Találatok a következő kifejezésre: A feleségem év házasság (15 db)

elso, csak, ha erteknovelo beruhazas volt
Mi járna? A szája...
A lakásra házasság alatt költött pénz fele.
Igen így értem nem hiszem, hogy 19 év alatt nem volt.
amugy meg a kozosen vasarolt ingosagok fele, amennyiben azok nem egyerfelmuen az egyik fel hasznalatara lettek veve, pl a ferj villanyborotvaja az ove, a gyerek teveje marad, a feleseg mobilja is marad

A feleségem 20 év házasság után öszzebujt a haverommal! Válni szeretne! Persze én még mindig szeretem! Mit tegyek?

Buta és naiv voltam!! Azt hittem hogy megbízhatok benne, de becsapott. Eleinte csak átjárt hozzánk. Szórakozni szeretett volna a haverommal, kikapcsolódni a két gyermek mellett. Elengedtem ?ket, de végül belebolondult. Velünk jött nyaralni is, mivel neki nincs senkije. Akkor már gyanús lehetett volna a dolog! Közben kórházba kerültem egy hétre, és amikor kijöttem, akkor mondta hogy VÉGE! El?ször mást talált ki: kollégájával jött össze, de otthagyta.

Legjobb válasz: Már nem azért, de az sem normális, h te elengedted a feleségedet egy másik férfival szórakozni.....veled nem tudott vna elmenni?!Már akkor föltûnhetett volna, h vmi nem stimmel.Aztán miután ennyire megalázott, még vissza akarod szerezni.....aztán úgy tûnik, h még a gyerekeidet is hagyod elvenni....ez szánalmas4 tudom, h ez biztos nem tetszik most, de ez a véleményem, és most minek hazudjak, a a kérdés már adott...

