Találatok a következő kifejezésre: A feleségem év házasság után (7 db)

elso, csak, ha erteknovelo beruhazas volt
Mi járna? A szája...
A lakásra házasság alatt költött pénz fele.
Igen így értem nem hiszem, hogy 19 év alatt nem volt.
amugy meg a kozosen vasarolt ingosagok fele, amennyiben azok nem egyerfelmuen az egyik fel hasznalatara lettek veve, pl a ferj villanyborotvaja az ove, a gyerek teveje marad, a feleseg mobilja is marad

A feleségem 20 év házasság után öszzebujt a haverommal! Válni szeretne! Persze én még mindig szeretem! Mit tegyek?

Buta és naiv voltam!! Azt hittem hogy megbízhatok benne, de becsapott. Eleinte csak átjárt hozzánk. Szórakozni szeretett volna a haverommal, kikapcsolódni a két gyermek mellett. Elengedtem ?ket, de végül belebolondult. Velünk jött nyaralni is, mivel neki nincs senkije. Akkor már gyanús lehetett volna a dolog! Közben kórházba kerültem egy hétre, és amikor kijöttem, akkor mondta hogy VÉGE! El?ször mást talált ki: kollégájával jött össze, de otthagyta.

Legjobb válasz: Már nem azért, de az sem normális, h te elengedted a feleségedet egy másik férfival szórakozni.....veled nem tudott vna elmenni?!Már akkor föltûnhetett volna, h vmi nem stimmel.Aztán miután ennyire megalázott, még vissza akarod szerezni.....aztán úgy tûnik, h még a gyerekeidet is hagyod elvenni....ez szánalmas4 tudom, h ez biztos nem tetszik most, de ez a véleményem, és most minek hazudjak, a a kérdés már adott...

