Találatok a következő kifejezésre: A fehérvári nógyógyászatára (4 db)

A fehérvári kórház nógyógyászatára kell előzetes telefonos bejelentkezés? Vagy érkezési sorrend van?

Még nem ott lakom, de pár hét, és költözünk, viszont jöv? héten mennem kell orvoshoz, gondoltam, akkor már olyanhoz megyek, akihez aztán az egész terhesség alatt járhatok.

Legjobb válasz: szia ha gondolod, keresd bata barnabást, õ csütörtökön és pénteken rendel / 8.00.-12.00 / a kórházban. hívd fel a kórházat és kérd õt.biztos kapcsolni fogják.beszélj vele mikor menjél. egyébként sorszámot kell húzni, nem kell bejelentkezni.

szia ha gondolod, keresd bata barnabást, õ csütörtökön és pénteken rendel / 8.00.-12.00 / a kórházban. hívd fel a kórházat és kérd õt.biztos kapcsolni fogják.beszélj vele mikor menjél. egyébként sorszámot kell húzni, nem kell bejelentkezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítségedet!

9 hetes kismami vagyok, kit ajánlanátok a XI. fehérvári úti sztk-ban? Vagy forduljak inkább egyből a szt. Imre nőgyógyászatához?

Legjobb válasz: Én a Szent Imrében szültem, de az orvosom csak magánban rendel, a Fehérvári úton nem. Ha érdekel, akkor privátban elküldöm az elérhetõségét.

Én a Szent Imrében szültem, de az orvosom csak magánban rendel, a Fehérvári úton nem. Ha érdekel, akkor privátban elküldöm az elérhetõségét.

XI ker. Fehérvári úti Szent Kristóf rendelőben a nőgyógyászaton van ultrahang is?

Azaz ott azonnal meg tudnak vizsgálni UH-val, ha szükséges?

Legjobb válasz: Van ott ultrahang, de nem tudom milyen a rendszer, egyik ismerõsöm járt oda uh-ra.

Van ott ultrahang, de nem tudom milyen a rendszer, egyik ismerõsöm járt oda uh-ra.
Igen van UH. De olyan szinten szar, hogy semmit nem lát a doki, épp annyit hogy jó helyen van-e és hogy van-e szívverés. Az enyémet megmérni sem tudták. Van persze rendes UH is a rendelõintézetben, de oda külön kell bejelentkezni, miután a nõgyógyász ad beutalót!


A XI. kerületi Sztk-ban (Fehérvári úton) a nőgyógyászaton van ultrahang?

Legjobb válasz: Van bizony, nem is akármilyen! Nagyon jó minõségû, új gép, szupi!

Van bizony, nem is akármilyen! Nagyon jó minõségû, új gép, szupi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!