Találatok a következő kifejezésre: A fekvő hogyan lehet (40 db)

Hogy lehet a 2010-es Office Word-ben beállítani, hogy a 20 oldalas dokumentum 15. oldala ne álló, hanem fekvő tájolású legyen?

Ha a tájolást átállítom fekv?re, akkor az összes oldal fekv? lesz, ami nekem nem jó.

Legjobb válasz: Álló és fekvõ tájolás használata ugyanazon a dokumentumon belül 1.Jelölje ki azokat az oldalakat vagy bekezdéseket, amelyek tájolását meg szeretné változtatni. Megjegyzés: Ha a tájolás módosításakor az adott oldalon lévõ szövegnek csak egy részét jelöli ki, a Word a kijelölt szöveget saját oldalán hagyja, a környezetét pedig külön oldalakra helyezi. 2.A Lap elrendezése lap Oldalbeállítás csoportjában kattintson a Margók gombra. 3.Kattintson az Egyéni margók parancsra. 4.A Margók lapon kattintson az Álló vagy a Fekvõ tájolásra. 5.A Hatókör listában válassza a Kijelölt szöveg elemet. Megjegyzés: Az új oldaltájolású szöveg elé és mögé a Microsoft Word automatikusan szakasztörést (szakasztörés: Szakasztörést oda szúrjon be, ahol új szakaszt szeretne kezdeni. A szakasztörés tárolja az elõzõ szakasz formázási tulajdonságait (például margóbeállítások, oldaltájolás, élõfejek, élõlábak és oldalszámozás).) szúr be. Ha több szakaszból álló dokumentummal dolgozik, adott szakaszba vagy szakaszokba kattintva korlátozhatja a tájolás módosítását a kijelölt szakaszokra.

Álló és fekvõ tájolás használata ugyanazon a dokumentumon belül 1.Jelölje ki azokat az oldalakat vagy bekezdéseket, amelyek tájolását meg szeretné változtatni. Megjegyzés: Ha a tájolás módosításakor az adott oldalon lévõ szövegnek csak egy részét jelöli ki, a Word a kijelölt szöveget saját oldalán hagyja, a környezetét pedig külön oldalakra helyezi. 2.A Lap elrendezése lap Oldalbeállítás csoportjában kattintson a Margók gombra. 3.Kattintson az Egyéni margók parancsra. 4.A Margók lapon kattintson az Álló vagy a Fekvõ tájolásra. 5.A Hatókör listában válassza a Kijelölt szöveg elemet. Megjegyzés: Az új oldaltájolású szöveg elé és mögé a Microsoft Word automatikusan szakasztörést (szakasztörés: Szakasztörést oda szúrjon be, ahol új szakaszt szeretne kezdeni. A szakasztörés tárolja az elõzõ szakasz formázási tulajdonságait (például margóbeállítások, oldaltájolás, élõfejek, élõlábak és oldalszámozás).) szúr be. Ha több szakaszból álló dokumentummal dolgozik, adott szakaszba vagy szakaszokba kattintva korlátozhatja a tájolás módosítását a kijelölt szakaszokra.
A kérdező hozzászólása: Ezt megcsináltam, de nem jó. A 14. oldalig van szöveg, a 15. oldal üres, a 16-tól szintén van szöveg. A 15-re beillesztek egy diagramot az Excel-bõl, kijelölöm, megcsinálom amit írtál, és itt van egy probléma. A 14. oldalig álló tájolású, a 15. egy üres oldal, ami fekvõ, a 16. fekvõ, rajta a diagrammal, a 17. pedig a szöveg folytatása. Ha kitörlöm az üres oldalt (nem tudom hogy került oda), akkor az egész dokumentum fekvõ lesz...
A kérdező hozzászólása: A plusz üres oldalon szakasztörés lesz (ha bekapcsolom a Minden látszik-ot), amit ha törlök, akkor lesz minden oldal fekvõ.
Nem tudom, nálad mi lehet a probléma, nálam mûködik.
A kérdező hozzászólása: Addig cseszegettem, hogy sikerült, köszönöm a segítséged. Valahogy sikerült úgy beilleszteni, hogy nem jelent meg a szakasztörés.

A fekvő tuját hogyan lehet megakadályozni, hogy egy bizonyos téren tovább terjedjen?