A kérdező hozzászólása: 07.09-esnek! Soha ne mond hogy soha! Azt mondja a nejem, ha tökös csávó vagyok, és megmutatom ezt neki, és esetleg nem lesz a másikkal, még elképzelhetõ hogy együtt lehetünk. De most biztos nem!! Szerintem is csak menekül!!
Igazából nem értem, hogy mi még itt a kérdés: ha válni akar, váljon. Hiába akarod te és akarja fiatok, hogy együtt maradjatok, mégis milyen kapcsolat lenne az, amibõl a nõ szabadulni akar? Nem gondolod, hogyha megcsalt, annak volt oka - talán már nem szeret. Akkor pedig miért erõlteted, csak a fájdalmat okozva. A feleséged semmibe vett téged, nem adta meg azt a minimális tiszteletet sem, ami kijár neked, mint embernek, legyen már benned annyi önbecsülés, hogy ezek után nem könyörögsz neki!
Már nem azért, de az sem normális, h te elengedted a feleségedet egy másik férfival szórakozni.....veled nem tudott vna elmenni?!Már akkor föltûnhetett volna, h vmi nem stimmel.Aztán miután ennyire megalázott, még vissza akarod szerezni.....aztán úgy tûnik, h még a gyerekeidet is hagyod elvenni....ez szánalmas4 tudom, h ez biztos nem tetszik most, de ez a véleményem, és most minek hazudjak, a a kérdés már adott...
Akkor innen üzenem neki, hogy ritka szánalmas emberek egyike!!! Mi az, hogy tervei vannak? 20 évig játszotta magát, szült két gyereket, és most van terve? Ez mi volt? Béta verzió, most jön a végleges program? Hát hallod, tényleg nem lennék a helyedben, szar ez így most, és elhiszem, hogy szereted, nem mondom, hogy én is voltam így de hasonló helyzetben voltam. Igazából, ha egy nõ ilyen akkor nem hogy el kell engedni, de azonnal elfelejteni a p*csába, tudom, hogy 20 év után lehetetlen, de ez felejtõs. Elfelejteni pedig egy másik nõvel tudod, másképpen nem!!!!!! Egy ilyen ember aki 20 év után gondolja meg magát szerinted mit fog csinálni a jövõben, soha nem lesz normális családja. De természetesen ennek is gyerekek isszák meg a levét, mert az anyjuk "meg gondolta magát"... Már ne haragudj, hogy leszólom a feleségedet, de hatalmas szánalom lehet, aki ilyet megcsinál. Tudom, hogy nehéz elengedni ennyi idõ után, de a szeretetedet kell valahogy átalakítanod utálattá, én is így szabadultam meg a hasonló helyzettõl anno. Tisztelet és kitartás!
En annyit tudok mondani, hogy minel jobban tepersz, hogy visszaszerezd, annal kevesbe lesz eselyed visszakapni. Ha szeret, akkor ugyis visszamegy hozzad. Az mar mas kerdes, hogy en nem fogadnam vissza. Megorult, itt volt a lehetoseg vmi ujra, izgalmasra, amibe belement. Kesobb ha megbanja, az mar az o baja. Ne fuss utana, mert attol csak jobban eltavolodik toled. A masodik valaszolo meg szinten nem normalis.
A nõk be szoktak így kattanni, nem sok esélyt látok arra hogy meggondolja magát.Õ majd csak akkor fog rájönni a dolgokra, amikor már nem lesztek együtt, és esetleg ez a kapcsolata sem fog sikerülni.Aki szeret valakit, az nem tesz ilyet, fõleg a haveroddal, a bizalmatlanságod mindig megmaradna, úgyhogy én azt mondanám hogy próbálj új életet kezdeni..még ha nehéz is..
Jesszus... a nejed bekattant szerintem. Legalább a gyerekeire tekintettel lehetne. A gyermekeknek stabilitásra van szükségük a megfelelõ lelki-szellemi fejlõdéshez. Mégis, milyen volt az utóbbi pár évben a házaséletetek? Nem lehet, hogy ezt fel kéne frissíteni valahogy? Erõt, kitartást.
Nincs jovoje a kapcsolatuknak. Ha epp annyira vissza akarod szerezni, akkor hagyd oket. Majd ugyis megbanja es vissza akar menni hozzad. A "haverodnak" nem kell annyival idosebb no.
Mondjuk ne vágd állandóan a fejéhez a dolgot, hanem inkább vígasztald, és legyél türelmes + szeresd! -egy sorstárs csak az én sztorim 1:1 állású és titkos..
Hagyjuk már ezt a nõimádó szöveget. A felesége lépett le a haverral, nem a férj. Ha fordítva lenne õ lenne leugatva, hogy tûrnie kell egy férfinek az elhanyagolást, mert a nõk mennyivel jobbak. Hánynom kell.
Jaj istenem! Hány ilyen eset van. Csak a nõk titokban tartják. A barát meg kárörvendve sörözik veled és hallgat. Válni kell, sajnos. Tönkre fogsz menni ha nem teszed. Õ biztos nem szeret ha ezt tette veled. És a nem haver az aki a haverja nejét dugja.
Abban biztos vagy, hogy a haverod is a nejeddel akar élni? Nem csak jó kaland volt neki a dolog? A feleséged meg komolyan vette és szerelmes lett? Megjegyzem ennek te is oka lehettél, valami hiányozhatott neki különben nem akarna lelépni. De ne veszítsd el a reményt, mert lehet, hogy ha szembesül azzal, hogy a haverod (amúgy milyen haver az ilyen?) nem akarja õt akkor rájön, hogy mit veszít el.
A kérdező hozzászólása: 12.37-esnek! Az tetszik neki a másikban hogy viccesebb, megtudja õt nevettetni! De ez az hogy 30 évesen én is viccesebb fickó voltam, de ahogy öregszik az ember ez egyre nehezebb! Ezek után pedig nem tudom mikor fogok úgy élni mint régen õvele! A következõ kapcsolatomba nem szeretném belevinni a boldogtalanságomat!!
már bocsanat ez nem nõ imádó szöveg de nem olvastad el figyelmesen mert az hogy a nõ lelép valoszinûleg valami oka van! nem gondolod? az hogy a férj most siránkozik az meg valoszinûleg nem a nö hibája! valoszinûleg a férj nincs a helyzet magaslatán és azt nem meri leirni h ennek ö volt az oka hogy ez bekövetkezett! mert valoszinûleg tehet rola ha az asszony elhaggya! valamit nagyon nem jol csinált mert nem hinném hogy egy jolmüködõ kapcsolatrol van szó!de ez csak az én véleményem! üdv: suszter
A kérdező hozzászólása: 01.19-esnek! Éppen nem ezt mondja a másik! Õ nem szeretne fiatalabbal összejönni.
A kérdező hozzászólása: 00.40-esnek írom! Igazából nincsenek nagyszülõk! Azaz az én részemrõl vannak, de mégsem vigyáznának úgy a srácokra!
Szia! A helyedben én adtam volna be a válópert. Ezt ne tûrd el. Ocsmány nõi szokás ez a fiatalabb pasihoz rohanunk dolog, mert öregnek érezzük magunkat. Remélem én kapok egy jó adag fejmosást, ha idõsebb koromra ilyen leszek, nekem ettõl undorom van, hatalmas. Az egyik nõismerõsöm megtette ugyanezt...ismerem a volt férjét, a legremekebb ember akit valaha láttam. És elhagyta egy...na mindegy, nem mondok semmit, nem kenyerem mások szidása, de engem ez háborít fel a legjobban. Mondom, a helyedben én adtam volna be a válópert, ez már túlmegy azon a határon, amit el lehet nézni a házasság miatt.
Ez nem tipikus ffi viselkedesi mod, vagy pedig egy kitalalt tortenet! Nem tudom elkepzelni azt, hogy egy normalis ffi, Aki szereti a parjat, az csak ugy elengedi a Nejet hancurozni, szorakozni, csak akkor, ha ott mar mas problemak is jelen vannak, mint az agyban pl. Amikor Te valoban szereted a Nejedet, akkor mindent megadsz Neki erzelmileg, de szerintem itt valami hianyzott, s ezert dontott igy a feleseg. Nem tudsz mit tenni, mivel Te segitetted hozza, hogy uj tarsat talaljon, igy kivanhatsz Nekik sok boldogsagot!
Legyen annyi önbecsülésed hogy nem könyörögsz neki, ha menni akar hadd menjen. Egy ilyen nõért nem kár!Találni fogsz sokkal jobbat!
Mindig a nõ döntése ha egy kapcsolat létrejön. (Ha nem így lenne, az akkor nemi erõszak.) A férfi felelõssége a kapcsolat megtartása. Ergo: a nõ döntése a férfi felelõssége.

