Találatok a következő kifejezésre: A feleségem éve új (10 db)

35-éves férfi vagyok 10-éve házas. Tavaly építettünk egy új házat, van egy 6-éves fiam és a feleségem terhes két hónap múlva szül. Viszont jó pár éve nem vagyok boldog! Már nem szeretem a feleségemet. Egy másik nőt szeretek! Mit tegyek?

Vállni akarok de a nejem és a szüleim nem engedik! Félek hogy sosem leszek boldog!

Legjobb válasz: Ez nehéz kérdés,sajnos ezt csak te tudod megoldani.Én speciel a családot választanám,megbeszélném a feleségemmel mi a probléma és mi az amin változtatni kellene.Nehéz választás,de a szerelem egy hormonális dolog egyszer elmúlik és a szertet marad csak meg.Valószínüleg a feleségedet szereted,de a másik nõbe vagy szerelmes.Légy erõs és maradj a családoddal ,gyerekeiddel.Késõbb mikor idõsebb leszel õrülni fogsz,hogy így döntöttél.Én is hasonló cipõben jártam én a feleségemet és a gyermekeimet választottam.Most már nem bántam meg,de akkor nem voltam ebben biztos,hogy jól döntöttem-e.Késõbb megtudtam,hogy az édesapám,sõt a nagyapám is volt hasonló helyzetben fiatalon.A nagypapám egy idõre el is hagyta a nagymamám egy szerelemért.Késõbb vissza ment hozzá és együtt öregedtek,majd haltak meg.

