Találatok a következő kifejezésre: A fehérorosz tényleg olyan jól néznek ki (1 db)

A fehérorosz csajok tényleg olyan jól néznek ki?

Van egy orosz-ukrán haverom, aki mindég azon ábrándozott, hogy ha majd lesz jogsija, kimegy Minszkbe csajozni. Nemsokkal kés?bb elkezdtünk apámmal dumálni, hogy mely nációk leányzói a legszebbek, és ? is a fehéroroszt ajánlotta. Lehet, hogy van valóságalapja, mert a szláv csajok általában szépek.

Legjobb válasz: Az én haverom meg az ukrán lányokra esküszik! Szerintem a külföldiek azért vonzóbbak, mert mások, nem a megszokott hazai!

Az én haverom meg az ukrán lányokra esküszik! Szerintem a külföldiek azért vonzóbbak, mert mások, nem a megszokott hazai!
A külföldi lányok azért vonzóbbak, mert látatlanban elhisszük róluk, hogy mások, mint az itthoniak.
A külföldiek (több európai ország pasijainak a véleménye) szerint a magyar lányok a legszebbek!!! Na azért van kivétel....:)
Bármilyen hihetetlen de a magyar lányokat mondják mégis a legszebbnek.. Csak körül kell nézni :)
Én is azt hallottam hogy a magyar lányok a legszebbek. És szerintem igaz is. Lásd afrika xD
Ismerek egy orosz csajt, hát elég jól néz ki, nagyon erõs szexuális kisugárzással! De gondolom nem minden orosz nõ néz ki így...
lásd maúnika show:D
szerintem ukránok között sok szép lány van, és kevés a kövér is
Szépek ám, jó alakjuk van szép foguk, arcuk és valóban sokuknak van szexuális kisugárzása. ami azonban valóban vonzóvá teszi õket, az a közvetlen, nem beképzelt, nem a pénzre menõ stílusuk, ami a magyar lányoknál sajnos manapság jellemzõ. Ne felejtsd el, hogy ott majdnem szocializmus van! Nekik egy átlag magyar fiú, aki tanult, rendes, és talán valamit beszél oroszul (ott nyomják az angolt rendesen a suliban) tényleg bejön. egy ott magát általánosnak mondó lány után itthon tényleg megfordulnak bárhol. A szláv lányok általában nem szépek mind, pl. a cseh lányok annyira nekem nem jönnek be , a szlovákok inkább, a litvánok se olyan szépek, mint az oroszok vagy az észtek. A magyar lányok meg tényleg szépek, csakhát a stílus....elkeserítõ sokaknál. REGISZTRÁLJ EGY OROSZ-UKRÁN-BELARUSZ ismerkedõ oldalon, angolul, dobj fel képet magadról, aztán mehet a levelezés, a chat, vízum ugyan kell, de nem drága, és ha a lánynak bejössz, biztosan komolyan vesz, kimehetsz hozzá simán.....õk nem olyanok mint a nyugatiak. Szerencsére.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehetséges, hogy evéssel helyettesítem a szexet?

Lényeg a következő: még nem lakunk együtt a párommal, így egymáshoz járnunk kell. És amikor együtt vagyunk, alig eszem valamit, rengeteget és csodálatosakat szeretkezünk/szexelünk. :) Ellenben, amint elválunk vasárnap, elkezdek sokat enni. Sokszor úgy, hogy nem is vagyok éhes.
És azelőtt is folyton kajáltam, amikor még nem voltam vele együtt.
Már ő is megjegyezte, hogy evéssel helyettesítem a szexet, mert amikor a szexről beszélünk (vagy csak eszembe jut, hogy kívánom őt - ami veszettül gyakori), hamarabb mondom neki, hogy "éhes vagyok".

(Megjegyzés: az elhízásba ne menjünk bele, remek géneket örököltem, ehetek, amennyit akarok! :D)

5

Fiúk! Milyen bemutatásnak orulnetek?

Èn 19l ő 25f. Szüleim eltalálták, h elegáns retrodiszkoba vinnének minket,h ott megismerjék vmennyire. A másik véglet, h elhivjak ide, leultetik a nappaliba, ès beszélgetnek. Nem akarom elijeszteni a baràtom a szuleimmel.
Õ màr bemutatott az ő szuleinek, par szót váltottunk, semmi több nem volt.

4

Hogyan hordjam ott lent?