A feleségem 3 év házasság után sem iratta át az iratait az utánam felvett nevére. Most válni fogunk! Élhetek panasszal, hogy sosem használta a férjezett nevét? Ha igen, akkor hol? És még az alábbi konkrétumokra milyen követeléssel élhetek?

Minden iratában (személyi, lakcímkártya, TAJ kártya, adókártya...stb) a leánykori neve szerepel, mert lusta volt 3 év alatt átiratni! Most pedig csúnyán magamra hagyott a 4.5 éves kislányunkkal! Közel féléve lelépett, ezért szeretnék minden lehetséges módon keresztbe tenni neki!

Legjobb válasz: Tényleg nem tehetsz sokat, max annyit, hogy követeled a gyerektartást peres úton, hiszen az megillet benneteket, ezért megütheti a bokáját, ha nem fizet. De kérdezdd meg az ügyvédedet az esetleges módokról, az legalább törvénye.

Tényleg nem tehetsz sokat, max annyit, hogy követeled a gyerektartást peres úton, hiszen az megillet benneteket, ezért megütheti a bokáját, ha nem fizet. De kérdezdd meg az ügyvédedet az esetleges módokról, az legalább törvénye.
A tartásdíjat kérd el tõle - ha kell, perrel. Mást nem sokat tehetsz.
Egy feleségnek nem kötelezõ felvennie a férje nevét. A házzaság megkötésekor kellett kiválasztania, milyen néven szerepel, majd a házasságban. Ha nem kérte a nevedet akkor, még mulasztást sem követetett el. Én is a leánykori nevemet használom, de õ is felhozhatja, hogy a mai világban akr a férj is felveheti a felesége nevét.
Az valószínûleg nem jelent semmit, hogy nem íratta át az iratait, legfeljebb a bíróság elõtt hozhatod fel +1 érvként, hogy nálad helyezzék el a gyereket. Amúgy készülj föl nagyon és ne csinálj semmi õrültséget (fenyegetõzés és társai), mert a mai bírói gyakorlatban még mindig nagyon ritka, hogy az apának ítéljék a gyereket, ne az anyának, így feddhetetlennek kell mutatkoznod a bíró elõtt. Viszont gyûjts össze minden ilyen apróságot, hátha épp ez lesz, ami a javadra billenti a méreg nyelvét.
Gyerektartást követelhetsz tõle. A gyermek nevelésében ha nem kíván részt venni, akkor arra nem tudják kötelezni (sajnos). Ha az esküvõn felnette a nevedet, de utána megbánta és nem cserélte le az iratait, akkor tuti szabálysértést követett el. De hogy ennek milyen nag következménye van, azt nem tudom. Bár nem hiszem hogy sok, legfeljebb pénzbírság.

