Találatok a következő kifejezésre: A feleségem éve (234 db)

A feleségemmel lassan másfél éve szex nélkül élünk. Én már nem látok más utat csak a válást. Volt már aki ki tudott lábalni hasonló helyzetből?

Õ arra hivatkozott amikor az utolsó közeledésemet teljesen elutasította, hogy korábban elhanyagoltam. Ez igaz is mivel a családért és a szülei családjáért túldolgoztam magam és nem jutott id? kett?nkre. Szerintem ha szeretne még ezt meg kellene értenie. Most kezdtünk volna egyenesbe jönni.

Legjobb válasz: A másfél év nagyon sok és furcsa, hogy nem tettetek semmit, hogy változzon a helyzet. Amikor a feleséged arra panaszkodott, hogy elhanyagoltad, akkor azt követõen próbáltál rá is figyelni? Persze tudom, hogy a férfiaknak sem könnyû, hiszen jó esetben õk vállalják a nagyobb terhet az anyagiak terén. Viszont ha a feleséged sem tett semmit a másfél év alatt,akkor ott nemcsak a régi indok van, hanem egyszerûen elmentetek egymás mellett, kihûltek az érzések. Ha két ember szereti egymást, akkor ott a vágy is jelen van. Mindenképpen egy alapos beszélgetés a megoldás és ha a feleséged nem partner abban, hogy helyreálljon a régi rend, akkor el kell válni és új életet kezdeni. Minden egészséges embernek életének része kell legyen a testi kapcsolat, a kiegyensúlyozott élethez hozzátartozik.