Ez nehéz kérdés, sajnos ezt csak te tudod megoldani.Én speciel a családot választanám, megbeszélném a feleségemmel mi a probléma és mi az amin változtatni kellene.Nehéz választás, de a szerelem egy hormonális dolog egyszer elmúlik és a szertet marad csak meg.Valószínüleg a feleségedet szereted, de a másik nõbe vagy szerelmes.Légy erõs és maradj a családoddal , gyerekeiddel.Késõbb mikor idõsebb leszel õrülni fogsz, hogy így döntöttél.Én is hasonló cipõben jártam én a feleségemet és a gyermekeimet választottam.Most már nem bántam meg, de akkor nem voltam ebben biztos, hogy jól döntöttem-e.Késõbb megtudtam, hogy az édesapám, sõt a nagyapám is volt hasonló helyzetben fiatalon.A nagypapám egy idõre el is hagyta a nagymamám egy szerelemért.Késõbb vissza ment hozzá és együtt öregedtek, majd haltak meg.
Nem gondolod azt, hogy elõbb kellett volna meggondolnod magad.Teherbe ejtetted a feleséged és most kis akarsz bújni a felelõsség alól.Otthagynád õket a legkiszolgáltatottabb helyzetben?!Most már késõ, ha férfi vagy, akkor edd meg, amit megfõztél magadnak.
1) Mi az , hogy nem engedik? Felnõtt ember vagy. 2) Egy féreg vagy, amiért elhagyod a terhes feleséged. Minek nemzettél egy újabb gyereket, ha nem vagy boldog a kapcsolatban?
Nem gondolod, hogy a másik nõt is el fogod hagyni, ha a 2. gyermekedet várja??????
Utálni fogsz azért, amit mondok, de nem érdekel. Képmutató élettel bizony sosem leszel boldog. Ha már évek óta nem szereted a feleséged, miért vállaltatok még egy gyereket? Miért vagytok együtt? Miért nem beszéltél vele errõl? A legegyszerûbb sunyizni éveken át, aztán itt nyafogni a gyk-n, hogy nem vagy boldog. Tettél valamit azért, hogy te vagy bárki körülötted az legyen?
Nem értelek... miért kellett a 2. gyerek? Viszont ha nem vagy boldog, s nem szereted a feleséged, akkor válj el. 35 éves vagy, ne a szüleid mondják meg, hogy mit tegyél s mit ne! Állj a talpadra...
minek csináltad fel az asszonyt, ha már évek óta nem szereted? Most fizethetsz dupla gyerektartást!
Elõször is szégyelld magad, hogy ilyen körülmények közt csináltál még egy gyereket. Nem a gólya hozza. Másodszor meg: ha már mindent megtettél, de nem mûködik, akkor TE dönts, ne a szüleid. Természetesen a feleségedre tartozik a dolog, de ez nem mindig közös döntés sajnos... Viszont: annyival tartozol a jelenlegi családodnak, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy meg tudjátok megteni a még menthetõt.
7/8 nyilván egyéntõl függ, de nem gondolod hogy akár még az is elõfordulhat, hogy a feleség nap mint nap a férj fejéhez fogja vágni, hogy anno elakartál hagyni minket??Így akkor milyen lesz majd az együttélés? Akárki akármit mondd a tüske örökre ott marad majd a feleségben, és nyilván mondom egyéntõl függ, hogy ki hogy reagálja majd ezt le.Lehet hogy nap mint nap büntetni fogja apukát...arról nem beszélve, hgy pl.apuka dugóba kerül hazafelé, felhívja feleségét, hogy késik egy kicsit. Elõfordulhat hogy a feleség nem fog hinni neki.A kétely már mindig ott lesz benne, hogy mikor mondd igazat a férj és mikor nem...nem hinném, hogy gyerekeknek ebben kéne felnõniük...
Sajnos egyet értek az elõttem szólókkal.A 2.gyermek vállalása már felelõtlen dolog volt részedrõl.egyébként anyuka is érzett már abból valamit, hogy nem mûködnek a dolgok évek óta? De ha már sajnos így alakult akkor úgy vélem, hogy mindenképpen tegyél pontot a dolog végére, add be a vlókeresetet, és mindenben próbáld meg támogatni a gyermekeket.Értem itt ezalatt azt, hogy látogasd õket rendszeresen, vedd ki a részedet a nevelésbõl, tartásdíjat is fizess magadtól rendszeresen, ne várd meg míg a bíróság vonatja le majd a fizetésedbõl. Egyszóval próbálj meg a lehetõ legjobb apa lenni gyermekeknek. Mint férj már nem tudod megmenteni a dolgot, de mint apa nem szabad hogy megszûnj!!
"Félek, hogy sosem leszek boldog" Elõször is, el kellene gondolkodni, hogy miért akar mindenki BOLDOG lenni? Ez egy mítosz csupán, mint a mai felületes világ mindent a mítoszok köré épít. A boldogság soha nem állandó, az csak pillanatnyi dolog. A túlidealizálás a korunk terméke. Ha valami nem TÖKÉLETES, akkor menjen a levesbe. Hajszolni kell a BOLDOGSÁGot még ha beledöglünk is. El kellene engedni a túlzott idealizmust. Az a nõ, aki a feleséged, valószínûleg nem volt közömbös neked, amikor elvetted. Ha kicsit elszürkült, kihûlt a kapcsolat, akkor miért nem próbáltok meg dolgozni a kapcsolatotokon??? Vagy hagyni kell elrohadni, aztán cuccolni. Aztán beleugrani egy új kapcsolatba, ott is kiélni a kezdeti lángolást, aztán ha lejjebb lohad (márpedig mindenkinél és minden esetben idõvel lejjebb lohad), akkor lehet megint cuccolni? Gondolkozzál már! A reális házasság titka az, hogy nem mítoszokra épül, hanem a felek tisztában vannak azzal, hogy vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Amikor a "közösen kormányzott hajójuk" a házasság zátonyra fut, vagy sérül, akkor együtt megfoltozzák és kormányozzák tovább a hajót. Ez a hajó nem csilivili luxusyacht, de szívós, erõs, az élet viszontagságaitól védi a bennülõket és MEG KELL TUDNI BECSÜLNI!!! Ezt a cikket javasolnám elolvasni: http://www.tenyek-tevhitek.hu/pszichoterapia/legfeljebb-elva..
