Találatok a következő kifejezésre: A felfázás hat a (3 db)

A felfázás hogyan hat a teherbeesésre?

Már rég óta próbálkozunk, de mivel nem volt mensesem (pé-em), kaptam Clostit. Most kezdtem el szedni és végre az els? hónap, hogy igazi eséllyel indulhatunk. Viszont úgy érzem, hogy fel vagyok fázva. Mit tegyek? Próbálkozhatunk nyugodtan? Mert volt már hólyaghurutom és akkor azt mondt az urológus, hogyha babás leszek, akkor is menjek el, mert terhesen ki szokott alakulni a hólyaghurut. Tehát biztos olyankor is gyógyítható, nem? Vagy mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: A várandósság alatt,amúgy is hajlamosabb lesz a felfázásra. Én is gyakran voltam,mégis babás lettem nagyon könnyen. Ne aggódj és sok sikert a babóhoz! 23 hetes kismami

A várandósság alatt, amúgy is hajlamosabb lesz a felfázásra. Én is gyakran voltam, mégis babás lettem nagyon könnyen. Ne aggódj és sok sikert a babóhoz! 23 hetes kismami
Szia! Én is fel voltam fázva febr. elején. Gyógyszert irt fel rá a doki. Aznap kellett az utolsó gyógyszert bevennem amelyik nap a peteérésem volt /ovu tesztet használtam/. Aznap foganhatott meg a kisbabánk, mert ma teszteltem és pozitiv lett. Mi jártunk már genetikusnál és Õ azt mondta, hogy az elsõ 14 napon védettség van, ezért nem aggódtam azon hogy ha teherbeesem mi lesz a babával.

Kb. 5 napja késik a mensim. A hasam kicsit szúrkál de igazán a keresztcsontom fáj hátul. Más tünetem nincsen! Tegnap teszteltem negativ lett. Lehet mondjuk betegség/felfázás miatt is? Vagy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehet felfázás is, szerintem ha más erre utaló panaszod (láz, csipõ vizelés,stb)egy hét múlva tesztelj újra.Ha semmi, menj dokihoz.Remélem babád lesz,szorítok!

Lehet felfázás is, szerintem ha más erre utaló panaszod (láz, csipõ vizelés, stb)egy hét múlva tesztelj újra.Ha semmi, menj dokihoz.Remélem babád lesz, szorítok!
Szia! Ha még alacsony a hCG szinted akkor a teszt még nem tudja kimutatni. Légy türelemmel. Tesztelj késõbb. Sok sikert.

Hat héttel ezelőtt, örökbefogadtunk egz teljesen szobatiszta 1, 5 éves syuka kutzust. Valamiért néhánz napja, időnként a syőnzegre pisil, hiába vissyük ki gzakrabban. Mitől lehet ez? (lelki probléma, felfázás? )

Legjobb válasz: Ugyan ez volt a kutyámmal és nekem azt mondta a doki lelki dolog, mert új neki a hely. A miénk hamar leszokott róla. És amikor már biztonságban érezte magát mellettünk meg az új helyen akkor megszokta, hogy kint kell pisilni.

Ugyan ez volt a kutyámmal és nekem azt mondta a doki lelki dolog, mert új neki a hely. A miénk hamar leszokott róla. És amikor már biztonságban érezte magát mellettünk meg az új helyen akkor megszokta, hogy kint kell pisilni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Hogy kell ilyen esetben viselkedni a kutyussal?Szidjam le, vagy észre se vegyem?Bevallom, eddig leszidtam.Lehet, hogy nem kellett volna?
Nekem a felnõtt kutyám ha állatorvoshoz megyünk másnap reggelre bekakik a szõnyegre. Egyértelmûen lelki oka van. A gyerekek is bepisilnek esténként ha lelki bajuk van. Ilyenkor soha nem szídom le. Õ is befogadott kutya, ezeknek a kutyusoknak rengeteg szeretetre van szükségük, hogy ráöjjenek Te soha nem hagyod el. Egy ideig ne szídd le, mikor este lefekvés elõtt leviszed vedd el a vizet és csak reggel ad neki vissza. A felfázást is érdemes megnézetni dokival.
A kérdező hozzászólása: Szegénykém!Nagyon köszönöm a segítséget!
a szobatisztaság ugyan tanulható dolog de nagyban helyfüggõ...minden egyes helyen újra kell tanulnia a szabályokat, ezek közé tartozik az is hova üríthet és hova nem. Természetesen lelki oka is lehet, az idõvel megszûnik, de addig is nem szabad neki elnézni, mindenképpen jelezni kell hogy nemkívánatos ez a viselkedés. Egy sima fújj is elég ehhez. A szabályokat következetesen, az elsõ pillanattól be kell tartatni minden kutyánál, mert az hogy menhelyrõl jött onnantól, hogy belép az ajtón már csak a MÚLT!
Szia elsõ vagyok. Nem hagytam csak úgy rá, mert akkor nem tudná mi a dörgés és azt hinné szabad pisilni akárhova. Megmutattam neki és határozottan, hangosan azt mondtam NEM! De azt mondta a doki, hogy akkor használ csak a szidás, ha azonnal megszidod, mert ha kb 20 perce pisilt és utána mutogatod neki, meg szidod le akkor a kutya már nem tudja miért kap. Résen kell lenni. Nekem 1 hetem azzal telt, hogy lestem a kutyát mikor hol van mit csinál és mikor láttam, hogy pisilt akkor azonnal mentem megmutatni neki, hogy na ezt nem szabad!
Ne bátsd a kutyát ha bepiszkol, úgysem érti, miért kapta a szidást vagy az esetleges verést. Legyen a zsebedben mindig jutalomfalat, vidd ki gyakran és ha elvégezte a dolgát akkor azonnal dicsérd meg es kapjon jutalomfalatot, Ez olyan pozitív dolgot vált ki belole, hogy nagyon is fog igyekezni, hogy kint végezze el a dolgát. Sajnos egyik naprol a másikra nem tanítod meg, de egy kis turelemmel biztosan eredményes leszel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!