A másfél év nagyon sok és furcsa, hogy nem tettetek semmit, hogy változzon a helyzet. Amikor a feleséged arra panaszkodott, hogy elhanyagoltad, akkor azt követõen próbáltál rá is figyelni? Persze tudom, hogy a férfiaknak sem könnyû, hiszen jó esetben õk vállalják a nagyobb terhet az anyagiak terén. Viszont ha a feleséged sem tett semmit a másfél év alatt, akkor ott nemcsak a régi indok van, hanem egyszerûen elmentetek egymás mellett, kihûltek az érzések. Ha két ember szereti egymást, akkor ott a vágy is jelen van. Mindenképpen egy alapos beszélgetés a megoldás és ha a feleséged nem partner abban, hogy helyreálljon a régi rend, akkor el kell válni és új életet kezdeni. Minden egészséges embernek életének része kell legyen a testi kapcsolat, a kiegyensúlyozott élethez hozzátartozik.
Hát én úgy látom, hogy a feleség is hibás itt, nem kell mindenért a férjet okolni. Itt nem is az, hogy fontos a szex meg minden, hanem, hogy már nem tudtok egymáshoz nyúlni sem. Foleg a feleség... Szerintem ez az elhidegulés már elég súlyos, elég ok lenne a válásra.. De természetesen nem menthetetlen a helyzet! Szerintem uljetek le és beszéljétek meg, nem lehet mindent elhallgatni! Kérdezd meg, hogy miért nem akar már veled lenni, és ne hagyd neki, hogy kifogásokkal védekezzen!
Nem értem hogy egyeseknél miért nem lehet leülni megbeszélni. Próbáld ki. Mond el neki hogy nálad a szex fontos, te így érzed magad úgy hogy együtt vagytok. Mond el hogy az elhanyagolás értük volt és most már hiányolod hogy õ nem közeledik feléd. Kérdezd meg mit érez irántad, akkor hogy érzett és ha valami megváltozott akkor miért változott meg. Ezért válni nem kell, egy normális kulturált beszélgetés kell.
Ha tényleg mindketten szeretnétek rendbehozni a házasságotokat, akkor a megoldást az jelenti, ha szakemberhez fordultok! Ne szégyelljetek felkeresni egy családterapeutát, vagy szexuálpszichológust! Tényleg fontos lenne, ha kedveskedj e feleségednek, és sokat beszélgessetek, de szerintem mindketten a magatok igazát keresitek- elkerülve a probléma igazi forrását. Egy szakember segítene nektek megtalálni a közös hangot. Amúgy egy házasságban két egészséges ember között tényleg nem normális másfél év teljes "szex-szünet".
ha szereted akkor ne vállj, hanem oldjátok meg!!!Ezt neked kell tudnod szereted e õt!! ha igen akkor küzd érte!ha dolgozol hazamész elsõ legyen õ!!!!Mégis hogy oldjátok meg sex nélkül?elsem tudom képzelni hogyan birtátok ki! nem kábultatok el egymástól? és egy ágyban alszotok?
jav. ember életének
Most akár le is pontozhatsz kedves Kérdezõ! Gyermekem születése után valahogy nem volt olyan kedvem a szexhez mint elõtte. Erõt vettem magamon, igen, ez is egy sarkalatos része az életnek. Végigolvastam a szakirodalom összes könyvét, melyek szerint a hiba az én fejemben van, a gyerekre hárítom az összes szeretetemet (nem gondolom, hogy így van. A szeretetet ugyan hogy lehet meghatározni mértékegységben?Nekem két kiló van, mind a két kilót a gyerek kapja, mint a banánt? Ugyan már.) Ne szeressem annyira a gyereket, szakítsak idõt a férjemmel való törõdésre is. Õ is megtette ugyanezt. Igen. Miközben itt a gyerek, miközben a rokonai jövés-menése miatt naponta takarítok, miközben nem tudok bemenni a konyhába anélkül, hogy ne lenne valami mosatlan edény odakészítve nekem a mosogatóba... sorolhatnám. megtettem, szakítottam idõt. Tudod milyen dolog vágy nélkül lefeküdni valakivel? Esküszöm felér egy nemi erõszakkal. Jó is vagyok ám, amíg ezt megteszem. Aztán a gyönyörûség szépen kielégülve, kiborotválkozva, ropogósra vasalt ingben elmegy dolgozni (közben odaveti nekem, hogy Õ dolgozik! legyek már belátással - értsem én meg a szõrszálaimat számolom itthon a gyerek mellett) és pár napig még azt sem hallja meg, amit mondok. Mert ugye minek? Aztán mikor ismét kellek mint nõ, akkor ismét kedves. Tudod, ezek után valahogy szemtelenség (finoman fogalmaztam) elvárni egy nõtõl, hogy kedve legyen... nem, nem bántani akartalak ezzel. Csak éppen harmadjára keltem fel ma éjjel a gyerek végett és már nem fekszem vissza aludni. Õ meg bõszen horkol. Nem fogom pártját a feleségednek, nem tudom mi az ok. Jellemzõen férfigondolkodás, hogy na ha nem szexelsz, akkor elválok. De mielõtt beadod a válást emiatt, fogjál papírt és ceruzát, és írd fel, hányszor volt háttérbe szorítva a nejed az elmúlt idõszakban. A hétköznapokban megteszel-e mindent, hogy megkívánjon? Mert bárhogy viselkedik is a férjem, bármennyit változtatott is rajtam a gyerekszülés, valahogy azért mégis meg-meglátom benne a férfit. Csak egy-egy megnyilvánulásával oltárian ki tud ábrándítani magából (pl. vacsoráját tálcára teszi, szobába behozza és hangos csamcsogással eszik. ja, fél óra múlva meg meghitt összebújás? na nemár.) Szóval gondold végig. Ha rendbe akarod hozni a dolgokat, nem elég egy "mea culpa" és kész...
Nem lehetséges, hogy a feleségednek van valakije?
már ne is haragudjon az elsõ, de szerintem a igen a szex ennyire fontos! sõt én egy kapcsolatban 80%-ot adnék neki, ha nem többet
A szex miatt akartok válni?? Ez ennyire fontos??
Kedves utólsó író! a 9:44-es vagyok, , én nem dolgozom, mert beteg vagyok ennek ellenére én otthon mindent megcsinálok fûnyírás favágás vagy bármi férfi munka pedig 24éve izületi gyulladásom van, , , ennek ellenére sérelmezte a 25év alatt hogy nem dolgozom, , , , õ hajtott csak nem tudom minek, hisz soha nem voltak nagy igényeim, , , , most meg több a nyugdíjam mint az õ segélye, , , , mégegyszer kérdem ez megérte neki és a többi munkamániás férfinak?Szerintem nem!!!
Én nem nagyon értek egyet az elõttem válaszolókkal. Én is nõ vagyok, de sokszor megdöbbenek a saját ½fajtámon½. Ha dolgozik a férfi látástól vakulásig az se jó, mert elég idõnk marad magunkkal foglalkozni, unatkozni, és azzal nyúzni a férjet, hogy nem törõdik velünk.Attól független pedig, hogy dolgozik, otthon is végezze el a feladatait, anélkül, hogy fáradt lenne. Ha nem dolgozik, az sem jó, mert nekünk kell eltartani a családot, nõ létünkre, pedig nekünk kiváltságunknál fogva dolgozni se kéne.És ugye így már igényei se legyenek, mert ha mi keressük a pénzt, akkor õ fogja be. Ha hulla fáradt a munkától, akkor legyen ereje szexelni, ha nem fáradt, mert egész nap nem csinált semmit, akkor este ne akarjon semmit, mert milyen jogon?! Hogy a családomért szakadjon meg, az természetes, ezen nincs mit beszélni. Kicsit át kéne néha gondolni a férfi szemszögébõl is a dolgokat, nekik sem olyan könnyû... A szex pedig a házasság velejárója, akár tetszik akár nem.Nem kötelezõ, csak ne szeppenjünk meg, ha a férj mást keres.Mégis hol él az a nõ, aki úgy gondolja, hogy a férfi majd úgyis mindig megérti...nem baj ha nincs szex, lényeg hogy szeretjük egymást...ugyan már!Ez mese
Én is azt mondom, amit sokan elõttem: ha te halálra dolgoztad magad a családért és eközben a családod meg tönkremegy, mert nem jut rá idõ, akkor az megérte neked??? Oda kellett volna figyelni a párodra és igenis idõt szakítani rá! Most már esõ után köpönyeg, de megpróbálhatod még helyrehozni, ha képes vagy változni. Segíts neki otthon, éreztesd, hogy fontos neked, kedveskedj, és csak akkor próbálj közeledni hozzá, ha ezeket mindet megtetted (1-2 hónapon át legalább). Hódítsd meg újra, mint régen. És beszéljétek meg, hogy ezentúl minden máshogy lesz. Ha ehhez nincs kedved és erõd, akkor válj. De én elõtte megpróbálnám összeszedni magamat...
Nálunk 2éve nincs testi kapcsolat, , bár a férjem ennek ellenére esküdözik, hogy nagyon szeret.Nem dolgozom, leszázalékolt nyugdíjas vagyok, , õ dolgozott reggeltõl estig én felneveltem a két lányunkat, , ami neki a nullával egyenlõ volt, , sokszor a fejemhez vágta hogy nem csinálok semmit, pedig szerintem a házimunka gyereknevelés több egy 8órás munkánál, , , sokszor hullafáradtan bújtam vele ágyba csak, hogy mindent megkapjon, , , aztán hirtelen csak a munkája lett a minden az itallal együtt, a szex elmaradt, a veszekedés hogy nem csinálok semmit maradt, , megkaptam hogy kevés a nyugdíjam míg õ "nagyon sokat"keres, , soha semmit nem lehetett vele megbeszélni, , , azóta munkanélküli lett több mint fél éve itthon van, most 40ezer körül van a munkanélküli segélye én 60ezret kapok, , , és augusztusban válunk, , , röviden ennyi a történet, kérdem én megérte neki???Most szenved, hogy mindent másképp kellett volna csinálni, nem kellett volna annyit dolgozni velünk kellett volna foglalkozni, azt hitte elég ha mindent megad anyagilag/én mindig mondtam hogy nem az a lényeg/, , , de már nem lényeg mit mond, tesz vagy érez, mert nem szeretem kiölte belõlem a szeretet útolsó szikráját is......Próbálj meg beszélgetni vele hátha ti még nem tartotok itt és menthetõ a házasságotok...
Jellemzõ " túldolgoztam magam, és elhanyagoltam ". Nem értem hogy miértz mindenki a nõket okolja ha egy házasságban megszûnik az intim szexuális kapcsolat. Ha nincs gyermeketek és pusztán azért távolodtatok el egymástól mert te sokat dolgoztál, és a feleséged is dolgozott és egymással meg nem foglalkoztatok akkor jobb is ha elváltok. Beleszeretni valakibe egy pillantás is elég, kiábrándulni valakibõl szintén egy szemvillanás alatt ki lehet. Elhidegülni valakitõl pedig hosszú hetek, hónapok következménye. Ha viszont te dolgozol a nejed meg otthon van egy vagy több kisgyerekkel, akkor sem kizárólag az õ hibája hogy nincs szex köztetek. A gyermekekkel otthon lenni nem 8 órás meló, hanem 24 órás igencsak megfeszített, lazítás nélküli munka. A kisgyerekek mellett nincs egy pillanat se, a nõknek nem jut idejük sokszor még rendesen elfogyasztani az ebédjüket sem, emellett vezetik az egész háztartást, gondoskodnak a bevásárlásról, a csekkekrõl, az ennivalóról, a tisztaságról....stb. Még éjjel is kelni kell a kicsikhez, mikozben a férj alszik, mert õ dolgozik. A férjek meg munka után fáradtan hazamennek és elvárják hogy a nejük még az rendelkezésükre is álljon. Ez nem azon múlik hogy szeret-e vagy sem, ez már nem a szeretet kérdése, hanem hogy a kapcsoltat fontos-e még annyira hogy megérje tovább együtt lenni, vagy tényleg mindkettõtöknek új kapcsolatot kell keresni, mert a szívetek már nem egyásért dobban.
Nem értem az elõzõ hozzászólót: "beszéljetek a feleség családjával közösen". Most akkor az a megoldás, hogy megbeszélik pl. anyámmal, esetleg a nevelõapámmal, hogy jaj-jaj baj van, mert a lányuk nem akar szexelni? Igen, fontos a szex, de tenni is kell érte annak, aki élni akar vele. Ha egy férfi napi 12 órát dolgozik és este "jaj drágám, fáradt vagyok, kimerültem", az érthetõ ugye? Ha egy nõ reggel ugyanakkor kel mint a párja, elrohan a "túlszeretett" gyerekével az óvodába, majd be a munkahelyére, lehúzza a nyolc óráját, hazafelé be a boltba, összeszedi a gyereket az oviból, hazaér és megfõzi a másnapi ebédet, vagy bármilyen háztartási munkát csinál, az ugye nem olyen fárasztó és kimerítõ? Ja és emellett még legyen fitt, kívánatos, ápolt. Én azt mondom Fiúk, tegyetek már Ti is valamit a jó ügy érdekében! Esõ után köpönyeg, hogy "jaj nem törõdtem vele, de most már akarok". Ha már kiábrándítottál magadból valakit, akkor nagyon nehéz "visszaszerettetni". Szeretem a férjem, nagyon sokmindent szeretek benne és vannak tulajdonságai amitõl meg a falra mászok. De bizti õ ugyanígy van velem. Csak neki is ugyanaz a hibája, ami a férfiak nagyon nagy részének: a házasság megkötéséig udvarol, mint egy hõsszerelmes. Utána meg már meleg alatta a tepsi, nem tesz semmit a házasság jóvá-jobbá tétele érdekében. Minek? Az asszony otthon van, gyereket megcsináltam... Amikor meg kiábrándul az asszony, akkor meg kapadozunk. Jaj, oda lesz a család, a házasság. Ne vegyétek mindannyian magatokra, láttam már jó példát is, meg az ellenkezõjét is, mikor anyu tett keresztbe a családnak, de azért zömében ez jellemzõ. Kérdezõ! Már ne hari, de: tudod, hogy elhanyagoltad, ez az elhidegülés oka, meg másfél évig el is voltál ezzel. Most meg hopp, te helyre akarod tenni, "hajlandó" vagy lépéseket tenni a jó ügy érdekében és ezzel te lettél a jófiú, a feleséged meg a hálátlan. Ez azért elgondolkodtató.
A házasságban a legfontosabb az egymás iránti szeretet és megértés.A szex is fontos, de ha ez a legfontosabb, akkor már baj van.Nem értek egyet azzal a hozzászólóval, aki szerint 80 százaléknak kell lennie.Ha így lenne, akkor a házasság tönkremenne, amint valamelyikük beteg lesz.A másfél éves szünet viszont már baj.Akkor kellett volna tisztáznotok a dolgot, amikor visszautasított.Meg kellene beszélnetek a dolgaitokat.Nem csak neked kell törödnöd a feleségeddel, hanem neki is veled.Ha te az õ családjáért is dolgoztál, ezt akceptálnia kéne.Nem írod, hogy a feleséged dolgozik-e vagy csak a te pénzedbõl éltek?Mert ez sem mindegy.És hányéves házasok vagytok?A leírtakból úgy tûnik, hogy a feleséged csak sajátmagával törõdik, a házasságotokkal nem.Ez ma sok fiatalasszonynak szokása.A férj keresse a pénzt, emelett segítsen a háztartásban, akkor is ha az asszony otthon van, ajnározza a feleségét, anélkül, hogy az asszony ezt viszonozná.Ha pedig van gyerek, akkor a feleség minden gondolata a gyereké, a férj pedig örüljön, hogy van tiszta ruhája.Valahogy komolyabban kellene venni, hogy a házasságot folyamatosan életben kell tartani.Törõdni egymással, megbeszélni a gondokat, nem várni meg, amíg javíthatatlan a helyzet.Próbáljatok beszélni egymással, ha kell szakember segítségével, netán a feleséged családjával közösen.Talán rendbejönnek a dolgaitok.Ha viszont a feleséged nem szeret, akkor valóban csak a válás marad.
Menjetek el pszichológushoz. Nekünk is segített, mi így jöttünk ki a gödörbõl, pedig a mi kapcsolatunk is nagyon ellaposodott, de most már egyre jobb! :D
Nõ vagyok. Szerintem nagyon fontos a sex egy házasságban. nem csak a kielégülést szolgálja, hanem a házastársak közti intimitás fontos része. Ez segít át a nehézségeken és kovácsolja össze a kapcsolatot. És ha éppen nincs hozzá kedvem, miért ne adnám meg a másiknak azt, hogy neki jó legyen? Természetesen ez fordítva is mûködik. Szerintem tisztázd le a feleségeddel , hogy neki miért nincs kedve. Az , hogy nem foglalkoztál vele nem megfelelõ indok. Õ is kezdeményezhetett volna amikor te éppen fáradt voltál. Gondolom nem utasítottad volna el. Valami más van a háttérben amit nem akar vagy éppen nem tud elmondani. Ezt mindenképpen meg kell beszélnetek, mert ez így egyikõtöknek sem jó.
Én is nõ vagyok . Van fõállásom, másodállásom, vezetem a háztartást, felneveltem a gyerekeket. A férjem 12-14 órát dolgozik, amibe tud besegít. Mind ketten fáradtak vagyunk estére közel az 50-hez. Mégis a nap egyetlen megnyugtató pontja a mikor egymáshoz bújunk este. Ez minden fáradtságot elfelejtet. Nem kell sexnek lennie elég egy simgatás is , de egy jól mûködõ házasságban ez nagyon fontos. Voltunk betegek is amikor nem lehetett sex, de az intimitás akkor is megmaradt. Ez a lényeg. Az egymással való törõdés mindenre gyógyír. Nem csak elvárásokkal kell élni a másik felé, hanem teljesíteni is kell. Azt vettem észre hogy mostanában a nõk ha elvégzik a házimunkát hõsnek tekintik magukat. Pedig ez nem igaz. Mindenkinek el kell végeznie azt a munkát ami a kapcsolatban rá hárul. Ez pedig természetesnek tûnjön és ne koloncnak. Persze ez a férfiak részérõl is fennáll. õk is tegyék a saját dolgukat mindenki érdekében.