A kérdező hozzászólása: 07.09-esnek! Soha ne mond hogy soha! Azt mondja a nejem, ha tökös csávó vagyok, és megmutatom ezt neki, és esetleg nem lesz a másikkal, még elképzelhetõ hogy együtt lehetünk. De most biztos nem!! Szerintem is csak menekül!!
Igazából nem értem, hogy mi még itt a kérdés: ha válni akar, váljon. Hiába akarod te és akarja fiatok, hogy együtt maradjatok, mégis milyen kapcsolat lenne az, amibõl a nõ szabadulni akar? Nem gondolod, hogyha megcsalt, annak volt oka - talán már nem szeret. Akkor pedig miért erõlteted, csak a fájdalmat okozva. A feleséged semmibe vett téged, nem adta meg azt a minimális tiszteletet sem, ami kijár neked, mint embernek, legyen már benned annyi önbecsülés, hogy ezek után nem könyörögsz neki!
Már nem azért, de az sem normális, h te elengedted a feleségedet egy másik férfival szórakozni.....veled nem tudott vna elmenni?!Már akkor föltûnhetett volna, h vmi nem stimmel.Aztán miután ennyire megalázott, még vissza akarod szerezni.....aztán úgy tûnik, h még a gyerekeidet is hagyod elvenni....ez szánalmas4 tudom, h ez biztos nem tetszik most, de ez a véleményem, és most minek hazudjak, a a kérdés már adott...
Akkor innen üzenem neki, hogy ritka szánalmas emberek egyike!!! Mi az, hogy tervei vannak? 20 évig játszotta magát, szült két gyereket, és most van terve? Ez mi volt? Béta verzió, most jön a végleges program? Hát hallod, tényleg nem lennék a helyedben, szar ez így most, és elhiszem, hogy szereted, nem mondom, hogy én is voltam így de hasonló helyzetben voltam. Igazából, ha egy nõ ilyen akkor nem hogy el kell engedni, de azonnal elfelejteni a p*csába, tudom, hogy 20 év után lehetetlen, de ez felejtõs. Elfelejteni pedig egy másik nõvel tudod, másképpen nem!!!!!! Egy ilyen ember aki 20 év után gondolja meg magát szerinted mit fog csinálni a jövõben, soha nem lesz normális családja. De természetesen ennek is gyerekek isszák meg a levét, mert az anyjuk "meg gondolta magát"... Már ne haragudj, hogy leszólom a feleségedet, de hatalmas szánalom lehet, aki ilyet megcsinál. Tudom, hogy nehéz elengedni ennyi idõ után, de a szeretetedet kell valahogy átalakítanod utálattá, én is így szabadultam meg a hasonló helyzettõl anno. Tisztelet és kitartás!
En annyit tudok mondani, hogy minel jobban tepersz, hogy visszaszerezd, annal kevesbe lesz eselyed visszakapni. Ha szeret, akkor ugyis visszamegy hozzad. Az mar mas kerdes, hogy en nem fogadnam vissza. Megorult, itt volt a lehetoseg vmi ujra, izgalmasra, amibe belement. Kesobb ha megbanja, az mar az o baja. Ne fuss utana, mert attol csak jobban eltavolodik toled. A masodik valaszolo meg szinten nem normalis.
A nõk be szoktak így kattanni, nem sok esélyt látok arra hogy meggondolja magát.Õ majd csak akkor fog rájönni a dolgokra, amikor már nem lesztek együtt, és esetleg ez a kapcsolata sem fog sikerülni.Aki szeret valakit, az nem tesz ilyet, fõleg a haveroddal, a bizalmatlanságod mindig megmaradna, úgyhogy én azt mondanám hogy próbálj új életet kezdeni..még ha nehéz is..
Jesszus... a nejed bekattant szerintem. Legalább a gyerekeire tekintettel lehetne. A gyermekeknek stabilitásra van szükségük a megfelelõ lelki-szellemi fejlõdéshez. Mégis, milyen volt az utóbbi pár évben a házaséletetek? Nem lehet, hogy ezt fel kéne frissíteni valahogy? Erõt, kitartást.
Nincs jovoje a kapcsolatuknak. Ha epp annyira vissza akarod szerezni, akkor hagyd oket. Majd ugyis megbanja es vissza akar menni hozzad. A "haverodnak" nem kell annyival idosebb no.
Mondjuk ne vágd állandóan a fejéhez a dolgot, hanem inkább vígasztald, és legyél türelmes + szeresd! -egy sorstárs csak az én sztorim 1:1 állású és titkos..
Hagyjuk már ezt a nõimádó szöveget. A felesége lépett le a haverral, nem a férj. Ha fordítva lenne õ lenne leugatva, hogy tûrnie kell egy férfinek az elhanyagolást, mert a nõk mennyivel jobbak. Hánynom kell.
Jaj istenem! Hány ilyen eset van. Csak a nõk titokban tartják. A barát meg kárörvendve sörözik veled és hallgat. Válni kell, sajnos. Tönkre fogsz menni ha nem teszed. Õ biztos nem szeret ha ezt tette veled. És a nem haver az aki a haverja nejét dugja.
Abban biztos vagy, hogy a haverod is a nejeddel akar élni? Nem csak jó kaland volt neki a dolog? A feleséged meg komolyan vette és szerelmes lett? Megjegyzem ennek te is oka lehettél, valami hiányozhatott neki különben nem akarna lelépni. De ne veszítsd el a reményt, mert lehet, hogy ha szembesül azzal, hogy a haverod (amúgy milyen haver az ilyen?) nem akarja õt akkor rájön, hogy mit veszít el.
A kérdező hozzászólása: 12.37-esnek! Az tetszik neki a másikban hogy viccesebb, megtudja õt nevettetni! De ez az hogy 30 évesen én is viccesebb fickó voltam, de ahogy öregszik az ember ez egyre nehezebb! Ezek után pedig nem tudom mikor fogok úgy élni mint régen õvele! A következõ kapcsolatomba nem szeretném belevinni a boldogtalanságomat!!
már bocsanat ez nem nõ imádó szöveg de nem olvastad el figyelmesen mert az hogy a nõ lelép valoszinûleg valami oka van! nem gondolod? az hogy a férj most siránkozik az meg valoszinûleg nem a nö hibája! valoszinûleg a férj nincs a helyzet magaslatán és azt nem meri leirni h ennek ö volt az oka hogy ez bekövetkezett! mert valoszinûleg tehet rola ha az asszony elhaggya! valamit nagyon nem jol csinált mert nem hinném hogy egy jolmüködõ kapcsolatrol van szó!de ez csak az én véleményem! üdv: suszter
A kérdező hozzászólása: 01.19-esnek! Éppen nem ezt mondja a másik! Õ nem szeretne fiatalabbal összejönni.
A kérdező hozzászólása: 00.40-esnek írom! Igazából nincsenek nagyszülõk! Azaz az én részemrõl vannak, de mégsem vigyáznának úgy a srácokra!
Szia! A helyedben én adtam volna be a válópert. Ezt ne tûrd el. Ocsmány nõi szokás ez a fiatalabb pasihoz rohanunk dolog, mert öregnek érezzük magunkat. Remélem én kapok egy jó adag fejmosást, ha idõsebb koromra ilyen leszek, nekem ettõl undorom van, hatalmas. Az egyik nõismerõsöm megtette ugyanezt...ismerem a volt férjét, a legremekebb ember akit valaha láttam. És elhagyta egy...na mindegy, nem mondok semmit, nem kenyerem mások szidása, de engem ez háborít fel a legjobban. Mondom, a helyedben én adtam volna be a válópert, ez már túlmegy azon a határon, amit el lehet nézni a házasság miatt.
Ez nem tipikus ffi viselkedesi mod, vagy pedig egy kitalalt tortenet! Nem tudom elkepzelni azt, hogy egy normalis ffi, Aki szereti a parjat, az csak ugy elengedi a Nejet hancurozni, szorakozni, csak akkor, ha ott mar mas problemak is jelen vannak, mint az agyban pl. Amikor Te valoban szereted a Nejedet, akkor mindent megadsz Neki erzelmileg, de szerintem itt valami hianyzott, s ezert dontott igy a feleseg. Nem tudsz mit tenni, mivel Te segitetted hozza, hogy uj tarsat talaljon, igy kivanhatsz Nekik sok boldogsagot!
Legyen annyi önbecsülésed hogy nem könyörögsz neki, ha menni akar hadd menjen. Egy ilyen nõért nem kár!Találni fogsz sokkal jobbat!
Mindig a nõ döntése ha egy kapcsolat létrejön. (Ha nem így lenne, az akkor nemi erõszak.) A férfi felelõssége a kapcsolat megtartása. Ergo: a nõ döntése a férfi felelõssége.