Ha megözvegyült az apósom 32 év házasság után, közös tulajdonjog nincs a volt feleséggel, közös gyermek sem született, a nevelt gyermek követelhet valamiféle örökséget?

Az apos 1/1 tulajdonosként van bejegyezve a földhivatalba, illetve van egy régen íródott végrendelete is, amiben a telek egészéről, illetőleg a ház 60 %-ról már akkor rendelkezett!

Legjobb válasz: A nevelt gyerek nem, de ha örökbefogadták, akkor igen...

A nevelt gyerek nem, de ha örökbefogadták, akkor igen...
Ha nincsen végrendelet, automatikusan minden a legközelebbi hozzátartozóra (a házastársra, apósodra) száll. Ez csak akkor van másképp, ha az anyósod halála elõtt megjelölte a nevelt fiát örökösként.
Mivel após a papíron a tulaj és az elhunytnak nem volt mit hátrahagynia, így senki nem követelhet semmit.
Az após a kizárólagos tulajdonos, az esetleges halála után ha van saját gyereke, akkor az örököl, ha nincs, akkor az após szülei, testvére(i), iletve egyéb rokona. A nevelt gyerek nem családtag jogilag, csak akkor örökölhetne, ha vagy ráhagyja az após végrendeletileg (de a törvényes örökösöknek ekkor is jár a köteles rész), vagy pedig ha eltartási szerzödést köt vele, és az eltartási kötelezettségeinek eleget is tesz.
Úgy-úgy, a nevelt gyermek csak a saját szüleitõl, vér szerinti rokonaitól, örökbefogadóitól örökölhet, nevelõszülõktõl nem.
Mármint, ha nincs erre utaló végrendelet, de gondolom ez nyilvánvaló.
Nevelt gyereke jogilag nem létezik így nem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek! Nem fogadta örökbe, nem vette a nevére apósom a nevelt fiát, uh. a válaszok szinte egyértelmûek! Remélem nem is lesz gond a fiú részérõl!

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőt

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőtt közölte, hogy hepatitis c-ben szenved és félévente kontrollra kell járnia. Arra hivatkozott, hogy az a virus nem terjed nemi úton, viszont tudomásom szerint nemi érintkezéssel is van esély a vírus átadására. A napokban elvégeztettem egy hepatitis c tesztet és szerencsére negatív lett. A kérdésem az lenne, hogy ha szeretnénk együtt maradni, elkaphatom-e tőle a továbbiakban, ha eddig nem történt meg, annak ellenére sem, hogy a 9 hónap alatt szinte minden nap szeretkeztünk minimum egyszer és gyakran heves és durvább az együttlétünk illetve az anális szexet is előnyben részesítjük. Tudom, hogy az óvszer megfelelő védelmet nyújtana, de nekem mirena spirálom van, éppen azért mert nem szeretnék az életem hátralevő részében gumival szeretkezni és a páromnak sem megy azzal. Mit tehetünk, hogy a betegség ne álljon a szerelmünk útjába?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőt

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőtt közölte, hogy hepatitis c-ben szenved és félévente kontrollra kell járnia. Arra hivatkozott, hogy az a virus nem terjed nemi úton, viszont tudomásom szerint nemi érintkezéssel is van esély a vírus átadására. A napokban elvégeztettem egy hepatitis c tesztet és szerencsére negatív lett. A kérdésem az lenne, hogy ha szeretnénk együtt maradni, elkaphatom-e tőle a továbbiakban, ha eddig nem történt meg, annak ellenére sem, hogy a 9 hónap alatt szinte minden nap szeretkeztünk minimum egyszer és gyakran heves és durvább az együttlétünk illetve az anális szexet is előnyben részesítjük. Tudom, hogy az óvszer megfelelő védelmet nyújtana, de nekem mirena spirálom van, éppen azért mert nem szeretnék az életem hátralevő részében gumival szeretkezni és a páromnak sem megy azzal. Mit tehetünk, hogy a betegség ne álljon a szerelmünk útjába?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Anyukák, akik még nem feleségek! (vagy csak a szülés után pár hónappal/évvel lettek feleségek) Mit gondoltok arról hogy előbb a baba jön csak később a házasság? !

