászólása: Gyógyszert szedek és mindig pontosan hétfõn délelõtt szokott megjönni.
Ja hogy gyógyszert szedsz így én is jártam. Évekig mindig kedden jött meg pontosan és általában délelõtt. Na mikor elõször "késett" akkor én is paráztam mint te. De hidd el, nincs gond. Utána mindig elcsúszott már kedd éjjelre most meg már szerdánál tartok. Elõször én is paráztam mint te de felvilágosítottak hogy abban a 7 gyógyszermentes napban bármikor megjöhet. Majd akkor lesz gond ha nem jön meg, de hidd el meg fog jönni.
Igen, ilyen dolgok befolyással lehetnek a vérzésre. De amúgy még megjöhet. Én is gyógyszert szedek, pénteken szokott megjönni, viszont velem is elõfordult olyan, hogy szombaton, vasárnap vagy hétfõn jött meg. A gyógyszert ugyanúgy folytattam, nem volt neki különösebb oka, még beteg sem voltam. Sõt, olyan is volt, hogy egy gyógyszert szedtem pár hónapig, aztán 2 hónapot kimaradt a vérzésem, mivel a terhességet kizártam, teszt is negatív lett, elmentem orvoshoz, aki kivizsgálás után annyit mondott, hogy a gyógyszer nem volt megfelelõ, azért nem volt vérzés, írt másikat. Azóta minden rendben. Amúgy a múlt heti terhességi teszt még korai lett volna, pontos eredményt a kimaradást után mutat a teszt, nem elõtte. De szerintem még felesleges pánikolnod. Ha 4-5 nap múlva sem jön meg, akkor csinálj még egy tesztet, mert ugye a fogamzásgátló sem 100 százalékosan véd, de ha negatív, akkor érdemes másban gondolkozni és felkeresni az orvost. Amúgy mellékesen felfázásod is volt és hüvelygyulladásod is? Azok lettek kezelve? Vagy esetleg most van gondod? Mert ezekkel is fel kellene keresni az orvost, mert ezek maguktól nem gyógyulnak meg, vagy nagyon nehezen és szövõdményei lehetnek. Mindkettõnek.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom h felfáztam e de hirtelen rám jön h pisilnem kell, csak pár csepp jön és nagyon fáj. Na ez megy kb 1éve.végig jártam minden féle orvost már ...és ilyen még nem volt h késett volna.bár múlt hónapban már vasárnap este meg jött ... :s

Késhet a menstruáció felfázás miatt?

Napok óta fáj a hasam, görcsölök. A napokba kellett volna megjönnie de még nem jött. 3 hónapja volt utoljára nemi kapcsolatom, azóta rendszeresen megjött szóval a terhességet kizárnám. Lehetséges, hogy a felfázás miatt késik?

Legjobb válasz: Igen, késhet.

Igen, késhet.

Felfázás miatt késhet a menzesz?

1 hete késik

Legjobb válasz: késhet

késhet
A kérdező hozzászólása: több mint egy hetet is?
Szedsz-e fogamzásgátlót, élsz-e nemi életet, és a felfázásra szedsz-e antibiotikumot? Ha mindegyikre igen a válasz, könnyen lehet, hogy terhes vagy. 24N
Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: már megjött szerencsére de azért köszönöm a válaszokat!:)

Felfázás miatt késhet a menzim? Mondjuk már 2 hete meggyogyultam akkor is fog ha késhet?

Legjobb válasz: Szerintem inkább egy terhességi tesztet kellene csinálni...

Szerintem inkább egy terhességi tesztet kellene csinálni...
A kérdező hozzászólása: de még nem késik holnap után szombaton kell jönnie

Felfázás miatt késhet a menstruáció? Ha igen, mennyit?

A 3. levél fogamzásgátlót szerdán fejeztem be, és ma délután-este, de holnap reggel mindenképpen meg kéne jönnie. Csakhogy már elég régóta felvagyok fázva, hogy jobban, hol kevésbé... Ez még gyógyszer mellett is befolyásolja, hogy megjön-e vagy sem? És ha nem jön meg csütörtökig (akkor kell bevennem az els? gyógyszert), akkor bevegyem, vagy várjam meg míg megjön?