Normális az, ha egy 56 éves férfi 26 évi házasságban azt mondja a feleségének, hogy "öreg már a csókolózáshoz" (mármint a férfi magára értette)? Milyen esetekben mondja ezt egy 56 éves férfi a feleségének?

Szerintem nincs ilyenben "korhatár". (nem én vagyok a feleség)

Legjobb válasz: szerintem ez tény, hogy az idõsek nem csókolóznak annyit. Pl a nagyszüleimet sem láttam sosem csókolózni. Nem várható el tõlük, hogy úgy viselkedjenek mint egy fiatal pár. Persze ez vérmérséklet függõ is, van aki mindennap szexel, de sztem amit írtál teljesen normális.

Az elsõ, "síkhülye" válaszoló vagyok. Szerintetek a "kihûl a láng", és a "nem kívánja már a feleségét" nem ugyanaz? Mellesleg egy ilyen kérdés akkor merül fel, ha azért a pár egyike még igencsak szeretné, ha a másik megcsókolná. Szerintem ha egy kapcsolatban van még szeretet, akkor egy ilyen vágyat nem utasít el a másik azzal, hogy õ már öreg hozzá.
szerintem ez tény, hogy az idõsek nem csókolóznak annyit. Pl a nagyszüleimet sem láttam sosem csókolózni. Nem várható el tõlük, hogy úgy viselkedjenek mint egy fiatal pár. Persze ez vérmérséklet függõ is, van aki mindennap szexel, de sztem amit írtál teljesen normális.
hát ha tényleg rendszeresen visszautasít mindenfajta közeledést, az tényleg gáz.
Nem pont a témához tartozik, de miért kell egybõl azt mondani valakire, hogy "sík hülye"? Miért nem lehet csak annyit, hogy nem értesz vele egyet...? Na mindegy... A kérdezõnek pedig azt üzenem, hogy sajnos a "láng" kialszik egyszer, kinél elõbb, kinél utóbb. Ettõl még bizonyára nagyon szeret a férjed, hiszen 26 éve együtt éltek. De 56 évesen egyébként még egyáltalán nem öreg, talán csak õ érzi úgy. (Egyébként férfi klimax is létezik, és a párod most éppen abban a korban van.)
2.vagyok. Szerintem ez egyénfüggõ. Én 25 vagyok a férjem 40. Õsem olyan típus aki állandóan a számban lóg. Sõt van olyan nap, hogy meg sem csókol, csak szájra puszit ad (azt legalább sokat) meg ölelget. Én ilyennek fogadtam el. Ez nála egyébként hangulatfüggõ. Van olyqn nap amikor sokat csókolózunk, van olyannap amikor tényleg nem. De ezen nem akadok ki, mert tudom, hogy szeret, meg ettõl függetlenül kíván is, legalábbis ha belecsókolok a nyakába és egybõl feláll neki, akkor azt hiszem kíván. Úgyh én a helyedben nem aggódnék, de ez az én véleményem.
Ja, ha nem Te vagy a feleség, akkor nem neked szól, hanem a feleségnek az elõzõ válasz.
Akkor bizony ennek a pasinak nagy valószínûséggel másik nõje (is) van. Férfiban az 56 éves még fiatalnak számít, nem egy vén kecske.
Szerintem is normális és az elsõ válaszoló sík hülye......én csak 33 vagyok, s alig-alig csókolózunk a párommal 5 év együttélés után, pedig imádjuk egymást, csak, egyszerûen nem érezzük feltétlen szükségét......Nics ebben semmi rossz....!
Ha már nem kívánja a feleségét.
A kérdező hozzászólása: A férj rendszeresen utasítja vissza a felesége közeledését (akár csók, akár ölelés, akár bármi...) ilyen és hasonló indokokkal.
én még nagyon fiatal vagyok úgyhogy:) ..: lehet, hogy valamin kerszetül ment a férj, vagy estleg saját magával elégedetlen, nem találja már vonzónak magát. ilyen korban lesz kb.az embrekenek protézise stb., vagy megijedt az idõ múlásától.