35-éves férfi vagyok 10-éve házas. Tavaly építettünk egy új házat, van egy 6-éves fiam és a feleségem terhes két hónap múlva szül. Viszont jó pár éve nem vagyok boldog! Már nem szeretem a feleségemet. Egy másik nőt szeretek! Mit tegyek?

Vállni akarok de a nejem és a szüleim nem engedik! Félek hogy sosem leszek boldog!

Legjobb válasz: Ez nehéz kérdés,sajnos ezt csak te tudod megoldani.Én speciel a családot választanám,megbeszélném a feleségemmel mi a probléma és mi az amin változtatni kellene.Nehéz választás,de a szerelem egy hormonális dolog egyszer elmúlik és a szertet marad csak meg.Valószínüleg a feleségedet szereted,de a másik nõbe vagy szerelmes.Légy erõs és maradj a családoddal ,gyerekeiddel.Késõbb mikor idõsebb leszel õrülni fogsz,hogy így döntöttél.Én is hasonló cipõben jártam én a feleségemet és a gyermekeimet választottam.Most már nem bántam meg,de akkor nem voltam ebben biztos,hogy jól döntöttem-e.Késõbb megtudtam,hogy az édesapám,sõt a nagyapám is volt hasonló helyzetben fiatalon.A nagypapám egy idõre el is hagyta a nagymamám egy szerelemért.Késõbb vissza ment hozzá és együtt öregedtek,majd haltak meg.