18/F vagyok és a kérdésem főleg a korosztályomban lévő lányokhoz szól. Ti hogy szeretitek vagy szerintetek milyen az ideális, hogy ha eredeti, ollóval igazított, csupasz vagy ha mintás (pl fordított háromszög stb)?

2

Mi tetszik a korombeli lányoknak? 15/F

182 cm magas vagyok 85kg, húsosabb vagyok a többi srácnál, nincs kockahasam se. Kedves vagyok, érdeklődöm a másik után, néha túlzásba is viszem. Az érdekelne hogy mi tetszik a korombeli lányoknak?

10

Bevallottam a srácnak, hogy érzek iránta valamit, finoman visszautasított, lehetünk még barátok?

Egy hónapja ismertem meg egy srácot, szinte azonnal beleszerettem. Nagyon jól összebarátkoztunk, én viszont bevallottam neki egy hete, hogy kezdek iránta érezni valamit. Erre ő azt mondta, hogy érzelmileg nagyon instabil, nem tudná nekem az nyújtani, amit én szeretnék. (Az instabilitásáról hallottam egy közös baráttól is. Bár azt is érzem, hogy nem tetszem neki (valószínűleg csak burkoltan, kedvesen akart elutasítani.)
Féltem, hogy a vallomásom után kerülni fog, de nem így van. Ha találkozunk továbbra is mindig előre integet és úgy látom örül, hogy lát és mindig ad puszit, ha találkozunk és elköszönünk (bár mással is csinálja ezeket), engem viszont meg is ölel néha éppen vigasztalás, vagy köszönet képen (mással még nem láttam ölelkezni). És továbbra is kedves velem.
Nem szeretném őt elveszíteni, mert nagyon jól kijövök vele, de félek, hogy ő csak a felszínen tetteti, hogy minden rendben van, belül viszont küszködik, mivel szeretne engem elkerülni, de ez nem igazán megy, mivel egy társasággal lógunk szinte naponta.

Szerintetek lehetünk ezek után is őszintén barátok?
Ti hogyan kezelnétek valakit, akiről tudnátok, hogy tetszetek neki, de ti ezt nem viszonozzátok?
Megjátszanátok a kedvességet, vagy tényleg őszintén lennétek vele kedvesek?

6

Pasik! Titeket zavarna?

Ha a barátnőtök lába borostás lenne, és szúrna, mert én olyan típus vagyok, hogy minden nap kell borotválnom, ha azt akarom, hogy sima legyen, mert elég erős szőrzetű vagyok. De ha minden nap borotválom, akkor kipirosodik és begyulladnak a szőrtüszőim, így pár napot várnom kell a borotválással , hogy kicsit gyógyuljon. De akkor meg olyan szúrós. Zavar titeket az ilyesmi? Mert engem nagyon idegesít és olyankor nem szeretek odabújni a páromhoz, meg szeretkezni is olyan kellemetlen így.

4

Mit lehet ilyenkor tenni? Legyünk újra barátok? 16/L

A legjobb fiúbarátomba voltam szerelmes, és elmondtam neki, és azt mondtam, hogy gondolkodjon el ezen, hogy mit válaszol... De aztán osztálykiránduláson nemet mondott, mivel csak barátként tekint rám. Akkor nagyon kiborultam és neki ugyan azt mondtam, hogy oké, viszont este bömböltem, mire kinyílt az ajtó, és beordított, hogy hagyjuk már abba a zajongást, ekkor meglátott, hogy ott sírok, és azóta kerül... Mit lehet ilyenkor csinálni? Mondjam, hogy legyünk újra barátok? Vagy kerüljük egymást? mert most már barátként is baromira hiányzik. Légyszi segítsetek

2

16f magas szöke nem helyes de én nagyon imádom. én 12l vagyok de nagyon jol kijövünk meg minden de tavaj elmondtam neki, hogy hány éves vagyok. De mostök sokat nevetünk eggyütt mostanába meg 3 napja is majdnem lesmároltuk egymást! Van nála esélyem? !

1

Le szeretném gyantázni a zacskóm és a farkam körül, cukorgyantával. Hogy csináljam?

hogy szokták ezt? nem akarok bajt, de borotválni nem akarom.

7

Szerintetek régebben is ennyi elvárás volt a nőkkel szemben? Kevesebb? Több?

Mivel lett több vagy kevesebb?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!