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőt

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőtt közölte, hogy hepatitis c-ben szenved és félévente kontrollra kell járnia. Arra hivatkozott, hogy az a virus nem terjed nemi úton, viszont tudomásom szerint nemi érintkezéssel is van esély a vírus átadására. A napokban elvégeztettem egy hepatitis c tesztet és szerencsére negatív lett. A kérdésem az lenne, hogy ha szeretnénk együtt maradni, elkaphatom-e tőle a továbbiakban, ha eddig nem történt meg, annak ellenére sem, hogy a 9 hónap alatt szinte minden nap szeretkeztünk minimum egyszer és gyakran heves és durvább az együttlétünk illetve az anális szexet is előnyben részesítjük. Tudom, hogy az óvszer megfelelő védelmet nyújtana, de nekem mirena spirálom van, éppen azért mert nem szeretnék az életem hátralevő részében gumival szeretkezni és a páromnak sem megy azzal. Mit tehetünk, hogy a betegség ne álljon a szerelmünk útjába?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőt

Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja vagyok együtt a párommal, akinek 14 évvel ezelőtt hepatitis c-t diagnosztizaltak, amit egy baleset után vértranszplantációval kapott el. 13 évig élt házasságban és a feleség nem kapta el tőle a vírust. Velem 1 hónappal ezelőtt közölte, hogy hepatitis c-ben szenved és félévente kontrollra kell járnia. Arra hivatkozott, hogy az a virus nem terjed nemi úton, viszont tudomásom szerint nemi érintkezéssel is van esély a vírus átadására. A napokban elvégeztettem egy hepatitis c tesztet és szerencsére negatív lett. A kérdésem az lenne, hogy ha szeretnénk együtt maradni, elkaphatom-e tőle a továbbiakban, ha eddig nem történt meg, annak ellenére sem, hogy a 9 hónap alatt szinte minden nap szeretkeztünk minimum egyszer és gyakran heves és durvább az együttlétünk illetve az anális szexet is előnyben részesítjük. Tudom, hogy az óvszer megfelelő védelmet nyújtana, de nekem mirena spirálom van, éppen azért mert nem szeretnék az életem hátralevő részében gumival szeretkezni és a páromnak sem megy azzal. Mit tehetünk, hogy a betegség ne álljon a szerelmünk útjába?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .

Tisztelt Hölgyem! A hepatatis C vírusa nemi úton is terjedhet (bár ez valóban nem annyira gyakori, mint a vér útján való fertőződés), ezért tanácsos az óvatosság, gumi óvszer használata. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán .
Nem, öröklés útján szerzett vagyon különvagyon, függetlenül attól, házas vagy-e vagy sem.
Ha a ház még megvan, tehát a te neveden van-ez különvagyon.Az is különvagyon, amit esetleg a ház árán vettetek, kivéve, ha beutaltad a közösbe (mert azt hitted, hogy a házasság tartós lesz). Ha esetleg közösen beruháztatok, akkor megtérítési kötelezettéged van-de neki kell számlákkal igazolnia, mi volt az. és ami alegfontosabb: lett légyen bármi, ha csalódtál a vaárakozásodban, akkor is visszaállítható a különvagyoni jelleg, ha esetleg egy része a háznak, vagy annak ellenértékének a házastárs nevére került volna...
Az öröklés különvagyon mindig minden körülmények között és az is marad bármi történjék. Ergo nem jár az asszonynak semmi belõle.

Mióta megfogant a gyermekünk (1, 5 éve), a feleségem nem hajlandó házas életet élni. A romantika is kihűlt az életünkből. A válás fele haladunk? Lehet/érdemes e élni olyan házasságban ahol nincs helye a szexualitásnak/intimitásnak, romantikának?

Mindketten 20-on évesek vagyunk. Én (férj) mindent megtettem, hogy legyen alkalmunk az összebújásra a romantikára. De mindig elutasítás van a részér?l. Õ nem hajlandó tenni hogy a helyzet változzon. Segítek a háztartásban, a gyerek gondozásból is kiveszem a részem derekasan. Amúgy a hétköznapjainkban kisebb viták kivételével jól megvagyunk.