Ez nehéz kérdés, sajnos ezt csak te tudod megoldani.Én speciel a családot választanám, megbeszélném a feleségemmel mi a probléma és mi az amin változtatni kellene.Nehéz választás, de a szerelem egy hormonális dolog egyszer elmúlik és a szertet marad csak meg.Valószínüleg a feleségedet szereted, de a másik nõbe vagy szerelmes.Légy erõs és maradj a családoddal , gyerekeiddel.Késõbb mikor idõsebb leszel õrülni fogsz, hogy így döntöttél.Én is hasonló cipõben jártam én a feleségemet és a gyermekeimet választottam.Most már nem bántam meg, de akkor nem voltam ebben biztos, hogy jól döntöttem-e.Késõbb megtudtam, hogy az édesapám, sõt a nagyapám is volt hasonló helyzetben fiatalon.A nagypapám egy idõre el is hagyta a nagymamám egy szerelemért.Késõbb vissza ment hozzá és együtt öregedtek, majd haltak meg.
Nem gondolod azt, hogy elõbb kellett volna meggondolnod magad.Teherbe ejtetted a feleséged és most kis akarsz bújni a felelõsség alól.Otthagynád õket a legkiszolgáltatottabb helyzetben?!Most már késõ, ha férfi vagy, akkor edd meg, amit megfõztél magadnak.
1) Mi az , hogy nem engedik? Felnõtt ember vagy. 2) Egy féreg vagy, amiért elhagyod a terhes feleséged. Minek nemzettél egy újabb gyereket, ha nem vagy boldog a kapcsolatban?
Nem gondolod, hogy a másik nõt is el fogod hagyni, ha a 2. gyermekedet várja??????
Utálni fogsz azért, amit mondok, de nem érdekel. Képmutató élettel bizony sosem leszel boldog. Ha már évek óta nem szereted a feleséged, miért vállaltatok még egy gyereket? Miért vagytok együtt? Miért nem beszéltél vele errõl? A legegyszerûbb sunyizni éveken át, aztán itt nyafogni a gyk-n, hogy nem vagy boldog. Tettél valamit azért, hogy te vagy bárki körülötted az legyen?
Nem értelek... miért kellett a 2. gyerek? Viszont ha nem vagy boldog, s nem szereted a feleséged, akkor válj el. 35 éves vagy, ne a szüleid mondják meg, hogy mit tegyél s mit ne! Állj a talpadra...
minek csináltad fel az asszonyt, ha már évek óta nem szereted? Most fizethetsz dupla gyerektartást!
Elõször is szégyelld magad, hogy ilyen körülmények közt csináltál még egy gyereket. Nem a gólya hozza. Másodszor meg: ha már mindent megtettél, de nem mûködik, akkor TE dönts, ne a szüleid. Természetesen a feleségedre tartozik a dolog, de ez nem mindig közös döntés sajnos... Viszont: annyival tartozol a jelenlegi családodnak, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy meg tudjátok megteni a még menthetõt.
7/8 nyilván egyéntõl függ, de nem gondolod hogy akár még az is elõfordulhat, hogy a feleség nap mint nap a férj fejéhez fogja vágni, hogy anno elakartál hagyni minket??Így akkor milyen lesz majd az együttélés? Akárki akármit mondd a tüske örökre ott marad majd a feleségben, és nyilván mondom egyéntõl függ, hogy ki hogy reagálja majd ezt le.Lehet hogy nap mint nap büntetni fogja apukát...arról nem beszélve, hgy pl.apuka dugóba kerül hazafelé, felhívja feleségét, hogy késik egy kicsit. Elõfordulhat hogy a feleség nem fog hinni neki.A kétely már mindig ott lesz benne, hogy mikor mondd igazat a férj és mikor nem...nem hinném, hogy gyerekeknek ebben kéne felnõniük...
Sajnos egyet értek az elõttem szólókkal.A 2.gyermek vállalása már felelõtlen dolog volt részedrõl.egyébként anyuka is érzett már abból valamit, hogy nem mûködnek a dolgok évek óta? De ha már sajnos így alakult akkor úgy vélem, hogy mindenképpen tegyél pontot a dolog végére, add be a vlókeresetet, és mindenben próbáld meg támogatni a gyermekeket.Értem itt ezalatt azt, hogy látogasd õket rendszeresen, vedd ki a részedet a nevelésbõl, tartásdíjat is fizess magadtól rendszeresen, ne várd meg míg a bíróság vonatja le majd a fizetésedbõl. Egyszóval próbálj meg a lehetõ legjobb apa lenni gyermekeknek. Mint férj már nem tudod megmenteni a dolgot, de mint apa nem szabad hogy megszûnj!!
"Félek, hogy sosem leszek boldog" Elõször is, el kellene gondolkodni, hogy miért akar mindenki BOLDOG lenni? Ez egy mítosz csupán, mint a mai felületes világ mindent a mítoszok köré épít. A boldogság soha nem állandó, az csak pillanatnyi dolog. A túlidealizálás a korunk terméke. Ha valami nem TÖKÉLETES, akkor menjen a levesbe. Hajszolni kell a BOLDOGSÁGot még ha beledöglünk is. El kellene engedni a túlzott idealizmust. Az a nõ, aki a feleséged, valószínûleg nem volt közömbös neked, amikor elvetted. Ha kicsit elszürkült, kihûlt a kapcsolat, akkor miért nem próbáltok meg dolgozni a kapcsolatotokon??? Vagy hagyni kell elrohadni, aztán cuccolni. Aztán beleugrani egy új kapcsolatba, ott is kiélni a kezdeti lángolást, aztán ha lejjebb lohad (márpedig mindenkinél és minden esetben idõvel lejjebb lohad), akkor lehet megint cuccolni? Gondolkozzál már! A reális házasság titka az, hogy nem mítoszokra épül, hanem a felek tisztában vannak azzal, hogy vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Amikor a "közösen kormányzott hajójuk" a házasság zátonyra fut, vagy sérül, akkor együtt megfoltozzák és kormányozzák tovább a hajót. Ez a hajó nem csilivili luxusyacht, de szívós, erõs, az élet viszontagságaitól védi a bennülõket és MEG KELL TUDNI BECSÜLNI!!! Ezt a cikket javasolnám elolvasni: http://www.tenyek-tevhitek.hu/pszichoterapia/legfeljebb-elva..
Mi van Veled azóta, Kedves Kérdezõ?
Tudom nem fogod elhinni, de azzal a másik nõvel sem lesz jobb. Egy hajszállal sem. Az elején lehet, hogy igen, de késõbb visszakívánod majd a régi boldogságot. Ne felejtsd el, amit írtam, és ha lehet, ne veszekedj a feleségeddel, hidd el nem éri meg fájdalmat okozni neki.
Egoista, gerinctelen alak vagy. Kit érdekel ha nem leszel boldog? De tönkre teszel 3 életet! És a másik nõ sem lehet igazán boldog. Nem írom le mi vagy valójában. A megoldás: egy lakatlan sziget, neked!
az én apám tönkre tette az életem, mert elhagyott minket egy másik nõ miatt. Aztán õket is elhagyta egy harmadik miatt. Gondolkodj el, nem csak a hormonjaid játszanak veled? mi van veled azóta?
Hahó!
22-es, te olyan szépet írtál, hogy még nekem is válasz volt, és nagyon elgondolkodtatott. köszönjük a jól megfogalmazott megérintõ tanácsod!
Van amikor két ember hiába próbálkozik, minden hiábavaló!!!
Nekem a 23-as sokkal meghatóbb volt:)
Hogy lehetsz ekkora féreg? A feleséged és a gyermekeid számítanak rád! Ha már megcsináltad a gyerekeket akkor neveld fel õket. Emlékezz az ígéretedre amit a feleségednek tettél! Ha megöregszel neked ki fog segíteni? Erre még nem gondoltál?
Igen felelõtlenség volt a baba és szerintem képmutatás is, de ezt most nem taglalnám tovább, mások már jól leszúrtak miatta. Én tanácsot adni nem tudok, de a történetemet leírnám... Engedd meg, hogy a másik fél szempontjából írjak... Én a terhes feleség voltam a történetben. 28 éves voltam akkor, elsõ baba, tervezett, várt baba. Mi is közösen építkeztünk, közös volt a kölcsön. A férjem beleszeretett egy másik nõbe. Lányba. Õ ekkor még csak 22 éves volt. Viszonyt kezdett vele, a lány nem tudott rólunk, kibukott a dolog, a lány kidobta. Az én fülembe is eljutott a történet. Mindent elkövettem, hogy helyrehozzam a házasságot, hogy megtartsam a férjem. 5 éven keresztül veszõdtünk. Olykor boldogok voltunk. De nem sikerült helyrehozni. Én utólag azt gondolom, hogy egy házasság megéri az erõfeszítést, de mindenáron nem kell egy kapcsolatban benne maradni. Voltak jó idõszakaink, de a problémák és a szerelem hiánya változatlan maradt. És igen a a lángoló szerelem hormonális dolog, de abból lesz egy mély fantasztikus érzés. Nálunk egyik sem volt meg. Szóval elvettünk egymástól öt évet. Elváltunk, a volt férjem ugyanolyan szerelmes volt a lányba ekkor, mint az elején. A lányt közben eljegyezték. A férjem zokogott, könyörgött, a lány nem fogadta vissza. Nem tudom... Meg kell próbálni helyrehozni, de ha mindent elkövettetek és nem megy... Hát... A feleséged boldog? Õ miért akar így élni? tudja, hogy nem szereted?
Ha egy másik nõt szeretsz, már rég lépned kellett volna, nem továbbtetõzni a dolgokat.Jó volt két vasat tartani a tûzben? Nem értem az ilyen embereket. Nem boldog és akkor még akkor is a közös dolgokon munkálkodik. Házépítés, újabb gyerek, minek?????? Ha menni akarsz, menj. Gratulálok a felelõs döntésedhez!
A kérdés adott: akkor minek építkeztél, és miért kellett a 2. gyerek? Ha terhes, akkor annyira nem vagy boldogtalan, hogy 1-2 dolog ne mûködne köztetek....
A kérdezõ reagálhatna valamit a válaszainkra!
A családalapítás felelõsség. Felelõsséget vállaltál értük. Ez nem csak addig tart, amíg szerelmes vagyok. Nem másik nõvel kellett volna barátkozni, hanem a feleségeddel. Ki lesz a gyerekek apja? Ki vállalja a feleségedet 2 gyerekkel? Nem érdekel, mert másik nõt szeretsz? Az egyéni szoc probléma, hogy hagytad magad másba beleszeretni, vállald te a következményeit is, ne a család.
Ja, neked jár a boldogság, az árát meg fizessék a gyerekek és a feleség...
Maradj a családod mellett és tarts titkos kapcsolatot a másik nõvel. Én megértelek!
Lehet, hogy a második gyerekkel akart a párod megtartani?!
Nos, szerintem add be a válópert, közös megegyezés nélkül is el lehet válni, csak sokáig tart. Költözz el az új nõdhöz, és inkább ne élvezz el benne, nehogy õ is "véletlenül" terhes legyen. Egy kapcsolathoz két ember kell, a legegyszerûbb otthagyni a másikat a gyerekekkel, de ne csodálkozz, ha idõs korodra egyedül maradsz.
Nem kellett volna bevállalni egy új babát, ha már rég nem vagy vele boldog! Válj el, jobb lesz ez így mindenkinek!
Bocsánat, 22-es!:) )
A feleség sok mindent követelhet, de ha bizonyítható alkoholproblémái vannak, akkor nem fog kapi semmit. Ha gyerek van, azt sem.
Az ismerõsödnek tisztában kellene lennie vele, hogy a házasságban minden közös : a gond, bánat és az öröm is!... Az ismerõsöd jövedelme nem kizárólag csak az övé, ha házasságban él, a feleségét "el kell tartania", mert erre tett esküt az anyakönyvvezetõnél, és ha õ lenne beteg, akkor a felesége "tartaná el"... Az ismerõsöd felesége, mióta 6 éve otthon van, azóta nyilván a háztartást intézi, ami ugyanolyan munkának számít, mintha munkahelyen dolgozna! Az, hogy most miket mesél neked az ismerõsöd, az 1 dolog, de a házasságuk 28 évébõl az utóbbi 6 évet kivéve a felesége dolgozott+háztartást vezetett és valószínûleg még gyerekeket is nevelt... Ha az ismerõsöd válni szeretne, akkor a felesége minden közös ingó- és ingatlanuk FELÉRE joggal tarthat igényt! (Lehet, még feleségtartást is fizethet az ismerõsöd.) Amúgy meg adnék egy jótanácsot : ne szólj bele senki házasságába, mert az igazságnak mindig 2 oldala van, ha meghallgatnád a feleséget, lehet megdöbbennél...
Mindennek a felét.Ráadásul senki nem "jóvilágában"lesz alkoholista, tehát ha esetlegesen bebizonyosodik, hogy a házassága miatt lett szenvedélybeteg(és ezért nem képes eltartani magát)még egy kis asszonytartást is lehúzhat a férjtõl. Tehát a helyes megoldás:1 kikezeltetni asszonykát 2vállni, ha még mindig akar. Elsõ körnek egy házassági tanácsadó is megteszi.
Óh a kedves kedves ismerõsök... Gene a házasság már csak ilyen, egyszer fent, egyszer lent. Inkább segítsen az asszonykáján, hiszen az õ felelõssége is a kialakult helyzet, 50-50 %-ban.
A kérdező hozzászólása: Félreértések elkerülése végett közlöm , hogy az asszonyka nem fõzött, mosott és a takarítás is a férj "feladata" volt.Fél éve külön élnek.
Teljesen mindegy.A jog nem írja elõ, hogy egy feleségnek mosni, fõzni kell. Attól hogy esetlegesen egy alkoholista"állat"ugyanúgy vonatkoznak rájuk a jogszabályok. Az együttélés alatt szerzett vagyon közös.Mindegy ki mit(nem)tett meg érte.
Amig házasok, addig MINDEN vagyon és tartozás közös, kivéve amit a házasság elött vett valamelyik fél. (Ez viszont nem lesz közös, sehány év múlva.) Az, hogy közben ki mit csinált vagy nem csinált, eljesen más dolog, meg az is, hogy alkoholista-e, a vagyonmegosztásban nincs szerepe.
Sanyarú sorsa volt ennek a szegény férfinak, dolgozott, mint egy álla, ellátta a háztartást és még az alkoholista feleségét is el kellett viselnie. Mindez semmit sem változtatt azon, hogy válásnál mindennek a fele jár a 28 éven át együtt élet feleségének is. Egyébként nagyon szép, hogy így véded a Kedves ismerõsödet. Miért nem megy Õ el egy ügyvédhez, ha olyan talpraesett? Ha egy Férfi el akar válni, mert talált magának mást, újat, jobbat, szebbet, akkor az megy és nem a vagyonnal foglakozik és az Új sem azon töri a fejét, hogy hogyan lehetne, ezeket az igen fontos kérdéseket megoldani. Mert akkor ez már nem fontos...