Körbe tégláztuk a szélét, és metszem hogy szép legyen mindig. Így viszont felfelé terjeszkedik. Már nem olyan szép minr régen. Van valamilyen ötlet, vagy vágjam ki?

Legjobb válasz: Ha egy fekvõ tujánál már a túlnövés a gond, akkor már elég koros lehet. Tudni kell, hogy ezek nemesített fajok, amelyek sok esetben visszafajzanak az eredeti alapfajra, és ha folymatosan nyírják, akkor elkezdhet felfelé törekedni, mint az õsei. Ki lehet tõben nyírni az az ágat, amely nagyon ki akar nõni a korlátokból, de ha a körülnyírás láthatóvá teszi a kopasz belsõ ágakat és már nagyon csúnya, akkor javasolom kivágni és egy újat tenni helyette.

Ha egy fekvõ tujánál már a túlnövés a gond, akkor már elég koros lehet. Tudni kell, hogy ezek nemesített fajok, amelyek sok esetben visszafajzanak az eredeti alapfajra, és ha folymatosan nyírják, akkor elkezdhet felfelé törekedni, mint az õsei. Ki lehet tõben nyírni az az ágat, amely nagyon ki akar nõni a korlátokból, de ha a körülnyírás láthatóvá teszi a kopasz belsõ ágakat és már nagyon csúnya, akkor javasolom kivágni és egy újat tenni helyette.

Nem tudom mitől lehet az hogy eddig bírtam 30 fekvőt csinálni 10 húzódzkodást, de most már nem bírom.30 fekvő helyett csak 15/20 megy húzódzkodásból meg már alig megy a 4. Mi a teendőm hogy újra sikerüljön formába lendülni?

Amúgy nem csak ezekkel van baj hanem a futással is. Nehezen bírom már ezeket a dolgokat, úgy érzem mintha nehezebben kapnék levegőt..(Nem vagyok allergiás semmire) Nem érzem magam fáradtnak sem mert kedden, csütörtökön és szombaton szoktam csinálni ezeket. Fontos lenne ha menne mert nem sokára a Honvédségbe szeretnék jelentkezni és hát ha ilyen béna leszek úszik az a sok idő amit edzéssel töltöttem.

Legjobb válasz: Ugyanúgy edzettél, nem hagytál ki heteket? Nem szedtél fel jó pár kilót?

Ugyanúgy edzettél, nem hagytál ki heteket? Nem szedtél fel jó pár kilót?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy felszedtem volna, amit felszedek azt ledolgozom mert szoktam hetente 3x futni legalább 30 órát partnak felfele. Bár úgy érzem sokszor többet kéne de vagy lusta vagyok vagy idõm nincs sajnos. Igazából az is bajom lehet hogy nincs edzõtársam a másik ha ingerült vagyok akkor nem nagyon megy gondolom.


Hogyan lehet 69ezni oldalra fekve? Olyan videó kellene amikor a két fél nem egymáson van, hanem oldalra fekve?

Videó! vagy kép az oldalra fekve 69 ésről.Én a szokványoshoz vahogy szokva.és kiszeretném próbálni az oldalra fekvésest. Csak fogalmam sincs hogyan kell?

Legjobb válasz: Minek ehhez video? Beteszed a fejed a két lába közé, értelemszerûen az egyik combja a fejed alatt, a másik a nyakadban (ha te vagy a férfi), és hajrá.

Minek ehhez video? Beteszed a fejed a két lába közé, értelemszerûen az egyik combja a fejed alatt, a másik a nyakadban (ha te vagy a férfi), és hajrá.

Hogyan lehet azt megcsinálni a Wordben hogy csak 1 oldalt fordítson fekvőnek a többi maradjon álló?

Igazából pdf fájlban szeretném később elmenteni a Work documentumot. Ha a Wordben sikerült csak 1 oldalnak a megfordítása akkor az pdf-ben is így marad??