Legjobb válasz: Na látod, erre én is keresem a választ. Én 35 éves nõ vagyok. Két éve mentem férjhez, mindig is nyitottan éltem (vagyis nem volt fû-fa bokor, de azért nem szûzlányként tengettem az életemet). A szexnek mindigis központi szerepe volt az életemben. Tavaly nyáron megszületett a kisfiam. És mint akitõl elvágták az eddigi életét: egyszerûen nem kívánom a férjem. Õ is megtesz mindent, de valamiért nem. Sõt, ha a tévében intim jelenet van, akkor is szívem szerint elkapcsolom az adást. Biztos valami hormonális nyavalya ez, én már azon is gondolkodom, hogy dokihoz megyek. Jó szöveg, hogy sok van az asszonyon a baba miatt, meg a háztartás, eddig az ilyet be is vettem, nade mióta itthon vagyok látom, hogy azért sokat számít, hogy mellette nem kell dolgozni menni. Na, nagy tanácsot nem adtam, csak hozzászóltam: biztos szeret még téged, a szeretet, szerelem, a ragaszkodás nem múlik el azzal, hogy gyerek született. Valószínû - ha magamból indulok ki - hogy õt is bántja a dolog. (Nekem pl. lelkiismeret furdalásom van miatta.) Próbáljatok beszélni róla, nálunk segít, igaz, csak ideig-óráig. Vagy ha lehet, akkor a babucit valamelyik nagyszülõhöz odaadni egy-egy napra, és akkor csak ketten lennétek egy kicsit, esetleg ketten elmennétek valamerre egy hétvégére (én ezt tervezem,csak nekünk még csak 9 hónapos a gyerkõc). Valahogy meg kell oldani a helyzetet, mert ez sok-sok feszültségnek forrása.