Viszont látom a feleslegesen kifizetett gyerektartást? A feleségem és a nagyobbik lányom több mint egy éve csak átvernek!

Két gyerekünk van,az egyik a feleségemnél a másik nálam lett elhelyezve. Én munka és a kisebbik lányom iskolája miatt másik városba költöztem. A nagyobbik lányom aki az anyjánál maradt hiába küldtem neki pénzt vonatra,vagy buszra nem látogatott minket. Mikor én mentem a lányommal,akkor volt hogy nem is volt direkt otthon. A két gyerek közt sincs túl szoros kapcsolat így lassan abba maradtak az utazások hogy lássuk a gyereket.( majdnem 4 évig csak mentünk hogy találkozhassunk a gyerekkel és küldtem a pénzt a vonat/buszjegyre) A kisebbik lányom sem volt kíváncsi az anyjára mert elmondása szerint mindig csak piszkálta amiért ő velem akart maradni. Válásnál próbáltam egyezkedni az a volt feleségemmel hogy ne fizessünk egymásnak gyerektartást hisz nálam is és nála is él egy gyerek. De ő ragaszkodott a 20%hoz. Õ minimálbérre van bejelentve így a gyerektartás havonta 16.000Ft. Persze van még neki egy plussz munkája(feketén) heti 2-3 órás munka és havi 40.000Ft-ot keres vele. Nekem csak egy munkám van olyan 150.000Ft körül keresek,így a gyerektartás amit fizetek természetesen több,majdnem dupla annyi mint amit a feleségem küld nekem. Mivel mindig úgy küldöm rózsaszín csekken a pénzt én naivan elhittem hogy a lányom még suliba jár,egyetemre. Azonban egy hete kiderült hogy már több mint egy éve nem is jár. Azért bosszant ez a dolog,mert közbe a kisebbik lányomnak kellett dolgokról lemondani (pl táborok,nyaralás)amiért én tök feleslegesen fizetem a gyerektartás. Hiába keresek jól,nem olcsó fenntartani az albérletet és normálisan élni. Jövő hónapba nem fogom már elküldeni a pénzt ezt mondtam is a volt feleségemnek,erre kitalálta hogy ha én nem küldöm akkor ő sem. Mondtam hogy azt nem nekem küldi hanem a lányának,erre ő is ugyanezzel jött. de a nagyobbik lányom nem is jár iskolába,nem csinál semmit,én nem vagyok hajlandó azért fizetni amiért ő lusta tanulni,és a munka nem derogál neki. A volt feleségem azzal érvel hogy ha nem fizetek jövő hónapba akkor feljelent mert köteles vagyok fizetni amíg nincs módosító határozat. De nek iis kötelessége lett volna jelezni felém hogy nem jár már iskolába több mint egy éve,nem? Mit tegyek fizessek? Viszont látom majd a pénzt ha meglesz a tárgyalás. Ezek után persze a nagyobbik lányomnak is az eszébe jutottam/jutottunk de csak önző módon viselkedik. Próbál bűntudatot kelteni a kisebbik lányomban és bennem hogy őt nem szeretjük,hogy még ezt a gyerektartást is sajnáljuk tőle. A kisebbik lányomat megviseli ez az egész,hogy nagyobbik lányom arra fogja hogy azért nem járt suliba mert folyton vele kellett versengenie h kivívhassa az én szeretetemet. És az anyja csal őt védte azért nem mondták el hogy már nem jár iskolába. A vicc az hogy se az anyját sem a testvérét nem érdekelte hogy hol tanult tovább a gimi után,hiába hívta fel őket a lányom hogy elmesélje hova vették fel egy "jól van ez nem érdekel minket ám,és nem érünk most rá" mondatokkal elintézték. A majd hívlakról ne is beszéljünk.

Legjobb válasz: Ha elmúlt már 18 éves és gondolom igen,. ha egyetemre járt, és 1 éve már iskolába sem jár. így szerintem jogosan követeled vissza a pénzt. Hisz 18 éves koráig vagy köteles fizetni, ezután csak akkor ha iskolába jár. Követeld vissza a pénzt a feleséged meg fizessen a nálad élõ lány után, mert õ még tanuló. Ne hagyd annyiba, fingasd meg ezt a némbert.

Ha elmúlt már 18 éves és gondolom igen, . ha egyetemre járt, és 1 éve már iskolába sem jár. így szerintem jogosan követeled vissza a pénzt. Hisz 18 éves koráig vagy köteles fizetni, ezután csak akkor ha iskolába jár. Követeld vissza a pénzt a feleséged meg fizessen a nálad élõ lány után, mert õ még tanuló. Ne hagyd annyiba, fingasd meg ezt a némbert.
Ne viccelj, nem jár jól, ha ez a helyzet, a lényeg, hogy változtass, ne fizess a semmire, ne hagyd magad.
(Nem mintha a mi anyukánk bármikor is fizetett volna gyerektartást... Ezt valamiért mindig úgy értelmezik a nõk, hogy a FÉRFI kötelessége, és elfelejtik, hogy nem így van, hanem azé a szülõé, akinél nem élnek életvitel-szerûen a gyerekek. Mivel mi is apukánknál laktunk, nekünk is járt volna, de azt hiszem, összesen kétszer, ha kaptunk az évek alatt...)
Amint csak teheted, menj be az illetékes szervekhez és intézd el a fizetési kötelezettséged megszüntetését. Nem tudom, visszakaphatod-e a jogtalanul felvett összegeket, ezt ott meg tudják majd Neked mondani. Arra gondolj, hogy minden nap késlekedés a kislányodtól veszi el a pénzt. :(
Menj el a bíróságra kérd hogy szüntessék meg a nagyobbik felé a tartásdíjat, mert már nem tanul. És ha lehet kérnéd vissza a tartásdíjat amit jogtalanul vetek fel.
"es nem kötöttetek ahhoz a feltetelhez pl. hogy a gyerek iskolaköteles kora utan is iskolaba jarjon, akkor fizetned kell" Ez nem megegyezés kérdése, törvény szabályoz!
Az a gond, hogy ha igy egyeztetek meg, hogy mindenki fizet, es nem kötöttetek ahhoz a feltetelhez pl. hogy a gyerek iskolaköteles kora utan is iskolaba jarjon, akkor fizetned kell. VISZONT! A helyedben felkeresnek egy jo ügyvedet, mert amit a feleseged es a lanyod müvel, az több, mint szegyentelen!! Ne hagyd magad kihasznalni, mar igy is balek voltal evekig, arrol nem is beszelve, hogy jol tudom, mennyire fajhatott pl. az, hogy a nagyobb lanyod latni sem akar benneteket!
# 14/ Nem kell fizetned. A törvény szövege teljesen egyértelmû : gyerektartást a gyermek 18 éves koráig vagy 2x éves koráig kell fizetni, HA NAPPALI TAGOZATON tanul. Pont. Ha NEM TANUL nappali tagozaton (akár közép akár felsõoktatásban) akkor NEM KELL fizetni semmit. De a feleségednek természetesen kell a másik lányotok után (hasonló kritériumok alapján) fizetni - ha ezt nem teszi azonnal feljelentheted - illetve kérhetsz a fizetésére tiltást vagy végrehajtást.
Visszakapni valóban nem fogod. De azért szerintem - bár maximálisan megértelek - ne is ez legyen a cél. Végül is akárhogy nézzük, de a saját gyereked. Ne sajnáld tõle, amit már odaadtál. Viszont tovább tényleg ne fizesd, pénteken menj akkor, és intézd el a dolgot. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: A feleségem azért ragaszkodott hozzá, mert mivel nekem több a fizetésem õ hiába küld nekem így is nyer rajta. Én is nézegettem a neten most, és azt találtam h amig nincs határozat h nem kell fizetnem addig köteles vagyok fizetni. ez igaz? Pénteken tudok csak intézkedni.
Olyant már hallottam elválasztottak testvéreket egymástól, pont azért senkinek ne kelljen gy.tartást fizetni.De ilyent még nem, egymásnak küldözgetitek a gy.tartást.Ha a lány befejezte a sulit, nincs tovább gy.tartás.Õ viszont fizet neked, még ha nem is tetszik neki.Ezután, utána kellene nézned, én ugy olvastam minap családi neten gy.tartás nem követelhetõ vissza.
7, a közös megegyezes elterhet a törvenyi elöirasoktol!
Hát, mint kiderült, nem szóltak. :( Nem kell fizetned, de kérd a módosítást, hogy legyen papírod is róla.
A kérdező hozzászólása: Én kb 30 ezer ft-ot fizettem gyerektartást, mivel ennyire jött ki a 20%. minden hónapba postázta a pénzt a és a bérpapírom másolatát. A feleségem ugyanígy tett. Amikor váltunk feleségem letagadta a fekete munkáját, így õ csak a minimálbérébõl fizeti a a gyerektartást. Késõbb a kisebbik lányom mondta el h ugyanúgy dolgozik abba a 2-3 órás melóba mint elõtte. Csak már váláskor nekem is azt mondta h nincs meg neki így szüksége van a gyerektartásra. Én azt hittem még iskolába jár, naiv voltam nem kértem iskolalátogatásit, elhittem h még tanul. Azt gondoltam ha változás van úgyis szólnak.
Ha elmúlt 18 éves, és nem tanul, akkor nem kell fizetned neki, ezt a törvény is így írja elõ (pontosabban úgy, hogy 18 éves kor felett, akkor kell fizetni, ha tanul), tehát ez módosító ítélet nélkül is így van. Kérd a módosítást minél hamarabb, hogy legyen mit "lobogtatnod" Amúgy sincs semmi értelme, hogy õ fizet neked 16.000, - Ft-ot, te meg neki mondjuk 50-et... Akkor egyszerûbb lenne, ha te fizetnél 34.000-et, nem?? (Jó, ez most már tök mindegy, csak mondom, hogy kicsit körülményesen oldottátok meg, de persze ez nem baj!) És neki amúgy is tovább kell fizetnie a kislányra!
Semmi képpen ne fizess. Itt komoly beszélgetésekre lenne szükség mindenki oldaláról.
Na ne mááár, a gyerektartást nem kell a gyerek 40 éves koráig fizetni! Szerintem a bíróságon neked fognak igazat adni. A nejed meg egy idióta barom, hogy képes a kisebbik lányához így állni. Basszus, egy anyában azért teljesen más ösztönök élnek, mint egy apában! Nem is csodálom, hogy elváltál tõle...