Mi van Veled azóta, Kedves Kérdezõ?
Tudom nem fogod elhinni, de azzal a másik nõvel sem lesz jobb. Egy hajszállal sem. Az elején lehet, hogy igen, de késõbb visszakívánod majd a régi boldogságot. Ne felejtsd el, amit írtam, és ha lehet, ne veszekedj a feleségeddel, hidd el nem éri meg fájdalmat okozni neki.
Egoista, gerinctelen alak vagy. Kit érdekel ha nem leszel boldog? De tönkre teszel 3 életet! És a másik nõ sem lehet igazán boldog. Nem írom le mi vagy valójában. A megoldás: egy lakatlan sziget, neked!
az én apám tönkre tette az életem, mert elhagyott minket egy másik nõ miatt. Aztán õket is elhagyta egy harmadik miatt. Gondolkodj el, nem csak a hormonjaid játszanak veled? mi van veled azóta?
Hahó!
22-es, te olyan szépet írtál, hogy még nekem is válasz volt, és nagyon elgondolkodtatott. köszönjük a jól megfogalmazott megérintõ tanácsod!
Van amikor két ember hiába próbálkozik, minden hiábavaló!!!
Nekem a 23-as sokkal meghatóbb volt:)
Hogy lehetsz ekkora féreg? A feleséged és a gyermekeid számítanak rád! Ha már megcsináltad a gyerekeket akkor neveld fel õket. Emlékezz az ígéretedre amit a feleségednek tettél! Ha megöregszel neked ki fog segíteni? Erre még nem gondoltál?
Igen felelõtlenség volt a baba és szerintem képmutatás is, de ezt most nem taglalnám tovább, mások már jól leszúrtak miatta. Én tanácsot adni nem tudok, de a történetemet leírnám... Engedd meg, hogy a másik fél szempontjából írjak... Én a terhes feleség voltam a történetben. 28 éves voltam akkor, elsõ baba, tervezett, várt baba. Mi is közösen építkeztünk, közös volt a kölcsön. A férjem beleszeretett egy másik nõbe. Lányba. Õ ekkor még csak 22 éves volt. Viszonyt kezdett vele, a lány nem tudott rólunk, kibukott a dolog, a lány kidobta. Az én fülembe is eljutott a történet. Mindent elkövettem, hogy helyrehozzam a házasságot, hogy megtartsam a férjem. 5 éven keresztül veszõdtünk. Olykor boldogok voltunk. De nem sikerült helyrehozni. Én utólag azt gondolom, hogy egy házasság megéri az erõfeszítést, de mindenáron nem kell egy kapcsolatban benne maradni. Voltak jó idõszakaink, de a problémák és a szerelem hiánya változatlan maradt. És igen a a lángoló szerelem hormonális dolog, de abból lesz egy mély fantasztikus érzés. Nálunk egyik sem volt meg. Szóval elvettünk egymástól öt évet. Elváltunk, a volt férjem ugyanolyan szerelmes volt a lányba ekkor, mint az elején. A lányt közben eljegyezték. A férjem zokogott, könyörgött, a lány nem fogadta vissza. Nem tudom... Meg kell próbálni helyrehozni, de ha mindent elkövettetek és nem megy... Hát... A feleséged boldog? Õ miért akar így élni? tudja, hogy nem szereted?
Ha egy másik nõt szeretsz, már rég lépned kellett volna, nem továbbtetõzni a dolgokat.Jó volt két vasat tartani a tûzben? Nem értem az ilyen embereket. Nem boldog és akkor még akkor is a közös dolgokon munkálkodik. Házépítés, újabb gyerek, minek?????? Ha menni akarsz, menj. Gratulálok a felelõs döntésedhez!
A kérdés adott: akkor minek építkeztél, és miért kellett a 2. gyerek? Ha terhes, akkor annyira nem vagy boldogtalan, hogy 1-2 dolog ne mûködne köztetek....
A kérdezõ reagálhatna valamit a válaszainkra!
A családalapítás felelõsség. Felelõsséget vállaltál értük. Ez nem csak addig tart, amíg szerelmes vagyok. Nem másik nõvel kellett volna barátkozni, hanem a feleségeddel. Ki lesz a gyerekek apja? Ki vállalja a feleségedet 2 gyerekkel? Nem érdekel, mert másik nõt szeretsz? Az egyéni szoc probléma, hogy hagytad magad másba beleszeretni, vállald te a következményeit is, ne a család.
Ja, neked jár a boldogság, az árát meg fizessék a gyerekek és a feleség...
Maradj a családod mellett és tarts titkos kapcsolatot a másik nõvel. Én megértelek!
Lehet, hogy a második gyerekkel akart a párod megtartani?!
Nos, szerintem add be a válópert, közös megegyezés nélkül is el lehet válni, csak sokáig tart. Költözz el az új nõdhöz, és inkább ne élvezz el benne, nehogy õ is "véletlenül" terhes legyen. Egy kapcsolathoz két ember kell, a legegyszerûbb otthagyni a másikat a gyerekekkel, de ne csodálkozz, ha idõs korodra egyedül maradsz.
Nem kellett volna bevállalni egy új babát, ha már rég nem vagy vele boldog! Válj el, jobb lesz ez így mindenkinek!
Bocsánat, 22-es!:) )