A fordítottja sem jó, nálunk én vágyom több szeretkezésre, mint a férjem. Kicsi babánk van, Õ sokat dolgozik és fáradt, igyekszem nem is terhelni Õt a vágyaimmal. Szerintem beszéljétek meg mert egy pici baba nagyon sok energiát kivesz az emberbõl. Lehet, hogy fárad vagy csökkent a szexuális érdeklõdése...stb., ha régen jó volt együtt nem kell rögtön a szakításra gondolni. Helyre kell hozni amit lehet. Ez a második házasságom, boldog vagyok. Fontos a szex a házasságban mert egy jó házasságot is képes tönkre tenni és egy rosszabbat megboldogítani. Mindennek a feltétele a : SZERETET! Azt szoktam mondani magamban, hogy amik megtörténtek velem a múltban, azok mind hozzájárultak ahoz, hogy most boldog lehetek a jelenemben. Ha más úton mentem volna régen, akkor most nem itt tartanék, a jelen boldog perceit pedig élvezni kell és hálásnak kell lenni érte. Az embernek el kell fogadnia, hogy nem tökéletes, hibázhat, majd legközelebb nem úgy csinálja... egy életen át nem hibáztathatjuk magunkat a régi döntéseinkért. Megtörtént, elmúlt, le kell zárni és továbblépni. Másrészt pedig akkor tudjuk igazán értékelni a boldogságot, amikor már megtapasztaltuk, milyen is boldogtalannak lenni. Rendes vagy, hogy segítesz a feleségednek, ritka az ilyen férfi.
Na látod, erre én is keresem a választ. Én 35 éves nõ vagyok. Két éve mentem férjhez, mindig is nyitottan éltem (vagyis nem volt fû-fa bokor, de azért nem szûzlányként tengettem az életemet). A szexnek mindigis központi szerepe volt az életemben. Tavaly nyáron megszületett a kisfiam. És mint akitõl elvágták az eddigi életét: egyszerûen nem kívánom a férjem. Õ is megtesz mindent, de valamiért nem. Sõt, ha a tévében intim jelenet van, akkor is szívem szerint elkapcsolom az adást. Biztos valami hormonális nyavalya ez, én már azon is gondolkodom, hogy dokihoz megyek. Jó szöveg, hogy sok van az asszonyon a baba miatt, meg a háztartás, eddig az ilyet be is vettem, nade mióta itthon vagyok látom, hogy azért sokat számít, hogy mellette nem kell dolgozni menni. Na, nagy tanácsot nem adtam, csak hozzászóltam: biztos szeret még téged, a szeretet, szerelem, a ragaszkodás nem múlik el azzal, hogy gyerek született. Valószínû - ha magamból indulok ki - hogy õt is bántja a dolog. (Nekem pl. lelkiismeret furdalásom van miatta.) Próbáljatok beszélni róla, nálunk segít, igaz, csak ideig-óráig. Vagy ha lehet, akkor a babucit valamelyik nagyszülõhöz odaadni egy-egy napra, és akkor csak ketten lennétek egy kicsit, esetleg ketten elmennétek valamerre egy hétvégére (én ezt tervezem, csak nekünk még csak 9 hónapos a gyerkõc). Valahogy meg kell oldani a helyzetet, mert ez sok-sok feszültségnek forrása.
A bókok sokat jelentenek! Muszáj lesz õt megkérdezned, szóra bírnod, hogy mit érez, mit gondol, mi változott meg. (De ne erõlted, csak finoman.) Vagy csak fáradt és fásult? Szoktatok viccelõdni, együtt nevetni? Az nagyon sokat számít minden kapcsolatban, a problémákat is könnyedebben meg lehet oldani, beszélni. Írj nekünk, hogy mire jutottál!
Bár ennek természetesnek kellene lennie minden családban, én is virtuálisan hátbaveregetlek, amiért sok férfival ellentétben kiveszed a részed az otthoni teendõkbõl! Így minden megteszel, hogy a feleséged ne legyen túl fáradt a szexhez - úgyhogy maradt lehetséges okként, amit a többiek írtak, hormonális vagy önbizalom probléma. Esetleg az, hogy nem akar újra teherbe esni? (mert pl. nagyon fájt neki a szülés, megszenvedett a terhességgel, stb. és a szexet nem tudja ettõl elválasztani?) A valóban biztonságos védekezés javíthat a kedvén. Az önbizalom probémán pedig az, ha elmondod neki, milyen szép nõnek tartod, sõt, hogy lett egy közös gyereketek, még szebbnek. (vagy bármi, Te tudod, mit szeretne hallani!!!) Tudom, hogy így is többet teszel meg, mint egy átlag férfi (ezt ebben a formában fel ne ródd neki!), de ha megfejelnéd egy kis udvarlással, (hihetõ! nem üres!) bókokkal, romantikával, olyan ölelésekkel, amikrõl nem süt egybõl, hogy mit akarsz (!), hosszas csókolózással, mint amikor még randiztatok (sok érfi elfeledkezik errõl, pedig a nõk késõbb is szeretik) lehet, hogy eredményes befektetés lenne. Lehet, hogy a szex még terhére lenne direkt formában, de iyen esetben a gyengédség eredményesebb, - én nem azt akarom, csak bújjunk össze, és akkor hopp, megtörténik, az ilyen az egyik legjobb szex :D - mint az unszolás, sértõdés, neheztelés. Hypathia
Ha megvannak köztetek a megfelelõ érzelmek, a bizalom, a tisztelet...stb akkor talán érdemes lenne szakemberhez fordulni.Én az elsõ házasságomban ugyan így voltam, de nálam oka volt.Teljesen kiábrándultam a semmirekellõ férjembõl, aki nem volt hajlandó sem dolgozni tisztességesen, sem semmit tenni a családjáért. Azóta már 10 éve boldog házasságban élek, és a gyerekeink születése után csak mégjobb lett a házaséletünk, még közelebb kerültünk egymáshoz.Persze a pici gyerekeinktõl néha nehéz megoldani, de a vágy az akarat megvan.És nekünk sokat jelentenek a napközbeni gesztusok is, hogy pl nem tud a férjem mellettem úgy elmenni, hogy akár egy kicsit hozzám ne érne, sokat puszilgatjuk szeretgetjük egymást. Nálatok mindenféle megnyilvánulása a szeretetnek mellõzött, vagy csak a szex?
Én nõ vagyok, 11 hónapos a kislányom, egyet nem értek a feleséged hozzáállásával, de sajnos létezik ilyen. Beszélgettetek már errõl? Mivel indokolja? Maradt rajta plusz kiló esetleg, nem tartja vonzó nõnek magát? Nálunk nemrégen volt olyan szitu, hogy csökkent az együttlétek száma. Addig kb. 2 naponta voltunk együtt, de egy idõben annyira kivett mindent belõlem a baba, a férjembõl meg a munka, illetve itthon is helytáll, hogy csökkentek az együttlétek heti 1-re. Ez egyikünknek sem volt jó, de mindketten úgy gondoltuk, hogy muszáj megbeszélni és még az elején elkapni a problémát. Azóta ismét sûrûsödött az együttlétjeink száma, noha a fáradtság nem csökkent. Bárhogyan is van, ha a feleséged szeret és kíván Téged, de nagyon fáradt, azért akkor is meg kellene "erõszakolnia" magát, hogy együtt legyetek. No és evés közben jön meg az étvágy, talán ismét megtalálja a szexben a boldogságot. De mindenképpen derítsétek ki, mitõl van ez, és küzdjetek azért, hogy helyrejöjjön. Egy házasságban - gondolom nem kell mondani - sok nehéz idõszak lehet, de mindenre van megoldás. Viszont ha ez huzamosabb ideig így marad, akkor bizony az a kapcsolat végét is jelentheti, mert a szex nagyon fontos dolog minden ember számára. Szóval beszélgetés, beszélgetés, és próbálj bókolni a feleségednek, mondd neki, hogy bármilyennek tartja magát, Te akkor is szereted és kívánod, próbáljatok az együttlétjeitekbe valami izgalmasat vinni, legyetek néha kettesben, menjetek el vacsorázni, hozd meg a kedvét!!!!!!
Indokolja valamivel?
Elõbb ketten nõorvoshoz, majd ha semmi, akkor szexológushoz forduljatok! Ragaszkodj hozzá, s ahoz is, hogy mielõbb. Mondd meg, hogy ez feltétel.
Ha ennyire nem hajlandó, érdeklõdj mit szólna a nyitott házassághoz?Öregapáink is kuplerájba jártak régen...
11.21-es: én segítenék a férjednek, hogy ne terheld õt. Amúgy meg igazad van. A jó szex összetarthat sokáig egy rossz házasságot, de a rossz szex szétbarmolhat egy jót. És szét is cseszi. De egyébként a rossz szex feszültségeket szül. Nekünk volt egy idõszakunk, amikor 2-3 hetente voltunk együtt a párommal, hát ne tudjátok meg. Az is kevés volt, most meg hónapok maradnak ki. Irj privit, ha érdekel. Szerencsés fickó, nálunk ugyanez van amit a kérdezõ írt.
hagyd ott, minek az ilyen élet ahol csak cseléd vagy.
Terhet csak az örökség mértékéig örökölhetsz, de vissza is utasíthatod az örökséget, senki nem kényszeríthet az átvételre!