Feleségem év közben munkanélküli lett, a megküldött igazolás szerint az adójóváírás jogosultsága 6 hónap 65966 ft. De az ÁNYK szerint 6 hónap 72277 ft amit a program számol ki, és nem tudom hol lehet átírni az összeget? Köszönettel

Legjobb válasz: Az igazoláson az összegnél nem az szerepel, hogy mennyit vehet igénybe, hanem az, hogy mennyit vettek figyelembe az SZJA elõleg számításakor. Az ÁNYK csak egy keretprogram, a nyomtatvány a 1153as, annak a számolását kell figyelembe venned. Nem kell átírnod benne az összeget. De ha a feleséged év közben lett munkanélküli, akkor a munkaviszonyból származó jövedelmet is be kell írnod az adóbevallásba.

Az igazoláson az összegnél nem az szerepel, hogy mennyit vehet igénybe, hanem az, hogy mennyit vettek figyelembe az SZJA elõleg számításakor. Az ÁNYK csak egy keretprogram, a nyomtatvány a 1153as, annak a számolását kell figyelembe venned. Nem kell átírnod benne az összeget. De ha a feleséged év közben lett munkanélküli, akkor a munkaviszonyból származó jövedelmet is be kell írnod az adóbevallásba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A feleségem fél éve új munkahelyre kerűlt, teljesen megváltozott most beadta a válópert mi lehet az oka? Nem lehet vele értelmes emberi hangon kumunikálni, kérdeztem van valakije vagy mi a gondja csak hisztizik? Minden apróságal belémköt?

Legjobb válasz: egy kollégámmal az történt, hogy a felesége bekerült egy olyan helyre, ahol sok nõ dolgozott együtt. A legtöbb elvált. Fél év múlva szétmetek, mert jól telebeszélték az asszony fejét, hogy a férje semmibe sem veszi, meg különben is jobb egyedül stb.

egy kollégámmal az történt, hogy a felesége bekerült egy olyan helyre, ahol sok nõ dolgozott együtt. A legtöbb elvált. Fél év múlva szétmetek, mert jól telebeszélték az asszony fejét, hogy a férje semmibe sem veszi, meg különben is jobb egyedül stb.
Biztos, hogy az új környezet miatt történt ez a változás. Lehet, hogy megismerkedett valakivel, de az is lehet, hogy nem ez van a dologban, hanem mondjuk a kollegák/fõnökök befolyása. Próbálj meg vele beszélni errõl, mert különben nem fogod megtudni. A bíróságon úgyis el kell mondania, hogy miért akar elválni, és az a tisztességes, ha elõtte neked is elmondja.
Sajnos majdnem 100 %, hogy lett egy új pasija, akirõl, most azt gondolja, hogy megváltja vele a világot. ugyan én nõ vagyok, de átéltem mindezt. A kapcsolatok 80 %-a munkahelyi. Nagyon okosnak és erõsnek kell most lenned, ha kell nyomozz Te magad utána, meglásd mindenre meg lesz a válasz.És ne engedj a nyomásnak, nehezítsd meg a dolgát a válás terén
Nem lehet, hogy a munkahelyén megismerkedett valakivel?Nálunk a nevelõapámmal úgyanez a helyzet.Bunkó, arrogáns, fõnökösködõ állat lett, mióta az új munkahelyén dolgozik.
Lehet h osszejott vkivel az uj munkahelyen es azert olyan elviselhetetlen. Van olyan no aki igy vezeti le a feszultseget mert nem tudja h mit csinaljon... ezert mindenert teged hibaztat...

Mi a velemenyed? Szoval, van egy par, 10 eve egyutt, osszehazasodnak, par honap mulva a feleseg terhes lesz, o mar nagyon varta! Es most jon a DE. Tovabb lent

A ferj az eskuvo elott csalja egesz a mai napig! (kb 5 eve) Rendesen kimaradozik, meg ejszakara is! Mi a velemenyed a felesegrol? Tudja, de nem erdekli? Csak a varva vart gyereket akarta?Vagy tenyleg nem veszi eszre a jeleket?

Legjobb válasz: Hátha tudja a feleség,hogy a férje megcsalta,akkor hozza a férje tudtára,hogy váljanak el a francba,mert megcsalta eddig végig! Ha nem érdekli,akkor csak gyereket akart,és lehet,hogy pár év múlva következik be a válás,de akkor a férfi fogja benyújtani a válókeresetet,mert a nõ is megcsalja akkorra a férfit. Jól teszik,ha minél elõbb válnak!Annak a házasságnak nem lesz jó vége!