A feleségem fél éve új munkahelyre kerűlt, teljesen megváltozott most beadta a válópert mi lehet az oka? Nem lehet vele értelmes emberi hangon kumunikálni, kérdeztem van valakije vagy mi a gondja csak hisztizik? Minden apróságal belémköt?

Legjobb válasz: egy kollégámmal az történt, hogy a felesége bekerült egy olyan helyre, ahol sok nõ dolgozott együtt. A legtöbb elvált. Fél év múlva szétmetek, mert jól telebeszélték az asszony fejét, hogy a férje semmibe sem veszi, meg különben is jobb egyedül stb.

egy kollégámmal az történt, hogy a felesége bekerült egy olyan helyre, ahol sok nõ dolgozott együtt. A legtöbb elvált. Fél év múlva szétmetek, mert jól telebeszélték az asszony fejét, hogy a férje semmibe sem veszi, meg különben is jobb egyedül stb.
Biztos, hogy az új környezet miatt történt ez a változás. Lehet, hogy megismerkedett valakivel, de az is lehet, hogy nem ez van a dologban, hanem mondjuk a kollegák/fõnökök befolyása. Próbálj meg vele beszélni errõl, mert különben nem fogod megtudni. A bíróságon úgyis el kell mondania, hogy miért akar elválni, és az a tisztességes, ha elõtte neked is elmondja.
Sajnos majdnem 100 %, hogy lett egy új pasija, akirõl, most azt gondolja, hogy megváltja vele a világot. ugyan én nõ vagyok, de átéltem mindezt. A kapcsolatok 80 %-a munkahelyi. Nagyon okosnak és erõsnek kell most lenned, ha kell nyomozz Te magad utána, meglásd mindenre meg lesz a válasz.És ne engedj a nyomásnak, nehezítsd meg a dolgát a válás terén
Nem lehet, hogy a munkahelyén megismerkedett valakivel?Nálunk a nevelõapámmal úgyanez a helyzet.Bunkó, arrogáns, fõnökösködõ állat lett, mióta az új munkahelyén dolgozik.
Lehet h osszejott vkivel az uj munkahelyen es azert olyan elviselhetetlen. Van olyan no aki igy vezeti le a feszultseget mert nem tudja h mit csinaljon... ezert mindenert teged hibaztat...

Megcsalt a felesegem 6 ev utan tobbszor gyanakodtam mar ra ket eve elismerte hogy talalkozgatott valakivel de elhitette velem hogy odaig nem jutottak. Sok kuzdelem utan ugy ereztem ujra boldog tudok lenni vele de megcsalt ti mit tennetek?