29 éves lány vagyok, túl egy elrontott házasságon. Egy éve megismertem egy számomra vonzó férfit, akivel szenvedélyes kapcsolatba kezdtünk. Õ a válása közepén tart, a felesége vissza akar térni hozzá. Hogyan viselkedjek?

Amikor megismerkedtünk, tõle akkor költözött el a felesége 20 év házasság után, én az egyedülálló nõk hétköznapjait éltem. Fantasztikus napjaink, éjszakáink vannak egymással, õszinte szerelmet érzek iránta. A párom a házassága alatt mindvégig hûséges volt, a feleség többször is felszarvazta. Két gyerekük van (2000-ben és 2003-ban születtek). A válópert a feleség indította, a gyermekelhelyezési pert a párom. A vagyonmegosztásban folyton problémákba ütköznek, a megegyezést már kétszer is felrúgta a volt feleség. A legutóbbi bírósági tárgyalást elhalasztatta - betegségre hivatkozva. Azóta gõzerõvel teper, hogy a párom újra visszafogadja õt, már válni sem akar. A gyerekek elfogadtak engem és én is õket, de természetesen az anyjukat is szeretik és szeretnék a szüleiket együtt látni. A párom döntésképtelen, arra hivatkozik, hogy mit fog a jövõben mondani a gyerekeinek, ha megkérdezik, miért nem fogadta vissza az anyjukat. Állítólag nem találja vonzó nõnek, nem tudna egy szobában aludni vele.... Az ex persze teletömte a gyerekek fejét, hogy a családjuk miattam nincs együtt (csak az õ különköltözésük után két hónappal ismertem meg a párom). Idõközben egyre hevesebben ostromol egy kézilabdázó pasi, akinek még nem engedtem a csábításának, de a bizonytalanság mindinkább felõröl. Szégyellem magam, de már az is megfordult a fejemben, hogy belemegyek egy futó kalandba vele, úgy legalább véget vethetek a kapcsolatom bizonytalan kimenetelének. A biztos rosszat is elfogadhatóbbnak érzem, mint ezt a bizonytalanságot, ami teljesen felõröl. Mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Ennyi ésszel ne haragudj, de meg is értem a volt férjedet, hogy miért hagyott el. Ma holnap 30 évesen itt tartsz agyilag hogy belemennél egy harmadikkal való futókalandba? Földet rád.