Legjobb válasz: Fájl menü > Oldalbeállítás: az elsõ oldalt fekvõnek állítod be, Hatókör Az aktuális ponttól... (a láblécben a "Kezdõ sorszám" 1-es) majd a második oldaltól Álló formátumot, Hatókör Az aktuális ponttól... (ha van a láblécben oldalszámozás, a második oldaltól az Oldalszám formázásánál, a Számozás módja: Az elõzõ szakasz folytatása... legyen bejelölve! (hogy ne kezdõdjön újból 1-el az Álló második oldal) http://imagerz.com/QEBPX0tvAwMHXw1ORQVR és mûködik pdf-be konvertálva is! http://imagerz.com/QEBPX0tvAwMHXw1ORAVR

Fájl menü > Oldalbeállítás: az elsõ oldalt fekvõnek állítod be, Hatókör Az aktuális ponttól... (a láblécben a "Kezdõ sorszám" 1-es) majd a második oldaltól Álló formátumot, Hatókör Az aktuális ponttól... (ha van a láblécben oldalszámozás, a második oldaltól az Oldalszám formázásánál, a Számozás módja: Az elõzõ szakasz folytatása... legyen bejelölve! (hogy ne kezdõdjön újból 1-el az Álló második oldal) http://imagerz.com/QEBPX0tvAwMHXw1ORQVR és mûködik pdf-be konvertálva is! http://imagerz.com/QEBPX0tvAwMHXw1ORAVR
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat segítettél. Nagyon köszönöm! További szép napot Neked!

Microsoft Word 2003-ban hogy lehet fekvő tájolásban a szöveget vízszintesen beírni, és a táblázat szövegét balról olvasni?

Legjobb válasz: Pontosan ugyan úgy, mint az Álló tájolásban. (még mielõtt bármit csinálnál a Word dokumentumban, Fájl menü > Oldalbeállítás panelen a Tájolásnál a Fekvõt (F)jelöld ki! és csak utánna szúrd be a táblázatot és gépeld a szöveget)

Pontosan ugyan úgy, mint az Álló tájolásban. (még mielõtt bármit csinálnál a Word dokumentumban, Fájl menü > Oldalbeállítás panelen a Tájolásnál a Fekvõt (F)jelöld ki! és csak utánna szúrd be a táblázatot és gépeld a szöveget)
A kérdező hozzászólása: Nem a tájolással van gondom, hanem a táblázat elforgatásával, hogy a szöveget balról lehessen olvasni! Egyébként kösz!

Játék közben a képernyő fekvőre váltott át. Hogyan lehet visszaállítani?

Nyilván egy nem szándékos billenty?kombináció miatt történt. (Nem tudom, lényeges-e az infó, de a játék online Mario-s.)

Legjobb válasz: alt gr+nyíl

alt gr+nyíl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

LibreOffice Writer programmal hogyan lehet lapot úgy formázni, hogy az első oldal álló és a többi oldal fekvő legyen?

Sajnos amikor beállítom a lapot álló helyzetre álló helyzetre áll be az összes következ? lap és nem találom, hogyan tudnám csak az els?t formázni.

Legjobb válasz: http://help.libreoffice.org/Writer/Changing_Page_Orientation.. Oldaltájolás bekezdés...

Hogy lehet megtanítani egy kutyát a szóra ugatásra? / Túl kitartó, ha labdával ingerlem, inkább vár 20percig fekve, még megkapja, egy hangot sem ad ki/

Legjobb válasz: Én úgy tanítottam meg neki, hogy lelkesen ismételtem, hogy ugasson. Ugass, ugass, ugass, addig, amíg annyira izgatott nem lett, hogy elkezdett ugatni. Ilyenkor adtam neki jutalomfalatot, és ugyanígy tanítottam meg arra is, hogy a "cssss"-re elhallgasson. Ma már nem kell ugrándozva kiabálnom, hogy ugasson, csak mondom neki, és ugat, cssss-re meg elhallgat. (:

Én úgy tanítottam meg neki, hogy lelkesen ismételtem, hogy ugasson. Ugass, ugass, ugass, addig, amíg annyira izgatott nem lett, hogy elkezdett ugatni. Ilyenkor adtam neki jutalomfalatot, és ugyanígy tanítottam meg arra is, hogy a "cssss"-re elhallgasson. Ma már nem kell ugrándozva kiabálnom, hogy ugasson, csak mondom neki, és ugat, cssss-re meg elhallgat. (:
HölgyekUrak! Mi az a klikke...izélés? :D Elnézést, de kezdõ kutyatartó vagyok és most érdekel minden. Köszönöm szépen :-)
A kérdező hozzászólása: igen, ugy látom, hogy marad ez a kutyasulis ötlet, ugyis megyünk örzõzni, ott megcsinálta.Csak rég nem voltunk, és itthon akartam megtanítani.Köszönöm
Érdekes a kutyasuliban simán meg tudják fogni az argentin dogot a sátras behívásnál. Nyilván rotival is úgy csinálják, csak azt még nem láttam.
xDD CSAKITT az utólsó ötleted próbáld meg 1 rotival:DDxDD én próbáltam de 2 monstrum ember sem volt elég hozzáxDD többet meg nem találtam aki meg meri fognixDD a 2embert oda huzta ahová akarta:) :D:D
Mi klikkerezünk, de nem ment át, mert az én kutyám se ugat soha. Most hétvégén a suliban a kennelben volt míg én megfigyelõsködtem a tanfolyamon elkezdett ugatni (sose szokott, mindig nyugton van). Ment pár klikk+kaja, de csak annyit értem el vele, hogy végig ugatott, míg a kennelben volt. Mikor lejöttem a pályáról még pár ugatást beklikkeltem a kennelben, mondtam, hozzá, hogy mondjad. Aztán miután kivettem, megpróbáltam felpörgetni a mondjad-dal, de nem jött be :) Viszont jól megtanítottam kennelben ugatni :(
a helyedben beklikkelném, még mindig ez a módszer a legjobb arra hogy megtanítsunk a kutyának egy, a számára nem túl logikus dolgot. Kb. öt perc, ha nagyon nem dolgozott még klikkerrel, 15 is lehet.
Miért akarod, hogy ugasson?
Az enyém nagyon nem ugatós, pont mi is gyúrjuk ezt, de kb. sosincs egy hangja se :) Pórbáld valami nagyon finom falattal, ne add neki oda, és már az elsõ hangot is jutalmazad. Ha csak nyûszít eleinte azt is jutalmazd meg, aztán késõbb a nyüszítés már ne legyen elég, csak hangosabb nyüszeítés, és így tovább. Ha kajára sem kapcsol be, akkor csináld azt, hogy valakit megkérsz, hogy fogja meg, te pedig szaladj el elõle és hívd nagyon lelkesen! Ettõl ki fog borulni, hogy hívod, õ menne, és nem tud utánad menni, mert fogják. Erre szinte biztos, hogy ugatni fog. Legalábbis az enyémbõl elsõre így sikerült ugatást kicsikarni :)
Fogsz egy jutalom falatot, valami kaját amit szeret, és az orra fölé tartod, úgy hogy ne érje el. Mondod neki: Ugass! Aztán amikor ugat, oda adod neki. Így tapasztalatom szerint, marha gyorsan megtanulják, persze ez kutyánként változik, de a minénk ezt igaz felnõttként 5-10 perc alatt megtanulta. Kajáért gyorsan, és szívesen tanulnak, vagy csinálnak meg akármit.

Le szertnék fogyni de hogy éljak neki sajnos elég nagy a cicim fiu létemre és onnan szeretnék először fogyni azt hallottam h a fekvő azért nem jó mert nyomja magaelött a zsírt akkor mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Szerintem az,hogy fiú vagy,még nem jelenti azt,hogy máshogy kellene lefogynod,mint a lányoknak.Kezdj el diétázni,és tornázni.Én Béres Alexandra DVD-re szoktam,mert õt találom szimpatikusnak.Lehet,hogy neked más fog bejönni.Letölthetsz Zumbát is,az is eléggé átmozgat.A lényeg a mozgáson van.Hidd el,egy-kettõre leolvadnak a kilók mindenhonnan,ha komolyan elszánod rá magad.

Szerintem az, hogy fiú vagy, még nem jelenti azt, hogy máshogy kellene lefogynod, mint a lányoknak.Kezdj el diétázni, és tornázni.Én Béres Alexandra DVD-re szoktam, mert õt találom szimpatikusnak.Lehet, hogy neked más fog bejönni.Letölthetsz Zumbát is, az is eléggé átmozgat.A lényeg a mozgáson van.Hidd el, egy-kettõre leolvadnak a kilók mindenhonnan, ha komolyan elszánod rá magad.
Elõször izmot kell építeni, mert a nagyobb izom több energiát használ még nyugalmi állapotban. Aerob edzést ajánlanék, ami abból áll, hogy egy-egy széria közben nem ülsz le pihizni, hanem valamit mozogsz. Péládul sétálsz a futógépen, tekersz a biciglin. A lényeg, hogy a pulzusodat 100-120 között tartsd az edzés alatt. Gyorsabban kifáradsz, de egy idõ után hozzászoksz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a jó tanácsokat:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!