Elmondtam neki hogy ujra boldognak erzem magam azt valaszolta o is Ket nap mulva az agyba hivott amikor is talaltam egy hasZnalt ovsZert a lyukaban amikor kihuztam ramnezett es azt mondta tudom hogy azt hiszed megcsaltak de nem.de mivel mi nem hasznalunk megis elismerte.

Legjobb válasz: Átkutattad akkor rendesen:D Térkép, zseblámba, csákány, iránytût is használtál?:D

Átkutattad akkor rendesen:D Térkép, zseblámba, csákány, iránytût is használtál?:D
õ meg a te feleségedben tartott valamit....a használt gumiját :D :D Döbbenet!!!
A kérdező hozzászólása: En a mai napig nem akarom elhinni de letezik teso letezik. Raadasul en huseges voltam hozza mindvegig a srac akivel most megcsalt a baratom volt akiben tartottam a lelket mikor el hagyta a felesege meg koszonte.
Én ezt nem akarom elhinni!!!! :D hogy ilyen létezik!!!! Na de tegyük fel így volt..... Szégyen, nem szégyen Én bizony összevertem volna és azonnal kidobtam volna a lakásból, még akkor is ha az övé. Ezt nem lehet megbeszélni meg kimagyarázni! egy ÓCSKA HAZUG RETEK ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Az 1-es nagyon humoros megneznem az arcat hasonlo helyzetben hogy vigyorogna-e
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez halalosan komoly undorito es tenyleg hihetetlen hogy nem tunt fel nekik hogy hova lett ennyire hulye lenne?
vicc vagy komoly?
Használt óvszert a lyukában?????? de egy beteg állat vagy bakker :D :D :D Szted lesz itt valaki aki elhiszi ezt???? csak hiányolták volna amikor végeztek!!!!!!
Vess véget ennek.
Engem is megcsalt a b.nõm.... hosszabb idõn át. nincs második esély. megmondtam neki, ha kiderül, hogy megint megteszi, nem leszek barom meint, de a valagát szétrúgom neki, melõtt kidobom..... a feleség, más kategória...... még s.z.a-r.a.b.b..... érzés lehet. fõleg ha gyerekek is vannak. Sajnos nem hihetsz ezekszerint neki. Én valószínûleg elhagynám ezek után..... De lehet hogy annyira szereted, hogy képtelen vagy erre. Akkor elkell fogadnod a kilengéseit...... Kérdezd meg mit akar így tõled? Sok sikert.

Van itt olyan, vagy van olyan ismerősötök, ahol a férj lelépett pár évre egy másik nővel, aztán újra visszament a feleségéhez és most együtt van a család? Hogy alakulnak ilyen esetben a dolgok, hogy működik a családi egység?

Legjobb válasz: Én biztosan nem engedném be a házamba újra. Ha van gyerek, és azt akarja látogatni, megáll a ház elõtt. De hogy még egyszer beengedjem az otthonomba, esetleg az ágyamba, aki megalázott, mert elhagyott egy másik nõért? Kösz, nem!