Nem voltak emiatt rossz érzéseitek. Esetleg nem éreztétek magatokat hátrányban e-miatt? Nem a szerelem hiányzik, és nem elhamarkodott gyerek szülésről van szó mielőtt bárki ezen a szálon indulna el. Csak szimplán nem jött még ez "komolyabban" szóba.

Legjobb válasz: Mikor terhes lettem épp akkor készült eljegyezni a párom,a baba miatt a polgári esküvõt elõre hoztuk,hogy ne legyen gond a papírokkal,kaphassa az Õ vezetéknevét stb.A templomi esküvõt késõbbre terveztük,kisfiunk 1 éves jövõre szerintem megtartjuk a templomi esküvõnket,akkor lesz 2 éves a kisfiunk,nekem kicsit hiányérzetem van,mert még nem volt az az igazi esküvõ leánybúcsúval,nászúttal,de ha minden jól megy jövõre erre is sor kerül :)

Mikor terhes lettem épp akkor készült eljegyezni a párom, a baba miatt a polgári esküvõt elõre hoztuk, hogy ne legyen gond a papírokkal, kaphassa az Õ vezetéknevét stb.A templomi esküvõt késõbbre terveztük, kisfiunk 1 éves jövõre szerintem megtartjuk a templomi esküvõnket, akkor lesz 2 éves a kisfiunk, nekem kicsit hiányérzetem van, mert még nem volt az az igazi esküvõ leánybúcsúval, nászúttal, de ha minden jól megy jövõre erre is sor kerül :)
engem kicsit zavart, de inkább zavarjon minthogy én kérjem meg az õ kezét! az a férfi dolga. és lám, meg is kérte lányunk 1 éves korában:)
5 év után megvolt az eljegyzés, 10 éve voltunk együtt amikor megszületett a kislányunk, aki most 22 hós. Nem vagyunk még mindig összeházasodva, de nem is érzem fontosnak. Nekem az volt a fontos, hogy legyen gyerekünk. Nincs emiatt rossz érzésem.
Nálunk ez úgy volt, hogy a megismerkedésünk után 2 évvel volt eljegyzés, és 11 illetve 13, 5 év múlva születettek a gyermekeink. A 2. baba után kezdtem el érezni , hogy itt az ideje összeházasodni. Soha nem izgatott minket a téma különösebben, jól megvoltunk papír nélkül is. Nemrég elhatároztuk, hogy a 15 együtt töltött év és a 2 gyerek miatt összeházasodunk, de mégsem léptünk semmit. Aztán egyszer eszembe jutott, hogy idén nyáron lejár a személyim és a jogsim is, ezért mondtam a páromnak, hogy most vagy soha. Úgyis cseréltetni kell az igazolványaimat, és ha elvesz felveszem a nevét -né ként. (eddig azt hangoztattam, hogy én bizony nem veszem fel a nevét, eszem ágában sincs futkozni az igazolvány cserék miatt) 3 hét múlva lesz a szûk körû esküvõnk, és kezdem úgy érezni, hogy kerekedik a világ, jó lesz az nekünk úgy is. Jó volt így is, de úgy jobb lesz.
Engem nem zavart ez sosem, nem voltak rossz érzéseim. Nem tartottam, és nem is tartom a házasságot olyan fontos dolognak. Kb 30 hetes terhes lehettem a fiunkkal, mikor a párom megkérte a kezemet, abszolút nem számítottam rá. De utána sem mentem volna hozzá, csak amikor elkezdtük szervezni a baba keresztelõjét (ezt sem siettük el, egy éves volt) az öcsém rákérdezett, hogy ugye akkor össze is házasodunk. Mivel akkor már útban volt a következõ baba, nagyon szûk körben összeházasodunk. Ennek egy éve, a fiunk kettõ múlt, a kislány 6 hónapos lesz, hó végén leszünk egy éves házasok.
Mi 8 éve vagyunk együtt és most várjuk elsõ babánkat. Nem érzek ezzel kapcsolatban semmi rosszat, nem a papír fog minket összekötni. Más mit mondd azzal meg nem foglalkozzunk :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!