Ennyi ésszel ne haragudj, de meg is értem a volt férjedet, hogy miért hagyott el. Ma holnap 30 évesen itt tartsz agyilag hogy belemennél egy harmadikkal való futókalandba? Földet rád.
Ne haragudj meg de felfordult a gyomrom:(
Én is heves fellángolós természet vagyok, de azt javaslom, hogy várj türelmesen, hogy lásd, mennyire vesz téged komolyan a pasi. nem biztos, hogy komolyan vesz a fellángolás miatt.
Az a meglátásom, hogy ezt kettõjüknek kell lejátszani egymással. Te maradj ki ebbõl szerintem.
Én a helyedben biztosan a szerelmet választanám, még akkor is ha nehéz. Ha a gyerekek elfogadnak, akkor olyan nagy baj nem lehet, a nagyobb már talán azt is megérti, hogy elmúlt a szerelem, és attól, hogy apuka már nem él velük, még ugyanúgy szereti õket. Ha tényleg szereted ezt a férfit, akkor megbánnád a félrelépést. Ja a másik viszont, hogy õ mennyire gondol komolyan téged? Válás után összeköltözés, netán házasság? Mert 29 évesen nehogy csak vigasz legyél egy elvált embernek... 29n
türelmem és a leányságod már régen oda szal inkább nõnek nevezd magad ne lánynak.....
Szia! Nekem vt már kapcsolatom olyannal, akinek gyereke van, és sajnos õk elég ellenségesek vtak ok nélkül. A lényeg, h mondd meg a párodnak, hogy DÖNTSÖN, te ne befolyásold. Ez a legtisztább, ha a 2 gyerek miatt akar visszamenni menjen. Sajnos ez a kötelék mindig erõsebb. Még ha téged szeret ill. beléd szerelmes, akit vinni lehet vigyék, szerintem engedd el illetve Õ DÖNTSE EL MIT AKAR!! Utána, adj esélyt az új srácnak, de addig ne ! Önzés a párodtól, hogy ha húzza az idõt és nem tudja mi legyen. Igenis tudnia kell, ne menjen ez hosszú hónapokig.... Ha téged is választ, szerintem sok gond lenne utána amúgy is..
Elsõ körben azt mondanám, döntse el a férj (leginkább tényleg neki kell), de nem tudom, mennyire "döntésképtelen". Másfelõl úgy látom, a férj és Te is hajlamosabb vagy inkább laza, ideigóráig lángoló kapcsolatra jelenleg. Ez az egész egy káosz, ahol igazából csak annyit tehetsz, hogy legalább részedrõl csökkented a káoszt. Ott mégis egy régebbi kapcsolat van (még ha a nõ abból ki is szaladgált), gyerekekkel, de tudni kéne, hogy mennyire valós a szándákuk a család egybetartására. Ez persze lehet, hoyg nekik maguknak se tiszta. Szóval, én is azt mondanám, húzódj vissza. Próbáljanak meg elõbb õk valamire jutni, hiszen még teljesen el sem váltak, addig meg Te azzal foglalkozz, hogy akarsz-e valaha normális, tiszta és tartós kapcsolatot, vagy csak repkedsz, mint valami forgószél, letarolva a terepet. Az utbbitól Te se leszel boldog (bármennyire is hû de király ez pár hétig, de aztán elmúlik), és másokat se teszel valóban boldoggá. Javaslom, elsõ lépésként ne kezdj se házas, se válófélben lévõ pasikkal, aztán gondold át, mit is akarsz az élettõl (stabil, nyugodt, tartós kapcsolatot vagy kamasz vaduláshoz hasonlót), mert a korod közben bizony halad elõre...
Lehet:) De cseppet furcsa , hogy itt élik az életüket mind a ketten, hacsak nem egy unatkozó valaki szórakozik...

Ha megözvegyült az apósom 32 év házasság után, közös tulajdonjog nincs a volt feleséggel, közös gyermek sem született, a nevelt gyermek követelhet valamiféle örökséget?

Az apos 1/1 tulajdonosként van bejegyezve a földhivatalba, illetve van egy régen íródott végrendelete is, amiben a telek egészéről, illetőleg a ház 60 %-ról már akkor rendelkezett!

Legjobb válasz: A nevelt gyerek nem, de ha örökbefogadták, akkor igen...

A nevelt gyerek nem, de ha örökbefogadták, akkor igen...
Ha nincsen végrendelet, automatikusan minden a legközelebbi hozzátartozóra (a házastársra, apósodra) száll. Ez csak akkor van másképp, ha az anyósod halála elõtt megjelölte a nevelt fiát örökösként.
Mivel após a papíron a tulaj és az elhunytnak nem volt mit hátrahagynia, így senki nem követelhet semmit.
Az após a kizárólagos tulajdonos, az esetleges halála után ha van saját gyereke, akkor az örököl, ha nincs, akkor az após szülei, testvére(i), iletve egyéb rokona. A nevelt gyerek nem családtag jogilag, csak akkor örökölhetne, ha vagy ráhagyja az após végrendeletileg (de a törvényes örökösöknek ekkor is jár a köteles rész), vagy pedig ha eltartási szerzödést köt vele, és az eltartási kötelezettségeinek eleget is tesz.
Úgy-úgy, a nevelt gyermek csak a saját szüleitõl, vér szerinti rokonaitól, örökbefogadóitól örökölhet, nevelõszülõktõl nem.
Mármint, ha nincs erre utaló végrendelet, de gondolom ez nyilvánvaló.
Nevelt gyereke jogilag nem létezik így nem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek! Nem fogadta örökbe, nem vette a nevére apósom a nevelt fiát, uh. a válaszok szinte egyértelmûek! Remélem nem is lesz gond a fiú részérõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!