Legjobb válasz: Ha tablettát szedsz, akor nincs saját ciklusod, csak mesterségs van Nyugodj meg, meg fog jönni. A "felfázás" miatt meg menj el orvoshoz, mielõtt komoly problémád lenne belõle!

Ha tablettát szedsz, akor nincs saját ciklusod, csak mesterségs van Nyugodj meg, meg fog jönni. A "felfázás" miatt meg menj el orvoshoz, mielõtt komoly problémád lenne belõle!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen elmegyek, csütörtökön is mentem volna a háziorvoshoz beutalóért, csak szabadságon van. kedden délután újra megpróbálkozom vele. Szóval akkor ne aggódjak, idõben meg fog jönni?

Felfázás miatt késhet a menzesz?

Legjobb válasz: Igen!

Igen!
persze.
Késhet is , siethet is.

Felfázás után késhet a menzeszem?

Legjobb válasz: ha kaptál rá valami erõsebb gyógyszert, az megzavarhatott...

ha kaptál rá valami erõsebb gyógyszert, az megzavarhatott...
A kérdező hozzászólása: Ceclor-t szedtem rá, az erõsnek számít?
én ezt nem tudom :D nem vagyok gyógyszerész, de gondolom antibiotikum nekem pl a kórházban adtak egy csomó gyógyszert, meg infúziót, azt sem tudtam miket és egy hónapot ki is maradt...úgyhogy szerintem simán lehet
terhes vagy
Igen, késhet! A gyulladást ki kell kezeltetni!
Ha 16 év alatti vagy, akkor nem késik. Ha nem, menj el orvoshoz vagy nõgyógyászhoz!

Terhes vagyok vagy a felfázás miatt késhet?

Sziasztok! a párommal "majdnem" lefeküdtünk egymással(azért majdnem mert belém hatolt de nem bennem ment el! s?t el sem ment és azóta nem jött meg egy hete kellett volna hogy megjöjjön,ez a mensim után 5 napra történt,volt egy felfázásom is a hasam nagyon fáj olyan mintha meg akarna jönni de még semmi (védekezni azért nem mert nem bírom a fogamzásgátlót ? meg az óvszerre allergiás) el?váladéktól lehetek terhes?

Legjobb válasz: 98,787878% esélyed van hogy terhes vagy. 100%,hogy terhes és megfázott is

98, 787878% esélyed van hogy terhes vagy. 100%, hogy terhes és megfázott is
Igen, de nagyon minimális az esélye. Ha nagyon izgulsz, vegyél 1 tesztet.
A kérdező hozzászólása: már vettem egyet de az nem mûködött szerdán megyek orvoshoz remélem nem vagyok az :S
Hát én szurkolok hogy ne legyél, de az esély sajnos megvan. Azt mondják az elõváladék az annyira nem hatékony teherbeesés szempontjából, de 1 sperma kell a petesejtnek a magömlésben van pár millió az elõváladékban meg pár százezer. Viszont ha a gumi anyagára érzékeny akkor arra van megoldás mivel árulnak speciális óvszert direkt ilyen érzékenyeknek. Legközelebb próbáljátok olyannal ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm én is nagyon remélem most valahogy nem nagyon jönne jól most fogok vizsgázni meg minden...köszönöm a választ, speciális óvszert hol lehet ilyet kapni vagy mi a neve?
Én is voltam felfázva és nekem akkor elég sokat késett, szóval elvileg lehet attól.Elég kicsi az esélye annak, h elõváladéktól teherbe esel, bár nem elhanyagolható.Sztem próbálj meg még egyszer tesztelni, addig nem érdemes orvoshoz rohangálni, amíg nincs egy pozitív teszt a kezedben.
Ha felfázásra kaptál antibiotikumot, akkor az nagy valószínûséggel eltolja a mensit is. Sõt, maga a felfázás is. Bármikor teherbe lehet esni, de a te esetedben elég kicsi a valószínûsége. Ne stresszelj, az is csak késleltetheti. Hüvelygyûrût próbáltál már esetleg?
A kérdező hozzászólása: nem még nem próbáltam de gondolkodtam már rajta! Köszönöm a válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!