Én biztosan nem engedném be a házamba újra. Ha van gyerek, és azt akarja látogatni, megáll a ház elõtt. De hogy még egyszer beengedjem az otthonomba, esetleg az ágyamba, aki megalázott, mert elhagyott egy másik nõért? Kösz, nem!
Idõ kérdése, amíg meg nem teszi egy újabb nõvel.
Családi egység egy ilyen után? :D Lehet ábrándozni ilyesmirõl, sõt, hitegetni is lehet magad és a külvilágot, hogy minden szép, minden jó, sõt, jobb mint az elején, de ez nincs így :) Ez a kutya már megdöglött, így nem kéne a házban tartani, mert csak büdös lesz tõle az egész ház...
Az anyósom 11 év után lelépett egy másik faszival, a 2 gyerekét meg intézetbe akarta adni ( helyette a nagymama nevelte õket fel) A férjet kidobta a közös házból eladták késõbb, feleztek a pénzen. A nõt pár hónapig még kihasználta az új faszi majd miután kiforgatta mindenébõl, hiteleket vettek fel ott hagyta. A nõ visszasírta magát a volt férjhez (aki volt olyan hülye és visszafogadta) de a gyerekek maradtak a mamánál nem vették magukhoz. Eközben született még egy közös gyerek. Így éltek kb 3-4 évig, majd a nõ megint beindult és ott hagyta.Volt vagy egy tucat pasija, Azóta a nõ teljesen lecsúszott, van még egy gyereket egy új férjtõl is, miközben az elsõ 2 le sem sz.rta, de a 3. gyereknek is cudar élete van. Napról napra élnek, stb... Amikor a férjével élt megvolt mindene
Terhet csak az örökség mértékéig örökölhetsz, de vissza is utasíthatod az örökséget, senki nem kényszeríthet az átvételre!
igen
Természetesen igen, és újra ki kell fizetni a bontást mindent.
A kérdező hozzászólása: És a sírkõ? Az mennyire van rárögzitve?
bontható ... mûköves intézi
Lebontják a sírkövet kiássák a sírt berakják a másik félt beássák a sírt és visszarakják a sírkövet.Persze a lebontásért, összerakásért is fizetned kell..Sajnos nem olyan régi tapasztalat..
Mennyi idõs a gyerek? Az sokmindent befolyàsol...
idézni csak pontosan, ha kérhetem: "24. § A házastársak hûséggel tartoznak egymásnak és egymást támogatni kötelesek." a többi egy jogi fórumból lett ollózva. a törvény nem ír ilyet, amit te.
Hivatalosan nem sok esélyed van, de ha esetleg megegyeztek abban, hogy közösen nevelitek /nálad és nála is ugyanannyit lenne a gyermek/, akkor jobban járnátok. A gyereknek viszont nem túl jó ez a tingli-tangli életforma.
Attol, hogy megcsalt, nem lesz tobb eselyed.
A hûtlenség önmagában még nem ok, hogy elvegyék az anyától a gyerekeket.
A megcsalás nem jogellenes, a bíróságot egyáltalán nem érdekli.
d)A Csjt. 24. §-a szerint a házastársak hõséggel tartoznak egymásnak, és egymást támogatni kötelesek. A házastársi hõséget sértımagatartás akkor értékelhetıa gyermek elhelyezése körében, ha az a családdal szembeni felelıtlenséget, önzést, közömbösséget juttatja kifejezésre. A családi élet felelıtlen megbontása, a házastárs, a gyermek indokolatlan elhagyása kétségessé teszi, hogy ez a szülırendelkezik-e a gyermek neveléséhez szükséges személyi, erkölcsi tulajdonságokkal.
Legfelsıbb Bíróság 17. számú IRÁNYELV a gyermek elhelyezésével kapcsolatos szempontokról1
Bocsi OFF Egyre több ilyen kérdés van hogy a nõk lépnek félre, miközben itt szídják a férfiakat hogy milyen mocskok...még is csak igaz a kutatás hogy több nõ lép félre és tart szeretõt mint férfi.
elõzõ két válasz enyém, hasonló cipõben járok.
hiteleink fele is õt illeti amibõl az Õ része kb 1, 2 millió
januári keresete vállalkozóként kb 20 ezer volt tehát költségeire nem volt elég, több kifizetetlen rendõrségi bírsága van tõkeszámla felszólítása van ..most tán van egy kéthetes munkahelye
Maximum akkor van esélyed ha tudod bizonyítani hogy az édesanyja nem alkalmas a gyermek nevlésére, ezt anyagi háttér miatt, illetve pszichológiai tényekre tudod alapozni vagy pl. alkoholista pista, meg ilyenek. megcsalás miatt nem fogják elvenni tõle.
A megcsalás nem befolyásolja a gyerekelhelyezést. Mennyi idõs a gyerek? 3 éves kor alatt szint esélytelen a dolog. De ha idõsebb és te vagy jobb anyagi helyzetben, esetleg több segítõt(pl.:nagyszülõt) tudsz felmutatni vagy a pszichológus szerint hozzád kötõdik jobban a gyerek, akkor van esélyed. (legalábbis az én környezetemben ilyen helyzetben ítélték az apának a gyereket)
Csak ezen okok miatt nem.
anyagiak környezet segítõk nálad jobb lehetõségek jó ügyvéd szerencsés Bíró választás