Hátha tudja a feleség, hogy a férje megcsalta, akkor hozza a férje tudtára, hogy váljanak el a francba, mert megcsalta eddig végig! Ha nem érdekli, akkor csak gyereket akart, és lehet, hogy pár év múlva következik be a válás, de akkor a férfi fogja benyújtani a válókeresetet, mert a nõ is megcsalja akkorra a férfit. Jól teszik, ha minél elõbb válnak!Annak a házasságnak nem lesz jó vége!
Szerintem a nõ nagyon odavan a pasasért, és nem meri bevallani magának az igazságot. A másik lehetõség, hogy tényleg elhiszi amit a pasi mond. Bár kétlem hogy ennyi idõ alatt valaki a baráti körben nem buktatta le egyértelmûen a pasast. Szóval a nõ lehet hogy egyértelmûen tudja, de nem érdekli. Van ilyen is. Van akit ez nem zavar, mert azt mondja, hogy úgyis visszajön hozzá a férje. Ez addig megy, amíg a pasas tényleg szerelmes nem lesz másba. Van aki elhiszi azt a szánalmas szöveget, hogy a férfi nem képes egy nõ mellett maradni... Meg hogy attól még õt szereti a férje. komolyan van akivel ezt meg lehet etetni. Mondjuk szép kis barátok az ilyenek, hogy éveken keresztül senki nem szól a nõnek. Szegény nõ, milyen egyedül lehet. Azt hiszi hogy ha kirúgja a pasit akkor magányos marad, pedig szerintem így sokkal magányosabb. na mindegy.
:
A kérdező hozzászólása: hogy elmondjam en is a velemenyemet: a csaj 31 volt amikor ferjhez ment, ha jol tudom azt is eroltette! nagyon szeretett volna egy gyermeket es szerintem ezert ment bele ebbe az egeszbe meg ha sejtette is mi volt es van! mar ketyegett a biologiai oraja es nem akart teketoriazni! ennel logikusabb valaszt nem tok erre
Szia! Az is lehet, hogy nem veszi észre és az is, hogy gyereket akart, szerintem. A múltkor is írt egy férfi, akinek házasság után ahogy a nõ terhes lett szinte rögtön jött a válás és elvált hétvégi apuka lett belõle. Ott egyértelmû, hogy a nõnek csak kellett egy gyerek, tök mindegy kitõl, de azért ez az eset más, talán tényleg nem veszi észre.
Asszonynevet akart és gyereket! Felelõtlen ember. Úgy gondolja, hogy feleségként és gyerekkel válás esetén több pénzt gombolhat le a férfirõl, mint anélkül. Elég sok ilyen számító nõt ismerek! A nõk sem angyalok mind, mégha a többség mindig csak a férfit okolja is. Sõt a nõk egy része nagyon is számító!
biztos észreveszi a jeleket, és nem hinném h csak a gyereket akarta. Hisz akkor még rendbe volt vszinûleg a férjével minden. Tönkrement a házasságuk, de mivel kicsi a gyerek, ezért nem lép le. 21/L
A kérdező hozzászólása: ja meg valami, a csaj penzesebb mint a pasi...szoval nem a penzert ment hozza...en nem ertem azert tettem fel nektek a kerdest
Szerintem a nõnek önértékelési zavarai vannak, azért ragaszkodott görcsösen a pasihoz (ha nagyon durván akarnék fogalmazni, "vett" magának egy férjet), mert nem akart egyedül maradni, azt hitte, nem talál mást vagy jobbat. Azt hiszi, ha lesz gyerek, a férfi megváltozik, "megkomolyodik", törõdni fog a gyerekkel meg vele, pedig nem fog. Ekkor jön majd a számonkérés meg a hiszti, majd egy idõ után a válás. És az nem fog eszébe jutni, hogy õ választotta ezt a férfit, senki nem kényszerített, hogy egy ilyen szar alaknak szüljön gyereket.
Nagyon sok házasságban, ha az ember egy kicsit mögé néz a színfalaknak, megtalálható számos párkapcsolati probléma, megcsalás, brutalitás, stb. Sok pár együtt marad annak ellenére, hogy a kívülállók nem értik, miért. Az okok ezer félék lehetnek. Félelem az egyedülléttõl, társfüggõség, kényelmesség, anyagi problémák, közös vagyon, megszokás, gyerekek, félelem mások véleményétõl, félelem a veszekedéstõl, a stressztõl, stb, stb. Van, aki struccpolitikát folytat, még magának sem meri bevallani, hogy sejt dolgokat, nem akar szembesülni az igazsággal, csak minden maradjon a régiben, mert neki az a fontos, hogy a házassága megmaradjon bármi áron.
van h bár vannak jelek a megcsalt fél nem veszi észre mert szerelmes és sosem gondolna rosszat a férjérõl. mert az õ szemében jó ember. még a nyilvánvaló jelekre is elhiszi a magyarázatot. mint én. a barátnõim szerint ez a naívság v hülyeség. szerintem a feltétel nélküli bizalom és szerelem. hisz van aki tényleg csak bulizik, ismerkedés nélkül, tényleg csak haverokkal lóg, sokáig dolgozik, stbstb.
más késö..nem kellett volna teherbe esni mégpedig épeszû asszony ilyen férfitöl nem esik teherbe ha tudja hogy mi a helyzet. 99% hogy nem tudja, gyerekkel meg már nem lehet elvállni mert akkor vele bas..k ki. az apával kéne jó alaposan elbeszélgetni. meg a ku...jával
A kérdező hozzászólása: a lagzi elott egy evvel is mar csalta!sztem csak magaval foglalkozik...olyan nincs hogy ne vegye eszre hogy van meg valaki
A kérdező hozzászólása: szomoru hogy ilyen storyk is vannak
[nem olvastam a válaszokat] Tehát van egy ffi meg egy nõ, 10 éve vannak együtt, 5 éve házasok és a nõ most terhes, miközben nem vette észre, hogy a pasas már 5 éve az esküvõ elõtt csalja? Szerintem a nõnek fel kéne nyitni a szemét, a gyerek nagy felelõsség. A nõnek le kéne ülnie beszélni a leendõ édesapával, ha nem hajlandó felelõsségteljesebb lenni, akkor pedig [véleményem szerint] el kéne hagynia.

Van itt olyan 40 ev koruli hazas ferj aki Soha nem csalta meg a feleseget?

Volt olyan, hogy joval fiatalabb novel lett lehetoseged lefekudni es meggondoltad magad? Kesobb megbantad, hogy megse tested meg? Normalis valaszokat kerek

Legjobb válasz: Én. Kiscsoportoknak tanítok nyelvet. Volt már olyan fõiskolás lány, aki próbálkozott. Nemet mondtam, nem bántam meg. A feleségemet szeretem.

57 éves vagyok, 25 éve házasságban, és soha nem csaltam meg a feleségemet. Egy kaland nem ér annyit, hogy elveszítsem a bizalmát, és ezzel tönkretegyem azt a gyönyörü kapcsolatot, ami kettönk közt van. (Alkalmam lett volna, de éppen ezért nem "vettem a lapot")
Én. Kiscsoportoknak tanítok nyelvet. Volt már olyan fõiskolás lány, aki próbálkozott. Nemet mondtam, nem bántam meg. A feleségemet szeretem.
Egyszer majdnem megcsaltam, de végül nem tudtam megtenni. Ez pár éve volt, megismerkedtem valakivel, többször találkoztunk, felmentem hozzá, már a nadrágomat kezdte kigombolni, akkor leállitottam, hogy sajnálom, nem tudom megtenni. Talán egyszerüen csak megijedtem, magam sem tudom. Megértette, még párszor találkoztunk, aztán mondtam, hogy fejezzük be, mert nem akarom áltatni semmivel. Sokszor eszembe jut, hogy vajon milyen lett volna... 40F
Na erre kiváncsi vagyok én is! :) Hapsikáim, csak õszintén ám!!!
És olyan feleség, aki nem csalta meg a férjét?
Férjezett Nõ vagyok, aki még soha nem csalta meg a férjét! Anyukámat pedig ne vedd a szádra!Erkölcsesebb nevelésben részesített mint téged a te édesanyád!
A kérdező hozzászólása: Nylivan a megcsalas nem csak azon mulik, hogy nincsenek mar erzelmek, elmult a szerelem hanem azon is, hogy mindket fel igenye ki van e elegitve.
Törölték amiben vissza anyáztam! Úgy látszik csak viagra király ribizheti le anyámat! Ami még szerepelt a törölt válaszomban: nem vagyok álszent!32éves 2gyerekes férjezd
A kérdező hozzászólása: Es mi van ha imadod a feleseged de o mar nem adja meg azt amit regen. Akkor mit teszel?
Úgy látszik itt csak a kérdezõ értelmes ember.A többi frigid és impotens suttyó meg kiszophatja a spermától duzzadó farkam.:) Amúgy ti kötöttetek belém elõszörre.Mit vártatok?Bûnbánatot?
:-D Igen, biztos mindenki frigid és impotens rajtad kívûl! Nekem 10év házasság után a napi 1x-i együttlét ami köszönöm tökéletesen kielégíti igényeinket, kizárja frigiditásomat ill.férjem impotenciáját!Megadunk egymásnak mindent, nincs okunk máshol keresni a boldogságot!Bocsi, ha ez elitélendõ!Magamból indultam ki, jmikor a házasságodról kérdeztelek!A hímvesszõd tartalmát meg kínálgasd másnak!
Én sem ítéllek el téged ha te sem szólsz le engem.Tiszta sor.A hímvesszõm tartalmát meg kínálgatom és van is aki elfogadja.:) Én tíz éven keresztül halálra unnám magam ha mindennap ugyanazzal a partnerrel kellene szexelnem.Nem hallottál még nyitott házasságról?
De, hallottam, csak még nem éreztük szükségét, megnyitni a házasságunkat!Azért 10év alatt hidd el nem csak missziónárius pózban, és nem csak a hálószobában voltunk együtt...;-) fõ a változatosság, csak nálunk a 2fõ ugyan az.Régen én sem értettem, hogy hogy lehet csak ugyan azzal...soha többet mással?!Hát most már értem, és jó!Nem firtatom tovább, nem akarom a kérdezõt megbántani, nem a kérdéshez tartozik már amirõl írunk!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszaitokat. Azt akartam megtudni, hogy egy ferfi bele menne e jatszmakba fiatalabb nokkel a kaland kedveert. Ezek szerint nem mindenki. Amugy sok ferfitol hallottam azt, hogy ugyanugy ahogy megunnak minden nap ugyanazt enni, ugyanugy megunjak ugyanazt a not is es neha akarnak valtozatossagot is.
Ez az emberi természet alapja.Igényli a változatosságot.Aki állítása szerint több mint 3600-szor szexelt már (csak) ugyanazzal az emberrel mi újat tud még kitalálni?Szeretem a libamájat de ha mindennap csak azt enném és semmi mást, belefásulnék akárhogy legyen is az elkészítve.Nem akarok kötekedni, de azért szerintem "enyhe" túlzás az a 10 éven át minden nap szex.Vagy csak együtt nézték a tv-t?:) Mindennapos kiadós szeretkezés hosszú éveken keresztül még a legpotensebb embernek sem menne, akkor sem ha csak ennek él!
A kérdező hozzászólása: En se tudom elkepzelni de csak eljon az ideje. Szerintem a nok esete en azert ezt konnyebb elfogadni.
Ja!még valami!Te minek is válaszoltál a kérdezõnek?Azt kérdezte van e itt olyan férfi aki NEM!!! csalta meg! Szóval rád nem vonatkozott a kérdés! Akkor mit háborogsz?Fáj, hogy esetleg elitélendõ a viselkedésed?!Annyira büszkén írtad, hogy te aztán még a legyet is reptében...aztán meg az én anyámat!?Gondolom az elõttem válaszoló lebunkózó Nõ is kapta a privátot, amibem az Õ anyját is szépen elemezted!:-D úristen!!!
#16! Miért v
A kérdező hozzászólása: En megkivancsibb
A szüleim:D Bár apám 50 anyu pedig 43
A kérdező hozzászólása: Talan attol feltel, hogy ha elkezded vele akkor nem fogsz tudni leallni ami a hazassagod vegehez is vezethettett volna. De talan o sem akart tobbet mint azt az egy alkalmat. Feltel, hogy majd esetleg tobbet akar O toled?
7-esnek. Õ többet akart tõlem, nem mondta, csak célozgatott rá, egyértelmû volt. Akkor már egy ideje nem voltam jó viszonyban a nejemmel, igazából ma sem az igazi, de valamelyest javúlt. A lelkiismeretemtõl ilyedtem meg, hogy fogok azután a szemébe nézni a feleségemnek.
6-os, gondolom akkor csókolóztatok már, hiszen odáig jutottatok, hogy már a nadrágodat gondolta ki. Akkor már megcsaltad a feleségedet, nem?
Igen, csók az volt.
A kérdező hozzászólása: Tudom, a csok is megcsalas de en inkabb szexualis kapcsolatra gondoltam.
Más nem volt. De nem mondom azt, hogy a jövõben nem fogom sohasem megcsalni, csak egyenlõre nem tartom valószínünek.
Itt vagyok. 42 eves, 9 eve vagyunk hazasok. A felesegembe szerelmes vagyok, imadom, o az eletem ertelme a gyermekunkkel egyutt. Pedig mar 41 eves, duci is, de nincs az a no, aki kellene helyette. Osszetartozunk. Akik megcsaljak a parjukat, azokat sajnalom, amiert nincs harmonikus szeretettel teli hazassaguk. Kulonben nem tennek meg.
Tündér vagy, utolsó! Sok boldogságot a családoddal!
Én mindenkit megdugok aki hagyja magát.Nõs 43/F
Én több mint 15 éve vagyok az asszonnyal.Õ már nem kívánja annyiszor a szexet.Én meg igen.Ezt meg is beszéltük.Más téren jól kijövünk.Mondtam neki hogy ha én vagyok kevés nyugodtan újítson be mást.Én viszont majd 50 évesen nem fogok recskázni állandóan mert õ csak heti egyszer szeretné a szexet.

