Találatok a következő kifejezésre: A fekete is ugyanolyan (4 db)

A bioboltokban kapható fekete szappanok is ugyanolyan jók mint az Ilcsi folyékony fekete szappan?

Az ökokuckónál láttam szilárd halmazállapotban fekete szappant s nekem az ára kedvez?bb,mint az Ilcsi-é,de szerintetek ugyanolyan a hatásuk az arctisztításban?

Legjobb válasz: A 2 említett termék csak a nevében azonos, egyébként teljesen mások.

A 2 említett termék csak a nevében azonos, egyébként teljesen mások.
A kérdező hozzászólása: melyik a jobb?
Hát ha te kifejezetten acnés, pattanásos bõrre szeretnél szappant, akkor az az Ilcsi féle. A fekete szappan (gondolom az afrikaira gondolsz), csak a színe miatt kapta azt a nevet, amit, köze nincs Ilcsi nénihez. Egy pálmazsírból és hasonlókból készült, jó minõségû bioszappan. De semmi olyan hatása nincs, mint Ilcsi néniének.
A kérdező hozzászólása: Pedig ezen az oldalon a következõ írják az afrikai fekete szappanról: http://okokucko.hu/termek/afrikai_fekete_szappan_90-100_g.html "Pattanások ellen: Mélytisztító hatása révén az afrikai fekete szappan kiválóan tisztítja a bõr pórusait. A fekete szappan mélytisztító, nyugtató hatású, hatékony a pattanások ellen." Nekem zsíros, mitesszeres a bõröm, akkor az afrikai fekete szappan nem jó rá?
Figyi, kipróbálhatod, mert hátha jó és beválik, csak annyi, hogy a kettõnek semmi köze egymáshoz, csak a nevük ugyanaz. Ettõl függetlenül lehet, hogy az afrikai is jó.

A mézes/cukros kávé is ugyanolyan jó hashajtó mint a sima fekete?

Legjobb válasz: A kávé a lényeg te csacsi :) azt hogy mit teszel bele az hót mindegy

A kávé a lényeg te csacsi :) azt hogy mit teszel bele az hót mindegy

A fekete bőrűek/afroamerikaik is ugyanolyan százalékos jelentősággel kaphatnak bőrrákot a fokozottab UV miatt?

Mégha az evolúció fel is vértezte ?ket a nap ellen.Mennyi id?be telne az evolúciónak egy europid egyén,ember színes b?r?vé válása(itt a feketékre gondolok nem az egyéb etnikumra:) )

Legjobb válasz: ezek szerint nem értettél. fehérbõrû ember nem válik szinesbõrûvé. van szinesbõrû változat. ha a körülmények úgy alakulnak, akkor a fehérbõrû egyszerûen kihal és marad a szinesbõrû. de nem alakul senki sehova.

ezek szerint nem értettél. fehérbõrû ember nem válik szinesbõrûvé. van szinesbõrû változat. ha a körülmények úgy alakulnak, akkor a fehérbõrû egyszerûen kihal és marad a szinesbõrû. de nem alakul senki sehova.
Én még úgy tanultam, hogy "Az élet bölcsõje" Afrikában volt, és a negroid ember vált világosabb bõrûvé. Bár az már vagy 30 éve volt.
Igenis, a 'fehér' bõrûbõl is válhat 'színes' bõrû. Persze sokkal lassabban, mint ahogy a már meglévõ tulajdonság válna dominánssá.
A kérdező hozzászólása: Igen ebben igazad van, de egy fehár emberbõl mennyi idó alatt válhatna kb. színesbõrû ha a körülmények úgy alakítanák?
A kérdező hozzászólása: Értem.Ok.
Feketék között nagyon ritka a bõrrák. Még a fehérek között sem mindegy, hogy milyen valakinek a bõr árnyalata - akár háromszoros különbség is lehet. Valószínûleg a feketék voltak elõbb, mi meg elvesztettünk néhány pigmenttermelõ gént. Ezeket "visszaszerezni" sokkal több idõ lenne, mint elveszteni.


Van egy HP DESKJET 3650 típusú nyomtatóm. Rég volt használva (kb.1 év), ma vettem bele egy ÚJ fekete nyomtatópatront, és nem nyomtat. Megy a nyomtatás a lap is átmegy, de ugyanolyan fehéren jön ki, semmi nincs rajta. Mi lehet a probléma?

Tisztítással, köztes tisztítással, már próbálkoztam! És szinte mindennel.

Legjobb válasz: nem vagyok nagy printerguru, de hasonlóval találkoztam sok éve a canon nyomtatómnál. ugyanis a régebbi tintasugaras nyomtatókat ha sokáig nem használod, beszáradhat a feje... jó esetben csak a patron nem kap levegõt a tetejérõl, így nem folyik ki a tinta az alján, ha nem szedted le a leszedendõ matricákat (epson tapasztalat)...

nem vagyok nagy printerguru, de hasonlóval találkoztam sok éve a canon nyomtatómnál. ugyanis a régebbi tintasugaras nyomtatókat ha sokáig nem használod, beszáradhat a feje... jó esetben csak a patron nem kap levegõt a tetejérõl, így nem folyik ki a tinta az alján, ha nem szedted le a leszedendõ matricákat (epson tapasztalat)...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!