A TV2 Született Feleségek logója most jó vagy nem? Csak mert eddig azt reklámozták, hogy 17. -től lesz az új éved, és a régiből még van egy rész. Viszont a sarokban a "MÉG 6 NAP" jelzést látom.

Legjobb válasz: A Port.hu-n is a negyedik évad utolsó részét írják még március 10-ére, de könnyen megeshet, hogy mûsorváltozás lesz, és 10-én, a negyedik évad fináléja után betolják 22.20-ra, a Rúzs és New York helyére az ötödik évad elsõ részét. Ebben lenne ráció, ugyanis a Született feleségek a tõle jóval népszerûbb CSI: Miamival versenyzik egy idõpontban, és valószínûleg nem szeretnének nézõket veszteni (egy héttel ezelõtt a Feleségek ismétlése(!) elpáholta a Terminátort).

A Port.hu-n is a negyedik évad utolsó részét írják még március 10-ére, de könnyen megeshet, hogy mûsorváltozás lesz, és 10-én, a negyedik évad fináléja után betolják 22.20-ra, a Rúzs és New York helyére az ötödik évad elsõ részét. Ebben lenne ráció, ugyanis a Született feleségek a tõle jóval népszerûbb CSI: Miamival versenyzik egy idõpontban, és valószínûleg nem szeretnének nézõket veszteni (egy héttel ezelõtt a Feleségek ismétlése(!) elpáholta a Terminátort).
A kiírás jó, és sajnos, (am nem tudom milyen PR-osok dolgoznak a tv2-nél) de nem adják le egymás után a két részt, hanem a Rúzs és New York lesz. am sztem csak azért nyomatják az uj évadot mert az rtlk meg áttette a CSI-t és muszáj nekik is bekeményíteni...

Mikor játssza Tv2 a született feleségek új évadát? Hol tudnám megnézni az előzetest?

Legjobb válasz: Októberben kezdik játszani, de ez még nem új évad lesz, hanem folytatják a hatodikat. Amerikában szeptemberben jelenik meg a hetedik évad.

Októberben kezdik játszani, de ez még nem új évad lesz, hanem folytatják a hatodikat. Amerikában szeptemberben jelenik meg a hetedik évad.
Ha akarod innen letöltheted a 6. évad hátralevõ részeit feliratosan (a tv2 a 6.évad 8. részénél állt meg): ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Idén nyáron megyünk 10-év után újra itthon Balatonra (Füred) a gyerekeimmel és Holland feleségemmel?

Mit érdemes megnézni a Balaton környékén és hol szórakozhatunk (látnivaló, kaland, érdekesség, strand) mi és a gyerekek (5-és,7évessek). A távolság nem akadály a Balaton körül?Megköszönöm mindenkinek a segítséget.És boldog vagyok ,hogy újra Magyarországon lehetek.És bemutathatom kis-hazámat családomnak is.

Legjobb válasz: kalandparkba menjetek el! kicsiknek nagyon jó lesz! Zamárdiban van de szerintem Füreden is. nézzetek utána

kalandparkba menjetek el! kicsiknek nagyon jó lesz! Zamárdiban van de szerintem Füreden is. nézzetek utána
Fûzfõn van bobpálya és kalandpark is. Az nincs messze Füredtõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.Nagyon nagyon jól esik a segítségetek!Feltétlen ellátogatunk mindenhova!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!