12 éve vagyok együtt a feleségemmel.5 éve nem volt orgazmusa, elötte is csak évi 1, 2. Adnátok valami tanácsot, hogy mit tegyek?

A nyalást nem engedi,anált szintén nem.Valami más mesterséges dologba segitsetek.Csak normális választ kérek.Köszi!

Legjobb válasz: Lehet hogy csak veled nem volt orgazmusa.

Lehet hogy csak veled nem volt orgazmusa.
Próbáld hanyatt fektetve az asszonyt oldalról megközelíteni, ha így beteszed és lassan mozogsz benne, akkor közben tudod simogatni a csiklóját és markolni a mellét, puszilgatni a nyakát. Ebben a pózban türelemmel sokáig lehet csinálni, akár órákig is, de nyugi egyre hamarabb el fog menni, ahogy belejön a dologba, persze ha õ is akarja. Ja igen felváltva legyél finom és picit keményebb is és persze használjatok zselét vagy nyálazd az ujjad rendesen.
Szerintem a feleséged beletörõdött a dologba. Meg kéne beszélni vele a dolgokat. Beszéljetek a szexrõl kötetlenül. Kérdezd meg, mirõl szokott fantáziálni, mi a kedvenc póza. Õ hogy szereti.
Próbáljátok meg úgy h õ hanyattvágja magát és te csimogatod a csiklóját. Garantáltam jó élmény lesz, az anált meg felejtsd el, szerintem a nõk 1-2% tudja élvezni
Vegyél egy vibrátort neki meglepetésként és vedd rá hogy használja persze ne egyedül..sztem ez segíteni fog.
Izgasd fel kézzel, húzd el rendesen.Majd fektesd hanyatt, tegyél a segge alá egy párnát.Így a g-pontját fogod elérni.
Próbáljátok a lovagló pózt, mozgás közben saját magának ingerli a csiklóját, érezni fogja, mikor jó.
izgasd fel és ha már közel van akkor mej rá.
Beszéld rá, hogy engedje az orális szexet. Úgy jó az esélyed, hogy már elsõ próbálkozásra elszáll :) esetleg segíthet rajta a maszturbálás is, bár amit írtál, az számomra azt jelenti, hogy szexuálisan elutasító a nejed..... Nem egyszerû...

12 évig nem látni a feleségedet meztelenül? Szerintetek létezik ilyen?

Néztem az aktívot és mutatták Kökény Attiláékat. A felesége állítólag 12 éve nem mutatkozik a férje el?tt meztelenül, illetve világosban. Sötétben vagy takaró alatt szexelnek. Szerintetek létezik ilyen? Szerintem ez beteges. A férfi helyében már rég leléceltem volna.

Legjobb válasz: Nekem vendégem volt a Bódi Guszti felesége, és õ mesélte, hogy õt se láthatja, mert akkor már nem lenne érdekes az urának.Talán jobb is, lehet izgalmas lenne, csak negatív irányban.

Régebben azt mondtam volna hülyeség... De mióta hatalmas mellû barátnõvel rendelkezõ ismerõs panaszolta hogy évek óta úgy szexelnek hogy nem érhet a barátnõ pornófilmbe illõ melleihez, és ruhában persze, nah azóta nem lepõdök meg (õk csak nadrág letol, és sötétben, pedig fiatalok
Az egyik barátnõm mesélte, hogy a szomszédjuk (anyjáék jóban voltak) 3 gyerek és 25 év után sem látták még egymást meztelenül, mert az milyen már.
Utolsó: Nem érhet a melleihez? És ruhában szexelnek évek óta? Ezt mégis hogy bírja ki a pasi?
Nekem vendégem volt a Bódi Guszti felesége, és õ mesélte, hogy õt se láthatja, mert akkor már nem lenne érdekes az urának.Talán jobb is, lehet izgalmas lenne, csak negatív irányban.
Ezt csak az újságoknak adták el. Kell valami érdekeset mondaniuk magukról, különben nem tudják eladni a lapokat, magukat.
Hát Aranka nem egy szépség de Attila sem egy adonisz.Illenek egymáshoz.
Náluk lehet ez normális. Ennyi. Biztos nekik megfelel.
És milyen az asszony? Lehet, hogy a pali azért nem lécelt le pont, mert nem látta, jobban járhatott. :P :) ))
Miert ne letezhetne? Enelkül is lehet jo a kapcsolatuk.
Én 8éve nem láttam a férjem meztelenül.lassan 10éve vagyunk együtt.megszoktam, elfogadtam.
21:34 vagyok nadrág letol, sötét, misszionárius póz, és távolságot kell tartania, mellkas nem ér össze felsõ van a csajon, melltartó, nem veszi le soha senki elõtt nagyon rosszul birja a pasi, a csajnak hatalmas mellei vannak pólóban...de még bikinit se vesz fel...
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy ruha nélkül csúnyák a mellei. Ha eredetiek, meg vannak ereszkedve, ha szilikon, pl. mûtét utáni heg van, vagy valamit elszúrtak.
22:18-as vagyok... Azta! Én a pasi helyében nem is tudom mit csinálnék. Nyilván szereti a nõt, különben nem tûrné ezt el. Akkor meg annak lehetne annyi esze, hogy abbahagyja ezt a hülyeséget, mert tökmindegy milyen a melle, ha a pasi szereti.
Nem akarok OFFolni, de amennyire nekem lejött, Kökény Attila felesége cigány. Náluk pedig más a szokás. Nem véletlenül válaszolgat õ a férje leveleire :O
azok a büdös ci.gànyok, ugyan màR!! Nem is fürdenek...meg hogy néz ki az a nö?! Pf....biztos nem volnék kivàncsi a pulyanemzésükre:/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!